Svänghjul mot WP-motor

WP-motor och svänghjul är båda högt respekterade WordPress-värdar.


Även om WP Engine är lite populärare än svänghjul, betyder det inte att svänghjulet är något mindre än WP Engine. Båda erbjuder riktigt bra service till överkomliga priser.

svänghjul vs wp motor wordpress hosting

Det kan vara svårt att bestämma vilken av de två som ska gå med om du inte känner till för- och nackdelarna med var och en.

I denna Svänghjul mot WP-motor jämförelse, jag kommer att gå igenom för- och nackdelarna hos båda webbhotellarna så att du kan välja det bästa för dina behov.

Totalpoäng

Svänghjul

Totalpoäng

WP-motor

Det är ett tätt lopp men WP-motor är vinnaren mellan dessa två WordPress-värdar. Läs mer om WP Engine vs svänghjul i jämförelsetabellen nedan:

Plans

Både WP Engine och Flywheel erbjuder mycket liknande tjänster men till olika priser. Medan WP Engines planer börjar på $ 29 per månad, erbjuder Flywheel ett erbjudande på startnivå till personer som bara vill testa tjänsten. Svänghjulets prissättning börjar endast på $ 14 per månad.

Men för att göra detta till en rättvis jämförelse kommer vi att jämföra WP Motors personliga plan med Flywheels personliga plan. Båda dessa prissätts till $ 29 per månad. Men båda har olika funktioner och fördelar att erbjuda för samma pris.

Båda dessa planer tillåter bara en WordPress-webbplats. Du kan dock lägga till fler webbplatser för ytterligare $ 14,99 per webbplats på WP Engine.

WP Engine Personal

 • 25 000 besökare per månad
 • 10 GB diskutrymme
 • 1 WordPress-webbplats
 • Obegränsad bandbredd (dataöverföring)
 • Från $ 29,00 per månad

Svänghjul Personligt

 • 25 000 besökare per månad
 • 10 GB diskutrymme
 • 1 WordPress-webbplats
 • 500 GB bandbredd (dataöverföring)
 • Från $ 15 per månad

Funktioner

När det gäller att välja en hanterad WordPress-värd, finns det många funktioner du behöver leta efter. En av dessa funktioner är Daily Backups. Båda dessa webbhotell erbjuder gratis dagliga säkerhetskopior för dina webbplatser.

Google föredrar att visa webbplatser som är säkra med HTTPS. Och om du någonsin har försökt installera ett SSL-certifikat på din webbplats, skulle du veta att det kan vara ont i … du vet. WP-motor och svänghjul erbjuder båda ett gratis låtkrypterat SSL-certifikat som du kan installera med bara ett klick.

WP Engine Personal

WP Engine erbjuder stjärnstöd och en tjänst som gör dem till en av de ledande webbhotellerna i branschen. Deras kundsupport har vunnit 3 Stevie-priser.

De erbjuder en premium-cachetjänst som heter Evercache och är utformad för att förbättra din WordPress-webbplats hastighet.

Deras planer är nästan samma som svänghjulet. Men en sak som jag gillade med deras planer är att de tillåter ytterligare webbplatser för bara $ 14,99 per webbplats på personliga planer.

Svänghjul Personligt

Precis som WP Engine erbjuder Flywheel en cachetjänst för alla dina WordPress-webbplatser som kommer att minska laddningstiden i halva. De erbjuder ritningar som du kan använda för att starta en mallbaserad webbplats med bara ett klick.

En sak som jag verkligen gillar med svänghjulet är att de aldrig överlappar dig för att gå över diskutrymme eller bandbredd.

Prestanda

Varje halvtidsfördröjning i din webbplatss hastighet kan resultera i massiva minskningar av inte bara dina konverteringsfrekvenser utan också din sökmotorsrankning. Sökmotorer som Google föredrar att visa webbplatser som erbjuder en bra användarupplevelse.

Wordpress värd funktioner

När din webbplats tar mycket tid att ladda, lämnar människor. Och när de lämnar skickar det Google en signal om att din webbplats varken är pålitlig eller erbjuder en bra användarupplevelse. Detta kan resultera i en stor minskning av sökmotortrafiken.

Nu när det gäller att förbättra din webbplats hastighet kan du fortsätta och läsa tusen tips och implementera dem alla. Men om din webbservers prestanda suger kommer inget att hjälpa dig att få några vinster när det gäller hastighet.

Det är verkligen viktigt att endast vara värd för din webbplats med webbhotell som optimerar sina servrar för snabbhet. En annan faktor som du bör tänka på är webbhotellens drifttid. Även om du omöjligt kan känna till den korrekta drifttiden för din webbhotell (eftersom de kan förfalska den!) Måste du se vilka garantier en webbhotell har att erbjuda.

WP Engine Uptime

WP Engine har ett starkt rykte när det gäller Managed WordPress Hosting. För att hålla detta rykte intakt gör WP Engine allt de kan för att hålla sina servrar åtminstone uppe 99,9% av tiden. De erbjuder 5% av din planavgift som en kredit om de inte lyckas hålla din webbplats uppe i 99,95% av tiden.

Svänghjulets driftstid

Till skillnad från WP Engine erbjuder Flywheel inte ett SLA (Service Level Agreement) så att du inte får någon gratis kredit om din webbplats går ner. Men precis som WP Engine har Flywheel ett rykte att upprätthålla och de lyckas upprätthålla en 99,9% drifttid.

WP motorvarvtal

Hemsida:

WP Engine Hastighetstest

Prissida:

WP-motorprissättningshastighetstest

Svänghjulets hastighet

Hemsida:

Svänghjulshastighetstest

Prissida:

Prissida för svänghjulsprissättning

För-och nackdelar

Det är inte en recension om det inte slutar med en lista med fördelar och nackdelar:

WP Engine Personal

Fördelar:

 • Erbjuder en generös 60-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 • Erbjuder en kostnadsfri rengöringstjänst efter hack.
 • Gratis dagliga säkerhetskopior.
 • En klickinstallation gratis Låt oss kryptera SSL-certifikat.

Nackdelar:

 • Till skillnad från svänghjulet migrerar WP Engine inte din webbplats till deras servrar. Du måste göra det själv med deras gratis WordPress-plugin.
 • Du får bara Live Chat-support på den personliga planen.
 • Planerna börjar på $ 29 per månad, så det finns inget sätt för dig att testa tjänsten.
 • CDN Service kostar $ 19,9 per månad. Svänghjulet debiterar endast 10 dollar per månad för det.

Svänghjul Personligt

Fördelar:

 • Gratis migrationstjänst för alla dina webbplatser.
 • Inga överskottsavgifter för bandbredd eller diskutrymme.
 • Gratis låt kryptera SSL-certifikat som du kan installera med bara ett klick.
 • Erbjuder en kostnadsfri rengöringstjänst efter hack.
 • Planer som börjar på endast $ 14. Låter dig få en smak av tjänsten.
 • Gratis dagliga säkerhetskopior.
 • Till skillnad från WP Engine behöver du bara betala $ 10 per månad för att aktivera CDN-tjänsten.

Nackdelar:

 • Till skillnad från WP Engine kan du inte lägga till fler webbplatser till din plan för $ 14,99 per webbplats.

Svänghjul mot WP-motorns jämförelsetabell

svänghjuletwp-motor
Grundad i:20122010
BBB-betyg:Inte betygsattB+
Adress:1405 Harney St # 201, Omaha, NE, 68102, USA504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Telefonnummer:(888) 928-8882(512) 827-3500
Typer av support:Telefon, Live Support, Chat, TicketTelefon, Live Support, Chat, Ticket
DatacenterNew York CityUSA, Storbritannien och Japan
Månadspris:Från $ 15 per månadFrån $ 29,00 per månad
Obegränsad dataöverföring:Nej (Från 250 GB)Ja
Obegränsad datalagring:Nej (från 5 GB)Nej
Obegränsad e-post:NejNej
Värd för flera domäner:NejJa (utom personlig plan)
KontrollpanelFlyWheel-gränssnittWP Engine Client Portal
Server Uptime Garanti:99,99%99,90%
Pengar tillbaka garanti:30 dagar60 dagar
bonus & Extra:Värdkonton har gratis SSL-certifikat, gratis migrering av webbplatser, kundsupport dygnet runt, plus massor mer.CDN (Content Delivery Network) ingår i professionella planer och affärsplaner. EverCache-tekniken påskyndar sidbelastningstiden. Överförbara installationer och faktureringsöverföring. Gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat. Verktyget för sidhastighetstester.
De goda:Bra utvecklarverktyg; Klona webbplatser, göra ändringar, duplicera teman och mer med vår smarta uppsättning utvecklingsverktyg. Hosting som är gjord för WordPress-webbplatser. Gratis webbplatsmigrationsservice ingår.Optimerad för WordPress: WP Engine fokuserar på att ge bästa möjliga WordPress-värdupplevelse. Skala för storlek: WP Motors glidskalaverktyg hjälper dig att hitta den plan som bäst passar dina behov. WordPress-centrerad säkerhet: WP Engine har DDoS och brute force-reducering, nätverksövervakning i realtid och konstant installation av de nyaste korrigeringarna och uppdateringarna för att säkerställa största säkerhet för din webbplats.
Det dåliga:Inte perfekt för absoluta nybörjare. Inte perfekt för webbplatser som inte är WordPress.Endast WordPress Hosting: WP Engine erbjuder exklusivt hanterad WordPress-värd. Mighty Expensive Plans: WP Motors planer kommer med en dyr uppsättning prislappar, för att inte nämna några resursbegränsningar.
PrissättningFrån $ 15 per månadFrån $ 29,00 per månad

Slutsats

Att välja den perfekta webbhotellen är en svår uppgift. Men jag är säker på att den här guiden har bidragit till att göra valet lättare (om inte lätt) för dig.

WP Engine och Flywheel är båda ansedda webbhotell som leder den hanterade WordPress Hosting-branschen.

Oavsett vilket du väljer kommer definitivt att erbjuda dig en fantastisk WordPress-värdstjänst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map