8 Beste Fiverr-alternatieven

De freelance-economie of gig-economie groeit snel en Fiverr is uitgegroeid tot een van de belangrijkste freelance marktplaatsen die er zijn. Begrijp me niet verkeerd, Fiverr is een geweldige plek om freelancers te vinden, maar er zijn betere buiten


Fiverr.com is een freelance marktplaats waar u diensten kunt vinden, variërend van grafisch ontwerp tot muziek / videobewerking tot marketing en copywriting. Fiverr is een goede plek om te beginnen als je op zoek bent naar een kruising tussen kwaliteit en prijs.

Beste Fiverr-alternatieven in 2020:

 • Beste algemeen: is een van de grootste online marktplaatsen voor freelancers en ik ben dol op de eenvoud van Upwork. Je vertelt ze over je project en ze matchen je met freelancers, doorlopen de wedstrijden en selecteren degene waarmee je wilt werken.
 • Runner-up, beste overall: heeft bijna 30 miljoen freelancers op hun markt. Ik ben dol op de transparantie omdat u gratis biedingen voor uw project ontvangt en u alleen voor het werk betaalt als het optreden is voltooid.
 • Beste “premium” alternatief voor Fiverr: keurt slechts 3% van de freelancers goed die zich aanmelden en kost u meer, dus als u zich meer zorgen maakt over uw budget dan over de kwaliteit van het werk, dan is TopTal misschien niet het beste platform voor u.

Hoewel sommige serviceproviders op Fiverr uitzonderlijke service bieden, zijn de meeste verkopers op het platform het gewoon niet waard om geld aan uit te geven als u werk van hoge kwaliteit wilt.

Wat is Fiverr

Fiverr is een platform / marktplaats voor het kopen en verkopen van online diensten verpakt als “optredens”.

vijf alternatieven

Deze services variëren van webdesign, grafisch ontwerp, video’s, voice-over, copywriting tot muziek / podcast / videobewerking. Als u een online bedrijf heeft, kunnen de services op Fiverr u helpen de meeste van uw problemen op te lossen.

vijf categorieënFiverr heeft meer dan 150 categorieën om uit te kiezen

Fiverr begon als platform met $ 5 diensten dus de naam Fiverr. Hoewel het bekend staat om het prijskaartje van $ 5, is het platform het oorspronkelijke doel ontgroeid en biedt het nu alle soorten diensten aan, variërend van $ 5 tot $ 1.000.

Voordelen van Fiverr

Als u een online bedrijf bezit, weet u al dat de meeste taken op uw lijst (zoals het schrijven van de over-pagina voor uw site) uw tijd niet waard zijn. De meeste van deze taken hoeven niet perfect te worden uitgevoerd; ze moeten gewoon gedaan worden.

Het is verstandig om deze taken uit te besteden aan iemand op internet om tijd te besparen en het voor elkaar te krijgen van iemand die het de hele dag doet. Dit is waar Fiverr binnenkomt.

Ze bieden een kruising tussen kwaliteit en prijs. Als je wilt snel en goedkoop werk gedaan, Fiverr is waar u heen moet.

Maar als u een serieuze bedrijfseigenaar bent met een aantal ernstige behoeften waaraan moet worden voldaan, is Fiverr misschien niet het beste platform.

Beste Fiverr-alternatieven

Hier is mijn lijst van de beste Fiverr-alternatieven op dit moment, concurrerende sites zoals Fiverr die u in plaats daarvan moet overwegen te gebruiken.

1. Upwork.com

werkend

 • Officiële website: www.upwork.com
 • Upwork is een van de oudste en meest vertrouwde freelancingsplatforms op internet.
 • Services variëren van grafisch ontwerp tot app-ontwikkeling en alles daartussenin.
 • In tegenstelling tot Fiverr plaatst u op Upwork een baan en vervolgens sturen freelancers u voorstellen voor het werk met een bod.

Waarom Upwork gebruiken in plaats van Fiverr

Als u een klus wilt klaren door een expert, dan is Upwork de juiste keuze. U kunt kiezen uit honderden experts die op uw vacature solliciteren. Upwork kost u iets meer dan Fiverr als u kwaliteitsresultaten wilt.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Upwork

Als je je eerste podcastaflevering wilt laten bewerken, is het logisch om het goedkoop gedaan te krijgen. Ga met Fiverr als uw werk gewoon goed moet worden gedaan.

2. Freelancer.com

freelancer

 • Officiële website: www.freelancer.com
 • Freelancer.com helpt al miljoenen bedrijven freelancers te vinden.
 • Het platform werkt vergelijkbaar met Upwork en heeft meer dan 32 miljoen geregistreerde freelancers.
 • U kunt een ontwerpwedstrijd organiseren waaraan alle ontwerpers op het platform kunnen deelnemen.

Waarom Freelancer gebruiken in plaats van Fiverr

Als je werk van hoge kwaliteit wilt doen en een goed budget wilt, dan moet je voor Freelancer.com gaan. Ze staan ​​zelfs ontwerpwedstrijden toe waarbij je het prijzengeld beloont voor de beste inzending.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Freelancer

Hoewel Fiverr duizenden getalenteerde freelancers heeft die experts zijn in wat ze doen, is Fiverr het meest geschikt als je snel werk wilt doen voor een lage prijs.

3. PeoplePerHour.com

mensen per uur

 • Officiële website: www.peopleperhour.com
 • Hoewel PeoplePerHour niet zo populair is als sommige van de andere platforms op deze lijst, bestaat het al sinds 2007.
 • Alle freelancers op het platform worden eerst geïnterviewd voordat ze aan het platform worden toegevoegd.

Waarom PeoplePerHour gebruiken in plaats van Fiverr

Een freelancer inhuren is een wisselvallig spel waarbij je meer mist dan je raakt. Om geweldige freelancers te vinden, moet je meestal een paar duizend dollar betalen voordat je eindelijk een goede voor de baan vindt.

Met PeoplePerHour kunt u erop vertrouwen dat degene die u inhuurt, weet wat hij doet.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van PeoplePerHour

Als je geweldige freelancers wilt zonder giswerk, ga dan met PeoplePerHour. Als je goedkopere freelancers wilt die de klus kunnen klaren, huur dan iemand van Fiverr in op basis van de beoordelingen.

4. Guru.com

goeroe

 • Officiële website: www.guru.com
 • Guru’s platform geeft je toegang tot meer dan 3 miljoen freelancers van over de hele wereld.
 • Of je nu een geschreven artikel nodig hebt of een nieuw logo nodig hebt dat is ontworpen voor je fysieke bedrijf, Guru’s platform heeft jou gedekt.

Waarom Guru gebruiken in plaats van Fiverr

Guru biedt je toegang tot miljoenen ervaren freelancers die je kunt inhuren. Als je een ervaren freelancer wilt vinden waarmee je een voortdurende relatie kunt opbouwen, ga dan met Guru.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Guru

Kies Fiverr als de kosten een belangrijke factor zijn en als u alleen wilt betalen voor wat u nodig heeft.

5. TopTal.com

toptal

 • Officiële website: www.toptal.com
 • Het TopTal profileert zichzelf als het platform waar mensen naar ‘Hire The Top 3% Freelance Talent’ gaan.
 • Vertrouwd door industriereuzen zoals Hewlett Packard en Airbnb.
 • Lees hier mijn gedetailleerde Toptal-recensie.

Waarom TopTal gebruiken in plaats van Fiverr

TopTal is niet het platform waar u naartoe gaat om freelancers van de derde wereld in te huren die aanbieden om websites te bouwen voor minder dan $ 50. Als u een van de Top 3% Talent ter wereld wilt inhuren, dan is TopTal uw platform.

In tegenstelling tot andere platforms op deze lijst zoals Upwork, biedt TopTal alleen freelancers aan binnen een beperkt aantal verschillende vaardigheden. Er zijn geen Writers of Social Media Marketeers te huur op dit platform.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van TopTal

Als je net begint en je meer zorgen maakt over je budget dan over de kwaliteit van het werk, dan is TopTal misschien niet het beste platform voor jou. Hun prijzen beginnen bij $ 60 per uur.

6. Codeable.io

codeerbaar

 • Officiële website: www.codeable.io
 • Codeable.io is uw one-stop-shop voor alles wat met WordPress te maken heeft.
 • In tegenstelling tot andere platforms, matcht Codeable’s Team u met een freelancer in plaats van dat u er zelf een kiest.

Waarom Codeable.io gebruiken in plaats van Fiverr

Of u nu een fout op uw site wilt verhelpen of een aangepaste plug-in nodig heeft, Codeable heeft de freelance ontwikkelaars om het voor elkaar te krijgen.

Ze bieden een volledig restitutiebeleid als je het werk niet leuk vindt. U betaalt alleen als het werk naar uw tevredenheid is. Je hebt ook 24/7 toegang tot een klantensupportteam dat je kunt bereiken via e-mail of telefoon.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Codeable.io

Als u iets op uw site goedkoop wilt laten repareren, dan is Fiverr de juiste keuze. Als uw site niet op WordPress draait, heeft Codeable.io u niets.

7. Outsourcely.com

uitbesteed

 • Officiële website: www.outsourcely.com
 • Outsourcely biedt startups gemakkelijke toegang tot zijn talentenpool van meer dan 400 duizend freelancers.
 • Geen toeslag voor de diensten die door freelancers op het platform worden aangeboden.

Waarom Outsourcely gebruiken in plaats van Fiverr

Hoewel ze hun platform adverteren als freelance wervingsplatform voor startups, kun je op het Outsourcely-platform alle soorten werk gedaan krijgen, zelfs als je ver voorbij de opstartfase bent.

Als je gemakkelijke en snelle toegang wilt tot echte, ervaren freelancers, is Outsourcely veel beter dan Fiverr.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Outsourcely

Fiverr staat bekend om zijn prijskaartje van $ 5 en is als zodanig een platform dat meer gericht is op het leveren van goedkope diensten dan op het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit. Als je budget krap is en je net begint, ga dan met Fiverr.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Officiële website: www.truelancer.com
 • Hoewel Truelancer relatief nieuw is, heeft het naam gemaakt door kwalitatief werk te leveren tegen goedkope prijzen.
 • Biedt meestal freelancers uit derdewereldlanden zoals India, Pakistan en dergelijke.

Waarom Truelancer gebruiken in plaats van Fiverr

Als je snel wat werk gedaan wilt hebben en niet veel geeft om de kwaliteit, dan is dit platform misschien een goede optie. Truelancer is een beter platform dan Fiverr voor maatwerk.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Truelancer

Als je een baan in gedachten hebt die niet veel maatwerk vereist en het goedkoop moet doen, ga dan met Fiverr.

Veel Gestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van Fiverr?

Fiverr is een toonaangevende marktplaats die freelancers (verkopers) verbindt met klanten (kopers). Het is goedkoop, je kunt freelancers vinden vanaf slechts $ 5. Er is een enorm scala aan freelancers beschikbaar, beschikbaar voor optredens (banen) in bijna elke categorie die je maar kunt bedenken. Handige ondersteuning die altijd de kant van de koper kiest.

Wat zijn de nadelen van Fiverr?

Soms krijg je waar je voor betaalt, verwacht niet dat de kwaliteit van het werk uitstekend is voor iets waarvoor je $ 5 hebt betaald (vooral voor complexe en uitdagende banen). Sommige verkopers stellen onredelijke termijnen vast en u moet extra betalen om het werk sneller af te leveren.

Wat zijn de beste alternatieven voor Fiverr?

Als je snel en goedkoop werk wilt doen, dan moet je bij Fiverr zijn. Maar als u een klus wilt klaren door een branchedeskundige, dan zijn freelance marktplaatsen zoals Upwork en Toptal betere alternatieven voor Fiverr.com.

Beste Fiverr-alternatieven – Samenvatting

Is Fiverr goed voor freelancers?

Ja, Fiverr dient zijn doel als een plek voor het vinden van goedkope freelancers.

Maar er zijn een aantal goede sites zoals Fiverr die er zijn.

Als u snel goedkoop werk wilt doen, moet u kiezen voor een platform als Truelancer. Hun talentenpool bestaat voornamelijk uit freelancers uit derdewereldlanden.

Als je je werk met een beperkt budget wilt doen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, moet je kiezen voor een site als Upwork of Freelancer.com. Beide bieden toegang tot miljoenen freelancers met een grote verscheidenheid aan vaardigheden en zijn de beste Fiverr-concurrenten die er zijn.

En als geld geen groot probleem voor je is, ga dan voor Toptal. Ze adverteren zichzelf als het platform waarmee u het beste 3% -talent op internet kunt inhuren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map