Wix vs Squarespace (vertailu keskenään)

Tämä head-to-head antaa sinulle kaikki keskeiset erot kahden tällä hetkellä saatavilla olevan suositun verkkosivustojen rakentajan välillä.


Luulen, että hyväksyt, kun sanon:

Sivuston rakentaminen aloittelijaksi on tuskallisen vaikeaa!

Mistä edes aloitat? Tarvitsetko koodaustietoa? Tiedätkö kuinka määrittää web-hosting, SSL-varmenteet tai asentaa CMS? Mitkä ovat kustannukset? Kauanko se kestää?

Nämä ovat luultavasti joitain vaikeista kysymyksistä, jotka pitävät sinut unelma-verkkosivustostasi poissa.

Hyvä uutinen on, että ratkaisu on olemassa.

Täydellisen verkkosivuston rakentaminen yrityksellesi on uskomattoman helppoa verkkosivustojen rakentajien kanssa kuten Wix ja Squarespace.

Sivustoon luominen on työkalu (ohjelma, ohjelmisto jne.), Joka auttaa sinua luomaan verkkosivustoja visuaalisesti kirjoittamatta koodia tai joudut lataamaan / asentamaan mitään.

Tässä Wix vs. Ruudutila -vertailu postitan, haastan kaksi parasta verkkosivustojen rakentajaa toisiaan vastaan.

WixSquarespace
pyyhkäise oikealleWixSquarespace
YhteenvetoSuosittelen henkilökohtaisesti Squarespacea Wixin yli, mutta et tule pettymään kumpaankaankaan – koska molemmat ovat erinomaisia ​​verkkosivustojen rakentajia. Suurin ero on editori, ja jos haluat strukturoidun tai jäsentämättömän vedä ja pudota -editorin.
PääpiirteetHinta: 13–49 dollaria kuukaudessa
toimittaja: Jäsentämätön vetämällä ja pudottamalla. Elementit voidaan vetää ja pudottaa mihin tahansa sivun kohtaan.
Teemat / malleja: 500+
Ilmainen verkkotunnus & SSL: Joo
Vapaa suunnitelma: Joo
Hinta: 12–46 dollaria kuukaudessa
toimittaja: Jäsennelty vetämällä ja pudottamalla. Elementit vetävät ja pudottavat sivulle kiinteässä rakenteessa.
Teemat / malleja: 80+
Ilmainen verkkotunnus & SSL: Joo
Vapaa suunnitelma: Ei (vain ilmainen kokeilu)
Helppokäyttöisyys⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Design & ulkoasuja⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
sovellukset & Lisäosia⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & Markkinointi⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Verkkokaupan⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
bloggaaminen⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Rahan arvo⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��

Mutta ennen kuin siirrymme Wix vs Squarespace -vertailuun, ensin joitain tosiasioita:

BuiltWithin mukaan Wix on suosituin verkkosivustojen rakentaja, joka hallitsee sitä 38% markkinaosuudesta.

verkkosivustojen rakentajien käyttötilastot

Ruututila on toiseksi suosituin, virtaa 19% verkkosivustoista, jotka käyttävät yksinkertaista verkkosivustojen rakentajaa. Yhdessä Wix ja Squarespace hallitsevat 57% markkinaosuudesta.

Löydätkö tietoja BuiltWithiltä, ​​Statista.comilta tai muulta sivustolta, Wix tulee aina ylhäältä, jota seuraa Squarespace Weeblyn ja muiden takana esiin nostavien kanssa.

Kiinnostus verkkosivustojen rakentajiin on kuitenkin kasvanut tasaisesti vuodesta 2004 lähtien, kuten Google Trends kertoo, kuten alla olevasta mukavasta kaaviosta näkyy.

wix vs neliötilan vertailutrendit

On selvää, että verkkosivustojen rakentajat eivät mene minnekään. Itse asiassa niistä on tulossa niin aloittelijoiden kuin kokeneidenkin käyttäjien tukikohta. Mutta minä eroan.

Tavoitteenani on auttaa sinua valitsemaan täydellinen verkkosivustojen rakentaja. Valitsitpa sitten Wix tai Squarespace, se on täysin sinun tehtäväsi.

Aloittakaamme ilman enempää, koska katettavaa on paljon.

Mitä ovat Wix ja Squarespace?

wix vs neliötilan arvostelu

Wix ja Squarespace ovat siellä kaksi suosituinta verkkosivustojen rakentajaa. Molemmat työkalut auttavat sinua luomaan verkkosivuston ilman koodausta.

Miten?

He toimittavat mukana vetämällä ja pudottamalla visuaalisten sivujen rakentajat jotka tekevät verkkosivuston rakentamisesta yhtä helppoa kuin A, B, C.

Lisäksi verkkosivustojen rakentajat poistavat verkkosivustojen luomisen tekniset näkökohdat. 

Toisin sanoen verkkosivustojen rakentaja tarjoaa aloittelijoille sopivan tavan luoda tehokkaita verkkosivustoja huolehtimatta hard tech -tavaroista.

Jos valitset esimerkiksi WordPressin, sinun on määritettävä web-hosting, asennettava CMS-, SSL-varmenteet ja huolehdittava monista hallinnollisista tehtävistä.

Kaikki nämä tehtävät ovat haastavia, varsinkin jos et ole taitava. Wixin ja Squarespace -ryhmän kaverit huolehtivat teknisistä asioista, joten voit keskittyä tärkeisiin asioihin; yrityksen rakentaminen.

Maksullisesta suunnitelmasta saat verkkosivuston rakennuksen, web-isännöinnin, SSL-varmenteet, verkkotunnukset, tuen ja niin edelleen yhdessä paketissa. Sellaisinaan verkkosivustojen rakentajat ovat täydellisiä työkaluja verkkosivustojen nopeaan käyttöönottoon.

Ja ne ovat myös monipuolisia, koska voit rakentaa nopeasti yksinkertaisia ​​blogeja, kauppoja ja monia muita verkkosivustoja.

Nyt kun tiedämme, mitä työskentelemme, siirrymme seuraavaan osaan.

Seuraavissa osioissa vertaan Squarespace vs Wix -sovellusta käyttömukavuuden, suunnitteluvaihtoehtojen, markkinoinnin, verkkokaupan, kolmannen osapuolen integrointien, blogitoimintojen ja hinnoittelun kannalta.

Helppokäyttöisyys

On itsestään selvää, että viime kädessä valitsemasi verkkosivuston rakentajan on oltava helppo käyttää. Oppimiskäyrä on varmasti, mutta sekä Wix että Squarespace ovat uskomattoman helppokäyttöisiä, jotta pystyt toimimaan nopeasti..

Ensinnäkin kumpaankin palveluun liittyminen on helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on luoda tili ja aloittaa verkkosivustosi rakentaminen. Ne ovat molemmat melko yksinkertaisia ​​sanasta go.

Wix- ja Squarespace-tiloissa on intuitiivinen vetämällä ja pudottamalla visuaalinen sivujen rakentaja, joka auttaa sinua rakentamaan verkkosivustoa hajottamatta hikeä. Kyllä, täydellinen Kumoa nappia, jos sekoitat.

Työnkulku on kaikki elementtien poimiminen, vetäminen ja pudottaminen paikoilleen ja sinulla on verkkosivusto. Se ei voi tulla helpommaksi.

Näiden kahden välillä on kuitenkin suuri ero. sivun toimittajat!

Aloitetaan Wix Editorilla.

Wix-sivueditori

Wix on enemmän tyhjä kangas, eli voit vetää ja pudottaa elementtejä minne haluat. Sinulla on täysi suunnitteluvapaus rakentaa unelmiesi verkkosivusto.

Wixin ainoa raja on mielikuvitus. Tällainen luova vapaus tekee Wixista täydellisen luoville suunnittelijoille, jotka osaavat helposti kertoa virheensä.

Samanaikaisesti se voi olla ylivoimainen täydelliselle viheriölle, joka ei ole koskaan aiemmin rakentanut verkkosivustoa.

Wix teki ratkaisun ongelmaan Wix ADI (Artificial Design Intelligence), upea työkalu, joka tekee tärkeät suunnittelupäätökset sinulle.

Vastaa vain pariin kysymykseen, ja Wix ADI luo verkkosivuston, jonka voit sitten täyttää sisältölläsi.

Squarespace Page Editor

neliön sivunmuodostaja

Ruututila ei sitä vastoin anna sinun sijoittaa elementtejä minne haluat. Työskentelet ennalta suunniteltujen asettelujen kanssa, jotka eivät anna sinun vetää ja pudottaa elementtejä minne tahansa haluat. Toisin sanoen jokaiselle elementille on kiinteä alue.

Tällainen lähestymistapa pitää mallit ja asettelut hallinnassa, koska sinulla ei ole vapautta tehdä kaikenlaisia ​​kauheita virheitä. Sinulla on esiasetettu asettelu, jonka voit täyttää sisällöllä sekoittamatta yleistä suunnittelua.

Juuri tästä syystä Squarespace on täydellinen aloittelijalle, joka haluaa ammattimaisen verkkosivuston ilman vaivaa korjata virheitä, kuten marginaalien kohdistaminen ja niin edelleen.

Mukauta vain malli sisältösi kanssa, ja sinulla on hyvä mennä. Tämä tarkoittaa myös, että Squarespace tarjoaa sinulle loistavan tavan suunnitella verkkosivustosi nopeasti.

Voittaja on:

Squarespace

Suosittelen käyttämistä Squarespace-palvelun kanssa käytön helpottamiseksi. Älä ymmärrä minua väärin, mutta molemmat ovat erittäin helppokäyttöisiä, mutta Squarespace on intuitiivinen ja pysyy poissa tieltäsi.

Wix puolestaan ​​sisältää miljoonan ominaisuuden, joka on täydellinen luoville suunnittelijoille, mutta ei välttämättä tervetullut aloittelijoille..

Ruututilassa ei ole mitään sotkua; Muokkaa vain mallia ja voit mennä. Wix-sivunrakentaja tarjoaa sinulle enemmän suunnittelun joustavuutta, mutta se ei tarkoita, että sen käyttö on helpompaa aloittelijalle.

Suunnittelu, asettelu & Mallit

Et tietenkään halua verkkosivustosi näyttävän kuin kaikki muut siellä olevat sivustot. Haluat erottua ja haluat sen nyt.

Rakastan monimuotoisuutta, ja niin myös sinä, mikä tarkoittaa – tässä osiossa – valitsemme verkkosivustojen rakentajan, joka tarjoaa enemmän suunnittelu- ja asetteluvaihtoehtoja.

Sekä Wix että Squarespace tarjoavat sinulle laajan luettelon suunnittelu- ja asetteluvaihtoehdoista. Toisin sanoen, sinulla ei koskaan ole puutetta vaihtoehdoista, joita tarvitset merkittävän verkkosivuston rakentamiseksi.

Wix tarjoaa sinulle yli 500 valmista ja helposti muokattavaa mallia, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa liiketoimintaan. Valitettavasti kaikki mallit eivät ole mobiiliystävällisiä tai reagoivia.

Wix-mallit

Wix tarjoaa kuitenkin erillisen toimittajan verkkosivustosi mobiiliversion luomiseen. En tiedä sinusta, mutta se on sinulle todella purkaja.

Muuten kuin olet valinnut mallin Wixistä, olet kiinni siinä. Jos muutat mallia, sinun on rakennettava sivustosi tyhjästä. Voi harmi.

Silti Wix tarjoaa sinulle paljon erilaisia ​​suunnittelu- ja asetteluvaihtoehtoja. Ne tarjoavat sinulle useita tekstivaihtoehtoja, vektorikuvia, gallerioita, valikoita, kuvia, painikkeita, ruudukkoja, luetteloita, sosiaalista mediaa ja paljon muuta. Kaikille tarvitsemillesi on oleellisesti vaihtoehto.

Voit lisätä jokaisen elementin verkkosivustoosi helposti ja mukauttaa sitä laajasti Wix Editorissa. Koska Wixissä on vapaamuotoinen editori, voit sijoittaa jokaisen elementin minne haluat.

Ruututilan mallit

Squarespace, toisaalta käsittelee muotoilua eri tavalla. Verkkosivun rakentaja tarjoaa sinulle yli 60 mallia ja laajan valikoiman elementtejä, joita kutsutaan sisältölohkoiksi.

Kaikki mallit reagoivat täysin get-go-sovellukseen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä korjauksia itse myöhemmin. Lisäksi sisältölohkot ovat harkittuja ja monipuolisia, joiden avulla voit rakentaa verkkosivustosi lohkoittain.

Jokainen sisältölohko tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja värejä, fontin muotoilua, asettelua ja muuta varten. Voit muokata kutakin sisältölohkoa helposti luodaksesi uuden mallin.

Wixin avulla voit ottaa mallin ja mukauttaa sen kokonaan, Squarespace antaa sinun tehdä syviä modulaarisia muutoksia elementtikohtaisesti.

Toisin sanoen Wix on riittävän joustava, minkä avulla voit luoda uuden teeman tyhjästä, jota et voi tehdä Squarespacella.

Samanaikaisesti Squarespace antaa sinun mukauttaa verkkosivustosi napsautuksena web-suunnittelun kehystyyppisen lähestymistavan ansiosta..

Voittaja on:

Squarespace

Ruututila on erehtymätön voittaja suunnittelussa ja asettelussa. Wixillä voi olla enemmän malleja, mutta klassisessa tapauksessa, jossa laatu ylittää määrän, Squarespace vie pokaalin kotiin.

Wix tarjoaa sinulle paljon suunnittelun joustavuutta minkä tahansa mallin mukauttamiseksi, kunnes pudotat. Sinun on kuitenkin rakennettava verkkosivustosi tyhjästä, jos vaihdat mallia.

Ruututila ei tarjoa sinulle paljon vetämis- ja pudotusominaisuuksia, mutta voit helposti muuttaa malleja muuttamatta verkkosivustoasi uudelleen alusta alkaen. Mallit reagoivat täysin heti batista, mikä on lisätty plus.

Kolmannen osapuolen sovellukset & Lisäosat

Upea verkkosivusto on enemmän kuin vain hyvä estetiikka. Tarvitset kaikki työkalut, jotka löydät löytääksesi menestyvän verkkosivuston. Useimmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat sinulle oletuksena paljon perustoimintoja.

Kun olet kuluttanut perusasetukset ja tarvitset lisää virtaa, siirryt kolmannen osapuolen sovelluksiin.

Wix-sovellusmarkkinatWix-sovellusmarkkinat

Nyt en valehtele; Wixillä on suurempi sovellusmarkkina kuin Squarespace. Kuten 17 kertaa suurempi.

Saat kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​ja premium-sovelluksia laajentaaksesi Wix-verkkosivustoasi monin tavoin. Voit esimerkiksi lisätä helposti Facebook-chatteja, lisätä liikennettä, luoda tapahtumia, kerätä sähköposteja ja paljon muuta.

Aivan totta, Wix-sovellusmarkkinat tarjoavat sinulle yli 235 sovellusta.

Toisaalta Squarespace -markkinapaikka tarjoaa sinulle kymmenkunta laajennusta kirjoittamishetkellä.

Squarespace App Market

Sinulla on muutama sovellus muun muassa kuljetusta, veroja, on-demand-tulostusta, varastonhallintaa ja tilausten seurantaa varten.

Jos tarvitset lisää Squarespace-lisäosia, pikahaun Googlessa riittää. Etsi aina hyvämaineisten kehittäjien sovelluksia.

Ruuduruudulla on kuitenkin hienoja rakennusvaihtoehtoja, jotka kompensoivat kolmansien osapuolien sovellusten puuttumisen. Esimerkiksi Squarespace sisältää sisäänrakennetut Instagram-galleriat, mikä vaatii sovelluksen Wixissä.

Muita sisäänrakennettuja integraatioita ovat mm. Audio / video-upotukset, kartat, Google AMP, Disqus Kommentit ja Google Fonts.

Voittaja on:

Wix

Wix edestaa Squarespace-lisäosaston, mitä tulee valtavaan sovellusluetteloon. Kaiken kaikkiaan käyttämäsi kolmannen osapuolen lisäosat ja sovellukset ovat täysin riippuvaisia ​​tarpeistasi ja mieltymyksistäsi.

Wix tarjoaa sinulle enemmän sovelluksia kuin Squarespace, mutta jälkimmäisessä on sisäänrakennetut integraatiot, jotka melkein kompensoivat kolmansien osapuolien sovellusten puuttumisen..

SEO & Markkinointi

Verkkosivustojen omistajat ja markkinoijat viettävät paljon aikaa ja rahaa tuottaakseen asiaankuuluvaa liikennettä, koska se on minkä tahansa verkkosivuston elinehto. Ilman liikennettä verkkosivustosi on yhtä hyvä kuin kuollut.

Mitä Wix ja Squarespace tarjoavat SEO ja markkinoinnin kannalta? Molemmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat sinulle kaikki tarvitsemasi markkinoinnin perustyökalut.

Valitsitpa sitten Wix tai Squarespace, saat sähköpostimarkkinoinnin, Google-mainokset, Google Analyticsin, MailChimp-integraation, logonvalmistajan, Facebook-mainokset ja sosiaalisen jakamisen etusivulta..

Lisäksi käytössäsi on paljon kolmannen osapuolen markkinointisovelluksia. Esimerkiksi jokaisen verkkosivuston rakentajan avulla voit integroitua sähköpostimarkkinoinnin tarjoajien, kuten MailChimp, kanssa.

Lisäksi jokainen alusta tarjoaa sinulle riittävät SEO-vaihtoehdot verkkosivustosi optimoimiseksi hakukoneille. Voit lisätä metakuvauksia, SEO-otsikoita ja niin edelleen.

SEO ja markkinoinnin suhteen sinulla on tarpeeksi vaihtoehtoja pitää sinut kiireisenä. Molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat SEO-ystävällisiä, jolloin voit ohjata enemmän orgaanista liikennettä verkkosivustoosi.

Voittaja on:

tied

Koska SEO- ja markkinointikampanjoidesi menestys on suoraan verrannollinen tekemäsi työhön, voittajaa on vaikea päättää. Sekä Wix että Squarespace tarjoavat sinulle kaikki tarvittavat työkalut menestyvien markkinointikampanjoiden käynnistämiseksi.

Jos kullakin työkalulla on saatavilla suuri määrä markkinointisovelluksia, Wix kantaa päivän. Ruututilassa ei ole Wixissä mitään määrän suhteen. Markkinointi ei kuitenkaan koske vain työkaluja, joita sinulla on, vaan sitä, kuinka käytät käytettävissäsi olevia työkaluja.

Etkö ole samaa mieltä?

Verkkokaupan ominaisuudet

Rakastat tätä osaa, jos haluat tietää, voitko myydä joko Wix- tai Squarespace-sivua. Jokainen verkkosivustojen rakentaja tarjoaa heti laatikosta verkkokaupan ominaisuuksia.

Mene sitten Wixin tai Squarespaceen kanssa, sinulla on kaikki vaihtoehdot rakentaa kaikenlaisia ​​verkkokauppoja – pieniä ja suuria.

Molemmat tarjoavat sinulle vahvoja verkkokaupan vaihtoehtoja, kuten useita maksuyhdyskäytäviä, automaattisia veroja, postituslistoja, digitaalisen myynnin & fyysisiä tuotteita, toimitus, varastojen hallinta ja tilaukset muun muassa.

Lisäksi sinulla on monia kolmannen osapuolen sovelluksia, joilla voit laajentaa verkkokauppaa ainutlaatuisilla tavoilla. Voit esimerkiksi myydä sosiaalisessa mediassa ja palauttaa hylätyt kärryt kuten pomo.

Verkkokaupan asettaminen Wix- tai Squarespace-sovelluksella on neljännen luokan luokkijoiden juttu. Sinun ei tarvitse lainkaan koodaustaitoja. Valitse asettelu, mukauta tyylejäsi ja tuo tuotteita.
Huomaa kuitenkin, että sinulla on oltava liiketoimintasuunnitelma, jonka avulla voit myydä Wix- ja Squarespace-sovelluksia.

Voittaja on:

tied

Verkkokaupan ominaisuuksien suhteen meillä on solmio. Molemmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat sinulle kaikki ominaisuudet, joita tarvitset verkkokauppasivuston käyttämiseen ammattilaisen tavoin. Sinulla on kaikki vaihtoehdot tarjota virtaviivainen ostoskokemus tilaamisesta kuljetukseen ja sen jälkeen.

Bloggaustoiminnot

Rakastan bloggaamista, joten etsin jatkuvasti työkaluja, jotka helpottavat sisällön julkaisemista ja hallintaa. Jos työkalu vaikeuttaa blogin pitämistä, en koske sitä 10-jalan sauvalla.

Sisällöntuottajille rakastat sitä tosiseikkaa, että Wix ja Squarespace toimittavat loistavat blogitoiminnot.

Viestien luominen Wixiin ja Squarespaceen on suoraviivaista. En odota sinun joutuvan ongelmiin. Molemmissa verkkosivustojen rakentajissa on intuitiiviset postieditorit, joilla on tyypilliset vaihtoehdot.

Voit helposti tallentaa luonnoksia, ajoittaa viestejä, lisätä luokkia, määrittää useita kirjoittajia, lisätä kuvia ja yleensä kirjoittaa viestejäsi.

Molemmat työkalut auttavat sinua luomaan ja muokkaamaan viestejäsi samalla kun näet hyvän viestin näkymisen lukijoille. Jos sinulla on jotain sanottavaa, Wix ja Squarespace varmistavat, että äänesi kuuluu.

Voittaja on:

Squarespace

Squarespace tarjoaa sinulle parempia blogimisominaisuuksia verrattuna Wixiin. Vaikka molemmissa on upeita blogijärjestelmiä, Squarespace tarjoaa sinulle edistyneempiä ominaisuuksia kuin Wix.

Lisäksi Squarespace-blogin ominaisuudet ovat rakennettuja, mutta Wix-blogi riippuu sovelluksesta, jolla on todella tehokkaita blogin ominaisuuksia..

suunnitelmat & hinnoittelu

Koko ominaisuusalueella mietit todennäköisesti, kuinka paljon maksaa verkkosivuston rakentaminen joko Wix- tai Squarespace-sovelluksella. Jokainen työkalu tarjoaa sinulle erilaisia ​​hinnoittelupaketteja eri budjeteille ja tarpeille.

Ensinnäkin Wix tarjoaa sinulle ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit testata vedet. Squarespace-alueella taas on ilmainen kokeilu, joka päättyy kahdessa viikossa.

Jos haluat myydä verkkosivustollasi, tarvitset kuitenkin premium-suunnitelman riippumatta siitä, siirrytkö Wixiin tai Squarespaceen.

Wix tarjoaa sinulle neljä henkilökohtaista suunnitelmaa, jotka sopivat erinomaisesti salkkuihin ja muihin yksinkertaisiin verkkosivustoihin.

Wix-hinnoittelu

 Rajoittamaton Suunnitelma, joka maksaa 12,50 dollaria kuukaudessa, on täydellisin paketti freelancereille ja yrittäjille. Voit päästä oven läpi vain 4,50 dollarilla kuukaudessa, mutta saat perusominaisuuksia ja Wix-mainoksia näytettäväksi yrityksesi puolesta.

Jos tarvitset enemmän virtaa täysimittaiseen verkkokauppasivustoon, Wix tarjoaa sinulle kolme liiketoimintasuunnitelmaa.

wix-hinnoitteluyrityksen verkkosivusto

Täältä valitsemasi suunnitelma riippuu täysin budjetistasi ja tarpeistasi. Suosittelen aina valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopiva suunnitelma.

Jos sinulla on vaikea valita, voit kuitenkin keksiä Business rajoittamaton, kolmen suosituin suunnitelma vain 25 dollaria / kk.

Squarespace, ja toisaalta tarjoaa sinulle neljä hinnasuunnitelmaa, kuten alla on esitetty.

Sinulla on 16 dollaria / kk henkilökohtainen suunnitelma, joka sopii yksinkertaisiin verkkosivustoihin. Verkkokaupan ylläpitämiseen ja maksujen vastaanottamiseen tarvitaan yksi kolmesta muusta suunnitelmasta.

Voit valita liiketoiminta suunnitelma, joka palauttaa sinut takaisin 26 dollaria kuukaudessa, Peruskaupankäynti suunnitelma 30 dollaria / kk tai Kehittynyt kauppa, joka maksaa 46 dollaria / kk. Siirry taas suunnitelmaan, joka vastaa budjettisi ja yritystarpeitasi.

Paras hinta-laatusuhde on:

Squarespace

Squarespace voitti yksinkertaisemman hinnoittelurakenteen, joka sopii täydellisesti mihin tahansa budjettiin. Wix puolestaan ​​tarjoaa sinulle jopa seitsemän hinnasuunnitelmaa, mikä on monimutkaista, etenkin koska Wix-käyttäjien on päivitettävä useammin kuin Squarespace.

Plussat & Haittoja

Olen kaannut melkein kaiken Wix vs Squarespace -vertailutekstissämme. Olkaamme nyt katettava kunkin alustan edut ja haitat, joten voit lopulta päättää, kumman kanssa luoda verkkosivusto.

Wix Plussat

 • Vapaamuotoinen visuaalinen sivunrakentaja, joka tarjoaa sinulle täydellisen suunnittelun hallinnan
 • Sinulla on ilmainen suunnitelma, joka sopii erinomaisesti vesien testaamiseen
 • Valtava sovellusmarkkinat
 • Paljon suunnitteluvaihtoehtoja
 • Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Wix Cons

 • Monimutkainen hinnoittelurakenne
 • Perusmaksusuunnitelma tulee ilmoituksiin
 • Liian monet suunnitteluvaihtoehdot voivat olla ylivoimaisia ​​aloittelijoille
 • Asioiden ripustamiseen on oppimiskäyrä
 • Mallin muuttaminen tarkoittaa verkkosivustosi uusimista tyhjästä

Ruututilan plussat

 • Runko-tyylinen lähestymistapa suunnitteluun on helppo käyttää
 • Yksinkertainen hinnoittelurakenne
 • Ennalta suunnitellut asettelut sopivat aloittelijoille, jotka haluavat avata verkkosivuston napsautuksella
 • Erinomaiset blogitoiminnot
 • Ei ilmoituksia missään premium-suunnitelmassa
 • kokeile Squarespace ilmaiseksi

Ruudun tilan huonot puolet

 • Rajoitettu määrä malleja
 • Pieni määrä kolmansien osapuolien sovelluksia
 • Sinun on maksettava verkkosivustosi julkaisemisesta

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä ovat Wix ja Squarespace?

Wix ja Squarespace ovat pilvipohjaisia ​​verkkosivustojen rakennustyökaluja, jotka on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat luoda verkkosivuston visuaalisesti vetämällä ja pudottamalla kirjoittamatta koodia.

Kumpi on parempi, Wix tai Squarespace?

Ruututila on parempi kuin Wix, mutta et tule pettymään kumpaankaan, koska molemmat ovat erinomaisia ​​verkkosivustojen rakentajia. Suurin ero on editori ja jos haluat strukturoidun (rajoitetun) tai jäsentämättömän (tyhjä kangas) vedä ja pudota -editorin.

Do Wix ja Squarespace tulevat ilmaiseksi?

Wix tarjoaa ilmaisen suunnitelman, mutta siihen sisältyy rajoituksia ja mainontaa. Wixin maksetut suunnitelmat alkavat vain 13 dollaria kuukaudessa. Ruututila ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, vain kahden viikon ilmaisen kokeilun. Squarespacen suunnitelmat alkavat vain 12 dollaria kuukaudessa.

Wix vs Squarespace: Yhteenveto

wix vs neliö

Suosittelen Squarespacea Wixin yli mutta et voi mennä pieleen kummankaan verkkosivuston rakentajan kanssa. Molemmilla sivuston rakentajilla on vähän oppimiskäyrä ja viime kädessä ero näiden kahden välillä on kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä mitä toimittajaa sinusta tuntuu mukavammalta käyttää.

Wixin mukana tulee paljon mukautusvaihtoehtojas ja korkea hallintaaste, melkein siihen pisteeseen, jossa voit jopa suunnitella oman teeman tyhjästä.

Squarespace, toisaalta, on paljon enemmän valvontaa (ja vähemmän valintaa). Ne tarjoavat kuratoituja ja hyvin suunniteltuja oletusasetuksia, joita voit käyttää luottavaisesti ilman mitään muutoksia.

Ilmainen kokeiluversio on saatavana sekä Wixille että Squarespacelle. Kokeile Wixiä ilmaiseksi ja kokeile Squarespace ilmaiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map