Toptal Review

Toptal le permite companiilor să angajeze doar cei mai buni freelanceri din rețeaua sa globală de talent verificat. Acest Recenzie Toptal aruncă o privire mai atentă asupra a ceea ce au de oferit, pentru a vă ajuta să decideți dacă este sau nu piața independentă adecvată pe care să o utilizați pentru afacerea dvs..


Rezumatul revizuirii Toptal (puncte cheie)

pictograma info Despre
Toptal permite doar celor mai buni freelanceri să se alăture platformei lor, deci dacă doriți să angajați top 3% de freelanceri din lume, atunci acesta este locul unde să-i angajeze.
pictograma dolarului Cost
Costul angajării unui freelancer de la Toptal depinde de tipul de rol, dar vă puteți aștepta să plătiți între 60 $ – 200 $ + pe oră ().
pictograma happyface Pro-uri
Toptal se mândrește cu 95% procent de succes la angajare, cu Taxa de recrutare de 0 $ pentru primele 3% din talentpool freelance global. Vei primi prezentat candidaților în termen de 24 de ore de la înscriere, iar 90% dintre clienți angajează primul candidat pe care Toptal îl introduce.
pictograma sadface Contra
Dacă aveți nevoie de ajutor doar pentru un proiect mai mic sau sunteți pe un Buget strâns și nu își poate permite decât freelanceri neexperimentați și ieftini – atunci Toptal nu este piața independentă pentru dvs..
pictograma verdictului Verdict
Procesul strict de ecranizare a talentului Toptal garantează că vei angaja doar cei mai buni freelanceri care sunt verificate, fiabile și experți în proiectare, dezvoltator, finanțe și management de proiecte și produse.

apel la acțiune
Sari la: – – – – – – – –

Angajarea angajaților cu normă întreagă nu este întotdeauna cea mai bună soluție, mai ales atunci când trebuie doar să angajezi pe cineva pentru a lucra la un proiect pe termen scurt. Freelancerii sunt cei mai potriviți pentru aceste tipuri de proiecte în care aveți nevoie de un expert, dar nu doriți / nu trebuie să le angajați cu normă întreagă.

Deși există sute de piețe independente acolo, majoritatea freelancerilor de pe aceste platforme nu sunt experți. Pentru a găsi un freelancer de încredere cu care să lucrezi la proiecte multiple și complexe, va trebui să angajezi câțiva freelanceri înainte să găsești unul care să se potrivească perfect nevoilor tale. Chiar și atunci, îi poți pierde dacă decid să își crească ratele, să plece din afaceri sau pur și simplu să dispară.

Aici vine Toptal. Platforma lor te ajută angajați primii 3% freelanceri din lume din peste 100 de țări, iar majoritatea sunt situate în America și Europa.

toptal top trei la sută

Când lucrați cu Toptal, puteți găsiți cu ușurință un freelancer expert pentru proiectul dvs. în prima încercare, așa cum sunt toți freelancerii verificat și intervievat înainte ca acestea să fie permise pe platformă. Și esti in maini sigure deoarece Toptal lucrează cu companii precum Airbnb, Hewlett Packard, Zendesk, Motorola, Bridgestone, Shopify și multe altele.

Angajați primii 3% din freelanceri pentru proiectul dvs. – taxa de recrutare de 0 USD și 2 săptămâni de probă fără risc zero!

Ce este Toptal.com?

recenzie toptal

Toptal este o piață independentă asemănător cu plăcerile oDesk. Ceea ce diferențiază Toptal de alte piețe de piață este faptul că vă oferă acces la cel mai bun dintre cei mai buni freelanceri din jurul lumii. Spre deosebire de alte rețele / piețe independente, Toptal veterinari și interviuri freelanceri și acceptă doar experți care se pot dovedi.

Toptal poate fi partenerul tău care te ajută să termini toate proiectele. Indiferent dacă aveți nevoie de cineva care să proiecteze interfața de utilizator pentru noua aplicație pentru iPhone sau backend-ul aplicației dvs. complexe de server web, Toptal poate te ajută să găsești un expert care poate să-și facă treaba. Rețeaua lor include manageri de proiect, manageri de produse, experți financiari, proiectanți și dezvoltatori.

talent toptalAngajați talente de talie mondială, cum ar fi dezvoltatori iOS, dezvoltatori front-end, designeri UX, designeri UI, experți financiari, manageri de proiecte digitale, manageri de produse

Angajați primii 3% din freelanceri pentru proiectul dvs. – taxa de recrutare de 0 USD și 2 săptămâni de probă fără risc zero!

Cum funcționează Toptal

Spre deosebire de alte piețe independente, Echipa Toptal vă ajută personal să găsiți cel mai bun freelancer pentru nevoile afacerii dvs.. Toptal permite doar celor mai buni freelanceri din lume să se alăture platformei lor după un proces riguros de interviu care poate dura săptămâni întregi. Calitatea talentului freelance disponibil pe această platformă este cel mai mare diferențiator al acestora.

proces de angajare

Când vă înscrieți, trebuie să completați un simplu sondaj, care durează mai puțin de două minute. Îl ajută pe Toptal să înțeleagă că proiectul dvs. are nevoie mai bine. Odată ce te înscrii, vei fi a alocat un expert care va intra în legătură cu tine pentru a fi mai bine înțelegeți cerințele proiectului. Acest pas ajută echipa Toptal să înțeleagă cât de mare și complex va fi proiectul tău.

Echipa Toptal va găsi apoi un freelancer care se potrivește cerințelor tale. Vei primi prezentat candidaților în termen de 24 de ore de la înscriere, iar 90% dintre companii angajează primul candidat pe care Toptal le prezintă.

Procesul de screening

Ceea ce diferențiază Toptal de alte piețe independente este acesta proces riguros de screening care acceptă doar 3% din toți solicitanții. Motivul care stă la baza screeningului și interviului lor viguros este acela de a elimina freelancerii de calitate scăzută care nu au suficientă experiență.

lui Toptal procesul de screening are 5 etape și doar freelancerii cu experiență și experți, care sunt serioși în ceea ce privește munca lor, o termină cu succes.

toptal proces de screening

primul pas a procesului este totul despre testarea abilităților de comunicare și personalitate. Solicitantul trebuie să poată comunica în engleză extrem de bine. De asemenea, testează pentru a vedea dacă solicitantul este de fapt pasionat și angajat pe deplin în munca pe care o realizează.

Doar 26,4% dintre solicitanți au depășit acest pas.

al doilea pas este un revizuirea aprofundată a competențelor care scoate la iveală orice freelanceri de calitate scăzută care nu sunt excepționali în munca pe care o fac. Această etapă testează capacitatea și intelectul de rezolvare a problemelor solicitantului. Solicitantul este obligat să completeze diverse misiuni pentru a-și demonstra abilitățile.

Doar 7,4% dintre solicitanți au depășit acest pas.

al treilea pas este o ecranizare în direct unde se va afla solicitantul ecranizat de un expert. Acest pas este mai mult ca un interviu unu la unu cu un expert din domeniul principal de expertiză al solicitantului.

Doar 3,6% dintre solicitanți au depășit acest pas.

Acest al patrulea pas atribuie solicitantului cu un proiect de testare care imită scenarii din lumea reală și își testează capacitatea de a rezolva probleme din lumea reală. Doar 3,2% dintre solicitanți au depășit acest pas.

ultimul pas este un test continuu de excelență continuă. Toptal nu ia o muncă de calitate scăzută și o comunicare slabă. Acest pas asigură că doar cei mai buni dintre cei mai buni freelanceri să rămână în rețea.

Doar 3,0% dintre solicitanți au depășit acest pas și li se permite să devină freelancer în rețeaua Toptal.

Modul de înscriere (ca client / angajator)

Înregistrarea la Toptal ca client / angajator este foarte ușoară. Aceasta implică doar răspunsul la câteva întrebări pentru a oferi echipei Toptal o idee despre cerințele proiectului tău.

Când veți vedea, veți vedea un formular de sondaj:

proces de înscriere toptal - 1

Prima întrebare la care trebuie să răspundeți este cine doriți să angajați. Pentru acest exemplu, să lucrăm cu designeri. După ce ați selectat tipul de talent pe care doriți să îl angajați, faceți clic pe butonul Start.

Acum, trebuie să selectați ce tip de proiect aveți nevoie de ajutor cu:

proces de înregistrare toptal - 2

În cele mai multe cazuri, veți lucra la un proiect nou, deci să alegem „Proiect nou” ca tip de proiect. Faceți clic pe butonul mare albastru Următorul din partea dreaptă jos a formularului pentru a continua.

Acum, trebuie să alegeți dacă aveți sau nu specificații clare pentru proiect. În principiu, acesta spune Toptal cât de departe ați ajuns în procesul de idei:

proces de înregistrare toptal - 3

Majoritatea proiectelor dvs. pot beneficia de contribuția unui proiectant sau dezvoltator expert. Cu excepția cazului în care deja aveți specificații clare pregătite pentru proiectele dvs., selectați opțiunea „Am o idee succintă despre ce vreau să construiesc” și faceți clic pe butonul Următorul.

Acum, trebuie să decideți cât timp veți avea nevoie de proiectant:

proces de înregistrare toptal - 4

Pentru majoritatea proiectelor vor fi doar câteva săptămâni, deci să alegem „1 până la 4 săptămâni”. Dacă nu sunteți încă sigur sau doriți să îl lăsați deschis pentru discuții, alegeți „Voi decide mai târziu”.

Acum, trebuie să alegeți de câți designeri aveți nevoie:

proces de înscriere toptal - 5

Pentru majoritatea proiectelor, veți avea nevoie de mai mult decât de un designer sau un dezvoltator. Veți avea nevoie de cineva din echipa dvs. pentru a se ocupa de alte părți ale proiectului. Deci, să alegem „O echipă transversală”.

Dacă nu sunteți încă sigur sau doriți să îl lăsați deschis pentru discuții, alegeți „Voi decide mai târziu”. Faceți clic pe Următorul pentru a continua.

Acum, trebuie să alegeți nivelul de angajament pe care proiectul dvs. îl solicită:

proces de înregistrare toptal - 6

Pentru proiectele de afaceri serioase, acest lucru va fi cu normă întreagă sau cel puțin part-time, deci să alegem Part-time. Dacă nu sunteți încă sigur sau doriți să îl lăsați deschis pentru discuții, alegeți „Voi decide mai târziu”. Faceți clic pe Următorul pentru a continua.

Acum, selectați abilitățile pe care le va avea candidatul ideal pentru acest proiect:

proces de înregistrare toptal - 7

Pentru un proiect de design web, veți avea nevoie de Web Design, Web Responsive și design de interfață utilizator. Selectați abilitățile corespunzătoare și faceți clic pe butonul Următorul.

Acum, selectați numărul de angajați care lucrează la compania dvs.:

proces de înregistrare toptal - 8

Să alegem mai puțin de 10 pentru acest exemplu. Faceți clic pe Următorul pentru a continua.

Acum, selectați când trebuie să proiectați pentru a începe să lucrați cu dvs.:

proces de înregistrare toptal - 9

Pentru majoritatea proiectelor, va fi cel puțin o săptămână. Dacă nu sunteți încă sigur sau doriți să îl lăsați deschis pentru discuții, alegeți „Voi decide mai târziu”. Faceți clic pe butonul Următorul pentru a continua.

Acum, trebuie să decideți dacă sunteți deschis sau nu să lucrați cu talent la distanță:

proces de înscriere toptal - 10

Pentru majoritatea tipurilor de proiecte, chiar și complexe, acest lucru nu va conta, dar dacă nu sunteți sigur, alegeți „Nu sunt sigur”. Faceți clic pe butonul Următorul pentru a continua.

Acum, selectați bugetul pentru acest rol:

proces de înscriere toptal - 11

Recomand să alegeți „51 USD – 75 $ / oră”, deoarece majoritatea freelancerilor de pe platformă percep cel puțin 60 USD / oră. Faceți clic pe Următorul pentru a continua.

Acum, completați datele de contact pentru a încheia înscrierea:

proces de înscriere toptal - 13

Acum, completați datele de contact, pentru ca echipa Toptal să vă poată apela pentru a începe procesul:

Asta e tot. Ați finalizat procesul de înscriere. Acum, veți primi un apel de startstart de la Toptal, unde un expert vă va răspunde la toate întrebările și va solicita mai multe detalii pentru proiectul dvs., astfel încât să vă poată configura cu cel mai potrivit freelancer pentru proiectul dvs..

Angajați primii 3% din freelanceri pentru proiectul dvs. – taxa de recrutare de 0 USD și 2 săptămâni de probă fără risc zero!

Toptal Prețuri

Pentru a vă angaja primul freelancer pe Toptal, trebuie să faceți o singură dată, depozit rambursabil de 500 $. Dacă decideți să nu angajați în nicio etapă a procesului, veți primi o rambursare. În caz contrar, cei 500 de dolari vor fi adăugați ulterior ca credit în contul dvs. și vor fi folosiți pentru a plăti freelanceri cu care lucrați. Acest depozit spune Toptal că sunteți serios cu privire la angajarea unui freelancer.

Spre deosebire de platforme precum Upwork, nu veți găsi freelanceri ieftini pe această platformă. Cei mai buni dintre cei mai buni freelanceri vin cu un preț scump. Majoritatea freelancerilor din această rețea încărcați cel puțin 60 USD pe oră sau chiar mai mult în funcție de nivelul de competențe și experiență.

Cât costă Toptal?

Toptal oferă prețuri flexibile în funcție de cerințele clientului și de locația lor geografică. Cifrele de costuri de mai jos toptal.com pot fi utilizate ca ghid:

Costul dezvoltatorului:

 • Pe oră: 60 $ – 95 USD + + oră
 • Part-time: 1.000 $ – 1.600 $ + săptămână
 • Cu normă întreagă: 2.000 USD – 3.200 USD + / săptămână

Costul proiectantului:

 • Pe oră: 60 $ – 150 $ + pe oră
 • Part-time: 1.200 $ – 2.600 USD + pe săptămână
 • Cu normă întreagă: 2.400 USD – 5.200 $ + pe săptămână

Costul expert financiar:

 • Pe oră: 60 $ – 200 $ + pe oră
 • Part-time: 2.000 $ – 3.200 $ + pe săptămână
 • Cu normă întreagă: 4.000 – 6.400 USD + pe săptămână

Costul managerului de proiect:

 • Pe oră: 60 $ – 150 $ + pe oră
 • Part-time: 1.300 $ – 2.600 $ + pe săptămână
 • Cu normă întreagă: 2.600 USD – 5.200 $ + pe săptămână

Costul managerului de produs:

 • Pe oră: 60 $ – 180 $ + pe oră
 • Part-time: 1.500 USD – 2.800 USD + pe săptămână
 • Cu normă întreagă: 3.000 – 5.600 USD + pe săptămână

Tine minte. Dacă nu sunteți mulțumit de performanță în primele două săptămâni, Toptal o va face vă restituie depozitul și orice taxe pentru activitatea de freelancer.

Codul cuponului Toptal

Obtine o 150 USD card cadou Amazon gratuit când vă înregistrați ca angajator / client și începeți să utilizați Toptal.

codul cuponului toptal

Pentru a fi eligibil, trebuie să utilizați acest link de înregistrare și trebuie să continuați peste perioada de încercare fără riscuri.

După ce ați făcut prima dvs. închiriere de succes pe Toptal, trimiteți-ne un e-mail și solicitați cardul cadou Amazon de 150 USD.

Pro și contra Toptal

cel mai mare beneficiu de a angaja talente independente de la Toptal este că Procesul riguros de screening elimină pe oricine nu este un expert. Când angajezi pe cineva de la Toptal, poți fi sigur că știe cum să îți rezolve problema sau te poate ajuta cu proiectul tău.

Dar și asta este unul dintre cele mai mari contra de a lucra cu Toptal. Pentru că oferă doar acces la top 3% freelanceri, tarifele pot fi destul de scumpe dacă abia începeți sau aveți un buget redus.

Dacă sunteți pe un buget redus sau ai nevoie doar de ajutor pentru un proiect mic, atunci are mult mai mult sens să mergi cu o piață independentă, cum ar fi Upwork.

Dar dacă mergeți cu o piață independentă, cum ar fi Upwork, care permite oricui să se alăture ca freelancer, vă va confrunta problema exactă pe care Toptal vă ajută să o rezolvați. Angajarea freelancerului perfect va lua unele încercare și eroare.

Și acest lucru, în multe cazuri, ar putea însemna pierderea banilor (și a timpului) pentru a găsi cel mai bun freelancer pentru proiectul dvs..

Un alt beneficiu mare al colaborării cu Toptal este că nu sunteți pe cont propriu. Spre deosebire de alte platforme și piețe care vă oferă pur și simplu o listă de freelanceri, Echipa de experți a Toptal lucrează alături de dvs. pentru a găsi talentul freelance perfect pentru proiectul dvs., în funcție de cerințele dvs..

Angajați primii 3% din freelanceri pentru proiectul dvs. – taxa de recrutare de 0 USD și 2 săptămâni de probă fără risc zero!

FAQ

Este Toptal legitim?

Toptal este o piață de renume la nivel mondial de talent independent, care funcționează cu mărci cunoscute precum Airbnb, HP, Zendesk și Motorola. A fost fondată în 2010 de Taso Du Val (CEO) și Breanden Beneschott, iar sediul său este în Silicon Valley.

Cât costă Toptal?

Costul angajării unui freelancer pe Toptal depinde de tipul de rol, dar așteptați să plătiți între 60 – 200 USD + pe oră pentru un freelancer. Există, de asemenea, un depozit unic rambursabil de 500 USD. Dacă decideți să nu angajați în nicio etapă a procesului, veți primi o rambursare. În caz contrar, cei 500 de dolari vor fi adăugați ulterior ca credit în contul dvs..

Pentru cine este bun Toptal?

Toptal este perfect pentru întreprinderile care caută un partener cheie care să poată garanta talentul unui expert independent independent, fără a fi nevoie să angajezi pe cineva cu normă întreagă sau intern pentru proiecte complexe, dezvoltare și servicii financiare.

Toptal vs Upwork

Există mulți concurenți Toptal acolo și Upwork este principalul. Principalele diferențe Toptal și Upwork sunt procesul de screening și calitatea freelancerilor. Dacă doriți să angajați cei mai buni freelanceri a căror expertiză este verificată într-un interval de timp scurt, atunci alegeți Toptal. Dacă aveți timp să parcurgeți procesul de verificare și angajare pentru a găsi singur freelanceri buni, atunci alegeți Upwork.

Ce modalități de plată acceptă Toptal?

Toptal acceptă plăți de pe toate cardurile de credit majore (Visa, Mastercard, Amex), transfer bancar și PayPal.

Care este perioada de încercare a Toptal și garanția de returnare a banilor?

Toptal oferă clienților 14 zile pentru a „încerca un freelancer”, complet gratuit. Doar atunci când sunteți mulțumit 100% de freelancer, abia atunci începe angajamentul cu Toptal. Dacă nu sunteți 100% mulțumit de freelancerii la care ați fost introdus, vi se poate repeta procesul de încercare cu încă 5 freelanceri.

Cine deține proprietatea intelectuală a muncii create de freelanceri?

Clientul face. Unicul rol al Toptal este de a conecta experții independenți cu clienții. Toate contractele afirmă că toate lucrările create de un freelancer Toptal sunt proprietatea clientului, nu Toptal – nu freelancer.

Ce este următorul Toptal?

Toptal tracker (TopTracker) este un software de urmărire a timpului liber. Poate fi utilizat pentru a urmări fără efort progresele și rapoartele. Clienții / angajații îl pot utiliza pentru a urmări cu ușurință progresul de pe orice dispozitiv, inclusiv aplicații desktop pentru Windows și Mac.

Caracteristicile Toptal Tracker includ:

 • Capturi de ecran temporizate.
 • Urmărirea nivelului de activitate – a intrării tastaturii și a mișcărilor mouse-ului.
 • Crearea proiectului și distribuirea angajaților pe bază de proiect.
 • Controlul confidențialității angajaților pentru a examina sau respinge capturile de ecran.
 • Rapoarte detaliate de productivitate cu funcționalitate export (cv și pdf).
 • Înregistrări manuale și automate de timp.

Toptal Review: Rezumat

recenzie toptal.com

Toptal este o piață fantastică a talentelor freelance dacă doriți să angajați cel mai bun talent independent pe internet. Procesul lor riguros de screening de interviuri permite doar 3% dintre solicitanți să elimine și să elimine toți solicitanții de calitate scăzută.

Acest lucru nu face decât să dubleze șansele de a găsi talentul independent independent pentru proiectele dvs. din start. Spre deosebire de alte piețe independente, cum ar fi Upwork, nu trebuie să depindeți de încercare și eroare folosind platforma lor.

Deși Toptal face ca găsirea unor freelanceri excelenți să se plimbe în parc, freelancerii de pe platformă costă mult mai mult decât alergarea ta la freelanceri ieftini din moară. Dacă tocmai începeți sau aveți un buget redus, atunci nu vă recomand să utilizați Toptal.

Angajați primii 3% din freelanceri pentru proiectul dvs. – taxa de recrutare de 0 USD și 2 săptămâni de probă fără risc zero!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map