8 parasta Dropbox-vaihtoehtoa

Suurin osa nykyaikaisesta työstämme tehdään ja tallennetaan verkossa. Pilvitallennuspalvelujen tarjoajat, kuten Dropbox tekee työstämme ja henkilökohtaisista tiedostoistamme varmuuskopioinnin lisäksi myös yhteistyön muiden kanssa. Älä ymmärrä minua väärin, Dropbox on hyvä, todella hyvä, mutta on myös parempia siellä.


Yli 500 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti Dropbox on epäilemättä yksi suosituimmista pilvitallennuspalveluiden tarjoajista. Mutta siellä on kilpailija-sivustoja, kuten Dropbox, jotka tarjoavat paremman turvallisuuden, ominaisuudet ja edullisempaan hintaan.

Parhaat Dropbox-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus:. Tämä on suosituin pilvitallennuspalvelujen tarjoajani, koska Sync.com on helppo käyttää, sen tietoturva ja ominaisuudet ovat kohtuuhintaisia.
 • Toinen sija, paras yleinen:. Runner-up on pCloud halvan hinnan, turvaominaisuuksien, kuten asiakaspuoleisen salauksen, ansiosta ja pidän elinikäisen tilauksen kertaluontoisista hinnoista.
 • Paras ilmainen vaihtoehto Dropboxille: on paras ilmainen ja vastinetta rahalle -vaihtoehto, rakastan integraatiota Google-dokumenttien, Sheetsin ja kolmannen osapuolen sovellusten kanssa, mutta suojaus ja synkronointi voisivat olla parempia.

Tarvitsetko sinun tehdä yhteistyötä kirjoittamasi kirjan päätoimittajan kanssa vai onko joku lähetettävä asiakirja nopeasti tarkistettavaksi pomollesi, näiden työkalujen avulla voit tehdä sen vain muutamalla napsautuksella.

Vaikka teet suurimman osan työstäsi offline-tilassa, sinun pitäisi silti varmuuskopioida työsi pilvitallennuspalvelusivustolle kuten Dropbox, jotta tärkeät tiedot eivät häviä..

Mikä on Dropbox?

parhaat pudotuslaatikon vaihtoehdot

Dropbox käynnistyi alustana, jonka avulla käyttäjät voivat varmuuskopioi tiedostojaan verkossa ja käyttää heitä kaikista laitteistaan. Mutta nyt siitä on tullut paljon enemmän. Sen avulla voit työskennellä yhteistyössä muiden kanssa ja varmista työsi on aina saatavissa sinulle riippumatta siitä, minne menet tai mitä laitetta käytät.

He käyttävät heidän palveluitaan joukkueet, freelancerit ja kuluttajat ympäri maailmaa, ja monet suuret tuotemerkit luottavat heihin. Heidän palvelu on saatavana kaikilla alustoilla, mukaan lukien työpöytä ja mobiili, mikä antaa sinun käyttää tiedostojasi mistä tahansa mistä tahansa laitteesta.

Dropbox-ominaisuudet ja suunnitelmat

Dropbox tarjoaa erilaisia ​​suunnitelmia eri käyttötapoihin. Jotkut tarjoavat enemmän ominaisuuksia kuin toiset. Jos olet joku, joka tarvitsee vain paikan tiedostojen varmuuskopiointiin, he tarjoavat ilmainen suunnitelma, joka sallii jopa 2 Gt tallennustilassa ja synkronoidaan jopa 3 laitteen välillä.

dropbox-suunnitelmat

Jos olet ammattilainen, haluat mennä heidän Plus-suunnitelmansa kanssa, joka tarjoaa jopa 2 kt (teratavua) tallennustilaa, synkronointi rajoittamattomien laitteiden välillä, 30 päivän tiedoston palautus ja paljon muuta vain 10 dollaria kuukaudessa. Ne tarjoavat myös suunnitelmia joukkueille, joissa on monia lisäominaisuuksia, kuten kertakirjautumista, hallintatyökaluja ja live-chat-tukea.

Dropbox tarjoaa myös työkaluja, kuten Dropbox-paperia, joiden avulla voit helposti tehdä yhteistyötä muiden ihmisten kanssa asiakirjoissa.

Hyödyt ja haitat Dropboxista

paras osa Dropboxin käytöstä on yksinkertaisuus joka on luontainen kaikille heidän palveluilleen ja työkaluilleen. Toisin kuin useimmat muut markkinoiden pilvitallennuspalvelujen tarjoajat, Dropbox uskoo pitää asiat yksinkertaisina ja tehdä kaikesta helposti saatavilla. Vaikka et olekin hyvä tietokoneiden kanssa, voit oppia köydet helposti muutamassa sekunnissa. Kyllä, se on niin helppoa.

Dropbox tarjoaa sovelluksen melkein kaikille laitteille, mukaan lukien Android, Windows, Mac ja iOS, mikä helpottaa tiedostojen käyttöä ja synkronointia kaikkien laitteiden välillä.

Vaikka Dropbox tarjoaa paljon ominaisuuksia, sen palvelu ei sovellu kaikkiin käyttötapauksiin. Esimerkiksi, Dropbox tarjoaa vain 2 Gt tallennustilaa ilmaisella suunnitelmallaan kun taas jotkut muut luettelomme palvelut tarjoavat jopa 15 Gt ilmaiseksi. Lisäksi, vaikka he tarjoavat helpon yhteistyön Dropbox Paperin kanssa, heillä ei ole niin paljon työkaluja ja vaihtoehtoja kuin muilla tässä luettelossa yhteistyöhön muiden kanssa.

Haluatpa lisää vapaata tilaa tai haluat parempaa yhteistyölle suunniteltua työnkulkua, tässä on joitain parhaimmista vaihtoehdoista Dropboxille, jotka sinun tulisi kokeilla:

Parhaat vaihtoehdot Dropboxille

1. Sync.com

sync.com

 • Halvempi vaihtoehto ja enemmän ominaisuuksia kuin Dropbox
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 49 dollaria vuodessa
 • Verkkosivusto: https://www.sync.com/

Sync.com on Kanadassa toimiva yhteistyöhahmoinen pilvitallennuspalvelu, jonka tarkoituksena on tehdä ihmisille halvempaa tiedostojen tallentamista pilveen. Sen ilmainen suunnitelma tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa ja perusyhteistyövaihtoehtoja.

Se tarjoaa ilmaiset sovellukset Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille, joten voit synkronoida ja käyttää tiedostojasi kaikilla laitteillasi. Heidän mobiilisovelluksissaan on laitteen etälukitus ominaisuus, jonka avulla voit lukita laitteen mistä tahansa muusta laitteesta, joka on kirjautunut Sync.com-tiliisi. Tämä lisää laitteesi turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Sync.com-ominaisuudet:

 • Halvempi kuin Dropbox.
 • Tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa ilmaisella suunnitelmallaan.
 • Reaaliaikainen varmuuskopiointi ja synkronointi kaikille laitteillesi.
 • Sovellukset Windows, Mac, iOS ja Android.
 • Laitteen etälukitus turvallisuuden lisäämiseksi.

Sync.com-suunnitelmat:
Heidän ilmainen suunnitelma tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa mutta rajoittaa tiedonsiirron määrää. Heidän maksetut suunnitelmansa alkavat 49 dollarista vuodessa ja tarjoavat 500 Gt tallennustilaa ja rajoittamatonta tiedonsiirtoa muiden suojaus- ja yksityisyysominaisuuksien joukossa.

Miksi Sync.com on hyvä vaihtoehto Dropboxille:
Sync.com on paljon halvempi vaihtoehto ja se on paras Dropbox-liiketoimintavaihtoehto. Jopa ilmaisella suunnitelmallaan he tarjoavat 5 Gt ilmaista tallennustilaa toisin kuin Dropbox, joka tarjoaa vain 2 Gt.

2. pCloud

pcloud

 • Halvin vaihtoehto Dropboxille
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 3,99 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://www.pcloud.com/

pCloud on yksi markkinoiden halvimmat pilvitallennusvaihtoehdot. Se tarjoaa 10 Gt tallennustilaa ilmaiseksi kirjautumisen yhteydessä. Paitsi, että tekemällä muutamia yksinkertaisia ​​asioita, kuten asentamalla sovellus puhelimeesi ja lähettämällä ystävälle ohjeita, voit myös lisätä 5 Gt enemmän tallennustilaan.

pCloud-ominaisuudet:

 • Sovellukset Windows, Mac, Linux, iOS, Android ja Adobe Lightroom.
 • pCloud sisältää kymmeniä ominaisuuksia, jotka tekevät yhteistyöstä helppoa.
 • Tarjoaa 10 Gt levytilaa ilmaiseksi.
 • Paljon halvempaa kuin useimmat pilvitallennuspalvelut.

pCloud-suunnitelmat:
ilmainen suunnitelma tarjoaa 10 Gt tallennustilaa. Heidän premium-suunnitelmansa alkavat 3,99 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa 500 Gt tallennustilaa ja mahdollistaa 500 Gt tiedonsiirtokaistanleveyden jakamista. Toisin kuin useimmat muut pilvitallennuspalvelut, pCloud tarjoaa myös elinikäinen suunnitelma vain 175 dollaria. Se on kertaluonteinen hinta ja saat 500 Gt koko elämäsi ajan.

Miksi pCloud on hyvä vaihtoehto Dropboxille:
pCloud.com on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos etsit pilvipalvelua kaikkien tiedostojesi varmuuskopiointiin. Se on paljon halvempaa ja turvallisempaa kuin Dropbox ja helppokäyttöinen.

3. Google Drive

Google asema

 • Paras ilmainen vaihtoehto Dropboxille
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alk. 1,99 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://www.google.com/drive/

Google asema on ilmainen pilvitallennuspalvelu, joka on osa Google-sovelluspakettia. Sen mukana tulee 15 Gt ilmaista tallennustilaa, ja sen avulla voit varmuuskopioida kaikki kuvat alhaisemmalla laadulla ilmaiseksi laskematta niitä ilmaiseen 15 Gt: ään. Google Drive on yksi seuraavista parhaat vaihtoehdot useimmille käyttäjille, jotka haluavat vain varmuuskopioida henkilökohtaiset tiedostot.

Google Driven ominaisuudet:

 • Kymmeniä yhteistyövälineitä ja -ominaisuuksia.
 • Tarjoaa 15 Gt ilmaista tallennustilaa.
 • Varmuuskopioi kaikki kuvat ilmaiseksi.
 • Sovellukset kaikille laitteillesi, mukaan lukien Android, iOS, Mac ja muut.

Google Drive -suunnitelmat:
Aloittamasi ilmainen suunnitelma tarjoaa 15 Gt ilmaista tallennustilaa. Lisäksi he eivät laske kuvia tallennustilaan, jos varmuuskopioit heikkolaatuisen version. Palkkiojärjestelmä alkaa klo 1,99 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa 100 Gt varastossa.

Miksi Google Drive on hyvä vaihtoehto Dropboxille:
Google Drive on hyvä vaihtoehto, joka tarjoaa erinomaiset yhteistyövälineet ja mukana on ilmainen pääsy heidän toimisto-sovellusten sarjaan, kuten Google Docs, Sheets jne..

4. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

 • Upea ilmainen vaihtoehto Dropboxille ja ilmainen Microsoft Office
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 69,99 dollaria vuodessa
 • Verkkosivusto: https://onedrive.live.com/

onedrive on Microsoftin tarjoama pilvitallennuspalvelu. Sen ilmaiseen suunnitelmaan kuuluu 5 Gt tallennustilaa. Parasta OneDrivessä on, että jos käytät Microsoft Officea, saat 1 Tt tallennustilaa ja a ilmainen Microsoft Office -tilaus vain 69,99 dollaria vuodessa.

OneDrive-ominaisuudet:

 • Tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa.
 • Hanki ilmainen Microsoft Office -tilaus premium-suunnitelmista.
 • Sovellukset kaikille laitteillesi.

OneDrive-suunnitelmat:
OneDrive-palkkio suunnitelmat alkavat 1,99 dollarista kuukaudessa. Se tarjoaa 100 Gt tallennustilaa. Heidän ammatilliset suunnitelmansa tarjoaa ilmaisen Microsoft Office -tilauksen.

Miksi OneDrive on hyvä vaihtoehto Dropboxille:
OneDrive tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa, toisin kuin Dropboxin vain 2 Gt ilmaista tallennustilaa. Plus-maksusuunnitelmat toimitetaan ilmaisella Microsoft Office -tilauksella (Word, Excel, PowerPoint, Outlook jne.)

5. Tresorit

tresorit

 • Paras turvallisuus- ja yksityisyysvaihtoehto Dropboxille
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 10,42 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://tresorit.com/

Tresorit markkinoida palveluaan ”Ultra-turvallisen” paikka tiedostojen tallentamiseen verkossa. Kohdeasiakkaat ovat yrityksiä ja yhteistyöryhmiä. He käyttävät heidän palveluitaan SAP, Canon, Emirates, ja joitain muita suuria tuotemerkkejä ympäri maailmaa.

Tresorit-ominaisuudet:

 • Sveitsiläisenä yrityksenä palvelu tarjoaa Sveitsin yksityisyyttä.
 • Sovellukset Linuxille, Microsoft, Mac, iOS ja Android.
 • GDPR-yhteensopiva.
 • Yksi turvallisimmista pilvien tallennuspalveluista.

Tresorit-suunnitelmat:
Ilmaisen suunnitelman avulla voit jakaa suuria tiedostoja, jopa 5 Gt, muiden ihmisten kanssa. Heidän palkkio-suunnitelmansa alkavat klo 10,42 dollaria kuukaudessa ja tarjoavat 200 Gt varastointi.

Miksi Tresorit on hyvä vaihtoehto Dropbox-liiketoiminnalle:
Tresorit ei ole paras vaihtoehto yksilöille. Jos haluat vain tallentaa muutaman tiedoston tai varmuuskopioida perhekuvasi, Dropbox voi olla parempi vaihtoehto. Mutta jos haluat parhaan mahdollisen tietoturvan ja yksityisyyden, Tresorit on paras vaihtoehto.

6. Laatikko

box.com

 • Paras pilvitallennuspalvelujen tarjoaja yhteistyöhön ja tiimeihin
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 10 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://www.box.com/

Laatikko on pilvitallennuspalvelu, joka on suunniteltu yrityksille ja yhteistyötiimille. Se tarjoaa kymmeniä työkaluja ja ominaisuuksia parantaa työnkulkua ja tehdä yhteistyötä helposti muiden joukkueesi kanssa. Se on tehty yhteistyöhön.

Laatikon ominaisuudet:

 • Tarjoaa 10 Gt tallennustilaa ilmaisella suunnitelmalla.
 • Sovellukset kaikille laitteillesi.
 • Microsoft Office 365 -integraatiot.
 • Käyttäjän hallintatyökalut.

Laatikkosuunnitelmat:
ilmainen suunnitelma tarjoaa 10 Gt varastotila. Box tarjoaa vain yhden yksityishenkilöille tarkoitetun premium-suunnitelman, joka tarjoaa 100 Gt tallennustilaa 10 dollaria kuukaudessa. Heidän aloittavan liiketoimintasuunnitelmansa vaatii vähintään 3 käyttäjää.

Miksi Box on hyvä vaihtoehto Dropboxille:
Box.com on yksi parhaista pilvitallennusvaihtoehdoista yrityksille ja yhteistyötiimille. Ne tarjoavat paljon enemmän yhteistyö- ja suojausominaisuuksia kuin Dropbox.

7. SpiderOak

SpiderOak

 • Antelias 21 päivän ilmainen kokeilu, mutta ei ilmaista suunnitelmaa
 • Premium-suunnitelmat alkaen 6 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://spideroak.com/

SpiderOak on sarja pilvitallennussovelluksia yrityksille. Vaikka heidän palvelunsa on tarkoitettu yrityksille, ne tarjoavat SpiderOak One -nimisen pilvitallennustilan varmuuskopiopalvelun. Parasta SpiderOakista on, että heidän sovelluksensa ovat rakennettu yksityisyyttä ja turvallisuutta mielessä.

SpiderOak ominaisuudet:

 • Rakennettu yksityisyyttä ajatellen.
 • Sovellukset Linuxille, Macille, Windowsille, Androidille ja iOS: lle.
 • Kymmeniä yhteistyövälineitä.
 • 21 päivän ilmainen kokeilu.

SpiderOak-suunnitelmat:
Toisin kuin muut luettelon palvelut, SpiderOak ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa. Mutta he tarjoavat 21 päivän ilmainen kokeilu. Heidän aloitussuunnitelma tarjoaa 150 Gt tallennustilaa 6 dollaria kuukaudessa.

Miksi SpiderOak on hyvä vaihtoehto Dropboxille:
SpiderOak.com tarjoaa paljon edistyneitä ominaisuuksia ja tietoturvaetuja, joista Dropboxilla puuttuu.

8. IDrive

minä ajan

 • Paras pilvitallennusyritys yrittäjille
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 59,12 dollaria vuodessa
 • Verkkosivusto: https://www.idrive.com/

Minä ajan tarjoaa kymmeniä pilvitallennusratkaisuja palvellakseen yritysten, jälleenmyyjien, ammattilaisten ja yritysten tarpeet. Heidän vapaa suunnitelmansa mukana 5 Gt ilmaista tallennustilaa.

IDrive-ominaisuudet:

 • Sovellukset iOS-, Mac-, Android- ja Windows-sovelluksille.
 • Yhteistyökalut ja ominaisuudet.
 • Varmuuskopioi tai hae kaikki tietosi fyysisessä muodossa kerran vuodessa ilmaiseksi.
 • Kymmeniä yksityisyyttä ja turvaominaisuuksia.

IDrive-suunnitelmat:
Ilmainen suunnitelma tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa. Heidän palkkio-suunnitelmansa alkavat klo $ 59.12 vuodessa ensimmäisen vuoden aikana. Se tarjoaa 2 kt tallennustilaa ja maksaa melkein puolet siitä, mitä Dropbox tekee.

Miksi IDrive on hyvä vaihtoehto Dropboxille:
IDrive.com-ilmaiset suunnitelmat tarjoavat 5 Gt tallennustilaa ja heidän premium-suunnitelmansa tarjoaa 2 kt tallennustilaa vain 59,12 dollaria dollaria ensimmäisenä vuonna.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitkä ovat Dropboxin edut??

Helppo käyttö ja mahdollisuus käyttää tiedostoja milloin tahansa, missä tahansa. Integroitu Microsoft Office Online -palvelun kanssa. Nopea ja älykäs tiedostojen synkronointi. Historiaominaisuus mahdollistaa pääsyn aiempiin tiedostoversioihin.

Mitkä ovat Dropboxin haitat??

Pro-versio on kallis. Se voisi olla keskittynyt enemmän yksityisyyteen. Ilmainen versio on rajoitettu (vain 2 Gt: n tallennustila). Ei kansiota ja ei yhteistyötä.

Mitkä ovat parhaat Dropbox-vaihtoehdot?

Parhaiten maksetut vaihtoehdot Dropboxille ovat Sync.com ja pCloud.com. Paras ilmainen vaihtoehto on Google Drive.

Dropbox-vaihtoehdot: Yhteenveto

Jos etsit vain vapaata tilaa henkilökohtaisten tiedostojesi varmuuskopioinnille, suosittelen Google asema. Sen mukana tulee 15 Gt ilmaista tallennustilaa, ja sen avulla voit varmuuskopioida kuvien heikommanlaatuisia versioita ilmaiseksi laskematta sitä tallennuskiintiöön.

Yrityksille ja työtiedostoille ja jos haluat yhteistyötä koko joukkueellesi, suosittelen menemään Sync.com-palvelun kanssa, koska heidän palvelu on rakennettu yhteistyöhön perustuvaa tiimityötä varten. Se on paras Dropbox Business -vaihtoehto siellä.

Jos sinulla on paras tietoturva, jota markkinoilla on tarjota, mene mukana Tresorit. Se on sveitsiläinen yritys ja tarjoaa sveitsiläistä yksityisyyttä, josta maa tunnetaan.

Kaikissa näissä Dropbox-kilpailijoissa on sovelluksia melkein kaikille laitteille ja alustoille, mukaan lukien Windows, Mac, iOS ja Android, joten voit synkronoida ja käyttää tiedostojasi helposti mistä tahansa omistamasi laitteesta..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map