10+ Cele mai bune teme WordPress pentru Elementor

Elementor este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru creatorul de pagini de drag and drop pentru WordPress chiar acum. Cu acest plugin puteți crea site-uri web perfecte, de încărcare rapidă și responsive într-o clipă.


Dar știind ce teme există cel mai bine cu Elementor poate fi dificil. Iată lista mea cu cele 100% compatibile cu acest plugin pentru constructor de pagini.

daca tu doriți ca site-ul dvs. WordPress să iasă în evidență, ai nevoie de un design care să te ajute să ieși în evidență.

Deși este important să ai un design web diferit de majoritatea altor bloguri în nișa ta, ai nevoie de o temă pe care o poți personaliza de unul singur fără cunoștințe de programare .

Dar, din păcate, dacă nu te pricepi la codarea html / css WordPress este limitat în ceea ce privește personalizarea designului.

Aici vine Elementor pentru salvare.

Pentru că acesta este un plugin pentru constructor de pagini care înlocuiește editorul de bază de WordPress cu o simplă interfață drag and drop care vă permite să creați site-uri web frumos proiectate.

Pentru a vă salva problemele de a pierde ore întregi prin temele Elementor, am creat această listă cu cele mai bune teme Elementor care funcționează de fapt cu Elementor.

Contents

10 cele mai bune teme WordPress pentru Elementor în 2020

cele mai bune teme wordpress elementor

1. GeneratePress Elementor Themes

teme elementare generatorress

 • Preț: Versiune gratuită și versiune Premium cu mai multe funcții pentru 49,95 USD.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

GeneratePress este un cadru de temă WordPress complet, pe care fiecare blogger profesionist pe Internet îl folosește sau l-a folosit în trecut.

Este un temă ușoară care cântărește sub 30kb. Aceasta este mai mică decât majoritatea temelor WordPress. Majoritatea temelor WordPress vin cu o mulțime de conținut bloat care încetinește site-ul.

Această temă ușoară oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea orice tip de site dorit. Puteți utiliza opțiunile de personalizare pentru a personaliza paginile cât doriți, inclusiv modificarea tipografiei sau a schemei de culori.

Dacă doriți ca site-ul dvs. web să se încarce rapid și să funcționeze fără probleme, aceasta este tema pentru dvs. GeneratePress oferă o compatibilitate completă cu aproape toate pluginurile pentru constructorul de pagini. Și da, asta include Elementor.

Cea mai bună parte a utilizării acestei teme este că funcționează cu Elementor ca în orice alt constructor de pagini. Deci, dacă decideți să treceți la un nou plugin de constructor de pagini în viitor, puteți fi sigur că această temă va funcționa cu ea.

Beneficii:

 • Una dintre cele mai rapide teme WordPress de pe piață. Cantareste mai putin de 30kb. Majoritatea temelor sunt dotate cu zeci și zeci de funcții care îți pot încetini site-ul. Aceasta este o temă ușoară care oferă doar minimul de care aveți nevoie.
 • Suport pentru toate pluginurile pentru constructorul de pagini WordPress, inclusiv Elementor. Această temă va funcționa chiar dacă pe viitor treceți la un alt constructor de pagini.
 • Vă permite să personalizați aproape toate aspectele designului, inclusiv tipografia, culorile, etc. Puteți personaliza totul cu ajutorul personalizatorului cu tema WordPress.
 • Compatibil cu aproape toate pluginurile WordPress.
 • Suportă RTL și este disponibil în 20 de limbi diferite.

Mai multe informații / descărcare demo demo

2. WP Astra Elementor Themes

astra elementor teme

 • Preț: Versiune gratuită și o versiune Pro cu mai multe funcții pentru 59 USD.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

Creatorii WP Astra o fac publicitate ca o temă creată pentru Elementor. Această temă este perfectă pentru Elementor este creat pentru a fi folosit cu pluginul Elementor.

Această temă vine cu zeci de teme ale site-ului web pe care le puteți importa și modifica utilizând Elementor. Cu această temă, nu trebuie să porniți de la zero. Puteți alege o temă din uriașa lor bibliotecă de teme cu aspect profesional și puteți personaliza toate elementele care vă plac.

Vine cu zeci de opțiuni de dispunere din care să alegeți. Puteți dezactiva titlul, imaginea prezentată sau bara laterală pe orice pagină doriți.

WP Astra este un temă ușoară, fără balon, care se încarcă rapid și are un scor ridicat pentru toate instrumentele de testare a vitezei site-ului web, inclusiv GTMetrix, Pingdom și Google PageSpeed.

Această temă este complet mobilă și funcționează fără probleme cu dispozitive de toate dimensiunile ecranului. De asemenea, vine cu o duzină de opțiuni de personalizare pentru meniul mobil.

Cu Elementor, puteți personaliza această temă pentru a arăta așa cum doriți.

Beneficii:

 • Realizat pentru constructorul de pagini Elementor, această temă funcționează fără probleme și fiecare versiune nouă a acestei teme este testată cu Elementor.
 • Vine cu multe opțiuni de aspect diferite pentru a alege.
 • Oferă zeci de șabloane de site-uri demo pe care le puteți utiliza și personaliza cu Elementor.
 • Suport încorporat pentru WooCommerce. Puteți începe propriul dvs. magazin online.
 • O temă ușoară care are o dimensiune mai mică de 50kb. Scoruri ridicate pe toate instrumentele de testare a vitezei site-ului web.

Mai multe informații / descărcare demo demo

3. Teme elementare OceanWP

teme elementare ocean wp

 • Preț: Versiune gratuită și versiune Premium cu mai multe extensii de la 39 USD.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

OceanWP acceptă aproape toți constructorii de pagini inclusiv Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder și multe altele. Această temă răspunde pe deplin și funcționează cu toate dispozitivele mobile. Este livrat cu suport integrat pentru WooCommerce, deci nu trebuie să instalați o duzină de pluginuri pentru a porni un site de comerț electronic..

Această temă vine cu zeci de demo-uri frumoase pe care le puteți importa doar un clic și începeți să personalizați folosind Elementor sau orice alt constructor de pagini. Puteți personaliza cu ușurință orice pagină de pe site-ul dvs. web cu această temă. Este gata de traducere și acceptă limbile RTL.

OceanWP este o temă polivalentă pe care o puteți personaliza pentru a o folosi în orice nișă doriți. Puteți personaliza fiecare element vizual inclusiv Tipografie, culori, spațiere, etc. Puteți personaliza totul cu o interfață drag and drop.

Beneficii:

 • Nu acceptă doar Elementor, ci toate celelalte pluginuri pentru constructor de pagini, inclusiv Thrive Architect și Beaver Builder.
 • O temă polivalentă care poate fi folosită în orice nișă. Vine cu zeci de șabloane demo personalizabile pe care le poți importa și edita pentru a-ți crea propriul tău.
 • Construită cu viteză în minte, această temă are un punctaj ridicat la toate instrumentele de testare a vitezei.
 • Oferă asistență completă pentru WooCommerce.
 • Are peste 1500 de recenzii pe depozitul tematic WordPress.org.
 • O temă receptivă care arată bine pe toate dispozitivele.

Mai multe informații / descărcare demo demo

4. Tema Elementului Hestia

themeisle hestia elementor theme

 • Preț: Versiune gratuită și versiune Pro pentru 98 $.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

ThemeIsle’s Hestia este o tema creată pentru Elementor. Puteți fi sigur că toate versiunile mai noi ale acestei teme vor funcționa fără probleme cu Elementor. Este livrat cu zeci de șabloane de pagini din care să includă șabloane pentru paginile de lansare a aplicației mobile, despre pagini și pagini cu prețuri. Puteți proiecta orice tip de site web doriți cu această temă.

Spre deosebire de majoritatea temelor, Hestia oferă pânză largă pe care o puteți edita totuși pentru a crea tipul de design dorit. Nu numai asta, trebuie să alegeți ce elemente doriți să afișați / să ascundeți în paginile individuale. Puteți înlocui setările de pagini globale pe fiecare pagină individuală.

Această temă este complet compatibilă cu WooCommerce și oferă șabloane gata făcute pe care le puteți importa cu un singur clic. Puteți alege între mai multe stiluri diferite de machete disponibile pentru blogul dvs. și postările individuale ale blogului. Puteți decide să ascundeți bara laterală pe postările de pe blog unde doriți un mediu de citire fără distracții.

Beneficii:

 • O mare bibliotecă de șabloane gata făcute din care să includă șabloane gata WooCommerce. Puteți personaliza aceste șabloane pentru a se potrivi nevoilor dvs. de proiectare.
 • Mai multe opțiuni de dispunere din care să alegeți pentru toate paginile și postările dvs. de blog. Înlocuiți cu ușurință setările globale pe paginile individuale.
 • Funcționează fără probleme cu Elementor, deoarece această temă este creată pentru plugin.
 • Această temă este optimizată pentru viteza de încărcare și funcționează cu toate plugin-urile din caching cum ar fi W3 Total Cache.
 • Personalizați toate elementele designului de la fonturi la culorile butoanelor.
 • Gata de traducere și acceptă limbi RTL.

Mai multe informații / descărcare demo demo

5. Tema elementului Centaurus

temă elementară centaur

 • Preț: 59 USD.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

Centaurus este o temă polivalentă pentru WordPress care oferă un design curat, minim. Deși designul este minim, vă va ajuta să ieșiți în evidență. Această temă vine cu zeci de șabloane pentru a alege dintre cele pe care le puteți utiliza pentru a crea orice fel de site web, inclusiv un site de comerț electronic sau un portofoliu creativ..

Puteți personaliza toate aspectele designului acestei teme utilizând personalizatorul de teme WordPress. Această temă oferă peste 500 de opțiuni de personalizare diferite că puteți regla fără a atinge o singură linie de cod. Această temă se joacă bine cu Elementor și alți creatori de pagini. Ofera suport complet pentru toate caracteristicile pe care Elementor trebuie sa ofere.

Centaurus vine cu slider-ul Revolution Revolution premium, care este unul dintre cele mai bune plugin-uri de slider de pe piață. Acesta oferă, de asemenea, suport pentru WooCommerce, astfel încât să puteți crea cu ușurință un magazin online și să-l personalizați cât doriți.

Cea mai bună parte a acestei teme este designul său minimal, curat. Spre deosebire de majoritatea temelor care sunt îmbrăcate cu o mie de elemente, această temă iese în evidență prin designul său spațios minim.

Beneficii:

 • Multe opțiuni de layout diferite din care să alegeți pentru paginile și postările dvs..
 • Zeci de șabloane diferite pentru a vă ajuta să creați un site web perfect. Puteți utiliza șabloanele pentru a crea un site de comerț electronic, un portofoliu sau un blog personal.
 • Designul minimal este curat și spațios pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență.
 • Suport complet pentru toate caracteristicile Elementor.
 • Peste 500 de opțiuni de personalizare diferite, puteți modifica pentru a schimba designul potrivit pentru stilul sau marca dvs..
 • Suportul încorporat pentru WooCommerce vă permite să începeți un site de comerț electronic doar cu câteva clicuri.

Mai multe informații / descărcare demo demo

6. Tema Elementor Arteon

arteon elementor theme

 • Preț: 59 USD.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

Arteon își face publicitate ca tema finală a WordPress. Este livrat cu mai multe șabloane de pagini de pornire diferite din care să alegeți în funcție de afacerea dvs. Indiferent dacă conduci un magazin online de pantofi online de milioane de dolari sau o simplă afacere de designer independent, această temă are șablonul perfect pentru tine.

Această temă vine cu șabloane frumoase concepute profesional pe care le puteți utiliza pentru a crea site-uri care ies în evidență. Oferă un design minim care este perfect pentru crearea unui site de portofoliu. Trebuie să alegeți dintre mai multe teme de portofoliu pe care le puteți personaliza cu ușurință pentru a se potrivi cu nevoile dvs..

Această temă oferă, de asemenea, șabloane frumoase pentru crearea unui magazin online. Vine cu sprijin complet pentru WooCommerce pentru a vă ajuta să creați un magazin de comerț electronic fără probleme.
Arteon este compatibil cu Elementor și vă permite să creați orice tip de pagină doriți.

Puteți utiliza Elementor pentru a crea pagini de destinație sau o bază despre pagină. De asemenea, obțineți sute de opțiuni de personalizare care vă permit să personalizați totul, de la tipografie la culorile butoanelor până la lățimea machetei.

Beneficii:

 • O temă complet receptivă, care funcționează cu toate tipurile de dispozitive, indiferent de dimensiunea ecranului.
 • Vine cu suport pentru WooCommerce și oferă zeci de șabloane frumos proiectate pentru magazinele online.
 • Peste 500 de opțiuni de personalizare pentru modificarea designului temei. Puteți alege dintre peste 600 de fonturi gratuite din fonturile Google pe care să le utilizați pe site-ul dvs. web.
 • Vine cu pluginul WordPress Revolution Slider premium.

Mai multe informații / descărcare demo demo

7. Tema elementului Qudos

tema qudos elementor

 • Preț: 59 USD.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

Qudos este o temă WordPress multifuncțională care oferă un aspect frumos de o pagină.

Vine cu multe tipuri diferite de machete, inclusiv 3 machete de blog și 8 machete de portofoliu. Această temă este cea mai bună pentru crearea unui site de portofoliu pentru tine sau pentru compania ta. Este livrat cu multe șabloane de pagini cu conținut frumos, inclusiv Despre pagină, pagina misiune și pagina de contact.

Qudos vine cu sprijin complet pentru Elementor pentru a vă permite să vă proiectați paginile cu o simplă interfață drag and drop. Cu Elementor, puteți crea orice tip de design doriți cu sutele de elemente diferite pe care le puteți alege.

Oferă multe opțiuni de layout pentru crearea unui magazin de comerț electronic și oferă suport integrat pentru WooCommerce. Nu aveți nevoie de pluginuri suplimentare pentru a crea un magazin online cu această temă.

Beneficii:

 • Perfect pentru crearea unui site de portofoliu sau a unui site al agenției sau al unui produs.
 • Oferă un aspect curat, minim de o pagină pentru pagina principală. Designul este unic și vă va ajuta să ieșiți în evidență.
 • 8 machete diferite de portofoliu din care să alegeți pentru un site de portofoliu.
 • Suport complet pentru WooCommerce cu o serie de șabloane de magazin online din care să alegeți.
 • Asistență pentru toate funcțiile oferite de Elementor.

Mai multe informații / descărcare demo demo

8. Tema elementului Selfer

selfer tema elementor

 • Preț: 59 USD.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

Selfer este tema perfectă pentru crearea unui site personal. Fie că doriți să creați un blog personal sau un site de portofoliu creativ pentru munca dvs., această temă are toate caracteristicile de care aveți nevoie.

Designul profesional vă ajută să ieșiți în evidență și vine cu multe opțiuni de dispunere diferite din care să alegeți. Obțineți multe opțiuni de aspect diferite pentru care puteți alege și personaliza pagina de pornire. Puteți utiliza generatorul de pagini Elementor sau Personalizatorul temelor WordPress pentru a personaliza paginile acestei teme.

Această temă este compatibilă cu Elementor și vine cu peste 18 widgeturi diferite pentru Elementor. Oferă un prim design mobil care funcționează și arată excelent pe toate dimensiunile ecranului. Această temă este concepută pentru viteză și, astfel, scoruri ridicate la toate instrumentele de testare a vitezei.

Beneficii:

 • O temă de portofoliu curată, minimă, care oferă sute de opțiuni de personalizare diferite.
 • Proiectare frumoasă a secțiunii de portofoliu pentru a vă prezenta munca creativă.
 • Suportul complet pentru Elementor vă permite să personalizați și să creați orice tip de pagini doriți.
 • Tema pregătită pentru GDPR.
 • Un design receptiv și mobil, care arată excelent pe toate dispozitivele.
 • Adăugați sau eliminați ușor articole din portofoliul dvs. cu doar doar câteva clicuri.

Mai multe informații / descărcare demo demo

9. Tema elementelor libere Ashe

Tema elementelor libere Ashe

 • Preț: Liber.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

Ashe este unul dintre multele teme recomandate oficial de site-ul web Elementor. Această temă oferă suport complet pentru Elementor și toate funcțiile oferite de plugin. Oferă un design simplu de blog cu o schemă de culori de bază pe care o puteți personaliza cu personalizatorul de temă WordPress.

Puteți personaliza cu ușurință culorile și tipografia acestei teme cu câteva clicuri. Această temă vă permite să alegeți dintre peste 800 de fonturi Google gratuite. De asemenea, oferă opțiuni avansate de personalizare atât pentru postări cât și pentru pagini.

Suporta multe tipuri diferite de formate de postare și oferă o bară de navigație lipicioasă opțională. Ashe vine cu suport complet pentru WooCommerce, ceea ce face super ușor crearea unui magazin online frumos.

Beneficii:

 • O versiune gratuită a acestei teme este disponibilă care oferă mai puține caracteristici decât versiunea premium.
 • Suport complet pentru Elementor și pentru numeroasele funcții de personalizare oferite de plugin.
 • Traducere gata și suport RTL disponibil.
 • 14 șabloane încorporate pe care le puteți personaliza cu personalizatorul de temă WordPress.
 • Vă permite să personalizați stiluri de tipografie și să alegeți dintre peste 800 de fonturi Google gratuite.
 • Multe opțiuni de aspect diferite.
 • Suport complet pentru WooCommerce și șabloane din care să alegeți.
 • Navigare lipicioasă care derulează cu utilizatorul pe care îl puteți dezactiva din Personalizatorul de temă WordPress.
 • Recomandat oficial de site-ul web al pluginului pentru constructorul de pagini Elementor.

Mai multe informații / descărcare demo demo

10. Tema elementului liber Zakra

Zakra tema elementă gratuită

 • Preț: Liber.
 • Compatibil cu Elementor: Da

Mai multe informații / descărcare demo demo

Zakra este o temă polivalentă oferită de ThemeGrill. Vine cu peste 10 șabloane diferite pentru care puteți alege site-ul dvs. web. Ofera suport complet atât pentru constructorii de pagini Elementor cât și pentru Gutenberg. Puteți comuta între cele două pentru a personaliza designul postărilor și paginilor dvs. Această temă respectă GDPR, deoarece nu stochează date despre utilizatori.

Zakra oferă multe opțiuni de personalizare diferite pe care le puteți regla folosind personalizatorul de temă WordPress. Puteți personaliza totul din schema de culori și stilurile de antet. De asemenea, puteți personaliza stilurile de tipografie, inclusiv dimensiunea fontului, înălțimea liniei și alte opțiuni.

Peste 7 zone diferite de widget pentru a alege. Trebuie să alegeți dintre mai multe opțiuni de dispunere diferite, inclusiv lățimea completă, dreapta-laterală și nicio bară laterală.

Beneficii:

 • Puteți personaliza aproape toate aspectele designului acestei teme.
 • Vine cu suport complet pentru constructorul de pagini Elementor și este recomandat oficial de site-ul pluginului.
 • Oferă multe opțiuni de aspect diferite, dintre care puteți alege, inclusiv aspecte cu lățime întreagă și fără bariere laterale. De asemenea, oferă 7 zone de widget în care puteți plasa widget-uri.
 • Traducerea este gata și vine cu suport pentru limbile RTL.
 • Puteți personaliza cu ușurință tipografia și schemele de culori utilizând personalizatorul de temă WordPress.
 • Conform GDPR, întrucât tema de la sine nu stochează date despre utilizatori.

Mai multe informații / descărcare demo demo

Ce este Elementor

Elementor este al 10-lea cel mai folosit plugin WordPress de pe Internet. Este utilizat de puțin sub un milion de site-uri web; asta include probabil concurenții.

Este un plugin de constructor de pagini simplu, dar puternic, care vă ajută nu numai să personalizați paginile site-ului dvs., ci și să le proiectați oricât doriți.

ce este elementor

Cu Elementor, puteți crea orice tip de design de pagină doriți.

Cea mai bună parte?

O faceți folosind o interfață drag-and-drop.

Pentru a proiecta o pagină, tot ce trebuie să faceți este să trageți elemente și să le aruncați pe pagină.

Fie că doriți să proiectați o pagină Despre frumos sau o pagină avansată pentru a obține mai mulți abonați, Elementor oferă toate instrumentele de care aveți nevoie.

Spre deosebire de majoritatea celorlalți constructori de pagini de pe piață, Elementor oferă un platforma all-in-one pentru a gestiona paginile site-ului.

Nu aveți nevoie de un plugin separat pentru a crea o pagină de contact sau o pagină de destinație. Puteți face totul cu Elementor.

Cel mai bun lucru care îmi place la Elementor este că acesta nu necesită niciun know-how de programare. Puteți construi pagini frumoase pe cont propriu, fără a scrie o singură linie de cod.

Și dacă se întâmplă să știi să scrii cod, poți folosi cunoștințele tale pentru a crea pagini cât mai avansate.

De ce ai nevoie de Elementor

Dacă tocmai începeți, este foarte dificil să obțineți un punct de sprijin. Toate piețele și nișele de pe internet devin din ce în ce mai saturate.

Toată lumea publică aceleași sfaturi și sfaturi vechi. Dacă vrei ca blogul tău să iasă în evidență, ai nevoie de un design mai bun decât alții din nișa ta.

Nu trebuie să fiți un designer premiat pentru a crea un design cu aspect profesional. Ai nevoie doar de instrumentele potrivite.

Introduceți Elementor.

Este Plugin constructor de pagini WordPress a viselor tale. Te ajută să creezi toate tipurile de pagini pe site-ul tău. Fie că doriți doar să creați o pagină de contact sau doriți să creați o pagină avansată de vânzări, Elementor v-a acoperit.

Cu Elementor, crearea unei pagini cu aspect frumos este literalmente la fel de ușor ca glisarea elementelor și aruncarea acestora în pagină. Partea cea mai bună este că puteți crea pagini cu aspect profesional, fără a scrie o singură linie de cod.

De ce alege o temă WordPress compatibilă cu Elementor?

Elementor funcționează cu toate temele WordPress.

Dar..

..dacă doriți ca Elementor să funcționeze fără probleme, aveți nevoie de o temă compatibilă cu Elementor.

La urma urmei, nu doriți ca pagina dvs. de vânzări să nu mai funcționeze în ziua lansării, nu?

Majoritatea temelor de acolo anunță că sunt compatibile cu Elementor.

care teme funcționează cel mai bine cu elementorhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Dar adevărul este că majoritatea nu sunt așa. Cei mai mulți autori de teme își testează temele pentru câteva secunde cu Elementor și își etichetează temele ca „Elementor Compatible”

Dar acest lucru nu ar putea fi departe de adevăr.

Majoritatea temelor nu funcționează din casetă cu Elementor.

Concluzie

Toate temele din această listă oferă suportul pentru casă pentru Elementor.

Fie că doriți să construiți un site web pentru o cafenea locală sau un site de portofoliu pentru munca dvs. de creație, veți găsi tema potrivită în acest set.

Dacă sunteți în căutarea unei teme cu aspect profesional pentru începerea unui site de portofoliu, vă recomand să mergeți cu oricare dintre acestea selfer sau Quodos. Ambele oferă aspecte frumoase pentru crearea unui portofoliu care iese în evidență și ambele oferă un design receptiv care va funcționa pe toate dispozitivele.

Dacă doriți să vindeți un produs online, mergeți cu oricare dintre acestea GeneratePress sau OceanWP. Ambele ofera multe optiuni de layout diferite si modele de pagini din care sa alegeti. De asemenea, veți obține sute de opțiuni de personalizare diferite pe care le puteți utiliza pentru a personaliza designul fără a atinge o singură linie de cod.

Indiferent de tipul de site web pe care doriți să îl construiți, toate aceste teme WordPress Elementor vor funcționa pentru dvs. Toate oferă sute de șabloane pe care le puteți personaliza cu ușurință pentru a se potrivi cu nevoile dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map