7 parasta LastPass-vaihtoehtoa

Heikot salasanat ovat yksi tärkeimmistä syistä online-tilien hakkerointiin. Seuraava luettelon syy on käyttää samaa salasanaa useille verkkosivustoille tai kaikille tilillesi. LastPass on erinomainen salasanan hallinta, mutta siellä on todella hyviä siellä.


Tähän salasanahallinnoijat, kuten LastPass, tulevat sisään. He eivät vain auta luomaan vahvempia salasanoja, vaan myös muistavat ne sinulle.

Parhaat LastPass-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus:. Tämä on suosikki salasanan hallintaohjelmani puhtaan, yksinkertaisen käyttöliittymän, tietoturvan ja ilmaisen VPN: n ja Dark Web -tarkkailun takia.
 • Toinen sija, paras yleinen:. Toinen sija on 1Password kiitos helppokäyttöisyydestään, ominaisuuksistaan ​​ja erinomaisesta turvallisuudestaan.
 • Paras ilmainen vaihtoehto LastPassille: on markkinoiden paras ilmainen salasananhallinta, mukana tulee ominaisuuksia, mutta se ei ole helpointa käyttää ja käyttöliittymä tuntuu vanhentuneelta.

Mikä on LastPass (ja miten se toimii)

parhaat viimeisimmät vaihtoehdot

LastPass on yksinkertainen työkalu, joka hallitsee salasanasi ja lisää kaikkien online-tiliesi turvallisuutta. LastPass tallentaa kaikki salasanasi LastPass-tililläsi pääsalasanan takana. Käyttämällä salasanan hallintatyökalua, kuten LastPass voi kymmenkertaistaa online-tietoturvasi. Sen sijaan, että käyttäisit samaa heikkoa salasanaa kaikilla sivustoilla, voit käyttää LastPassia luomaan ja tallentamaan vahvat salasanat kaikille käyttämillesi verkkosivustoille.

Ja koska LastPass käsittelee salasanojen muistamisen osan puolestasi, sinun ei tarvitse valita heikkoja tai helposti muistettavia salasanoja. LastPass on enemmän kuin pelkkä salasananhallinta. Se voi tallentaa salasanojen lisäksi myös muita tärkeitä tietoja, kuten luottokorttitietosi, pankkitilisi tiedot ja jopa palvelimen hallintotiedot (jos olet tällaista kamaa).

Lisäksi se voi tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja kuten nimi, osoite, puhelinnumero jne. Nämä tiedot täytetään selaimessa yhdellä napsautuksella sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken itse. Voit käyttää näitä tietoja millä tahansa laitteella, johon LastPass on asennettu. LastPass tarjoaa sovelluksia kaikille laitteille ja laajennuksia melkein kaikille selaimille.

LastPass-ominaisuudet ja suunnitelmat

Vaikka LastPass tarjoaa kymmeniä suojausominaisuuksia, käyttöliittymä kaikkien salasanojen ja henkilökohtaisten tietojen hallitsemiseksi on niin helppoa kuin se voi olla. Paitsi kaikkien salasanojen tallentaminen ja muistaminen sinulle se tarjoaa myös turvaominaisuuksia, kuten mukautetut Kahden tekijän todennus Järjestelmä, jota voit käyttää sovelluksille, jotka haluat ehkä suojata, kuten pankkiin liittyvät sovellukset.

lastpass-suunnitelmat

Kun otat käyttöön 2FA (kaksifaktorinen todennus), sovellus, jossa se otetaan käyttöön, kysyy kertaluonteisen salasanan, jota voit käyttää LastPassista. Mutta se ei ole kaikki LastPass tarjoaa. Sen mukana tulee myös yksinkertainen ominaisuus, jonka avulla voit jakaa salasanasi helposti ja turvallisesti muiden kanssa (jos ja kun tarvitset). 

Plussaa ja miinusta LastPass

On monia syitä, miksi haluat ehkä käyttää LastPassia salasanojen hallintaan. Ensimmäinen niistä on yksinkertaisuus ja saavutettavuus. LastPass -sovelluksen oppiminen vie vähemmän kuin minuutin tai kaksi.

Ja se tarjoaa sovelluksia kaikille laitteille ja alustoille, mukaan lukien Android, iOS, Mac, selainlaajennukset ja Web. Missä tahansa menetkin, mitä tahansa laitetta käytät, voit pääset helposti kaikkiin salasanoihisi vain muutamalla napsautuksella tai napautuksella. Toinen syy siihen, miksi ihmiset rakastavat LastPassia, on se, että se voi täyttää kaikki käyttäjän käyttäjätiedot vain napsauttamalla kaikkia laitteita, joissa se on saatavilla..

Sen sijaan, että sinun pitäisi etsiä, kopioida ja liittää salasanasi joka kerta, kun haluat kirjautua verkkosivustoon, LastPass tekee sen puolestasi vain yhdellä napsautuksella. Voit myös ottaa sen käyttöön Automaattinen täyttö tai jopa automaattinen sisäänkirjautuminen ominaisuus suosikkisivustoillesi. Vaikka on monia syitä, miksi ihmiset rakastavat LastPassia, on olemassa muutamia syitä, miksi kannattaa harkita muita salasananhallintasovelluksia.

Yksi sellainen syy on, että työpöytäsovellus on, kuten joidenkin käyttäjien ilmoittama, vähän viallinen ja se on saatavana vain Macille, ei Windowsille. Lisäksi ilmainen versio ei tarjoa kaikkia jakamisominaisuuksia, ja se asettaa rajoitukset LastPass-todentajalle. Vaikka luuletkin, että LastPass on paras vaihtoehto sinulle, tässä on joitain vaihtoehtoja, jotka sinun tulee harkita ennen kuin aloitat all-in salasananhallinnan avulla:

Parhaat LastPass-vaihtoehdot nyt

1. Dashlane

dashlane salasanan hallinta

 • Dashlane on paras vaihtoehto LastPassille
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 3,33 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://dashlane.com/

Dashlane on yksi markkinoiden suosituimmista salasanahallinnoista. Se tarjoaa puhtaan ja yksinkertaisen käyttöliittymän kaikkien salasanojen tallentamiseen ja hallintaan. Se tarjoaa sovelluksia kaikille laitteille ja alustoille, mukaan lukien Windows, Mac, iOS ja Android.

Parasta Dashlanesta on sen premium-suunnitelma mukana tulee ilmainen VPN ja Dark Web Monitoring. Jos verkkosivusto hakkeroidaan, varastetut salasanat myydään yleensä Dark Webissä. Dark Web Monitoring seuraa käyttäjän tiliäsi hakkeroitujen verkkosivustojen luetteloita vastaan ​​ja varoittaa, jos se löytää käyttäjänimesi näistä luetteloista. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa salasanoja ennen kuin joku väärinkäyttää tiliäsi.

Dashlane-suunnitelmat:
vaikkakin vapaa suunnitelma tarjoaa kymmeniä uskomattomia ominaisuuksia ja riittää useimmille käyttäjille, se antaa sinulle vain mahdollisuuden tallenna 50 salasanaa ja sitä voidaan käyttää vain yhdessä laitteessa. Dashlanen premium-versio puolestaan ​​sallii rajoittamattoman salasanan ja laitteen. Se tarjoaa myös tumman verkkoseurannan ja ilmaisen mukana seuraavan VPN-palvelun.

Miksi Dashlane on hyvä vaihtoehto LastPassille:
Dashlane on saatavana useammalla laitteella ja alustalla kuin LastPass, ja premium-paketti tulee VPN-palvelun mukana.

2. 1Sanasi

1Password

 • Helpoin salasanahallinta markkinoilla
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 2,99 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://1password.com/

1Passwordia suosittelee kymmeniä julkaisuja, kuten Fast Company, The Wirecutter, Wired ja TrustPilot. Se on yksi markkinoiden helpoin salasanahallintasovellus. Käyttöliittymä on minimaalinen, eikä se tuhoa tuhansia vaihtoehtoja.

Tämä sovellus tarjoaa kymmeniä ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään kaikkia online-tilejäsi turvallisina, kuten vaarannettujen sisäänkirjautumisten ja 2FA-tukea tukevien sivustojen seurantaa. Se tarjoaa itsenäisiä sovelluksia Macille, iOS: lle, Windowsille, Androidille, Linuxille ja Chrome-käyttöjärjestelmälle. 

1Sananmuutos:
ilmainen versio rajoittaa käyttäjät vain yhteen laitteeseen. Mutta premium-version avulla voit tallentaa rajattomasti salasanoja ja kohteita. Se tarjoaa myös jopa 1 Gt: n tallennustilan.

Miksi 1Password on hyvä vaihtoehto LastPassille:
1Password tarjoaa yksinkertaisemman käyttöliittymän kuin useimmat muut salasananhallintasovellukset.

3. Kiinteä salasana

StickyPassword

 • Paras ilmainen ikuisesti salasanojen hallinta
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 29,99 dollaria vuodessa
 • Verkkosivusto: https://www.stickypassword.com/

Kiinteä salasana on yksi markkinoiden parhaat ilmaiset salasanan hallintaohjelmat. Ilmaisen version avulla voit tallentaa niin monta salasanaa ja asiakirjaa kuin haluat kaikille laitteillesi. Tämä sovellus sisältää sovelluksia kaikille laitteille ja alustoille, mukaan lukien Mac, iOS, Android ja Windows. Sen avulla voit tallentaa rajattomasti salasanoja, muistiinpanoja ja asiakirjoja. Sen mukana tulee myös 2-tekijätodennus.

Sticky Salasanan ilmainen versio on enemmän kuin paikallinen salasananhallintasovellus, joka tallentaa salasanasi laitteillesi. Toisin kuin muut tämän salasanan hallinnoijat, Sticky Salasanan ilmainen versio ei tarjoa synkronointia kaikkien laitteiden välillä. teidän salasanat tallennetaan vain laitteisiin, joissa luot ne. Paras osa tämän sovelluksen premium-version käyttämisestä on, että he lahjoittavat osan maksustasi uhanalaisten manaattien pelastamiseksi (kyllä, manaatit!).

Sticky Password -suunnitelmat:
vaikkakin ilmainen versio tarjoaa yhtä monta suojausominaisuutta kuin premium-versio, ilmainen versio ei tarjoa pilvisynkronointia, joten salasanojasi ei synkronoida kaikkien laitteiden välillä. Palkkiojärjestelmä synkronoi kaikki salasanasi ja asiakirjat kaikilla laitteillasi ja varmuuskopioi ne pilveen.

Miksi Sticky Password on hyvä vaihtoehto LastPassille:
Tiukka salasana ei rajoita kahden salasanan todennuksen käyttöä edes ilmaisessa paketissa, toisin kuin LastPass.

4. Sisällytä

Enpass

 • Paras offline-salasananhallinta
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 11,99 dollaria (kertaluonteinen hinta)
 • Verkkosivusto: https://enpass.io/

Enpass tarjoaa kauniisti minimaalisen käyttöliittymäsuunnittelun, jonka avulla kaikkien salasanojen hallinta on helppoa. Sen sovellukset ovat saatavana Android-, iOS-, Mac-, Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmissä. Ilmainen versio tarjoaa melkein yhtä monta ominaisuutta kuin tämän sovelluksen premium-versiot.

Ainoat rajoitukset ovat, että voit säilytä vain 20 salasanaa ilmaisessa versiossa etkä voi luoda useita holvoja tietojen erottamiseksi. Tämän sovelluksen premium-versiot sallivat rajoittamattomien salasanojen tallentamisen ja mahdollistavat erilaisten holvien luomisen käyttötapausten, kuten Work, Family jne. Perusteella..

Kattaa suunnitelmat:
Tämän sovelluksen ilmainen versio sallii vain 20 salasanan tallentamisen. Paras osa tätä sovellusta on, että premium-versiot ovat saatavana kertaluonteisena maksuna. Vaikka joudut ostamaan sovelluksen jokaiselle alustalle, jossa haluat käyttää sitä, sinun on pidettävä sitä elinaikanaan vain 11,99 dollaria per alusta.

Miksi Enpass on hyvä vaihtoehto LastPassille:
Enpass on paljon halvempi kuin LastPass. LastPassin vuositilauksen hinnasta saat Enpass-palvelun elinaikana.

5. RoboForm

RoboForm

 • Paras freemium-salasananhallinta
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alk. 1,99 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://roboform.com/

RoboForm on ilmainen salasananhallinta, joka on saatavana kaikille laitteille ja alustoille, mukaan lukien iOS, Android, Mac ja Windows. Se on saatavana myös selainlaajennuksena kaikille selaimille, mukaan lukien Firefox, Chrome, Opera ja Safari. Käyttäjä käyttöliittymä on samanlainen kuin LastPass ja helppo käyttää.

RoboForm-suunnitelmat:
ilmainen versio Tämän sovelluksen avulla voit tallentaa rajoittamattomia salasanoja kaikille laitteillesi, mutta se ei tarjoa pilvivarmuuskopioita tai pilvisynkronointia laitteiden välillä. Ensiluokkainen versio tarjoaa kaiken tämän ja turvalliset jakamisominaisuudet.

Miksi RoboForm on hyvä vaihtoehto LastPassille:
RoboForm on saatavana useammalle alustalle ja laitteelle kuin LastPass.

6. Pitäjä

Pitäjän turvallisuus

 • Luokan paras tietoturvaan keskittynyt salasananhallinta
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 2,49 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://keepersecurity.com/

Maalivahti on suojattu salasanan hallinta markkinoidaan yrityksille. Toisin kuin muut tämän luettelon sovellukset, Keeper on suunniteltu yrityksille ja joukkueille, ja tarjoaa sellaisenaan kymmeniä suojausominaisuuksia ja etuja. Se on yksi parhaiten arvioiduista salasananhallintasovelluksista melkein kaikilla alustoilla, kuten Google Play, G2Crowd, Apple Store, GetApp ja Trustpilot. Sen mukana tulee sovelluksia kaikille laitteille, mukaan lukien Android, iOS, Mac ja Windows.

Pitäjän suunnitelmat:
ilmainen versio voidaan käyttää vain yhdessä laitteessa. Ensiluokkainen versio sallii synkronoinnin rajoittamattomien laitteiden välillä ja tarjoaa kymmeniä suojausominaisuuksia.

Miksi Keeper on hyvä vaihtoehto LastPassille:
Keeper on suunniteltu yrityksille ja joukkueille, jotka haluavat pitää tietonsa mahdollisimman suojattuna. Keeper tarjoaa paremman tietoturvan kuin LastPass ja se on tarkoitettu joukkueille.

7. Bitwarden

Bitwarden

 • Paras avoimen lähdekoodin ja ilmainen salasanojen hallinta
 • Ilmainen suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 1 dollaria kuukaudessa
 • Verkkosivusto: https://bitwarden.com/

Bitwarden on ilmainen avoimen lähdekoodin salasanojen hallinta. Se tarjoaa sovelluksia kaikille alustoille, mukaan lukien Windows, Mac, Linux, Android ja iOS. Mukana on myös kaikkien nykyaikaisten selainten selainlaajennukset. Lisäksi, jos olet tekniikkaosaava tai web-kehittäjä, voit käyttää jopa Bitwardenia osoitteesta komentoriviliittymä. Parasta Bitwardenista on se, että voit halutessasi asettaa sen omalle mukautetulle palvelimellesi ilmaiseksi.

Bitwardenin suunnitelmat:
Bitwarden on täysin ilmainen ja tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Ilmaisen version avulla voit tallentaa ja synkronoida rajoittamattomia salasanoja rajoittamattomiin laitteisiin. Sen mukana tulee myös 2-tekijätodennus. Tämän sovelluksen premium-versio tarjoaa muutama edistyksellinen suojausominaisuus ja 1 Gt salatussa tiedostomuistissa.

Miksi Bitwarden on hyvä vaihtoehto LastPassille:
Bitwarden tarjoaa ilmaiseksi kaikki ominaisuudet, joista LastPass veloittaa.

LastPass-vaihtoehdot: Yhteenveto

Vaikka LastPass on hieno ja tarjoaa satoja suojausominaisuuksia, se ei ole paras kaikille.

Jos et voi päättää, kumpi näistä LastPass-vaihtoehdoista on suositeltavaa, suosittelen menemistä Dashlanen kanssa. Siinä on kaikki ominaisuudet, joita ikinä tarvitset, ja se on vähän helpompi käyttää kuin LastPass.

Parasta Dashlane-ohjelmassa on, että sen premium-versio tarjoaa ilmaisen VPN-palvelun, joka auttaa suojaamaan selailukokemustasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map