Toptal arvostelu

Toptal antaa yrityksille mahdollisuuden palkata vain parhaat freelancerit maailmanlaajuisesta tarkistettujen kykyjen verkosta. Tämä Toptal arvostelu tutkii tarkemmin heidän tarjontaansa auttaakseen sinua päättämään, onko se oikea freelance-markkinapaikka yrityksellesi vai ei.


Toptal arvosteluyhteenveto (keskeiset kohdat)

tietokuvake Noin
Toptal antaa vain parhaiden freelancereiden liittyä heidän alustaansa, joten jos haluat palkata top 3% maailman freelancereista, tämä on paikka palkata heidät.
dollarin kuvaketta Kustannus
Toptal-freelancerin palkkaamisen kustannukset riippuvat roolin tyypistä, mutta voit odottaa maksavan välillä 60 – 200 dollaria + tunnissa ().
happyface-kuvake Plussat
Toptal ylpeilee a 95% kokeiluvuokrausmenestysaste, kanssa 0 dollarin palkkausmaksu 3% maailman freelance-talentpoolista. Sinä tulet saamaan esiteltiin ehdokkaille 24 tunnin kuluessa ilmoittautumisesta, ja 90% asiakkaista palkkaa ensimmäisen ehdokkaan Toptal esittelee.
sadface-kuvake Haittoja
Jos tarvitset apua vain pienemmässä projektissa tai olet käynnissä tiukka budjetti ja sillä on vain varaa siihen kokemattomat ja halvat freelancerit – silloin Toptal ei ole sinulle freelance-markkinat.
tuomiokuvake tuomio
Toptalin tiukka seulontaprosessi lahjakkuuksien suhteen takaavat, että palkkaat vain parhaat freelancerit jotka ovat tarkastuneita, luotettavia ja ovat suunnittelun, kehittämisen, rahoituksen sekä projekti- ja tuotehallinnan asiantuntijoita.

kehotus toimintaan
Hypätä: – – – – – – – –

Kokopäiväisten työntekijöiden palkkaaminen ei ole aina paras ratkaisu, varsinkin kun joudut palkkaamaan jonkun vain lyhytaikaiseen projektiin. Freelancerit sopivat parhaiten tällaisiin projekteihin, joissa tarvitset asiantuntijaa, mutta et halua / tarvitse palkata heitä kokopäiväisesti.

Vaikka niitä on satoja freelance-markkinoita siellä, suurin osa näiden alustojen freelancereista ei ole asiantuntijoita. Löytääksesi luotettavan freelancerin, jolla voit työskennellä useiden ja monimutkaisten projektien kanssa, sinun on palkattava muutama freelanceri ennen kuin löydät tarpeitasi täydellisesti sopivan. Silloinkin voit kadottaa heidät, jos he päättävät korottaa korkojaan, lopettaa liiketoiminnan tai yksinkertaisesti katoavat.

Sieltä Toptal tulee. Heidän alusta auttaa sinua palkata 3% parhaimmat freelancerit maailmassa yli 100 maasta, ja suurin osa sijaitsee Amerikassa ja Euroopassa.

kolmen prosentin toppaali

Kun työskentelet Toptalin kanssa, voit löytää helposti asiantuntija freelancer yritä ensimmäisessä projektissasi, koska kaikki freelancerit ovat tarkistettu ja haastateltu ennen kuin heidät sallitaan lavalla. Ja olet turvallisissa käsissä koska Toptal toimii yhteistyössä sellaisten yritysten kanssa kuin Airbnb, Hewlett Packard, Zendesk, Motorola, Bridgestone, Shopify ja monet muut.

Palkkaa 3% freelancereista projektiisi – 0 dollaria rekrytointipalkkio ja 2 viikon nollariski ilmainen kokeilu!

Mikä on Toptal.com?

toptal arvostelu

Toptal on freelance-markkinat samanlainen kuin tykkää oDesk. Mikä erottaa Toptalin muista markkinapaikoista, on se, että se antaa sinulle pääsyn paras parhaista freelancereista ympäri maailmaa. Toisin kuin muut freelance-verkot / markkinat, Toptal eläinlääkärit ja haastattelevat freelancereita ja hyväksyy vain asiantuntijoita, jotka voivat todistaa itsensä.

Toptal voi olla kumppanisi, joka auttaa sinua valmistamaan kaikki projektisi. Tarvitsetpa jonkun suunnitellaksesi käyttöliittymän uudelle iPhone-sovelluksellesi tai monimutkaiselle Web-palvelinsovelluksellesi, Toptal can auttaa sinua löytämään asiantuntijan, joka voi saada työnsä päätökseen. Heidän verkostoonsa kuuluvat projektipäälliköt, tuotepäälliköt, finanssiasiantuntijat, suunnittelijat ja kehittäjät.

toptal kykyPalkkaa maailmanluokan kykyjä, kuten iOS-kehittäjät, käyttöliittymäkehittäjät, UX-suunnittelijat, käyttöliittymäsuunnittelijat, finanssiasiantuntijat, digitaaliset projektipäälliköt, tuotepäälliköt

Palkkaa 3% freelancereista projektiisi – 0 dollaria rekrytointipalkkio ja 2 viikon nollariski ilmainen kokeilu!

Kuinka Toptal toimii

Toisin kuin muut freelance-markkinat, Toptalin tiimi auttaa henkilökohtaisesti löytämään parhaan freelancerin yrityksesi tarpeisiin. Toptal sallii vain maailman parhaiden freelancereiden parhaan liittyä alustalleen tiukan haastatteluprosessin jälkeen, joka voi viedä viikkoja. Tällä foorumilla saatavana olevien freelance-kykyjen laatu on heidän suurin erottelijansa.

vuokrausprosessi

Kun kirjaudut, sinun on tehtävä täytä yksinkertainen kysely, mikä vie vähemmän kuin kaksi minuuttia. Se auttaa Toptalia ymmärtämään projektisi tarpeesi paremmin. Kun kirjaudut sisään, sinä olet nimetty asiantuntija kuka ottaa sinuun yhteyttä paremmin ymmärtää projektisi vaatimukset. Tämä vaihe auttaa Toptal-tiimiä ymmärtämään kuinka suuri ja monimutkainen projektisi on.

Toptal-joukkue löytää sitten vapaaehtoisen, joka sopii tarpeisiisi. Sinä tulet saamaan esiteltiin ehdokkaille 24 tunnin kuluessa ilmoittautumisesta, ja 90% yrityksistä palkkaa ensimmäisen ehdokkaan, jonka Toptal esittelee heille.

Seulontaprosessi

Mikä erottaa Toptalin muista freelance-markkinoista, on sen tiukka seulontaprosessi joka hyväksyy vain 3% kaikista hakijoista. Syy heidän voimakkaan seulonnan ja haastattelun taustalla on huonolaatuisten freelancereiden kitkeminen, joilla ei ole tarpeeksi kokemusta.

Toptal n seulontaprosessissa on 5 vaihetta ja vain kokeneet ja asiantuntevat freelancerit, jotka suhtautuvat tosissaan työhönsä, suorittavat sen onnistuneesti.

toptalin seulontaprosessi

Ensimmäinen askel prosessista on kyse viestintätaitojen ja persoonallisuuden testaaminen. Hakijan on kyettävä kommunikoimaan erittäin hyvin englanniksi. He myös testaavat, onko hakija todella intohimoinen ja sitoutunut täysin tekemiin töihin.

Vain 26,4% hakijoista pääsee ohi tämän vaiheen.

toinen vaihe on syvällinen osaamiskatsaus että syrjäyttää kaikki heikkolaatuiset freelancerit, jotka eivät ole poikkeuksellisia tekemässään työssä. Tämä vaihe testaa hakijan ongelmanratkaisukyvyn ja älyn. Hakijan on suoritettava eri tehtävät todistaakseen taidot.

Vain 7,4% hakijoista pääsee ohi tämän vaiheen.

kolmas vaihe on live-seulonta, missä hakija tulee olemaan seulotaan asiantuntijan toimesta. Tämä vaihe on enemmän kuin haastattelu hakijan ensisijaisen asiantuntija-alueen asiantuntijan kanssa.

Vain 3,6% hakijoista pääsee ohi tämän vaiheen.

Tämä neljäs vaihe antaa hakijalle testiprojekti joka jäljittelee reaalimaailman skenaarioita ja testaa niiden kykyä ratkaista todellisen maailman ongelmia. Vain 3,2% hakijoista pääsee ohi tämän vaiheen.

viimeinen vaihe on jatkuva huippuosaamisen testi. Toptal ei ota heikkolaatuista työtä ja huonoa viestintää kevyesti. Tämä vaihe varmistaa, että vain parhaat parhaista freelancereista jäävät verkkoon.

Vain 3,0% hakijoista pääsee ohi tämän vaiheen ja heidän saa tulla freelanceriksi Toptal-verkostossa.

Kuinka ilmoittautuminen (asiakkaana / työnantajana)

Rekisteröinti Toptaliin asiakkaana / työnantajana on erittäin helppoa. Siihen kuuluu vastaaminen vain muutamiin kysymyksiin, jotta Toptal-tiimille saadaan käsitys projektisi vaatimuksista.

Kun näet kyselylomakkeen:

toptalin rekisteröintiprosessi - 1

Ensimmäinen kysymys, johon sinun on vastattava, on ketä haluat vuokrata. Työskentelemme tässä esimerkissä suunnittelijoiden kanssa. Kun olet valinnut palkattavan lahjakkuuden tyypin, napsauta Aloita-painiketta.

Nyt sinun on valittava, millaiseen projektiin tarvitset apua:

toptalin rekisteröintiprosessi - 2

Useimmissa tapauksissa työskentelet uuden projektin parissa, joten valitaan projektityypiksi Uusi projekti. Napsauta lomakkeen oikeassa alakulmassa olevaa suurta sinistä Seuraava-painiketta jatkaaksesi.

Nyt sinun on valittava, onko sinulla selkeät eritelmät projektille. Tämä kertoo pohjimmiltaan Toptalille, kuinka pitkälle olet saavuttanut ideointiprosessissa:

toptalin rekisteröintiprosessi - 3

Suurin osa projekteistasi voi hyötyä asiantuntevan suunnittelijan tai kehittäjän panoksesta. Ellei sinulla ole jo selkeitä määrityksiä valmiina projektiisi, valitse ”Minulla on karkea idea siitä, mitä haluan rakentaa” -vaihtoehto ja napsauta Seuraava-painiketta.

Nyt sinun on päätettävä, kuinka kauan tarvitset suunnittelijaa:

toptalin rekisteröintiprosessi - 4

Suurimmalla osalla projekteja se on vain muutama viikko, joten valitaan “1-4 viikkoa”. Jos et ole vielä varma tai haluat jättää sen auki keskusteluun, valitse ”minä päätän myöhemmin”.

Nyt sinun on valittava, kuinka monta suunnittelijaa tarvitset:

toptalin rekisteröintiprosessi - 5

Useimmissa hankkeissa tarvitset enemmän kuin vain suunnittelijan tai kehittäjän. Tarvitset jonkun ryhmästäsi käsittelemään muita projektin osia. Joten valitaan ”monialainen tiimi”.

Jos et ole vielä varma tai haluat jättää sen avoimeksi keskustelulle, valitse ”Minä päätän myöhemmin”. Napsauta Seuraava jatkaaksesi.

Nyt sinun on valittava aika, jonka hanke vaatii:

toptalin rekisteröintiprosessi - 6

Vakavissa yritysprojekteissa tämä on kokopäiväistä tai ainakin osa-aikaista, joten valitaan osa-aikainen. Jos et ole vielä varma tai haluat jättää sen avoimeksi keskustelulle, valitse ”Minä päätän myöhemmin”. Napsauta Seuraava jatkaaksesi.

Valitse nyt taidot, jotka ihanteellisella ehdokkaallasi tähän projektiin on:

toptalin rekisteröintiprosessi - 7

Verkkosuunnitteluprojektiin tarvitaan verkkosuunnittelu, reagoiva web-suunnittelu ja käyttöliittymän suunnittelu. Valitse sopivat taidot ja napsauta Seuraava-painiketta.

Valitse nyt yrityksessäsi työskentelevien lukumäärä:

toptalin rekisteröintiprosessi - 8

Otetaan tässä esimerkissä alle 10. Napsauta Seuraava jatkaaksesi.

Valitse nyt, milloin sinun on suunnitteltava aloittaaksesi kanssasi työskentely:

toptalin rekisteröintiprosessi - 9

Useimmilla hankkeilla se on vähintään yksi viikko. Jos et ole vielä varma tai haluat jättää sen avoimeksi keskustelulle, valitse ”Minä päätän myöhemmin”. Napsauta Seuraava-painiketta jatkaaksesi.

Nyt sinun on päätettävä, oletko avoin työskentelemään etäosaajien kanssa:

toptalin rekisteröintiprosessi - 10

Useimpien, jopa monimutkaisten projektityyppien kohdalla tällä ei ole väliä, mutta jos et ole varma, valitse ”En ole varma”. Napsauta Seuraava-painiketta jatkaaksesi.

Valitse nyt budjetti tälle roolille:

toptalin rekisteröintiprosessi - 11

Suosittelen, että valitset “$ 51 – $ 75 / hr”, koska useimmat alustan freelancerit veloittavat vähintään 60 dollaria / tunti. Napsauta Seuraava jatkaaksesi.

Täytä nyt yhteystietosi rekisteröinnin lopettamiseksi:

toptalin rekisteröintiprosessi - 13

Täytä nyt yhteystietosi, jotta Toptal-joukkue voi soittaa sinulle käynnistääksesi prosessin:

Siinä kaikki. Olet kirjautunut loppuun. Nyt saat aloituspuhelun Toptalilta, jossa asiantuntija vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja pyytää lisätietoja projektistasi, jotta hän voi asettaa sinut projektillesi sopivimpaan freelanceriin..

Palkkaa 3% freelancereista projektiisi – 0 dollaria rekrytointipalkkio ja 2 viikon nollariski ilmainen kokeilu!

Toptal hinnoittelu

Jos haluat vuokrata ensimmäisen freelancerisi Toptaliin, sinun on tehtävä yksi kerta, takuumaksu 500 dollaria. Jos et halua palkata missä tahansa prosessin vaiheessa, saat hyvityksen. Muutoin 500 dollaria lisätään myöhemmin hyvitykseksi tilillesi ja käytetään maksamaan freelancereille, joiden kanssa työskentelet. Tämä talletus kertoo Toptalille, että olet tosissasi freelancerin palkkaamisesta.

Toisin kuin Upwork, et löydä halpoja freelancereita tältä alustalta. Paras parhaista freelancereista on kallis hintalappu. Useimmat freelancerit tässä verkossa veloita vähintään 60 dollaria tunnissa tai jopa enemmän riippuen taidoista ja kokemustasosta.

Kuinka paljon Toptal maksaa?

Toptal tarjoaa joustavan hinnoittelun asiakkaan tarpeiden ja maantieteellisen sijainnin mukaan. Alla olevia toptal.com-kustannuslukuja voidaan käyttää ohjeena:

Kehittäjän kustannukset:

 • Tunneittain: 60 dollaria – 95 dollaria + / tunti
 • Osa-aika: 1 000–1 600 dollaria + / viikko
 • Kokopäiväinen: 2 000–3 200 dollaria + / viikko

Suunnittelijan kustannukset:

 • Tunneittain: 60–150 dollaria + tunnissa
 • Osa-aika: 1200 dollaria – 2 600 dollaria + viikossa
 • Kokopäiväinen: 2 400 dollaria – 5 200 dollaria + viikossa

Rahoitusasiantuntijoiden kustannukset:

 • Tunneittain: 60 – 200 dollaria + tunnissa
 • Osa-aika: 2 000–3 200 dollaria + viikossa
 • Kokopäiväinen: 4000 dollaria – 6 400 dollaria + viikossa

Projektipäällikön kustannukset:

 • Tunneittain: 60–150 dollaria + tunnissa
 • Osa-aika: 1 300 dollaria – 2 600 dollaria + viikossa
 • Kokopäiväinen: 2 600 dollaria – 5 200 dollaria + viikossa

Tuotepäällikön kustannukset:

 • Tunneittain: 60–180 dollaria + tunnissa
 • Osa-aika: 1 500–2 800 dollaria + viikossa
 • Kokopäiväinen: 3000 dollaria – 5 600 dollaria + viikossa

Muistaa. Jos et ole tyytyväinen suorituskykyyn kahden ensimmäisen viikon aikana, Toptal tulee palauttaa sinulle sekä talletus että mahdolliset kulut freelancerin työstä.

Toptal-kuponkikoodi

Saada 150 dollarin Amazon-lahjakortti ilmaiseksi, kun kirjaudut työnantajaksi / asiakkaaksi ja alat käyttää Toptalia.

toptal kuponkikoodi

Jotta voitaisiin vapauttaa, sinun on käytettävä tätä kirjautumislinkkiä ja jatkettava riskitöntä kokeilujaksoa.

Kun olet tehnyt ensimmäisen onnistuneen vuokrauksen Toptalilla, lähetä meille sähköpostia ja pyydä 150 dollarin Amazon-lahjakortti.

Toptal Plussaa ja miinusta

suurin hyöty Toptalin freelance-kykyjen palkkaaminen on, että heidän tiukka seulontaprosessi syrjäyttää kaikki, jotka eivät ole asiantuntijoita. Kun palkkaat jonkun Toptalista, voit olla varma, että hän osaa ratkaista ongelmasi tai auttaa sinua projektissasi.

Mutta se on myös yksi suurimmista haitoista työskentelystä Toptalin kanssa. Koska ne tarjoavat pääsyn vain top 3% freelancereita, hinnat voivat olla melko kalliita jos olet vasta aloittamassa tai budjetti on vähäinen.

Jos olet pieni budjetti tai tarvitsevat apua vain pienessä projektissa, sitten on paljon järkevämpää käydä freelance-markkinoilla, kuten Upwork.

Mutta käydessäsi freelance-markkinoilla, kuten Upwork, jonka avulla kuka tahansa voi liittyä freelancerina, kohtaat tarkan ongelman, jonka Toptal auttaa sinua ratkaisemaan. Täydellisen freelancerin palkkaaminen vie jonkin verran yritys ja erehdys.

Ja tämä voi monissa tapauksissa tarkoittaa menettää rahaa (ja aikaa) löytää paras freelancerisi projektiisi.

toinen suuri hyöty työskentelemisestä Toptalin kanssa on se, että et ole yksin. Toisin kuin muut alustat ja markkinat, jotka yksinkertaisesti antavat sinulle luettelon freelancereista, Toptalin asiantuntijatiimi työskentelee kanssasi löytääksesi täydellisen freelance-kykyn projektiisi tarpeidesi perusteella.

Palkkaa 3% freelancereista projektiisi – 0 dollaria rekrytointipalkkio ja 2 viikon nollariski ilmainen kokeilu!

Ohje

Onko Toptal legit?

Toptal on hyvämaineinen maailmanlaajuinen freelance-lahjakkuusmarkkina, joka toimii tunnettujen tuotemerkkien, kuten Airbnb, HP, Zendesk ja Motorola, kanssa. Sen perustivat vuonna 2010 Taso Du Val (toimitusjohtaja) ja Breanden Beneschott, ja sen pääkonttori on Piilaaksossa.

Kuinka paljon Toptal maksaa?

Toptal-freelancerin palkkauskustannukset riippuvat roolityypistä, mutta odottavat maksavansa 60 – 200 dollaria + tunnissa freelancerista. On myös kertaluonteinen, takuumaksu 500 dollaria. Jos et halua palkata missä tahansa prosessin vaiheessa, saat hyvityksen. Muutoin 500 dollaria lisätään myöhemmin hyvityksenä tilillesi.

Kuka on Toptal hyvä?

Toptal on täydellinen yrityksille, jotka etsivät avainkumppania, joka voi taata huippuosaavien asiantuntijoiden kyvyt ilman, että sinun on palkattava jotakuta kokopäiväistä tai kiinteistöä monimutkaisiin suunnittelu-, kehitys- ja rahoituspalveluhankkeisiin..

Toptal vs Upwork

Toptal-kilpailijoita on siellä paljon ja Upwork on pääkilpailu. Tärkeimmät Toptal vs Upwork -erot ovat seulontaprosessi ja freelancereiden laatu. Jos haluat palkata parhaat freelancerit, joiden asiantuntemusta tarkistetaan lyhyessä ajassa, valitse Toptal. Jos sinulla on aikaa käydä läpi tarkastus- ja vuokrausprosessi löytääksesi hyviä freelancereita itse, valitse Upwork.

Mitä maksutapoja Toptal hyväksyy?

Toptal hyväksyy maksut kaikista tärkeimmistä luottokorteista (Visa, Mastercard, Amex), pankkisiirtona ja PayPal.

Mikä on Toptalin koeaika ja rahat takaisin -takuu?

Toptal antaa asiakkaille 14 päivää aikaa kokeilla freelanceria, täysin ilmaiseksi. Vasta kun olet täysin tyytyväinen freelanceriin, vasta sitten sitoutuminen Toptaliin alkaa. Jos et ole 100% tyytyväinen freelancereihin, joille olet tutustunut, sinulla on oikeus toistaa kokeiluprosessi jopa 5 muun freelancerin kanssa.

Kuka omistaa freelancereiden luoman työn henkisen omaisuuden?

Asiakas ei. Toptalin ainoa tehtävä on yhdistää freelance-asiantuntijoita asiakkaisiin. Kaikissa sopimuksissa todetaan, että kaikki Toptal-freelancerin luomat työt ovat asiakkaan, ei Toptalin – ei freelancerin omaisuutta..

Mikä on Toptal-seurantalaite?

Toptal tracker (TopTracker) on vapaa-ajan seurantaohjelmisto. Sitä voidaan käyttää edistymisen ja raporttien vaivattomaan seuraamiseen. Asiakkaat / työntekijät voivat käyttää sitä seuraamaan edistymistä helposti mistä tahansa laitteesta, mukaan lukien Windows- ja Mac-tietokoneiden työpöytäsovellukset.

Toptal Tracker -ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Ajoitettu kuvakaappaus.
 • Aktiivisuuden seuranta – näppäimistön syöttö ja hiiren liikkeet.
 • Projektien luominen ja työntekijöiden jakaminen projektikohtaisesti.
 • Työntekijöiden yksityisyyden valvonta tarkistaa tai hylätä kuvakaappauksia.
 • Yksityiskohtaiset tuottavuusraportit vientitoimintojen (csv ja pdf) kanssa.
 • Manuaaliset ja automaattiset aikamerkinnät.

Toptal arvostelu: Yhteenveto

toptal.com arvostelu

Toptal on upea freelance-lahjakkuusmarkkina jos haluat palkata parhaat freelance-lahjat Internetissä. Heidän tiukka haastattelujen seulontaprosessi antaa vain 3% hakijoille mahdollisuuden läpäistä ja rikkoa kaikki heikkolaatuiset hakijat.

Tämä enemmän kuin kaksinkertaistaa mahdollisuudet löytää täydellinen asiantuntija freelance-kyky projektiisiisi hankkimisesta. Toisin kuin muut freelance-markkinat, kuten Upwork, sinun ei tarvitse olla riippuvainen kokeiluista ja virheistä heidän käyttöympäristössään.

Vaikka Toptal tekee upeiden freelancereiden löytämisestä kävelymatkan puistossa, alustan freelancerit maksavat paljon enemmän kuin tehtasi halvat freelancerit. Jos olet vasta aloittamassa tai budjetti on heikko, en suosittele Toptalin käyttöä.

Palkkaa 3% freelancereista projektiisi – 0 dollaria rekrytointipalkkio ja 2 viikon nollariski ilmainen kokeilu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map