Sådan opretter du et websted uden omkostninger?

Så du har besluttet, at du skal oprette et websted, men der er sandsynligvis en lille del af dig, der stadig spørger, “har jeg virkelig brug for et websted?” eller måske synes du at opbygge et websted vil være for teknisk, tidskrævende og dyrt. Her er min liste over det, der giver dig mulighed for at oprette et websted uden omkostninger.


Der er virkelig ikke behov for at være opmærksomme på at få dit første websted op og køre på Internettet. Især når du kan oprette et websted uden omkostninger.

Bedste webstedsbyggere til at oprette et websted gratis i 2020:

 • Bedste samlet:. Det nemmeste værktøj til at skabe et fantastisk sted så hurtigt som muligt, og et websted, der er hurtig indlæst og optimeret til søgemaskiner, men på gratis planer vises annoncer.
 • Runner-Up:. Opret et fantastisk og professionelt websted, der ikke kræver nogen design- eller kodningsfærdigheder, men det kommer ikke med træk-og-slip-funktion.
 • Bedste værdi:. Grundlæggende design og begrænsede muligheder, men det er 100% gratis og ideelt til små virksomheder, der ikke har brug for meget indhold på deres websted.
 • Bedste betalte mulighed: Squarespace. Den ubestridelige bedste og nemmeste at bruge træk og slip visuel webstedsbygger. Squrespace tilbyder dog ingen gratis planer.

Men hvordan laver du et professionelt websted uden at betale en krone? Ved at bruge et gratis webstedsbyggerværktøj. Selvfølgelig.

Dagens værktøjer til webstedsbygger er meget let at bruge og behøver du ikke at kende nogen HTML-kodning. De er ekstremt brugervenlige ved hjælp af Træk og slip funktionalitet a WYSIWYG tekstredigering (som Microsoft Word).

Så hvordan man opretter et websted uden omkostninger?

 • Vælg først en gratis webstedsbygger.
 • For det andet skal du forbinde et domænenavn eller bruge et gratis domænenavn.
 • For det tredje, opsæt og tilpas dit websted.

Når dit gratis websted er klar – gå derefter videre til at offentliggøre dit websted!

Hvad du vil lære i dette indlæg:

 • Sådan oprettes et websted gratis ved hjælp af en webstedsbygger.
 • Find ud af, hvad der er den bedste gratis webstedsbygger?
 • Liste over gratis webstedsbyggere; funktioner og fordele og ulemper.
 • Er gratis webstedsbyggere virkelig gratis?
 • Hvorfor du har brug for et websted.

Lad os nu kigge på de bedste webstedsbyggere, der giver dig mulighed for at oprette et websted uden omkostninger.

hvordan man opretter et websted uden omkostninger

Bedste webstedsbyggere, der giver dig mulighed for at oprette et websted gratis

1. Wix

Wix

 • Internet side: www.wix.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 5 pr. Måned
 • E-handel klar: Ja (kun på betalt plan)
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Wix er let en af mest kendt af alle de gratis websteds drag and drop builders og det er sandsynligvis fordi de har brugt nogle store Hollywood-filmstjerner for at fortælle dig, hvor gode de er.

I øjeblikket driver Wix omkring 110 millioner websteder og online butikker, så det alene skal fortælle dig noget. Tilmelding til Wix er en leg, og du skal være i gang om cirka 2 minutter.

Når du er tilmeldt, vil du blive præsenteret for flere brantspecifikke skabeloner at vælge imellem, og dette er sandsynligvis en af ​​deres største styrker, skabelonernes professionelle udseende. Uanset om du er en fotograf eller bager, vil der være noget, der passer til alle.

På dette tidspunkt er det vigtigt at nævne, at de gratis skabeloner muligvis ikke imponerer dig meget, og det er her du muligvis skal overveje en betalt opgradering. En anden ting, Wix klarer sig godt, er, at alle deres websteder reagerer fuldt ud.

Hvad dette betyder er, at webstedet automatisk tilpasser sig den enhed, det bliver vist på, så det kan være en mobiltelefon eller en tablet. Dette er en meget stærk funktion, da det er et krav fra Google, og antallet af mobile brugere stiger hurtigt år for år.

Betalte indstillinger starter på lidt over $ 10 og kan gå op til omkring $ 25 pr. måned. Betalte planer inkluderer, tilslut et brugerdefineret domæne, fjern annoncer, øget lagerplads, VIP support og kører e-mail-kampagner.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Wix?

Wix Pros

Brugervenlighed
Professionelle skabeloner
Fuld lydhør
Største webstedsbygger på markedet
Gratis giver et fuldt fungerende websted
Kæmpe wix app-marked
God sikkerhed

Wix Cons

Annoncer kan være påtrængende
Gratis skabeloner ser en smule dateret ud
Grundlæggende plan fjerner ikke annoncer
Data kan ikke eksporteres
Du kan ikke starte en online butik i den gratis plan

Resumé

Wix website builder leveres fyldt med funktioner, der hjælper dig med at opbygge et websted
Den gratis version af Wix giver dig mulighed for at opbygge et godt websted på et Wix-mærket underdomæne
Fra kun $ 5 pr. Måned kan du slippe af med annoncerne og få et brugerdefineret domænenavn

Gratis

2. Weebly

Weebly

 • Internet side: www.weebly.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 8 pr. Måned
 • E-handel klar: Ja (kun på betalt plan)
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Weebly har eksisteret i meget lang tid, og det er en ekstremt populær mulighed, hvis du kun vil have gratis uden intentioner om at bruge opgraderinger. Weebly er i øjeblikket vært for omkring 40 millioner websteder.

Når du først starter med Weebly, bemærker du øjeblikkeligt, hvor let alt er. Træk og slip i meget intuitivt og brugervenligt. Weeblys gratis webstedsbygger er en fantastisk mulighed for absolutte begyndere. Kolonner kan flyttes og ændres størrelse sammen med de fleste andre elementer.

En anden stor ting, jeg virkelig kan lide ved Weebly, er, at når du redigerer et element, vil resten falme ud, dette er virkelig pænt og en fantastisk måde at begrænse distraktioner.

Prisplanen er meget enkel, og med den grundlæggende mulighed på $ 8, vil annoncer blive fjernet. På min test med Weebly byggede jeg et websted på 100 sider, som det klarede meget godt. Brug af Wix ville jeg ikke være så sikker på at bygge større websteder. Hvis du eller nogen i dit team er erfarne og kender kode, giver Weebly let dig mulighed for at redigere kodningen. Dette er gode nyheder for avancerede brugere.

Der er også en app, hvor du endda kan integrere aftaler på dit websted. Ligesom Wix tilbyder Weebly en meget bred vifte af professionelle temaer, og jeg føler, at det er en meget komplet pakke med god værdi for pengene, hvis du vælger opgraderinger.

Som tidligere nævnt grundlæggende plan starter ved $ 8, pro ved $ 12 og forretning på $ 25. I den gratis plan er du på Weebly-underdomænet og får en lille annonce i sidefoden på dit websted.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Weebly?

Weebly fordele

Ikke-påtrængende annoncer
Forenklet prisfastsættelse
Meget begyndervenlig
Professionelle temaer
HTML-kodning kan bruges
Fuld lydhør
God e-handelsplatform

Weebly Cons

Temafarver kan ikke tilpasse fuldt ud
Det kan være vanskeligt at flytte dit websted
Intet websted back-up
Du kan ikke starte en online butik i den gratis plan

Resumé

Weebly er en af ​​de nemmeste at bruge webstedsbyggere
Du kan beholde din gratis konto, så længe du ønsker det

Det er 100% gratis

3. Site123

Site123

 • Internet side: www.site123.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 9,80 per måned
 • E-handel klar: Ja (kun på betalt plan)
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Nej

Site123 er rettet mod dem, der vil komme hurtigt og køre og er godt for virksomhedsejere, der ønsker at oprette e-handelswebsteder, blogs og destinationssider.

Hvad der gør Site123 anderledes er, at det fjerner helt slæb og slip-bygningen som de fleste andre webstedsbyggere bruger. For nogle vil dette enten være fantastisk eller et skridt bagud.

For at komme i gang kan du vælge et tema og flere forskellige designindstillinger. Selvom temaerne ikke er de mest spændende, får du meget flere tilpasningsmuligheder end andre webstedsbyggerne. Du kan derefter uploade indhold, og siden genereres til dig. Som med alle webstedsbyggerne er den gratis mulighed begrænset, især omkring e-handel.

Præmieplanen starter kl $ 9,80 per måned og leveres med et gratis domæne i 1 år (eller du kan bruge dit eget domæne) og fjerner SITE123-branding. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Site123?

Site123 fordele

Flersprogede steder
Professionelt e-handelswebsteder
SEO venlige websteder
Fuld support på websitet
Let at bruge

Site123 Cons

Intet træk og slip
Forvirrende prisstruktur
Ingen adgang til sidekoden
Du kan ikke offentliggøre en online butik på den gratis plan

Resumé

Begyndervenlig webstedsbygger
Intet træk og slip, i stedet har det alle webstedselementer forud lavet
Site123s gratis konto er temmelig begrænset

Det er 100% gratis

4. Slående

Påfaldende

 • Internet side: www.strikingly.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 8 pr. Måned
 • E-handel klar: Ja (kun på betalt plan)
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

I modsætning til Wix og Weebly, er chancerne for, at du aldrig har hørt om Påfaldende. Slående ‘vigtigste salgsargument er dristige, smukke moderne sider med én side. Det skyldes, at det største salgsargument og træk ved Slående er dets hjemmesider på én side.

Et webside med en side er et sted, hvor brugeren ruller gennem forskellige sektioner, når de lander på startsiden, en type design, der bliver meget populær i disse dage.

Da hovedfunktionen er sider på én side, kan påfallende fjerne en masse af de værktøjer og knapper, som andre webstedsbyggerne har brug for. Dette gør det naturligvis meget brugervenligt.

Der er nogle gode muligheder for skabeloner, selvom de ikke er helt på niveau med Wix eller Weebly. Hvad det gør godt for at kompensere for dette, giver dig skabeloner, der er helt gode til at gå lige ud af porten. Der er ikke meget tinkering, der skal gøres.

For at bygge dit websted skal du blot flytte de sektioner, du har brug for, fra venstre til højre. Du kan også tilføje apps, selvom tilbuddet igen ikke er på samme niveau som andre webstedsbyggerne.

Én ting at bemærke vedrørende Slående er, at den gratis mulighed er begrænset, hvad du kan gøre. Når man siger det, opgraderinger fra $ 8 til $ 16 give alvorlig værdi for pengene. Brugere kan også gå gratis i et år, bare ved at linke en LinkedIn-profil og synkronisere nogle kontakter. Dette sparer dig $ 16.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge slående?

Slående Pros

Professionelle udseende steder ud af boksen
Mobiloptimerede temaer
Stor værdi for pengene
Nulkode eller designfærdigheder krævet
Generøst belønningsprogram

Slående Cons

Den gratis mulighed er en smule begrænset
Et lille antal temaer, du kan bruge
Gratis planer giver dig ikke mulighed for at oprette en online butik

Resumé

En af de bedste websidebygere på én side
Det ideelle valg, hvis du vil starte en online portefølje, visitkort eller en butik med et enkelt produkt
Du kan beholde den gratis plan for evigt

100% gratis

5. Ucraft

Ucraft

 • Internet side: www.ucraft.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 6 pr. Måned
 • E-handel klar: Ja (kun på betalt plan)
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Det Ucraft webstedsbygger er baseret på blokke. Du stakler blokke oven på hinanden, og til sidst får du et komplet websted.

Mens der kun er 35 blokke, som ikke er meget at gøre dit websted til at skille sig ud, er de fuldt ud tilpasselige. Hver blok indeholder elementer, du kan tilføje eller fjerne, og det er her du kan blive kreativ. Du kan endda oprette dine egne blokke fra bunden.

Hvad angår e-handel, er dette en af ​​de stærkeste egenskaber ved Ucraft, da den har sin egen e-handelsmotor. Skønt du ønsker at komme i gang på den hurtigst mulige tid, er Ucraft muligvis ikke noget for dig.

Ucraft premium-planer starter ved bare $ 6 per måned fjerner Ucraft vandmærke. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Ucraft?

Ucraft fordele

Meget tilpasselig webstedsbygger
Stærk e-handelsfunktioner
Fremragende kundesupport gennem live chat

Ucraft Cons

Ingen sikkerhedskopiering af websteder
Du kan ikke fortryde dine redigeringer
Den gratis plan giver dig ikke mulighed for at oprette en online butik
Ikke velegnet til større, mere komplekse steder

Resumé

Nem og enkel grænseflade
Godt designede og godt konstruerede skabeloner
Indbygget e-handelsplatform for at begynde at sælge online

Opret et websted med Ucraft
Gratis

6. Lander

Lander

 • Internet side: www.landerapp.com
 • Gratis plan: Ja (men kun i 14 dage)
 • Betalt plan: Ja fra $ 16 pr. Måned
 • E-handel klar: Ja (kun på betalt plan)
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Lander er en fuldt udstyret destinationssidebygger. Hvis du ikke er bekendt med konceptet med destinationssider eller ikke er sikker på, om du har brug for en, er de meget enkle sider på én side designet til at fange kundeemner eller overtale en besøgende til at tage handling.

Landingssider i sig selv vil have meget mindre indhold end et almindeligt websted, hvor nogle af dem kun viser et enkelt opfordring til handling.

Lander laver bygning af destinationssider utroligt enkel med et rodfrit interface. Du kan integrere betalingsgateways og udføre A / B split-test, som er en vigtig funktion for enhver landingssidebygger. Analyser og fuld sporing tilbydes også.

En cool funktion er dynamisk tekst. Dette gør det muligt for brugeren at indsætte søgeforespørgsel automatisk på destinationssiden som en del af en kampagne med betaling pr. Klik.

Selvom der er en 14-dages gratis prøveperiode, kan Lander blive meget dyre, da planerne er baseret på antallet af besøgende, som din destinationsside modtager. Landers grundlæggende plan starter ved $ 16 per måned. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Lander?

Lander Pros

Delet test
Skabeloner med høj konvertering
Let at bruge
Indbygget rapporteringssystem
Mobile responsive skabeloner
Facebook fan side integration

Lander Cons

Gratis mulighed er kun i 14 dage
Dyre planer
Den gratis plan giver dig ikke mulighed for at oprette en online butik

Resumé

100+ færdiglavede destinationssideskabeloner
Brugervenlig visuel editor gør det super let at designe en destinationsside
Indbygget split-testfunktioner og rapporteringssystem

Prøv gratis

7. Jimdo

Jimdo

 • Internet side: www.jimdo.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 6 pr. Måned
 • E-handel klar: Ja (kun på betalt plan)
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Jimdo er hovedsageligt rettet mod dem, der primært ønsker at bygge e-handelsforretninger, og deres hovedidee er brugervenligheden hvert skridt på vejen. Lige nu er der omkring 20 millioner Jimdo-websteder, hvoraf omkring 200.000 er online-butikker.

Med Jimdo kan du være det kører og sælger produkter inden for få minutter. Hvor tingene kunne forbedres er skabeloner. Selvom der er mange af dem, er der brug for en vis mere fleksibilitet med dem.

Priserne er næsten rigtige for en e-handelswebbygger, selvom jeg vil sige, at hvis du ikke vil gøre brug af e-handelsfunktionerne, ville en anden webstedsbygger med billigere planer anbefales. Prisplaner starter fra gratis til $ 6 til $ 17. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Jimdo?

Jimdo Pros

Hurtigste måde at få en e-handel butik i gang
Meget overkommelig pris
Adgang til koden
Stærke SEO-elementer

Jimdo Cons

Skabeloner føles en smule dateret
Betalingssystem er muligvis ikke det bedste for amerikanske sælgere
Den gratis plan giver dig ikke mulighed for at oprette en online butik

Resumé

Lover at have dit websted op og køre om 3 minutter
Tilpas dit design og rediger dit websted til enhver tid uden kodning krævet

Gratis

8. Carrd

Carrd

 • Internet side: www.carrd.co
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 19 pr. År
 • E-handel klar: Nej
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Carrd er en relativt ny webstedsbygger, der lige er lanceret i 2016. Det er også en anden byggeside på én side ligesom Ucraft, og hvis du vil den enkleste letteste webstedsbygger, Carrd vil sandsynligvis være den.

Generelt er der 54 skabeloner, hvoraf 14 kun er til professionelle brugere. Skabeloner er ikke grupperet efter branche, men snarere efter type, som i portefølje, destinationsside og profil. I alt ser skabelonerne meget slanke og inspirerende ud.

Du sætter dit websted sammen ved hjælp af elementer, og alt føles meget naturligt. Nogle af elementerne inkluderer timere, formularer og gallerier.
Som sædvanlig vil den gratis mulighed begrænse dig til et underdomæne, men hvor Carrd virkelig skiller sig ud er de betalte opgraderinger, kan du kun tjene til $ 19 pr. År.

Carrd Pro er bare $ 19 / år og lader dig bruge et brugerdefineret domæne og fjerner branding. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Carrd?

Carrd Pros

Meget brugervenlig og enkel at bruge
Ekstremt billige opgraderinger
Professionelle sider
54 responsive skabeloner at vælge imellem

Carrd Cons

Nyt på markedet
Kun e-mail-support
Begrænset til sider med en side
Du kan ikke oprette en online butik

Resumé

Opret gratis, fuldt responsive sider på én side til stort set alt
100% gratis, og pro-planen er kun $ 19 pr. År

Lige nu

9. Zoho-websteder

Zoho-websteder

 • Internet side: www.zoho.com/sites
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 5 pr. Måned
 • E-handel klar: Nej
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Ja, det har lidt cool navn, men hvordan er det som en webstedsbygger? samlet set Zoho er meget kompetent webstedsbygger. Kom godt i gang er ret hurtigt, og du begynder med det sædvanlige træk og slip af elementer.

Mens du bruger træk og slip sammen med tilpasningen af ​​webstedet, føltes hele oplevelsen ikke så poleret som andre webstedsbyggere.
Der er et stort udvalg af temaer at vælge imellem, hvor nogle af dem ser meget professionelle ud, mens andre ser ud som de er fra 1980’erne. Selvom de tilbyder 97 skabeloner, er ikke alle dem lydhøre.

Da Zoho er et temmelig stort softwarevirksomhed, der leverer SaaS og CRM, er nogle af sidefunktionerne som formbyggeren fremragende. Priserne for ZoHo starter fra gratis til $ 5, $ 10 og $ 15 månedligt. Den månedlige plan indeholder e-handelsplanen, den er imidlertid meget begrænset, da du kun kan tilbyde 25 produkter til salg.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Zoho Sites?

Zoho Sites fordele

Imponerende funktion sæt
HTML- og CSS-adgang
Indbyggede SEO-værktøjer og trafikstatistikker

Zoho Sites Cons

Ikke alle temaer reagerer fuldt ud på mobilen
Nogle temaer føles forældede
Editor kan føle sig lidt akavet
Du kan ikke oprette en online butik

Resumé

Grundlæggende gratis webstedsbygningsværktøj med gratis hosting, der får jobbet gjort
Skift mellem skabeloner, når du vil, uden at miste dit indhold

Lær mere

10. Google My Business

Google My Business - gratis webstedsbygger

 • Internet side: www.google.com/business/how-it-works/website/
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Nej
 • E-handel klar: Nej
 • Mobilvenligt design: Ja
 • Træk og slip: Ja

Hvordan kan jeg oprette min egen webside på Google gratis? Google My Business er svaret.

Google Min virksomhed er en gratis webstedsbygger, så du kan oprette et enkelt websted på få minutter. Googles webstedsbygger er helt gratis, og det websted, du bygger, er let at fremstille og redigere fra både din stationære computer og din mobiltelefon.

Du behøver ikke have en fysisk butiksflade for at opbygge dit websted med Google My Business, hvis du har en service-område eller hjemmebaseret virksomhed med eller uden en adresse, kan du angive dine detaljer for at blive vist på Google.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Google My Business-webstedsbygger til at oprette et websted gratis på Google?

Google My Business-fordele

Gratis hosting, og du kan forbinde dit eget domænenavn
Fri for annoncer eller branding
Responsive skabeloner
AdWords Express klar til at drive trafik

Google My Business Cons

Begrænsede muligheder, ikke ideel til større eller mere komplekse steder
Grundlæggende skabeloner og design
Du kan ikke starte en online butik

Resumé

Perfekt til små virksomheder, der ikke har brug for meget indhold på deres websted
Fri for annoncer eller branding, og du kan bruge dit eget domænenavn
Er en 100% gratis webstedsbygger fra Google My Business

Det er helt gratis!

11. SiteW

SiteW Website Builder

SiteW er en webstedsbygger, som du sandsynligvis ikke har hørt om. Det betyder ikke, at du skal ignorere det. Selvom det er relativt ukendt i USA, er det enormt populært i Europa, fordi mere end en million websteder bruger SiteW.

Det er en super nem at bruge og kraftfuld træk og slip bygmester med mobiloptimerede skabeloner bygget på HTML5. SiteW tilbyder fremragende flersprogede funktioner, da det kommer med sprogindstillinger (og support) til fransk, tysk, spansk og engelsk.

Premium planer spænder fra $ 9,33 til $ 26,66 pr. Måned, og opgradering fjerner SiteW-annoncer, giver dig mere lagerplads og ubegrænsede sider, SEO og analyse, og du kan bruge et brugerdefineret domænenavn. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge SiteW?

SiteW-fordele

Gratis at bruge webstedsbygger
Flersprogede (franske, spanske, tyske) indstillinger
Meget brugervenlig webstedsbygger

SiteW Cons

Gratis plan er bedst til at bygge mindre og statiske websteder
Kraftige funktioner, som blogging og e-handel, leveres kun med premium-planerne

Resumé

Brugervenlig webstedsbygger, der gør det nemt at oprette et fantastisk websted
Let at tilmelde dig, og det tager kun minutter at lære, hvordan du bruger SiteW

Ja, det er gratis

Er disse webstedsbyggere virkelig gratis?

Videre til et af hovedpunkterne i blogindlægget. Kan jeg virkelig bygge et websted gratis? Altså ja. Det fungerer sådan. Teknisk ja, du kan oprette et websted gratis, men der vil være begrænsninger på webstedet.

Nogle af de begrænsninger på websitet, som du måtte have, hvis du vælger den eneste mulighed, der vil være annoncer eller branding på dit websted. For at dit websted skal se mere professionelt ud, skal du normalt betale for nogle opgraderinger for at fjerne annoncer eller branding.

wix-annoncer og brandingEksempel på annoncer og branding på Wix

Til den gratis mulighed skal du normalt bruge et underdomæne i modsætning til et brugerdefineret domænenavn. For eksempel, på Weebly vil dit gratis websteds domæne være noget weebly.com/MikesGarage i stedet for at bruge dit eget domæne som MikesGarage.com. Med andre ord bliver du nødt til at få en premiumplan for at kunne bruge dit eget domænenavn.

 • Dit domænenavn på en gratis plan: https://mikesgarage.jimdo.com eller https://www.jimdo.com/mikesgarage
 • Dit domænenavn på en premiumplan: https://www.mikesgarage.com

Desuden vil du normalt være begrænset med hensyn til antal sider som du kan tilføje til dit websted såvel som alle muligheder for e-handel-builder vil være grundlæggende.

Kort sagt, “du får det, du betaler for” ringer rigtigt her, og hvis du er seriøs omkring dit websted og din virksomhed, kan nogle af premium-opgraderinger meget vel være værd at de ekstra omkostninger. Der er ikke mange virksomheder, der kan oprettes for så få som et par dollars om måneden.

På den anden side er det at bruge en gratis webstedsbygger en fantastisk måde at prøvekøre en webstedsbygger og få en fornemmelse af, hvordan det hele fungerer, inden du beslutter dig for den, der passer bedst til dig.

Årsager til at have et websted

Der er så mange grunde til at opbygge et websted, hvad enten det er til personlig brug eller til din lille virksomhed. Lad os se på nogle af disse grunde lidt mere detaljeret;

1. Troværdighed

Dette er sandsynligvis den mest grund til at starte et nyt websted. Uanset dine faktiske legitimationsoplysninger vil folk se dig som en ekspert, når du har et poleret websted til at repræsentere dig.

Da jeg havde min første online forretning, spurgte jeg altid klienter, hvorfor de valgte mig. Svaret var altid det samme, “fordi du havde et websted”.

2. Vis dine talenter (eller tjenester)

Uanset om du har en lille eller stor virksomhed eller endda hvis du er et en-mand-band, giver et websted dig et butiksvindue. Potentielle kunder eller arbejdsgivere kan øjeblikkeligt se, hvad du har at tilbyde.

Nogle af de største forretningsfolk i vores tid havde alle websteder, Jeff Bezos fra Amazon og Sean Parker hos Spotify.

3. Lav indgangsbarriere

Du kan bogstaveligt talt oprette en virksomhed i dit soveværelse og tiltrække kunder inden for få minutter, selv på et lille budget. Det er lige vilkår for alle, uanset din sociale medias status eller uddannelse.

Husk, at Mark Zuckerberg startede Facebook, social media juggernaut, i sit kollegieværelse.

Bare i tilfælde af, at du har brug for mere overbevisende, lad os se på nogle internetfakta (fra dette indlæg). I Nordamerika i 2018 brugte 88,1% af mennesker internettet, efterfulgt af 80,23% i Europa. Vidste du, at Google behandler over 40.000 søgeforespørgsler hvert sekund? Det er en masse mennesker, der potentielt leder efter dit websted.

Hvad er en webstedsbygger og hvorfor bruge en?

En webstedsbygger er sandsynligvis den nemmeste og hurtigste måde at få et websted fra jorden i løbet af få minutter. Enkelt sagt er det et stykke software, der giver dig mulighed for at opbygge et websted eller en blog uden nogen kodning. Da der ikke er nogen kodning involveret, bruger du simpelthen træk og slip-elementer sammen med nogle skabeloner.

Et andet gratis (ish) alternativ til at opbygge et websted er at bruge WordPress. Det er et meget fleksibelt content management system (CMS), men det har en stejlere indlæringskurve sammenlignet med webstedsbyggerne.

webstedsbygger vs wordpressDe største proffs & ulemper ved at bruge en webstedsbygger vs. WordPress

Mens WordPress i sig selv er open source og gratis sammen med tusinder af plugins og temaer, kræver WordPress, at du får webhosting, som ikke er gratis.

Webstedsbyggerne findes normalt i to varianter, online og offline. Selvom vi bare vil fokusere på den ene type, der er online, synes jeg det er vigtigt at stadig nævne den anden.

1. Offline webstedsbygger

“Offline” webstedsbyggere kommer i form af software. Rapidweaver til Mac er en type offline webstedsbygger. Du vil normalt downloade softwaren til din pc og begynde at arbejde på dit websted.

En af fordelene ved offline software er, at du kan arbejde på dit websted hvor som helst, da en internetforbindelse ikke er påkrævet.

Den største ulempe er, at du bliver nødt til at uploade hele websitet til hosting, hvilket kan være teknisk udfordrende. Jeg brugte tidligere Serif offline webstedsbygger, som nu er afbrudt, og jeg synes, uploadprocessen er grund nok til ikke at bruge en offline webstedsbygger.

2. Online webstedsbygger

Med en online webstedsbygger (dem, jeg dækkede her ovenfor), den gratis webstedsbygger, du går med, vil være vært for alt online i skyen. Hvis du har brug for at arbejde på en anden pc, skal du bare logge ind med dine kontooplysninger, og du er god til at gå.

Du får alt, hvad du har brug for, og der er ingen grund til at uploade noget overalt eller konfigurere hosting, det er den nemmeste løsning. Det eneste, du virkelig har brug for, er en webbrowser som Google Chrome, en internetforbindelse og lidt fantasi og fritid til at starte din gratis webside eller online butik.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan opretter du et websted uden omkostninger?

Tilmeld dig en gratis webstedsbygger, tilpas skabelonen, opret dine sider, offentliggør din hjemmeside og gå live.

Er webstedsbyggere som Wix, Weebly, Site123 osv. Virkelig gratis?

Ja, de er virkelig gratis, men du skal tilmelde dig en betalt plan for at låse op for alle funktioner og for at kunne fjerne branding og annoncer.

Kan jeg bruge mit eget domæne med en gratis webstedsbygger?

I en gratis plan skal du normalt bruge et underdomæne, du skal tilmelde dig en betalt plan for at bruge et brugerdefineret domænenavn

Konklusion

Godt job, du har gjort det gennem denne vejledning om, hvordan du opretter et websted uden omkostninger i 2020.

Jeg har indsnævret de bedste gratis webstedsbyggere derude lige nu til at oprette et websted 100% gratis. Som du vil se, er der meget at vælge imellem, men den, du beslutter dig for, kommer til det, der er mere vigtigt for dig.

Ønsker du en komplet e-handelsbutik, eller er din prioritet at have et websted kørt i løbet af få minutter for at vise en potentiel klient? Måske er prisen en vigtig driver, eller har du bare brug for et simpelt websted på én side, der giver et professionelt image. Uanset hvad, er jeg sikker på, at der er en ovenstående, der er rigtigt for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map