7 parasta ExpressVPN-vaihtoehtoa

Internet-palveluntarjoajasi näkee Internet-liikenteesi ja todennäköisesti kirjaa selaushistorian. Siksi tarvitset ExpressVPN-tyyppistä VPN-palvelua liikenteen sekoittamiseksi salatussa tunnelissa. Tässä on kokoelma juuri nyt.


Kun etsit jotain Googlessa, Internet-palveluntarjoajasi tietää tarkalleen mitä Googlesi ja mistä paikasta. Internet-toimintasi on aina keskimäärin. virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) salaa Internet-liikenteesi ja piilottaa ja suojaa online-identiteettiasi.

Parhaat ExpressVPN-vaihtoehdot vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: sisältää kaiken mitä tarvitset hyvästä VPN: stä, mukaan lukien yksityisyys, turvallisuus, nopeus ja valtava määrä paikkoja ja palvelimia.
 • Toinen sija, paras yleinen: on yhdysvaltalainen VPN-yritys, joka korostaa nopeutta, turvallisuutta ja yksityisyyttä – runsaalla yhteydellä edulliseen hintaan

Mikä on ExpressVPN

expressvpn-vaihtoehdot

ExpressVPN toimittaa lähes jokaiselle alueelle. Heidän VPN-verkko on nopea, turvallinen ja vapauttaa Netflixin ja tukee torrentteja.

ExpressVPN on VPN-palvelu, jonka avulla voit surffata Internetissä nimettömästi. Kun käytät VPN: tä, kukaan ei voi seurata sijaintiasi tai online-toimintaa. Edes palveluntarjoajasi tai maanne hallitus.

ExpressVPN: n edut

ExpressVPN tarjoaa yksinkertaisen VPN-palvelun, jonka avulla voit suojata kaikki laitteet ja selata Internetiä nimettömästi, kukaan ei tiedä. Ne tarjoavat sovelluksia kaikille laitteille ja alustoille, mukaan lukien älytelevisiot, Android, iOS, PlayStation ja jopa Internet Router -laitteesi..

Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • Tiukka “ei kirjaudu” -käytäntö.
 • 160 VPN-palvelimen sijaintia 94 maassa ympäri maailmaa.
 • Sisäänrakennettu nopeustestiominaisuus.
 • Luokan paras 256-bittinen AES-salaus.
 • Nimetön IP-, Kill-Switch-, Netflix- ja P2P-palvelinten yhteensopivuus.
 • IP-osoitteen peittäminen.
 • Käytä 3 laitetta yhdellä tilauksella.

Onko ExpressVPN luotettava? Jos turvallisuus on yksi tärkeimmistä huolenaiheistasi, voit olla varma, että ExpressVPN suhtautuu turvallisuuteen vakavasti. Useimmat käyttäjät tarvitsevat vain oletusarvoisen (ja turvallisimman) ”OpenVPN”, ExpressVPN tukee myös SSTP-, L2Tp / IPsec- ja PPTP-protokollia.

Kun käytät VPN-palvelua, pääset helposti verkkosivustoille, jotka ovat estäneet maassasi tai Internet-palveluntarjoajasi.

ExpressVPN on loistava VPN-palvelu, mutta sinun pitäisi tietää, että siellä on kilpailijoiden sivustoja, kuten ExpressVPN. Tässä on luettelo parhaista ExpressVPN-vaihtoehdoista tällä hetkellä:

1. NordVPN

nordvpn

 • Virallinen verkkosivusto: www.nordvpn.com
 • Yli 5000 VPN-palvelinta ympäri maailmaa monissa eri maissa.
 • Internetistä löytyy halvin hinnoittelu.

Miksi käyttää NordVPN: ää ExpressVPN: n sijasta

Siellä ei ole’t monet Internet-VPN-palveluntarjoajat, jotka voivat voittaa NordVPN: n’s hinnoittelu. Useimmat VPN-palvelut, mukaan lukien ExpressVPN, veloittavat 100 dollaria vuosisuunnitelmastaan.

Mutta NordVPN: n avulla voit saada 3 vuoden palvelun vain 100 dollarilla.

Heillä on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa, ja niiden avulla voit valita minkä maan haluat yhdistää. Mielestäni NordVPN on paras vaihtoehto ExpressVPN: lle.

Miksi käyttää ExpressVPN: ää NordVPN: n sijasta

ExpressVPN: llä on enemmän sijainteja valita kuin NordVPN. Heidän sovelluksensa kattavat kaikki laitteesi ja alustasi, mukaan lukien älytelevisiot, PlayStation, Android ja iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Virallinen verkkosivusto: www.bulletvpn.com
 • Zero Logging Policy.
 • Globaalin VPN-palvelinten verkon avulla voit valita maan, josta haluat käyttää Internetiä.

Miksi käyttää BulletVPN: ää ExpressVPN: n sijasta

BulletVPN tarjoaa nollakirjauskäytännön. Tämä tarkoittaa, että he eivät’t kirjaa mitään toimintaa palvelimilleen. Tämä parantaa yksityisyyttäsi eikä jätä jälkiä.

Miksi käyttää ExpressVPN: ää BulletVPN: n sijasta

Jos käytät Internetiä selaamaan useita laitteita, ExpressVPN on paras valinta. Ne tarjoavat sovelluksia kaikille laitteille ja alustoille, mukaan lukien PlayStation, Android, iOS, Mac ja Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Virallinen verkkosivusto: www.ipvanish.com
 • 40 000+ jaettua IP-osoitetta ympäri maailmaa.
 • Liikennelokit nolla.

Miksi käyttää IPVanishia ExpressVPN: n sijasta

IPVanish on esitelty monilla suosituilla sivustoilla, kuten CNN, NBC News, Mashable, TechRadar ja PCMag.com..

Jos haluat VPN-palvelun, joka ei tallenna liikennettäsi millään palvelimellaan, siirry IPVanishin kanssa. Niiden nollaliikennelokeja koskevalla käytännöllä voit olla varma, että mitään online-aktiviteetteistasi ei kirjata.

Miksi käyttää ExpressVPN: tä IPVanishin sijasta

ExpressVPN on vähän helpompi käyttää kuin IPVanish. Jos käytät paljon laitteita ja haluat yksinkertaisen sovelluksen, ExpressVPN on paras tapa edetä.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Virallinen verkkosivusto: www.vyprvpn.com
 • Redditin järjestelmänvalvojien suosittelema ja käyttämä.
 • Ei lokikirjakäytäntöä.

Miksi käyttää VyprVPN: ää ExpressVPN: n sijasta

VyprVPN-sovelluksia on saatavana käytännöllisesti katsoen kaikille alustoille ja laitteille, mukaan lukien Linux, Windows, iOS, Android, Mac ja jopa reitittimet. Niiden kirjautumattomuuskäytäntö antaa sinun selata Internetiä jättämättä jälkeään jälkiä.

Miksi käyttää ExpressVPN: ää VyprVPN: n sijasta

ExpressVPN on vähän helpompi oppia, mutta maksaa paljon enemmän kuin VyprVPN. Ne tarjoavat sinulle pääsyn yli 3000 VPN-palvelimen verkkoon ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden Internetiin käytännöllisesti katsoen mistä tahansa maasta.

5. CyberGhost

cyberhost vpn

 • Virallinen verkkosivusto: www.cyberghost.com
 • BestVPN.com-palkinnon voittaja.
 • Nollahakukäytäntö.

Miksi käyttää CyberGhostia ExpressVPN: n sijasta

CyberGhost tarjoaa erittäin yksinkertaisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla jopa aloittelijat voivat käyttää palvelua helposti. Ne tarjoavat sovelluksia kaikille laitteillesi, mukaan lukien Android, iPhone, Windows ja Mac. Keskimääräinen arvosana heidän palvelulleen on 9,4 TrustPilotissa.

Miksi käyttää ExpressVPN: tä CyberGhostin sijasta

ExpressVPN tarjoaa sovelluksia, jotka voivat kattaa yksityisyytesi kaikissa käyttämissä laitteissa. Ne tarjoavat sovelluksia yli tusinalle eri alustalle ja laitteelle, mukaan lukien Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV ja paljon muuta laitetta..

6. Mullvad

mullvad

 • Virallinen verkkosivusto: www.mullvad.net
 • Kehittäjille ja ohjelmistohenkilöstölle rakennettu VPN-palvelu.
 • Ei toimintalokkeja ollenkaan.

Miksi käyttää Mullvadia ExpressVPN: n sijasta

Mullvad on edistyksellinen VPN-palvelu ihmisille, jotka tietävät tekevänsä ja haluavat olla haamu Internetissä. Mullvad ei’t kysy sinulta sähköpostia tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

Sen sijaan saat tilinumeron, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Mullvadiin ja maksaa palvelusta sen. He kannustavat maksamaan käteisellä tai Bitcoinilla pitämään henkilöllisyytesi yksityisenä.

Miksi käyttää ExpressVPN: ää Mullvadin sijaan

Jos et’t edistynyt käyttäjä ja pysy sitten poissa Mullvadista. Se’on rakennettu käyttäjille, jotka tietävät mitä tekevät. ExpressVPN on paljon parempi valinta, jos haluat yhden napsautuksen asennuksen kaikille laitteillesi.

7. Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

yksityinen verkkoyhteys (pia)

 • Virallinen verkkosivusto: www.privateinternetaccess.com
 • Yksi vanhimmista ja luotettavimmista VPN-palveluista.
 • Suurten merkkien, kuten MSN Money, Wired, Gizmodo ja Yahoo, luottamus!.

Miksi käyttää yksityistä Internet-yhteyttä ExpressVPN: n sijasta

Yksityinen Internet-yhteys on esitelty verkkolehdissä, kuten PCMag, Tom’s Opas ja Cnet. Niiden avulla voit käyttää VPN-palvelua 10 laitteessa samanaikaisesti. Niiden avulla voit myös valita useita VPN-yhdyskäytäviä.

Miksi käyttää ExpressVPN-palvelua yksityisen Internet-yhteyden sijasta?

Toisin kuin yksityinen Internet-yhteys, ExpressVPN on Britannian Neitsytsaaret toimiva yhtiö. Tämä tarkoittaa, että he eivät’t ole noudatettava mitään tietojen tallennussääntöjä.

Parhaat ExpressVPN-vaihtoehdot: Yhteenveto

Jos haluat halvemman vaihtoehdon ExpressVPN: lle, siirry sitten NordVPN: n kanssa. Se on paras vaihtoehto ExpressVPN: lle markkinoilla. Heidän 3-vuoden suunnitelma maksaa vähemmän kuin ExpressVPN’s 1-vuoden suunnitelma.

Jos haluat täydellisen yksityisyyden, mene sitten mukaan Mullvad. Varo sitä’s edistynyt alusta, joka ei sovellu aloittelijoille, joten älä tee sitä’t kirjaudu, ellet ole hyvä tietokoneiden kanssa.

He eivät’t kysy henkilökohtaisia ​​tietoja pitääksesi sinut täysin nimettömänä verkossa ja salliaksesi maksut Bitcoinin muodossa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map