7 parasta WooCommerce-vaihtoehtoa

Verkkokaupan ohjelmistot, kuten WooCommerce tekee verkkokaupan perustamisen helpoksi. Älä ymmärrä minua, WooCommerce on loistava valinta, koska se on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja erittäin laajennettavissa, mutta siellä on erinomaisia siellä sinun tulisi harkita sen käyttöä.


Siitä lähtien, kun Amazon on alkanut myydä enemmän kuin vain kirjoja, verkkokaupan maailma on räjähtänyt – ja suurin osa maailmassa tapahtuvasta ostosta ja myynnistä tapahtuu verkkoympäristöjen ja verkkokaupan ohjelmistojen, kuten WooCommerce, kautta..

Parhaat WooCommerce-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on paras all-in-one-verkkopohjainen verkkokauppaalusta, joka sisältää kaikki tärkeät ominaisuudet, joita tarvitset menestyvän verkkokaupan käynnistämiseen.
 • Toinen sija, paras yleinen: on isännöity verkkokaupan ohjelmisto, kuten Shopify. Rakastan Bigcommerce-palvelussa WordPress-integraatiota, jossa WordPress voi olla etusijalla ja Bigcommerce taustana..
 • Paras ilmainen vaihtoehto WooCommercelle: on verkkokaupan ostoskori, joka integroituu WordPressiin. Ikuisesti vapaa suunnitelma on hieno kauppiaille, jotka myyvät rajoitettua määrää tuotteita.

Verkkokaupan ohjelmistojen avulla kuka tahansa voi perustaa myymälän ja aloittaa myynnin: Tuhannet yritykset ovat aloittaneet tällä tavalla, ja monet menestyneet ja vakiintuneet tuotemerkit ovat lisänneet menestysprosenttinsa sisällyttämällä verkkokaupan tiili- ja laastiliiketoiminnan rinnalle (tai jopa sen sijaan). ventures.

WooCommercea käyttävät sadat tuhannet myyjät päivittäin. Se on tällä hetkellä suosituin verkkokaupan ohjelmistoalusta. Builtwith.comin mukaan WooCommercella on mahtava 26% kaikista Internetin verkkokaupoista.

verkkokaupan käyttötilastotLähde: https://trends.builtwith.com/shop

Mutta totuus WooCommerceista on, että vaikka monet ihmiset jatkavat sen käyttöä, monet käyttäjät huomaavat ominaisuuksista puuttuvan – ja huomaavat, että WooCommerce vie liian suuren käteisrahan niille, mitä he tarjoavat.

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce on WordPress-kaupan serkku.

WooCommerce on WordPress-laajennus, joka integroi verkkokaupan ominaisuudet helposti olemassa olevaan WordPress-sivustoosi, se on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja laajennettavissa.

sivustot, kuten verkkokauppa

Se on toiminut vuodesta 2011, ja sitä tarjotaan verkkosivustojen helppokäyttöiseksi verkkosivustolaajennukseksi, jonka avulla voit perustaa kaupan muutamassa minuutissa. Vuoden 2020 tilastotiedot kertovat siitä, kuinka suosittu WooCommerce on, vuoden 2020 tilastojen mukaan WooCommerce hallinnoi jopa 26% kaikista Internet-verkkokauppasivustoista..

Hyödyt ja haitat WooCommerce-palvelusta

WooCommerce -palvelun etuna on, että siihen on helppo kirjautua, se on helppokäyttöinen ja halpa aloittaa – mutta kun olet käyttänyt WooCommercea muutaman viikon, olet todennäköisesti, että aiot etsiä vaihtoehtoja WooCommerce-ekosysteemi.

WooCommerce-ammattilaisia ​​ovat:

 • WooCommerce itsessään on ilmainen laajennus (mutta joudut maksamaan web-hosting-palvelusta, yleensä myös premium-teemasta ja laajennuksista).
 • Se on avoimen lähdekoodin tarkoitus, joten räätälöintimahdollisuudet ovat rajattomat. Ei ihme, että WooCommerce kutsuu itseään “maailman mukautuvimmaksi verkkokauppaympäristöksi”.
 • WooCommercea varten on olemassa tuhansia upeita, verkkokauppaan valmiita ja mobiililaitteisiin reagoivia WordPress-teemoja.
 • WooCommerce on loistava vaihtoehto teknisesti ammattitaitoisille kauppojen omistajille, jotka haluavat käytännöllisen lähestymistavan.

WooCommercen haitat ovat:

 • Asiakastuen puute asiakkaille ja asiakkaille, jotka tarvitsevat välitöntä tai kiireellistä apua.
 • WooCommerce kallistuu maksettujen vaihtoehtojen kanssa, ja ilmaiset vaihtoehdot ovat osoittautuneet käyttäjille aivan liian rajoittaviksi.
 • WooCommerce-järjestelmää on helppo käyttää ja asentaa, mutta siitä on entistä vaikeampaa navigoida, mitä suurempi kauppayritys tai myymäläsi tulee.
 • Turvallisuusongelmat ovat saaneet entistä enemmän käyttäjiä siirtymään muille alustoille.
 • Onko itsenäinen isäntä tarkoittaa, että sinun on pidettävä huolta koodista, toisin kuin Shopify, joka huolehtii kaupan pitämisen teknisestä ylläpidosta sinulle.
 • Lähetyskustannukset ovat keskimäärin 0–108 dollaria vuodessa. Maksuyhdyskäytävän kustannukset ovat keskimäärin 2,9% + 0,30 senttiä per myynti plus kuukausimaksu 0–30 dollaria kuukaudessa.

Parhaat WooCommerce-vaihtoehdot?

Jos olet käyttänyt WooCommercea muutama viikko tai kuukausi (tai olet juuri kirjautunut sisään), olet ehkä jo huomannut, että suurin osa yllä mainituista miinuksista on totta.

Hyvä uutinen on, että siellä on runsaasti vaihtoehtoja ja kilpailija-sivustoja, kuten WooCommerce.

Shopify tekee yhdestä parhaista vaihtoehdoista WooCommercelle. Se on sekä helpompaa että halvempaa käyttää kuin monia muita verkkokaupan ohjelmistoja (mukaan lukien itse WooCommerce).

Muita vaihtoehtoja ovat Wix, Bigcommerce ja Ecwid.

1. Shopify

Shopify

Mikä on Shopify?

Shopify lanseerattiin vuonna 2004. Se on yksi johtavista verkkokaupan alustoista ja yksi ensimmäisistä toteuttamiskelpoisista vaihtoehdoista, joita käyttäjät harkitsevat siirtyessään WooCommerce-palveluun. Jos haluat helppokäyttöisyyden sekä sinulle että asiakkaillesi, Shopify on loistava valinta.

Tiesitkö, että yli miljoona yritystä 175 maassa on tehnyt yli 155 miljardia dollaria myyntiä Shopifessa

Shopify antaa sinun luoda verkkokauppasivuston kirjoittamatta yhtä koodiriviä. He auttavat hallitsemaan kaikkea puolestasi, mukaan lukien maksujen käsittely, laskujen tuottaminen, luettelon hallinta ja kaikki muu, jota tarvitset menestyvän verkkokaupan pitämiseen

Avainominaisuudet:

 • 70 maksuportin hyväksyminen, mukaan lukien luottokortti ja PayPal.
 • Ammattimainen myyntipistejärjestelmä, joka toimii täysin verkossa.
 • Automaattinen petosanalyysi.
 • Lue lisää Shopify-arvosteluista, jos haluat lisätietoja.

Plussat:

 • Shopify on yksi helpoimmista tavoista rakentaa verkkokauppa yrityksellesi.
 • Shopify huolehtii myymälän ylläpidosta taustalla olevasta teknisestä ylläpidosta.
 • Automaattinen petosanalyysi tapahtumista, jotka merkitään.
 • Yli 100 ammatillista teemaa (sekä ilmainen että maksettu).
 • Mahdollisuus luetella rajoittamaton määrä tuotteita ja rajaton kaistaleveys.

Haittoja:

 • Suunnitelmat eivät ole ilmaisia, mutta ne kannattaa maksaa.
 • Shopify Lite (matkapuhelimille) voi puuttua ominaisuuksista täysversion sijasta.

Miksi käyttää Shopifea WooCommercen sijasta?

Yksinkertaisesti, Shopify on pitkällä tähtäimellä halvempi kuin WooCommerce – mutta tämän ei pitäisi olla ainoa syy vaihtaa alustaa. Shopify on myös helpompi käyttää ja tarjoaa parempaa asiakastukea, joka on käytettävissä tarvittaessa – ja tarjoaa enemmän maksuratkaisuja kuin verkkokaupan kilpailijat, jotta myynnistä verkossa olisi helpompaa prosessia..

2. Wix

Wix

Mikä on Wix?

Kuten WordPress, myös Wix on alusta, joka tunnetaan parhaiten auttamalla ihmisiä perustamaan ilmaisia ​​verkkosivustoja ja blogeja tuotemerkeilleen ja yrityksilleen. Se ei vain auta sinua verkkosivustojen rakentamisessa, vaan se on myös hyvä tapa rakentaa myös verkkokauppasivusto.

Tuhannet ihmiset valitsevat Wixin, ja siitä on tullut yksi vahvimmista vaihtoehdoista WooCommerce- ja Shopifyn rinnalla, joka tällä hetkellä tuottaa miljoonia verkkosivustoja kaikkialla Internetissä..

Avainominaisuudet:

 • Wixillä on ilmainen suunnitelma ja maksetut vaihtoehdot ihmisille, jotka haluavat perustaa verkkokauppasivuston.
 • Wix Website Builder on helppokäyttöinen, vaikka siitä saattaa tulla rajoituksia suurille verkkosivustoille tai edistyneemmille käyttäjille.
 • Wixin avulla voit rakentaa verkkosivustoja mallien mukaan, mikä on hienoa käyttäjille, jotka etsivät edelleen jalkojaan verkkosivuston rakentamisessa.

Plussat:

 • Wix on erittäin helppo käyttää, jos et ole koskaan aiemmin rakentanut verkkosivustoa tai verkkokauppaa.
 • 100s malleja ja vedä ja pudota verkkosivustojen rakentaja, joka on tehty aloittelijoille mielessä.
 • Wix-verkkosivustoja on helppo koota, mutta koodauskyvystä puuttuu edistyneemmille käyttäjille, jotka tietävät jo mitä he haluaisivat rakentaa.
 • Ostaminen ja myyminen Wix-verkkokaupan kautta on helppoa.

Haittoja:

 • Yksi ensimmäisistä Wix-alustan haitoista on se, että kaikki ilmaiseen suunnitelmaan perustuvat verkkosivustot ovat ilmeisesti Wix-sivustoja, joissa on Wix-verkkotunnus – ellei niistä makseta.
 • Wix-maksaminen on halpaa muutaman ensimmäisen kuukauden ajan, mutta todennäköisesti se tulee pitkällä tähtäimellä kallista.
 • Wix ei ole ensisijaisesti rakennettu verkkokauppaa ajatellen, on vähän rajoitettu tässä tilassa.

Miksi käyttää Wixiä WooCommercen sijaan?

WooCommerce on WordPressin verkkokauppakumppani: Jos verkkosivustosi on koottu WordPressin kanssa, saatat haluta olla puolella WooCommercea – mutta jos sinulla on Wix-sivusto, kannattaa ehkä valita Wix verkkokauppasivustollesi.

3. Bigcommerce

bigcommerce

Mikä on Bigcommerce?

Bigcommerce on verkkokaupparatkaisu, josta monet siellä olevat käyttäjät eivät ehkä ole vielä kuulleet, mutta tämä ei tee siitä, että siinä ei ole ominaisuuksia tai toimintoja. Bigcommerce seisoo yksinään, ja se on yhtä tehokas kuin vastaavat, kuten Shopify – ja Bigcommerce sopii erinomaisesti verkkokaupan yrityksiin, jotka eivät halua, että heidän myyntialustallaan olisi paljon vaivaa.

Avainominaisuudet:

 • Bigcommerce integroituu WordPressiin, käyttöliittymä on WordPressin käyttöjärjestelmä ja Bigcommercein taustaohjelma.
 • Mahdollisuus integroida verkkokaupan myyntiympäristösi useisiin eri sivustovaihtoehtoihin riippumatta siitä, perustuuko pääsivustosi WordPressiin, Wixiin tai mihin tahansa muuhun siellä olevaan vaihtoehtoon.
 • Verkkokaupan ohjelmisto, joka on skaalautuva ja sopii niin suurille kuin pienillekin yrityksille.
 • Bigcommerce sattuu tukemaan useita maksutapoja, joissa jotkut verkkokaupan vaihtoehdot ovat rajoittavia (etenkin kansainvälisille asiakkaille tai asiakkaille).

Plussat:

 • Bigcommerce tarjoaa koulutusohjelman kaikille, jotka ovat uusia verkkokaupan ja myynnin aloilla.
 • Bigcommerce-alustan avulla voit markkinoida tuotteitasi suoraan alustalta sen sijaan, että tarvitset muita lisäosia.
 • Kaupan asennus ja suunnittelu on melko helppoa, jopa aloittelijoille.

Haittoja:

 • Kalliita etenkin suurille kaupoille ja pitkäaikaisille käyttäjille.
 • Sitä on arvosteltu siitä, että sitä on vaikea käyttää, kun kyse on erityisominaisuuksista, kuten varastonhallinta.
 • Isoyritys suosii yksinoikeutta: Käytä niitä tai vaihda se kokonaan!

Miksi käyttää Bigcommercea WooCommercen sijaan?

Jos käytät WooCommercea juuri nyt, haluat todennäköisesti siirtyä Bigcommerce-palveluun vain siksi, että se sattuu olemaan helpompaa: Vaikka Bigcommerce on saanut kritiikkiä siitä, että se on vaikea navigoida, samaa voidaan sanoa WooCommercelle.

Jos haluat navigoida helppokäyttöisen alustan, joka ei ole painajainen, kumpikaan ei ehkä ole paras: Valitse Shopify!

4. Ecwid

Ecwid

Mikä on Ecwid?

Ecwid on yksi hämärtyneemmistä verkkokaupan vaihtoehdoista (ja se ei ehkä ole yhtä kuuluisa kuin Shopify tai WooCommerce), mutta siitä on tullut vaihtoehto, joka voi pitää painonsa muihin verrattuna..

Avainominaisuudet:

 • Automatisoitu myyntiprosessi alusta loppuun hyvin pienellä tarpeella puuttua eritelmien asettamiseen.
 • Mobiiliystävällisyys, jota monet verkkokauppaympäristöt eivät voi sanoa myyntialustalleen.
 • Helppo varastointi riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta myyt sen kautta.
 • Voit synkronoida ja myydä helposti verkkosivustossasi, sosiaalisessa mediassa, kauppapaikoilla, kuten Etsy ja Amazon.

Plussat:

 • Heidän “Free Forever” -suunnitelma on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan.
 • Heidän myyntityökalunsa ovat helppokäyttöisiä, mutta vain kun saat asiat ripustettavaksi.
 • Varastojen hallinta on helpompaa Ecwidin kautta kuin vertailukelpoisten verkkokauppojen kautta, kuten WooCommerce.

Haittoja:

 • Vaikka Ecwid on vahva kilpailija valtavirran myyntivaihtoehdoista, se on edelleen saanut paljon kritiikkiä siitä, että se on vaikeampi käyttää kuin Shopify-kaltaiset alustat..
 • Ecwidillä on ”Free Forever” -suunnitelma, mutta tämä on erittäin rajoittava kokeneille käyttäjille, jotka haluavat hallita myyntimenettelyn kaikkia näkökohtia.
 • Rekisteröinti Ecwidillä on halpaa, mutta kun haluat saada enemmän irti, maksat myös enemmän.

Miksi käyttää Ecwidiä WooCommercen sijaan?

Jos käytät WooCommercea juuri nyt, niin jopa Ecwidin ilmainen suunnitelma on parempi vaihtoehto kuin WooCommercein maksetut vaihtoehdot. Ohjauksen ja toimivuuden suhteen sellaiset vaihtoehdot kuin Ecwid ja Shopify ovat maailmoja parempia kuin mitä olet tottunut, jos olet perinteinen WooCommerce-käyttäjä.

5. WP-verkkokauppa

WP-verkkokauppa

Mikä on WP eCommerce?

WP-verkkokauppa on yksi parhaista verkkokaupan vaihtoehdoista, jolla voit ilmoittautua, jos olet uusi yritys (tai haluat vaihtaa kauppavaihtoehtosi nykyisestä). Se toimii hyvin sekä kokeneille käyttäjille että aloittelijoille, mutta voi tulla kalliiksi, jos haluat lisää toimintoja.

Avainominaisuudet:

 • WP eCommerce on helppokäyttöinen, kun kyse on alustasi perustamisesta ja myynnistä.
 • WP-verkkokaupan lisäominaisuudet sisältävät mahdollisuuden lisätä kuponkikoodeja ja muita hyödyllisiä asioita käyttäjillesi.
 • Matkapuhelimen käyttäjät voivat löytää tiensä alustan ympärille ilman, että heillä on useita ominaisuuksia, joihin heillä on pääsy.

Plussat:

 • Yksi parhaimmista asioista WP-verkkokaupassa on se, että se on helppo asentaa ja helppokäyttöinen riippumatta siitä, onko sinulla pieni myymälä tai iso.
 • Lisäys hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kuponkeja asiakkaille, tekee WP: n verkkokaupasta loistavaa.
 • WP: n verkkokaupan tarjoama asiakastuki on kunnollista, mutta valitettavasti ”kunnollinen” on kaikki mitä he voivat sanoa.

Haittoja:

 • Jos aiot siirtyä WooCommerce-palveluun, verkkokauppa on aivan liian samankaltainen, jotta se kannattaa.
 • WP-verkkokauppaa on helppo käyttää, mutta siitä tulee entistä vaikeampaa, mitä enemmän haluat tehdä sen kanssa: Suuremmat kaupat tarkoittavat enemmän vaivaa.
 • WP eCommerce on vaihtoehto, joka tulee kalliiksi, jos valitset tasoittaa sen yli heidän ilmaisen suunnitelmansa.
 • Suunnittelu tuntuu melko vanhentuneelta ja näyttää siltä, ​​ettei sitä ole päivitetty jo kauan.

Miksi käyttää WP-verkkokauppaa WooCommerce-palvelun sijasta?

WP eCommerce saattaa tarjota helpommin navigoitavan vaihtoehdon WooCommercelle, mutta tosiasia on, että se on edelleen WordPressin ylläpitämä ja omistama. Tämä on valitettava tosiasia, mikä tarkoittaa, että olet kiinni samoista haitoista, joita vihasi, jos olit WooCommerce-käyttäjä!

6. Square verkkokauppa

Mikä on Square?

Square tunnetaan parhaiten POS-terminaalistaan, mutta he tekevät myös verkkokaupan ohjelmistoja. Square on hieno verkkokauppaalusta kaikille online-myyntitilan uusille tulokkaille. Heidän helppo navigoida -ympäristö voidaan integroida mihin tahansa pääsivustoon muutamassa minuutissa – ja on helppoa myydä tavaroita pääalustalla heti käydessäsi.

Avainominaisuudet:

 • Ilmainen paketti, joka sisältää 500 Mt tallennustilaa, ja maksut suoritetaan yksinomaan Squaren kautta.
 • Ilmaiset tai maksetut verkkokauppasuunnitelmat, jotka soveltuvat suuriin tai pieniin kauppoihin.
 • Mobiiliystävällinen myynti- ja ostovaihtoehto tekee tästä arvokkaan.
 • Päivitetyt suunnitelmat ovat saatavilla käyttäjille, jotka haluavat laajentaa kattavuutta, verkkoa ja käytettävissä olevia ominaisuuksia.

Plussat:

 • Square on helppokäyttöinen, mukana tulee ilmainen suunnitelma ja sopii erinomaisesti pienimuotoisiin verkkokauppoihin.
 • Yksi Square: n käytön tärkeimmistä eduista on se, että alusta ohjaa sinut asennuksen ensimmäisiin vaiheisiin, kun monet muut kauppapaikat jättävät sinut pimeään.
 • Asiakkaille voidaan lisätä paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten alennuksia, erikoistarjouksia ja kuponkikoodeja yhdellä napsautuksella.
 • Square: n kautta tuetaan useita maksutapoja, kuten PayPal.

Haittoja:

 • Yksinkertaisesti, Square ei ole halvin, ja sinulla on paremmat vaihtoehdot kuten Shopify, jos sinulla on budjetti.
 • Joskus Square voi olla vaikea navigoida uusien tulokkaiden käytettäväksi.
 • Rajoitetut ominaisuudet, räätälöinti ja maksuvaihtoehdot.
 • Tekninen tuki ei ole aina niin hyödyllistä kuin sen pitäisi olla.

Miksi käyttää Square: tä WooCommerce: n sijasta?

Jos käytät WooCommercea juuri nyt, harkitse siirtymistä neliöön: Verrattuna ilmaisiin vaihtoehtoihin, saatat silti mieluummin käyttää WooCommerce-toiminnallisuutta vain siksi, että saat siitä enemmän hyötyä – mutta kun alkaa puhua maksullisista vaihtoehdoista, Square tulee maailmoista paremmin rahoille.

7. Web-virta

Verkkovirran verkkokauppa

Mikä on Webflow?

Webflow ei ole ollut olemassa niin kauan kuin muut vaihtoehdot, kuten WooCommerce ja Shopify, mutta se on tarttunut jo melko suuren osan koko markkinaosuudesta. Webflow-verkkokaupan avulla voit rakentaa ja suunnitella verkkokaupan, muokata verkkosivustosi pieniä yksityiskohtia, ostoskoria ja kassakokemuksia.

Avainominaisuudet:

 • Webflow-visuaalisen “ei-koodaavan” -muodostimen avulla voit mukauttaa verkkosivustosi, ostoskorin ja kassakokemuksen pienet yksityiskohdat.
 • Mahdollisuus listata rajoittamaton määrä myytäviä tavaroita varaston kautta.
 • Kupongikoodit ja asiakkaiden erikoistarjoukset tai alennukset, jotka voit lisätä vain muutamalla napsautuksella.
 • Ilmaiset tai maksetut suunnitelmat etsimäsi mukaan.

Plussat:

 • Webflow antaa sinulle täydellisen suunnitteluvapauden, se on täysin muokattavissa oleva verkkokauppaalusta.
 • Webflow-myyntialusta on helppokäyttöinen.
 • Integrointi on helppoa ja saumatonta riippumatta siitä, tunnetko HTML: n vai et – ja oletko tottunut kaupankäynnin myyntialustoihin vai et.
 • Webflow tukee muutamaa enemmän maksutapoja kuin muut myyntialustat.

Haittoja:

 • Webflow on ensisijaisesti rakennettu verkkosivustojen suunnittelijoille, jotka avaavat verkkosivustoja. Verkkokaupan ominaisuudet lisättiin myöhemmin.
 • Sinun on parempi kuvitella vaihtoehdot itse, sen sijaan että luottaisi Webflow-asiakastukeen tai -puhelimeen auttaaksesi sinua.
 • Webflowssa on vakava ominaisuuksien puute maksamallesi rahalle, kun siirryt maksettuihin optioihin.
 • Tällä hetkellä voit käyttää maksutapahtumana vain Stripe- tai PayPal-ohjelmaa, eikä POS-palveluita ole.

Miksi käyttää Webflowa WooCommercen sijaan?

Kun vertaat Webflowa WooCommerce-palveluun, vertailet todennäköisesti näitä kahta nykyisenä WooCommerce-käyttäjänä. Yksinkertaisen viiden minuutin Webflow-verkkokaupan ohjelmiston testaamiseen pitäisi riittää kertomaan, miksi Webflow on parempi ja helpompi käyttää.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitkä ovat WooCommercen edut??

WooCommerce on WordPress-laajennus, joka on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja laajennettavissa. WooCommercea voidaan laajentaa ja mukauttaa, mikä tarkoittaa koodin ja sisällön muuttamista sopimaan, muokata ja räätälöidä verkkokauppasivustosi kokonaan.

Mitkä ovat WooCommercen haitat??

Jos WordPressin käyttö on vaikeaa, WooCommerce ei ole sinulle paras verkkokauppaalusta. Koska WooCommerce hallitsee taustaohjelmaa ja koodia, mikä tarkoittaa Web-hosting, WordPress-teeman ja laajennusten hallintaa.

Mitkä ovat parhaat WooCommerce-vaihtoehdot?

Parhaat vaihtoehdot WooCommercelle ovat Shopify ja Bigcommerce. (Shopify on paras ja helpoimmin käytettävä työkalu verkkokaupan luomiseen. Bigcommerce on lähellä sekuntia, ja se integroituu WordPressiin.) Parhaat ilmaiset vaihtoehdot ovat Ecwid ja Square.

Parhaat WooCommerce-vaihtoehdot: Yhteenveto

parhaat verkkokaupan vaihtoehdot

WooCommerce on fantastinen verkkokauppaalusta, se on suosituin verkkokaupan ohjelmisto siellä WooCommerce hallitsee mahtavia 26% kaikista verkkokaupoista koko Internetissä.

Mutta siellä on hyviä WooCommerce-vaihtoehtoja. WooCommerce -sovelluksen valinta toiseen verkkokauppaohjelmistoon nähden riippuu todella kahdesta asiasta; jos sinulla on jo verkkosivusto, tai on vielä käynnistämässä yksi, ja edelleen kuinka monta tuotetta aiot myydä.

 • Jos et ole vielä aloittanut verkkokauppaa, Shopify on ehdottomasti paras vaihtoehto. Shopify on johtava all-in-one-verkkopohjainen verkkokauppaalusta, joka sisältää kaikki tärkeät ominaisuudet, joita tarvitset menestyvän verkkokaupan käynnistämiseen.
 • Jos sinulla ei ole verkkosivustoa ja aiot myydä vain muutamia tuotteita verkossa, Wix on fiksuin vaihtoehto. Wix on helppokäyttöinen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, jolla on myös erinomaiset verkkokaupan ominaisuudet.
 • Jos sinulla on jo WordPress-sivusto ja haluat perustaa verkkokaupan, niin Bigcommerce on paras WooCommerce-vaihtoehto, koska se integroituu täysin WordPressiin (ts. Voit käyttää WordPressiä etupaneelina, Bigcommerce kuin taustakuvana).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map