7 parasta pCloud-vaihtoehtoa

pCloud on turvallinen ja helppokäyttöinen pilvitallennuspalvelu, joka antaa sinulle 10 Gt ilmaista tallennustilaa ja tarjoaa kohtuuhintaisia ​​elinikäisiä suunnitelmia jopa 2 kt: iin. Älä ymmärrä minua, se on hieno palvelu, mutta siellä on hyviä.


pCloud on yksi markkinoiden suosituimmista pilvitallennusvaihtoehdoista. Se tarjoaa 10 Gt tallennustilaa ilmaiseksi kirjautuessasi ja joukko muita hienoja ominaisuuksia.

Parhaat pCloud-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on erinomainen pilvitallennuspalvelujen tarjoaja ja muistuttaa pCloudia, mutta tietoturvan suhteen Sync.com on parempi, koska nollatiedon salaus sisältyy ilmaiseksi, pCloudilla joudut maksamaan siitä ylimääräisen.
 • Toinen sija, paras yleinen: on loistava valinta yrityksille ja yhteistyötiimille, koska se tarjoaa paljon enemmän yhteistyö- ja suojausominaisuuksia kuin pCloud.
 • Paras ilmainen vaihtoehto pCloudille: on paras ilmainen vaihtoehto, ja sen integrointi Google-dokumenttien, Sheetsin ja kolmannen osapuolen sovellusten kanssa tekee siitä loistavan vaihtoehdon henkilökohtaiselle käyttäjälle.

Pilvi on laaja termi, joka yleensä viittaa etätietokonepalvelujen saatavuuteen ja käyttöön Internetissä. Siihen kuuluu vuorovaikutus fyysisen tietokonelaitteiston kanssa syrjäisissä paikoissa omistettujen ohjelmistojen kautta Internetissä.

Kun lähetät tiedoston pilvitallennuspalveluun, kuten pCloud tai Sync.com, tiedosto tallennetaan fyysiseen sijaintiin datakeskukseen jossain muualla maailmassa. Tietokeskuksen sijainnilla ei ole merkitystä, koska kaikki tietokeskukset ovat yhteydessä Internetiin ja niihin voi päästä mistä päin maailmaa tahansa.

Pilvipalveluiden käyttö vapauttaa meidät perinteisen henkilökohtaisen tallennustilamme, kuten kiintolevyjen, käytöstä, missä tietomme voivat kadota kiintolevyn varkauksien, tuhoamisen tai toimintahäiriöiden takia..

Mikä on pCloud?

pCloud on pilvipohjainen tallennuspalvelun tarjoaja, jonka avulla voit tallentaa digitaalisen tietosi pilveen.

pcloud

pCloud tarjoaa henkilökohtaisen tallennustilan, johon kaikki tiedostosi ja kansiosi voidaan tallentaa. Heidän palveluihinsa pääsee heidän ohjelmistonsa kautta työpöytä- ja mobiilisovellusten muodossa. pCloud on saatavana iOS, Android, Windows, MacOSX ja Linux. Tallennustilaa voi käyttää kaikilla laitteilla, mikä tarkoittaa, että jos lataan tiedoston tietokoneellani, tiedosto on saatavilla puhelimellani tai tabletilla.

pCloud tarjoaa myös suojauksen ladatuille tiedostoille. He varmistavat, että tiedostot ovat turvassa hakkereilta ja muilta rikollisilta. Uusimmalla turvaominaisuudellaan nimeltään pCloud Crypto, tiedostot on salattu tietokoneellasi jo ennen niiden lataamista. Salaus tehdään käyttämällä yksityistä avainta, jonka vain tietokone on luonut ja tuntee. Tämä tarkoittaa, että edes pCloud ei tiedä millaista tiedostoa lataat. Salaus on päästä päähän.

pCloud-ominaisuudet

pCloud tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa tiedostoja pilveen, ja varmistaa, että tiedostot pysyvät ennallaan ja turvallisina.

Näihin tiedostoihin pääsee mistä päin maailmaa tahansa kirjautumalla yksinkertaisesti pCloud-tilille. Välitön synkronointi varmistaa, että yhdelle tietokoneelle ladatut tiedostot ovat välittömästi käytettävissä kaikissa muissa tietokoneissa käytettäväksi.

pcloud-käyttöliittymä

pCloud mahdollistaa tiedostojen jakamisen ja yhteistyön. Tiedostojen jakaminen voidaan tehdä yleensä kolmella tavalla, ensin luomalla linkki ja jakamalla se kaikille, jotka voivat käyttää linkkiä tiedostojen lataamiseen. Toinen tapa jakaa tiedostoja on kutsua muita pCloud-käyttäjiä kansioon. Jaetun kansion hallinta on yksinomaan kutsijan käsissä. Kutsuja voi myöntää muokkausoikeuden salliakseen yhteistyön asiakirjan kanssa.

pCloud Plussaa ja miinusta

PCloudin käytön suurin etu on, että saat 10 Gt ilmaista tallennustilaa ilmoittautumiseksi. Voit myös lisätä ilmaista tallennustilaa asentamalla mobiilisovelluksen ja ohjaamalla ystäviä ja perheenjäseniä. Se on yksi halvimmista pilvitallennuspalveluiden tarjoajista. Sen premium-suunnitelmat alkavat 3,99 dollaria kuukaudessa 500 Gt.

pCloud tarjoaa elinikäisiä käyttösuunnitelmia 175 dollarilla. Se tarjoaa myös integroinnin Facebookin, Instagramin, OneDriven ja muiden kanssa siten, että siellä ladatut tiedostot voidaan heti varmuuskopioida pCloudiin. pCloud tarjoaa myös armeijan luokan salaus turvallisuutta varten. pCloudilla on myös helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä.

PCloudin haitoihin kuuluu muun muassa Google-dokumenttien, kuten online-editointiominaisuuksien puuttuminen. Myös sen Crypto, päästä loppuun -salausominaisuus, on saatavana vain nimellä maksettu lisäosa. Sen jatkuvista päivityksistä voi tulla käyttäjille ylivoimaisia ​​ja tietoja kuluttavia. Jäljempänä käsitellään hienoja vaihtoehtoja pCloudille.

1. Sync.com

sync.com

Sync.com on pilvitallennuspalvelujen tarjoaja, jonka avulla tiedostojen tallennus, jakaminen ja käyttö on helppoa mistä tahansa. Sen tärkein suojausominaisuus on salaus loppuun saakka, joka varmistaa, että ladatut tiedostot ovat 100% turvallisia.

Tiedostojen jakaminen on helppoa sync.com-sivuston avulla. Käyttäjät voivat jakaa kaiken kokoisia ja muotoisia tiedostoja, vaikka vastaanottajilla ei olisi synkronointitiliä. Käyttäjät voivat jakaa kansioita ja käyttää muita ominaisuuksia, kuten salasanasuojausta, ilmoituksia, voimassaoloaikaa ja käyttöoikeuksia säilyttääksesi jaettujen kansioiden hallinnan. Tiedostojen muokkaukset tallennetaan ja voit palauttaa asiakirjan aiemman version. Poistetut tiedostot voidaan myös palauttaa napsautuksella.

Synkronoinnin ilmainen suunnitelma tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa, vaikka tiedonsiirron määrä on rajallinen. Maksetut suunnitelmat eivät myöskään ole kalliita, alkaen 49 dollarista vuodessa, 500 Gt tallennustilalla. Palkkiojärjestelmät tarjoavat rajoittamattoman tiedonsiirron ja tallennuksen 2TB: ltä, minkä pitäisi riittää henkilökohtaiseen käyttöön. Ensisijainen sähköpostituki on saatavana suunnitelmien toimintalokien kanssa.

Synkronointisovellukset ovat saatavana Windows-, Android-, iOS- ja Mac-alustoille. Synkronointi on käytettävissä kaikille käyttämillesi alustoille. Synkronointi synkronoi tiedostot välittömästi, joten tiedostot voivat olla missä tahansa. Synkronoinnin mobiilisovelluksissa on etälukitusominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat lukita laitteensa muusta laitteesta, joka on kirjautunut heidän synkronointitiliinsä.

Sync.com Plussaa ja miinusta

Synkronoinnin käytön etuna on, että siinä on päästä loppuun salausjärjestelmä, joka varmistaa, että käyttäjien tiedot pidetään yksityisinä ja turvattuina aina. Synkronointi pitää myös aiemmat versiot asiakirjoista, mikä helpottaa käyttäjien entisen version tai poistettujen tiedostojen palauttamista.

Synkronoinnin käytön haitat ovat, että se on kalliimpaa kuin pCloud. Lisäksi yksi saa 10 Gt ilmaista tallennustilaa pCloudiin, kun taas Synkronointi tarjoaa vain 5 Gt.

Miksi synkronointi on parempi kuin pCloud

Synkronoinnin suurin etu verrattuna pCloudiin on, että Synkronoinnilla on vakio salaus kaikille käyttäjille. Synkronoinnissa on myös etäkatkaisutoiminto, joka suojaa tiliäsi, jos epäilet epätavallista toimintaa kirjautuneissa laitteissa. Molemmat ominaisuudet tekevät synkronoinnista loistavan vaihtoehdon pCloudille.

2. Pudotusrasia

dropbox

Dropbox on myös pilvitallennuspalvelujen tarjoaja, joka on laajentanut palveluitaan kattamaan yhteistyön ja jatkuvan pääsyn tallennettuihin materiaaleihin kaikkialla maailmassa. Se on maailman ensimmäinen älykäs työtila. Dropbox antaa sinun keskittyä tärkeisiin asioihin.

Dropbox on suunniteltu saamaan käyttäjät pysymään järjestäytyneinä. Yhdestä laitteesta tehdyt muutokset synkronoidaan kaikkien laitteiden välillä, joten laitteita tai tiedostoja ei tarvitse kuljettaa ympäri.

Dropbox tarjoaa Dropbox-paperitiedostoja, joiden avulla käyttäjät voivat luoda ja muokata asiakirjoja – Microsoft Office ja muut muodot suoraan Dropbox-tililleen. Tämä vähentää aikaa, joka olisi voinut viettää sovellusten etsimiseen tai vaihtamiseen työn aikana. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös hyvän yhteistyön, mikä tarkoittaa, että kaksi tai useampi henkilö voi muokata asiakirjaa yhdessä.

Dropbox analysoi käyttäjän toimintaa luodaksesi älykkään työpöydän käyttökokemuksen, ehdottaa sinulle sisältöä ja auttaa sinua pysymään organisoituna koko ajan. Älykäs ehdotus antaa sinun myös palata takaisin tiedostoihin, joita todennäköisesti tarvitset, pitämällä ne kaikki valmiina.

Dropboxin ilmainen paketti tarjoaa 2 Gt ilmaista tallennustilaa, ja se voidaan synkronoida vain kolmella laitteella. Sen ammatilliset suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa 2TB: n tallennustilalla.

Dropbox plussat ja miinukset

Dropboxin käytön tärkein ammattilainen on, että siinä on asiakirjojen luomisen ja muokkaamisen ominaisuus, joka mahdollistaa saumattoman yhteistyön asiakirjojen kanssa. Dropboxin kalenteri ehdottaa myös älykkäästi kokouksen sisältöä muistiinpanomallien avulla, mikä helpottaa kokouksen isännöintiä.

Dropboxin käytön haitto on, että se ei ole niin halpaa kuin pCloud. Se on myös vähemmän turvallinen kuin pCloud. Se tarjoaa vain 2 Gt ilmaista tallennustilaa.

Miksi Dropbox on parempi kuin pCloud

Dropbox on loistava vaihtoehto pCloudille, koska sen avulla käyttäjät voivat luoda ja muokata asiakirjoja samanaikaisesti. Monista ominaisuuksista huolimatta Dropbox on edelleen erittäin helppo käyttää, mikä on hieno oppijoille, jotka haluavat jotain helppoa oppia.

3. Box.com

box.com

Box.com on pilvisisällön hallinta- ja tiedostojenjakopalvelu yrityksille. Box tarjoaa yhden paikan suojata, hallita ja jakaa sisältöä. Siinä on tietoturva loppupään välillä, 2FA: lla ja vesileimoilla tietojen vuotamisen estämiseksi.

Box tukee myös yhteistyötä. Boxin avulla voit luoda keskitetyn työtilan, johon tiedostoja tallennetaan, ja joukkueet voivat helposti muokata, kommentoida, jakaa tiedostoja sekä määrittää tehtäviä.

Boxin työnkulku antaa käyttäjille mahdollisuuden automatisoida toistettavat tehtävät minuuteissa. Tämä vapauttaa käyttäjän viettämään enemmän aikaa siihen, mikä on tärkeintä. Box tarjoaa myös laajan valikoiman integrointeja yli 1 400 sovellukseen.

Sen ilmaisessa paketissa on 10 Gt ilmaista tallennustilaa, kun taas premium-paketti tarjoaa 100 Gt 10 dollaria kuukaudessa.

Box.com Plussaa ja miinusta

Boxin suurin hyöty on sen laaja integraatiovalikoima. Tämä tarkoittaa, että dokumentin lähteestä riippumatta, voit integroida sen saumattomasti laatikkoon. Tärkeä ongelma Boxin käytössä on, että se on kallis, koska se on suunniteltu yrityksille.

Miksi Box.com on parempi pCloud

Box.com on loistava vaihtoehto pCloudille, koska se tarjoaa laajan valikoiman integrointeja, joita pCloudista ei löydy. Jos työskentelet monenlaisten asiakirjojen kanssa, Box on minne mennä.

4. Google Drive

Google asema

Google Drive on Googlen tarjoama pilvitallennuspalvelu. Jokainen, jolla on Gmail-tili, omistaa automaattisesti Google Driven, jossa on 15 Gt tallennustilaa. Lisäksi Google tallentaa kuvasi sinulle ilmaiseksi, tosin laatu ei ole paras.

Google Drive tarjoaa myös online-asiakirjojen muokkausta Google-dokumenttien kautta elävän yhteistyön aikaansaamiseksi. Se tarjoaa myös integroinnin Microsoft Officen kanssa toimisto- ja google-asiakirjojen saumattomiin liitäntöihin.

Googlen premium-suunnitelma alkaa 1,95 dollaria kuukaudessa 100 Gt tallennustilalla.

Google Driven plussat ja miinukset

Suurin hyöty Google Driven käytöstä on, että saat ilmaisen 15 Gt ilmaista tallennustilaa. Google Drive sallii myös offline-käytön. Lisäksi Google Driven käyttö tarjoaa sinulle loistavat jakamis- ja yhteistyövälineet.

Suurimmat haitat Google Driven käytössä ovat sen tiedostokoko. Muiden asiakirjojen upotettujen kuvien ei tulisi ylittää 2 Mt, ja tekstidokumentin merkit ovat enintään 1 024 000.

Miksi Google Drive on parempi kuin pCloud

Google Drive on loistava vaihtoehto pCloudille, koska se tarjoaa enemmän yhteistyötä Google-dokumenttien kautta kuin pCloud. Google Drive on myös halvempi kuin pCloud.

5. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

OneDrive on Microsoft: n omistama ja hallinnoima. Sen pilvipalvelut ovat hienoja, ja heidän ilmaiseen tiliinsä sisältyy 5 Gt ilmaista tallennustilaa. OneDrive Premium -suunnitelmat myös antavat sinulle ilmaisen tilauksen Microsoftin toimistoon.

OneDrive tarjoaa myös loistavan integroinnin eri sovelluksiin. Sen sovelluksia on saatavana myös kaikilla alustoilla, Android, iOS ja Mac. Heidän premium-suunnitelmansa alkavat 1,99 dollaria kuukaudessa 100 Gt ilmaisella tallennustilalla.

Plussaa ja miinusta OneDrivessa

OneDriven tärkeä ammattilainen on, että se on halpa. Lisäksi premium-suunnitelmat antavat sinulle ilmaisen tilauksen Microsoftin toimistoon. OneDriven käytön epäkohta on, että se ei tarjoa salausa päästä loppuun.

Miksi OneDrive on parempi kuin pCloud

OneDrive on parempi kuin pCloud, koska se on halvempaa. Se tarjoaa myös saumattoman integroinnin MS Officeen.

6. Mega

mega

Megan pilvipalveluissa on loppujen salaus, joka käyttää AES 128-tiedostoa kaikissa tiedostoissa. Ne tarjoavat pilvitallennuksen, sisällön organisoinnin, yhteistyön ja jakamisen. Heidän sovelluksensa ovat saatavana Android-, iOS-, Windows- ja Linux-alustoilla. Megan ilmaisilla tileillä on 15 Gt ilmaista tallennustilaa, mutta rajoitetulla siirtokiintillä kuukaudessa.

Mega plussat ja miinukset

Mega tarjoaa tiedostojen siirroille sarakkeen loppuun saakka. Tärkeä seikka on, että siirroille on rajoitettu kuukaudessa.

Miksi Mega on parempi kuin pCloud

Mega on loistava vaihtoehto pCloudille, koska se tarjoaa salaus loppupään välillä, kun taas pCloud’s Crypto on saatavana vain maksullisena lisäosana.

7. iDrive

minä ajan

iDriven pilvipalvelut ovat keskittyneet yrityksille, ammattilaisille ja yrityksille. Heidän ilmaisessa paketissaan on 5 Gt ilmaista tallennustilaa, kun taas maksetut suunnitelmat alkavat 59,12 dollarista vuodessa ja 2 Tt tallennustilaa. Ne tarjoavat yhteistyökaluja ja palautusvaihtoehtoja tiedostoillesi. Niiden sovellukset ovat saatavilla kaikilla alustoilla.

iDrive Plussaa ja miinusta

iDrive on halpaa, kun otetaan huomioon 2 kt: n suuri tallennustila 59,12 dollaria vuodessa. IDriven suurin haitta on, että niillä ei ole rajoittamatonta tallennustilaa.

Miksi iDrive on parempi kuin pCloud

iDrive on loistava vaihtoehto pCloudille, koska se on halvempaa, kun otetaan huomioon, että 2TB: n tilaa on tilaa 50,12 dollarilla..

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on pCloud?

pCloud on turvallinen ja helppokäyttöinen pilvitallennuspalvelun tarjoaja, joka antaa sinulle 10 Gt ilmaista pilvitallennusta ja tarjoaa edullisia elinikäisiä suunnitelmia jopa 2 kt: iin.

Mitkä ovat pCloudin edut ja haitat?

pCloud tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, ympärivuorokautisen tuen, kohtuuhintaisia ​​käyttöikäsuunnitelmia ja runsaasti 10 Gt ilmaista tallennustilaa. pCloudin suurin pettymys on, että päästä päähän -salaus tulee vain maksettuna lisäosana.

Mitkä ovat parhaat pCloud-vaihtoehdot?

Parhaiten maksetut vaihtoehdot pCloudille ovat Sync.com ja Box.com. Paras ilmainen vaihtoehto on Google Drive.

Parhaat pCloud-vaihtoehdot – yhteenveto

parhaat pcloud-vaihtoehdot

pCloud.com tarjoaa upeita pilvitallennuspalveluita, mutta muut pilvitallennusyritykset kilpailevat heidän kanssaan. Jos etsit ilmaista ja yksinkertaista säilytystilaa, jatka Google asema, niiden 15 Gt ilmaisella tallennustilalla.

Jos olet uusi ja haluat jotain hyvin yksinkertaista käyttää, jatka Dropbox niiden yksinkertaistettujen käyttöliittymien avulla. Suojattuun päästä päähän salattuun pilvitallennukseen töille ja yrityksille suosittelen Sync.com-palvelua sen laajojen ominaisuuksien ja yksinkertaisuuden vuoksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map