Divi recensie

In deze Divi beoordeling, Ik laat je zien wat het ElegantThemes Divi-thema en de paginabuilder voor WordPress te bieden hebben. Ik zal de functies, de voor- en nadelen bespreken en u vertellen of Divi geschikt voor u is.


Samenvatting van Divi Review (belangrijkste punten)

info icoon Over
Divi is een WordPress-thema en visuele paginabuilder voor het maken van prachtige websites in enkele minuten, zonder enige kennis van codering. Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken dat u in recordtijd websites opklopt.
dollar pictogram Kosten
In plaats van apart te betalen voor het Divi-thema en de bouwer, koopt u toegang tot de volledige catalogus met thema’s en plug-ins van Elegant Themes. Toegang voor 1 jaar is $ 89 of levenslange toegang is $ 249.
happyface icoon Voordelen
Divi is gemakkelijk te gebruiken en volledig aanpasbaar zonder een enkele regel code te hoeven schrijven. Bouw elk type website en gebruik het op onbeperkt aantal websites. Toegang tot Honderden vooraf gemaakte sites, lay-outs & Theme Builder-pakketten, plus toegang tot Extra, Bloom, Monarch en meer. Geweldige ondersteuning en zonder risico 30-dagen geld terug garantie.
sadface icoon Nadelen
Divi is een krachtig WordPress-thema en dat alles, wat betekent dat het wordt geleverd zoveel opties en functionaliteiten, bijna te veel. Ook. Divi’s gebruik van aangepaste shortcodes worden niet overgedragen aan andere paginabouwers zoals Elementor.
oordeel pictogram Vonnis
“Divi wordt geleverd met een uitgebreide lijst met schitterende functies en aanvullende producten die het maken van geweldige websites een fluitje van een cent maken. Divi is het populairste WordPress-thema en de ultieme visuele paginabuilder. Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, waardoor het perfect is voor zowel beginners als ervaren gebruikers. “

oproep tot actie
Spring naar: – – – – – –

Weet je nog dat het maken van websites voorbehouden was aan een select aantal mensen? Vuurspuwende code-ninja’s torenen uit boven toetsenborden?

Webdesign heeft zeker een lange weg afgelegd, dankzij platforms zoals WordPress.

We beleefden als het ware een tijdperk van WordPress-thema’s die moeilijk aan te passen waren.

Kort daarna werden we getrakteerd op multifunctionele WordPress-thema’s met meer dan 100 demo’s, en toen visuele paginabouwers werd gemeengoed.

En toen vonden Nick Roach en Co. een manier om de twee samen te voegen en het spel te veranderen.

“Een volledige front-end paginabuilder combineren met een van de beste WordPress-thema’s?” “Waarom niet?”

Dus Divi was geboren.

TL; DR: Dankzij een WordPress-thema & Met visuele paginabuilder zoals Divi kunt u binnen enkele minuten prachtige websites maken zonder enige kennis van codering.

Wat de vraag oproept: “Wat is Divi?”

Ontdek waarom 600K-klanten Divi en zijn visuele weerstand gebruiken & drop builder. Risicovrije 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Wat is Divi?

Eenvoudig en duidelijk; Divi is zowel een WordPress-thema als een visuele paginabuilder.

Zie Divi als twee dingen in één: het Divi-thema en de Divi Builder-plug-in.

Je zou gelijk hebben als je zei dat Divi een webdesign-framework is, of zoals de ontwikkelaars het zeggen:

Divi is meer dan alleen een WordPress-thema, het is een volledig nieuw website-bouwplatform dat de standaard WordPress-posteditor vervangt door een enorm superieure visuele editor. Zowel professionele ontwerpers als nieuwkomers kunnen ervan genieten, waardoor u de mogelijkheid krijgt om met verrassend gemak en efficiëntie spectaculaire ontwerpen te maken.
(Visueel bouwen – elegante thema’s)

Terzijde: Hoewel Divi Builder verbazingwekkend goed het Divi-thema aanvult, kunt u de Divi Builder-plug-in gebruiken met elk WordPress-thema.

Dit is wat Nikola van ondersteuning me een paar seconden geleden vertelde:

Hallo daar! �� Zeker. De Divi builder-plug-in is ontworpen om te werken naast elk thema dat is gecodeerd volgens Standards For Good Coding zoals gedefinieerd door de makers van WordPress.
(Elegante thema’s ondersteunen chattranscriptie)

Terug naar Divi.

divi is voor iedereen

Divi is het vlaggenschip van Elegant Themes, een van de meest innovatieve WordPress-themawinkels die er zijn.

Waarom zeg ik dat?

Ik heb de Divi visuele paginabuilder meegenomen voor een ritje en …

Nou, jongens, je slaat de gratis demo over en gaat direct naar “Neem alsjeblieft MIJN GELD!”

Ja, het is zo goed.

Deze beoordeling zal meer gericht zijn op de Divi Builder-plug-in omdat het de echte deal is!

Ontdek waarom 600K-klanten Divi en zijn visuele weerstand gebruiken & drop builder. Risicovrije 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Voordelen van Divi

Nu we weten waar we mee werken, is Divi alles wat het zou zijn? Laten we een paar pro’s bespreken.

Makkelijk te gebruiken / Visual Drag and Drop Page Builder

Divi is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, waarmee u in recordtijd websites opklopt.

Met de Divi Builder, die is toegevoegd aan Divi 4.0, kunt u uw website in realtime aan de front-end maken.

Met andere woorden, u ziet uw wijzigingen terwijl u ze aanbrengt, wat heen en weer reizen naar de back-end elimineert, waardoor u veel tijd bespaart.

Alle pagina-elementen kunnen eenvoudig worden aangepast; het is allemaal point-and-click. Als je elementen wilt verplaatsen, heb je de mogelijkheid om te slepen en neer te zetten.

divi builder

Je hebt geen codeervaardigheden nodig om Divi te gebruiken, de visuele paginabuilder biedt je volledige ontwerpcontrole over alles.

Tegelijkertijd krijgt u een volledig functionele code-editor die het toevoegen van aangepaste CSS-stijlen en code zo veel gemakkelijker en leuker maakt.

40+ website-elementen

divi builder website-elementen

Een volledig functionele website bestaat uit veel verschillende elementen.

U kunt knoppen, formulieren, afbeeldingen, accordeons, zoeken, winkelen, blogposts, audiobestanden, call-to-action (CTA’s) en vele andere elementen hebben, afhankelijk van uw behoeften.

Om u te helpen een professionele website te maken zonder extra plug-ins te installeren, wordt Divi geleverd met meer dan 40 website-elementen.

Of je nu een blogsectie, reacties, social media volgpictogrammen, tabbladen en videosliders nodig hebt, naast andere elementen, Divi staat voor je klaar.

Alle Divi-elementen zijn 100% responsief, wat betekent dat u eenvoudig responsieve websites kunt maken die er geweldig uitzien en goed presteren op meerdere apparaten.

1000+ vooraf gemaakte website-indelingen

divi layout pakketten

Met Divi kunt u uw website helemaal zelf bouwen of een van de meer dan 1.000 vooraf gemaakte lay-outs installeren.

Dat klopt, Divi wordt gratis geleverd met meer dan 1000 website-indelingen. Installeer eenvoudig de lay-out vanuit de bibliotheek en pas deze aan tot je erbij neervalt.

Wekelijks worden er nieuwe lay-outs toegevoegd, wat betekent dat je altijd nieuwe inspiratie zult hebben om websites te bouwen die buiten dit sterrenstelsel zijn.

Het beste deel is dat de lay-outs worden geleverd met tonnen royaltyvrije afbeeldingen, pictogrammen en illustraties, zodat je meteen aan de slag kunt.

Divi-website-indelingen zijn er in vele categorieën, wat betekent dat er voor elk wat wils is.

Of u nu een website bouwt voor een restaurant, bureau, online cursus, bedrijf, e-commerce, professionele diensten of iets anders, Divi heeft precies de lay-out voor u.

Pas alles aan, volledige ontwerpcontrole

volledige ontwerpcontrole

Het aantal aanpassingsopties op dit ding wziek Blazen. Jouw. Geest. Ik bedoel, je kunt alles tot in het kleinste detail aanpassen.

Of u nu achtergronden, lettertypen, spatiëring, animaties, randen, zweeftoestanden, vormverdelers, effecten wilt aanpassen en onder andere aangepaste CSS-stijlen wilt toevoegen, Divi zal indruk op u maken.

U hoeft ook niet te zweten om aanpassingen aan uw website aan te brengen; Divi maakt het maar al te gemakkelijk met de intuïtieve visuele paginabuilder.

Klik gewoon op het element dat u wilt aanpassen, selecteer uw opties en uw werk is gedaan.

Elegante thema’s bieden u gedetailleerde documentatie met video’s die u precies laten zien hoe u elk element op uw website kunt instellen en aanpassen.

Toegang tot Extra, Bloom & Monarch

Extra Bloom Monarch-plug-ins

Divi is het spreekwoordelijke geschenk dat blijft geven. Wanneer u zich aansluit bij elegante thema’s, krijgt u het Divi-thema, Divi Builder, 87+ andere thema’s, waaronder Extra, Bloom e-mailoptie-plug-in en Monarch plug-in voor sociaal delen.

Extra is een mooi en krachtig WordPress-tijdschriftthema. Het is het perfecte thema voor online tijdschriften, nieuwssites, blogs en andere webpublicaties.

Bloom is een state-of-the-art plug-in voor e-mailoptie waarmee u snel e-maillijsten kunt samenstellen. De plug-in wordt geleverd met tal van tools, zoals naadloze integratie met vele e-mailproviders, pop-ups, fly-ins en in-line formulieren onder andere.

Monarch is een krachtige plug-in voor sociaal delen die u helpt om sociaal delen op uw site te promoten en uw sociale volgers gemakkelijk te laten groeien. Je hebt meer dan 20 sites voor sociaal delen en tal van opties tot je beschikking.

Ingebouwde leadgeneratie en e-mailmarketing

tools voor het genereren van leads

Divi biedt u tal van opties om uw verkeer te optimaliseren en leads op de automatische piloot te genereren. Wanneer je Divi koopt, krijg je de krachtige plugin-suite Elegant Themes.

Dankzij de Bloom plug-in voor e-mailoptie kunt u moeiteloos e-maillijsten samenstellen. U heeft geen derde partij nodig om gebruikersgegevens op uw website te verzamelen.

Bovendien kunt u de kracht van Divi Leads gebruiken om uw pagina’s te splitsen, waardevolle inzichten te verkrijgen en de conversieratio’s te verhogen zonder uw best te doen.

Naadloze integratie met WooCommerce

divi woocommerce integratie

Het aanpassen van WooCommerce is een uitdaging, vooral wanneer u werkt met een thema dat moeilijk te integreren is met het e-commerceplatform. In de meeste gevallen ziet uw online winkel er slecht en onprofessioneel uit.

Dat is niet het geval bij Divi. Divi integreert naadloos met WooCommerce, waardoor u de kracht van de Divi Builder kunt toepassen op uw winkel, producten en andere pagina’s. Allemaal dankzij Divi’s WooCommerce-modules.

Anders dan dat, kunt u prachtige bestemmingspagina’s maken voor uw WooCommerce-producten, zodat u uw conversieratio’s enorm kunt verhogen.

Het toevoegen van WooCommerce-shortcodes en widgets aan uw website met Divi is het spul van de vierde klas. Het is te gemakkelijk dat ik niet verwacht dat je problemen tegenkomt.

Hier is een WooCommerce-winkeldemo gebouwd met Divi. Nu kunt u de winkel van uw dromen bouwen zonder een regel code te schrijven.

Waar voor je geld

waar voor je geld

Divi is een monster van een thema. Het zit boordevol met alle functies die u nodig hebt om websites als een professional te bouwen.

De Divi Builder voegt veel functionaliteit toe aan het Divi-thema, wat mogelijk maakte wat ooit als onmogelijk werd beschouwd.

U kunt vrijwel elke website onder de zon bouwen. De enige beperking is je fantasie.

Het Divi-lidmaatschap geeft je toegang tot 89+ thema’s en een heleboel plug-ins. Er is ook een eenmalige betaling als je niet van abonnementen houdt.

De bundel is een geweldige investering voor elke WordPress-gebruiker. Het is echt waar voor uw geld.

Ontdek waarom 600K-klanten Divi en zijn visuele weerstand gebruiken & drop builder. Risicovrije 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Nadelen van Divi

Ze zeggen dat alles wat voordelen heeft nadelen moet hebben. Heeft Divi met alle zoete voordelen nadelen? Laten we het uitzoeken.

Te veel opties

te veel opties

Divi is een krachtig WordPress-thema en dat alles, wat betekent dat het met zoveel opties en functionaliteiten komt, bijna te veel.

Soms vind je het moeilijk om een ​​optie te vinden uit de miljoenen opties. Maar je weet wat ze zeggen: je kunt maar beter een functie hebben en die niet nodig hebben dan andersom.

Maar als je eenmaal bekend bent met de instellingen, is het vanaf daar soepel zeilen.

Leercurve

leercurve

Bij veel opties komt een leercurve. Om Divi optimaal te gebruiken, moet je de documentatie bekijken en een paar video’s bekijken.

Het is goed voor beginners, maar aangezien je veel opties tot je beschikking hebt, moet je wat tijd vrijmaken om te leren hoe alles werkt.

Maar maak je geen zorgen, Divi is leuk om te leren en te gebruiken; u moet binnen de kortste keren weer aan de slag zijn.

Je bent gebonden aan Divi

divi thema visuele paginabuilder

Als je eenmaal Divi bent, is er geen weg meer terug. Helaas worden de aangepaste shortcodes van Divi niet overgebracht naar andere paginabuilders zoals Elementor, BeaverBuilder, WPBakery-paginabuilder enzovoort.

Met andere woorden, het is lastig om van Divi over te schakelen naar een andere paginabuilder. Als u van plan bent om alleen Divi te gebruiken, is dit geen probleem. Als u echter wilt overschakelen naar een andere paginabuilder, kunt u de website helemaal opnieuw bouwen.

Hoeveel kost Divi?

divi prijzen

Hoeveel kost Divi met alle zoete functies, fluit en bellen? Elegant Themes biedt u twee prijspakketten.

U kunt springen voor het pakket van $ 89 / jaar of gaan voor de eenmalige betaling van $ 249. Alle pakketten worden geleverd met Divi, Extra, Bloom, Monarch, productupdates, geweldige ondersteuning, honderden websitepakketten en onbeperkt websitegebruik.

Ontdek waarom 600K-klanten Divi en zijn visuele weerstand gebruiken & drop builder. Risicovrije 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Voorbeelden van Divi-websites

divi website voorbeelden

Meer dan 1,2 miljoen websites gebruiken Divi. Hieronder vindt u een aantal geweldige voorbeelden voor inspiratie.

 • Kissmetrics
 • Mary And The Dot
 • Adam’s Leap Wines
 • RadspeicheR
 • 100 Stuk

U kunt meer voorbeelden zien op de Divi-klantenshowcase of de BuiltWith-website.

Divi FAQ

Hier zijn een paar veelgestelde vragen voor het geval u een vergelijkbare vraag heeft.

Is het Divi-thema gratis?

Nee. Divi is geen gratis WordPress-thema. U moet een geldige licentie van de elegante thema’s kopen om Divi te gebruiken. Onbeperkte toegang voor 1 jaar is $ 89 of levenslange toegang is $ 249.

Kan ik Divi op meerdere sites gebruiken?

Ja, u kunt Divi op meerdere sites gebruiken. Elke Divi-licentie biedt u onbeperkt gebruik van de website.

Wat is het verschil tussen het Divi-thema en de Divi-bouwer?

Het Divi-thema is precies dat, een WordPress-thema. Aan de andere kant is Divi Builder een visuele plug-in voor het bouwen van pagina’s die u kunt gebruiken met elk ander WordPress-thema.

Divi 4.0 combineert de twee en biedt u zowel een thema als de visuele plug-in in één raamwerk.

Is Divi goed voor SEO?

Divi is klaar voor zoekmachineoptimalisatie. Het is gecodeerd volgens de beste SEO- en WordPress-normen.

Bovendien wordt het geleverd met ingebouwde SEO-functies voor het geval u geen SEO-plug-in van derden gebruikt, zoals Yoast.

Tegelijkertijd integreert Divi naadloos met alle SEO-plug-ins.

Is Divi snel aan het laden?

Divi is geoptimaliseerd voor het snel laden van pagina’s. Dankzij de nieuwste ontwerptechnieken garandeert Divi mobiel-ready en snel ladende WordPress-websites. In juni 2019 heeft ElegantThemes de Divi-codebase gereviseerd, die de laadsnelheden van pagina’s op standaard Divi-installaties aanzienlijk heeft verbeterd.

Wat zijn de beste Divi-alternatieven?

Hoewel het de meest populaire WordPress-thema- en paginabuilder-plug-in is, zijn er een paar goede Divi-alternatieven die u zou moeten overwegen. Elementor is een echt goede plug-in voor WordPress-paginabuilder die snel, gebruiksvriendelijk is en wordt geleverd met heel veel modules / sjablonen. Beaver Builder is een eenvoudig te gebruiken WordPress-paginabuilder die wordt geleverd met vooraf gemaakte sjablonen om u te helpen bij het maken van een website.

Welke ondersteuning en hulp krijg ik?

Alle elegante thema’s krijgen 365 dagen per jaar 24/7 ondersteuning via livechat en contactformulieren. Hun klantenondersteuning is snel en heel behulpzaam. Ik kreeg binnen een minuut antwoord op mijn vragen.

Anders dan dat, kunt u de documentatie bekijken. Verder kunt u het blog van Elegant Themes verkennen of lid worden van de Divi Facebook-groep.

Divi Review: samenvatting

divi beoordeling

Zou ik Divi aanbevelen aan mijn vrienden? Zeker ja! Divi wordt geleverd met een uitgebreide lijst met schitterende functies die het maken van geweldige websites een fluitje van een cent maken.

Divi is het populairste WordPress-thema en de ultieme visuele paginabuilder. Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, waardoor het perfect is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Om uw reis naar beter en moeiteloos webdesign te beginnen, kunt u vandaag nog uw exemplaar van Divi aanschaffen.

Ontdek waarom 600K-klanten Divi en zijn visuele weerstand gebruiken & drop builder. Risicovrije 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map