Jos haluat kasvattaa sosiaalisen median läsnäoloasi liiketoimintana tai vaikuttajana, sinun on luotava ja lähetettävä paljon sisältöä. Tässä on kuten sosiaalisen median hallintatyökalu HootSuite tulee sisään. Mutta siellä on hienoja siellä.


Minkälaisella alustalla haluatkin kasvattaa seuraavasi, tärkein osa on lähettää uutta sisältöä säännöllisesti pitääksesi seuraajat kiinnostuneina. Vaikka sisällön luominen on jotain, jota et voi automatisoida, voit helposti automatisoida sen lähettämisen sosiaaliseen mediaan työkaluilla, kuten Hootsuite..

Parhaat Hootsuite-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on mielestäni paras all-in-one-sosiaalisen median hallintatyökalu kaikkien sosiaalisen median tilien ajoittamiseen ja hallintaan.
 • Toinen sija, paras yleinen: älä tule ilmaiseksi, mutta siinä on halvempi premium-paketti, joka yhdistää jopa viisi sosiaalisen median tiliä. Rakastan myös SocialPilotin sisällönkuraation ominaisuuksia.
 • Paras ilmainen vaihtoehto Hootsuitelle: on paras ilmainen sosiaalisen median hallinta-sivusto, kuten Hootsuite, siellä, ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit yhdistää jopa kolme, kaikki yhdistelmät, Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn.

Mikä on Hootsuite?

parhaat hootsuite-vaihtoehdot

Hootsuite antaa sinulle mahdollisuuden hallita kaikkia sosiaalisen median profiileja yhdestä kojetaulusta. Mutta se ei ole paras osa. paras osa Hootsuiten käytöstä on, että sen avulla voit luoda sisältökalenteri.

Sen sijaan, että luisit ja lähettäisit uutta sisältöä päivittäin, luot paljon sisältöä etukäteen ja automatisoida lähettäminen Hootsuiten avulla.

Sosiaalisen median viestien ajoittaminen on vain yksi osa mitä Hootsuite tarjoaa. Sen avulla voit myös automatisoida sisällön uudelleen postitus. Ilman työkalua, kuten Hootsuite, et voi tietää kuinka sosiaalisen median viestisi suoriutuvat.
Hootsuite tarjoaa kojetaulun, jossa voit tarkistaa sisältösi tehokkuuden sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Twitter, Pinterest ja Instagram..

Hootsuiten ominaisuudet ja suunnitelmat

Hootsuite on enemmän kuin vain sosiaalisen median postitusaikataulutyökalu. Sen avulla voit hallita kaikkia sosiaalisen median profiileja yhdestä hallintapaneelista ja tarjoaa lintuperspektiivi siitä, kuinka yrityksesi suoriutuu sosiaalisessa mediassa.

hootsuite suunnitelmat

Hootsuite mahdollistaa hallinnan yli 35 sosiaalista verkostoa, kuten Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest ja monet muut. Sen avulla voit ajoittaa rajattomasti viestejä kaikille näille alustoille. Se tarjoaa myös sisällön kuraation työkaluja, joiden avulla voit luoda enemmän sisältöä lyhyessä ajassa.

Hootsuiten aloitussuunnitelma antaa sinun hallita jopa 10 sosiaalisen median profiilia. Lähtösuunnitelma tarjotaan klo 29 dollaria kuukaudessa kun maksetaan vuosittain.

Hyödyt ja haitat Hootsuite

Hootsuite voi auttaa sinua automatisoida sosiaalisen median hallinta ja säästät tunteja joka kuukausi, jolloin voit viettää lisää sisältöä. Se tarjoaa myös kaikkien sosiaalisen median tiliesi analytiikka joka antaa sinulle lintuperspektiivin kuvan siitä, kuinka sosiaalisen median viestit suoriutuvat ja missä voit tehdä paremmin.

Jos sinulla on yritystä, Hootsuite voi säästää paljon ongelmia ja tehdä sisältömarkkinoinnista entistä tehokkaampaa sinulle antamalla sinulle mahdollisuuden suunnitella sisällön mainostamista.
Hootsuite tarjoaa satoja ominaisuuksia ja voi olla dramaattinen parannus hallitsemalla sosiaalisen median läsnäoloasi.

Mutta samalla se voi olla vähän kallis jos olet vasta aloittamassa. Se on tarkoitettu yrityksille, ei yksityishenkilöille tai vaikuttajille, jotka ovat vasta aloittamassa.

Parhaat hootsuite-vaihtoehdot vuonna 2020

Riippumatta syystäsi, tässä on joitain seuraavista parhaat Hootsuite-vaihtoehdot löydät Internetistä:

1. Lähetettävä

sendible

 • Suunnitelmat alkaen 29 dollaria / kk tai 24 dollaria / kk, kun laskutetaan vuosittain (30 päivän ilmainen kokeilu)
 • Verkkosivusto: https://www.sendible.com/

Sendible on sosiaalisen median hallintatyökalu, jota käyttää yli 10 000 yritystä ympäri maailmaa. Se tukee viestien ajoittamista Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin, Pinterestiin ja moniin muihin sosiaalisen median sivustoihin. Se tarjoaa myös ajoittaa viestejä blogiympäristöissä, kuten WordPress, Medium, Blogger ja Tumblr.

Sendible -sovelluksella pääset käyttämään ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu analytiikka kaikille tuetuille sosiaalisen median alustoille ja ikivihreän sisällön automaattinen kierrätys. Sendible -sovelluksella voit helposti automatisoida sosiaalisen median läsnäolosi.

Lähetettävissä voit luoda ja hallita sisältökalenteri kaikille sosiaalisen median ja blogin käyttöympäristöille yhdessä paikassa. Voit ajoittaa viestit helposti kuukausia etukäteen.

Lähetettävät suunnitelmat:
Sendible tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, johon voit kirjautua antamatta luottokorttitietojasi. Heidän aloitussuunnitelmassa saat rajoittamattoman aikataulun vain 12 palvelulle (sosiaalisen median tilit) 29 dollaria kuukaudessa.

Miksi Sendible on hyvä vaihtoehto Hootsuite:
Hootsuite sallii vain 10 sosiaalisen median tilin yhdistämisen aloitussuunnitelmaansa, joka maksaa 29 dollaria kuukaudessa; Toisaalta lähetettävissä on jopa 12 sosiaalisen median tiliä.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Suunnitelmat alkaen 99 dollaria / kuukausi tai 89 dollaria / kuukausi, kun laskutetaan vuosittain (28 päivän ilmainen kokeilu)
 • Verkkosivusto: https://agorapulse.com/

AgoraPulse Sitä käyttää yli 17 000 sosiaalisen median markkinoijaa ympäri maailmaa. Se on sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on rakennettu vakaville yritysomistajille ja virastoille, jotka käsittelevät kymmeniä asiakkaita.

Se ei vain tee siitä helppoa aikataulun sisältö sosiaalisen median alustoille, mutta se auttaa myös sinua hallita kommentteja ja vastata niihin yksinkertaisen postilaatikon kautta, johon kaikki joukkuetoverisi pääsevät.

Parasta AgoraPulse-ohjelmasta on, että se tarjoaa sisäänrakennettu CRM auttaa sinua hallitsemaan kaikkia asiakkaitasi sosiaalisen median alustoilla. Voit yhdistää ja hallita Facebook-, Twitter-, Instagram-, YouTube- ja LinkedIn-tilejä AgoraPulsen avulla yhdellä hallintapaneelilla.

Vaikka AgoraPulse tarjoaa kymmeniä uskomattomia ominaisuuksia, jotka voivat muuttaa tapaa hallita sosiaalista mediaa, en suosittele tätä työkalua, jos olet vasta aloittamassa, koska se voi olla vähän kallis aloittelijoille.

AgoraPulse-suunnitelmat:
AgoraPulsen suunnitelmat alkavat klo 99 dollaria kuukaudessa ja salli yhdistää jopa 10 sosiaalisen median tiliä enintään 2 käyttäjätilille (hallintaa varten).

Miksi AgoraPulse on hyvä vaihtoehto Hootsuite:
AgoraPulse sopii paremmin yrityksille, joilla on paljon asiakkaita. Se tarjoaa yksinkertaisen CRM: n, jonka avulla voit hallita ja seurata asiakkaitasi tuetuissa sosiaalisen median alustoilla.

3. itäminen sosiaalinen

itä sosiaalinen

 • Suunnitelmat alkaen 99 dollaria / kuukausi (30 päivän ilmainen kokeilu)
 • Verkkosivusto: https://sproutsocial.com/

Sprout Social käyttävät jotkut suuret online-markkinoinnin toimijat, kuten Glassdoor, Grubhub ja Vice. Se tarjoaa yksinkertaisen tavan hallita sosiaalisen median läsnäoloasi eri alustoilla ja säännöllisen sisällön ajoittamiseen.

Se antaa sinulle työkalut, joita tarvitset sosiaalisen median sisällön mainosaikataulun luomiseen ja hallintaan. Sprout Social -sovelluksella voit myös seurata sosiaalista mediaa avainsanoille, profiileille ja sijainneille.

Se antaa sinulle myös kyvyn hallita kommentteja kaikista sosiaalisen median profiileistasi suoraan yhdestä postilaatikosta, johon kaikki tiimisi pääsevät. Tämän ansiosta kommentteihin on uskomattoman helppo vastata ja pysyä seuraajien puheissa.

Kuten AgoraPulse, Sprout Social ei sovellu aloittelijoille tai yrityksille, jotka alkavat vasta sosiaalisen median markkinoinnilla. Sprout Socialin aloitussuunnitelma maksaa 99 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohden ja sallii vain viiden profiilin hallinnan. Mutta Sprout Social on uskomattoman hyödyllinen, jos sinulla on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa.

Sprout Sosiaaliset suunnitelmat:
Sprout Socialin aloitussuunnitelma antaa mahdollisuuden hallita jopa viittä sosiaalisen median profiilia ja maksaa 99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Miksi Sprout Social on hyvä vaihtoehto Hootsuite:
Sprout Social on tarkoitettu joukkueille, jotka haluavat hallita tuhansia seuraajia yhdestä postilaatikosta. Sprout Social tarjoaa paljon parempia CRM- ja asiakashallintatoimintoja kuin Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Suunnitelmat alkaen 30 dollaria / kuukausi tai 25 dollaria / kuukausi laskuttaessaan vuosittain (14 päivän ilmainen kokeilu)
 • Verkkosivusto: https://socialpilot.co/

SocialPilot on all-in-one sosiaalisen median markkinoinnin hallintatyökalu, jota käyttävät markkinointiguru Neil Patelin tykkääjät. Sen avulla voit ajoittaa viestit kaikille tärkeimmille sosiaalisille alustoille, kuten Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram ja vastaaville.

Sen avulla voit myös ajoita viestit visuaalisesti kalenterinäkymän avulla. Toisin kuin luettelon muut työkalut, SocialPilot on suunniteltu pienyrityksille, bloggaajille ja vasta aloittaville. Heidän aloitussuunnitelma tarjoaa yhteyden jopa 25 profiiliin, 3 käyttäjätiliin ja rajoittamattomaan ajoittamiseen vain 30 dollaria kuukaudessa.

SocialPilot-suunnitelmat:
SocialPilotin aloitussuunnitelma sallii jopa 25 profiilin viestien hallinnan ja ajoituksen vain 30 dollaria kuukaudessa tai 25 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuosittain.

Miksi SocialPilot on hyvä vaihtoehto Hootsuite:
SocialPilot on jopa kolme kertaa halvempi kuin Hootsuite, koska se sallii 25 sosiaalisen median profiilin ja kolmen käyttäjätilin yhdistämisen vain 30 dollarilla kuukaudessa, kun taas Hootsuite sallii vain 10 profiilin ja yhden käyttäjätilin 29 dollarilla kuukaudessa..

5. eClincher

eClincher

 • Suunnittelu alkaen 59 dollaria / kk ja 15%: n alennus laskutettaessa vuosittain (14 päivän ilmainen kokeilu)
 • Verkkosivusto: https://eclincher.com/

eClincher on tehokas sosiaalisen median aikataulutustyökalu, joka toimii Facebookin, Twitterin, Instagramin, LinkedInin ja muiden suurten sosiaalisen median alustojen kanssa. Sen mukana tulee kaikki mitä tarvitset hallitaksesi ja kasvattaaksesi sosiaalisen median läsnäoloasi.

Saat sisältökalenterin ajoittaa viestit viikkoja tai kuukausia etukäteen. Saat myös sosiaalinen postilaatikko hallita kaikkia kommentteja ja keskusteluja asiakkaidesi ja seuraajien kanssa yhdessä paikassa.

Yksi asia, josta en pidä tässä työkalussa, on, että sinun on tilattava lisäosa, joka maksaa 50 dollaria kuukaudessa / profiili, jos haluat Twitter CRM -ominaisuuksia. Jotkut muut luettelon työkalut tarjoavat sen ilmaiseksi.

eClincher-suunnitelmat:
eClincherin perussuunnitelma sallii jopa 10 profiilin yhdistämisen ja mahdollistaa rajoittamattomien viestien ajoituksen oikeudenmukaisesti 59 dollaria kuukaudessa.

Miksi eClincher on hyvä vaihtoehto Hootsuite:
eClincher on edistyneille käyttäjille luotu edistyksellinen sosiaalisen median hallintatyökalu. Jos haluat lisätietoja ja edistyneitä ominaisuuksia, eClincher on loistava valinta.

6. Puskuri

Puskuri

 • Ilmainen (rajoitettu) suunnitelma ja premium-suunnitelmat alkaen 15 dollaria / kk (14 päivän ilmainen kokeilu)
 • Verkkosivusto: https://buffer.com/

Puskuri on yksi vanhimmista ja suosituimmista sosiaalisen median aikataulutustyökaluista. Ne ovat olleet olemassa jo kauan ja tarjoavat kymmeniä ominaisuuksia yksinkertaistamiseksi sosiaalisen median aikataulut ja sisällön luominen.

Jos olet vasta aloittamassa, suosittelen voimakkaasti puskurin käyttöä suunnitelmat ovat erittäin edullisia ja työkalu on yksi helpoimmista oppia / käyttää.

Sosiaalisen median ajoituksen lisäksi pääset myös puskuriin selaimen laajennus jonka avulla voit ajoittaa viestin sosiaalisessa mediassa poistumatta lukemistasi sivusta.

Jos esimerkiksi haluat twiittiä mielenkiintoisen artikkelin, jota olet lukemassa, voit ajoittaa twiitin napsauttamalla puskurin selainlaajennuskuvaketta.

Yksi asia, jota en pidä puskurista, on se, että se sallii vain 100 viestin kerrallaan aloitussuunnitelmassa kerralla. Useimmat tämän luettelon työkalut sallivat ajoittamattoman määrän viestien kerrallaan.

Puskurisuunnitelmat:
Puskurin aloitussuunnitelma mahdollistaa 100 viestin ajoittamisen kerrallaan jopa 8 sosiaalisen median profiiliin 15 dollaria kuukaudessa.

Miksi puskuri on hyvä vaihtoehto Hootsuite:
Jos olet vasta aloittamassa, puskuri on paljon parempi vaihtoehto Hootsuitelle, koska 15 dollaria kuukaudessa saat ajoittaa jopa 100 viestiä jopa 8 sosiaalisen median profiiliin.

7. Sosiaalinen raportti

Sosiaalinen raportti

 • Suunnitelmat alkaen 49 dollaria / kuukausi (30 päivän ilmainen kokeilu)
 • Verkkosivusto: https://www.socialreport.com/

Sosiaalinen raportti on yksinkertainen sosiaalisen median ja sitoutumisen hallinnan työkalu, joka on tuhansia yrityksiä ympäri maailmaa. Sen avulla voit ajoittaa viestit kaikille tärkeimmille sosiaalisen median alustoille, kuten Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ja LinkedIn.

Sosiaalinen raportti antaa sinulle ja joukkueellesi myös kyvyn hallita kaikkia keskusteluitasi (kommentteja ja viestejä) seuraajien kanssa yhdessä paikassa. Se tarjoaa myös kymmeniä mittareita ja analyyttisiä ominaisuuksia antaaksesi sinulle kuvan sisällön tehokkuudesta sosiaalisen median sivustoilla.

Sosiaalisen raportin suunnitelmat:
Sosiaalisen raportin aloitussuunnitelman kustannukset 49 dollaria kuukaudessa ja mahdollistaa rajoittamattoman viestien ajoituksen jopa 25 profiilille.

Miksi sosiaalinen raportti on hyvä vaihtoehto Hootsuite:
Sosiaalinen raportti tarjoaa paljon edistyneitä analytiikka- ja hallintaominaisuuksia, joista Hootsuite puuttuu. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden erottaa profiilit projektin nimitilojen perusteella.

Hootsuite-vaihtoehdot: Yhteenveto

Joten mitkä ovat parhaat kilpailija-sivustot, kuten Hootsuite?

Jos olet vasta aloittamassa ja haluat säästää rahaa, suosittelen mennä jompaakumpaan Puskuri tai SocialPilot. Puskuri mahdollistaa 100 viestin ajoittamisen jopa 8 profiiliin vain 15 dollarilla kuukaudessa.

Toisaalta SocialPilot maksaa 30 dollaria kuukaudessa ja mahdollistaa 25 profiilin hallinnan ja ajoittaa rajoittamattoman määrän viestejä. Jos sinulla on rahaa, puskuri on paras vaihtoehto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me