10+ beste WordPress-thema’s voor Elementor

Elementor is een van de beste plug-in-plug-ins voor het maken van pagina’s voor WordPress nu. Met deze plug-in kunt u in een oogwenk pixel perfecte, snel ladende en responsieve websites maken.


Maar weten welke thema’s het beste werken met Elementor kan lastig zijn. Dus hier is mijn lijst met die 100% compatibel zijn met deze plug-in voor paginabuilder.

als jij wilt dat uw WordPress-site opvalt, je hebt een ontwerp nodig waarmee je opvalt.

Hoewel het belangrijk is om een ​​webdesign te hebben dat anders is dan de meeste andere blogs in jouw niche, je hebt een thema nodig dat je kunt aanpassen in je eentje zonder enige programmeerkennis .

Maar helaas, tenzij je goed bent in html / css-codering WordPress is beperkt qua ontwerpaanpassing.

Hier komt Elementor om te redden.

Omdat dit een is plug-in voor paginabuilder die de basis WordPress-editor vervangt door een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten, waarmee u prachtig ontworpen websites kunt maken.

Om u de moeite te besparen uren van uw tijd te verspillen aan het doornemen van Elementor-thema’s, heb ik deze lijst gemaakt met de beste van de beste Elementor-thema’s die echt met Elementor werken.

Contents

10 beste WordPress-thema’s voor Elementor in 2020

beste elementor WordPress-thema's

1. GeneratePress Elementor-thema’s

generatepress elementor thema's

 • Prijs: Gratis versie en een Premium-versie met meer functies voor $ 49,95.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

GeneratePress is het allesomvattende WordPress-themakader dat elke professionele blogger op internet gebruikt of in het verleden heeft gebruikt.

Het is een lichtgewicht thema dat minder dan 30 kb weegt. Dat is minder dan de meeste WordPress-thema’s die er zijn. De meeste WordPress-thema’s worden geleverd met veel bloat-inhoud die uw website vertraagt.

Dit lichtgewicht thema biedt alle functies die u nodig heeft om elk type website te maken dat u wilt. U kunt de aanpassingsopties gebruiken om de pagina’s naar wens aan te passen, inclusief het wijzigen van de typografie of het kleurenschema.

Als u wilt dat uw website snel laadt en soepel werkt, is dit het thema voor u. GeneratePress biedt kant-en-klare compatibiliteit met bijna alle plug-ins voor paginabuilder die er zijn. En ja, dat omvat Elementor.

Het beste deel van het gebruik van dit thema is dat het werkt met Elementor zoals met elke andere paginabuilder. Dus als u besluit om in de toekomst over te schakelen naar een nieuwe plug-in voor paginabuilder, kunt u er zeker van zijn dat dit thema ermee werkt.

Voordelen:

 • Een van DE snelste WordPress-thema’s op de markt. Hij weegt minder dan 30 kb. De meeste thema’s worden geleverd met tientallen en tientallen functies die uw website kunnen vertragen. Dit is een lichtgewicht thema dat alleen het minimum biedt dat je nodig hebt.
 • Ondersteuning voor alle plug-ins voor WordPress-paginabuilder, inclusief Elementor. Dit thema werkt zelfs als u in de toekomst overschakelt naar een andere paginabuilder.
 • Hiermee kunt u bijna alle aspecten van het ontwerp aanpassen, inclusief typografie, kleuren, enz. U kunt alles aanpassen met de WordPress Theme Customizer.
 • Compatibel met bijna alle WordPress-plug-ins.
 • Ondersteunt RTL en is beschikbaar in 20 verschillende talen.

Meer info / download Live demo

2. WP Astra Elementor-thema’s

astra elementor thema's

 • Prijs: Gratis versie en een Pro-versie met meer functies voor $ 59.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

De makers van WP Astra adverteren het als een thema dat is gemaakt voor Elementor. Dit thema is perfect voor Elementor zoals het is is gemaakt voor gebruik met de Elementor plugin.

Dit thema wordt geleverd met tientallen websitethema’s die u kunt importeren en wijzigen met Elementor. Met dit thema hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen. Je kunt een thema kiezen uit hun enorme bibliotheek met professioneel ogende thema’s en alle elementen aanpassen die je leuk vindt.

Het wordt geleverd met tientallen lay-outopties om uit te kiezen. U kunt de titel, de aanbevolen afbeelding of de zijbalk op elke gewenste pagina uitschakelen.

WP Astra is een lichtgewicht, bloat-vrij thema dat snel laadt en scoort hoog op alle tools voor het testen van de snelheid van websites, waaronder GTMetrix, Pingdom en Google PageSpeed.

Dit thema is volledig mobiel-responsief en werkt soepel met apparaten van alle schermformaten. Het wordt ook geleverd met een dozijn aanpassingsopties voor het mobiele menu.

Met Elementor kunt u dit thema aanpassen aan uw wensen.

Voordelen:

 • Dit thema is gemaakt voor Elementor-paginabuilder, werkt soepel en elke nieuwe versie van dit thema wordt getest met Elementor.
 • Wordt geleverd met veel verschillende lay-outopties om uit te kiezen.
 • Biedt tientallen demo-websitesjablonen die u kunt gebruiken en aanpassen met Elementor.
 • Ingebouwde ondersteuning voor WooCommerce. U kunt uw eigen online winkel starten.
 • Een lichtgewicht thema dat minder dan 50 kb groot is. Scoort hoog op alle snelheidstesttools voor websites.

Meer info / download Live demo

3. OceanWP Elementor-thema’s

oceaan wp elementor thema's

 • Prijs: Gratis versie en Premium-versie met meer extensies vanaf $ 39.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

OceanWP ondersteunt bijna alle paginabuilders waaronder Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder en nog veel meer. Dit thema is volledig responsief en werkt met alle mobiele apparaten. Het wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor WooCommerce, dus u hoeft geen dozijn plug-ins te installeren om een ​​eCommerce-site te starten.

Dit thema wordt geleverd met tientallen prachtige demo’s die je gewoon kunt importeren één klik en begin met aanpassen met Elementor of een andere paginabuilder. Met dit thema kunt u eenvoudig elke pagina op uw website aanpassen. Het is klaar voor vertaling en ondersteunt RTL-talen.

OceanWP is een multifunctioneel thema dat u kunt aanpassen om in elke niche te gebruiken. U kunt elk visueel element aanpassen, inclusief typografie, kleuren, spatiëring, enz. U kunt alles aanpassen met een slepen-en-neerzetten-interface.

Voordelen:

 • Ondersteunt niet alleen Elementor, maar alle andere plug-ins voor paginabuilder, waaronder Thrive Architect en Beaver Builder.
 • Een multifunctioneel thema dat in elke niche kan worden gebruikt. Wordt geleverd met tientallen aanpasbare demosjablonen die u kunt importeren en bewerken om er zelf een te maken.
 • Dit thema is gebouwd met het oog op snelheid en scoort hoog op alle snelheidstesttools.
 • Biedt volledige ondersteuning voor WooCommerce.
 • Heeft meer dan 1500 recensies op WordPress.org thema-repository.
 • Een responsief thema dat er op alle apparaten goed uitziet.

Meer info / download Live demo

4. Hestia Elementor-thema

themeisle hestia elementor thema

 • Prijs: Gratis versie en Pro-versie voor $ 98.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

ThemeIsle’s Hestia is een thema dat is gemaakt voor Elementor. U kunt er zeker van zijn dat alle nieuwere versies van dit thema soepel werken met Elementor. Het wordt geleverd met tientallen paginasjablonen waaruit u kunt kiezen, waaronder sjablonen voor startpagina’s van mobiele apps, over pagina’s en prijspagina’s. U kunt elk type website ontwerpen met dit thema.

In tegenstelling tot de meeste thema’s biedt Hestia canvas over de volledige breedte dat u echter kunt bewerken om het gewenste ontwerp te maken. Niet alleen dat, u kunt kiezen welke elementen u op afzonderlijke pagina’s wilt weergeven / verbergen. U kunt de algemene pagina-instellingen op elke afzonderlijke pagina overschrijven.

Dit thema is volledig compatibel met WooCommerce en biedt kant-en-klare sjablonen die u met slechts één klik kunt importeren. U kunt kiezen uit veel verschillende stijlen van lay-outs die beschikbaar zijn voor uw blogrol en individuele blogposts. Je kunt ervoor kiezen om de zijbalk te verbergen op blogposts waar je een afleidingsvrije leesomgeving wilt.

Voordelen:

 • Een grote bibliotheek met kant-en-klare sjablonen om uit te kiezen, inclusief WooCommerce-ready sjablonen. U kunt deze sjablonen aanpassen aan uw ontwerpbehoeften.
 • Meerdere lay-outopties om uit te kiezen voor al uw pagina’s en blogposts. Overschrijf eenvoudig de algemene instellingen op afzonderlijke pagina’s.
 • Werkt soepel met Elementor omdat dit thema is gemaakt voor de plug-in.
 • Dit thema is geoptimaliseerd voor laadsnelheid en werkt met alle caching-plug-ins zoals W3 Total Cache.
 • Pas alle elementen van het ontwerp aan, van lettertypen tot knopkleuren.
 • Gereed voor vertaling en ondersteunt RTL-talen.

Meer info / download Live demo

5. Centaurus Elementor-thema

centaurus elementor thema

 • Prijs: $ 59.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

Centaurus is een multifunctioneel thema voor WordPress met een strak, minimaal ontwerp. Hoewel het ontwerp minimaal is, zal het je helpen om op te vallen. Dit thema wordt geleverd met tientallen sjablonen waaruit u kunt kiezen om elk soort website te maken, inclusief een eCommerce-site of een creatief portfolio.

U kunt alle aspecten van het ontwerp van dit thema aanpassen met de WordPress Theme Customizer. Dit thema biedt meer dan 500 verschillende aanpassingsmogelijkheden die u kunt aanpassen zonder een enkele regel code aan te raken. Dit thema speelt goed met Elementor en andere paginabouwers. Het biedt volledige ondersteuning voor alle functies die Elementor biedt heeft te bieden.

Centaurus wordt geleverd met de premium Revolution Slider, een van de beste slider-plug-ins op de markt. Het biedt ook kant-en-klare ondersteuning voor WooCommerce, zodat u eenvoudig een online winkel kunt maken en deze naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Het beste van dit thema is het minimale, strakke ontwerp. In tegenstelling tot de meeste thema’s die vol zitten met duizend elementen, valt dit thema op door het minimale ruime ontwerp.

Voordelen:

 • Veel verschillende lay-outopties om uit te kiezen voor uw pagina’s en berichten.
 • Tientallen verschillende sjablonen om u te helpen de perfecte website te maken. U kunt de sjablonen gebruiken om een ​​e-commercesite, een portfolio of een persoonlijke blog te maken.
 • Het minimale ontwerp is schoon en ruim om u te helpen opvallen.
 • Volledige ondersteuning voor alle functies van Elementor.
 • U kunt meer dan 500 verschillende aanpassingsopties aanpassen om het ontwerp aan uw stijl of merk aan te passen.
 • Ingebouwde ondersteuning voor WooCommerce stelt u in staat om met slechts een paar klikken een eCommerce-site te starten.

Meer info / download Live demo

6. Arteon Elementor-thema

arteon elementor thema

 • Prijs: $ 59.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

Arteon adverteert zichzelf als het ultieme WordPress-thema. Het wordt geleverd met meerdere verschillende startpagina-sjablonen waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw bedrijf. Of u nu een online schoenenwinkel van een miljoen dollar runt of een eenvoudig freelance designerbedrijf, dit thema heeft de perfecte sjabloon voor u.

Dit thema wordt geleverd met professioneel ontworpen, prachtige sjablonen die u kunt gebruiken om opvallende sites te maken. Het biedt een minimaal ontwerp dat perfect is voor het maken van een portfoliosite. U kunt kiezen uit meerdere portfoliothema’s die u eenvoudig kunt aanpassen aan uw behoeften.

Dit thema biedt ook prachtige sjablonen voor het maken van een online winkel. Het wordt geleverd met volledige ondersteuning voor WooCommerce om u te helpen bij het creëren van een soepele e-commerce winkel.
Arteon is compatibel met Elementor en stelt u in staat om elk type pagina te maken dat u wilt.

U kunt Elementor gebruiken om bestemmingspagina’s of een basispagina over te maken. U krijgt ook honderden aanpassingsopties waarmee u alles kunt aanpassen, van typografie tot knopkleuren tot lay-outbreedte.

Voordelen:

 • Een volledig responsief thema dat werkt met alle soorten apparaten, ongeacht de schermgrootte.
 • Wordt geleverd met ondersteuning voor WooCommerce en biedt tientallen prachtig ontworpen sjablonen voor online winkels.
 • Meer dan 500 aanpassingsmogelijkheden om het ontwerp van het thema aan te passen. U kunt kiezen uit meer dan 600 gratis lettertypen van Google-lettertypen voor gebruik op uw website.
 • Wordt geleverd met de premium Revolution Slider WordPress-plug-in.

Meer info / download Live demo

7. Qudos Elementor-thema

qudos elementor thema

 • Prijs: $ 59.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

Qudos is een multifunctioneel WordPress-thema met een prachtige lay-out van één pagina.

Het wordt geleverd met veel verschillende soorten lay-outs, waaronder 3 bloglay-outs en 8 portfolio-lay-outs. Dit thema is het beste voor het maken van een portfoliosite voor uzelf of uw bedrijf. Het wordt geleverd met veel verschillende prachtige sjablonen voor inhoudspagina’s, waaronder Over pagina, Missiepagina en Contactpagina.

Qudos wordt geleverd met volledige ondersteuning voor Elementor zodat u uw pagina’s kunt ontwerpen met een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten. Met Elementor kunt u elk type ontwerp maken met de honderden verschillende elementen die u kunt kiezen.

Het biedt veel lay-outopties voor het maken van een eCommerce-winkel en biedt ingebouwde ondersteuning voor WooCommerce. Je hebt geen extra plug-ins nodig om een ​​online winkel met dit thema te maken.

Voordelen:

 • Perfect voor het maken van een portfoliosite of een bureausite of een productsite.
 • Biedt een overzichtelijke, minimale lay-out van één pagina voor de startpagina. Het ontwerp is uniek en zal u helpen opvallen.
 • 8 verschillende portfolio-indelingen om uit te kiezen voor een portfoliosite.
 • Volledige ondersteuning voor WooCommerce met een aantal online winkel-sjablonen om uit te kiezen.
 • Ondersteuning voor alle functies van Elementor.

Meer info / download Live demo

8. Selfer Elementor-thema

selfer elementor thema

 • Prijs: $ 59.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

Selfer is het perfecte thema voor het maken van een persoonlijke site. Of je nu een persoonlijke blog of een creatieve portfoliosite voor je werk wilt maken, dit thema heeft alle functies die je nodig hebt.

Het professionele ontwerp helpt je op te vallen en wordt geleverd met veel verschillende lay-outopties om uit te kiezen. U krijgt veel verschillende lay-outopties voor de startpagina om uit te kiezen en aan te passen. U kunt de Elementor-paginabuilder of de WordPress Theme Customizer gebruiken om de pagina’s van dit thema aan te passen.

Dit thema is compatibel met Elementor en wordt geleverd met meer dan 18 verschillende widgets voor Elementor. Het biedt een mobiel-eerste ontwerp dat werkt en er geweldig uitziet op alle schermformaten. Dit thema is ontworpen voor snelheid en scoort daarom hoog op alle snelheidstesttools.

Voordelen:

 • Een schoon, minimaal portfoliothema dat honderden verschillende aanpassingsopties biedt.
 • Prachtig portfolio-sectieontwerp om uw creatieve werk te laten zien.
 • Met volledige ondersteuning voor Elementor kunt u elk type pagina aanpassen en maken.
 • Thema dat klaar is voor de GDPR.
 • Een responsief, mobiel ontwerp dat er geweldig uitziet op alle apparaten.
 • Voeg met slechts een paar klikken eenvoudig items toe of verwijder items uit uw portfolio.

Meer info / download Live demo

9. Ashe gratis Elementor-thema

Ashe gratis Elementor-thema

 • Prijs: Vrij.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

Ashe is een van de vele officieel aanbevolen thema’s door de Elementor-website. Dit thema biedt volledige ondersteuning voor Elementor en alle functies van de plug-in. Het biedt een eenvoudig blogontwerp met een basiskleurenschema dat u kunt aanpassen met de WordPress Theme Customizer.

U kunt de kleuren en typografie van dit thema eenvoudig aanpassen met een paar klikken. Met dit thema kun je kiezen uit 800+ gratis Google-lettertypen. Het biedt ook geavanceerde aanpassingsopties voor zowel berichten als pagina’s.

Het ondersteunt veel verschillende soorten postformaten en biedt een optionele plakkerige navigatiebalk. Ashe wordt geleverd met volledige ondersteuning voor WooCommerce, waardoor het super eenvoudig is om een ​​mooie online winkel te maken.

Voordelen:

 • Er is een gratis versie van dit thema beschikbaar die minder functies biedt dan de premium-versie.
 • Volledige ondersteuning voor Elementor en de vele verschillende aanpassingsfuncties van de plug-in.
 • Klaar voor vertaling en RTL-ondersteuning beschikbaar.
 • 14 ingebouwde sjablonen die u kunt aanpassen met de WordPress Theme Customizer.
 • Hiermee kunt u typografische stijlen aanpassen en kiezen uit meer dan 800 gratis Google-lettertypen.
 • Veel verschillende lay-outopties.
 • Volledige ondersteuning voor WooCommerce en sjablonen om uit te kiezen.
 • Kleverige navigatie die met de gebruiker meebeweegt die u kunt uitschakelen vanuit de WordPress Theme Customizer.
 • Officieel aanbevolen door de website-plugin-website van Elementor.

Meer info / download Live demo

10. Zakra gratis Elementor-thema

zakra gratis elementor-thema

 • Prijs: Vrij.
 • Compatibel met Elementor: Ja

Meer info / download Live demo

Zakra is een multifunctioneel thema dat wordt aangeboden door ThemeGrill. Het wordt geleverd met meer dan 10 verschillende sjablonen waaruit uw website kan kiezen. Het biedt volledige ondersteuning voor zowel Elementor- als Gutenberg-paginabuilders. U kunt tussen de twee schakelen om het ontwerp van uw berichten en pagina’s aan te passen. Dit thema is GDPR-compatibel omdat het geen gebruikersgegevens opslaat.

Zakra biedt veel verschillende aanpassingsopties die u kunt aanpassen met de WordPress Theme Customizer. U kunt alles aanpassen, van het kleurenschema en de koptekststijlen. U kunt ook de typografiestijlen aanpassen, inclusief lettergrootte, lijnhoogte en andere opties.

Meer dan 7 verschillende widgetgebieden om uit te kiezen. U kunt kiezen uit veel verschillende lay-outopties, waaronder de volledige breedte, de rechterzijbalk en geen zijbalk.

Voordelen:

 • U kunt bijna alle aspecten van het ontwerp van dit thema aanpassen.
 • Wordt geleverd met volledige ondersteuning voor Elementor-paginabuilder en wordt officieel aanbevolen door de website van de plug-in.
 • Biedt veel verschillende lay-outopties om uit te kiezen, inclusief volledige breedte en geen zijbalklay-outs. Het biedt ook 7 widgetgebieden waar u widgets kunt plaatsen.
 • Klaar voor vertaling en wordt geleverd met ondersteuning voor RTL-talen.
 • U kunt de typografie en kleurenschema’s eenvoudig aanpassen met de WordPress Theme Customizer.
 • Voldoet aan GDPR omdat het thema op zichzelf geen gebruikersgegevens opslaat.

Meer info / download Live demo

Wat is Elementor

Elementor is de 10e meest gebruikte WordPress-plug-in op internet. Het wordt gebruikt door bijna 1 miljoen websites; dat omvat waarschijnlijk uw concurrenten.

Het is een eenvoudige maar krachtige plug-in voor paginabuilder waarmee u niet alleen de pagina’s van uw website kunt aanpassen, maar ze ook kunt ontwerpen zoals u dat wilt.

wat is elementor

Met Elementor kunt u elk type paginaontwerp maken dat u maar wilt.

Het beste gedeelte?

Je doet het met een drag-and-drop-interface.

Om een ​​pagina te ontwerpen, hoeft u alleen maar elementen te slepen en ze op de pagina neer te zetten.

Of je nu een mooie About-pagina of een geavanceerde lead-gen-pagina wilt ontwerpen om meer abonnees te krijgen, Elementor biedt alle tools die je nodig hebt.

In tegenstelling tot de meeste andere paginabuilders op de markt, biedt Elementor een alles-in-één platform om de pagina’s van uw website te beheren.

Je hebt geen aparte plug-in nodig om een ​​contactpagina of een bestemmingspagina te maken. Je kunt het allemaal doen met Elementor.

Het beste wat ik leuk vind aan Elementor is dat het vereist geen programmeerkennis. U kunt zelf prachtige pagina’s maken zonder een enkele regel code te schrijven.

En als je toevallig weet hoe je code moet schrijven, kun je je kennis gebruiken om pagina’s zo geavanceerd mogelijk te maken.

Waarom je Elementor nodig hebt

Als je net begint, is het erg moeilijk om voet aan de grond te krijgen. Alle markten en niches op internet raken met de dag meer en meer verzadigd.

Iedereen publiceert dezelfde oude tips en adviezen. Als je wilt dat je blog opvalt, heb je een ontwerp nodig dat beter is dan andere in je niche.

U hoeft geen bekroonde ontwerper te zijn om een ​​professioneel ogend ontwerp te maken. Je hebt alleen de juiste tools nodig.

Voer Elementor in.

Het is de WordPress page builder plugin van je dromen. Het helpt u bij het maken van alle soorten pagina’s op uw website. Of u nu gewoon een contactpagina wilt plaatsen of een geavanceerde verkooppagina wilt maken, Elementor heeft u gedekt.

Met Elementor is het maken van een mooi ogende pagina letterlijk net zo eenvoudig als het slepen van elementen en ze op de pagina neerzetten. Het beste is dat u professioneel ogende pagina’s kunt maken zonder een enkele regel code te schrijven.

Waarom een ​​WordPress-thema kiezen dat compatibel is met Elementor?

Elementor werkt met alle WordPress-thema’s.

Maar..

..als je wilt dat Elementor soepel werkt, heb je een thema nodig dat compatibel is met Elementor.

Je wilt tenslotte niet dat je verkooppagina stopt met werken op de lanceringsdag, toch?

De meeste thema’s adverteren dat ze compatibel zijn met Elementor.

welke thema's werken het beste met elementorhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Maar de waarheid is dat de meeste van hen dat niet zijn. De meeste thema-auteurs testen hun thema’s slechts een paar seconden met Elementor en taggen hun thema’s als “Elementor-compatibel”

Maar dit kon niet ver van de waarheid zijn.

De meeste thema’s werken niet standaard met Elementor.

Conclusie

Alle thema’s in deze lijst bieden kant-en-klare ondersteuning voor Elementor.

Of je nu een website wilt bouwen voor een lokale coffeeshop of een portfoliosite voor je creatieve werk, in deze set vind je het juiste thema.

Als u op zoek bent naar een professioneel ogend thema voor het starten van een portfoliosite, raad ik u aan om met een van beide te gaan Selfer of Quodos. Beide bieden prachtige lay-outs voor het maken van een portfolio dat opvalt en beide bieden een responsief ontwerp dat op alle apparaten werkt.

Als je een product online wilt verkopen, ga dan met een van beide GeneratePress of OceanWP. Beiden bieden veel verschillende lay-outopties en paginasjablonen om uit te kiezen. U krijgt ook honderden verschillende aanpassingsopties die u kunt gebruiken om het ontwerp aan te passen zonder een enkele regel code aan te raken.

Welk type website u ook wilt bouwen, al deze Elementor WordPress-thema’s werken voor u. Ze bieden allemaal honderden sjablonen die u eenvoudig kunt aanpassen aan uw behoeften.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map