Freelance-talous tai keikkatalous kasvaa nopeasti ja Fiverr on tullut yksi suurimmista freelance-markkinoista siellä. Älä ymmärrä minua, Fiverr on loistava paikka löytää freelancereita, mutta parempia onkin siellä


Fiverr.com on freelance-kauppapaikka, josta löydät palveluita graafisesta suunnittelusta musiikin / videon muokkaamiseen markkinointiin ja tekstisuunnitteluun. Fiverr on hyvä paikka aloittaa, kun etsit ristiä laadun ja hinnan välillä.

Parhaat Fiverr-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on yksi suurimmista online-freelancer-markkinoista ja rakastan Upworkin yksinkertaisuutta. Kerrot heille projektistasi ja he sopivat sinut freelancereihin, käyvät sitten ottelut läpi ja valitsevat haluamasi kanssa..
 • Toinen sija, paras yleinen: on lähes 30 miljoonaa freelancereita markkinoillaan. Rakastan sen läpinäkyvyyttä, kun saat ilmaisia ​​tarjouksia projektistasi ja maksat työstä vasta, kun keikka on valmis.
 • Paras ”premium” -vaihtoehto Fiverrille: Hyväksyy vain 3% ilmoittautuneista freelancereista ja maksaa sinulle enemmän, joten jos olet huolissasi enemmän budjetistasi kuin työn laadusta, TopTal ei ehkä ole sinulle paras alusta.

Vaikka jotkut Fiverrin palveluntarjoajat tarjoavat poikkeuksellista palvelua, useimmilla alustan myyjillä ei vain kannata käyttää rahaa, jos haluat korkealaatuista työtä.

Mikä on Fiverr

Fiverr on alusta / markkinapaikka keikoiksi pakattujen verkkopalvelujen ostamiseen ja myyntiin.

fiverr vaihtoehtoja

Nämä palvelut vaihtelevat verkkosuunnittelusta, graafisesta suunnittelusta, videoista, ääniviestinnästä, tekstien kirjoittamisesta musiikin / podcastin / videon muokkaamiseen. Jos sinulla on verkkoyritystä, Fiverrin palvelut voivat auttaa ratkaisemaan suurimman osan ongelmistasi.

fiverr-luokkiinFiverrillä on yli 150 luokkaa, joista valita

Fiverr aloitti foorumin kanssa 5 dollaria palvelee siis nimeä Fiverr. Vaikka alusta on kuuluisa 5 dollarin hintalappusta, se on ylittänyt alkuperäisen tarkoituksen ja tarjoaa nyt kaikenlaisia ​​palveluita 5 dollarista 1 000 dollariin.

Fiverrin edut

Jos omistat verkkoyritystä, tiedät jo, että suurin osa luettelossasi olevista tehtävistä (kuten sivustosi noin -sivun kirjoittaminen) eivät ole aikaasi arvoisia. Suurinta osaa näistä tehtävistä ei tarvitse tehdä täydellisesti; ne on vain tehtävä.

Olisi viisasta ulkoistaa nämä tehtävät jollekin Internetissä säästämään aikaa ja saada se tekemään jollekulta, joka tekee sen koko päivän. Fiverr tulee tänne.

Ne tarjoavat ristin laadun ja hinnan välillä. Jos haluat nopea, halpa työ tehty, Fiverr on minne sinun pitäisi mennä.

Mutta jos olet vakava yrityksen omistaja ja sinulla on joitain vakavia tarpeita, joista on huolehdittava, Fiverr ei ehkä ole paras alusta.

Parhaat Fiverr-vaihtoehdot

Tässä on luettelo parhaat Fiverr-vaihtoehdot juuri nyt kilpailijoiden sivustoja, kuten Fiverr, sinun on harkittava käyttöä sen sijaan.

1. Upwork.com

oDesk

 • Virallinen verkkosivusto: www.upwork.com
 • Upwork on yksi vanhimmista ja luotettavimmista freelance-alustoista Internetissä.
 • Palvelut vaihtelevat graafisesta suunnittelusta sovelluskehitykseen ja kaikkeen niiden välille.
 • Toisin kuin Fiverr, Upwork -palvelussa postitat työpaikan ja sitten freelancerit lähettävät sinulle tarjousehdotuksen töistä.

Miksi käyttää Upworkia Fiverrin sijaan

Jos haluat saada asiantuntijan suorittamaan työn, Upwork on tapa edetä. Voit valita sadoista asiantuntijoista, jotka hakevat työpaikkailmoituksesi. Upwork maksaa sinulle vähän enemmän kuin Fiverr, jos haluat laadukkaita tuloksia.

Miksi käyttää Fiverriä Upworkin sijaan

Jos haluat ensimmäisen podcast-jaksosi muokatun, on järkevää tehdä se halvalla. Mene Fiverrin kanssa, jos työsi tarvitsee vain tehdä hyvin.

2. Freelancer.com

freelancer

 • Virallinen verkkosivusto: www.freelancer.com
 • Freelancer.com on auttanut miljoonia yrityksiä löytämään freelancereita erittäin kauan.
 • Alusta toimii samanlaisena kuin Upwork ja sillä on yli 32 miljoonaa rekisteröitynyttä freelancereita.
 • Voit isännöidä suunnittelukilpailua, jossa kaikki alustan suunnittelijat voivat kilpailla.

Miksi käyttää Freelanceria Fiverrin sijaan

Jos haluat saada laadukasta työtä ja saada hyvän budjetin, sinun kannattaa käydä Freelancer.com-sivuston kanssa. Ne sallivat jopa suunnittelukilpailut, joissa palkitset palkintorahat parhaalle kilpailulle.

Miksi käyttää Fiverria Freelancerin sijaan

Vaikka Fiverrillä on tuhansia lahjakkaita freelancereita, jotka ovat asiantuntijoita tekemisissään, Fiverr sopii parhaiten, jos haluat saada työn nopeasti aikaan edulliseen hintaan.

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Virallinen verkkosivusto: www.peopleperhour.com
 • Vaikka PeoplePerHour ei ole niin suosittu kuin jotkut muut luettelon muut alustat, se on ollut toiminnassa vuodesta 2007.
 • Kaikkia alustan freelancereita haastatellaan ensin, ennen kuin he lisätään alustalle.

Miksi käyttää PeoplePerHouria Fiverrin sijaan

Freelancerin palkkaaminen on osuma-miss-peli, jossa kaipaat enemmän kuin osui. Jotta löytää hyviä freelancereita, sinun on yleensä purettava muutama tuhat taalaa, ennen kuin löydät lopulta hyvän työpaikalle.

PeoplePerHour -sovelluksella voit olla varma, että kuka tahansa palkkaat, tietää mitä he tekevät.

Miksi käyttää Fiverria PeoplePerHourin sijaan

Jos haluat hyviä freelancereita ilman arvauksia, siirry PeoplePerHour-palvelun kanssa. Jos haluat halvempia freelancereita, jotka saavat työn päätökseen, palkkaa joku Fiverristä arvostelujen perusteella.

4. Guru.com

guru

 • Virallinen verkkosivusto: www.guru.com
 • Gurun alusta antaa sinulle pääsyn yli 3 miljoonalle freelancereille ympäri maailmaa.
 • Tarvitsetpa kirjoitetun artikkelin vai tarvitsetko uuden logon tiili- ja laastiliiketoimintaasi varten, Gurun alusta on saanut sinut peittämään.

Miksi käyttää Gurua Fiverrin sijaan

Guru tarjoaa sinulle pääsyn miljoonille kokeneille freelancereille, joita voit palkata. Jos haluat löytää kokeneen freelancerin, jonka kanssa voit luoda jatkuvan suhteen, käy Gurun kanssa.

Miksi käyttää Fiverria Gurun sijasta

Valitse Fiverr, jos hinta on tärkeä tekijä ja jos haluat maksaa vain tarvitsemastasi.

5. TopTal.com

toptal

 • Virallinen verkkosivusto: www.toptal.com
 • TopTal mainostaa itseään alustana, jolla ihmiset menevät palkkaamaan 3-prosenttisesti freelance-talentteja.
 • Luottamus teollisuusjättilöihin kuten Hewlett Packard ja Airbnb.
 • Lue yksityiskohtainen Toptal-arvostelu täältä.

Miksi käyttää TopTalia Fiverrin sijaan

TopTal ei ole alusta, jonka palveluksessa palkat kolmannen maailman freelancereita, jotka tarjoavat rakentaa verkkosivustoja alle 50 dollaria. Jos haluat palkata jonkin maailman kolmesta parhaimmasta kyvystä, TopTal on käyttöjärjestelmäsi.

Toisin kuin muut luettelon alustat, kuten Upwork, TopTal tarjoaa vain freelancereita vain muutamassa erilaisessa osaamisryhmässä. Tällä alustalla ei ole vuokrattavissa kirjoittajia tai sosiaalisen median markkinoijaa.

Miksi käyttää Fiverria TopTalin sijasta

Jos olet vasta aloittamassa ja huolissasi enemmän budjetistasi kuin työn laadusta, TopTal ei ehkä ole paras alustasi sinulle. Niiden hinnat alkavat 60 dollarista tunnissa.

6. Koodattava.io

codeable

 • Virallinen verkkosivusto: www.codeable.io
 • Codeable.io on keskitetty palvelupiste kaiken WordPressin suhteen.
 • Toisin kuin muut alustat, Codeable’s Team sopii sinulle freelancerin kanssa sen sijaan, että valitset yhden itse.

Miksi käyttää Codeable.io: ta Fiverrin sijasta

Haluatko korjata sivustosi virheen tai tarvitset kehitetyn mukautetun laajennuksen, Codeablella on freelance-kehittäjät saamaan sen aikaan.

Ne tarjoavat täyden hyvityskäytännön, jos et pidä työstä. Maksat vain, jos työ on tyydyttävällä tavalla. Voit myös käyttää 24/7 asiakastukitiimiä, johon pääset sähköpostitse tai puhelimitse.

Miksi käyttää Fiverriä Codeable.io: n sijaan

Jos haluat saada sivustollesi jotain kiinteää halpaan hintaan, Fiverr on oikea tapa edetä. Jos sivustosi ei toimi WordPressillä, Codeable.io ei ole sinulle hyödyllinen.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Virallinen verkkosivusto: www.outsourcely.com
 • Outsourcely tarjoaa aloittelijoille helpon pääsyn yli 400 tuhannen freelanceri-osaajan joukkoon.
 • Ei merkintämaksua alustalla olevien freelancereiden tarjoamista palveluista.

Miksi käyttää Outsourcelya Fiverrin sijaan

Vaikka he mainostavat alustaansa freelance-palkkausalustana aloittelijoille, Outsourcelyn alustalla voit saada kaiken tyyppiset työt suoritettuaan, vaikka oletkin ohi aloitusvaiheen..

Jos haluat helpon ja nopean pääsyn todellisiin, kokeneisiin freelancereihin, Outsourcely on paljon parempi kuin Fiverr.

Miksi käyttää Fiverria ulkoistamisen sijaan

Fiverr tunnetaan 5 dollarin hintalappustaan ​​ja sellaisenaan se on keskittynyt enemmän tarjoamaan halpoja palveluita kuin tarjoamaan korkealaatuisia palveluita. Jos budjettisi on vakava ja olet vasta alkamassa, mene Fiverrin kanssa.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Virallinen verkkosivusto: www.truelancer.com
 • Vaikka Truelancer on suhteellisen uusi tulokas, se on saanut nimensä itselleen tarjoamalla laadukasta työtä halvalla hinnalla.
 • Tarjoaa enimmäkseen freelancereita kolmannen maailman maista, kuten Intiasta, Pakistanista ja vastaavista.

Miksi käyttää Truelanceria Fiverrin sijaan

Jos haluat saada jonkin verran töitä nopeasti ja et välitä paljoa laadusta, tämä alusta saattaa olla hyvä vaihtoehto. Truelancer on parempi työkalu kuin Fiverr räätälöityihin töihin.

Miksi käyttää Fiverriä Truelancerin sijaan

Jos sinulla on mielessäsi työ, joka ei vaadi paljon räätälöityjä töitä ja sinun on tehtävä se halvalla, siirry Fiverrin kanssa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitkä ovat Fiverrin edut??

Fiverr on johtava markkinapaikka, joka yhdistää freelancereita (myyjiä) asiakkaiden (ostajien) kanssa. Se on halpaa, voit löytää freelancereita jo 5 dollarista. Tarjolla on valtava määrä freelancereita, keikoille (töille) melkein mihin tahansa luokkaan, jota voit ajatella. Hyödyllinen tuki, joka on aina ostajan puolella.

Mitkä ovat Fiverrin haitat??

Joskus saat mitä maksat, älä odota työn laadun olevan erinomaista jostakin, jonka olet maksanut 5 dollaria (etenkin monimutkaisista ja haastavista töistä). Jotkut myyjät asettavat kohtuuttomia määräaikoja ja joudut maksamaan ylimääräisen, jotta työ saadaan nopeammin.

Mitkä ovat parhaat vaihtoehdot Fiverrille?

Jos haluat tehdä nopeaa ja halpaa työtä, Fiverr on minne sinun pitäisi mennä. Mutta jos haluat saada työtä alan asiantuntijalta, niin Freework-markkinat kuten Upwork ja Toptal ovat parempia vaihtoehtoja Fiverr.com-sivustolle..

Parhaat Fiverr-vaihtoehdot – yhteenveto

Onko Fiverr hyvä freelancereille?

Kyllä, Fiverr toimii tarkoituksenaan löytää halpoja freelancereita.

Mutta siellä on joukko hyviä sivustoja, kuten Fiverr.

Jos haluat saada halpoja töitä nopeasti, sinun kannattaa käydä Truelancerin kaltaisella alustalla. Heidän lahjakkuusryhmänsä koostuu pääosin freelancereista kolmannen maailman maista.

Jos haluat saada työsi budjettiin vaarantamatta laatua, sinun kannattaa käydä sivustolla, kuten Upwork tai Freelancer.com. Molemmat tarjoavat pääsyn miljoonille freelancereille, joilla on laaja valikoima taitoja ja ovat parhaita Fiverr-kilpailijoita siellä.

Ja jos raha ei ole sinulle tärkeä asia, mene Toptaliin. He mainostavat itseään alustana, joka auttaa sinua palkkaamaan 3-prosenttisesti parhaimmat kyvyt Internetissä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me