8 parasta GoDaddy-vaihtoehtoa

Hämmästyttävää 77 miljoonaa verkkotunnusta hallinnoi GoDaddy.com ja tämä tekee siitä suurimman verkkotunnusten rekisteröijän Internetissä. Täältä löydät parhaat GoDaddy-vaihtoehdot.


Parhaat GoDaddy-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on paras verkkotunnusten rekisteröintivaihtoehto GoDaddylle, pääasiallinen syy siihen, että Namecheap tarjoaa ilmaisen WHOIS-tietosuojasuojan kaikilla verkkotunnuksillaan.
 • Toinen sija, paras yleinen: on markkinoiden halvimpia palveluntarjoajia, joka tarjoaa aloittelijoille ystävällistä ja laadukasta web-hosting-palvelua. Verkkotunnuksen rekisteröinti sisältyy ilmaiseksi, kun ostat web-hosting-suunnitelman.

Yritykset luottavat Hyvä isä heidän verkkosivuillaan ja vaikka GoDaddyllä on paljon hyvää, on joitain asioita, jotka saattavat olla sinun etsimässä vaihtoehtoa kuuluisalle verkkotunnuksen rekisteröijälle.

Yksi sellainen asia on korkeammat verkkotunnusten uusimishinnat. GoDaddy veloittaa sinulta ensimmäisen vuoden paljon vähemmän kuin uusiminen. Se kuulostaa alennukselta, mutta maksaa sinulle paljon enemmän kuin useimmat muut verkkotunnusten rekisteröijät.

Tässä luettelossa opastan sinua läpi joitain parhaat GoDaddy-vaihtoehdot ja kilpailija-sivustot nyt.

Mikä on GoDaddy

godaddy-vaihtoehdot

GoDaddy on yksi luotettavimmista ja tunnetuimmista verkkotunnusten rekisteröijistä Internetissä. Heidän fooruminsa avulla voit ostaa verkkotunnuksen verkkosivustollesi. Jos verkkosivustosi on Facebook, verkkotunnuksesi nimeksi tulee Facebook.com.

GoDaddyn edut

Suurin hyöty GoDaddyn kanssa käymisestä on, että he tarjoavat monenlaisia ​​palveluita. Kun ostat verkkotunnuksen GoDaddy.com-sivustolta, saat pääsyn kaikkiin muihin palveluihin, joita tarvitaan verkkosivuston ylläpitämiseen yhdestä paikasta.

Ne tarjoavat kaiken web-hosting-palveluista, verkkosivustojen rakennustyökaluista, verkkokaupan ohjelmistoista, sähköpostien ylläpidosta premium-yritystason SSL-sertifikaateihin.

1. Namecheap.com (sisältää ilmaisen WHOIS-yksityisyyden)

nimihalpa verkkotunnukset

 • Virallinen verkkosivusto: www.namecheap.com
 • Yksi suosituimmista verkkotunnuksen rekisteröijistä Internetissä. Namecheap on paras vaihtoehto GoDaddylle.
 • Kaikissa Namecheap.com-verkkotunnuksissa on ilmainen WHOIS-verkkotunnuksen yksityisyys. Muut verkkotunnusten rekisteröijät, mukaan lukien GoDaddy, veloittavat tästä lisämaksun.
 • Hän on toiminut vuodesta 2001.

Miksi käyttää Namecheapia GoDaddyn sijaan

Toisin kuin GoDaddy, Namecheap tarjoaa WHOIS: n yksityisyyden suojaa ilmaiseksi kaikilla verkkotunnuksillaan. Ja toisin kuin GoDaddy, Namecheap tarjoaa uusimisia samaan hintaan kuin kun ostat verkkotunnuksesi.

Miksi käyttää GoDaddyä Namecheapin sijasta?

Namecheap tunnetaan vain verkkotunnusten rekisteröijänä, mutta ne tarjoavat myös web-hosting-palveluita. Jos haluat parasta verkossa toimivassa pienyrityksessäsi ja haluat hallita kaikkea yhdessä paikassa, kuten isännöintiä, sähköposteja, verkkokauppaa – siirry GoDaddyn kanssa.

2. Bluehost.com (kaikki yhdessä verkkotunnuksessa, web-hosting ja blogi)

bluehost-verkkotunnukset

 • Virallinen verkkosivusto: www.bluehost.com
 • Luottamus on satoja tuhansia yrityksiä ympäri maailmaa.
 • Verkkotunnus tulee ilmaiseksi, kun ostat vuosittaisen web-hosting-suunnitelman.
 • Yksi alan parhaiten arvioiduista tukitiimistä.

Miksi käyttää Bluehostia GoDaddyn sijaan

Jos verkkosivustosi toimii WordPressillä, liiketoiminnassa ei ole ketään muuta kuin Bluehost. He ovat voittaneet lukuisia palkintoja tuesta ja ovat yksi suositeltavista isännöimistä virallisella WordPress.org-verkkosivustolla.

Miksi käyttää GoDaddya Bluehostin sijasta?

Jos ylläpidät yritystä, joka kasvaa todella nopeasti, sinun pitäisi mennä GoDaddyn kanssa. Bluehostin palvelut sopivat paremmin pienille yrityksille ja ammattimaisille bloggaajille.

3. HostGator.com (halvin verkkotunnus ja isäntäyhdistelmä)

hostgator-verkkotunnukset

 • Virallinen verkkosivusto: www.hostgator.com
 • Kaikissa vuosittain jaetussa web-hosting-suunnitelmassa on ilmainen verkkotunnus, joka uusitaan vuosittain ilmaiseksi tilauksessasi.
 • Tarjoaa kaikenlaisia ​​web-hosting-palveluita, mukaan lukien jaettu hosting, VPS-hosting ja Managed WordPress hosting.

Miksi käyttää HostGatoria GoDaddyn sijaan

Jos haluat vain ajaa blogia tai pientä uutissivustoa, HostGator on oikea tapa edetä. HostGator pystyy käsittelemään kaikkea riippumatta siitä, hoidetaanko polkupyörien korjausliikkeitä tai uutisia, jotka saavat miljoonia kävijöitä.

Miksi käyttää GoDaddya HostGatorin sijaan?

Jos haluat pystyä skaalaamaan verkkosivustosi helposti miljoonille kävijöille, GoDaddy on paras valinta. Asiakkaidensa joukossa on paikallisia putiikkeja isoihin tuotemerkkeihin.

4. Hostinger.com (halpa web-hosting)

hostinger-verkkotunnukset

 • Virallinen verkkosivusto: www.hostinger.com
 • Hostinger on nimennyt itselleen tarjoamalla halvimmat web-hosting-suunnitelmat.
 • Suunnitelmat alkavat vain 1,96 dollarista kuukaudessa.
 • Kaikissa vuosittaisissa web-hosting-suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus.

Miksi käyttää Hostingeriä GoDaddyn sijaan

Jos olet vasta aloittamassa ja haluat halvimmat web-hosting-hinnat, käy Hostingerin kanssa. Vaikka ne ovat suosittuja halvan web-hosting-palvelun suhteen, se ei tarkoita, että heidän web-hosting-palvelut eivät voisi kilpailla muiden luettelossa olevien suurten pelaajien kanssa.

Miksi käyttää GoDaddyä Hostingerin sijasta

Jos et halua vaarantaa laatua rahoilla, Hostinger ei ehkä ole paras verkkoisäntä yrityksellesi.

5. Domains.Google (Googlessa rekisteröidyt verkkotunnukset)

google.domains

 • Virallinen verkkosivusto: www.domains.google
 • Haluatko Googlen turvallisuuden ja luotettavuuden? Domains.Google on Googlen verkkotunnuspalvelu pienille yrityksille ja yrittäjille.
 • Hallitse kaikkia yritystäsi koskevia sovelluksia, mukaan lukien Google Drive ja Gmail, yhdestä tilistä.

Miksi käyttää Google-verkkotunnuksia GoDaddyn sijaan?

Vaikka Google-verkkotunnukset eivät ole niin suosittuja kuin useimmat muut luettelossa olevat verkkotunnusten tarjoajat, tuhannet yritykset luottavat heidän verkkotunnuspalveluunsa ympäri maailmaa.

Googlen tavoitteena kaikilla palveluillaan, mukaan lukien Google-verkkotunnukset, on tehdä verkkosivuston perustaminen ja ylläpitäminen yrityksen omistajille helpoksi. Jos etsit helppoa tapaa perustaa ja hallita verkkosivustosi, voit luottaa Googlen verkkotunnuspalveluiden yksinkertaisuuteen.

Miksi käyttää GoDaddya Google-verkkotunnusten sijasta?

Jos haluat pystyä hallitsemaan kaikkea yhtä kaikkea verkkosivustosi, mukaan lukien verkkosivustosi ja verkkotunnuksiasi, siirry GoDaddyn kanssa.

6. Dynadot.com (hyvä vaihtoehto GoDaddylle)

Dynadot

 • Virallinen verkkosivusto: www.dynadot.com
 • Yksi vanhimmista verkkotunnusten rekisteröijistä Internetissä, perustettu vuonna 2002.
 • Tarjoa ilmainen WHOIS-tietosuoja, joka sisältyy kaikkien verkkotunnustensa perushintaan.
 • Kaikilla verkkotunnuksilla tarjottava ilmainen verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit rakentaa ammattimaisen näköisiä verkkosivustoja muutamassa minuutissa.

Miksi käyttää Dynadotia GoDaddyn sijasta

Jos haluat, että WHOIS-tietosuoja sisältyy verkkotunnuksesi hintaan, siirry Dynadotin kanssa. Dynadot, et ole rajoittunut vain ilmaiseen verkkosivustojen rakentajaan; voit myös isännöidä verkkosivustoasi VPS-palvelimella suoraan samasta kojetaulusta.

Miksi käyttää GoDaddy: tä Dynadotin sijasta

GoDaddy tarjoaa laajemman valikoiman palveluita ja tuotteita, joista voi olla apua, kun skaalaat yritystäsi.

7. DreamHost.com (luotettava tarjoaja)

unelmahostin verkkotunnukset

 • Virallinen verkkosivusto: www.dreamhost.com
 • Yksi suositeltavimmista verkkovastaavista bloggaajille ja yrittäjille, jotka vasta alkavat.
 • Kaikissa vuosittaisissa jaetussa hosting -suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus, joka uusitaan vuosittain tilauksessasi.
 • Tukitiimi on yksi alan parhaista.

Miksi käyttää DreamHostia GoDaddyn sijaan?

DreamHost tunnetaan erinomaisesta tukitiimistään ja on ollut PCMag Editors Choice -voittaja 4 vuotta peräkkäin. DreamHostin avulla voit valita vaniljajaetun isäntänäytön tai siirtyä ylläpitämään WordPress-hosting-suunnitelmaan. Heidän suunnitelmansa ja tarjouksensa voivat helposti sopeutua yritykseesi.

Miksi käyttää GoDaddya DreamHostin sijaan?

Jos haluat enemmän kuin vain web-hosting ja verkkotunnuksen, mene GoDaddy. GoDaddy tarjoaa kaikkea Premium SSL -sertifikaateista sähköpostimarkkinointipalveluihin.

8. Domain.com (ollut olemassa jo vuosia)

domain.com

 • Virallinen verkkosivusto: www.domain.com
 • Yhtiö omistaa Domain.com-verkkotunnuksen.
 • On toiminut vuodesta 2000.

Miksi käyttää Domain.comia GoDaddyn sijaan?

Niiden tavoitteena palvelutarjouksillaan on yksinkertaistaa verkkosivuston omistamisprosessia ja tehdä siitä mahdollisimman helppoa. Ja jotta siitä tulisi totta, he tarjoavat ilmaisen verkkosivustojen rakentajan, joka auttaa sinua julkaisemaan ensimmäisen sivustosi muutamassa minuutissa palkkamatta verkkosivujen suunnittelijaa.

Miksi käyttää GoDaddy-palvelua Domain.com-sivuston sijasta

En pidä tästä rekisterinpitäjästä siitä, että toisin kuin useimmat muista tämän luettelon muista, he eivät tarjoa WHOIS-tietosuojaa ilmaiseksi verkkotunnuksillaan. Sinun on maksettava siitä erikseen kaikista verkkotunnuksistasi.

Jos haluat hallita kaikkea verkkosivustosi tarpeita yhdestä paikasta, siirry GoDaddyn kanssa.

Parhaat GoDaddy-vaihtoehdot – yhteenveto

Onko GoDaddy paras vaihtoehto?

Vaikka rakastan GoDaddyn palveluita ja olen ollut asiakas jo vuosia, yksi niistä asioista, joista en pidä heistä, on, että uusimishinnat ovat paljon korkeammat kuin kirjautumishinnat.

Ja toisin kuin useat yllä olevat verkkotunnuksen rekisteröijät, ne eivät tarjoa WHOIS-tietosuojaa ilmaiseksi.

Kuten olen käsitellyt täällä, siellä on pari hyvää GoDaddy-vaihtoehtoa verkkotunnuksen rekisteröintiin ja web-isännöintiin.

Jos olet vasta aloittamassa, suosittelen mennä Namecheap-palveluun ilmaisen WhoisGuard-verkkotunnuksen yksityisyyden suojan tai Bluehostin takia, koska heillä on yksi alan parhaista tukitiimistä ja he ovat yksi suositeltavimmista web-koneista aloittelijoille..

Niitä jopa suosittelee virallinen WordPress.org-yhteisösivusto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map