7 parasta Google Drive -vaihtoehtoa

Pilvitallennus sivustojen, kuten Google Drive, avulla on helppo varmuuskopioida ja käyttää tiedostoja mistä tahansa ja luoda ja hallita asiakirjoja, laskentataulukoita, esityksiä, tutkimuksia. Google Drive on erinomainen ja ilmainen, mutta jos haluat parempi synkronointi ja yksityisyys sitten on parempia siellä.


Tallennus pilviin on muuttanut tapaa, jolla maailma kaappaa tietoja. Se on otettu pääasialliseksi tietojen tallennusmenetelmäksi: Unohda huoneet, joissa on arkistokaapit, vain niissä istuvat, vievät tilaa, aikaa ja työvoimaa seuloa sen läpi.

Parhaat Google Drive -vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus:. Tämä on suosituin pilvitallennuspalveluiden tarjoajani, koska Sync.com on edullinen, helppokäyttöinen, mukana on erittäin turvalliset ja ominaisuudet. Synkronoinnin salattu koodattu tallennusalusta ja sovellukset varmistavat, että vain sinä voit käyttää tietojasi pilvessä.
 • Toinen sija, paras yleinen:. Toinen sija on pCloud halvan hinnan ansiosta, ja rakastan kertaluonteisia kustannuksia elinikäisestä tilauksesta. pCloud’s Crypto tarjoaa asiakaspuoleisen salauksen, joka salaa tiedostosi millä tahansa laitteella ja tekee niistä näkymättömille muille..
 • Paras ilmainen vaihtoehto Google Drivelle: mukana tulee 2 Gt tallennustilaa ja on aina ilmainen. Dropbox käyttää SSL / TLS: ää suojaamaan siirtoissa olevia tietoja. SSL / TSL luo turvallisen tunnelin, jota suojaa vähintään 128-bittinen Advanced Encryption Standard (AES) -salaus.

Mikä on Cloud Storage?

Kun tallennustila on ”pilvessä” tai tiedostoja, asiakirjoja, kuvia jne. Tallennetaan etäältä pilvipalveluyritysten tarjoamista palvelimista, valtavien tietomäärien tallentaminen ei enää vie niin paljon energiaa ja tilaa kuin ennen pilveä edeltävinä päivinä..

Pilvien varastointia pidetään myös turvallisempana kuin useimmat valtavirran tallennusvaihtoehdot. Se tarjoaa välittömän pääsyn kaikkeen, mitä tarvitset, suojattuna kaikilta muilta, jotka ehkä haluavat upottaa sormea ​​tietoihin.

Useimmat yritykset (ja jotkut hallitukset) tallentavat tietonsa pilveen. Pilvialustat ovat myös tallennustilaa muulle tiedolle, mukaan lukien henkilökohtaiset muistot tai valokuvat.

On sanomattakin selvää, että haluat valita parhaan mahdollisen pilvipalveluntarjoajan, ja tekijät, kuten turvallisuus ja yksityisyys, ovat tärkeitä määritettäessä, mikä on paras.

Pilvitallennuksen edut

Pilvitallennus on yksinkertaista: Tiedostojen lähettäminen on helppoa, ja tiedostojen lataaminen tai jakaminen on helppoa. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

Useimmat pilvipalveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen vaihtoehdon, jossa on tietyn Gt: n tietomäärä ilmaiseksi: Lisää tallennustilaa tarkoittaa, että joudut maksamaan siitä.

Pilvitallennus takaa tiedostojen (ja kaiken muun, joka voidaan laittaa raakaan verkkotietoon) yksinkertaisen ja turvallisen tallentamisen.

Yksinkertaisesti, siksi pilvitallennus on parempi.

Mutta onko nykyinen pilvipalveluntarjoajasi oikea tarpeisiisi?

Mikä on Google Drive?

Google Drive on pilvitallennusvaihtoehto, jonka saat yhdessä Google- tai Gmail-tilisi kanssa. Se on ilmainen, ellet valitse yhtä heidän maksettavista suunnitelmistaan ​​päivittää tallennustilaa.

Google asema

 • Ensimmäinen 15 Gt tallennustilaa on täysin ilmainen
 • Tarjoaa offline-tilassa katselun ja muokkaamisen Googlen Office-työkaluilla (Docs, Sheets, Slides jne.)
 • Erittäin käyttäjäystävällinen ja käyttöympäristöjen välinen tuki
 • 2-kertainen todennus ja tiedostojen versiointi

Koska se tulee pakettina Google-tilin kanssa, siitä on tullut erittäin suosittu vaihtoehto, jota monet ihmiset pitävät parempana, koska se on oikeassa.

Käytätkö sinä tai yrityksesi Google Drivea?

Jos vastaus on kyllä, saattaa olla aika harkita joitain vaihtoehtoja. Vaikka Google Drive on ilmainen, kätevä ja mukana on Google-dokumentit, Sheets, Slides ja muut kätevät muokkaustyökalut, on haittoja, jotka saavat ihmiset harkitsemaan vaihtoa.

Miksi muuttaa Google Drivesta??

Tietosuojaongelmat ja mahdoton “Olen ollut lukittuna Google-tililtäni ikuisesti” -tilanne on saanut monet ihmiset vaihtamaan pilvivaihtoehtoihin, kuten Sync.com, Dropbox tai Box.

Kumpi on paras Google Drive -vaihtoehto?

Sync.com on aika hieno. Tietenkin, sinun on päätettävä siitä itse.

Tässä on katsaus Google Driven parhaisiin pilvitallennusvaihtoehtoihin.

1. Sync.com

sync.com

Mikä on Sync.com?

Sync.com on nousemassa yhdeksi vahvimmista kilpailijoista pilvitallennusalustoille, kuten Google Drive tai Dropbox. Se on ollut olemassa jo muutaman vuoden ajan, ja se on osoittautunut yhdeksi nopeimmista ja turvallisimmista paikoista, joihin voit tallentaa tietoja verkossa: Näiden ominaisuuksien ja erinomaisen asiakaspalvelun yhdistelmä on tehnyt Sync.comista pilvitallennusalustan voimapaikan, joka on upea yritys- tai henkilökohtaiseen käyttöön.

Avainominaisuudet

 • Suurempi tallennustila kuin mikään muu pilvipalveluntarjoaja. Halvemmissa suunnitelmissa on tilaa jopa 2 Tt koko tallennustilaa, kun taas yrityksille suunnatut suunnitelmat tarjoavat 10 Tt – ja se on käyttäjä kohti rekisteröitynyt pääpilveesi.
 • Tietoja ladataan ja niihin pääsee ladattavan dataohjelman tai selaimen avulla, vaikka dataohjelmaa suositellaan nopeampaan lataamiseen..
 • Automaattisen tietojen synkronoinnin mahdollisuus laitteiden varmuuskopioinnin varmistamiseksi.
 • Synkronoinnin salattu koodattu tallennusalusta ja sovellukset varmistavat, että vain sinä voit käyttää tietojasi pilvessä.

Plussat

 • Latausnopeus on sekä tasaista että nopeaa: Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, etenkin yrityspohjaisessa pilvialustassa.
 • Tietoja on helppo käyttää mistä tahansa, ilman viiveitä.
 • Asiakastuki vastaa kyselyihin nopeasti: Kansainvälinen tietojen tallennus vaatii, että asiakastuki on aina oikeassa paikassa, ja asiakas saa takaisin nopeasti nopeasti, jos käyttäjällä on ongelmia tai kysymyksiä.

Haittoja

 • Dropboxiin tai Google Driveen tottuneet käyttäjät saattavat joutua ottamaan oppaan navigoimaan Sync.com-käyttöliittymässä ensimmäistä kertaa.
 • Ei ladattavaa asiakastukea LInuxille.

Miksi käyttää Sync.com-sovellusta Google Drive -sovelluksen sijasta

Vaikka Google Drivea voidaan kutsua oletukseksi, Sync.com on maailmoja toisistaan ​​tallennuskapasiteetin, toiminnallisuuden ja teknisen tuen suhteen. Oletko koskaan yrittänyt saada nopea vastaus useimmista muista pilvipalveluyrityksistä? Suurin osa heistä saa sinut odottamaan, kun taas Sync.com on vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa kohtuulliseen aikaan – varsinkin jos sinulla on ongelmia.

Ei ole syytä pitää kiinni Google Driven tarjoamista rajoitetuista toiminnoista, kun Sync.com-palvelun sijaan sinulla on parhaat toiminnot ja tila.

2. Pudotusrasia

dropbox

Mikä on Dropbox?

Dropbox on yleensä yksi ensimmäisistä käyttäjien vaihtoehdoista, ja ihmiset tulevat harkitsemaan etsiessään tehokasta pilvipalveluntarjoajaa. He ovat olleet olemassa jo pitkään, ja suurin osa ihmisistä tuntee jo rajoitetun ”ilmaisen” tallennussuunnitelmansa: Jotkut saattavat jopa siirtyä johonkin maksettuihin suunnitelmiinsa sen sijaan. Dropbox.com on erityisen tehokas, jos haluat ladata tien päällä ja synkronoida kaikki laitteet yhdessä.

Avainominaisuudet

 • Ilmaiset, henkilökohtaiset ja liiketoimintasuunnitelmat riippuen siitä, kuinka paljon tietoa haluat tallentaa.
 • Lataaminen ja tietojen käyttö sovelluksen, ladattavan työpöytäohjelman tai selaimen kautta.
 • Yksinkertainen muokkaus- ja katselukapasiteetti yleisimmille asiakirja- ja mediatiedostotyypeille.

Plussat

 • Toimii nopeasti ja hyvin, riippumatta siitä, käytätkö tietokonetta tai älypuhelinta suurimman osan lataamisesta.
 • Tiedostoja on helppo järjestää, etsiä ja liikkua pilvessä vain muutamalla napsautuksella.
 • Ilmainen suunnitelma on oletusvaihtoehto monille ihmisille, ja sattuu olemaan loistava vaihtoehto kaikille, joilla ei ole vielä paljon tietoa, pysyä pilvessä vielä.

Haittoja

 • Jaa linkit voivat jättää koko pilvikansiosi haavoittuvaiseksi kenelle tahansa, jolla on linkki, kun halusit jakaa vain yhden tiedoston.
 • Liitäntäongelmien vuoksi unohda saumaton lataus tai lataus pilveen.
 • Suurimpaan osaan pilvestäsi ei ole offline-tilassa pääsyä hätätilanteita varten.

Miksi käyttää Dropboxia Google Driven sijaan?

Jos olet tottunut Google Driveen, Dropbox tuntuu unelmalta useimmille käyttäjille. Toiminnallisuus on parempi, ja vaikka Dropboxista puuttuu hieno ”Google Docs” -editori, jonka löydät Drivesta, sen kyky katsella tiedostoja selaimen, sovelluksen tai työaseman asiakasohjelmassa muodostaa tämän.

3. pCloud

pcloud

Mikä on pCloud?

pCloud on yksi uudemmista pilvipalvelujen tarjoajista, joka on tullut voimaan vasta viimeisen 10 vuoden aikana. PCloud-käyttäjien pelkän kasvun tulisi olla selkeä osoitus siitä, että pCloud-toiminnot osoittautuivat paremmiksi – ja jokaiselle, joka tarkistaa sen, tulee olla vaikuttunut helpommin navigoitavasta käyttöliittymästä.

Avainominaisuudet

 • Sisäänrakennettujen mediasoittimien ja asiakirjojen katseluohjelmien avulla voit avata, katsella ja suoratoistaa tiedostoja suoraan pilvestäsi riippumatta siitä, missä olet: Tämä on hienoa ihmisille, jotka haluavat suosikki elokuvansa ja muistojensa sormenpäähänsä.
 • Tiedostojen automaattinen lataus laitteiden välillä ja suoraan pilveen.
 • Valikoivan synkronoinnin avulla voit valita tietyn PC-kansion ja synkronoida vain siinä olevan sisällön: Suuri kaikille, jotka eivät halua kaikkia tietojaan pilveen automaattisesti.
 • pCloud nostaa tietoturvan korkeammalle pCloud-salauksen avulla. Sen avulla voit salata tiedostosi tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi ensin ennen lähettämistä tiedostoa varastoon. Avataksesi sen, sinun on käytettävä luomaa avainta, nimeltään CryptoPass.

Plussat

 • Heidän ilmainen suunnitelmansa tarjoaa 10 Gt tallennustilaa ilmaiseksi, ja muita raskaampia suunnitelmia on saatavana kaikille, jotka tarvitsevat enemmän irti.
 • Ne tarjoavat elinikäisen suunnitelman, joka tarjoaa maksun kerran ja pääsyn kattavaan pilveen loppuelämäsi ajan.
 • Lähettäminen ja automaattinen synkronointi on melko helppo prosessi kaikille, jotka haluavat täydellisen hallinnan (ja välitöntä pääsyä) online-juttuihinsa.

Haittoja

 • pCloudin pilvitallennusvaihtoehdoista voi puuttua suurille yrityksille: Monet tarvitsevat paljon enemmän kuin 2TB, tarjoamansa enimmäismäärän..
 • Niiden hinnoittelu voi olla kallista, jos et valitse elinikäisiä suunnitelmia, mikä voi olla hieno kertaluontoinen käyttö, jos olet vain henkilökohtainen käyttäjä.

Miksi käyttää pCloudia Google Driven sijasta??

Google Drive on toistaiseksi saanut paljon tulipaloa heidän pilvitallennuksensa vuoksi. Tietoturva- ja yksityisyysongelmat ovat tärkeimpiä valituksia: Muita ovat asiakastuen puute, todennäköisyys lukita itsesi asemallesi, jos menetät käyttöoikeutesi laitteisiin, ja todellisen tallennustilan puute jopa heidän maksettujen suunnitelmiensa kanssa. pCloud tuo esiin suurimman osan käyttäjistä Google Driveen liittyvistä ongelmista ja tarjoaa paremman alustan, jota on helpompi käyttää.

4. Laatikko

box.com

Mikä on laatikko?

Monet käyttäjät eivät ehkä ole kuulleet Box.comista aiemmin, mutta se on loistava pilvitallennusvaihtoehto henkilökohtaisille käyttäjille, jotka voivat käyttää turvallista online-tallennustilaa. Ne tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia ja maksettuja vaihtoehtoja, ja molemmat ovat riittävän tehokkaita pitämään yrityksen tai henkilön tiedot turvassa – ja riittävän helppo tapa ladata ja käyttää näitä tietoja.

Avainominaisuudet

 • Ilmaiset suunnitelmat, jotka tarjoavat sinulle useita Gt: n verran online-tallennustilaa, ja maksetut suunnitelmat, jotka nostavat tämän hinnan tarpeeksi pienemmälle yritykselle.
 • Mahdollisuus lähettää ja ladata tiedostoja yhdellä napsautuksella selaimen sisäisestä pilvestä.
 • Rajoitetut tiedostojen käyttöasetukset, joiden avulla kuka voi nähdä tietyt tiedostot ja milloin.

Plussat

 • Box.com tarjoaa turvallisen pilven, joka tarjoaa hakkerointia kestävän takuun, ja yhden harvoista pilvistä, jotka tekevät.
 • Nopea lataus useimmista paikoista ympäri maailmaa.
 • Mahdollisuus rajoittaa sitä, kuinka ihmiset näkevät tiedostoja.
 • Jokainen tiedosto on salattu käyttämällä AES 256-bittistä salausta eri paikoissa.

Haittoja

 • Siellä ei ole fiksua muokkaustyökalua tai tiedoston esikatselutoimintoa. Siellä on vain tiedostonimi ja mahdollisuus napsauttaa niitä ladataksesi: Se ei ole fiksu yhdellekään pilvipalvelujen tarjoajalle.
 • Jos lähetät jonkin ilmaisen suunnitelman, yli 250 Mt: n tiedostojen lähettämiselle on automaattinen korkki. Mikä järkeä tässä on?
 • Box tuntuu paljon edistyneemmältä kuin sen tarvitsee, jopa käyttäjille, jotka kutsuvat itseään edistyneiksi.

Miksi käyttää Boxiä Google Driven sijaan??

Jos olet turhautunut Google Driveen ja etsit vain henkilökohtaista pilviä tai tilaa, jonka avulla voit jakaa valokuvia ja videoita perheenjäsenten kanssa, Box on hieno vaihtoehto katsoa – vaikka parempiakin niitä on edelleen (kuten Sync.com ), joka voi tarjota sinulle enemmän.

Boxiin liittyvät toiminnallisuusongelmat (kuten tiedoston esikatselun puuttuminen) tarkoittavat, että on olemassa hyviä syitä tarkastella sen sijaan Sync.com-sivua.

5. Taustalasi

backblaze

Mikä on Backblaze?

Backblaze on toinen uudemmista pilvipalvelujen tarjoajista, jotka ovat olleet toiminnassa vasta viimeisen kymmenen vuoden ajan. He ovat onnistuneet nousemaan yhdeksi Google Driven voimakkaimmista kilpailijoista vain tarjoamansa tallennustilan vuoksi (ja heidän verrannollisen GB-verkonsa, jos tarttut laskimeesi ja selvittää, kuka todella antaa sinulle enemmän arvoa).

Avainominaisuudet

 • Pikalataus mobiililaitteesta, selaimesta tai heidän ladattavasta sovelluksesta.
 • Vaihtoehto useille suunnitelmille, joissa maksetut suunnitelmat antavat useita TB: n käytettävissä olevaa tallennustilaa (ja enemmän kuin muut pilvipalveluntarjoajat hinnasta). Rajoittamaton tallennustila on käytettävissä niille, jotka eivät ole varmoja siitä, kuinka paljon tietoa on siirrettävä.
 • Tiedoston palautusvaihtoehto kohteille, jotka saatat vahingossa poistaa ja haluat palata pilveen myöhemmässä vaiheessa.

Plussat

 • Mahdollisuus rajoittamattomaan tiedostovarastointiin sitä tarvitseville käyttäjille.
 • Nopea ja helppo latausprosessi helposti navigoitavalla käyttöliittymällä.
 • Suojaus: He takaavat, etteivät henkilöt varasta, myy tai tarkista niitä, joita pilven omistaja ei ole valtuuttanut tekemään niitä.

Haittoja

 • Tiedoston palautus voi viedä hetken.
 • Automaattinen tiedosto .zip-toiminto tietojen pakkaamiseen tarkoittaa, että äänitiedostojen laatu voi heikentyä.
 • Vaikeampi navigoida käyttäjille, joilla ei ole hiukan enemmän tietokonekokemusta.

Miksi käyttää Backblaze-asemaa Google Driven sijaan??

Lisäämällä rajoittamattoman tallennustilan, jokainen, joka tarvitsee tallentaa valtavia määriä tietoja kerralla, suosii Backblazea tavalliseen Google Driveen – varsinkin jos olet ylittänyt Googlen tarjoaman kapasiteetin, mutta sinulla on enemmän tiedostoja nousemaan pilveesi.

6. SpiderOak

SpiderOak

Mikä on SpiderOak?

SpiderOak on vähemmän tunnettu pilvipalveluntarjoaja, mutta tämä ei tarkoita, että ne vaarantavat nopeuden, tilan tai turvallisuuden – ja se saattaa olla loistava vaihtoehto jokaiselle, joka haluaa päästä Google Drivesta turvallisempaan tilaan..

Avainominaisuudet

 • Ilmainen suunnitelma jopa 2 Gt tallennustilaa.
 • Suora Linux-tuki heidän työpöytäohjelmaansa ja muut vaihtoehdot Windows- tai Mac-käyttäjille.
 • Lataa suoraan sovelluksen kautta, jolloin voit esikatsella tiedostoja.

Plussat

 • Johdonmukaisesti nopea nopeus online-kirjaston lataamisessa tai käyttämisessä.
 • Helppo käyttää, jopa niille, jotka eivät ole tottuneet pilvilatausalustoihin.
 • Useita latausalustoja, ystävällisiä Macille, PC: lle, Linuxille tai mobiililaitteille.

Haittoja

 • Vakavasti puuttuu siitä, mitä se tarjoaa ilmaiseksi säilytystilaa.
 • Maksetut vaihtoehdot ovat kalliimpia kuin niiden täytyy olla: Muut palveluntarjoajat, kuten Sync.com, tarjoavat paremman vertailutarjouksen.

Miksi käyttää SpiderOakia Google Driven sijaan??

Jos turhautumiseesi Google Drivessa sisältyy asiakastuen puute ja viiveiden lataaminen tai lataaminen, SpiderOak voi olla loistava valinta – mutta vain sillä ehdolla, että sinulla ei ole paljon tallennettavia tietoja, ja älä unohda puutetta oikeiden lisäosien “katselemisesta” sovelluksessaan. Palautusvaihtoehdon lisääminen korvaa sen.

7. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

Mikä on Microsoft OneDrive?

Jos käytät Windows-tietokonetta, olet aiemmin nähnyt jonkin tietokoneesi vaihtoehdon OneDrivelle; olet ehkä kuullut, että se varmuuskopioi tiedostoja OneDriveen ja löytänyt tiensä pilveen ihmettelemällä miksi.

OneDrive on Microsoftin vastaus pilveyn, ja se osoittautuu melko tehokkaaksi työkaluksi sekä yrityksille että henkilökohtaisille käyttäjille.

Avainominaisuudet

 • Saumaton ja nopea tiedostojen lataus sovelluksesta, asiakkaasta tai suoraan selaimesta.
 • Automaattinen virustorjunta ja vakoiluohjelmat tarkistavat kaikki ladatut ja jaetut tiedostot.
 • Ilmaiset ja maksetut suunnitelmat, jotka tarjoavat käyttäjille 10 Gt mahdollista pilvitallennusta ja enemmän.

Plussat

 • Nopeuden lataaminen ja lataaminen OneDriven avulla on enemmän kuin tarpeeksi henkilökohtaiseen ja yritystoimintaan.
 • Tiedostojen (tai vain tiettyjen kansioiden) automaattinen synkronointi tekee siitä helpon.
 • OneDrive lupaa kunnollisen turvallisuuden, ja siitä saatkin.

Haittoja

 • Microsoftin valmistama OneDrive on täysin poistettu kaikenlaisesta Linux-tuesta.
 • Ilmaiset vaihtoehdot ovat erittäin rajoittavia, ja kokeneet käyttäjät tai yritykset eivät myöskään löydä OneDrivea tyydyttävää vaihtoehtoa.
 • Turhauttavaa uusien käyttäjien tutustua toisiinsa, ja suurin osa ihmisistä on luopunut siihen mennessä, kun he selvittävät sen.

Miksi käyttää OneDriveä Google Driven sijaan??

OneDrive on tehokas ja loistava vaihtoehto Google Drivelle missä tahansa valitussa päivässä. Se on helppokäyttöinen, turvallinen ja nopea – ja se on kaikki asia, jonka Google Drive lakkasi toimimasta noin kymmenen vuotta sitten. Jopa Dropbox-käyttäjät voivat harkita OneDrivea – mutta toimivuuden kannalta Sync.com näyttää silti voittavan.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitkä ovat Google Driven edut??

Google Drive on ilmainen, synkronointia, jakamista ja yhteistyötä on helppo käyttää, ja se sisältyy Google-dokumenteihin, taulukkoihin, dioihin, piirustuksiin, kyselyihin, lomakkeisiin ja muuhun.

Mitkä ovat Google Driven haitat?

Hidas synkronointi ja hidas lataus- ja latausnopeus. Tietosuoja on ollut huolenaihe, koska Google Drive on liitetty Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston PRISM-projektiin.

Mitkä ovat parhaat Google Drive -vaihtoehdot?

Parhaiten maksetut vaihtoehdot Google Drivelle ovat Sync.com ja pCloud.com. Paras ilmainen vaihtoehto on Dropbox.

Parhaat Google Drive -vaihtoehdot: Yhteenveto: Joten mikä on parasta?

parhaat google-asemavaihtoehdot

On turvallista sanoa, että pilvipalveluntarjoajalle on tarpeeksi vaihtoehtoja, jotka voivat saada pään pyörimään, kun on aika valita yksi sinulle tai yrityksellesi. Pilvitallennus on tullut halvempaa, nopeampaa ja parempaa – ja nyt on enemmän yrityksiä kuin vain kolme pilvimegaliittiä, jotka hallitsivat teollisuutta.

Useimmista tarkistetuista pilvipalveluntarjoajista Sync.com on myös yksi turvallisimmista: Toistaiseksi heitä ei ole koskaan murtautunut tai heidän käyttäjän tiedot ole vaarantunut – ja tämän ovat monet muut pilvipalveluntarjoajat (jopa suurimmat). ei voi vaatia.

Sync.com on myös korkein toiminnallisuuden, nopeuden ja helppokäyttöisyyden suhteen sekä edistyneille että aloittelijoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map