10+ Beste WordPress-temaer for elementor

Elementor er en av de beste dra og slipp sidebygger plugins for WordPress akkurat nå. Med denne plugin-en kan du lage perfekte, raske innlasting og responsive nettsteder på et øyeblikk.


Men å vite hvilke temaer der ute som fungerer best med Elementor kan være vanskelig. Så her er min liste over de som er 100% kompatible med denne siden builder plugin.

Hvis du vil at WordPress-nettstedet skal skille seg ut, du trenger et design som hjelper deg med å skille deg ut.

Selv om det er viktig å ha et webdesign som er annerledes enn de fleste andre blogger i din nisje, trenger du et tema du kan tilpasse på egenhånd uten programmeringskunnskap .

Men dessverre, med mindre du er god på koding av html / css WordPress er begrenset når det gjelder designtilpasning.

Det er her Elementor kommer til unnsetning.

Fordi dette er en sidebygger plugin som erstatter den grunnleggende WordPress-redigereren med et enkelt dra og slipp-grensesnitt som lar deg lage vakkert designet nettsteder.

For å spare deg for problemer med å kaste bort timer med tiden din gjennom å gå gjennom Elementor-temaer, har jeg laget denne listen over de beste av de beste Elementor-temaene som faktisk fungerer med Elementor..

Contents

10 beste WordPress-temaer for Elementor i 2020

beste elementor WordPress temaer

1. GenererPress Elementor-temaer

generere trykk elementor temaer

 • Pris: Gratis versjon og en Premium-versjon med flere funksjoner for $ 49,95.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

GeneratePress er det allsidige WordPress-temarammen som enhver profesjonell blogger på Internett enten bruker eller har brukt tidligere..

Det er en lett tema som veier under 30 kb. Det er mindre enn de fleste av WordPress-temaene der ute. De fleste WordPress-temaer kommer med mye oppblåst innhold som bremser nettstedet ditt.

Dette lette temaet tilbyr alle funksjonene du trenger for å lage en hvilken som helst type nettsted du ønsker. Du kan bruke tilpasningsalternativene for å tilpasse sidene så mye du vil, inkludert endring av typografi eller fargeskjema.

Hvis du vil at nettstedet ditt skal laste raskt og fungere jevnt, er dette temaet for deg. GeneratePress tilbyr eksklusiv kompatibilitet med nesten alle sidebygger-plugins der ute. Og ja, det inkluderer Elementor.

Det beste med å bruke dette temaet er at det fungerer med Elementor som med enhver annen sidebygger. Så hvis du bestemmer deg for å bytte til en ny plugin for sidebygger i fremtiden, kan du være trygg på at dette temaet vil fungere med det.

Fordeler:

 • Et av de raskeste WordPress-temaene på markedet. Den veier mindre enn 30 kb. De fleste temaene har dusinvis og dusinvis av funksjoner som kan bremse nettstedet ditt. Dette er et lett tema som bare gir det minste du trenger.
 • Støtte for alle WordPress-sidebygger-plugins inkludert Elementor. Dette temaet vil fungere selv om du bytter til en annen sidebygger i fremtiden.
 • Lar deg tilpasse nesten alle aspekter av designet, inkludert typografi, farger, etc. Du kan tilpasse alt med WordPress Theme Customizer.
 • Kompatibel med nesten alle WordPress-plugins.
 • Støtter RTL og er tilgjengelig på 20 forskjellige språk.

Mer info / last ned Live demo

2. WP Astra Elementor-temaer

astra elementor temaer

 • Pris: Gratis versjon og en Pro-versjon med flere funksjoner for $ 59.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

Skaperne av WP Astra annonserer det som et tema som er laget for Elementor. Dette temaet er perfekt for Elementor som det er laget for bruk med Elementor-pluginen.

Dette temaet kommer med dusinvis av nettstedstemaer du kan importere og endre ved å bruke Elementor. Med dette temaet trenger du ikke starte helt fra bunnen av. Du kan velge et tema fra det enorme biblioteket med profesjonelle temaer og tilpasse alle elementene du liker.

Det kommer med dusinvis av layoutalternativer å velge mellom. Du kan deaktivere tittelen, det viste bildet eller sidefeltet på hvilken som helst side du ønsker.

WP Astra er en lett, oppblåsningsfritt tema som lastes raskt og scorer høyt på alle hastighetstestverktøyene på nettstedet, inkludert GTMetrix, Pingdom og Google PageSpeed.

Dette temaet er fullt responsivt og fungerer jevnt med enheter i alle skjermstørrelser. Det kommer også med et dusin tilpasningsmuligheter for mobilmenyen.

Med Elementor kan du tilpasse dette temaet slik at det ser ut som du vil.

Fordeler:

 • Laget for Elementor-sidebygger, fungerer dette temaet smidig, og hver nye versjon av dette temaet er testet med Elementor.
 • Leveres med mange forskjellige layoutalternativer å velge mellom.
 • Tilbyr dusinvis av websidesmaler du kan bruke og tilpasse med Elementor.
 • Innebygd støtte for WooCommerce. Du kan starte din egen nettbutikk.
 • Et lett tema som er mindre enn 50 kb i størrelse. Scorer høyt på alle hastighetstestverktøy for nettstedet.

Mer info / last ned Live demo

3. OceanWP Elementor-temaer

ocean wp elementor temaer

 • Pris: Gratis versjon og Premium-versjon med flere utvidelser fra $ 39.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

OceanWP støtter nesten alle sidebyggerne inkludert Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder, og mange flere. Dette temaet er fullt responsivt og fungerer med alle mobile enheter. Det kommer med innebygd støtte for WooCommerce, slik at du ikke trenger å installere et dusin plugins for å starte et eCommerce-nettsted.

Dette temaet kommer med dusinvis av vakre demoer som du bare kan importere ett klikk og begynne å tilpasse ved hjelp av Elementor eller hvilken som helst annen sidebygger. Du kan enkelt tilpasse hvilken som helst side på nettstedet ditt med dette temaet. Den er oversettelsesklar og støtter RTL-språk.

OceanWP er et flerbruks-tema som du kan tilpasse for å bruke i en nisje du ønsker. Du kan tilpasse hvert visuelt element inkludert typografi, farger, avstand osv. Du kan tilpasse alt med et dra og slipp-grensesnitt.

Fordeler:

 • Støtter ikke bare Elementor men alle andre sidebygger plugins inkludert Thrive Architect og Beaver Builder.
 • Et flerbruks-tema som kan brukes i enhver nisje. Leveres med dusinvis av tilpassbare demomaler du kan importere og redigere for å lage dine egne.
 • Dette temaet er bygget med tanke på hastighet, og scorer høyt på alle hastighetstestverktøy.
 • Tilbyr full støtte for WooCommerce.
 • Har over 1500 anmeldelser på WordPress.org temarepot.
 • Et responsivt tema som ser bra ut på alle enheter.

Mer info / last ned Live demo

4. Hestia Elementor Theme

temaisle hestia elementor tema

 • Pris: Gratis versjon og Pro-versjon for $ 98.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

ThemeIsles Hestia er en tema som er laget for Elementor. Du kan være trygg på at alle de nyere versjonene av dette temaet vil fungere greit med Elementor. Det kommer med dusinvis av sidemaler du kan velge mellom å inkludere maler for lanseringssider for Mobile App, om sider og prissider. Du kan designe hvilken som helst type nettsted du ønsker med dette temaet.

I motsetning til de fleste temaer, tilbyr Hestia lerret i full bredde som du imidlertid kan redigere for å lage den type design du ønsker. Ikke bare det, du får velge hvilke elementer du vil vise / skjule på individuelle sider. Du kan overstyre globale sideinnstillinger på hver enkelt side.

Dette temaet er fullt kompatibelt med WooCommerce og tilbyr ferdige maler du kan importere med bare ett klikk. Du kan velge mellom mange forskjellige oppsettstiler som er tilgjengelige for bloggrollen din og individuelle blogginnlegg. Du kan bestemme deg for å skjule sidefeltet på blogginnlegg der du vil ha et distraheringsfritt lesemiljø.

Fordeler:

 • Et stort bibliotek med readymade maler å velge mellom inkludert WooCommerce-klare maler. Du kan tilpasse disse malene slik at de passer til dine designbehov.
 • Flere layoutalternativer å velge mellom for alle sidene og blogginnleggene dine. Overskriv enkelt globale innstillinger på individuelle sider.
 • Fungerer greit med Elementor da dette temaet er laget for plugin-modulen.
 • Dette temaet er optimalisert for lastehastighet og fungerer med alle cache-plugins som W3 Total Cache.
 • Tilpass alle elementene i designet fra skrifttyper til knappfarger.
 • Oversettelsesklar og støtter RTL-språk.

Mer info / last ned Live demo

5. Centaurus Elementor Theme

centaurus elementor tema

 • Pris: 59 dollar.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

Centaurus er et flerbruks-tema for WordPress som tilbyr en ren, minimal design. Selv om designet er minimalt, vil det hjelpe deg å skille deg ut. Dette temaet kommer med dusinvis av maler du kan velge mellom som du kan bruke til å lage en hvilken som helst form for et nettsted, inkludert et e-handelssted eller en kreativ portefølje.

Du kan tilpasse alle aspekter ved design av dette temaet ved hjelp av WordPress Theme Customizer. Dette temaet byr på over 500 forskjellige tilpasningsalternativer som du kan finpusse uten å berøre en eneste kodelinje. Dette temaet spiller bra med Elementor og andre sidebyggere. Den tilbyr full støtte for alle funksjonene som Elementor har å tilby.

Centaurus kommer med premium Revolution Slider, som er en av de beste glidebrygg-pluginene på markedet. Det tilbyr også support utenfor WooCommerce, slik at du enkelt kan opprette en nettbutikk og tilpasse den så mye du vil.

Den beste delen av dette temaet er det minimale, rene designet. I motsetning til de fleste temaer som er rotete med tusen elementer, skiller dette temaet seg ut med sin minimale romslige design.

Fordeler:

 • Mange forskjellige layoutalternativer å velge mellom for sidene og innleggene dine.
 • Dusinvis av forskjellige maler som hjelper deg med å lage den perfekte nettsiden. Du kan bruke malene til å opprette et e-handelssted, en portefølje eller en personlig blogg.
 • Den minimale designen er ren og romslig slik at du skiller deg ut.
 • Full støtte for alle funksjonene i Elementor.
 • Over 500 forskjellige tilpasningsalternativer, kan du justere for å endre design slik at det passer din stil eller merke.
 • Innebygd støtte for WooCommerce lar deg starte et e-handelssted med bare noen få klikk.

Mer info / last ned Live demo

6. Arteon Elementor Theme

arteon elementor tema

 • Pris: 59 dollar.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

Arteon annonserer seg selv som Ultimate WordPress Theme. Den kommer med flere forskjellige hjemmesidemaler du kan velge mellom, avhengig av din virksomhet. Enten du driver en online skobutikk på en million dollar eller en enkel frilansdesignervirksomhet, har dette temaet den perfekte malen for deg.

Dette temaet kommer med profesjonelt designet vakre maler du kan bruke til å lage nettsteder som skiller seg ut. Det tilbyr en minimal design som er perfekt for å lage en porteføljeside. Du kan velge mellom flere porteføljetemaer som du enkelt kan tilpasse etter dine behov.

Dette temaet tilbyr også vakre maler for å lage en nettbutikk. Det kommer med full støtte for WooCommerce for å hjelpe deg med å lage en jevn seilende e-handelsbutikk.
Arteon er kompatibel med Elementor og lar deg lage hvilken som helst type side du ønsker.

Du kan bruke Elementor til å lage destinasjonssider eller en grunnleggende om side. Du får også hundrevis av tilpasningsalternativer som lar deg tilpasse alt fra typografi til knappfarger til layoutbredde.

Fordeler:

 • Et fullt responsivt tema som fungerer med alle typer enheter uansett skjermstørrelse.
 • Leveres med støtte for WooCommerce og tilbyr dusinvis av vakkert designet maler for nettbutikker.
 • Over 500 tilpasningsalternativer for å finpusse designen av temaet. Du kan velge mellom over 600 gratis skrifter fra Google-skrifter du vil bruke på nettstedet ditt.
 • Leveres med den premium Revolution Slider WordPress-plugin.

Mer info / last ned Live demo

7. Qudos Elementor Theme

qudos elementor tema

 • Pris: 59 dollar.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

Qudos er et flerbruks WordPress-tema som tilbyr en vakker layout på én side.

Det leveres med mange forskjellige typer oppsett inkludert 3 bloggoppsett og 8 porteføljeoppsett. Dette temaet er best for å lage en porteføljeside for deg selv eller din bedrift. Den kommer med mange forskjellige flotte sider på siden, inkludert Om side, Oppdragsside og Kontaktside.

Qudos kommer med full støtte for Elementor slik at du kan designe sidene dine med et enkelt dra og slipp-grensesnitt. Med Elementor kan du lage hvilken som helst type design du ønsker, med de hundrevis av forskjellige elementer du kan velge.

Det tilbyr mange layoutalternativer for å opprette en eCommerce-butikk og tilbyr innebygd støtte for WooCommerce. Du trenger ingen ekstra plugins for å opprette en nettbutikk med dette temaet.

Fordeler:

 • Perfekt for å opprette et porteføljeside, et byrånettsted eller et produktnettsted.
 • Tilbyr en ren, minimal layout på én side for hjemmesiden. Designet er unikt og vil hjelpe deg å skille deg ut.
 • 8 forskjellige porteføljeoppsett å velge mellom for en porteføljeside.
 • Full støtte for WooCommerce med en rekke nettbutikkmaler å velge mellom.
 • Støtte for alle funksjonene som tilbys av Elementor.

Mer info / last ned Live demo

8. Selfer Elementor Theme

selfer elementor tema

 • Pris: 59 dollar.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

Selfer er det perfekte temaet for å lage et personlig nettsted. Enten du vil lage en personlig blogg eller et kreativt porteføljeside for arbeidet ditt, har dette temaet alle funksjonene du trenger.

Den profesjonelle designen hjelper deg med å skille deg ut og kommer med mange forskjellige layoutalternativer å velge mellom. Du får mange forskjellige layoutalternativer for hjemmesiden å velge mellom og tilpasse. Du kan bruke Elementor-sidebyggeren eller WordPress Theme Customizer for å tilpasse sidene til dette temaet.

Dette temaet er kompatibelt med Elementor og kommer med over 18 forskjellige widgeter for Elementor. Det tilbyr en mobil-første design som fungerer og ser bra ut på alle skjermstørrelser. Dette temaet er designet for hastighet og som sådan scorer høyt på alle hastighetstestverktøy.

Fordeler:

 • Et rent, minimalt porteføljetema som tilbyr hundrevis av forskjellige tilpasningsalternativer.
 • Vakker porteføljeseksjonsdesign for å vise frem ditt kreative arbeid.
 • Full støtte for Elementor lar deg tilpasse og opprette alle typer sider du ønsker.
 • GDPR-klar tema.
 • Et responsivt, mobil-første design som ser bra ut på alle enheter.
 • Du kan enkelt legge til eller fjerne elementer fra porteføljen din med bare noen få klikk.

Mer info / last ned Live demo

9. Ashe Free Elementor Theme

Ashe Free Elementor Theme

 • Pris: Gratis.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

Ashe er en av de mange offisielt anbefalte temaer fra Elementor-nettstedet. Dette temaet tilbyr fullstendig støtte for Elementor og alle funksjonene som pluginen tilbyr. Det tilbyr en enkel bloggdesign med et grunnleggende fargeskjema du kan tilpasse med WordPress Theme Customizer.

Du kan enkelt tilpasse fargene og typografien til dette temaet med noen få klikk. Dette temaet lar deg velge mellom 800+ gratis Google-skrifter. Det tilbyr også avanserte tilpasningsalternativer for både innlegg og sider.

Den støtter mange forskjellige typer innleggsformater og tilbyr en valgfri klebrig navigasjonsfelt. Ashe kommer med komplett støtte for WooCommerce som gjør det superenkelt å lage en vakker nettbutikk.

Fordeler:

 • En gratis versjon av dette temaet er tilgjengelig som tilbyr færre funksjoner enn premiumversjonen.
 • Full støtte for Elementor og de mange forskjellige tilpasningsfunksjonene som pluginen tilbyr.
 • Oversettelse klar og RTL-støtte tilgjengelig.
 • 14 innebygde maler du kan tilpasse med WordPress Theme Customizer.
 • Lar deg tilpasse typografistiler og velge mellom over 800 gratis Google-skrifter.
 • Mange forskjellige layoutalternativer.
 • Full støtte for WooCommerce og maler å velge mellom.
 • Klistret navigasjon som blar med brukeren som du kan deaktivere fra WordPress Theme Customizer.
 • Offisielt anbefalt av Elementor sidebygger plugin nettstedet.

Mer info / last ned Live demo

10. Zakra Free Elementor Theme

zakra gratis elementortema

 • Pris: Gratis.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / last ned Live demo

Zakra er et flerbruks-tema som tilbys av ThemeGrill. Det kommer med over 10 forskjellige maler for nettstedet ditt å velge mellom. Den tilbyr full støtte for både Elementor og Gutenberg sidebygger. Du kan veksle mellom de to for å tilpasse designet til innleggene og sidene dine. Dette temaet er GDPR-kompatibelt, da det ikke lagrer noen brukerdata.

Zakra tilbyr mange forskjellige tilpasningsalternativer som du kan finjustere ved hjelp av WordPress Theme Customizer. Du kan tilpasse alt fra fargevalg og overskriftsstiler. Du kan også tilpasse typografistiler, inkludert skriftstørrelse, linjehøyde og andre alternativer.

Over 7 forskjellige widget-områder å velge mellom. Du kan velge mellom mange forskjellige layoutalternativer inkludert full bredde, høyre sidefelt og ingen sidefelt.

Fordeler:

 • Du kan tilpasse nesten alle aspektene ved utformingen av dette temaet.
 • Leveres med full støtte for Elementor sidebygger og er offisielt anbefalt av plugins nettsted.
 • Tilbyr mange forskjellige layoutalternativer å velge mellom inkludert full bredde og ingen sidefeltoppsett. Det tilbyr også 7 widget-områder der du kan plassere widgeter.
 • Oversettelse klar og kommer med støtte for RTL-språk.
 • Du kan tilpasse typografien og fargeskjemaene enkelt ved hjelp av WordPress Theme Customizer.
 • GDPR-kompatibel som tema i seg selv lagrer ingen brukerdata.

Mer info / last ned Live demo

Hva er Elementor

Elementor er den 10. mest brukte WordPress-plugin på Internett. Det brukes av i underkant av 1 million nettsteder; som sannsynligvis inkluderer konkurrentene.

Det er en enkel, men kraftfull plugin for sidebyggere som hjelper deg ikke bare å tilpasse nettstedets sider, men også designe dem slik du vil.

hva er elementor

Med Elementor kan du lage hvilken som helst type sidedesign du ønsker.

Den beste delen?

Du gjør det ved hjelp av et dra-og-slipp-grensesnitt.

For å designe en side, er alt du trenger å gjøre å dra elementer og slippe dem på siden.

Enten du ønsker å designe en vakker About-side eller en avansert lead-gen-side for å få flere abonnenter, tilbyr Elementor alle verktøyene du trenger.

I motsetning til de fleste andre sidebyggere på markedet, tilbyr Elementor en alt-i-ett-plattform for å administrere nettstedets sider.

Du trenger ikke en egen plugin for å opprette en kontaktside eller en destinasjonsside. Du kan gjøre alt med Elementor.

Det beste jeg liker med Elementor er at det krever ikke programmeringskunnskap. Du kan bygge vakre sider på egen hånd uten å skrive en eneste kodelinje.

Og hvis du tilfeldigvis vet hvordan du skriver kode, kan du bruke kunnskapen din til å lage sider så avanserte som mulig.

Hvorfor du trenger Elementor

Hvis du bare begynner, er det veldig vanskelig å få fotfeste. Alle markeder og nisjer på internett blir mer og mer mettede av dagen.

Alle publiserer de samme gamle tipsene og rådene. Hvis du vil at bloggen din skal skille seg ut, trenger du et design som er bedre enn andre i din nisje.

Du trenger ikke å være en prisbelønnet designer for å lage et profesjonelt design. Du trenger bare de riktige verktøyene.

Gå inn på Elementor.

Det er den WordPress sidebygger plugin of your dreams. Det hjelper deg å opprette alle typer sider på nettstedet ditt. Enten du bare vil sette opp en kontaktside eller du vil opprette en avansert salgsside, har Elementor fått deg dekket.

Med Elementor er det bokstavelig talt like enkelt å lage en vakker side som å dra elementer og slippe dem på siden. Det beste er at du kan lage sider med profesjonelt utseende uten å skrive en eneste kodelinje.

Hvorfor velge et WordPress-tema som er kompatibelt med Elementor?

Elementor jobber med alle WordPress-temaer.

Men..

..Hvis du vil at Elementor skal fungere smidig, trenger du et tema som er kompatibelt med Elementor.

Tross alt, du vil ikke at salgssiden din skal slutte å fungere på lanseringsdagen, ikke sant?

De fleste temaer der ute annonserer at de er kompatible med Elementor.

hvilke temaer som fungerer best med elementorhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Men sannheten er at de fleste av dem ikke er det. De fleste temaforfattere tester bare temaene sine i noen sekunder med Elementor og tagger temaene deres som “Elementor Compatible”

Men dette kunne ikke være langt fra sannheten.

De fleste temaer fungerer ikke ut av esken med Elementor.

Konklusjon

Alle temaene i denne listen tilbyr støtte for Elementor.

Enten du vil bygge et nettsted for en lokal kaffebar eller en porteføljeside for det kreative arbeidet ditt, vil du finne riktig tema i dette settet.

Hvis du er ute etter et profesjonelt tema for å starte en porteføljeside, anbefaler jeg å gå med begge Selfer eller Quodos. Begge tilbyr vakre oppsett for å lage en portefølje som skiller seg ut, og begge har et responsivt design som vil fungere på alle enheter.

Hvis du vil selge et produkt på nettet, kan du gå med begge GeneratePress eller OceanWP. Begge har mange forskjellige layoutalternativer og sidemaler å velge mellom. Du får også hundrevis av forskjellige tilpasningsalternativer du kan bruke til å tilpasse designet uten å berøre en eneste kodelinje.

Uansett hvilken type nettsted du vil bygge, vil alle disse Elementor WordPress-temaene fungere for deg. Alle av dem tilbyr hundrevis av maler du enkelt kan tilpasse etter dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map