7 parasta Trello-vaihtoehtoa

Trello on suosittu ja helppokäyttöinen kanban- ja projektihallintaohjelmisto. Mutta jos joudut hallitsemaan monimutkaisempia hankkeita useiden sidosryhmien kanssa, tässä on joitain niistä siellä.


Trello on noin 50 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja 1,1 miljoonaa aktiivista päivittäistä käyttäjää. Tämän vuoksi Trello on yksi johtavista projektihallintaohjelmistoista siellä.

Parhaat Trello-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on siellä suosituin projektinhallintaohjelmisto helppokäyttöisten, intuitiivisten ja tehokkaiden ominaisuuksien ansiosta, joka auttaa joukkueita koordinoimaan ja hallitsemaan projektejaan.
 • Toinen sija, paras yleinen: on tehokas projektinhallintatyökalu, jonka avulla pienet ja suuret yritykset voivat suunnitella, koordinoida ja johtaa työtä monimutkaisissa projekteissa, joissa on mukana useita sidosryhmiä.
 • Paras Trello-vaihtoehto henkilökohtaiseen käyttöön: henkilökohtainen suunnitelma (on 100% ilmainen) abd on suunniteltu erityisesti freelancereille, opiskelijoille, perheille ja henkilökohtaisille projekteille.

Tämän päivän työpaikat ovat täynnä projekteja, jotka on toimitettava oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Projektinhallinta on nyt taito, jota yhä enemmän vaaditaan työntekijöistä. Useimpien nykyään työntekijöiden käsittelemien hankkeiden monimutkaisuus vaatii valtavia perinteisiä resursseja, kuten pääkirjat, päiväkirjat, excel-levyt jne., Jotta voidaan tehokkaasti hallita tai pitää kirjaa.

Onneksi suurin osa projektitiedon seurannasta ja organisoinnista voidaan nyt hoitaa monilla markkinoilla olevilla ohjelmistoilla. Trello on yksi johtavista ohjelmistoista, joka tarjoaa työkaluja projektinhallintaan ja Kanbaniin.

Se tarjoaa työkalut projektien raportointiin, organisointiin, suunnitteluun ja oikea-aikaiseen toteuttamiseen. Työkalujen, kuten Trello on tullut tarpeelliseksi kaikille, jotka haluavat hallita ja toimittaa projekteja tehokkaasti.

Trello tarjoaa noin 50 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja 1,1 miljoonaa aktiivista päivittäistä käyttäjää. Tämän ansiosta Trello on yksi johtavista projektihallintaohjelmistoista siellä. Trello ei kuitenkaan ole ainoa projektinhallintaohjelmisto, jota tulisi käyttää. On yli tusina muuta projektinhallintatyökalua, jotka tarjoavat samat tai useammat toiminnot kuin Trello.

Jos etsit Trello-vaihtoehtoja, lue lisää löytääksesi lisää.

Mikä on Trello?

Trello

Trello on Kanban-tyylinen luettelosovellus, jonka Fog Creek Software teki vuonna 2011 ja myi myöhemmin Atlassianille tammikuussa 2017.

Se on verkkopohjainen sovellus, mutta siinä on myös Android- ja iOS-versioita. Trello on saatavana 21 kielellä, mukaan lukien englanti, suomi, ranska, saksa, puola, venäjä, italia, japani, jne.

Trello on tuottavuusohjelmisto, joka mahdollistaa tiimiyhteistyön hankkeissa, projektinhallinnassa ja tehtävien hallinnassa. Trello-sovelluksen avulla käyttäjät voivat luoda tehtäviä useilla sarakkeilla, jotka sisältävät tehtävien tilat, kuten Tehtävä, Käynnissä ja Valmis.

Trello on ihanteellinen henkilökohtaiseen ja työhön, kuten ohjelmistoprojektien hallintaan, koulutustiedotteeseen, oppituntisuunnitteluun, kirjanpitoon, web-suunnitteluun jne. Trello sisältää rikkaan sovellusliittymän, joka mahdollistaa saumattoman integroinnin yritysjärjestelmiin ja muihin pilvipohjaisiin integraatiopalveluihin, kuten IFTTT ja Zapier..

Trellon ominaisuudet

Trello on ehdottoman ilmainen ikuisesti henkilökohtaiseen käyttöön, Kuitenkin ilmaiseen suunnitelmaan sisältyy rajoituksia joka sisältää 10 Mt / liitetiedosto, 10 ryhmätaulua, 1 käynnistystaulu hallitusta kohti, yksinkertainen automaatio tehtävillesi, komennot on rajoitettu yhdelle kortille, taululle ja painikkeelle. Saat myös yhden säännön per hallitus. Sinulla on kuitenkin rajoittamaton henkilökohtainen taulu, rajoittamaton kortti ja rajaton luettelo.

Trello Business Class -suunnitelma on 9,99 dollaria kuukaudessa. Liikeluokan tilaajat nauttivat rajoittamattomasta henkilökohtaisesta taulusta, rajattomasta kortista, rajoittamattomasta luettelosta, 250 Mt: n liitetiedostoista, ensisijaisesta tuesta, tarkkailijoista, mukautetuista taustoista ja tarroista. Business-luokan suunnitelman käyttäjillä on myös joukkueominaisuuksia rajoittamattomasta ryhmätaulusta ja -kokoelmasta.

Käynnistystoiminnot ovat rajattomia mukautettujen kenttien, luetteloiden, karttanäkymän ja yli 100 sovellusintegraation avulla. Automaatio Butler on myös saatavana, ja mukana on yli 1000 komentoajoa joukkuetta kohden ja yli 200 komentoajoa käyttäjää kohti. Järjestelmänvalvojaan ja suojausominaisuuksiin kuuluvat 2-tekijän todennus, edistyneet järjestelmänvalvojan oikeudet, Google-sovellusten sisäänkirjautuminen, verkkotunnuksen rajoittamat kutsut jne..

Trello-yrityssuunnitelma maksaa 20,83 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa 100 käyttäjälle, hinta laskee, kun käyttäjien lukumäärä nousee yli 100. Yrityssuunnitelma sisältää kaikki yritysluokan ominaisuudet ja paljon muuta. Sillä on koko organisaation oikeudet, liiterajoitukset ja virranhallinta.

Trello Plussaa ja miinusta

Trellolla on varmasti hienoja ominaisuuksia. Heidän vapaa suunnitelma riittää käsittelemään henkilökohtaisia ​​projekteja ja muita projekteja, jotka eivät ole liian monimutkaisia. Trellon päivitykset ovat reaaliaikaisia ​​ja nopeita. Jokaiselle projektille on taulu ja näet kaikki tiedot yhdellä sivulla. On helppo luoda aiheita ja osoittaa ne ihmisille.

Trellolla ei kuitenkaan välttämättä ole kaikkea mitä tarvitset. Esimerkiksi Treltossa ei ole saatavana Gantt-taulukkoa. Et voi myöskään kirjoittaa asiakirjoja tai wikiä taulukoista. Ja voit kirjoittaa vain yksinkertaisia ​​kuvauksia. Lisäksi joukkueen koko on rajoitettu, mikä ei välttämättä toimi suuressa yrityksessä. Joten jos Trello ei toimi hyvin, sinun kannattaa harkita toista vaihtoehtoa.

Tässä on seitsemän muuta ohjelmistotyökalua, jotka tarjoavat samanlaisia ​​Trello-toimintoja projektinhallinnalle ja Kanbanille.

1. Asana

asana

Asana on loistava vaihtoehto tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. Voit helposti suunnitella ja organisoida vaiheet, jotka joukkueesi tarvitsee saavuttaaksesi määräajasi. Asanassa sinulla on mahdollisuus luoda taulukoita, joille on määritetty tehtävät ja alitehtävät. Näiden tehtävien lajittelu on helppoa, mukaan lukien niiden yksittäiset eräpäivät. Voit helposti siirtää kohteita keskeneräisistä kokonaisuuteen. Ja Asana sallii mukautetut kentät ja uudelleennimeävät sarakeasetukset.

asanan tehtävät

On aikajana, joka määrittää ja seuraa vastuuta, jonka avulla voit jakaa suunnitelmat ja päivittää nopeasti joukkueesi. Voit myös lähettää laskentataulukoita Asanaan aikataulujen luomiseksi. Heillä on muokattava kalenteri, jonka avulla voit tarkastella ja säätää projektin eräpäivää ja alitehtäviä. Ryhmäsi voi käyttää pyyntölomakkeita ja luoda räätälöityjä automatisointeja yksinkertaistaaksesi työprosessiasi ja välttääksesi ylimääräisiä virheitä.

Asana tarjoaa sinulle yli 100 integraatiota ja antaa sinun erottaa projektit erilaisiin salkkuihin. Lisäksi voit katsella ryhmän jäsenten erilaisia ​​työtaakkoja varmistaaksesi, ettei ketään ole ylikuormitettu.

Asana Plussaa ja miinusta

Asanan ainutlaatuiset edut ovat, että heillä on ladattava laskentataulukkovaihtoehto ja mahdollisuus tasapainottaa tiimisi työtä. Asanan haitoina on, että näkymät ovat erillisillä alustoilla, jos haluat tiimisi paremmin kytkettyä.

Miksi Asana on parempi kuin Trello

Asanalla on muokattava kalenteri ja kyky helposti jakaa tehtäviä ja seurata niiden suorittamista. Trellolla on ryhmätehtäviä, mutta sillä ei ole läheskään yhtä monta vaihtoehtoa kommunikointiin kuin joukkueella. Trello tehtävä- / projektihallintaohjelmisto on korttipohjainen, Asana tekee myös kortteja, mutta kuorma lisäominaisuuksia tekee siitä monipuolisemman ja tehokkaamman.

2. Monday.com

monday.com

Saturday.com tarjoaa useita katseluvaihtoehtoja. Näitä ovat Kanban, aikajana, kalenteri, kartta ja karttanäkymät. Se sisältää jopa 50 Gt tallennustilaa ja yli 150 erilaista automaatiota työnkulun virtaviivaistamiseksi. Saturday.com sisältää sovellusvaihtoehtojen ja sähköpostiintegraatioiden lisäksi myös paljon suojaustoimenpiteitä ja tukea.

Tämän ohjelman kojetaulujen avulla voit valita erilaisia ​​saraketyyppejä sulautetuilla lomakkeilla ja yksilöllisillä tunnisteilla. Voit jakaa taulukoita tai saada yksityiset tauluasetukset. Mutta yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista, joita Saturday.com tarjoaa, on aktiivisuusloki.

Saturday.com Hyödyt ja haitat

Hyödyt ovat, että Saturday.com tarjoaa paljon tallennustilaa ja tavan seurata jokaisen joukkueen jäsenen toimintaa ja tietoja upotettujen lomakkeiden avulla. Miinukset ovat, että monet näistä toiminnoista vaativat kalleimman suunnitelman, joten saatat joutua tekemään enemmän päivityksiä saadaksesi haluamasi ominaisuudet.

Miksi Monday.com on parempi kuin Trello

Toisin kuin Trello, Saturday.com tarjoaa sinulle sarakemuokkaukset ja näkymät kojetauluillesi. Voit jakaa kokonaisia ​​tauluja joukkueesi kanssa kortti-arkistojen sijasta.

3. Wrike

wrike

Wrike on erinomainen vaihtoehto hankkeille, jotka sisältävät digitaalista omaisuutta. Niiden lisäominaisuuksiin kuuluu vaihtoehtoja digitaalisten resurssien seurantaan ja hallintaan. Voit muokata, tarkistaa ja julkaista niitä.

Itse ohjelmisto sisältää yhden ainoan alustan, jonka avulla ryhmäsi jäsenet voivat olla entistä yhteydessä toisiinsa. Voit jopa saada reaaliaikaisen kuvan siitä, kuinka projektit kulkevat. Tämä voi auttaa vähentämään tarpeettomia sähköposteja ja kokouksia ajan säästämiseksi. Wrikellä on mukautetut hallintapaneelinäkymät ja vahva suojaus salattujen datavaihtoehtojen avulla.

wrike-kojelauta

Heillä on paljon projektimalliideoita ja he tarjoavat kalenterin, Gantt-kaavion sekä raporttivaihtoehdot analytiikan avulla. Wrike voi integroitua satojen sovellusten kanssa. Mutta heidän mielenkiintoisin on ajan ja budjetin seuranta. Niiden avulla voit myös hallita jaettujen asiakirjojen versioita.

Wrike Plussaa ja miinusta

Hyödyt ovat, että Wrikessa on kaikki yksi alusta, joten joukkueen jäsenet voivat olla läheisemmässä yhteydessä toisiinsa ja heillä on aikaa ja budjettia seurata tehokkuutta. Huonot puolet ovat siitä, että digitaalisen omaisuudenhallintaominaisuudet ovat lisäosia sen sijaan, että ne sisältyisivät Wrike-päätilaukseesi.

Miksi Wrike on parempi kuin Trello

Wrike sisältää live-näkymät projektistasi, jotta joukkueesi johto voi saada vastauksia ja päivityksiä reaaliajassa. Trello puolestaan ​​luottaa enemmän tiedostojen jakamiseen.

4. Perusleiri

perusleiriin

Basecampilla on kyse kirjautumisesta tiimisi ja johdon kanssa. Se sisältää tehtäväluetteloita ja aikatauluja sekä alaprojekteja, joiden avulla pystyt pitämään itsesi organisoituneempana. Voit seurata kaikkea projektin aikataulujen yli ja määrittää tiimin jäsenille asiat, jotka on tehtävä valmisteluun.

Jotta kaikki olisivat yhteydessä, Basecamp tarjoaa viestitaulut ja ryhmäkeskusteluominaisuuden. Se sisältää myös automaattisesti asetetut sisäänkirjautumiset esimiehesi kanssa. Tällä tavoin voit pitää yhteyttä, tunteen silti, että sinulla on vapaus toimia ja suorittaa. Basecampilla on jopa erillinen näkymä johdon näkymistä vs. tiimin jäsennäkymiin.

Tämä ohjelmisto sisältää tiedostojen tallennusominaisuudet ja tarjoaa Hill Chart -näkymän. Sen avulla voit myös asettaa helposti käytettävissä olevat aukioloajat, joten et häiritse kellonaikaa.

Basecamp Hyödyt ja haitat

Basecampin etuna on, että johto voi helpommin jakaa tehtäviä ja kirjautua sisään johdonmukaisesti ja automaattisesti ryhmän jäsenten kanssa. Basecampin haitoina on, että heillä ei ole aivan yhtä paljon muokattavia ominaisuuksia kuin joillakin muilla ohjelmilla.

Miksi Basecamp on parempi kuin Trello

Basecamp sisältää Hill-kaavion Gantt-kaavion sijasta. Basecamp väittää, että Hill-kaavionäkymä on oikeastaan ​​parempi, koska se on selkeämpi kuva projektisi etenemisestä. Sen sijaan, että näkisit useita jäljellä olevia tehtäviä, voit ymmärtää, missä asiat saattavat olla pullonkauloja.

5. ZenHub

zenhub

Jos olet GitHub-fani, rakastat ZenHubia. Siinä on paljon GitHub-yhteistyötä. Voit luoda etenemissuunnitelmia projekteillesi, jotka ovat lähinnä aikatauluja, joita kaikki ryhmäsi voivat tarkastella. Näissä näkymissä voit säätää tehtäviä vastaamaan prioriteettejasi sekä etikettivalintoja ja suodatuskykyjä. Voit myös asettaa välitavoitteita seuraamaan projektisi etenemistä.

ZenHub tarjoaa enemmän kytketyn virtuaalisen työtilan, jossa voit määrittää eri ryhmän jäsenet tehtäviin. Tämä ohjelma on erityisen hyvä vaihtoehto, jos hallitset tuotteita ja mainosjakaumaa. ZenHub seuraa projektejasi ja auttaa sinua tarkkailemaan tilauksia ja tarttumaan ongelmiin ennen niiden toteutumista. Voit myös seurata tarkasti tuotejulkaisujen suuntauksia tai tahdistusongelmia.

ZenHub Hyödyt ja haitat

ZenHubin etuna on, että niiden avulla voit hallita enemmän tuotteiden julkaisuja, mikä auttaa lisäämään tuottavuutta ja estämään virheitä. ZenHubin haitat ovat, että heillä ei ole lisäominaisuuksia ajoittamiseen, kuten kalenterinäkymät tai raporttianalyysit.

Miksi ZenHub on parempi kuin Trello

Trello käyttää kortteja muistiinpanojen ja tehtävien seuraamiseen, mutta ZenHub luo täydelliset etenemissuunnitelmat, joiden avulla voit nähdä tuotteen aikataulut ja saavuttaa tavoitteesi.

6. MeisterTask

MeisterTask

MeisterTask on todennäköisesti yksi räätälöitävimmistä vaihtoehdoista, joiden avulla ryhmäsi voi nauttia työajastaan ​​ja lisätä tehokkuutta. Se sisältää mukautetut kuvakkeet ja taustan virtuaaliseen työtilasi.

Tässä ohjelmassa on paljon automaatiopalveluita, ja sen avulla voit yhdistää erilaisia ​​tehtäviä, jotta voit helposti nähdä, kuinka ne vaikuttavat toisiinsa. Voit luoda rajoittamattoman määrän tehtäviä ja alatehtäviä, ja MeisterTask antaa sinulle mahdollisuuden seurata niihin käytettyä aikaa. Jos sinulla on asioita, jotka teet uudestaan ​​ja uudestaan, tämän ohjelman avulla voit luoda toistuvia tehtäviä mukautettujen kenttien avulla. Tämä voi auttaa sinua välttämään virheitä ja saamaan työsi liikkumaan nopeammalla sivulla.

MeisterTask tarjoaa sinulle loistavat jakamisvaihtoehdot ryhmien välillä tai projektien sisällä. Sen avulla sinulla voi myös olla useita järjestelmänvalvojia joukkueellesi ja ryhmillesi. Toinen hieno ominaisuus on, että se sisältää paljon raportteja, joita voit analysoida ja seurata. Niihin sisältyy projektitilastosi ja vaatimustenmukaisuusraportit. Voit myös viedä tietoja. Yksi ainutlaatuinen ominaisuus on, että MeisterTaskilla on ratkaisuja integroitavaksi muihin hallintaohjelmistoihin, kuten Trelloon.

MeisterTask Hyödyt ja haitat

MeisterTaskin etuina on, että ne antavat sinulle ajan seurantavaihtoehtoja ja tehokkuuden automatisoinnin. MeisterTaskin haitoina on, että monet heidän räätälöintiominaisuuksistaan ​​ovat enemmän ulkonäköä kuin työratkaisuja.

Miksi MeisterTask on parempi kuin Trello

MeisterTask voi tosiasiassa integroitua Trelloon, jolloin voit vetää tietosi heidän alustaansa, jotta voit käyttää kaikkia tämän ohjelmiston lisäominaisuuksia.

7. Napsauta Päivitä

clickup

ClickUpin avainpiirre on joukkueen hallintavaihtoehdot. Ne tarjoavat useita erilaisia ​​näkymiä, joista voit valita, jotta virtuaalinen työtilasi toimisi sinulle. Voit tarkastella luettelo-, laatikko-, taulu-, kalenteri-, tiedosto- tai lomakenäkymää. Voit valita myös Gantt-näkymän.

Ryhmäsi tavoitteista riippuen voit myös valita näkymäsi monimutkaisuuden suodatinvalintojen kanssa. Kun hallitset ryhmääsi, sen avulla voit tarkastella erilaisia ​​profiileja ja luoda ja muokata heille helposti tehtäviä. Nämä tehtävät näkyvät sitten tehtäväpalkissaan, joten niiden välillä on nopea siirtyminen edestakaisin.

ClickUp sisältää muistikirjan ominaisuuden ja pilvitallennuksen. Kun jätät kommentteja joukkueasiakirjoihin, voit itse määrittää toiminnot tai roolit kommenttisi sisällä, ja siellä on myös live-chat-vaihtoehto.

Napsauta napsauttamalla Hyödyt ja haitat

ClickUpin etuja ovat, että voit mukautua tavoitteisiisi mukaan lukien projektien muokkaaminen ja vaihtaminen tehtävien välillä. ClickUpin haittoja on, että voi olla vaikeaa tuplata tehtäviä, koska voit määrittää ne moniin eri paikkoihin..

Miksi ClickUp on parempi kuin Trello

ClickUpilla on enemmän organisaatiovaihtoehtoja kuin Trello, etenkin heidän luetteloidensa ja näkymiensä suhteen. Heillä on enemmän mukautettuja vaihtoehtoja sekä parempia raportointiominaisuuksia, kuten laskentataulukoita, tiedostoja ja ajan seuranta.

Parhaat Trello-vaihtoehdot: Yhteenveto

trellon vaihtoehdot

Jos etsit yksinkertaista, intuitiivista, helppokäyttöistä projektinhallintaohjelmistoa, Trello on hyvä valinta, mutta jos haluat tehokkaamman vaihtoehdon Trellolle, niin Asana ei ole brainer-valinta..

Vaikka Trello on helppokäyttöinen ja visuaalisesti houkutteleva Kanban-tyylinen työkalu ja sopii pienemmille ryhmille, mutta suurempiin monimutkaisiin hankkeisiin, joissa on mukana enemmän sidosryhmiä, etenkin kun kyse on tehtävien siirtämisestä ja useiden projektien hallinnasta, Asana ja sen hienostunut ja tehokas ohjelmisto ovat ilmeinen valinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map