Wix vs Squarespace (Head-to-Head-vergelijking)

Dit head-to-head geeft u alle belangrijke verschillen tussen twee van de meest populaire websitebouwers die momenteel beschikbaar zijn.


Ik denk dat je het ermee eens bent als ik zeg:

Een website bouwen als beginner is nauwgezet moeilijk!

Waar begin je zelfs? Heeft u codeerkennis nodig? Weet jij hoe je webhosting, SSL-certificaten instelt of een CMS installeert? Wat zijn de kosten? Hoelang zal het duren?

Dit zijn waarschijnlijk enkele van de moeilijke vragen die u weghouden van uw droomwebsite.

Het goede nieuws is dat er een oplossing is.

Het bouwen van de perfecte website voor uw bedrijf is ongelooflijk eenvoudig met websitebouwers zoals Wix en Squarespace.

Voor niet-ingewijden is een websitebouwer een hulpmiddel (programma, software, enz.) Dat u helpt bij het maken van websites visueel zonder code te schrijven of iets moeten downloaden / installeren.

In deze Wix vs Squarespace-vergelijking post, ik zet twee van de beste websitebouwers tegen elkaar op.

WixSquarespace
veeg naar rechtswixvierkante ruimte
OverzichtIk raad Squarespace persoonlijk aan boven Wix, maar u zult met geen van beide teleurgesteld zijn – omdat beide uitstekende websitebouwers zijn. Het grootste verschil is de editor, en als je liever een gestructureerde of ongestructureerde drag-and-drop-editor hebt.
Belangrijkste kenmerkenPrijs: $ 13- $ 49 per maand
Editor: Ongestructureerd slepen en neerzetten. Elementen kunnen overal op de pagina worden gesleept en neergezet.
Thema’s / sjablonen: 500+
Gratis domein & SSL: Ja
Gratis abonnement: Ja
Prijs: $ 12- $ 46 per maand
Editor: Gestructureerd slepen en neerzetten. Elementen worden binnen een vaste structuur gesleept en neergezet op de pagina.
Thema’s / sjablonen: 80+
Gratis domein & SSL: Ja
Gratis abonnement: Nee (alleen gratis proefperiode)
Makkelijk te gebruiken⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Ontwerp & Indelingen⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Apps & Add-ons⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & Marketing⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
E-commerce⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Bloggen⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Waar voor je geld⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��

Maar voordat we ingaan op de vergelijking Wix vs Squarespace, eerst enkele feiten:

Volgens BuiltWith is Wix de meest populaire website-builder, controlerend 38% van het marktaandeel.

gebruiksstatistieken van de website builder

Squarespace is de op één na populairste, vermogen van 19% van websites die een eenvoudige websitebouwer gebruiken. Samen beheersen Wix en Squarespace 57% van het marktaandeel.

Of je nu gegevens van BuiltWith, Statista.com of een andere site vindt, Wix komt altijd bovenaan te staan, gevolgd door Squarespace met Weebly en anderen die achteraan staan.

Toch is de interesse in websitebouwers sinds 2004 gestaag gegroeid, volgens Google Trends, zoals te zien is in de mooie grafiek hieronder.

wix vs squarespace vergelijkingstrends

Het is duidelijk dat websitebouwers nergens heen gaan. In feite worden ze de steunpilaar van zowel beginners als ervaren gebruikers. Maar ik dwaal af.

Mijn doel is om u te helpen bij het kiezen van de perfecte websitebouwer voor uw website. Of je nu kiest voor Wix of Squarespace, dat is helemaal aan jou.

Laten we zonder verder oponthoud beginnen, want er valt veel te behandelen.

Wat zijn Wix en Squarespace?

wix vs squarespace review

Wix en Squarespace zijn de twee meest populaire website-bouwers die er zijn. Beide tools helpen je om een ​​website te maken zonder kennis van codering.

Hoe?

Ze worden geleverd met visuele paginabuilders slepen en neerzetten die het bouwen van een website net zo eenvoudig maken als A, B, C.

Bovendien verwijderen websitebouwers de technische aspecten van het maken van websites. 

Met andere woorden, een websitebouwer biedt u een beginnersvriendelijke manier om efficiënte websites te bouwen, zonder u zorgen te hoeven maken over de harde technische dingen.

Als u ervoor kiest om bijvoorbeeld WordPress te gebruiken, moet u webhosting instellen, het CMS, SSL-certificaten installeren en veel administratieve taken uitvoeren.

Al deze taken zijn uitdagend, vooral als je niet technisch onderlegd bent. De jongens van Wix en Squarespace zorgen voor de technische dingen, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is; uw bedrijf opbouwen.

Voor een betaald abonnement krijg je een websitebouwer, webhosting, SSL-certificaten, domeinen, ondersteuning enzovoort in één pakket. Als zodanig zijn websitebouwers de perfecte tools om websites snel te implementeren.

En ze zijn ook veelzijdig, omdat u snel eenvoudige blogs, winkels en vele andere websites kunt bouwen.

Nu we weten waar we mee werken, gaan we verder met het volgende deel.

In de komende secties vergelijk ik Squarespace vs Wix in termen van gebruiksgemak, ontwerpopties, marketing, e-commerce, integraties van derden, blogmogelijkheden en prijzen.

Makkelijk te gebruiken

Het spreekt voor zich dat de website builder die u uiteindelijk kiest, gemakkelijk te gebruiken moet zijn. Er is natuurlijk een leercurve, maar zowel Wix als Squarespace zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, u bent binnen de kortste keren aan de slag.

Om te beginnen is aanmelden voor een van beide services eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken en beginnen met het bouwen van uw website. Ze zijn allebei vrij eenvoudig vanaf het begin.

Om u te helpen bij het bouwen van een website zonder in het zweet te werken, worden Wix en Squarespace geleverd met intuïtieve visuele paginabuilders met slepen en neerzetten. Ja, compleet met de Ongedaan maken knop voor het geval je het verprutst.

Uw workflow is allemaal een kwestie van elementen kiezen, slepen en neerzetten en u heeft een website. Makkelijker kan het niet.

Er is echter een groot verschil tussen de twee. De pagina-editors!

Laten we beginnen met de Wix-editor.

Wix Page Editor

Wix is ​​meer een leeg canvas, wat betekent dat je elementen kunt slepen en neerzetten waar je maar wilt. Je hebt volledige ontwerpvrijheid om de website van je dromen te bouwen.

De enige limiet bij Wix is ​​je verbeeldingskracht. Een dergelijke creatieve vrijheid maakt Wix perfect voor creatieve ontwerpers die gemakkelijk kunnen zien wanneer ze een fout hebben gemaakt.

Tegelijkertijd kan het overweldigend zijn voor de perfecte groentje die nog nooit een website heeft gebouwd.

Om het probleem op te lossen, heeft Wix Wix ADI (Artificial Design Intelligence) gemaakt, een fantastische tool die belangrijke ontwerpbeslissingen voor u neemt.

Beantwoord een paar vragen en Wix ADI maakt een website die u vervolgens kunt vullen met uw inhoud.

Squarespace Page Editor

squarespace paginabuilder

Squarespace daarentegen laat je geen elementen plaatsen waar je maar wilt. U werkt met vooraf ontworpen lay-outs waarmee u elementen waar u maar wilt niet kunt slepen en neerzetten. Met andere woorden, voor elk element is er een vast gebied.

Een dergelijke aanpak houdt de ontwerpen en lay-outs onder controle, omdat u niet de vrijheid heeft om allerlei gruwelijke fouten te maken. Je hebt een vooraf gemaakte lay-out die je kunt vullen met je inhoud, zonder het algehele ontwerp te verpesten.

Om deze reden is Squarespace perfect voor een beginner die een professioneel ogende website wil zonder het gedoe met het oplossen van fouten zoals het uitlijnen van marges enzovoort.

Pas gewoon een sjabloon aan met uw inhoud en u bent klaar om te gaan. Dit betekent ook dat Squarespace u een geweldige manier biedt om uw website snel te ontwerpen.

Winnaar is:

Squarespace

Ik raad aan om voor gebruiksgemak met Squarespace te gaan. Begrijp me echter niet verkeerd, beide zijn heel gemakkelijk te gebruiken, maar Squarespace is intuïtief en blijft uit de weg.

Wix daarentegen wordt geleverd met een miljoen en een functie, die perfect is voor creatieve ontwerpers, maar niet noodzakelijk welkom is voor nieuwkomers.

Squarespace heeft geen rommel; bewerk gewoon de sjabloon en je bent klaar om te gaan. De Wix-paginabuilder biedt u meer ontwerpflexibiliteit, maar dat betekent niet dat het gemakkelijker te gebruiken is voor een beginner.

Ontwerp, lay-out & Sjablonen

U wilt natuurlijk niet dat uw website eruit ziet als elke andere website die er is. U wilt opvallen en u wilt het nu.

Ik hou van afwisseling, en jij ook, wat betekent – voor dit gedeelte – kiezen we de websitebouwer die meer ontwerp- en lay-outopties biedt.

Zowel Wix als Squarespace bieden u een uitgebreide lijst met ontwerp- en lay-outopties. Met andere woorden, u heeft altijd genoeg opties om een ​​opmerkelijke website te bouwen.

Wix biedt u meer dan 500 kant-en-klare en zeer aanpasbare sjablonen die perfect zijn voor elk bedrijf. Helaas zijn niet alle sjablonen mobielvriendelijk of responsief.

Wix-sjablonen

Wix biedt u echter een aparte editor om een ​​mobiele versie van uw website te maken. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat is echt een dealbreaker voor jou.

Anders dan dat, als je eenmaal een sjabloon in Wix hebt gekozen, zit je eraan vast. Als u de sjabloon wijzigt, moet u uw site helemaal opnieuw bouwen. Wat een spelbreker.

Toch biedt Wix u een heleboel verschillende ontwerp- en lay-outopties. Ze bieden u meerdere tekstopties, vectorkunst, galerijen, menu’s, afbeeldingen, knoppen, rasters, lijsten, sociale media en nog veel meer. Er is in wezen een optie voor alles wat je nodig hebt.

U kunt elk element eenvoudig aan uw website toevoegen en het uitgebreid aanpassen in de Wix Editor. Omdat Wix een vrije-vormeditor heeft, kunt u elk element plaatsen waar u maar wilt.

Squarespace-sjablonen

Squarespace, Aan de andere kant behandelt het ontwerp anders. De websitebouwer biedt u meer dan 60 sjablonen en een breed scala aan elementen die bekend staan ​​als Content Blocks.

Alle sjablonen zijn vanaf het begin volledig responsief, wat betekent dat u later zelf geen aanpassingen hoeft te doen. Bovendien zijn de inhoudsblokken doordacht en volledig uitgerust, zodat u uw website blok voor blok kunt bouwen.

Elk inhoudsblok biedt u tal van opties voor kleuren, lettertypestijl, lay-out en meer. U kunt elk inhoudsblok gemakkelijk aanpassen om een ​​geheel nieuw ontwerp te creëren.

Terwijl u met Wix een sjabloon kunt maken en deze volledig kunt aanpassen, kunt u met Squarespace diepgaande modulaire wijzigingen aanbrengen per element.

Met andere woorden, Wix is ​​flexibel genoeg, waardoor je helemaal opnieuw een nieuw thema kunt maken, iets wat je niet kunt doen met Squarespace.

Tegelijkertijd stelt Squarespace u in staat om uw website in een kwestie van klikken aan te passen dankzij de framework-stijl benadering van webdesign.

Winnaar is:

Squarespace

Squarespace is de onmiskenbare winnaar als het gaat om ontwerp- en lay-outopties. Wix heeft misschien meer sjablonen, maar in een klassiek geval van kwaliteit boven kwantiteit, neemt Squarespace de trofee mee naar huis.

Wix biedt u veel ontwerpflexibiliteit om elke sjabloon aan te passen tot u erbij neervalt. U moet uw website echter helemaal opnieuw bouwen als u uw sjabloon wijzigt.

Squarespace biedt u niet veel functionaliteit voor slepen en neerzetten, maar u kunt eenvoudig sjablonen wijzigen zonder uw website helemaal opnieuw op te bouwen. De sjablonen zijn direct volledig responsief, wat een extra pluspunt is.

Apps van derden & Add-ons

Een geweldige website is meer dan alleen een geweldige esthetiek. Je hebt alle tools nodig die je kunt vinden om een ​​succesvolle website te runnen. De meeste websitebouwers bieden u standaard veel basisfunctionaliteit.

Wanneer je de basis hebt uitgeput en meer kracht nodig hebt, wend je je tot apps van derden.

Wix app-marktWix App Market

Nu, ik zal niet liegen; Wix heeft een grotere app-marktplaats dan Squarespace. Zoals 17 keer groter.

Je krijgt allerlei gratis en premium apps om je Wix-website op veel manieren uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig Facebook Chat toevoegen, meer bezoekers genereren, evenementen creëren, e-mails verzamelen en nog veel meer.

Dat klopt, de Wix-app-marktplaats biedt u meer dan 235 apps.

Aan de andere kant biedt de Squarespace-marktplaats u wel een dozijn uitbreidingen op het moment van schrijven.

Squarespace App Market

Je hebt een aantal apps voor onder meer verzending, belastingen, print-on-demand, voorraadbeheer en ordertracering.

Als je meer Squarespace-add-ons nodig hebt, zou een snelle zoekopdracht op Google voldoende moeten zijn. Ga altijd voor apps van gerenommeerde ontwikkelaars.

Squarespace heeft echter een aantal geweldige ingebouwde opties die het gebrek aan apps van derden compenseren. Squarespace wordt bijvoorbeeld geleverd met ingebouwde Instagram-galerijen, waarvoor een app in Wix vereist is.

Andere ingebouwde integraties zijn onder andere audio / video-insluitingen, kaarten, Google AMP, Disqus Comments en Google Fonts.

Winnaar is:

Wix

Wix overtreft Squarespace op de add-onsafdeling, wat met een enorme lijst met apps. Toch zijn de add-ons en apps van derden die u uiteindelijk gebruikt volledig afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Wix biedt u meer apps dan Squarespace, maar de laatste heeft ingebouwde integraties die het gebrek aan apps van derden bijna goedmaken.

SEO & Marketing

Website-eigenaren en marketeers besteden veel tijd en geld aan het genereren van relevant verkeer omdat dit de levensader is van elke website. Zonder verkeer is uw website zo goed als dood.

Dat gezegd hebbende, wat bieden Wix en Squarespace aan op het gebied van SEO en marketing? Welnu, beide websitebouwers bieden u alle basismarketingtools die u nodig heeft.

Of u nu kiest voor Wix of Squarespace, u krijgt standaard e-mailmarketing, Google Ads, Google Analytics, MailChimp-integratie, logomaker, Facebook-advertenties en sociaal delen.

Daarnaast heb je veel marketingapps van derden tot je beschikking. Met elke websitebouwer kunt u bijvoorbeeld integreren met e-mailmarketingproviders zoals onder andere MailChimp.

Bovendien biedt elk platform u adequate SEO-opties om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. U kunt metabeschrijvingen, SEO-titels, enzovoort toevoegen.

Op het gebied van SEO en marketing heb je genoeg mogelijkheden om je bezig te houden. Beide websitebouwers zijn SEO-vriendelijk, waardoor u meer organisch verkeer naar uw website kunt leiden.

Winnaar is:

Gebonden

Gezien het succes van uw SEO- en marketingcampagnes recht evenredig is met het werk dat u doet, is het moeilijk om een ​​winnaar te kiezen. Bovendien bieden zowel Wix als Squarespace je alle tools die je nodig hebt om succesvolle marketingcampagnes te lanceren.

Als we gaan met het enorme aantal marketing-apps dat beschikbaar is in elke tool, draagt ​​Wix de dag. Squarespace heeft niets op Wix in termen van kwantiteit. Desalniettemin gaat marketing niet alleen over de tools die u heeft, maar over hoe u de tools gebruikt die voor u beschikbaar zijn.

Ben je het er niet mee eens?

E-commercefuncties

Als je je afvraagt ​​of je op Wix of Squarespace kunt verkopen, zul je deze sectie geweldig vinden. Elke websitebouwer biedt u direct uit de doos tal van e-commercefuncties.

Of je nu voor Wix of Squarespace gaat, je hebt alle opties om allerlei webwinkels te bouwen – klein en groot.

Beide bieden u robuuste e-commerce-opties zoals meerdere betalingsgateways, automatische belastingen, mailinglijsten, digitale verkoop & fysieke producten, verzending, voorraadbeheer en abonnementen.

Bovendien heb je veel apps van derden om je online winkel op unieke manieren uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld verkopen op sociale media en verlaten karren herstellen als een baas.

Het opzetten van uw online winkel met Wix of Squarespace is het spul van de vierde klas. Je hebt helemaal geen codeervaardigheden nodig. Kies een lay-out, pas uw stijlen aan en importeer uw producten.
Merk echter op dat u een bedrijfsplan moet hebben om te verkopen met Wix en Squarespace.

Winnaar is:

Gebonden

Wat betreft e-commercefuncties hebben we een gelijkspel. Beide websitebouwers bieden u alle functies die u nodig hebt om een ​​e-commerce website als een professional te runnen. Je hebt alle opties om een ​​gestroomlijnde winkelervaring te bieden, van bestelling tot verzending en verder.

Bloggen mogelijkheden

Ik hou van bloggen, dus ik ben constant op zoek naar tools waarmee je content gemakkelijk kunt publiceren en beheren. Als een tool het moeilijker maakt om een ​​blog te houden, raak ik het niet aan met een paal van 10 voet.

Voor makers van inhoud zul je het geweldig vinden dat Wix en Squarespace worden geleverd met briljante blogmogelijkheden.

Het maken van berichten in Wix en Squarespace is eenvoudig, ik verwacht niet dat je problemen zult tegenkomen. Beide websitebouwers beschikken over intuïtieve post-editors met typische opties.

U kunt eenvoudig concepten opslaan, berichten plannen, categorieën toevoegen, meerdere auteurs toewijzen, afbeeldingen invoegen en uw berichten over het algemeen verfraaien.

Beide tools helpen u bij het maken en bewerken van uw berichten terwijl u goed bekijkt hoe het bericht voor lezers verschijnt. Als je iets te zeggen hebt, zorgen Wix en Squarespace ervoor dat je stem wordt gehoord.

Winnaar is:

Squarespace

Squarespace biedt u betere blogmogelijkheden in vergelijking met Wix. Hoewel beide geweldige blogsystemen hebben, biedt Squarespace u meer geavanceerde functies dan Wix.

Bovendien zijn de blogfuncties van Squarespace ingebouwd, maar Wix-blog is afhankelijk van een app voor de echt krachtige blogfuncties.

Plannen & Prijzen

Met het hele scala aan functies, vraag je je waarschijnlijk af hoeveel het kost om een ​​website te bouwen met Wix of Squarespace. Elke tool biedt u verschillende prijspakketten voor verschillende budgetten en behoeften.

Om te beginnen biedt Wix u een gratis plan waarmee u de wateren kunt testen. Squarespace daarentegen heeft een gratis proefperiode die binnen twee weken verloopt.

Om op uw website te verkopen, heeft u echter een premiumplan nodig, of u nu met Wix of Squarespace gaat.

Wix biedt u vier persoonlijke plannen, perfect voor portfolio’s en andere eenvoudige websites.

wix-prijzen

De Onbeperkt plan, dat 12,50 dollar per maand kost, is het meest perfecte pakket voor freelancers en ondernemers. Je kunt voor slechts $ 4,50 per maand door de deur komen, maar je krijgt basisfuncties en Wix-advertenties om te tonen voor je inspanningen.

Als u meer kracht nodig heeft voor een volwaardige e-commercesite, biedt Wix u drie bedrijfsplannen.

wix prijsstelling zakelijke website

Het plan dat u hier kiest, hangt volledig af van uw budget en behoeften. Ik raad altijd aan om een ​​plan te kiezen dat geschikt is voor uw zakelijke behoeften.

Als je het echter moeilijk vindt om te kiezen, kun je er op springen Business Unlimited, het populairste plan van de drie, voor slechts $ 25 / maand.

Squarespace, biedt u daarentegen vier tariefplannen, zoals hieronder weergegeven.

Je hebt de $ 16 / maand Persoonlijk plan dat geschikt is voor eenvoudige websites. Om een ​​e-commerce winkel te runnen en betalingen te accepteren, hebt u een van de andere drie plannen nodig.

U kunt de Bedrijf plan dat u $ 26 per maand terugbrengt, Basic Commerce plan op $ 30 / maand, of de Geavanceerde handel, wat $ 46 / maand kost. Nogmaals, ga voor een plan dat voldoet aan uw budget en zakelijke behoeften.

De beste prijs-kwaliteitverhouding is:

Squarespace

Squarespace wint dankzij een eenvoudigere prijsstructuur die perfect is voor elk budget. Wix biedt u daarentegen maximaal zeven prijsplannen, wat ingewikkeld is, vooral omdat Wix-gebruikers vaker moeten upgraden dan Squarespace.

Voordelen & Nadelen

Ik heb bijna alles besproken in onze Wix vs Squarespace-vergelijkingspost. Laten we nu de voor- en nadelen van elk platform bespreken, zodat u eindelijk kunt beslissen met welke u een website wilt maken.

Wix Pros

 • Een visuele paginabuilder in vrije vorm die u volledige ontwerpcontrole biedt
 • Je hebt een gratis abonnement dat perfect is om de wateren te testen
 • Enorme app-marktplaats
 • Tal van ontwerpmogelijkheden
 • Probeer Wix gratis

Wix Cons

 • Gecompliceerde prijsstructuur
 • Het basis premiumplan wordt geleverd met advertenties
 • Te veel ontwerpopties kunnen overweldigend zijn voor beginners
 • Er is een leercurve om dingen onder de knie te krijgen
 • Als u een sjabloon wijzigt, moet u uw website helemaal opnieuw opbouwen

Squarespace Pros

 • Ontwerpbenadering in kaderstijl maakt het gemakkelijk te gebruiken
 • Eenvoudige prijsstructuur
 • Vooraf ontworpen lay-outs, perfect voor beginners die met een paar klikken een website willen lanceren
 • Uitstekende blogmogelijkheden
 • Geen advertenties in een premium abonnement
 • probeer Squarespace gratis

Squarespace Cons

 • Een beperkt aantal sjablonen
 • Een klein aantal apps van derden
 • U moet betalen om uw website te publiceren

Veel Gestelde Vragen

Wat zijn Wix en Squarespace?

Wix en Squarespace zijn cloudgebaseerde tools voor het bouwen van websites die zijn gericht op mensen die visueel een website willen maken met slepen en neerzetten zonder code te schrijven.

Wat beter is, Wix of Squarespace?

Squarespace is beter dan Wix, maar u zult met geen van beide teleurgesteld zijn omdat beide uitstekende websitebouwers zijn. Het grootste verschil is de editor, en als je de voorkeur geeft aan een gestructureerde (beperkte) of ongestructureerde (lege canvas) drag-and-drop-editor.

Hebben Wix en Squarespace een gratis abonnement??

Wix biedt een gratis abonnement, maar het wordt geleverd met beperkingen en advertenties. De betaalde abonnementen van Wix beginnen bij slechts $ 13 per maand. Squarespace biedt geen gratis abonnement, alleen een gratis proefperiode van twee weken. De plannen van Squarespace beginnen bij slechts $ 12 per maand.

Wix vs Squarespace: samenvatting

wix vs squarespace

Ik raad Squarespace aan via Wix maar je kunt met geen van beide websites bouwen. Beide sitebouwers hebben een beetje een leercurve en uiteindelijk het verschil tussen de twee gaat over persoonlijke voorkeur van welke editor je het prettigst vindt om te gebruiken.

Wix wordt geleverd met veel aanpassingsmogelijkhedens en een hoge mate van controle, bijna tot het punt waarop je zelfs je eigen thema helemaal opnieuw kon ontwerpen.

Squarespace, aan de andere kant is veel meer een mate van controle (en minder keuze). Ze bieden samengestelde en goed ontworpen standaardinstellingen die u met vertrouwen kunt gebruiken zonder wijzigingen aan te brengen.

Er zijn gratis proefversies beschikbaar voor zowel Wix als Squarespace. Probeer Wix gratis en probeer Squarespace gratis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map