10+ Bedste WordPress-temaer til Elementor

Elementor er et af de bedste træk og slip sider builder plugins til WordPress lige nu. Med dette plugin kan du oprette perfekte, hurtige indlæsning og responsive websteder på et øjeblik.


Men det er vanskeligt at vide, hvilke temaer der er bedst med Elementor. Så her er min liste over de der er 100% kompatible med denne side builder plugin.

hvis du vil have, at dit WordPress-sted skal skille sig ud, du har brug for et design, der hjælper dig med at skille dig ud.

Selvom det er vigtigt at have et webdesign, der er anderledes end de fleste andre blogs i din niche, har du brug for et tema, som du kan tilpasse alene uden programmeringskendskab .

Men desværre, medmindre du er god til kodning af html / css WordPress er begrænset med hensyn til designtilpasning.

Det er her Elementor redder.

Fordi dette er en side builder plugin der erstatter den grundlæggende WordPress-editor med et simpelt træk og slip-interface, så du kan oprette smukt designede websteder.

For at spare dig for besværet med at spilde timevis af din tid på at gå gennem Elementor-temaer, har jeg oprettet denne liste over de bedste af de bedste Elementor-temaer, der faktisk fungerer med Elementor.

Contents

10 bedste WordPress-temaer til Elementor i 2020

bedste elementor eller wordpress temaer

1. GenererPress Elementor-temaer

genererepress elementor temaer

 • Pris: Gratis version og en Premium-version med flere funktioner til $ 49,95.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

GeneratePress er den allrounder WordPress-temaramme, som enhver professionel blogger på Internettet enten bruger eller har brugt i fortiden.

Det er en letvægtstema, der vejer under 30 kb. Det er mindre end de fleste af WordPress-temaerne derude. De fleste WordPress-temaer leveres med meget oppustet indhold, der bremser dit websted.

Dette lette tema tilbyder alle de funktioner, du har brug for for at oprette en hvilken som helst type af et websted, du ønsker. Du kan bruge tilpasningsmulighederne til at tilpasse siderne så meget, som du ønsker, herunder ændring af typografi eller farveskema.

Hvis du ønsker, at dit websted skal indlæses hurtigt og arbejde problemfrit, er dette temaet for dig. GeneratePress tilbyder ud af boksen kompatibilitet med næsten alle sidebygger plugins derude. Og ja, det inkluderer Elementor.

Den bedste del ved brugen af ​​dette tema er, at det fungerer sammen med Elementor som med enhver anden sidebygger. Så hvis du beslutter at skifte til et nyt sidebygger-plugin i fremtiden, kan du være sikker på, at dette tema vil fungere med det.

Fordele:

 • Et af de hurtigste WordPress-temaer på markedet. Den vejer mindre end 30 kb. De fleste temaer har snesevis og snesevis af funktioner, der kan bremse dit websted. Dette er et let tema, der kun tilbyder det minimum, du har brug for.
 • Support til alle WordPress sidebygger plugins inklusive Elementor. Dette tema fungerer, selvom du skifter til en anden sidebygger i fremtiden.
 • Gør det muligt for dig at tilpasse næsten alle aspekter af designet inklusive typografi, farver osv. Du kan tilpasse alt med WordPress Theme Customizer.
 • Kompatibel med næsten alle WordPress-plugins.
 • Understøtter RTL og er tilgængelig på 20 forskellige sprog.

Mere info / download Live demo

2. WP Astra Elementor-temaer

astra elementor temaer

 • Pris: Gratis version og en Pro-version med flere funktioner til $ 59.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

Skaberne af WP Astra reklamerer for det som et tema, der er lavet til Elementor. Dette tema er perfekt til Elementor som det er lavet til brug med Elementor-plugin.

Dette tema leveres med snesevis af webstedstemaer, du kan importere og ændre vha. Elementor. Med dette tema behøver du ikke starte fra bunden. Du kan vælge et tema fra deres enorme bibliotek med professionelt udseende temaer og tilpasse alle de elementer, du kan lide.

Det leveres med snesevis af layoutindstillinger at vælge imellem. Du kan deaktivere titlen, det fremhævede billede eller sidefeltet på en hvilken som helst side.

WP Astra er en let, oppusteligt tema, der indlæses hurtigt og scorer højt på alle webstedshastighedstestværktøjer, herunder GTMetrix, Pingdom og Google PageSpeed.

Dette tema er fuldt responsabelt og fungerer problemfrit med enheder i alle skærmstørrelser. Det leveres også med et dusin tilpasningsmuligheder til mobilmenuen.

Med Elementor kan du tilpasse dette tema til at se ud som du ønsker.

Fordele:

 • Oprettet til Elementor sidebygger, fungerer dette tema problemfrit, og hver nye version af dette tema testes med Elementor.
 • Leveres med mange forskellige layoutindstillinger at vælge imellem.
 • Tilbyder snesevis af demo-webstedsskabeloner, du kan bruge og tilpasse med Elementor.
 • Indbygget support til WooCommerce. Du kan starte din egen online butik.
 • Et let tema, der er mindre end 50 kb i størrelse. Scorer højt på alle webstedshastighedstestværktøjer.

Mere info / download Live demo

3. OceanWP Elementor-temaer

ocean wp elementor temaer

 • Pris: Gratis version og Premium version med flere udvidelser fra $ 39.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

OceanWP understøtter næsten alle sidebygere inklusive Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder og mange flere. Dette tema reagerer fuldt ud og fungerer med alle mobile enheder. Det leveres med indbygget support til WooCommerce, så du ikke behøver at installere et dusin plugins for at starte et eCommerce-websted.

Dette tema kommer med snesevis af smukke demoer, som du bare kan importere et klik og start tilpasning ved hjælp af Elementor eller enhver anden sidebygger. Du kan nemt tilpasse enhver side på dit websted med dette tema. Det er klar til oversættelse og understøtter RTL-sprog.

OceanWP er et alsidig tema, som du kan tilpasse til at bruge i enhver niche, du ønsker. Du kan tilpasse hvert visuelt element inklusive typografi, farver, afstand osv. Du kan tilpasse alt med et træk og slip-interface.

Fordele:

 • Understøtter ikke kun Elementor men alle andre sidebygger plugins inklusive Thrive Architect og Beaver Builder.
 • Et multifunktionelt tema, der kan bruges i enhver niche. Leveres med snesevis af tilpassbare demoskabeloner, du kan importere og redigere for at lave dine egne.
 • Bygget med hastighed i tankerne, scorer dette tema højt på alle hastighedstestværktøjer.
 • Tilbyder fuld support til WooCommerce.
 • Har over 1500 anmeldelser på WordPress.org temarepot.
 • Et lydhørt tema, der ser godt ud på alle enheder.

Mere info / download Live demo

4. Hestia Elementor-tema

tema hestle elementor tema

 • Pris: Gratis version og Pro-version til $ 98.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

ThemeIsle’s Hestia er en tema, der er lavet til Elementor. Du kan være sikker på, at alle de nyere versioner af dette tema vil fungere problemfrit med Elementor. Det leveres med snesevis af sideskabeloner, du kan vælge imellem med skabeloner til lanceringssider til Mobile App, om sider og prissider. Du kan designe enhver type webside, du ønsker, med dette tema.

I modsætning til de fleste temaer tilbyder Hestia lærred i fuld bredde, som du dog kan redigere for at oprette den ønskede type design. Ikke kun det, du får valgt hvilke elementer, du gerne vil vise / skjule på individuelle sider. Du kan tilsidesætte globale sideindstillinger på hver enkelt side.

Dette tema er fuldt kompatibelt med WooCommerce og tilbyder færdige skabeloner, som du kan importere med et enkelt klik. Du kan vælge mellem mange forskellige layoutformater, der er tilgængelige til din blogrulle og individuelle blogindlæg. Du kan beslutte at skjule sidebjælken i blogindlæg, hvor du ønsker et distraktionsfrit læsemiljø.

Fordele:

 • Et stort bibliotek med readymade-skabeloner at vælge imellem inklusive WooCommerce-klare skabeloner. Du kan tilpasse disse skabeloner, så de passer til dine designbehov.
 • Flere layoutindstillinger at vælge imellem for alle dine sider og blogindlæg. Overstyr nemt globale indstillinger på individuelle sider.
 • Arbejder problemfrit med Elementor, da dette tema er lavet til plugin.
 • Dette tema er optimeret til indlæsningshastighed og fungerer med alle cache-plugins som W3 Total Cache.
 • Tilpas alle elementer i designet fra skrifttyper til knapfarver.
 • Oversættelsesklar og understøtter RTL-sprog.

Mere info / download Live demo

5. Centaurus Elementor-tema

centaurus elementor tema

 • Pris: $ 59.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

Centaurus er et alsidig tema til WordPress, der tilbyder et rent, minimalt design. Selvom designet er minimalt, hjælper det dig med at skille dig ud. Dette tema kommer med snesevis af skabeloner at vælge imellem, som du kan bruge til at oprette en hvilken som helst form for et websted, herunder et e-handelswebsted eller en kreativ portefølje.

Du kan tilpasse alle aspekter af dette temas design ved hjælp af WordPress Theme Customizer. Dette tema tilbyder over 500 forskellige tilpasningsmuligheder at du kan finjustere uden at røre ved en enkelt kodelinje. Dette tema spiller godt med Elementor og andre sidebygere. Det tilbyder fuld support til alle elementerne i Elementor har at tilbyde.

Centaurus kommer med den premium Revolution Slider, som er en af ​​de bedste skyderen plugins på markedet. Det tilbyder også support fra WooCommerce, så du nemt kan oprette en online butik og tilpasse den så meget du vil.

Den bedste del af dette tema er det minimale, rene design. I modsætning til de fleste temaer, der er rodet med tusind elementer, skiller dette tema sig ud med sit minimale rummelige design.

Fordele:

 • Mange forskellige layoutindstillinger at vælge imellem til dine sider og indlæg.
 • Dusinvis af forskellige skabeloner til at hjælpe dig med at oprette det perfekte websted. Du kan bruge skabeloner til at oprette et e-handelswebsted, en portefølje eller en personlig blog.
 • Det minimale design er rent og rummeligt for at hjælpe dig med at skille dig ud.
 • Fuld support til alle elementerne i Elementor.
 • Over 500 forskellige tilpasningsmuligheder kan du justere for at ændre designet til din stil eller brand.
 • Indbygget support til WooCommerce giver dig mulighed for at starte et eCommerce-websted med bare et par klik.

Mere info / download Live demo

6. Arteon Elementor-tema

arteon elementor tema

 • Pris: $ 59.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

Arteon annoncerer sig selv som det ultimative WordPress-tema. Det leveres med flere forskellige hjemmesideskabeloner, der kan vælges, afhængigt af din virksomhed. Uanset om du driver en online skobutik på en million dollar eller en enkel freelance designer-forretning, har dette tema den perfekte skabelon til dig.

Dette tema leveres med professionelt designet smukke skabeloner, du kan bruge til at oprette steder, der skiller sig ud. Det tilbyder et minimalt design, der er perfekt til at oprette et portfolio-websted. Du kan vælge mellem flere porteføljetemaer, som du nemt kan tilpasse til dine behov.

Dette tema tilbyder også smukke skabeloner til oprettelse af en online butik. Det leveres med fuld understøttelse af WooCommerce for at hjælpe dig med at oprette en glatsejlende eCommerce-butik.
Arteon er kompatibel med Elementor og giver dig mulighed for at oprette en hvilken som helst type side, du ønsker.

Du kan bruge Elementor til at oprette destinationssider eller en grundlæggende side om. Du får også hundredvis af tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at tilpasse alt fra typografi til knapfarver til layoutbredde.

Fordele:

 • Et fuldt responsivt tema, der fungerer med alle typer enheder uanset skærmstørrelse.
 • Leveres med support til WooCommerce og tilbyder snesevis af smukt designede skabeloner til online butikker.
 • Over 500 tilpasningsmuligheder til at finpudse designet af temaet. Du kan vælge mellem over 600 gratis skrifttyper fra Google-skrifttyper, der skal bruges på dit websted.
 • Leveres med den premium Revolution Slider WordPress-plugin.

Mere info / download Live demo

7. Qudos Elementor-tema

qudos elementor tema

 • Pris: $ 59.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

Qudos er et alsidig WordPress-tema, der tilbyder et smukt layout på én side.

Det leveres med mange forskellige typer layout, herunder 3 bloglayouts og 8 portfolio-layouts. Dette tema er bedst til at oprette et portfolio-site til dig selv eller din virksomhed. Det leveres med mange forskellige smukke indholdssideskabeloner, herunder Om side, Mission side og Kontaktside.

Qudos kommer med fuld støtte til Elementor for at give dig mulighed for at designe dine sider med et simpelt træk og slip-interface. Med Elementor kan du oprette en hvilken som helst type design, du ønsker, med de hundreder af forskellige elementer, du kan vælge.

Det tilbyder mange layoutindstillinger til oprettelse af en eCommerce-butik og tilbyder indbygget support til WooCommerce. Du behøver ikke nogen ekstra plugins for at oprette en online butik med dette tema.

Fordele:

 • Perfekt til oprettelse af et porteføljeside eller et agenturwebsted eller et produktsted.
 • Tilbyder et rent, minimalt layout på én side til hjemmesiden. Designet er unikt og hjælper dig med at skille dig ud.
 • 8 forskellige porteføljelayouter at vælge imellem til en porteføljens webside.
 • Fuld support til WooCommerce med et antal online-butiksskabeloner at vælge imellem.
 • Support til alle de funktioner, der tilbydes af Elementor.

Mere info / download Live demo

8. Selfer Elementor-tema

selfer elementor tema

 • Pris: $ 59.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

Selfer er det perfekte tema til at oprette et personligt sted. Uanset om du vil oprette en personlig blog eller et kreativt porteføljewebsted til dit arbejde, har dette tema alle de funktioner, du har brug for.

Dets professionelle design hjælper dig med at skille dig ud og kommer med mange forskellige layoutindstillinger at vælge imellem. Du får mange forskellige layoutindstillinger for startsiden at vælge imellem og tilpasse. Du kan bruge Elementor-sidebyggeren eller WordPress Theme Customizer til at tilpasse siderne til dette tema.

Dette tema er kompatibelt med Elementor og leveres med over 18 forskellige widgets til Elementor. Det tilbyder et mobil-første design, der fungerer og ser godt ud på alle skærmstørrelser. Dette tema er designet til hastighed og som sådan scorer højt på alle hastighedstestværktøjer.

Fordele:

 • Et rent, minimalt porteføljetema, der tilbyder hundreder af forskellige tilpasningsmuligheder.
 • Smukt design af porteføljesektioner, der viser dit kreative arbejde.
 • Fuld support til Elementor giver dig mulighed for at tilpasse og oprette en hvilken som helst type sider, du ønsker.
 • GDPR-klar tema.
 • Et responsivt, mobil-første design, der ser godt ud på alle enheder.
 • Tilføj eller fjern nemt ting fra din portefølje med bare et par klik.

Mere info / download Live demo

9. Ashe Free Elementor Theme

Ashe Free Elementor Theme

 • Pris: Gratis.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

Ashe er en af ​​de mange officielt anbefalede temaer fra Elementor-webstedet. Dette tema tilbyder komplet support til Elementor og alle de funktioner, der tilbydes af plugin. Det tilbyder et simpelt blogdesign med et grundlæggende farveskema, du kan tilpasse med WordPress Theme Customizer.

Du kan nemt tilpasse dette temas farver og typografi med et par klik. Dette tema giver dig mulighed for at vælge mellem 800+ gratis Google-skrifttyper. Det tilbyder også avancerede tilpasningsmuligheder til både indlæg og sider.

Det understøtter mange forskellige typer postformater og tilbyder en valgfri klistret navigationslinje. Ashe leveres med komplet support til WooCommerce, hvilket gør det super let at oprette en smuk online butik.

Fordele:

 • En gratis version af dette tema er tilgængelig, der tilbyder færre funktioner end premiumversionen.
 • Fuld support til Elementor og de mange forskellige tilpasningsfunktioner, der tilbydes af plugin.
 • Oversættelse klar og RTL support tilgængelig.
 • 14 indbyggede skabeloner, du kan tilpasse med WordPress Theme Customizer.
 • Tillader dig at tilpasse typografistilarter og vælge mellem over 800 gratis Google-skrifttyper.
 • Mange forskellige layoutindstillinger.
 • Fuld support til WooCommerce og skabeloner at vælge imellem.
 • Klistret navigation, der ruller med brugeren, som du kan deaktivere fra WordPress Theme Customizer.
 • Officielt anbefalet af Elementor-siden Builder-plugin-webstedet.

Mere info / download Live demo

10. Zakra Free Elementor Theme

zakra gratis elementortema

 • Pris: Gratis.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mere info / download Live demo

Zakra er et alsidig tema, der tilbydes af ThemeGrill. Det leveres med over 10 forskellige skabeloner til dit websted at vælge imellem. Det tilbyder fuld support til både Elementor og Gutenberg sidebygere. Du kan skifte mellem de to for at tilpasse designet til dine indlæg og sider. Dette tema er GDPR-kompatibelt, da det ikke gemmer nogen brugerdata.

Zakra tilbyder mange forskellige tilpasningsmuligheder, som du kan justere ved hjælp af WordPress Theme Customizer. Du kan tilpasse alt fra farveskema og overskriftsformater. Du kan også tilpasse typografistilarter, herunder skriftstørrelse, linjehøjde og andre indstillinger.

Over 7 forskellige widgetområder at vælge imellem. Du kan vælge mellem mange forskellige layoutindstillinger inklusive fuld bredde, højre sidebjælke og ingen sidepanel.

Fordele:

 • Du kan tilpasse næsten alle aspekter af designet til dette tema.
 • Leveres med fuld support til Elementor-sidebygger og anbefales officielt af plugin-webstedet.
 • Tilbyder mange forskellige layoutindstillinger at vælge imellem inklusive fuld bredde og ingen sidepanellayouter. Det tilbyder også 7 widgetområder, hvor du kan placere widgets.
 • Oversættelse klar og kommer med support til RTL-sprog.
 • Du kan nemt tilpasse typografi og farveskemaer ved hjælp af WordPress Theme Customizer.
 • GDPR-kompatibel som temaet i sig selv gemmer ingen brugerdata.

Mere info / download Live demo

Hvad er Elementor

Elementor er det 10. mest anvendte WordPress-plugin på Internettet. Det bruges af knap 1 million websteder; der inkluderer sandsynligvis dine konkurrenter.

Det er et simpelt, men alligevel kraftigt sidebygger plugin, der hjælper dig med ikke kun at tilpasse dit websteds sider, men også designe dem, som du vil.

hvad der er elementor

Med Elementor kan du oprette en hvilken som helst type sidedesign, du ønsker.

Den bedste del?

Du gør det ved hjælp af et træk-og-slip-interface.

For at designe en side skal du bare trække elementer og slippe dem på siden.

Uanset om du vil designe en smuk About-side eller en avanceret lead-gen-side for at få flere abonnenter, tilbyder Elementor alle de værktøjer, du har brug for.

I modsætning til de fleste andre sidebygere på markedet tilbyder Elementor en alt-i-én-platform til styring af dit websteds sider.

Du har ikke brug for et separat plugin for at oprette en kontaktside eller en destinationsside. Du kan gøre det hele med Elementor.

Det bedste, jeg kan lide ved Elementor, er at det kræver ingen programmeringsviden. Du kan bygge smukke sider på egen hånd uden at skrive en enkelt kodelinie.

Og hvis du ved at vide, hvordan du skriver kode, kan du bruge din viden til at oprette sider så avancerede som muligt.

Hvorfor du har brug for Elementor

Hvis du lige er startet, er det meget vanskeligt at få fodfæste. Alle markeder og nicher på internettet bliver mere og mere mættede med dagen.

Alle udgiver de samme gamle tip og råd. Hvis du vil have din blog til at skille sig ud, har du brug for et design, der er bedre end andre i din niche.

Du behøver ikke at være en prisvindende designer for at skabe et professionelt design. Du har bare brug for de rigtige værktøjer.

Indtast Elementor.

Det er WordPress side builder plugin af dine drømme. Det hjælper dig med at oprette alle typer sider på dit websted. Uanset om du bare vil oprette en kontaktside, eller du vil oprette en avanceret salgsside, har Elementor fået dig dækket.

Med Elementor er det bogstaveligt så let at oprette en smuk side som at trække elementer og slippe dem videre til siden. Det bedste er, at du kan oprette sider, der ser professionelt ud, uden at skrive en enkelt kodelinie.

Hvorfor vælge et WordPress-tema, der er kompatibelt med Elementor?

Elementor fungerer med alle WordPress-temaer.

Men..

..Hvis du vil have Elementor til at fungere problemfrit, har du brug for et tema, der er kompatibelt med Elementor.

Når alt kommer til alt ønsker du ikke, at din salgsside skal stoppe med at arbejde på lanceringsdagen, ikke?

De fleste temaer derude reklamerer for, at de er kompatible med Elementor.

hvilke temaer der fungerer bedst med elementorhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Men sandheden er, at de fleste af dem ikke er det. De fleste temaforfattere tester bare deres temaer i et par sekunder med Elementor og mærker deres temaer som “Elementor Compatible”

Men dette kunne ikke være langt fra sandheden.

De fleste temaer fungerer ikke ud af kassen med Elementor.

Konklusion

Alle temaer på denne liste tilbyder understøttelse af elementor fra boksen.

Uanset om du vil bygge et websted til en lokal kaffebar eller et portfolio-site til dit kreative arbejde, finder du det rigtige tema i dette sæt.

Hvis du leder efter et professionelt tema til at starte et porteføljeside, anbefaler jeg, at du følger med begge Selfer eller Quodos. Begge tilbyder smukke layout til oprettelse af en portefølje, der skiller sig ud, og begge tilbyder et lydhørt design, der fungerer på alle enheder.

Hvis du vil sælge et produkt online, skal du gå med enten GeneratePress eller OceanWP. Begge af dem tilbyder mange forskellige layoutindstillinger og sideskabeloner at vælge imellem. Du får også hundreder af forskellige tilpasningsmuligheder, du kan bruge til at tilpasse designet uden at røre ved en enkelt kodelinie.

Uanset hvilken type websted du vil oprette, fungerer alle disse Elementor WordPress-temaer for dig. Alle af dem tilbyder hundredvis af skabeloner, som du nemt kan tilpasse til dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map