10+ Bästa WordPress-teman för Elementor

Elementor är en av de bästa dra-och-släpp-sidan-plugins för WordPress just nu. Med detta plugin kan du skapa perfekta pixlar, snabbladdning och responsiva webbplatser på ett ögonblick.


Men att veta vilka teman som finns där som fungerar bäst med Elementor kan vara svårt. Så här är min lista över de som är 100% kompatibla med den här sidan byggaren plugin.

Om du vill att din WordPress-webbplats ska stå ut, du behöver en design som hjälper dig att sticka ut.

Även om det är viktigt att ha en webbdesign som skiljer sig från de flesta andra bloggar i din nisch, du behöver ett tema som du kan anpassa själv utan programmeringskunskap .

Men tyvärr, såvida du inte är bra på html / css-kodning WordPress är begränsat när det gäller designanpassning.

Det är här Elementor räddar.

Eftersom detta är en sidbyggaren plugin som ersätter den grundläggande WordPress-redigeraren med ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt så att du kan skapa vackert utformade webbplatser.

För att spara besväret med att slösa bort timmar på din tid genom att gå igenom Elementor-teman har jag skapat den här listan över de bästa av de bästa Elementor-teman som faktiskt fungerar med Elementor.

Contents

10 bästa WordPress-teman för Elementor 2020

bästa elementor eller wordpress teman

1. GenereraPress Elementor-teman

generera tryck elementor teman

 • Pris: Gratisversion och en premiumversion med fler funktioner för $ 49,95.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

GeneratePress är den helt runda WordPress-temaramen som alla professionella bloggare på Internet antingen använder eller har använt tidigare.

Det är en lätt tema som väger under 30 kb. Det är mindre än de flesta WordPress-teman där ute. De flesta WordPress-teman har mycket uppblåsningsinnehåll som bromsar din webbplats.

Detta lätta tema erbjuder alla funktioner du behöver för att skapa alla typer av webbplatser du vill ha. Du kan använda anpassningsalternativen för att anpassa sidorna så mycket du vill, inklusive att ändra typografi eller färgschema.

Om du vill att din webbplats ska laddas snabbt och fungera smidigt är detta temat för dig. GeneratePress erbjuder out-box-kompatibilitet med nästan alla sidbyggare-plugins där ute. Och ja, det inkluderar Elementor.

Det bästa med att använda detta tema är att det fungerar med Elementor som med alla andra sidbyggare. Så om du bestämmer dig för att byta till en ny sidbyggare-plugin i framtiden, kan du vara säker på att detta tema kommer att fungera med det.

fördelar:

 • Ett av de snabbaste WordPress-teman på marknaden. Den väger mindre än 30 kb. De flesta teman har dussintals funktioner som kan bromsa din webbplats. Detta är ett lätt tema som bara erbjuder det minimum du behöver.
 • Support för alla WordPress-sidbyggare-plugins inklusive Elementor. Detta tema fungerar även om du byter till en annan sidbyggare i framtiden.
 • Gör att du kan anpassa nästan alla aspekter av designen inklusive typografi, färger etc. Du kan anpassa allt med WordPress Theme Customizer.
 • Kompatibel med nästan alla WordPress-plugins.
 • Stöder RTL och finns på 20 olika språk.

Mer info / ladda ner Live demo

2. WP Astra Elementor-teman

astra elementor teman

 • Pris: Gratisversion och en Pro-version med fler funktioner för $ 59.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

Skaparna av WP Astra annonserar det som ett tema som skapas för Elementor. Detta tema är perfekt för Elementor som det är gjord för användning med Elementor-plugin.

Detta tema har dussintals webbplatser som du kan importera och ändra med Elementor. Med det här temat behöver du inte börja från början. Du kan välja ett tema från deras enorma bibliotek med professionella teman och anpassa alla element du vill.

Det kommer med dussintals layoutalternativ att välja mellan. Du kan inaktivera titeln, den visade bilden eller sidofältet på vilken sida du vill ha.

WP Astra är en lätt, uppblåsningsfritt tema som laddas snabbt och värderar högt på alla webbplatshastighetstestverktyg inklusive GTMetrix, Pingdom och Google PageSpeed.

Detta tema är helt mobilt svarande och fungerar smidigt med enheter i alla skärmstorlekar. Det kommer också med ett dussin anpassningsalternativ för mobilmenyn.

Med Elementor kan du anpassa det här temat för att se ut som du vill.

fördelar:

 • Tillverkat för Elementor-sidbyggare, fungerar detta tema smidigt och varje ny version av detta tema testas med Elementor.
 • Levereras med många olika layoutalternativ att välja mellan.
 • Erbjuder massor av demonstrationswebbplatsmallar som du kan använda och anpassa med Elementor.
 • Inbyggt stöd för WooCommerce. Du kan starta din egen onlinebutik.
 • Ett lätt tema som är mindre än 50 kb i storlek. Poängsätt högt på alla verktyg för hastighetstest på webbplatsen.

Mer info / ladda ner Live demo

3. OceanWP Elementor-teman

ocean wp elementor teman

 • Pris: Gratisversion och premiumversion med fler tillägg från 39 $.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

OceanWP stöder nästan alla sidbyggare inklusive Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder och många fler. Detta tema är fullt lyhört och fungerar med alla mobila enheter. Det kommer med inbyggt stöd för WooCommerce, så du behöver inte installera ett dussin plugins för att starta en eCommerce-webbplats.

Detta tema kommer med dussintals vackra demonstrationer som du bara kan importera ett klick och börja anpassa med Elementor eller någon annan sidbyggare. Du kan enkelt anpassa vilken sida som helst på din webbplats med detta tema. Den är översättningsklar och stöder RTL-språk.

OceanWP är ett mångsidigt tema som du kan anpassa för att använda i vilken nisch du vill. Du kan anpassa alla visuella element inklusive typografi, färger, avstånd etc. Du kan anpassa allt med ett dra och släpp-gränssnitt.

fördelar:

 • Stöder inte bara Elementor utan alla andra sidbyggare-plugins inklusive Thrive Architect och Beaver Builder.
 • Ett mångsidigt tema som kan användas i valfri nisch. Levereras med dussintals anpassningsbara demonstrationsmallar som du kan importera och redigera för att göra dina egna.
 • Byggt med hastighet i åtanke, poängterar detta tema högt på alla hastighetstestverktyg.
 • Erbjuder fullt stöd för WooCommerce.
 • Har över 1500 recensioner på WordPress.org-temförvaret.
 • Ett lyhört tema som ser bra ut på alla enheter.

Mer info / ladda ner Live demo

4. Hestia Elementor Theme

temais hestia elementor tema

 • Pris: Gratisversion och Pro-version för $ 98.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

ThemeIsles Hestia är en tema som är gjord för Elementor. Du kan vara säker på att alla de nyare versionerna av detta tema fungerar smidigt med Elementor. Det kommer med dussintals sidmallar att välja mellan inkludera mallar för lanseringssidor för mobilapp, om sidor och prissidor. Du kan designa vilken typ av webbplats du vill ha med det här temat.

Till skillnad från de flesta teman erbjuder Hestia duk i full bredd som du kan redigera men för att skapa den typ av design du vill ha. Inte bara det, du får välja vilka element du vill visa / dölja på enskilda sidor. Du kan åsidosätta globala sidinställningar på varje enskild sida.

Detta tema är helt kompatibelt med WooCommerce och erbjuder färdiga mallar som du kan importera med bara ett klick. Du kan välja mellan många olika formatmallar som är tillgängliga för din blogrulle och enskilda blogginlägg. Du kan välja att dölja sidofältet på blogginlägg där du vill ha en distraktionsfri läsmiljö.

fördelar:

 • Ett stort bibliotek med nyanpassade mallar att välja mellan inklusive WooCommerce-klara mallar. Du kan anpassa dessa mallar för att passa dina designbehov.
 • Flera layoutalternativ att välja mellan för alla dina sidor och blogginlägg. Åtgärda enkelt globala inställningar på enskilda sidor.
 • Fungerar smidigt med Elementor eftersom detta tema är skapat för plugin.
 • Detta tema är optimerat för laddningshastighet och fungerar med alla cache-plugins som W3 Total Cache.
 • Anpassa alla element i designen från typsnitt till knappfärger.
 • Översättningsklar och stöder RTL-språk.

Mer info / ladda ner Live demo

5. Centaurus Elementor Theme

centaurus elementor tema

 • Pris: 59 $.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

Centaurus är ett mångsidigt tema för WordPress som erbjuder en ren, minimal design. Även om designen är minimal kommer det att hjälpa dig att sticka ut. Detta tema kommer med dussintals mallar att välja mellan som du kan använda för att skapa alla typer av webbplatser inklusive en e-handelswebbplats eller en kreativ portfölj.

Du kan anpassa alla aspekter av detta temas design med WordPress Theme Customizer. Detta tema erbjuder över 500 olika anpassningsalternativ att du kan finjustera utan att röra vid en enda kodrad. Detta tema spelar bra med Elementor och andra sidbyggare. Det ger fullt stöd för alla funktioner som Elementor har att erbjuda.

Centaurus kommer med premium Revolution Slider som är en av de bästa reglaget plugins på marknaden. Det erbjuder även support från WooCommerce så att du enkelt kan skapa en onlinebutik och anpassa den så mycket du vill.

Den bästa delen av detta tema är dess minimala, rena design. Till skillnad från de flesta teman som är röriga med tusen element, sticker detta tema ut med sin minimala rymliga design.

fördelar:

 • Många olika layoutalternativ att välja mellan för dina sidor och inlägg.
 • Dussintals olika mallar för att hjälpa dig skapa den perfekta webbplatsen. Du kan använda mallarna för att skapa en e-handelswebbplats, en portfölj eller en personlig blogg.
 • Den minimala designen är ren och rymlig för att hjälpa dig att sticka ut.
 • Fullt stöd för alla funktioner i Elementor.
 • Över 500 olika anpassningsalternativ kan du justera för att ändra designen så att den passar din stil eller ditt märke.
 • Inbyggt stöd för WooCommerce låter dig starta en eCommerce-webbplats med bara några klick.

Mer info / ladda ner Live demo

6. Arteon Elementor Theme

arteon elementor tema

 • Pris: 59 $.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

Arteon annonserar sig som Ultimate WordPress Theme. Det kommer med flera olika olika sidmallar att välja mellan beroende på ditt företag. Oavsett om du driver en online-butik på miljoner dollar eller en enkel frilansdesignverksamhet, har detta tema den perfekta mallen för dig.

Detta tema kommer med professionellt utformade vackra mallar som du kan använda för att skapa webbplatser som sticker ut. Det erbjuder en minimal design som är perfekt för att skapa en portföljsida. Du får välja mellan flera portföljteman som du enkelt kan anpassa efter dina behov.

Detta tema erbjuder också vackra mallar för att skapa en onlinebutik. Det kommer med fullt stöd för WooCommerce för att hjälpa dig skapa en smidig seglande eCommerce-butik.
Arteon är kompatibel med Elementor och låter dig skapa vilken typ av sida du vill ha.

Du kan använda Elementor för att skapa målsidor eller en grundläggande om sida. Du får också hundratals anpassningsalternativ som låter dig anpassa allt från typografi till knappfärger till layoutbredd.

fördelar:

 • Ett helt lyhört tema som fungerar med alla typer av enheter oavsett skärmstorlek.
 • Levereras med stöd för WooCommerce och erbjuder dussintals vackert utformade mallar för onlinebutiker.
 • Över 500 anpassningsalternativ för att justera tematets design. Du kan välja mellan över 600 gratis typsnitt från Google-teckensnitt att använda på din webbplats.
 • Levereras med den premium Revolution Slider WordPress-plugin.

Mer info / ladda ner Live demo

7. Qudos Elementor Theme

qudos elementor tema

 • Pris: 59 $.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

Qudos är ett mångsidigt WordPress-tema som erbjuder en vacker layout på en sida.

Det levereras med många olika typer av layouter inklusive 3 blogglayouter och 8 portföljlayouter. Detta tema är bäst för att skapa en portföljsida för dig själv eller ditt företag. Det kommer med många olika vackra sidmallar för innehåll inklusive Om sida, Uppdragssida och Kontaktsida.

Qudos kommer med fullt stöd för Elementor så att du kan designa dina sidor med ett enkelt dra och släpp-gränssnitt. Med Elementor kan du skapa valfri typ av design med de hundratals olika element du kan välja.

Det erbjuder många layoutalternativ för att skapa en eCommerce-butik och erbjuder inbyggt stöd för WooCommerce. Du behöver inga extra plugins för att skapa en onlinebutik med det här temat.

fördelar:

 • Perfekt för att skapa en portföljsida eller en byråsajt eller en produktsida.
 • Erbjuder en ren, minimal layout på en sida för hemsidan. Designen är unik och hjälper dig att sticka ut.
 • 8 olika portföljlayouter att välja mellan för en portföljsida.
 • Fullt stöd för WooCommerce med ett antal webbutiksmallar att välja mellan.
 • Support för alla funktioner som erbjuds av Elementor.

Mer info / ladda ner Live demo

8. Selfer Elementor Theme

selfer elementor tema

 • Pris: 59 $.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

Selfer är det perfekta temat för att skapa en personlig webbplats. Oavsett om du vill skapa en personlig blogg eller en kreativ portföljsida för ditt arbete, har detta tema alla funktioner du behöver.

Dess professionella design hjälper dig att sticka ut och kommer med många olika layoutalternativ att välja mellan. Du får många olika layoutalternativ för hemsidan att välja mellan och anpassa. Du kan använda Elementor-sidbyggaren eller WordPress Theme Customizer för att anpassa sidorna i det här temat.

Detta tema är kompatibelt med Elementor och kommer med över 18 olika widgetar för Elementor. Det erbjuder en mobil-första design som fungerar och ser bra ut på alla skärmstorlekar. Detta tema är utformat för hastighet och som sådan poäng högt på alla hastighetstestverktyg.

fördelar:

 • Ett rent, minimalt portföljtema som erbjuder hundratals olika anpassningsalternativ.
 • Vacker portföljsektionsdesign för att visa upp ditt kreativa arbete.
 • Fullt stöd för Elementor låter dig anpassa och skapa alla typer av sidor du vill ha.
 • GDPR-klart tema.
 • En lyhörd, mobil-första design som ser bra ut på alla enheter.
 • Lägg enkelt till eller ta bort objekt från din portfölj med bara några klick.

Mer info / ladda ner Live demo

9. Ashe Free Elementor Theme

Ashe Free Elementor Theme

 • Pris: Fri.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

Ashe är en av många officiellt rekommenderade teman från Elementors webbplats. Detta tema erbjuder komplett stöd för Elementor och alla funktioner som pluginprogrammet erbjuder. Det erbjuder en enkel bloggdesign med ett grundläggande färgschema som du kan anpassa med WordPress Theme Customizer.

Du kan enkelt anpassa detta temas färger och typografi med några klick. Detta tema låter dig välja mellan 800+ gratis Google-teckensnitt. Det erbjuder också avancerade anpassningsalternativ för både inlägg och sidor.

Det stöder många olika typer av inläggsformat och erbjuder en valfri klibbig navigationsfält. Ashe kommer med komplett stöd för WooCommerce vilket gör det superlätt att skapa en vacker onlinebutik.

fördelar:

 • En gratisversion av detta tema är tillgänglig som erbjuder färre funktioner än premiumversionen.
 • Fullt stöd för Elementor och de många olika anpassningsfunktioner som erbjuds av plugin.
 • Översättning klar och RTL-support tillgängligt.
 • 14 inbyggda mallar du kan anpassa med WordPress Theme Customizer.
 • Gör att du kan anpassa typografistilar och välja mellan över 800 gratis Google-teckensnitt.
 • Många olika layoutalternativ.
 • Fullt stöd för WooCommerce och mallar att välja mellan.
 • Klibbig navigering som bläddrar med användaren som du kan inaktivera från WordPress Theme Customizer.
 • Officiellt rekommenderas av Elementor-sidan för att bygga plugin webbplats.

Mer info / ladda ner Live demo

10. Zakra Free Elementor Theme

zakra gratis elementor tema

 • Pris: Fri.
 • Kompatibel med Elementor: Ja

Mer info / ladda ner Live demo

Zakra är ett mångsidigt tema som erbjuds av ThemeGrill. Det kommer med över 10 olika mallar för din webbplats att välja mellan. Det ger fullt stöd för såväl Elementor som Gutenberg-sidbyggare. Du kan växla mellan de två för att anpassa utformningen av dina inlägg och sidor. Detta tema är GDPR-kompatibelt eftersom det inte lagrar någon användardata.

Zakra erbjuder många olika anpassningsalternativ som du kan justera med WordPress Theme Customizer. Du kan anpassa allt från färgschema och sidhuvudstilar. Du kan också anpassa typografistilar inklusive teckenstorlek, radhöjd och andra alternativ.

Över 7 olika widgetområden att välja mellan. Du får välja mellan många olika layoutalternativ inklusive full bredd, höger sidofält och ingen sidofält.

fördelar:

 • Du kan anpassa nästan alla aspekter av utformningen av detta tema.
 • Levereras med fullt stöd för Elementor-sidbyggare och rekommenderas officiellt av plugin-webbplatsen.
 • Erbjuder många olika layoutalternativ att välja mellan, inklusive layouter i full bredd och inga sidofält. Det erbjuder också 7 widgetområden där du kan placera widgetar.
 • Översättningen är klar och kommer med stöd för RTL-språk.
 • Du kan anpassa typografi och färgscheman enkelt med WordPress Theme Customizer.
 • GDPR-kompatibel eftersom temat i sig själv lagrar inga användardata.

Mer info / ladda ner Live demo

Vad är Elementor

Elementor är den 10: e mest använda WordPress-plugin på Internet. Det används av knappt 1 miljon webbplatser; som förmodligen inkluderar dina konkurrenter.

Det är ett enkelt men ändå kraftfullt plugin för sidbyggare som hjälper dig att inte bara anpassa webbplatsens sidor utan också utforma dem du vill.

vad är elementor

Med Elementor kan du skapa valfri typ av siddesign.

Den bästa delen?

Du gör det med ett dra-och-släpp-gränssnitt.

För att utforma en sida behöver du bara dra element och släppa dem på sidan.

Oavsett om du vill designa en vacker About-sida eller en avancerad Lead-gen-sida för att få fler prenumeranter, erbjuder Elementor alla verktyg du behöver.

Till skillnad från de flesta andra sidbyggare på marknaden erbjuder Elementor en allt-i-ett-plattform för att hantera din webbplats sidor.

Du behöver inte ett separat plugin för att skapa en kontaktsida eller en målsida. Du kan göra allt med Elementor.

Det bästa jag gillar med Elementor är att det kräver ingen programmeringskunskap. Du kan bygga vackra sidor på egen hand utan att skriva en enda kodrader.

Och om du råkar veta hur du skriver kod kan du använda din kunskap för att skapa sidor så avancerade som möjligt.

Varför du behöver Elementor

Om du precis börjar är det mycket svårt att få fotfäste. Alla marknader och nischer på internet blir mer och mer mättade av dagen.

Alla publicerar samma gamla tips och råd. Om du vill att din blogg ska stå ut, behöver du en design som är bättre än andra i din nisch.

Du behöver inte vara en prisbelönad designer för att skapa en professionell design. Du behöver bara rätt verktyg.

Ange Elementor.

Det är WordPress sidbyggare plugin av dina drömmar. Det hjälper dig att skapa alla typer av sidor på din webbplats. Oavsett om du bara vill sätta upp en kontaktsida eller om du vill skapa en avancerad försäljningssida har Elementor fått dig täckt.

Med Elementor är det att boka en vacker sida bokstavligen lika enkelt som att dra element och släppa dem till sidan. Det bästa är att du kan skapa sidor med ett professionellt utseende utan att skriva en enda kodrader.

Varför välja ett WordPress-tema som är kompatibelt med Elementor?

Elementor fungerar med alla WordPress-teman.

Men..

..Om du vill att Elementor ska fungera smidigt behöver du ett tema som är kompatibelt med Elementor.

Du vill ju inte att din försäljningssida ska sluta fungera på lanseringsdagen, eller hur?

De flesta teman där ute annonserar att de är kompatibla med Elementor.

vilka teman fungerar bäst med elementorhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Men sanningen är att de flesta av dem inte är det. De flesta temaförfattare testar bara sina teman i några sekunder med Elementor och taggar deras teman som “Elementor Compatible”

Men detta kunde inte vara långt ifrån sanningen.

De flesta teman fungerar inte ur rutan med Elementor.

Slutsats

Alla teman i den här listan erbjuder stöd för Elementor.

Oavsett om du vill bygga en webbplats för ett lokalt kafé eller en portföljsida för ditt kreativa arbete, hittar du rätt tema i den här uppsättningen.

Om du letar efter ett professionellt tema för att starta en portföljsida rekommenderar jag att du går med endera Selfer eller Quodos. Båda erbjuder vackra layouter för att skapa en portfölj som sticker ut och båda erbjuder en lyhörd design som fungerar på alla enheter.

Om du vill sälja en produkt online, gå med endera GeneratePress eller OceanWP. Båda erbjuder många olika layoutalternativ och sidmallar att välja mellan. Du får också hundratals olika anpassningsalternativ du kan använda för att anpassa designen utan att röra vid en enda kodrader.

Oavsett vilken typ av webbplats du vill bygga kommer alla dessa Elementor WordPress-teman att fungera för dig. Alla erbjuder hundratals mallar som du enkelt kan anpassa efter dina behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map