41 Esimerkkejä tunnettujen tuotemerkkien käyttämistä kasvun hakkerointitekniikoista

Täällä olen koonnut kuinka kuuluisat tuotemerkit ja reaalimaailman yritykset ovat hakkeroineet tiensä kasvuun ?


kasvun hakkerointitekniikat ja esimerkit

Mutta ensin …

Contents

Mikä on kasvun hakkerointi?

Kasvun hakkerointi on lause, jonka Sean Ellis loi vuonna 2010. Ellis oli “menossa” -puoli Piilaaksossa auttaen yrityksiä kasvattamaan käyttäjäkuntaansa. Hän sanoi sen:

Kasvu hakkeri on henkilö, jonka todellinen pohjoinen on kasvu – Sean Ellis

Kasvu hakkeri on joku, joka on hybridi markkinoijan ja koodaajan välillä, joku tavoittelee tuottaa massiivista kasvua / seuraamista (eli “kasvu”) – nopea ja usein tiukka budjetti (eli hakkeri)

Kasvuhakeri keskittyy usein halvempiin vaihtoehtoihin perinteisiin markkinointimenetelmiin ja työskentelee yleensä pienissä startup-yrityksissä, joilla ei ole resursseja kilpailla vakiintuneiden yritysten kanssa.

Katso tämä erinomainen luettelo resursseista ja kuratoitu luettelo työkaluista.

Sinun on myös tarkistettava tämä 5+: n kasvustrategian tarkistusluettelon malleja, vinkkejä ja esimerkkejä. Opi kuinka korkean tason tavoitteita saada aikaan, tunnistaa tärkeimmät panokset ja jopa kuinka voit suorittaa kasvukokeita saavuttaaksesi nämä tavoitteet.

3 kuuluisaa kasvun hakkerointia

 • Takaisin kun Facebook aloitti tavoitteenaan hankkia 200 miljoonaa käyttäjää 12 kuukaudessa. Yksi kuuluisa kasvun hakkeri tämän saavuttamiseksi oli lahjoittamalla upotettavat tunnusmerkit ja widgetit, joita käyttäjät voivat julkaista verkkosivuillaan ja blogeissa, jotka linkittävät ihmiset takaisin heidän Facebook-sivulleen. Pelkästään tämä hakkerointi johti miljooniin ilmoittautumisiin.
 • LinkedIn kasvoi 2 miljoonasta 200 miljoonaan käyttäjään toteuttamalla kasvun hakkerointitekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat luoda oman julkisen profiilin. Tämä oli LinkedInin loistava askel, koska se varmisti, että käyttäjäprofiilit näkyvät orgaanisesti Googlen hakutuloksissa, ja tämä auttoi kasvattamaan LinkedInin brändiä ja käyttäjäpohjaa.
 • YouTube aloitti videoiden jakamisalustana ja kasvoi siitä maailman toiseksi suurimmaksi hakukoneeksi Googlen jälkeen käyttämällä tätä kasvun hakkerointitekniikkaa. Kun vierailet YouTubessa katsomaan videota, saat upotuskoodin, jonka avulla voit jakaa videon blogissa, verkkosivustossa tai sosiaalisessa verkostossa. Tämän ansiosta käyttäjien on erittäin helppoa ladata videoita ja jakaa niitä maailmalle.

Siirrytään nyt erityisiin kasvuhakkeihin …

Esimerkkejä kasvun hakkerointitekniikoista ja strategioista

Yrityskaupan kasvun hakkerit (ilmainen markkinointi)

 1. The Quora Traffic Hack

Käytä SEMrush + Quoraa parantaaksesi orgaanisen haun sijoituksiasi Googlessa tekemällä näin:

 1. SEMrushissa > Domain Analytics > Orgaaninen tutkimus > etsi quora.com
 2. Napsauta Lisäsuodattimet ja suodata avainsanat, jotka sisältävät kohdesanasi, positiot alle 10 ja volyymi yli 100
 3. Mene Quoraan ja kirjoita paras vastaus kysymykseen
Yritykset, jotka tekivät tämän:

Geckoboard

Lue lisää:

 1. Johtava lomakeesittely

Sisällytä aloitussivulle tai ilmaisen lyijymagneetin valinnaiseen lomakkeeseen (paperikirja, tapaustutkimus, video jne.) Lomakkeen loppuun yksi ylimääräinen ‘Kyllä / Ei’ -kenttä, jossa lukee «Haluatko demo ohjelmistomme ?” joten voit varata demoja ihmisille, jotka ovat jo kiinnostuneita näkemään ohjelmistosi.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

KISSmetrics, Bounce Exchange

Lue lisää:

http://grow.kissmetrics.com/webinar-171

 1. Edistynyt ”Powered By” -hack

Käytä ”powered by” -taktiikkaa. Muutama osa kävijöistä napsauttaa sitä ja saapuu kotisivullesi, josta jotkut pyytävät esittelyä. Sen on osoitettu johtavan viruskertoimeen k > 0,4, mikä tarkoittaa, että jokainen 10 hankittua käyttäjää tuottaa 4 lisäkäyttäjää. Optimoidaksesi enemmän tuloksia, käytä dynaamista avainsanan lisäystä aloitussivulle, johon lähetät ihmisiä, sen yrityksen nimellä, joka ohjasi heidät verkkosivustollesi.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Sisäpuhelin, Wistia, Qualaroo

Lue lisää:

https://blog.aircall.io/the-saas-guide-to-leveraging-the-powered-by-tactic/

 1. Gmailin niukan kasvun hakkerointi

Kun Google julkaisi Gmailin vuonna 2004, kaikki käyttivät joko Hotmailia tai Yahoota. Google muutti alakoiriongelmansa etuna. Koska palvelin tilaa on rajoitetusti, Google teki hyvityksen niukkuudesta. Kun se käynnistettiin, se tapahtui vain kutsun avulla, alkaen noin 1 000 vaikuttajasta, jotka pystyivät lähettämään ystäviä. Tämä loi vaikutelman, että kirjautuessasi Gmailiin sinusta tuli osa eksklusiivista klubia.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

gmail

Lue lisää:

http://time.com/43263/gmail-10th-anniversary/

 1. The Dream 100 ABM -hake

Käytä tätä suoraviivaista tilipohjaista markkinointitekniikkaa tunnistaaksesi unelma 100 asiakkaasi (tai mikä tahansa numero), selvittää, mihin yliopistoon päätöksentekijä jokaisessa yrityksessä meni, lähetä hänelle yliopiston baseball-lippalakki henkilökohtaisella huomautuksella kuinka yrityksesi voi auttaa heitä.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Laatikko

 1. Yhteisseminaarin hakkerointi

Ota yhteys tilasi vaikuttajiin, joilla on suuri yleisö, ja tee heidän kanssaan koulutussuunnitelma. Verkkoseminaarien myynnin sijasta tee 100-prosenttisesti opettavainen verkkoseminaari, jonka avulla kysely tehdään verkkoseminaarin lopussa, jotta ihmiset voivat valita, ovatko he kiinnostuneita ohjelmistosi esittelystä.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Hubspot, Unbounce, Uberflip

Lue lisää:

https://www.eofire.com/podcast/nathanlatka/

 1. OKCuрidin datamarkkinointi-hakkerointi

Online-treffit ovat usean miljardin dollarin toimiala, ja OkCupid on hyödyntänyt omia taloustietojaan blogikirjojen luomiseen, ja tämä on auttanut heitä tulemaan treffipalveluiden vahvistajaksi. OKCupidin valtavasta aineistosta on tullut markkinoinnin kultakaivos. OkCupid-blogiviestit on tyypillisesti rakennettu oman tietotutkimuksensa ympärille ja niissä on napsautussuunnan otsikoita ja kiistanalaisia ​​aiheita. Tietojen avulla voit kertoa tarinankestäjälle empiirisesti perusteltuja suuntauksia, havaintoja ja analyysejä alastasi, jolla olet.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

OkCupid

 1. Pienin virustuotteiden hakkerointi

Luo jotain 1-2 päivässä’on virusperäisempi kuin varsinainen tuotteesi, jotta voidaan testata tunteellisten tuotteiden sopivuutta ja luoda luettelo sähköposteista avataksesi ydintuotteesi. Varmista, että virustuotteesi on läheisesti linjassa ydintuotteesi kanssa, ja keskity käyttäjien määrään, jotta voit maksimoida muunnokset virustuotteestasi ydintuotteeksi.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

rauhoittaa

Lue lisää:

 1. Sovellusmarkkinoiden hakkerointi

Jos sinulla on integraatio suuren SaaS-yrityksen kanssa, voit yrittää saada sovelluksesi luetteloon niiden kauppapaikalle (esim. Salesforce App Exchange, G Suite Marketplace, Xero App Marketplace).

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Pipedrive, Insight, ProsperWorks

Lue lisää:

https://auth0.com/blog/how-to-get-from-0-to-10000-customers-with-b2b-app-marketplaces/

 1. Älykäs SEO-hakkerointi

Katso korkeimman tuloksen saaneet avainsanasi AdWordsissa ja luo sitten SEO-strategia, jotta nämä avainsanat saadaan myös orgaanisesti. Tai jos et’t suorita AdWords-haku Google Search Consolen hakukyselyraportissa nähdäksesi mitkä avainsanat saavat napsautuksia verkkosivustollesi, mutta ovat sivulla 2 ja tarvitsevat lisäyksen sivulle 1.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Optimaalisesti, vipu, simPRO

Lue lisää:

http://searchengineland.com/how-to-leverage-ppc-to-discover-high-converting-keywords-for-seo-131862

 1. Älykäs SEO-integraatiohake

Luo sivu, joka kertoo integraatiostasi muiden ohjelmistokumppaneiden kanssa, joten kun joku etsii integrointikumppanisi ohjelmiston tietyn käyttötavan, jonka ohjelmistosi ratkaisee, verkkosivustosi tulee esille.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Zapier, Xero, Klipfolio

Lue lisää:

https://zapier.com/zapbook/slack/trello/

 1. 3000 Word -sisältömarkkinoinnin hakkerointi

Kirjoita yli 3000 sanaa syvällisiä blogiartikkeleita, jotka kattavat tietyn aiheen yksityiskohtaisesti. Esittele artikkelissa alan tarjoajien tarjouspyyntöjä ja linkki muiden hyvämaineisten blogien tutkimuksiin. Lähetä sitten heille sähköpostia ilmoittamalla, että esiintyit artikkelissasi sosiaalisen jakamisen edistämiseksi..

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Puskuri, Moz, Shopify

Lue lisää:

https://www.quicksprout.com/2017/01/04/a-step-by-step-guide-to-producing-a-3000-word-article-on-any-topic/

https://visioneerit.com/7-tips-can-growth-hack-social-media-presence-today/

 1. Kyselyvastaushack

Lähetä kysely postituslistallesi ja tarjoa vastaajille mahdollisuus voittaa cupcakeja. Valitse satunnaisesti 10 osallistujaa tutkimuksesta saadaksesi tusinaa cupcakea. On todistettu, että ihmiset saavat mieluummin tusinan cupcakes kuin iPad.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

RJMetrics

Lue lisää:

https://thinkgrowth.org/the-greatest-marketing-growth-hack-of-all-time-hint-cupcakes-784ccaa3f78

 1. Korkeasti pätevä lyijyhakki

Varmista, että kaikkien ohjelmistoa ostavien on ensin käynyt läpi tämä prosessi, ennen kuin annat heille kokeiluversion tai esittelyn ohjelmistosta (ellei kyseessä ole viittaus). TOFU: suppilon yläosa sisältöä (esim .: raportti, whitepaper, pyyhkäisytiedosto jne.), MOFU: suppilon keskellä oleva sisältöosa (verkkoseminaari, video jne.), BOFU: alhaalta -suppilon sisältö (tapaustutkimukset, esittely, strategiakutsu jne.).

Yritykset, jotka tekivät tämän:

HubSpot

Lue lisää:

https://rocketshipgrowth.com/the-most-scalable-channel-for-large-highly-qualified-saas-leads-hint-its-not-facebook-4c6fe110a6e7

 1. Sisällön uusintahake

Seuraa näitä 5 vaihetta.

 1. Vaihe 1: Lähetä sähköpostia listallesi artikkelisi kanssa (milloin tahansa, jolla on korkein avoin hinta, historiallisen sähköpostitilastosi perusteella).
 2. Vaihe 2: Jaa artikkeli sosiaalisen median tileistä heti, kun sähköpostikampanja on lähetetty.
 3. Vaihe 3: Etsi yrityksesi kannalta merkityksellisiä kanavia ja lähetä linkit (esim. Foorumit, FB-ryhmät, löysät ryhmät).
 4. Vaihe 4: Odota muutama päivä saadaksesi analyyttisiä tietoja (tilastot, jakamiset ja kommentit).
 5. Vaihe 5: Lähetä suurten kustantajien sähköposteja tai tweet-toimittajat, jotka raportoivat sisältöaiheestasi, kuvakaappauksella vetovoiman osoittamisesta (esimerkiksi: “Viestilläni on 50% osakekurssi, kuvakaappaus liitteenä, repost ehkä?”).
Yritykset, jotka tekivät tämän:

Uber, HubSpot, KISSmetrics

Lue lisää:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-promote-b2b-saas-content-eab660ee2407

 1. PR-takaisku

Onko huono PR? Syytetäänkö “repiäksi”? Luo oma verkkosivusto, jolla voit kertoa tarinan, esitellä tosiasioita ja näyttää sosiaalisia todisteita todistaaksesi version versiosi tarinasta ja muuntaa vihaajat asiakkaiksi.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Freshdesk

Lue lisää:

http://ripoffornot.org/

 1. Twitter-hyppyprosessi

Menevät ovat päivät, jolloin voit kirjoittaa lyhyen, 500 sanan sisältävän blogitekstin aiheesta ja odottaa satojen, ellei tuhansien kävijöiden löytävän sen verkosta. Ne ”julkaise ja rukoile” -päivät ovat kauan ohitetut. Nykyään tarvitaan enemmän ponnistuksia huomatuksi. Tulla sisään “Twitter-hyppymenetelmä”. Se on prosessi, joka auttaa toimittamaan äskettäin julkaistut artikkelisi satoille erittäin kohdennetuille lukijoille.

 1. Vaihe 1: Kirjoita yksi 10x / badass-artikkeli aiheesta, jonka tunnet hyvin
 2. Vaihe 2: Tunnista ihmiset, jotka ovat jakaneet samanlaisia ​​artikkeleita sosiaalisessa mediassa
 3. Vaihe 3: Jaa artikkeli näille ihmisille
Yritykset, jotka tekivät tämän:

junto

Lue lisää:

HANKINNAN KASVUHAKKUT (MAKSUTTU MARKKINOINTI)

 1. Matalan budjetin mainontahake

Uudelleenkohdista ihmisiä, jotka ovat nähneet SaaS-tuotteesi myyntisivun, Eivätkä saaneet ilmaista kokeiluversiota / esittelyä / ostaneet JA jotka ovat tiettyjen tuuletinsivujen käyttäjiä (esim. Suurin kilpailijasi). Tällä kerroksellisella kohdistuksella yleisösi on hyvin pieni, minkä ansiosta voit käyttää vähemmän kuin 10 dollaria budjettia päivässä, luoda mainos, joka puhuu nimenomaisesti kohdeyleisöllesi, jotta voit lisätä napsautussuhdetta ja kiihdyttää tuloksiasi nopeasti, vuoro vähentää mainoksesi kustannuksia.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

SamCart

Lue lisää:

http://www.digitalmarketer.com/buying-website-traffic/

 1. Saapuvan uudelleenmarkkinoinnin hakkerointi

Muunna enemmän saapuvaa liikennettäsi johtaaksi kohdistamalla niitä näiden 8 mainosverkon kautta: GDN, Facebook, Gmail, YouTube, Instagram, Twitter, Taboola, Yahoo Gemini ja AOL ONE.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Optimizely

Lue lisää:

https://rocketshipgrowth.com/how-the-worlds-biggest-saas-companies-leverage-inbound-to-dominate-a-market-cae780d38bcd

 1. AdWords SaaS -hack

Kohdeominaisuuskohtaiset, toimialakohtaiset ja erittäin tuottavat kilpailijan avainsanat. Ohjaa ihmisiä suoraan ominaisuuskohtaisille ja toimialakohtaisille aloitussivuille kutsumalla toimintaohjelmaan esittelyä varten, jotta ihmiset saavat puhelimessa myyntiä.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

NetSuite, Zoho, Freshdesk

Lue lisää:

https://rocketshipgrowth.com/how-we-outcompete-ebay-on-google-adwords-without-a-big-ad-budget-885e22d4e619

 1. PPC Hyper-Growth -hakki

Näytä Google-mainokset aloitussivulle ilmaiseksi kokeiluversion rekisteröintiä tai esittelypuhelua varten. 1-10% muuntaa. Muuntaaksesi muut 90% + uudelleenkohdista heidät FB-lyijymainoksilla pehmeämmällä myymällä (kuten paperikirja). Niiden sijoituksista johtaa markkinoinnin automatisointikampanjaan (kuten sähköpostin minikurssi) ja työnnä heidät aloittamaan kokeilu tai varaamaan esittely myyntitiimisi kanssa.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Tippa, SurveyMonkey, Pardot

 1. Pikselinvaihto-hakkerointi

Löydä toinen yritys, joka myy samalle kohdeasiakkaalle kuin sinä (mutta ei ole kilpailukykyinen) ja tarjoa kumppaniksi heidän kanssaan asettamalla uudelleensuuntautuva pikseli verkkosivustollesi, kun taas he sijoittavat hidastuspikselisi verkkosivulleen käyttämällä työkalua, kuten Perfect Audience Kytkeä. Käytä hätämainoksia Facebookin kautta ajaaksesi uusia, kustannustehokkaita johtoja suppilosi yläosaan TOFU-lyijymagneetin avulla.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Uusi jäänne, SendGrid, Runscope

Lue lisää:

http://marketingland.com/perfect-audience-launches-partner-retargeting-network-directly-target-others-sites-visitors-83518

 1. AdWords-kilpailijoiden hakkerointi

Jos tilaasi on suuri kilpailija, jota monet ihmiset etsivät, mutta SaaS tarjoaa paremman vastineen rahalle, parempia ominaisuuksia tai paremman maineen, voit kohdistaa heidän tuotemerkkinsä. Voit tehdä tämän onnistuneesti kuluttamatta markkinointibudjettia ensin tunnistamalla ainutlaatuisen eropisteesi (ts. Vastinetta rahalle, ominaisuudet, maine). Toiseksi, kohdista avainsanat perustuen USP-tietoisuutesi (ts .: ominaisuudet = [mailchimp], vastinetta rahalle = [mailchimp hinnoittelu], maine = [mailchimp arvostelu]). Kolmanneksi, luo vertailutaululla aloitussivu, joka osoittaa, kuinka olet parempi kuin kilpailijasi kyseisellä alueella, jotta mainoksesi on osuvampi ja näytetään.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Sisäpuhelimet, pikakirjat, Wrike

Lue lisää:

https://www.intercom.com/customer-support/zendesk-alternative

 1. Facebook Algorithm Trial -rekisteröinnin hakkerointi

Sijoita FB-tulosseurannan pikseli sivulle, jolle ihmiset laskeutuvat, kun olet kirjautunut ohjelmistosi kokeiluversioon, luo Lookalike-yleisö perustuen ihmisiin, jotka ovat tulleet tulosseurannan pikseliin, ja luo sitten FB-kampanja, jonka tavoitteena on ”Verkkosivun muunnokset”. lähettää yleisöllesi samanlaista liikennettä sivulle ilmaisella kokeilutarjouksella. Facebook käyttää algoritmiaan kohdistaakseen ihmisiä, jotka ovat eniten samanlaisia ​​kuin ihmiset, jotka ovat jo kirjautuneet ja muuttaneet sivustosi.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

InVision, Treehouse, Asana

 1. Facebook-TOFU-hakkerointi

Käytä FB-lyijymainoksia ihmisten ohjaamiseen lyijymagneettiin (esim. Tapaustutkimukset tietyille pystysuunnille, whitepaper jne.). Lisäät tuloksia, koska kun joku napsauttaa päämainoksesi, avautuu lomake, jossa henkilön FB-yhteystiedot täytetään automaattisesti. Käytä sitten markkinoinnin automaatiosähköposteja kehittääksesi johtoa ohjelmistosi esittelypyyntöihin.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Infusionsoft, Salesforce, InsightSquared

 1. Tapaustutkimus hakkeroinnin uudelleenmarkkinoinnista

Uudelleen kohdennetaan verkkosivustojen kävijöitä tapaustutkimussivulle (esim. Katso, kuinka Zendeskin yhteinen markkinajärjestely Bob käytti meitä saamaan XYZ: n valmiiksi) esittämällä demo-tapauksen lopussa toimintakehotus (sulje pois luettelo maksettuista käyttäjistä, jotta sinä älä tuhlaa mainosbudjettia). Ryhmitä verkkosivustojen kävijät, jotka näkevät tapaustutkimuksen, ainutlaatuiseksi yleisöksi ja näytä sitten heille mainoksia uudelle tapaustutkimukselle, jotta kiinnostuneimmat asiakkaasi näkevät tuoreita uusia tapaustutkimuksia asettamassasi järjestyksessä..

Yritykset, jotka tekivät tämän:

simPRO

Lue lisää:

http://www.jonloomer.com/2016/05/10/facebook-website-custom-audience-enhancements/

 1. Mukautettu affiniteettiyleisön hakkerointi

Luo yleisö ihmisistä, jotka ovat käyneet määritellyillä verkkosivustoilla (kilpailijat, blogit, teollisuusjulkaisut jne.), Ja kohdista sitten heihin Google-näyttömainoksilla. Näyttömainoksen näkevä joku ei välttämättä ole vielä kiinnostunut tuotteestasi, joten tarjoa sisältöä, joka on mielestäsi arvokasta ja hyödyllistä mahdollisuuksillesi luoda luottamusta ja bränditietoisuutta (esim. Verkkoseminaari, whitepaper jne.).

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Zendesk, Intuit, Emma

Lue lisää:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=en-AU

 1. Gmail-kilpailijan hakkerointi

Näytä Gmail-mainoksia ihmisille, jotka saavat kilpailijoidesi sähköposteja. Saadaksesi mahdollisimman tarkan kohdistuksen, kohdista kilpailijoiden verkkotunnuksiin verkkotunnusten sijoitteluilla.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

DigitalOcean

 1. Maksettu tech-pino-hakkerointi

Käytä johtavan luettelotyökalua, kuten BuiltWith, rakentaaksesi luettelo päätöksentekijöistä ihanteellisissa kohdeyrityksissä, jotka käyttävät kilpailijan ohjelmistoa. Lataa päätöksentekijöiden sähköpostiosoitteet mukautettuun yleisöön, johon voit näyttää mainoksia. Luo sitten näyttävä yleisö kyseisestä mukautetusta yleisöstä, jotta voit kohdistaa mainoksesi entistä pätevämmille näkymille (aloita 1%: n samankaltaiselta yleisöltä, sitten skaalaa, kun näet tuloksia).

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Rakennettu, Datanyze

 1. YouTube-mainosten hakkerointi

Käytä YouTube-in-stream-mainoksia kohdistaaksesi tiettyihin markkinoihisi liittyviin YouTube-kanaviin ja maksa vain, jos joku katselee 30 sekuntia.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Toivelaukku, myyntivoima

Lue lisää:

http://www.digitalmarketer.com/youtube-ad-types/

 1. Alkuperäiset mainokset hakata

Tarkista Google Analyticsin tulosraportti, jotta löydät blogin sisällön URL-osoitteet, joissa on eniten
johtaa tulokset. Mainosta korkeimmin konvertoitua blogin sisältöosaa mainosverkostoissa, kuten Taboola, Outbrain tai Twitter.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Netflix

Lue lisää:

https://blog.hubspot.com/agency/native-ads-201

MONETISOINNIN KASVUMATKAT

 1. Vastaajapalvelujen räätälöinti

Kun joku valitsee jonkin lyijymagneeteistasi, kerää matkapuhelinnumeronsa ja tallenna sitten Slybroadcast-viesti henkilökohtaiseen viestiin, joka lähetetään heidän vastaajaan.

 1. Kokeiluversion hakkerointi

Lähetä tämä seitsemän sanan sähköposti huomattavalle osalle kokeilusi, joka ei muuttunut maksettuiksi asiakkaiksi tällä sähköpostikopiolla: “{{Nimi}}, etsitkö edelleen {{tuotetta}}?” Valmistaudu kiireiseen päivään vastaamiseen sähköposteihin. Yhdistä tämä vastustamattomaan Tarjoushakkiin lähettämällä lyhyt seuranta, joka tarjoaa alennuksen tai laajennetun kokeilun (etenkin jos tuotteessa on tapahtunut muutoksia sen jälkeen) saadaksesi ne takaisin.

 1. Ajoneuvoon suuntautuva uudelleenkohdistushakki

Kun joku on kirjautunut ilmaiseen kokeiluversioon, uudelleensijoita hänet mainoksilla, jotka menevät sivulle ilmaiseksi verkkoseminaariksi tai ilmaiseksi puheluksi asiakasmenestystiimisi kanssa varmistaaksesi, että heillä on kaikki pystyssä liiketoiminnassaan valmistautuakseen kokeilun päättymisen jälkeen.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

heyo

Lue lisää:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-increase-free-trials-to-paid-customers-with-onboarding-retargeting-5e8cc05e3756

 1. Onboarding Optimization Hack

Selaa menestyviä asiakkaita, jotka käyttävät tuotteitasi, ja katso, mitä he ovat tehneet ensimmäisen 7–14 päivän aikana. Kokeile ja löydä kolme ensimmäistä yleisintä mitä nämä ihmiset tekivät ja rakenna se tuotteen käyttäjäpisteeksi. Nämä ovat aktiviteetteja, jotka haluat suorittaa. Optimoi sisäänrakennetut ja sovelluksen sisäiset viestit, jotta ihmiset johtavat näiden kolmen asian suorittamiseen.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

HubSpot

Lue lisää:

https://www.saastock.com/blog/view/the-data-driven-marketing-playbook-with-hubspot-gocardless-and-idio

 1. Vastustamaton tarjous hakkerointi

Jos ohjelmiston arvo puhuu itsestään, lisää sähköposti markkinoinnin automaatioon kannustimella ostamaan tai demonstroimaan tuotteitasi (esim.: Katso miten ohjelmistomme toimii ja saat 25 dollarin Amazon-lahjakortin). Se voi näyttää roskapostilta, mutta monet suuret B2B SaaS -yritykset käyttävät sitä laadukkaiden esittelyjen luomiseen, koska se voi siirtää ihmiset pitämään sinua prioriteettiluettelossaan 101 sijalla numeroon 3.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

LeadPages, Bizible

Lue lisää:

http://www.bizible.com/blog/4-b2b-saas-growth-hacks-that-helped-bizible-raise-8m

SÄILYTYSKASVUHAKKUT

 1. Asiakaspalaute

Kun henkilö on ilmoittautunut ja suorittanut kaikki sovelluksen sisäisen sisäänrakennustyökalun vinkit, lähetä hänelle onnittelu sovelluksessa
ilmoitus ja sähköposti, joka tarjoaa lahjan postitustarralle. Sähköpostin linkissä tyyppimuotoon, joka kerää käyttäjän’sähköpostiosoite. Anna alareunassa kaksi valinnaista vastauskenttää: 1) Mikä johdatti sinut sovellukseesi? Mitä ongelmaa etsit ratkaista? 2) Mitä voisimme tehdä paremmin? Joko puuttuu ominaisuus / tuote? Käytä Zapier-sovellusta vastausten lähettämiseen näiltä 2 kentältä tuotetaululle. Tuotekortin avulla voit ryhmitellä ja luokitella ominaisuuspyynnöt käyttäjän ryhmien prioriteettien mukaan ja sen perusteella, kuinka ominaisuus sopii laajempaan visioon tuotteestasi.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

CloudApp

Lue lisää:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Tuotteen uudelleenaktivointipiikki

Lähetä tämä sähköpostiviesti automaattisesti käyttäjille, joilla on turvapaikka’t käyttänyt tuotteitasi 30 päivää: “Mietin, voisitko säästää hetken kertoaksesi minulle mitä mieltä olet tuotteesta ja jos sinulla on ideoita siitä, mitä voisimme parantaa? Vastineeksi minä’olet mennyt eteenpäin ja lisännyt kuukausi pro-suunnitelmaa tilillesi ilmaiseksi.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

CloudApp

Lue lisää:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Sticky tuotehack

Luo jokaiselle tuotteesi tilaustasolle luomalla kolme sähköpostisarjaa CTA: lla, jotta ne otetaan käyttöön / käydään läpi kyseisen hinnoittelun tärkeimmän ominaisuuden (esim. Email # 1 > Odota 1 päivä > Sähköposti nro 2 > Odota 2 päivää > Sähköposti nro 3 > Lopeta kampanja). Aloita sitten toinen kolmen sähköpostin kampanja, jotta he voivat ottaa käyttöön / käydä läpi tuotteen seuraavan tärkeimmän ominaisuuden, jotta voit luoda tarttuvia käyttäjiä, jotka todennäköisemmin kulaavat.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

CoSchedule

Lue lisää:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Henkilökohtainen raportti hakkerointi

Automatisoi henkilökohtaisen kuukausitietoraportin lähettäminen, joka sisältää yhteenvedon siitä, mitä asiakas on saavuttanut tuotteellasi kuukauden aikana. Käytä asiakasdatatyökalua, kuten segmentti, pipetoidaksesi käyttötietosi tuotteestasi datamarkkinoinnin automaatiotyökaluun, kuten Customer.io. Asenna data-liipaisimet käyttämällä “jos / muuta” -logiikkaa antamaan asiakkaillesi toimivia suosituksia siitä, missä he voivat parantaa.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

AdRoll

Lue lisää:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Tuotteen Gamification Hack

Kun asiakas osuu sovelluksesi tiettyyn virstanpylvään, lähetä hänelle palkkio, vinkit seuraavalle tasolle pääsemiseksi ja toimintakehotus päivittää. Esimerkiksi Sumo-sähköpostiluettelo-ohjelmisto:

 1. 1 sähköpostitilaaja = Sumo-tarra (plus vinkkejä 100 sähköpostitilaajaan saamiseksi)
 2. 100 sähköpostin tilaajaa = Sumo-t-paita (plus vinkkejä 1000 sähköpostitilaajaan)
 3. 1000 sähköpostitilaajaa = Sumo-aurinkolasit (plus vinkkejä 10000 sähköpostitilaajaan saamiseksi)
 4. 10000 sähköpostitilaajaa = Sumo Hat (plus vinkkejä 100000 sähköpostitilaajaan)
 5. 100000 sähköpostin tilaajaa = Sumo Tacon lounas
Yritykset, jotka tekivät tämän:

AdRoll

Lue lisää:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. NPS: n churn Buster -hakki

Lähetä sähköpostia kaikille käyttäjille 1 päivä ilmaisen kokeilun päättymisen jälkeen. Käytä sähköpostissa NPS-kyselyä, joka kysyy käyttäjältäsi, kuinka todennäköisesti he suosittelevat ohjelmistasi ystävällesi tai kollegallesi asteikolla 0-10. Jos NPS-pistemäärä on <6 kiittää heitä rehellisyydestään ja kysy palautetta, jos on 6-8 tarjousta jatkaa heidän ilmaista kokeiluaan, jos se on >8 tarjoavat heille päivityskampanjan.

Yritykset, jotka tekivät tämän:

Mainita

Lue lisää:

Okei …

Nyt olet varustettu joukolla toimivia “miten tehdä” kasvun hakkerointitekniikoita, jotka voit kopioida & liitä ja aloita aloittamisen parissa työskentely.

Onnea!

Kiitos ja kiitokset: Spreadshare.co: lle ja Rocketship Agencylle inspiraation ja tietolähteen tarjoamisesta tälle viestille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map