Aloittelijan opas uudelleenkohdistukseen

Jos joku poistuu verkkosivustoltasi ostamatta mitään, menetät rahaa. Vaikka ohjaat liikennettä blogiisi ilmaisen SEO-liikenteen kautta, menetät aika ja resurssit, jotka vietit yrittäessäsi saada ilmaiseksi liikennettä. Mutta sen ei tarvitse olla tällainen.


Koska on tapa purkaa enemmän sijoitetun pääoman tuottoprosenttia jokaiselta verkkosivustossasi käyvältä henkilöltä.

Tätä maagista menetelmää korkeamman ROI: n saavuttamiseksi kutsutaan uudelleenkohdistaminen.

aloittelijoille opas uudelleenkohdistamiseen

Mikä on uudelleenmarkkinointi?

Kun henkilö käy verkkosivustollasi ja poistuu tilamatta sähköpostiluetteloasi tai ostamatta mitään, on todennäköistä, että henkilö ei koskaan tule takaisin verkkosivustoosi.

Jos 1000 ihmistä poistuu verkkosivustoltasi kuukausittain tekemättä mitään toimia, menetät vähintään 1 000 dollaria, jos kyseisten kävijöiden hankkiminen maksaa sinulle 1 dollaria kävijää kohti.

Uudelleenkohdistaminen on ollut olemassa jo kauan, mutta suurin osa yrityksistä ei käytä sitä. Sen avulla voit kaksinkertaistaa tilaajakantasi, lisätä myyntiä ja myydä enemmän tavaraa nykyisille asiakkaillesi.

Se on paras tapa purista kävijöiltä eniten sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Sen avulla voit asettaa tuotemerkkisi uudestaan ​​ja uudestaan ​​mahdollisten ja asiakkaidesi eteen.

Tämä Retargerin grafiikka selittää sen parhaiten:

mikä on uudelleensuuntaamista

Vaikka grafiikka puhuu vain potentiaalisten asiakkaiden muuntamisesta asiakkaiksi, voit käyttää uudelleenkohdistamista moniin asioihin:

 • Myydä tai ristiinmyydä asiakas.
 • Muuta kerta-asiakkaista toistuvia ostajia.
 • Tavoita asiakkaita, jotka eivät vastaa sähköposteihin.
 • Varmista, että brändisi pysyy asiakkaiden mielessä mainostamalla sisältöäsi.
 • Tavoita asiakkaita muilla omistamillaan laitteilla.

Uudelleenkohdistuskampanjasi tavoite voi vaihdella. Voit järjestää useita erilaisia ​​uudelleenkohdistuskampanjoita samanaikaisesti eri tavoitteilla. Mutta päätavoite on aina lisätä sijoitetun pääoman tuottoprosenttia saat jokaisesta dollarista, jonka vietät vierailijan hankkimiseen.

Uudelleenmarkkinointi vs. uudelleenmarkkinointi?

Nyt olet ehkä kuullut termin uudelleenmarkkinointi aiemmin, niin mikä ero uudelleenmarkkinoinnin ja uudelleenkohdistuksen välillä?

uudelleenmarkkinointi vs. uudelleenkohdistus

Molempia termejä käytetään usein vaihtokelpoisesti, mutta uudelleenmarkkinointi on strategia, jonka tarkoituksena on saada asiakkaat uudelleen mukaan sähköpostimarkkinoinnin, sosiaalisen median ja offline-toimintojen kautta.

Uudelleenmarkkinointi on uudelleenmarkkinoinnin “taktiikka” ja keskittyy yleensä maksettuihin teksti- ja näyttömainoksiin.

Kuinka uudelleensijoittaminen toimii

Uudelleenmarkkinointi voi kuulostaa todella monimutkaiselta prosessilta, jos olet siihen uusi. Mutta siitä ei ole mitään huolta. Se ei vaadi miljoonan dollarin budjettia tai monimutkaisia ​​ohjelmistoja ja työkaluja. Ja sinun ei vie vuosia oppia käyttämään uudelleenkohdistusta saadaksesi lisää myyntiä.

Se on yksinkertainen prosessi näyttää maksettuja mainoksia ihmisille, jotka ovat jo vierailleet verkkosivustollasi tai ovat aiemmin ostaneet sinulta jotain.

On olemassa kaksi tapaa suunnata ihmiset uudelleen:

1. Kerää tietoja uudelleenkohdistuspikselillä

Jokainen mainosalusta, jolla on mahdollisuus kohdistaa käyttäjiä uudelleen, tarjoaa tavan kerätä tietoja yksinkertaisella tekniikalla, jota kutsutaan uudelleenkohdistuspikseliksi.

Uudelleenkohdistava pikseli on yksinkertaisesti verkkosivusi sivuille sijoittama yhden tai kaksirivinen JavaScript-koodi, joka auttaa mainosalustaa tunnistamaan käyttäjän. Kun alusta on tunnistanut käyttäjän, hän tallentaa tietonsa tilisi uudelleensuuntausluetteloon.

Kuulostaa hämmentävältä?

facebook-pikseli

Tässä on esimerkki Facebook Pixelin toiminnasta:

Laitat pienen JavaScript-koodin verkkosivustosi sivuille. Tämä skripti ladataan joka kerta, kun joku käy verkkosivustollasi. Tämä komentosarja yhdistetään sitten Facebook-palvelimiin. Palvelimet yrittävät tunnistaa käyttäjän IP-osoitteen ja evästeiden avulla.

Jos verkkosivustollasi käyneellä henkilöllä on Facebook-tili ja hän on kirjautunut sisään Facebookiin tuolloin, Facebook lisää kyseisen käyttäjän uudelleenkohdistusluetteloosi. Voit myöhemmin kohdistaa tämän käyttäjän uudelleen Facebook-mainosalustan kautta. Mitä enemmän ihmisiä käy, sitä suurempi uudelleensuuntausluettelosi tulee.

Näihin kävijöihin kuuluvat ihmiset, jotka käyvät verkkosivustollasi myös muista mainosalustoista. Tämän avulla voit kohdistaa uudelleen käyttäjät, jotka ovat nähneet tai napsauttaneet mainostasi muiden mainosalustojen kautta.

Jos sinulla ei ole jo verkkosivustollesi asennettua uudelleen kohdistavaa pikseliä, asenna yksi heti.

2. Kohdista foorumin asiakkaasi asiakasluettelosi kanssa

Jos sinulla on jo luettelo asiakkaista, voit lähettää luettelon heidän sähköpostiosoitteistaan ​​Facebookiin. Kun olet tehnyt sen, Facebook yrittää sovittaa Facebook-tilit näihin sähköpostiosoitteisiin löytääksesi Facebookissa olevat asiakkaasi.

facebook mukautetut yleisöt

Tämä on loistava tapa myydä tai ristiinmyydä asiakkaitasi. Paitsi, että uudelleensijoittavan luettelon luominen ihmisiltä, ​​jotka ovat jo ostaneet sinulta, auttaa sinua myymään enemmän tuotteita ja palveluja samoille ihmisille.

Aina on helpompaa myydä enemmän tavaroita samoille ihmisille kuin on löytää lisää näkymiä ja muuttaa heistä asiakkaita.

Mainosten uudelleenkohdistamisen avulla voit mainostaa enemmän tuotteitasi nykyisille asiakkaillesi.

Tässä on loistava esimerkki Facebookin uudelleenkohdistuksen mainoksesta asiakasluettelon perusteella:

facebook-uudelleenkohdistusesimerkki

Edellä on uudelleen kohdistava mainos DigitalMarketer. Ne on suunnattu liikenteessä käyneille ihmisille & Conversion Summit 2014. Heidän viestinvälitys pyytää selkeästi aiemmin konferenssiin osallistuneita nykyisiä asiakkaitaan osallistumaan uudelleen konferenssiin.

DigitalMarketer vetää vanhat osanottajansa vuosittain.

Parhaat jälleenmyyntiympäristöt

Tässä on yleiskatsaus markkinoiden kolmesta suosituimmasta uudelleensuuntausympäristöstä: Google AdWords, AdRoll ja Facebook.

Google AdWordsin uudelleenmarkkinointi

Google palvelee miljardeja hakutulossivuja päivittäin. Voit näyttää mainoksesi näiden hakutulosten päällä. Mutta tiedättekö, että AdWords antaa sinun myös näyttää mainoksia miljoonissa kolmansien osapuolien verkkosivustoissa, jotka kuuluvat heidän verkkoon?

google adwords -markkinointi

Google AdWordsin avulla voit hidastaa vierailijoita, mahdollisia asiakkaita ja nykyisiä asiakkaita verkossa. Useimmat verkkosivustot, jotka saavat miljoonia kävijöitä, ovat osa Googlen mainontaverkostoa. Voit kohdistaa ihmisiin, jotka käyvät kaikilla näillä miljoonilla verkkosivustoilla.

Vaikka kohdemarkkinamme olisi liian hip tai liian vanha käyttämään Facebookia, voit kohdistaa heidät verkon ympärille verkkosivustoilla, joita he lukevat tai käyvät säännöllisesti.

Paitsi, että voit myös uudelleenmarkkinoida asiakkaita, jotka etsivät kilpailijoitasi käytyäsi verkkosivustolla, kuten SendinBlue tekee:

google adwords uudelleenkohdistava esimerkki

Google-mainosverkolla on ilmoitettu kyky tavoittaa yli 90% Internetin käyttäjistä maailmanlaajuisesti. Se on melkein jokainen, joka käyttää Internetiä.

Kokeile Google-mainosverkostoa, jos haluat pystyä kohdistamaan verkkosivustosi kävijät ja asiakkaat uudelleen verkkoon, ei vain yhdelle alustalle, kuten Facebook.

AdRoll-uudelleenkohdistus

AdRoll antaa sinun kohdistaa potentiaalisia asiakkaita paremmin AI: n avulla. Niiden avulla voit näyttää oikean viestin oikealle henkilölle oikeaan aikaan käyttämällä tekoälyä. Heidän AI: n avulla voidaan optimoida markkinointi useilla kanavilla, kuten Facebook, Instagram, Gmail ja monet muut alustat.

Jos etsit yhden luukun ratkaisua sellaisten mainosten luomiseen, jotka toimivat ilman liikaa kokeiluja ja virheitä, AdRoll on tapa edetä.

Tämä heidän verkkosivustolta tuleva kuva kuvaa parhaiten kuinka heidän alustaansa todella toimii:

AdRoll

Sen sijaan, että rajoittaisit vain hakua tai näyttöä, niiden avulla voit näyttää mainoksia potentiaalisille asiakkaillesi missä tahansa he käyvät Internetissä.

Niiden avulla voit kohdistaa asiakkaita käyttämällä molempia Staattiset ja dynaamiset mainokset. Rakastat dynaamisia mainoksia, jos ylläpidät verkkokauppasivustoa tai myyt enemmän kuin muutamia tuotteita. Niiden avulla voit näyttää mainoksia, jotka liittyvät tuotteeseesi, jota asiakas juuri katsoi tai voisi kiinnostaa.

Jos esimerkiksi verkkosivustosi käyttäjä tarkasteli myymiäsi kelloja, on järkevää näyttää heille mainoksia, joissa mainostetaan näitä kelloja, ei kenkiä tai koruja. Dynaamisilla mainoksilla voit näyttää tarkan tuotteen, josta asiakkaasi kiinnostaa.

AdRoll raportoi, että heidän asiakkaansa ansaitsevat yli 240 miljardia dollaria vuosittain. He omistavat asiakkaidensa tulokset alustan kyvylle optimoida ja mukauttaa näytettyjä mainoksia automaattisesti sen perusteella, mitä käyttäjä saattaa kiinnostaa aiemman käyttäytymisen perusteella.

AdRollilla voit kohdistaa automaattisesti kaikki Internetin välityksellä oikeat viestit millä tahansa käyttämällään laitteella, olipa kyseessä sitten kannettava tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Facebookin uudelleenkohdistus

Facebook on suurin sosiaalisen median alusta, jonka käyttäjiin kuuluu muun muassa teini-ikäisiä 80-vuotiaita. Jos haluat uudelleenmarkkinoida asiakkaitasi Facebookissa, sinun on ensin asennettava heidän Retargeting Pixel verkkosivustollesi. Voit myös lähettää luettelon asiakkaidestasi, joihin haluat kohdistaa.

Facebook yhdistää asiakkaidesi sähköpostit Facebook-tileihin. Jokainen asiakkaasi, jolla on Facebook, lisätään uudelleenkohdistusluetteloosi. Kun ne on lisätty uudelleenkohdistusluetteloosi, et ole rajoittunut niiden uudelleensuuntaamiseen Facebookissa. Voit kohdistaa ne uudelleen kaikkiin verkkosivustoihin ja alustoihin, jotka ovat osa Facebookin mainontaverkostoa, mukaan lukien Instagram, Pikaartikkelit ja suuri määrä verkkosivustoja.

facebook-mainosten esimerkki

Facebookin avulla voit kohdistaa uudelleen vierailijat kaikkien heidän käyttöympäristöjensä perusteella. Joten voit ensin kohdistaa asiakkaan uudelleen uudelleen Facebook-uutissyötteen kautta ja näyttää sitten seuraavan mainoksen hänen Instagram-syötteessään. Käytettävissä oleviin alustoihin kuuluvat Messenger, Instagram ja jopa WhatsApp.

Paras osa Facebook-mainonnasta on, että sinulla on näennäisesti rajaton määrä mahdollisuuksia päästä. Yli 1,3 miljardin aktiivisen käyttäjän avulla Facebook voi auttaa sinua tavoittamaan kaikki asiakkaasi ympäri maailmaa.

Hienoja uudelleenmarkkinointitapauksia, jotka osoittavat meille, kuinka se tehdään oikein

Jos olet innoissasi ensimmäisen uudelleenkohdistuskampanjan käynnistämisestä, niin kuin sinun pitäisi olla, sinun tulisi ensin saada inspiraatiota ihmisiltä, ​​jotka tekevät jo hienoa työtä uudelleensuuntaamisessa. Seuraavat tapaustutkimukset antavat sinulle kuvan siitä, mitä voit tehdä teollisuudellesi tilanteeseesi.

Bebê-myymälä sai 98% muutoksen

 • Ala: Vauvan tuotteet
 • foorumi: Google AdWords
 • Tulos: Muuntoprosentin nousu 98%

Bebê Store pystyi saavuttamaan 98%: n korotusprosentin käyttämällä AdWords-työkalua, jonka nimi on Tuloksenoptimointityökalu. Tämä työkalu on osa AdWords-alustaa, jota voit käyttää ilmaiseksi, kun aloitat mainosten näyttämisen.

Bebê-myymälä, kuten nimestä voi päätellä, myy vauvatuotteita, mukaan lukien rattaat, lelut ja tietysti vaipat.

He käyttävät dynaamista uudelleenmarkkinointia näyttääkseen karusellin tuotteista, jotka liittyvät tuotteisiin, jotka heidän vierailijansa ovat mahdollisesti jo tarkistaneet:

Bebe-tapaustutkimus

Tuloksenoptimointityökalu tutkii asiakkaidesi käyttäytymistä ja näyttää heille mainoksia, kun he ovat valmiita ostamaan.

American Patriot alensi hankintakustannuksiaan 33%

 • Ala: Mökkivuokraus
 • foorumi: AdRoll
 • Tulos: Vähennetään hankintahintaa 33%

American Patriot pystyi vähentämään hankintakustannuksiaan mahtavilla 33 prosentilla siirtymällä Google Ads -sovelluksesta AdRoll-tilaan.

Vaikka he saivat näyttökertoja Google Ads -palvelusta, he eivät saaneet tuloksia AdRoll-tapaustutkimuksessa mainitun American Patriotin edustajana:

“Ennen AdRollia käytimme Google-uudelleenkohdistusta, ja vaikka meillä oli ehdottomasti näyttökertoja, emme saaneet paljon tuloksia.”

Siirtyminen AdRollille alensi hankintakustannuksia vain 10 dollaria / asiakas, mikä oli aiemmin 15 dollaria / asiakas. AdRoll käyttää AI: tä kohdistaakseen ja näyttääksesi oikean viestin oikealle asiakkaalle kaikilla laitteillaan.

Etsijä nosti keskimääräistä tilausarvoa 13%

 • Ala: Ennen omistamia ylellisyyttä kelloja
 • foorumi: Google AdWords
 • Tulos: Laske hankintahintaa 34%

Tarkkailulaite pystyi saavuttamaan 1 300% sijoitetun pääoman tuottoprosentin mainoskuluissaan ja vähentämään hankintakohtaisia ​​kustannuksiaan 34 prosentilla kohdistamalla uudelleen 20 eri ryhmän ihmiset, jotka osoittivat ostavansa aikomuksen.

etsimen tapaustutkimus

Sen sijaan, että kohdentaisi kaikkia, Watchfinder tuplasi vain niiden ihmisten kohdentamisen, jotka ovat jo käyneet verkkosivustollaan ja osoittaneet kiinnostustaan ​​ostaa yksi tuotteistaan..

Heidän menestys johtui siitä, että on erittäin helppoa myydä enemmän tavaroita olemassa olevalle asiakkaalle kuin myydä henkilölle, joka ei tunne tuotemerkkiäsi.

Myfix-syklit saavuttivat yli 1500%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentin mainoskulutussaan

 • Ala: Pyörät
 • foorumi: Facebook
 • Tulos: 6,38% CTR ja 1 500% ROAS

Myfix Cycles on Torontossa toimiva polkupyöräkauppias. He käyttivät Facebook-mainoksia uudelleenkohdistamalla polkupyöriä, jotka maksavat keskimäärin yli 300 dollaria. Ei ole helppoa myydä tuotetta, jonka hinta on yli 100 dollaria. Myyntisykli kasvaa ja vaatii enemmän vuorovaikutusta tuotteen hinnan noustessa.

He aloittivat uudelleenkohdistuksen ihmisille, jotka lisäsivät polkupyörän ostoskoriin, mutta eivät koskaan suorittaneet kassaprosessia. He pystyivät saavuttamaan mainoksilleen vaikuttavan keskimääräisen napsautussuhteen 6,38% ja tekivät 15 dollaria jokaisesta kuluttamastaan ​​dollarista. He ansaitsivat 3 043 dollaria myynnistä kuluttamalla vain 199 dollaria Facebook-mainoksiin. Se on mainosten kulutus 1500%: n tuotto:

myfix syklit tapaustutkimus

Tämä tapaustutkimus osoittaa, että voit hyötyä uudelleen kohdistamisesta, vaikka budjetti olisi niin pieni kuin 200 dollaria.

WordStream saavutti keskimääräisen vierailun keston 300%

 • Ala: Verkkomarkkinointipalvelut
 • foorumi: Google AdWords
 • Tulos: Lisää paluuvieraita 65%

WordStream pystyi lisäämään paluuvieraita 65% ja keskimääräisen vierailun keston 300%.

Tapaustutkimuksen mukaan WordStream sai tuhansia kävijöitä joka kuukausi, mutta kukaan niistä ei tiennyt mitä he tekivät tai myivät. Vaikka he saivat satoja tuhansia kävijöitä ilmaiseksi hakukoneista, he eivät saaneet mitään myyntiä sisällöstään.

Siihen asti, kun he alkoivat kohdistaa verkkosivustosi kävijöitä Facebook-mainosten avulla. He suunnittelivat kolmea erilaista verkkosivukävijöiden segmenttiä, mukaan lukien ihmiset, jotka vierailivat heidän kotisivullaan, ihmiset, jotka käyttivät ilmaista työkaluaan, ja ihmiset, jotka luivat heidän blogiaan. He pystyivät nostamaan tulosprosenttiaan 51% käyttämällä uudelleenkohdistavia mainoksia.

Avainsanat

Jos et hidasta asiakkaitasi, menetät rahasi nyrkillä.

Uudelleenkohdistamalla ihmisiä, jotka ovat jo ostaneet jotain sinulta, voit lisätä asiakkaasi elinajan arvoa myymällä enemmän tuotteita nykyisille ostajille.

Voit hyötyä myös verkkosivustosi vierailevien ihmisten uudelleenkohdistamisesta. Jos joku vierailee verkkosivustollasi ja osoittaa kiinnostusta tuotteeseen käymällä tuotesivulla, voit siirtää kyseisen henkilön uudelleen käyttäytymisen perusteella ja näyttää hänelle kiinnostuneen tuotteen mainoksen.

Uudelleenkohdistaminen voi auttaa sinua lisää myyntiäsi ja ansaitse enemmän rahaa jokaiselta vierailijalta joka vierailee verkkosivustollasi, ja jokainen henkilö, joka ostaa sinulta.

Jos et ole koskaan yrittänyt mainosten uudelleen kohdistamista aiemmin, sinun pitäisi tehdä aloita Facebook-mainonnalla. Heidän alusta on helpoin oppia ja toimii, vaikka sinulla olisi pieni budjetti työskennellä jonkun kanssa.

Toisaalta, jos olet kyllästynyt kohdistamiseen asiakkaille manuaalisesti mainosalustoilla, sinun tulee kirjautua sisään AdRoll. Ne optimoida ja mukauttaa mainoksesi sinulle tavoittaa kohdeasiakkaasi oikealla viestinnällä, joka auttaa myyntiä lopettamaan.

Jos sinulla ei ole ideoita aloittamisesta, katso yllä olevia tapaustutkimuksia löytääksesi inspiraatiota aloittamistavasta ja siitä, kuinka sijoittaa ihmisiä uudelleen sijoitetun pääoman tuottoon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map