HostPapa-recension

Som ägare av ett litet företag kan det vara svårt att hitta rätt webbhotellleverantör. HostPapa skiljer sig från andra webbhotell med sin nybörjarvänliga värd för småföretag och nybörjare.


I ett försök att hjälpa småföretag som söker en pålitlig värdleverantör har jag avsett att visa er in och outs för en webbhotell som är utformad för att hjälpa ditt lilla företag att lyckas: Hostpapa.

HostPapa erbjuder prisvärda priser på webbhotellplaner för nybörjare och småföretagswebbplatser med planer som inkluderar ett gratis domännamn, obegränsad bandbredd och diskplats och gratis SSL & CloudFlare CDN.

Här kommer jag att titta på de viktigaste funktionerna i HostPapa, vad deras för-och nackdelar är och vad deras planer och priser är som. När du är klar med att läsa detta vet du om det här är rätt (eller fel) webbhotell för dig.

Registrera dig med den här länken så får du en 58% RABATT specialerbjudande – värd din webbplats från $ 3,36 / månad

Vad du lär dig i den här recensionen

 1. Proffsen

I det första avsnittet i denna HostPapa-granskning ska jag gå igenom vad .

 1. Nackdelarna

Men det finns också negativ. I det här avsnittet täcker jag vad .

 1. Värdplaner & priser

I det här avsnittet går jag igenom och vilka funktioner som finns i varje plan.

 1. Rekommenderar jag HostPapa.com?

Slutligen, här ska jag berätta om jag tänker, eller om du är bättre på att anmäla dig med en konkurrent.

hostpapa recension

HostPapa, som grundades för över tio år sedan, har haft en betydande tillväxt sedan dess. Och även om de definitivt inte är utan sina nackdelar, har de ett rykte för saker som att vara miljövänliga, ha enastående kundservice och ha en svit med verktyg perfekt för nybörjare..

Så låt oss komma igång med den här HostPapa-granskningen ska vi.

HostPapa Pros

Som jag just nämnde gör HostPapa något rätt för att ha upplevt en sådan ökning i popularitet på så kort tid. Det har faktiskt föreslagits att de är värd för nästan en halv miljon webbplatser bara i USA och Kanada.

Så låt oss se vad som gör dem så bra och varför vissa väljer dem framför alla andra värdleverantörer på marknaden.

1. Hastighet

Ju snabbare din webbplats laddas desto bättre. Forskning har visat att de flesta webbplatsbesökare kommer att överge din webbplats om den inte laddas inom 2 sekunder eller mindre.

HostPapa har investerat i den senaste hastighetstekniken för att säkerställa att dina webbsidor laddas snabbt:

 • Solid State-enheter. Din webbplats filer och databaser lagras i SSD-hårddiskar, som är snabbare än HDD (hårddiskenheter).
 • Snabba servrar. När en besökare klickar på din webbplats levererar webb- och databasservern innehåll upp till 50 gånger snabbare.
 • Inbyggd caching. HostPapa använder Cachewall som optimerar, skyddar och förbättrar responstiden för din webbplats.
 • Nätverk för innehållsleverans. HostPapa levereras med CDN som drivs av CloudFlare, för att cachera ditt innehåll och leverera det snabbt till besökare på webbplatsen.
 • PHP7. HostPapa ser till att du också drar nytta av den senaste tekniken på din webbplats.

Hur snabb är HostPapa-laddningstider?

Jag bestämde mig för att testa belastningstiderna. Jag skapade en testwebbplats som var värd på HostPapa (på WP Starter-planen), och sedan installerade jag WordPress på den och använde temat Twenty Seventeen.

hostpapa-konto

Ut ur lådan laddades testplatsen relativt snabbt, 1 sekund, 211 kb sidstorlek och 17 förfrågningar.

hostpapa belastningstider

Inte illa .. men det blir bättre.

HostPapa redan använder inbyggd caching som är aktiverad som standard, så det finns inga inställningar att redigera, men det finns ett sätt att optimera hastigheten lite längre med komprimera vissa MIME-filtyper.

Logga in på cPanel och hitta mjukvarusektionen.

cpanels mjukvarusektion

I inställningen Optimera webbplats kan du optimera webbplatsens prestanda genom att justera hur Apache hanterar förfrågningar. Komprimera typen av text / html text / vanlig och text / xml MIME och klicka på uppdateringsinställning.

cpanel optimera webbplatsen

Genom att göra det förbättrades mina testplatsbelastningstider lite mer, från 1 sekund till 0,9 sekunder.

hostpapa-sidhastighet

För att påskynda saken ännu mer gick jag och installerade en gratis WordPress-plugin som heter Autoptimize och jag aktiverade helt enkelt standardinställningarna.

autoptimera plugin

Det förbättrade belastningstiderna ännu mer, ner till 0,8 sekunder och det minskade den totala sidstorleken till bara 197 kb och minskade antalet förfrågningar till 12.

hostpapa snabb sida laddning

WordPress-webbplatser som är värda på HostPapa kommer att laddas ganska snabbt, och jag har visat dig två enkla tekniker som du kan använda för att påskynda sakerna ännu mer.

2. 24-timmars support

HostPapa ger inte bara fantastisk stöd som så många andra värdleverantörer gör idag. Nej, istället går de utöver för att skilja sig från resten av tävlingen.

Ta en titt på vad de erbjuder varje kund:

 • Omfattande kunskapsbas. Hitta lättbegripliga guider och självstudier om du letar efter lite självhjälp. Uppdelat i kategorier som värd, e-post och domäner kan du alltid hitta exakt vad du letar efter.
 • Videohandledning. Om du är mer en visuell person och föredrar att följa med till videohandledning är det här platsen för dig. Lär dig hur du använder alla funktioner som HostPapa erbjuder och titta på steg för steg självstudieinnehåll.
 • Live chat. Prata med en riktig live-person med ett problem som du har just nu med HostPapas livechattfunktion dygnet runt.
 • HostPapa Dashboard. Hantera ditt HostPapa-konto med den intuitiva instrumentpanelen. Logga in med sin inloggningssida, Facebook, Google eller till och med Twitter. Köp, visa faktureringsinformation och till och med skriva ut fakturor för dina egna poster.
 • Supportbiljetter. Skicka in supportbiljetter eller kolla statusen på befintliga biljetter, allt via din HostPapa-instrumentbräda.
 • HostPapa-experter. Gå med i deras veckobeseminarium, eller till och med schemalägga en 30-minuters träningspass med en expertsupport (GRATIS!).

Som en extra bonus gör HostPapa också åtkomst till nätverkets status enkelt så att du alltid vet vad som händer.

Nätverksstatus

Se status för webbhotell och e-posttjänster, DNS-värd, Linux-servrar och till och med fakturerings- och supportsystem. För att inte tala, se om det är några aktuella problem som hanteras och om det finns något planerat underhåll som kommer att störa din tjänst.

Och om det inte räcker, vet att HostPapa översätter innehållet på deras webbplats till engelska, franska, spanska och tyska, vilket tillgodoser deras växande internationella kundbas.

kunskapsbas

Och få detta, inte bara kan du läsa HostPapas webbplatsinnehåll på flera språk, du kan också få livechatt och telefonstöd på flera språk också.

3. Mycket säkra datacenter

HostPapa har en pålitlig värdinfrastruktur och upprätthåller de högsta standarderna när det gäller att säkra sina datacenter.

Förvänta till exempel att följande säkerhetsfunktioner kommer att finnas på alla HostPapa-servrar:

 • Klimat- och temperaturkontroller
 • Höjda golvfaciliteter
 • Felskydd
 • Branddämpande system
 • Vattendetekteringssystem
 • Avbrottsfri strömförsörjning (UPS)
 • Standby och redundant kraftgenerering
 • Diesel backup-generatorer

Intel Server-produkter driver all HostPapa-utrustning och ett fullständigt Cisco-nätverk som säkerställer att webbplatsens data är helt säkra.

4. Imponerande drifttid

Teamet på HostPapa vill ge dig en 100% drifttidsgaranti. Men det trevliga med dem är att de förstår att på grund av det sätt som delad hosting skapas är detta inte bara orealistiskt, det är fel att lova.

När allt kommer omkring tar det bara en webbplats på en delad server för att kasta allt i kaos. Oavsett om det är ett säkerhetsöverträdelse, ett överanvändning av resurser eller en enorm stigning i trafiken, sanningen är att delade värdservrar kommer att gå ner från tid till annan.

Som sagt garanterar HostPapa 99,9% drifttid.

Och om du alls är missnöjd inom de första 30 dagarna efter att du är värd för din webbplats med HostPapa, kan du få full återbetalning (minus eventuella avgifter för registrering och domännamn).

5. Verktyg för småföretag

Kommer du ihåg när jag sa HostPapa riktar sig till småföretag? Tja, i ett försök att se hur sant detta var, tittade jag på alla funktioner som de erbjuder kunder som kan vara till hjälp för småföretagare.

Och det här är vad jag kom på:

Domännamn

Billiga domännamn

Kör en snabb domännamnsökning med HostPapas egna domännamnverktyg. Välj mellan klassiska domännamnsslut eller välj en mer unik sådan som .guru eller .club. Hursomhelst kan du välja ett verkligt utmärkt domännamn som ska vara grunden för din nya webbplats i en cinch.

Och om du råkar registrera dig för HostPapas värd kan du registrera ditt coola nya domännamn gratis det första året av tjänsten.

E-postlösningar

HostPapa e-postlösningar

E-post är avgörande för att ditt små till medelstora företag ska lyckas. Lyckligtvis har HostPapa många e-postlösningar som du kan välja mellan:

 • Grundläggande e-post som kommer med en professionell identitet med ditt företags namn
 • Avancerad e-post som kommer med mer mobilvänliga säkerhetsfunktioner
 • Office 365-e-post som kommer med Microsoft Office, och ingen av administrationskostnaderna
 • G Suite-e-post, komplett med produktivitetsverktyg och online-lagring, igen utan extra kostnad

SSL-certifikat

SSL-certifikat

Låt oss kryptera SSL-certifikat ingår för fri. Premium Wildcard SSL-certifikat är erbjuds inte gratis, HostPapa har vissa robusta SSL-certifikat tillgängliga för din växande webbplats. Och eftersom det är viktigt för ditt rykte att skydda webbplatsens data, och ännu viktigare informationen om dina webbplatsbesökare, kanske du kan köpa ett SSL-certifikat från din webbhotell.

Om du investerar i HostPapas SSL-certifikat kommer du att njuta av:

 • 256-bitars datakryptering
 • Omedelbar och automatisk installation
 • 99% webbläsarkompatibilitet

Slutligen kommer du att kunna visa en klickbar segel som innehåller ditt SSL-certifikats information för webbplatsbesökare att se, vilket lägger till din webbplats trovärdighet och gör att du verkar pålitlig.

Content Network Delivery (CDN)

Cloudflare CDN

Alla värdplaner för HostPapa Business och Business Pro kommer med gratis Cloudflare CDN-tjänster för att hjälpa till att leverera webbplatsens innehåll till en global publik snabbare än någonsin.

Maximera webbplatsens drifttid genom att balansera serverbelastningen, öka webbplatsens hastighet och prestanda och till och med njuta av extra säkerhet från hackare och andra säkerhetshot. Dessutom får du analyser som hjälper dig se var trafiken kommer ifrån så att du kan övervaka potentiella hot.

Automatiska säkerhetskopior på webbplatsen

Gratis webbplats-säkerhetskopior

Det finns inget värre än att investera mycket hårt arbete i att bygga en online-verksamhet, bara för att det ska torkas bort på grund av en serverkrasch, hacker eller någon annan webbplatsfel..

Det är därför HostPapa går in och ger sina kunder automatisk dagliga säkerhetskopiering av webbplatser:

 • Välj mellan sju olika återställningspunkter
 • Data lagras på olika platser för extra skydd
 • Grundläggande planer har upp till 1 GB säkerhetskopieringsutrymme (ytterligare tillgängligt utrymme)
 • Säkerhetskopiera webbplatsens filer, databas och e-postmeddelanden

Kom ihåg, detta är en premiumtjänst.

6. Webbplatsbyggare

Att bygga en webbplats har aldrig varit enklare med den exklusiva HostPapa Webbplatsbyggaren.

Använd drag & släpp webbplatsbyggare, välja mellan hundratals fördesignade mallar och till och med bygga en e-handel butik för att sälja fysiska eller digitala produkter och tjänster (eller båda!).

Webbplatsbyggare

Här är några av de viktigaste funktionerna du kan förvänta dig när du använder HostPapa webbplatsbyggare:

 • Enkel anpassning av alla webbplatselement inklusive färgscheman, teckensnitt och bilder
 • Mobil responsiv design för alla storlekar
 • Anpassning av HTML, JS och CSS om du har kompetensuppsättningen (även om det inte krävs)
 • Integrerade sociala delningsikoner och kontaktformulär
 • SEO-optimering för bättre sökresultat
 • Facebook-publiceringsförmåga
 • Live-förhandsvisningsläge för stationära och mobila enheter

HostPapa Webbplatsbyggare

Med HostPapa-webbplatsbyggaren kan du publicera en professionell webbplats på några minuter utan att känna till en kodslick.

7. Grön värd

HostPapa är stolt över att vara ett av de första värdföretagen som förklarar att de skulle gå grönt för att hjälpa världen vi lever i.

De främjar utvecklingen och användning av vind- och solenergi genom att köpa gröna energicertifikat. Detta för att kompensera den kraft som används i både deras datacentra och kontor.

HostPapa använder inget annat än 100% förnybar Green Tag-energi, som kommer från en mängd olika källor över hela USA och Kanada. På så sätt minskar de inte bara sitt eget kolavtryck utan hoppas få fler människor ombord med att använda ren energi och försöka minska sitt avtryck på jorden också.

Du kan lägga till banners på din webbplats så att besökarna vet att du gör din del genom att använda grön webbhotell.

Gröna energibannare

Lägg till en fullständig banner, en halv banderoll eller till och med en liten rektangel för att komplettera din webbplats design.

HostPapa Cons

Nu när du har en bra uppfattning om vad HostPapa har att erbjuda kunder är det dags att titta på några av nackdelarna, så att du kan fatta det mest informerade beslutet när det gäller att välja en webbhotell.

1. Dyra förnyelseavgifter

Vid första anblicken verkar HostPapa vara en mycket kostnadseffektiv värdleverantör, särskilt eftersom det är en grön webbhotell, vilket kan höja priserna avsevärt.

Dessutom är det vanligt att värdleverantörer har exceptionellt låga anmälningspriser för att uppmuntra fler att börja använda dem. Sedan, efter ett år med tillfredsställande service, höjer webbhotellleverantören sedan de månatliga priserna och hoppas de flesta förnyar sig.

När allt kommer omkring vill ingen byta webbhotell varje år, särskilt när de är nöjda med tjänsten.

Som sagt kan öka förnyelsepriserna vara oväntade och orsaka viss allvarlig klistermärkechock. Och tyvärr är det exakt vad HostPapa gör.

Dyra förnyelsepriser

Kom att hitta att du måste investera i ett långsiktigt kontrakt för att få det låga introduktionspriset och markeringen för förnyelse är betydande.

2. Saknade funktioner

HostPapas initiala funktionsuppsättning verkar stark för småföretagare. Men jag känner att de saknar några viktiga saker:

 • Deras pengar-tillbaka-garanti på 30 dagar kommer kort jämfört med konkurrens som erbjuder 60 eller till och med 90-dagars återbetalningsgarantier
 • Automatiska säkerhetskopior är en premiumtjänst för både start- och affärshotellplaner, vilket igen är till skillnad från tävlingen, där åtminstone varje vecka säkerhetskopior erbjuds som en del av värdplanen
 • Även om de påstår sig vara ett internationellt värdföretag, datacenterplatser är ganska begränsade (även med CDN-tjänster kan detta påverka hastigheten på platser som är geografiskt långt borta). Om du är lokaliserad utanför USA eller Kanada då är HostPapa inte den mest ideala webbhotell att använda.

HostPapa värdplaner

HostPapa erbjuder många värdplaner, t.ex. VPS och återförsäljare värd. Som sagt, jag ska titta på deras delade och WordPress-värdplaner så du har en bra idé vad du kan förvänta dig när du registrerar dig för att använda HostPapa-värd.

Delad värd

HostPapa har delad webbhotell som fungerar bra för dem som just har börjat eller de som har minimal trafik som kommer till sina webbplatser.

HostPapa-delade värdplaner

Beroende på vilken nivå du väljer kommer du att få funktioner som:

 • Flera till obegränsade värdplatser
 • Obegränsat diskutrymme och bandbredd
 • Gratis registrering av domännamn
 • 24/7 support
 • Gratis Låt oss kryptera SSL, Cloudflare CDN och webbplatsöverföring
 • 99% drifttid
 • Prestanda och säkerhetsförbättringar
 • CloudLinux-servrar
 • Och mycket mer

Du har också tillgång till HostPapa webbplatsbyggare, cPanel-kontroll, Softaculous-verktyget för att integrera appar och till och med gratis en-till-en-utbildning.

HostPapa delade webbhotell sträcker sig från $ 3,95 / månad till $ 12,95 / månad beroende på vilken plan du väljer.

De Business Pro-plan är den dyraste planen men det är väl värt den extra kostnaden eftersom den kommer packad med förbättrad prestanda, säkerhet och hastighet.

Den levereras med raketsnabba premiumservrar (3x serverprestanda) och dubbelt RAM-minne och hårddiskutrymme.

Funktioner:

 • Snabbare servrar
 • 300% prestandaökning
 • Färre konton per server
 • 4x fler CPU- och MYSQL-resurser
 • Premium wildcard SSL
 • Automatisk säkerhetskopiering av webbplatsen
 • SiteLock upptäcker
 • Domännamns integritet

WordPress Hosting

HostPapa WordPress Hosting

HostPapa erbjuder också WordPress-värd som riktar sig till de som väljer att använda det populära WordPress-innehållshanteringssystemet.

Och även om de flesta av funktionerna speglar vad som erbjuds i de delade värdplanerna, kan du också förvänta dig dessa extra värdfunktioner:

 • Auto-installerat WordPress (mycket praktiskt för nybörjare)
 • WordPress caching
 • Gratis WordPress-webbplatsöverföring
 • Förbättrade SSD-enheter
 • 24/7 expert WordPress-support
 • Inbyggt SEO-optimeringsplugin (Yoast SEO)
 • Automatiska WordPress-kärnuppdateringar

När jag testade HostPapas sidbelastningstider försökte jag det på deras WP-startplan.

WordPress-värdplaner skiljer sig något när det gäller pris: $ 3.95 / månad, $ 5.95 / månad och $ 12.95 / månad, återigen bara när du investerar i långsiktiga kontrakt.

Som med de delade planerna ovan, jag rekomenderar de WP Business Pro-plan. Ja, det här är den dyraste planen, men den levereras med förbättrad prestanda, säkerhet och hastighet. Du får rakettsnabba premiumservrar (3x serverprestanda) och dubbelt RAM-minne och hårddiskutrymme.

Funktioner:

 • Snabbare servrar
 • 300% prestandaökning
 • Färre konton per server
 • 4x fler CPU- och MYSQL-resurser
 • Premium wildcard SSL
 • Automatisk säkerhetskopiering av webbplatsen
 • SiteLock upptäcker
 • Domännamns integritet

Vanliga frågor

Här är svar på några av de vanligaste frågorna:

 1. Vad är HostPapa? HostPapa är ett kanadensiskt privatägt webbhotellföretag som tillhandahåller Shared, Reseller, VPS och WordPress hosting. Deras officiella webbplats är www.hostpapa.com. Läs mer på deras Wikipedia-sida.
 2. Vilken typ av kontrollpanel används? Den vanligt använda cPanel.
 3. Kommer min webbplats att ladda snabbt? De flesta värdplaner har tillgång till gratis Cloudflare CDN-tjänster, som hjälper till att öka webbplatsens hastighet och prestanda. Om du använder WordPress-värd får du också en inbyggd WordPress-cachelösning för att snabbt leverera statiska filer till besökare.
 4. Vad händer om min webbplats faller under garantitiden på 99,9%? Efter att ha läst igenom webbplatsen och användarvillkoren tycks jag inte hitta någonstans som tar upp huruvida du får kredit för någon stilleståndstid. HostPapa förlitar sig istället på sina påståenden om att de kommer att upprätthålla 99,9% drifttid hela tiden.
 5. Finns det ett gratis SSL-certifikat tillgängligt? Ja, även om det finns några avancerade SSL-certifikat att köpa, kan varje värdplan få ett gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat, vilket är bra för småföretagare som accepterar betalning på deras webbplats.
 6. Finns det något inbyggt marknadsföringsverktyg? Ja, du kan använda HostPapa webbplatsbyggare för att integrera social delning på din webbplats, optimera din webbplats för SEO och högre sökrankning och till och med arbeta tillsammans med Google Analytics så att du kan spåra var besökarna kommer från och vad de gör en gång på din hemsida.

Rekommenderar jag HostPapa?

I slutändan är HostPapa en gedigen webbhotellösning för dem som behöver något lite mer nybörjare vänlig. Det är också bra för dem som är det driver små företag. Funktionsuppsättningen är tillräckligt stor för att få jobbet gjort, men inte överväldigande för dem som bara inte behöver så mycket.

Men om du börjar märka din skalning av småföretag, kommer du att hitta de tillgängliga resurserna kanske inte kan tillgodose dina behov på bästa sätt. Du kommer dock att ha en säker webbplats som upprätthåller en imponerande drifttid. För att inte nämna, kommer du att kunna må bra om det faktum att du minskar ditt eget kolavtryck genom att använda grön webbhotell.

Om du bestämmer dig för att använda HostPapa för dina värdbehov, se till att undersöka din budget i förväg, eftersom det finns några tvivelaktiga avgifter inbyggda i varje plan. Du måste också se till att ge din värd ett bra steg eftersom du bara har 30 dagar att bestämma om du vill behålla dem eller inte (om du vill få en återbetalning som är).

Om HostPapa låter som en webbhotell som du vill kolla in, hopp vidare till deras webbplats, se vad de har att erbjuda och se till att de har de webbhotellfunktioner du behöver för att driva din webbplats för små företag framgångsrikt.

Registrera dig med den här länken så får du en 58% RABATT specialerbjudande – värd för din webbplats från $ 3,36 per månad

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map