7 beste grammaticale alternatieven

Grammatica is een van de meest populaire tools voor grammatica en schrijfanalyse op het internet. Het is een enorme upgrade van de spellingcontroles die zijn ingebouwd in Microsoft Word en webbrowsers zoals Google Chrome. Maar er zijn een heleboel echt goede die er zijn. Hier is een verzameling van de beste.


Hoewel Grammarly u kan helpen bij het oplossen van grammaticafouten en het verbeteren van uw schrijfstijl, is dit misschien niet de beste optie voor u. Er zijn andere tools die je moet uitchecken voordat je all-in gaat op Grammarly.

Om u uren aan onderzoek te besparen, hebben we enkele van de beste alternatieven voor grammatica er zijn op de markt.

Beste grammaticale alternatieven in 2020:

 • Beste algemeen: is veel meer dan alleen een grammaticacontrole. Het is een schrijfmentor die uw schrijfstijl analyseert en suggesties doet om deze te verbeteren.
 • Runner-up, beste overall: is een alles-in-één gebruiksvriendelijke tool voor grammaticacontrole, interpunctie en spellingcontrole die automatisch misbruikte woorden en grammaticafouten detecteert en corrigeert.
 • Beste SEO-alternatief voor grammatica: is schrijfhulp voor SEO’s, marketeers en copywriters. Het doet wat Grammarly doet, maar het geeft je ook tekstanalyse en contentoptimalisatie voor het detecteren van SEO-problemen, zodat je ze kunt oplossen en betere ranglijsten kunt krijgen.

Wat is grammatica?

beste grammaticale alternatieven

Grammatica is een gratis tool dat controleert uw schrijven voor grammaticafouten, spelfouts, en aanbiedingen suggesties over het verbeteren van uw schrijfstijl. Het kan u helpen fouten te voorkomen voordat u op de verzendknop op uw volgende e-mail drukt.

Nooit meer honderd keer proeflezen van e-mails voordat u op de verzendknop drukt. Grammarly doet het voor u en doet het een stuk beter dan de standaard spellingcontroles die door uw besturingssysteem en browser worden aangeboden.

Grammatica-functies

Grammarly is beschikbaar voor alle platforms waar je mag schrijven. Het is beschikbaar als extensie voor webbrowsers zoals Google Chrome en Firefox. Het is ook beschikbaar als een stand-alone desktop-applicatie voor Mac en Windows. Niet alleen dat, maar het wordt ook geleverd met een app voor Android en iOS die je standaardtoetsenbord kan vervangen door Grammatica.

grammaticale apps

Grammatica controleert op meer dan 200 grammaticafouten die u in uw tekst zou kunnen maken. Het biedt ook suggesties voor het verbeteren van uw schrijfstijl zodat het past bij de toon die u wilt overbrengen.

Met de Premium-versie krijgt u nog 250 grammaticacontroles, geavanceerde plagiaatdetectie en suggesties voor woordenschatverbetering.

grammaticale functies

Grammatica voors en tegens

Grammatica is beschikbaar gratis voor al uw apparaten en kan eenvoudig eenvoudige grammaticafouten opvangen. Maar als u het beste wilt dat deze tool te bieden heeft, moet u uw portemonnee verwijderen.

De Pro-versie van Grammatica test uw tekst op veel meer grammaticale fouten en controleert zelfs uw tekst op plagiaat.

Hoewel de Pro-versie u een handje kan helpen bij het proeflezen van uw schrijven, kost het 139 dollar per jaar of 59 dollar per kwartaal of u kunt kiezen voor de duurste van alle abonnementen, het maandelijkse abonnement, dat kost $ 29 per maand.

Als je net begint of een laag budget hebt, dan is de Grammarly pro-versie niet de beste oplossing voor jou.

Beste grammaticale alternatieven

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid wordt gebruikt door duizenden professionele schrijvers, redacteuren en studenten over de hele wereld. Het is veel meer dan alleen een grammaticacontrole. Het analyseert uw schrijfstijl en aanbiedingen suggesties om het te verbeteren.

Het werkt ook als een schrijf mentor helpt u bij het verbeteren van uw schrijfvaardigheid telkens wanneer u het gebruikt. Het werkt voor al uw favoriete schrijftoepassingen en websites, waaronder Google Docs, Microsoft Outlook, Open Office, enz.

Kenmerken

 • Apps en extensies zijn beschikbaar voor al uw browsers, waaronder Google Chrome en Firefox.
 • Werkt met applicaties zoals Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener en Open Office.
 • Een grammaticacontrole, stijleditor en schrijfmentor verpakt in één tool.

Waarom ProWritingAid gebruiken in plaats van grammaticaal

Als je meer wilt dan alleen een grammaticacontrole, moet je ProWritingAid eens proberen. Het analyseert uw schrijven en biedt u suggesties om uw schrijven te verbeteren en fungeert als schrijfmentor om u te helpen uw schrijfstijl te verbeteren.

Ginger Software

gember software

Ginger Software is een van de beste grammaticacontrole tools op het internet. Het is beschikbaar voor Chrome, Firefox en Safari als browserextensie. Het is ook beschikbaar voor iOS en Android, dus je kunt foutloos schrijven op alle apparaten die je gebruikt.

De gember browserextensie werkt op bijna alle websites, inclusief de websites die u het vaakst gebruikt, zoals Twitter en Facebook, of Slack en Zendesk, als u een bedrijf runt

Kenmerken

 • Applicaties zijn beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.
 • Browser-extensies werken op alle websites, inclusief de populaire zoals Facebook en Twitter.
 • Analyseert uw schrijven en biedt suggesties om uw schrijfstijl te verbeteren.

Waarom Ginger gebruiken in plaats van grammatica

Ginger werkt op meer websites dan Grammarly. Het werkt heel goed met zakelijke applicaties zoals Zendesk, Slack en andere.

Copywritely

Copywritely

In tegenstelling tot de andere tools in deze lijst, Copywritely is gemaakt met als enig doel SEO-geoptimaliseerde inhoud maken. Het analyseert uw inhoud en biedt suggesties voor verbetering voor zowel mensen als zoekmachines. Het controleert uw tekst op zowel grammaticafouten als spelfouten. Het biedt ook suggesties om uw schrijfstijl te verbeteren.

Het wordt gebruikt door duizenden copywriters, marketeers en redacteuren die de best mogelijke inhoud voor hun publiek willen creëren.

Het beste deel van deze tool is dat het analyseert de inhoud van uw concurrent en biedt suggesties om de jouwe beter te optimaliseren voor zoekmachines. Het wordt ook geleverd met tientallen ingebouwde taaksjablonen om u te helpen uw schrijven gemakkelijk uit te besteden aan freelance copywriters. Het controleert ook uw tekst op plagiaat.

Niet alleen dat, maar het analyseert ook uw inhoud op zoekwoorddichtheid om u te helpen vermijd algoritmische sancties van Google. Hiermee kunt u het opvullen van zoekwoorden detecteren en uw targetingratio’s voor zoekwoorden verbeteren. Het geeft uw inhoud ook een leesbaarheidsscore en biedt suggesties om deze te verbeteren.

Kenmerken

 • Het helpt u bij het maken van inhoud die geliefd is bij zowel mensen als zoekmachines.
 • Een van de gemakkelijkste manieren om uw inhoud voor zoekmachines te optimaliseren zonder de kwaliteit te verliezen.
 • Het biedt suggesties om grammatica- en spelfouten op te lossen. Het biedt ook suggesties om uw schrijfstijl te verbeteren.

Waarom Copywritely gebruiken in plaats van Grammarly

Copywritely is gemaakt voor SEO’s en contentmarketeers die content van de beste kwaliteit willen produceren die hoog kan scoren in zoekmachines en geliefd is bij lezers.

Hemingway Editor (Desktop-app)

Hemingway Editor

Hemingway Editor, in tegenstelling tot andere tools op deze lijst, is een schrijfanalyse-tool dat helpt u uw schrijven te verbeteren. Hoewel het geen grammaticacontrole biedt, analyseert het uw tekst en biedt het u honderden suggesties om het te verbeteren.

Hemingway Editor is een desktop-app voor Windows en Mac OSX en kost $ 19,99.

Schrijven in Hemingway zal dat niet alleen zijn maak uw schrijven leesbaarder maar zal ook verbeter uw schrijfstijl elke keer dat je het gebruikt. Het vertelt u wanneer uw schrijven moeilijk te lezen is of wanneer u woorden moet vervangen door een beter alternatief. Het beste van deze tool is dat uw inhoud een leesbaarheidsbeoordeling krijgt.

Kenmerken

 • Een schrijfhulpmiddel dat door veel professionele bloggers en schrijvers wordt gebruikt.
 • Het helpt u bij het analyseren van uw schrijven en biedt suggesties om het veel leesbaarder te maken.
 • Gebruik deze tool samen met andere grammaticacontroletools zoals Grammatica om er het maximale uit te halen.

Waarom Hemingway Editor gebruiken in plaats van grammatica

Hemingway Editor is geen grammaticacontrole of spellingcontrole. Het is een schrijfhulpmiddel dat u helpt uw ​​schrijfstijl te verbeteren en leesbaarder en voor iedereen toegankelijk te maken. In combinatie met Grammatica of een ander hulpmiddel voor grammaticacontrole, kan het u helpen uw schrijfstijl te verbeteren en leesbaarder te maken.

Witte rook

Witte rook

Witte rook is een van de oudste en meest populaire grammaticacontrole tools op het internet. WhiteSmoke is veel meer dan alleen een spellingcontrole. Het is een corrector waarmee je alles kunt oplossen, van eenvoudige grammaticale fouten tot stijlfouten. WhiteSmoke wordt gebruikt door populaire merken zoals Dictionary.com, Pearson, McGill en de University of Toronto.

Kenmerken

 • Een van de oudste en meest vertrouwde grammaticacontroles op internet.
 • Het helpt u bij het oplossen van grammaticafouten en biedt suggesties om de schrijfstijl te verbeteren.
 • Beschikbaar voor zowel desktop- als mobiele apparaten, zodat u foutloos op al uw apparaten kunt schrijven.

Waarom WhiteSmoke gebruiken in plaats van grammatica

WhiteSmoke is een eersteklas proefleestool die de nieuwste natuurlijke taaltechnologieën gebruikt om u te helpen beter te schrijven en zelfs uw schrijven te verbeteren.

PaperRater

PaperRater

PaperRater is een online tool die je schrijfstijl controleert Grammatica- en spelfouten, en plagiaat. Het is alleen beschikbaar als online tool, dus het is niet nodig om een ​​desktop-applicatie te downloaden of een browserextensie te installeren. Met de gratis versie van de app kunt u tot 5 pagina’s per inzending controleren.

Met het premium-abonnement kunt u echter tot 20 pagina’s per inzending controleren.

Kenmerken

 • Een gratis tool die je schrijfwerk controleert op grammaticale fouten en spelfouten.
 • Maakt het mogelijk tekst te controleren op plagiaat.
 • Het biedt suggesties om u te helpen het schrijven te verbeteren en geeft uw schrijven een score.

Waarom PaperRater gebruiken in plaats van grammaticaal

PaperRater is gratis voor maximaal 50 inzendingen per maand. Het analyseert uw schrijven en geeft het een score. Het biedt ook suggesties om u te helpen uw schrijfstijl te verbeteren.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool is een proefleessoftware die suggesties biedt om grammaticale fouten en spelfouten in uw tekst op te lossen. Het is beschikbaar als browserextensie voor zowel Google Chrome als Firefox.

Het is een van de beste tools als het gaat om proeflezen. Het kan u helpen bij het oplossen van grammaticale fouten en het verbeteren van uw schrijfstijl. De premium-versie van deze tool controleert uw tekst op 2500 verschillende fouten en biedt suggesties om uw schrijven te verbeteren.

Het beste deel van deze tool is dat het werkt veel verschillende talen inclusief Engels, Duits, Frans, Nederlands, enz. Het controleert uw schrijven op fouten in alle ondersteunde talen.

Kenmerken

 • Werkt met veel andere talen dan alleen Engels.
 • Controleert uw tekst op meer dan 2500 fouten.
 • Het helpt je grammatica- en spelfouten op te lossen, maar helpt je ook je schrijfstijl te verbeteren.

Waarom LanguageTool gebruiken in plaats van grammaticaal

Grammatica ondersteunt alleen Engels. LanguageTool wordt ondersteund voor vele andere talen dan Engels, waaronder Duits, Frans, Roemeens en Nederlands.

Conclusie

Dus, is grammatica goed? Zeker weten! Grammatica is een van de beste geavanceerde en gebruiksvriendelijke schrijfhulpmiddelen om fouten in de grammatica, spelling en interpunctie te elimineren.

Alle tools op deze lijst bieden een gratis versie voor uw test voordat u het koopt. Ik raad aan om ten minste een of twee alternatieven in deze lijst te testen voordat u genoegen neemt met een die u leuk vindt. De meeste van deze tools bieden suggesties om u te helpen uw schrijfstijl te verbeteren.

Als je focus je schrijfstijl verbetert, raad ik aan om mee te gaan Hemingway Editor. Het is beschikbaar voor zowel websites als als een zelfstandige desktop-applicatie. Het biedt geen grammaticacontrole, dus we raden u aan het samen met een grammaticacontroletool zoals Grammarly of Ginger te gebruiken.

Als je een tool wilt die je kan helpen je schrijfstijl te verbeteren en je tekst ook op fouten controleert, raad ik aan om mee te gaan ProWritingAid. Het zal u helpen uw schrijven te verbeteren en controleert uw schrijven ook op fouten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map