7 parasta kieliopin vaihtoehtoa

Grammarly on yksi suosituimmat kieliopin ja kirjoittamisen analyysityökalut internetissä. Se on valtava päivitys Microsoft Wordiin ja selaimeen, kuten Google Chromen, sisäänrakennettujen oikeinkirjoituksen tarkistimien avulla. Mutta siellä on joukko todella hyviä. Tässä on kokoelma parhaimpia.


Vaikka kielioppi voi auttaa sinua korjaamaan kielioppivirheet ja parantamaan kirjoitustyyliä, se ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Siellä on muitakin työkaluja, jotka sinun on tarkistettava ennen kuin aloitat all-in Grammarlyssa.

Säästämme tunnin tutkimustietoja olemme laatineet joitain seuraavista: parhaat vaihtoehdot kielioppille markkinoilla on.

Parhaat kieliopin vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on paljon enemmän kuin vain kieliopin tarkistin. Se on kirjoitusohjaaja, joka analysoi kirjoitustyyliäsi ja tarjoaa ehdotuksia sen parantamiseksi.
 • Toinen sija, paras yleinen: on all-in-one-helppokäyttöinen kieliopin, välimerkkien ja oikeinkirjoituksen tarkistustyökalu, joka havaitsee ja korjaa väärinkäytetyt sanat ja kielioppivirheet automaattisesti.
 • Paras SEO vaihtoehto kieliopille: on kirjoitusapua hakukoneoptimoijille, markkinoijalle ja copywritereille. Se tekee mitä kielioppi tekee, mutta antaa myös tekstianalyysin ja sisällön optimoinnin SEO-ongelmien havaitsemiseksi, jotta voit korjata ne ja saada paremmat sijoitukset.

Mikä on kielioppi?

parhaat kieliopin vaihtoehdot

Kielioppi on ilmainen työkalu joka tarkistaa kirjoitustasi kielioppivirheet, oikeinkirjoitusvirhes, ja tarjoaa ehdotukset kirjoitustyyliisi parantamisesta. Se voi auttaa sinua välttämään virheitä ennen kuin painat seuraavan sähköpostisi Lähetä-painiketta.

Ei enää oikoluvutuksia sata kertaa ennen kuin painat Lähetä-painiketta. Kielioppi tekee sen puolestasi ja tekee sen paljon paremmin kuin käyttöjärjestelmän ja selaimen tarjoamat oletuksena kirjoitetut oikeinkirjoittimet..

Kielen ominaisuudet

Kielioppi on saatavana kaikille alustoille, joille voit kirjoittaa. Se on saatavana laajennuksena verkkoselaimille, kuten Google Chrome ja Firefox. Se on saatavana myös itsenäisenä työpöytäsovelluksena Macille ja Windowsille. Paitsi, että se sisältyy myös Android- ja iOS-sovelluksille, jotka voivat korvata oletusnäppäimistösi kieliokeilla.

kielioppisovellukset

Kielioppi tarkistaa yli 200 kielioppivirhettä, joita saatat tehdä tekstissä. Se tarjoaa myös ehdotuksia kirjoitustyyliisi parantamiseksi vastaamaan äänen sävyä, jonka haluat välittää.

Premium-version avulla saat vielä 250 kieliopin tarkistusta, edistyneen plagioinnin havaitsemisen ja sanastoa parantavia ehdotuksia.

kieliopin ominaisuudet

Kielioppi plussat ja miinukset

Kielioppi on saatavana ilmaiseksi kaikille laitteillesi ja voi helposti saada yksinkertaisia ​​kielioppivirheitä. Mutta jos haluat parasta, mitä tällä työkalulla on tarjota, sinun on otettava lompakkosi.

Pro-versio of Grammarly testaa tekstiäsi paljon enemmän kielioppivirheiden varalta ja tarkistaa tekstin jopa plagiointia.

Vaikka Pro-versio voi antaa sinulle käsityksen kirjoituksen oikolukuun, se maksaa 139 dollaria vuodessa tai 59 dollaria vuosineljännes tai voit mennä kalleimmista kaikista suunnitelmista, kuukausisuunnitelmasta, joka maksaa 29 dollaria kuukaudessa.

Jos olet vasta aloittamassa tai budjetti on alhainen, Grammarly pro -versio ei ole paras ratkaisu sinulle.

Parhaat kieliopin vaihtoehdot

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid Sitä käyttävät tuhannet ammattikirjoittajat, toimittajat ja opiskelijat ympäri maailmaa. Se on paljon enemmän kuin vain kieliopin tarkistin. Se analysoi kirjoitustyyliäsi ja tarjoaa ehdotukset parantaa sitä.

Se toimii myös kuin kirjoitusohjaaja auttaa sinua parantamaan kirjoitustasi aina, kun käytät sitä. Se toimii kaikissa suosikkisi kirjoitussovelluksissa ja verkkosivustoissa, kuten Google Docs, Microsoft Outlook, Open Office jne.

ominaisuudet

 • Sovelluksia ja laajennuksia on saatavana kaikille selaimille, mukaan lukien Google Chrome ja Firefox.
 • Toimii sovellusten, kuten Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener ja Open Office, kanssa.
 • Grammar Checker, Style Editor ja Writing Mentor pakataan yhdeksi työkaluksi.

Miksi käyttää ProWritingAidia Grammarlyn sijaan

Jos haluat muutakin kuin kieliopin tarkistusta, kokeile ProWritingAid-ohjelmaa. Se analysoi kirjoitustasi ja tarjoaa sinulle ehdotuksia kirjoittamisen parantamiseksi ja toimii kirjoitusohjaajana parantamaan kirjoitustyyliäsi.

Inkiväärin ohjelmisto

inkivääri-ohjelmisto

Inkiväärin ohjelmisto on yksi paras kieliopin tarkistaja työkalut Internetissä. Se on saatavana Chromen, Firefoxin ja Safarin selainlaajennuksina. Se on saatavana myös iOS: lle ja Androidille, joten voit kirjoittaa virheetömästi kaikille käyttämillesi laitteille.

Inkivääri selaimen laajennus toimii melkein kaikilla verkkosivustoilla, mukaan lukien ne, joita käytät yleisimmin, kuten Twitter ja Facebook tai Slack ja Zendesk, jos sinulla on yritys

ominaisuudet

 • Sovelluksia on saatavana Android- ja iOS-laitteille.
 • Selainlaajennukset toimivat kaikilla verkkosivustoilla, mukaan lukien suositut, kuten Facebook ja Twitter.
 • Analysoi kirjoitustasi ja tarjoaa ehdotuksia kirjoitustyyliisi parantamiseksi.

Miksi käyttää inkivääriä kieliopin sijaan?

Inkivääri toimii enemmän verkkosivustoilla kuin Grammarly. Se toimii erittäin hyvin yrityssovelluksissa, kuten Zendesk, Slack ja muut.

Copywritely

Copywritely

Toisin kuin muut luettelon työkalut, Copywritely on luotu ainoaan tarkoitukseen SEO-optimoidun sisällön luominen. Se analysoi sisältösi ja tarjoaa ehdotuksia sen parantamiseksi sekä ihmisille että hakukoneille. Se tarkistaa tekstissäsi sekä kieliopin että kirjoitusvirheiden varalta. Se tarjoaa myös ehdotuksia kirjoitustyyliisi parantamiseksi.

Sitä käyttävät tuhannet copywriteerit, markkinoijat ja toimittajat, jotka haluavat luoda parhaan mahdollisen sisällön yleisölleen.

Paras osa tätä työkalua on, että se analysoi kilpailijan sisältöä ja tarjoaa ehdotuksia jotta optimoisit hakukoneitasi paremmin. Sen mukana tulee myös kymmeniä sisäänrakennettuja tehtävämalleja, joiden avulla voit ulkoistaa kirjoitustasi helposti freelance-copywritereille. Se tarkistaa myös tekstisi plagiointia.

Paitsi, että se myös analysoi sisältöäsi avainsanojen tiheyden suhteen auttaaksesi sinua välttää Googlen algoritmisia seuraamuksia. Sen avulla voit tunnistaa avainsanojen täyte ja parantaa avainsanojen kohdistussuhteita. Se antaa sisällöllesi myös luettavuuspisteen ja tarjoaa ehdotuksia sen parantamiseksi.

ominaisuudet

 • Se auttaa luomaan sisältöä, jota sekä ihmiset että hakukoneet rakastavat.
 • Yksi helpoimmista tavoista optimoida sisältösi hakukoneille menettämättä laatua.
 • Se tarjoaa ehdotuksia kieliopin ja kirjoitusvirheiden korjaamiseksi. Se tarjoaa myös ehdotuksia kirjoitustyyliisi parantamiseksi.

Miksi käyttää Copywritelyä kieliopin sijaan

Copywritely on tarkoitettu hakukoneoptimoijille ja sisällönmarkkinoijoille, jotka haluavat tuottaa parasta laatua sisältöä, joka voi olla korkealla hakukoneissa ja jota lukijat rakastavat.

Hemingway Editor (työpöytäsovellus)

Hemingway-toimittaja

Hemingway-toimittaja, toisin kuin muut luettelon työkalut, on kirjoitusanalyysityökalu, joka auttaa sinua parantamaan kirjoitustasi. Vaikka se ei tarjoa kieliopin tarkistusta, se analysoi tekstisi ja tarjoaa satoja ehdotuksia sen parantamiseksi.

Hemingway Editor on Windows- ja Mac OSX -käyttöjärjestelmälle tarkoitettu työpöytäsovellus, ja se maksaa 19,99 dollaria.

Hemingwayssa kirjoittaminen ei vain tee kirjoitustasi luettavampaa mutta myös parantaa kirjoitustyyliäsi joka kerta kun käytät sitä. Se kertoo sinulle, kun kirjoitustasi on vaikea lukea tai milloin sinun pitäisi korvata sanat paremmalla vaihtoehdolla. Paras osa tätä työkalua on se, joka antaa sisällöllesi luettavuuden.

ominaisuudet

 • Kirjoittamistyökalu, jota monet ammatilliset bloggaajat ja kirjoittajat käyttävät.
 • Se auttaa sinua analysoimaan kirjoitustasi ja tarjoaa ehdotuksia sen lukemisen helpottamiseksi.
 • Käytä tätä työkalua yhdessä muiden kieliopin tarkistustyökalujen, kuten kieliopin, kanssa saadaksesi kaiken irti.

Miksi käyttää Hemingway Editoria Grammarlyn sijaan

Hemingway Editor ei ole kieliopin tai oikeinkirjoituksen tarkistaja. Se on kirjoitustyökalu, jonka avulla voit parantaa kirjoitustyyliäsi ja tehdä siitä luettavamman ja kaikkien saatavilla. Kun sitä käytetään yhdessä kieliopin tai jonkin muun kieliopin tarkistustyökalun kanssa, se voi auttaa sinua parantamaan kirjoitustyyliäsi ja tekemään siitä luettavamman.

Valkoinen savu

Valkoinen savu

Valkoinen savu on yksi vanhimmista ja vanhimmista suosittu kieliopin tarkistus työkalut Internetissä. WhiteSmoke on paljon enemmän kuin vain oikeinkirjoituksen tarkistus. Se on korjauslukija joka auttaa sinua korjaamaan kaiken yksinkertaisista kieliopeista tyylivirheisiin. WhiteSmokea käyttävät suositut tuotemerkit, kuten Dictionary.com, Pearson, McGill ja Toronton yliopisto.

ominaisuudet

 • Yksi vanhimmista ja luotettavimmista kieliopin tarkistajista Internetissä.
 • Se auttaa sinua korjaamaan kielioppivirheet ja tarjoaa ehdotuksia kirjoitustyylin parantamiseksi.
 • Saatavana sekä pöytätietokoneille että mobiililaitteille, joten voit kirjoittaa virheetömästi kaikille laitteillesi.

Miksi käyttää WhiteSmokea kieliopin sijaan

WhiteSmoke on palkkio-oikolukutyökalu, joka käyttää uusinta luonnollisen kielen tekniikkaa auttamaan sinua kirjoittamaan paremmin ja jopa parantamaan kirjoitustasi.

PaperRater

PaperRater

PaperRater on online-työkalu, joka tarkistaa kirjoitustasi Kielioppi ja oikeinkirjoitusvirheet, ja plagiointia. Se on saatavana vain online-työkaluna, joten työpöytäsovellusta ei tarvitse ladata tai selaimen laajennusta asentaa. Sovelluksen ilmainen versio mahdollistaa jopa 5 sivun tarkistamisen lähetystä kohden.

Ensiluokkainen tilaus mahdollistaa kuitenkin jopa 20 sivun tarkistamisen lähetystä kohden.

ominaisuudet

 • Ilmainen työkalu, joka tarkistaa kirjoituksesi kielioppi- ja kirjoitusvirheiden varalta.
 • Mahdollistaa tekstin tarkistuksen plagioinnin varalta.
 • Se tarjoaa ehdotuksia, joiden avulla voit parantaa kirjoittamista, ja antaa kirjoittamisellesi pisteet.

Miksi käyttää PaperRateria Grammarlyn sijaan

PaperRater on ilmainen jopa 50 lähettämistä kuukaudessa. Se analysoi kirjoitustasi ja antaa sille pisteet. Se tarjoaa myös ehdotuksia, joiden avulla voit parantaa kirjoitustyyliäsi.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool on oikolukuohjelmisto, joka tarjoaa ehdotuksia kielioppien ja kirjoitusvirheiden korjaamiseksi tekstissä. Se on saatavana selainlaajennuksena sekä Google Chromelle että Firefoxille.

Se on yksi parhaat työkalut oikolukuun. Sen avulla voit korjata kielioppivirheet ja parantaa kirjoitustyyliäsi. Tämän työkalun premium-versio tarkistaa tekstin 2500 eri virheen suhteen ja tarjoaa ehdotuksia kirjoittamisen parantamiseksi.

Paras osa tätä työkalua on, että se toimii monia eri kieliä mukaan lukien englanti, saksa, ranska, hollanti, jne. Se tarkistaa kirjoitettasi virheiden kaikilla tuetuilla kielillä.

ominaisuudet

 • Toimii monien muiden kielten kuin vain englannin kanssa.
 • Tarkistaa, onko tekstissä yli 2500 virhettä.
 • Se auttaa sinua korjaamaan kieliopin ja kirjoitusvirheet, mutta myös parantaa kirjoitustyyliäsi.

Miksi käyttää LanguageToolia kieliopin sijaan

Kielioppi tukee vain englantia. LanguageTool tukee monia muita kieliä kuin englantia, mukaan lukien saksa, ranska, romania ja hollanti.

johtopäätös

Joten onko kieliopeilla mitään hyvää? Sinä betcha! Grammarl y on yksi edistyneimmistä ja helppokäyttöisimmistä kirjoitusapulaitteista kieliopin, oikeinkirjoituksen ja välimerkien virheiden poistamiseksi.

Kaikki tämän luettelon työkalut tarjota ilmainen versio testiä varten, ennen kuin ostat sen. Suosittelen testaamaan ainakin yhtä tai kahta vaihtoehtoa tässä luettelossa ennen tyydyttämistä haluamallesi vaihtoehdolle. Suurin osa näistä työkaluista tarjoaa ehdotuksia, joiden avulla voit parantaa kirjoitustyyliäsi.

Jos keskityt parantamaan kirjoitustyyliäsi, suosittelen jatkamaan Hemingway-toimittaja. Se on saatavana molemmille verkkoille ja erillisenä työpöytäsovelluksena. Se ei tarjoa kieliopin tarkistusta, joten suosittelemme, että käytät sitä kieliopin tarkistustyökalun, kuten Grammarly tai Ginger, kanssa..

Jos haluat työkalun, joka auttaa parantamaan kirjoitustyyliäsi ja tarkistaa myös tekstissäsi virheiden varalta, suosittelen jatkamaan ProWritingAid. Se auttaa sinua parantamaan kirjoitustasi ja tarkistaa myös kirjoituksessa virheiden varalta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map