Hostinger recension

Med 15 000 nya användare som registrerar sig för deras webbhotell varje dag, och över 29 miljoner användare är värd för dem. Hostinger måste göra något rätt! Höger? Det är vad det här är Hostinger recension syftar till att ta reda på det.


Hostingers löfte är att skapa en lättanvänd, pålitlig, utvecklarvänlig webbhotell som erbjuder stjärnfunktioner, säkerhet, snabb hastighet, och bra kundservice till ett pris som är överkomligt för alla.

Men kan de hålla sina löften och kan de hålla jämna steg med de andra stora spelarna i webbhotell-spelet?

TL; DR: Hostinger är en av de billigaste värdleverantörerna där ute (från bara $ 0,80 / mo), och erbjuder delad hosting, WordPress-värdtjänster och molntjänsttjänster till fantastiska priser utan att kompromissa med fantastiska funktioner, pålitlig drifttid och sidhastighetshastigheter som är snabbare än branschgenomsnitt.

Genom att klicka på den här länken får du 82% rabatt av detaljhandelspriset och kan endast vara värd för din webbplats $ 0,80 per månad.

Denna Hostinger-recension kommer att täcka:

 1. Hostinger Pros

Det finns massor av bra saker med denna webbhotell. Här kommer jag att titta närmare på hur du använder denna webbhotell.

 1. Nackdelarna

Men det finns några negativa också. Här kommer jag att titta närmare på det du behöver vara medveten om.

 1. Plans & priserna

Här tar jag dig igenom de olika. Jag kommer också att titta närmare på den plan jag rekommenderar bäst, deras nya .

 1. Hostinger granskningsöversikt

Här är det där jag säger om jag rekommenderar dem eller om jag tror att du är bättre på att gå med ett alternativ.

hostinger recension

Låt oss ta en titt på för- och nackdelarna med att använda Hostingers billiga webbhotelltjänster.

Hostinger Pros

De har mycket bra saker för dem och här ska jag ta en titt på de saker jag gillar med dem.

Snabba servrar & Fart

Det är viktigt att din webbplats laddas snabbt. Varje webbsida som tar mer än några sekunder att ladda kommer att leda till kund frustration och i slutändan kunder som lämnar din webbplats.

Om det tar mer än fem sekunder att ladda din webbsida kan du ganska mycket glömma att få den personen att besöka din webbsida.

De har servrar i USA, Asien och Europa (Storbritannien). Deras servrar använder en 1000 Mbps-anslutning och att ha en snabb anslutning som det kommer att påverka din hastighet.

Men hur snabbt är de exakt? Tja ganska snäll snabbt för att vara exakt.

Jag skapade en testplats på Hostinger med hjälp av Twenty Seventeen WordPress-tema.

Värdhastighetstest

Testplatsen laddades bara 1 sekund. Inte illa men vänta det blir bättre.

Hostinger har nyligen lanserat en molntjänsttjänst som kommer med inbyggd cache.

inbyggd caching

Genom att helt enkelt aktivera alternativet “automatisk cache” i Cache Manager-inställningarna kunde jag raka bort ytterligare 0,2 sekunder av lasttiden.

snabbladdande servrar

Detta resulterade i att testplatsen laddades bara 0,8 sekunder. Helt enkelt genom att växla en “switch” från av till på. Nu är det ganska imponerande!

Jag rekommenderar att du kolla in deras nya molnhotellplaner.

Du kan kolla in priserna och mer information om deras .

Hur jämför Hostingers serverhastighet mot några av sina huvudkonkurrenter; som SiteGround och Bluehost?

Friskrivningsklausul: Detta test utfördes av Hostinger.com själva

Sammantaget är det ganska säkert att säga att ett av deras fokus är hastighet och det är det som skiljer dem från många andra alternativ för webbhotell som finns tillgängliga för kunder.

Hostinger är verkligen lätt att använda

Du har förmodligen aldrig stött på en lättanvänd webbhotelltjänst förut, men jag ska visa dig att det faktiskt är möjligt.

Det är lite att föredra här, men huvudsakligen använder kontrollpanelen samma koncept som Microsoft-brickorna. Du kan enkelt se kategorin eller alternativet såväl som en bild som ger lite insikt om du inte är säker på vad den gör.

hpanel kontrollpanel

Med dessa stora knappar kan du hitta allt du behöver när som helst. De försöker inte dölja funktioner eller inställningar för att hålla ditt utrymme rentare. Istället lägger de allt där ute på skärmen, så allt du behöver är direkt till hands.

enkel att använda kontrollpanelen

Om du tidigare har använt en annan webbhotelltjänst kan du missa cPanel. CPanel verkar vara den enda konsekventa funktionen bland webbhotelltjänster, men många nya användare har svårt att navigera och hitta vad de behöver.

Hur man installerar WordPress på Hostinger

Att installera WordPress kan inte vara mer enkelt. Här nedan visar jag dig hur.

1. Först väljer du webbadressen där WordPress ska installeras.

hur man installerar wordpress på hostinger

2. Därefter skapar du WordPress-administratörskonto.

skapa wordpress admin

3. Lägg sedan till lite extra information om din webbplats.

extra information

Slutligen installeras din WordPress-webbplats.

wordpress installerat

Få tillgång till inloggningsinformation och detaljer

wordpress inloggning

Där har du det, har WordPress installerat och redo med bara tre enkla klick!

Stor säkerhet och integritet

De flesta tror att allt de behöver är ett SSL-certifikat och de kommer att gå bra. Det är dock inte fallet, du behöver mycket fler säkerhetsåtgärder än det för att skydda din webbplats, och det är något som Hostinger förstår och erbjuder sina användare.

bitninja smart säkerhet

Bitninja kommer med på alla planer. Det är en allt-i-ett-skyddssvit i realtid som förhindrar XSS, DDoS, skadlig programvara, skriptinjektion, brute force och andra automatiserade attacker.

Varje plan kommer också med Spamassassin, det är ett skräppostfilter via e-post som automatiskt söker efter och tar bort e-postskräppost.

Alla planer ingår i:

 • SSL-certifikat
 • Cloudflare-skydd
 • Säkerhetskopior varje dag till vecka
 • BitNinja Smart Security Protection
 • SpamAssassin Protection

Hattar till Hostinger för att ha tagit säkerhet så allvarligt, med tanke på sina redan billiga webbhotellplaner kan de fortfarande ge branschledande säkerhetsåtgärder.

Gratis domännamn & Gratis webbplatsbyggare

Hostinger flyttar in med de stora namnen på marknaden för webbplatsbyggnad eftersom denna webbhotell hjälper dig att bygga din webbplats från grunden.

Vad Hostinger erbjuder är möjligheten att skapa en unik webbplats. De håller sig borta från cookie-cutter-teman som gör att alla webbplatser ser lika ut.

Oavsett vilken plan du går med kan du hitta den mall som passar ditt utseende bäst och anpassa bort.

webbplats byggare

Varje del av sidan är helt anpassningsbar, så det finns ingen anledning till att du inte kan utforma webbplatsen för dina drömmar. Deras mallar är vackra, och den anpassade webbplatsdesignen är lätt att navigera.

När du är redo att lägga din webbplats på internet så att alla kan se, väljer du ett gratis domännamn om du använder antingen Premium- eller Cloud-paketet.

Domännamn kan vara lite svåra eftersom de verkar så billiga till en början. Men domännamn kan bli ganska dyra.

Om du kan spara lite pengar på ett domännamn nu, är det värt kostnaden för att använda en webbhotelltjänst.

Det bästa av allt är att bygga en webbplats med Hostinger kräver noll procent kodning eller teknisk kunskap.

Superb Knowledge Base

hostinger kunskapsbas

Det stämmer, Hostinger vill dela sin kunskap med dig, så de ger en komplett kunskapsbas inklusive:

 • Allmän information
 • guider
 • Handledningar
 • Genomgång av video

Dessa användbara verktyg är användbara för alla som är nya i att arbeta med en värdplattform. Du kan lära dig att lösa ditt problem medan du väntar på att kundtjänstpersonalen kommer tillbaka till dig.

Till skillnad från de flesta WordPress-värdplatser behöver du inte växla mellan din Hostinger-webbsida och en YouTube-video för att hitta en funktion. Deras inlärningsbaserade affärsplattform driver också användarna att lära sig genom att kommunicera med supportpersonalen.

All kundservicepersonal närmar sig sina chattkonversationer med en lärares mentalitet.

Detta mål för utbildningar har gjort en stor skillnad i kundsamarbetet. Det finns fler rapporterade fel och användare märker omedelbart när något på deras webbplats inte är helt rätt.

Jag använder hostinger, super billigt och bra supportteam!

– Ky ♡ (@lovekyrax) 22 mars 2019

Hostingers billiga priser

Även om Hostinger drar samma taktik som alla andra webbhotell gör, har de bra priser.

Faktiskt, Hostinger är en av de billigaste webbhotlarna på marknaden, och de inkluderar registrering av ett domännamn gratis. Ja, du måste betala för andra, men de är fortfarande överkomliga priser.

billiga värdpriser

Det finns mycket att säga om deras priser, men främst är fokuset att du får många funktioner för väldigt lite pengar.

Genom att klicka på den här länken får du 82% rabatt av detaljhandelspriset och kan endast vara värd för din webbplats $ 0,80 per månad.

Utmärkta e-postverktyg

Så många glömmer fördelarna med e-postverktyg. När en kund anmäler sig till Hostinger med de två översta planerna har de tillgång till obegränsade e-postkonton utan kostnad. Vanligtvis är webbplatsägare mycket snåla med sina e-postkonton eftersom de snabbt blir dyra.

Men med Hostinger har webbplatsägaren tillgång till webbmail var som helst och hantera konton. Andra användare kan också komma åt sina e-postmeddelanden när det är bekvämt för dem.

e-postverktyg

E-postverktygen inkluderar:

 • E-post vidarebefordran
 • Autoresponders
 • SpamAssassin Protection

Dessa funktioner är bland några av de bästa funktionerna som finns i alla webbhotelltjänster. E-post vidarebefordran kan göra det att skicka dokument, videor eller e-böcker till dina kunder. Det betyder också att du inte behöver ge ut en personlig e-postadress eller ens lämna din webbhotell.

Hostinger använder sina e-postverktyg av högsta kvalitet för att bli ditt nav för att kommunicera med din personal, ditt team och dina kunder. Hostinger har hittat vad webbplatsägare behövde och levererat med enastående resultat.

Hostinger har också samarbetat med Flock för att erbjuda bättre e-postalternativ till sina kunder. Flock är ett produktivitets-, meddelanden- och samarbetsverktyg som finns tillgängligt för Windows, macOS, Android, iOS och desktop. Flock är nu tillgängligt för alla Hostinger-användare.

Kunnig kundtjänst

Det finns massor av saker som kan gå fel för ett kundsupportteam. Tyvärr är kundsupport för Hostinger inte det väl avrundade teamet det borde vara. Istället får du enastående service efter en lång väntan.

hostinger support

Den långa väntetiden åt sidan är kundservice enastående. Deras supportpersonal är mycket kunnig och de förklarar vad de gör för att fixa ditt problem.

Hostinger har dock betydligt förbättrade svarstider för ett kundframgångsteam. den genomsnittliga chattupphämtningstiden tar nu mindre än 2 minuter.

Det är inte bara den hemliga teknikstödpersonens dröm att du kan fixa det själv en dag, de vill verkligen dela det de gör.

livechatt

Många tycker om att dela underhållsansvaret till sin webbhotelltjänst och kallar det en dag, men kundserviceteamet har ett sätt att dra dig in och engagera dig.

När vi började titta på Hostingers fördelar och nackdelar fanns det en tydlig indikation på att kundservice skulle falla in i båda segmenten.

Stark Uptime Record

Hostinger gör vad varje webbhotellplattform ska göra: håll din webbplats online!

Även om någon webbhotell ibland har driftstopp, förhoppningsvis bara för att regelbundet schemalägga underhåll eller uppdateringar, men du vill inte att din webbplats ska vara nere mer än några timmar.

drifttid

Helst har du någon schemalagd driftstopp utan att hålla din webbplats offline i mer än 3 till 5 timmar under månaden. Du letar efter cirka 99,40% drifttid.

Hostinger Cons

Varje webbhotellalternativ har sina nackdelar, men frågan handlar om vad du är villig att göra med och vad du inte gör. Hostinger är inte ett undantag. De har vissa negativa resultat, men deras positiva effekter är mycket övertygande och det gör det svårt att överföra denna webbhotell.

Långsam kundtjänst

Den största nackdelen med detta är att du måste vara inloggad (dvs att du måste skapa ett konto) för att kunna komma åt livechatt. Det är inte världens största sak men det kan vara en negativ faktor för vissa.

Kundtjänst är ett dubbelkantigt svärd. Deras supportteam är enastående och mycket kunniga. Men att få tag på dem kan vara lite ont.

supportfrågor

Hostingers förmåga att leva chatt är användbar, och de använder Intercom, där alla chattar lagras och om du vill gå tillbaka och läsa de fem månader gamla konversationerna kommer det alla att vara tillgängliga för dig.

Då kan din kundtjänst behöva hitta en annan resurs för att säkerställa att de ger dig rätt information. När det gäller väntetiderna blir du förmodligen frustrerad.

Det finns också frågan om att inte kunna kontakta en kundtjänst förrän du har loggat in på ditt konto. Denna begränsning innebär att du inte kan ställa frågor innan du går igenom registreringsprocessen. Du kan skicka en allmän förfrågan som skapar en sorts biljett, men som också får ett försenat svar.

Enkelhet Dödade cPanel

CPanel var en konstant funktion i nästan alla webbhotelltjänster under det senaste decenniet eller så. Nu har Hostinger tagit bort det. För de nya webbplatsägarna är det inte så stort att de inte kan missa det de aldrig har haft.

Men när du tänker på de erfarna webbplatsägare och utvecklare som tillbringar många timmar om dagen på att arbeta med sin webbhotelltjänst är det ett stort låt.

Den enkla installationen av deras anpassade kontrollpanel är trevlig, men många erfarna webbplatsägare och utvecklare föredrar förtrogenhet framför enkelhet.

Avancerade användare skulle mycket uppskatta alternativet med en cPanel via Hostingers kontrollpanel. Återigen, detta är inte ett problem för de flesta användare, men vissa av oss föredrar den goda ol ‘cPanel.

Hostinger-prissättning (är inte så billig som det ser ut)

Även om planerna endast är några dollar i månaden är prissättningen en fallgrop i denna Hostinger-webbhotellgranskning. Frågan är inte själva priset. det är det pris som kommer efteråt och det faktum att du måste betala årligen.

Genom att uppleva och undersöka finns det mycket få, om några, webbhotelltjänster som gör att du kan betala månad till månad. Men de vill alla annonsera att tjänsten endast är $ 3,99 per månad!

Det är fantastiskt, men när du har tagit på säkerheten (som du behöver) och skatt betalar du nära $ 200 för så snart du försöker betala för endast 12 månader är det plötsligt $ 6,99 per månad istället för $ 3,99.

Dessa obehagliga taktiker är inte begränsade till Hostinger på något sätt eftersom många andra webbhotell använder samma taktik. Men det är en besvikelse att se dem sjunka ner och använda dessa irriterande knep.

Hostinger har ett kontinuerligt alternativ “On Sale” för ditt första år, och efter det, om du registrerar dig för en mer längre period, sparar du på de totala kostnaderna.

Med Hostinger måste du förbinda dig till 48 månaders service. Om du bestämmer dig för att de inte är ditt bästa beslut efter 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti måste du klättra i bergen och försöka få dina pengar tillbaka.

De har dock inga problem med att uppgradera dig om du vill gå högre. Vad det kommer till är irritationen över att använda låga priser för att dra människor in och sedan chocka dem i subtotalen!

Mer om deras betalningar (Fortsättning)

Bortsett från den grundläggande prissättningen finns det två problem med betalningar. Den första avser problemfri 30-dagarsgaranti. Inom de 30 dagarna finns det några undantag som inte är berättigade till återbetalning, och de är:

 • Domänöverföringar
 • Eventuella värdbetalningar som görs efter den kostnadsfria provperioden
 • Vissa ccTLD-register
 • SSL-certifikat

CcTLD-registret är inte vanligt, men inkluderar:

 • .eu
 • .es
 • .nl
 • .se
 • .ca
 • .br
 • Många fler

Dessa begränsningar för din pengarna-tillbaka-garanti är mer av en frustration än något annat. Det verkar eventuellt ha något att göra med att överföra pengar som skulle leda till avgifter.

Slutligen är det sista problemet när det gäller betalning att Hostinger bara erbjuder en webbplats oavsett vilken plan du har på. Det betyder att du måste betala för ytterligare domäner. Dessa domäner sträcker sig från $ 0,99 till över $ 17,00 beroende på vilket tillägg du väljer.

Hostingers priser & Plans

Detta är en mycket prisvärd webbhotell jämfört med andra delade webbhotelltjänster där ute.

Här är deras tre delade värdplaner och funktioner inkluderade:

EndaPremieFöretag
Pris:$ 0,80 / mo$ 2.15 / mo$ 3,45 / mo
webbplatser:Bara 1ObegränsatObegränsat
Disk utrymme:10 GBObegränsatObegränsat
Bandbredd:100 GBObegränsatObegränsat
E-post:1ObegränsatObegränsat
databaser:1 MySQLObegränsatObegränsat
Webbplatsbyggare:JaJaJa
Fart:n / a3x optimerad5x Optimerad
Säkerhetskopiering av data:Varje veckaVarje veckaDagligen
SSL-certifikatLåt oss krypteraLåt oss kryptera SSLPrivat SSL
Pengar tillbaka garanti30 dagar30 dagar30 dagar

Det viktigaste att komma ihåg med prissättning är deras permanenta “försäljning” för din första 48-månaders betalning.

Det billigaste alternativet, en delad hosting är endast från $ 0,80 per månad medan affärspaketet är $ 3,45 per månad.

Dessa priser är nästan oslagbara, och de skulle vara fantastiska priser även utan den permanenta försäljningen som Hostinger har pågått.

Hostinger Cloud Hosting Planer

De lanserade nyligen en ny moln värdtjänst, och det är ganska fantastiskt. Det är webbhotell jag rekomenderar och vad som gjorde att min testplats laddades på bara 0,8 sekunder.

I grund och botten har de skapat en kraftfull kombination av två tjänster (delad webbhotell och VPS) och kallat det för webbhotell. Tjänsten kombinerar kraften hos en dedikerad server med en lättanvänd hPanel.

Så i princip körs det på VPS utan att behöva ta hand om alla backend-grejer.

BörjaProfessionellFöretag
Pris:$ 7,45 / mo$ 14.95 / mo$ 27,45 / mo
Gratis domän:JaJaJa
Disk utrymme:40 GB80 GB160 GB
BAGGE:3 GB6 GB12 GB
CPU-kärnor:246
Fartökning:n / a2X3X
Cache Manager:JaJaJa
Isolerade resurser:JaJaJa
Uptime Monitoring:JaJaJa
1-klick installatör:JaJaJa
Dagliga säkerhetskopior:JaJaJa
Live support 24/7:JaJaJa
Gratis SSL:JaJaJa
Pengar tillbaka garanti30 dagar30 dagar30 dagar

Hostingers planer för molnvärd ger dig kraften i en dedikerad server utan teknisk kamp för att lyckas online ger snabbhet och tillförlitlighet.

Sammantaget är det en mycket kraftfull typ av värd utan tekniska färdigheter eftersom den helt hanteras av 24/7 dedikerat support som hjälper dig varje steg på vägen.

Hostinger Fakta & Vanliga frågor

Den vanligaste frågan handlar förmodligen om deras återbetalning av pengar. De erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti och till skillnad från andra värdtjänster som gör det svårt att få någon form av återbetalning, kan du kontakta dem och berätta för dem att du bestämde att det inte passade dig.

Naturligtvis kommer de att ställa frågor, men du får inte någon som försöker sälja dig eller låsa dig i ett kontrakt.

30-dagars pengarna-tillbaka är garanterat problemfri. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för nya bloggare eller affärsmän som inte är säkra på att hantera den tekniska sidan.

Här är några mer vanliga frågor:

Fråga: Vad är Hostinger?
Svar: Hostinger är ett webbhotellföretag baserat från Litauen i Europa som erbjuder delad värd, molnvärd, VPS-värd, Windows VPS, e-postvärd, WordPress-värd, Minecraft-värd (med mer på vägen som GTA, CS GO) och domän namn. Hostinger är ett moderbolag till 000Webhost, Niagahoster och Weblink. Du hittar deras officiella webbplats här.

Fråga: Får du en gratis domän med Hostinger?
Svar: Registrering av ett domännamn erbjuds gratis om du registrerar dig för deras årliga affärs- eller Premium-delade värdplan.

Fråga: Vilka betalningsmetoder accepterar de?
Svar: De accepterar de flesta kreditkort samt PayPal, Bitcoin och de flesta andra kryptokurser.

Fråga: Är det ett bra värd för e-handel? Erbjuder de SSL, kundvagnar och betalningsbehandling?
Svar: Ja, det är en bra webbhotell för onlinebutiker eftersom de ger ett gratis SSL-certifikat, såväl som snabba servrar och säkerhetsfunktioner för att se till att din onlinebutik laddas snabbt och är säker.

Fråga: Ger de en drifttidsgaranti och återbetalar du för drifttid?
Svar: De erbjuder industristandard 99,9% drifttidsgaranti. Om de inte uppfyller denna servicenivå kan du be om 5% kredit på din månatliga värdavgift.

Fråga: Är det en bra webbhotell för WordPress?
Svar: Ja, de stöder fullt ut WordPress-bloggar och webbplatser. De erbjuder 1-klick på WordPress-installation via kontrollpanelen.

Vilka funktioner kommer med deras premium & Affärsplaner?

Allihopa! Det stämmer, alla funktioner som Hostinger har att erbjuda är tillgängliga för dig. De två bästa planerna är värda investeringen om du startar ett företag eller vill skapa en webbplats som kommer att se mycket trafik.

Du har tillgång till ett obegränsat antal e-postkonton utan kostnad för dig. Du kommer också att ha dessa fantastiska funktioner:

 • E-post autosvar
 • Aktivera och inaktivera konton
 • Ge vidarebefordrade e-postmeddelanden till kunderna
 • E-post spamfiltrering

Det finns många fler fantastiska funktioner, men funktionerna som listas här är de funktioner som gynnar alla användare. Om du letar efter en stor uppsättning funktioner är Premium- eller molnplanerna det bästa alternativet.

Du kan också vara säker på att hitta dessa funktioner i varje plan, inklusive startnivån $ 0,80 per månad plan

 • SSL-stöd
 • SSD-servrar
 • Anti-DDoS-skydd
 • Skydd mot skadlig programvara
 • E-postkonton
 • Gratis webbplatsbyggare och ett gratis domännamn
 • FTP-konton
 • Webbplatsöverföring
 • Över 200 webbplatsmallar
 • Auto skriptinstallatör
 • Val av serverplats

Dessa funktioner gör att de sticker ut från andra webbhotelltjänster eftersom de innehåller fler funktioner för lägre priser.

Hur kan jag lita på en webbhotell som jag aldrig har hört talas om förut?

Okej, så du kanske aldrig har hört talas om dem förut. De började 2004 och har växt snabbt sedan dess.

2007 blev de 000webhost.com, en gratis och utan reklam webbhotelltjänst. Sedan 2011 svängde de in i webbhotellföretaget de är idag.

De har över 29 miljoner användare i 178 länder över hela världen och de får i genomsnitt 15 000 nya anmälningar varje dag. Det är en ny kund som registrerar sig var femte sekund!

Så är Hostinger bra och säker att använda? Ovanstående borde tala för sig själv, och jag tror att deras delade värdplattform är gjord av några ganska fantastiska funktioner till några av de lägsta priserna i värdbranschen.

Rekommenderar jag Hostinger?

Ja, jag tror att det här är en utmärkt webbhotell.

Både för kompletta nybörjare och erfarna “webbansvariga”.

Det finns så många fantastiska funktioner till bra priser oavsett vilken plan du bestämmer dig för att köpa.

Den delade webbhotellplanen jag rekommenderar är deras Premiumpaket, eftersom detta ger det viktigaste värdet. Du får nästan alla fördelarna med molnhotellpaketet till en mycket lägre kostnad. Se dock upp för deras smygiga prissättning!

När du vill konfigurera ditt webbhotellkonto, bestäm om du behöver 5x uppskattningen av hastighet. I så fall är molnplanen rätt för dig.

Men den plan jag verkligen rekommenderar, om du har råd med den, är deras moln värd. Det är deras “hybrid” delade webbhotell och VPS webbhotelltjänst. Den här är en bomb!

Förmodligen den mest missade funktionen i Hostinger som nästan alla andra webbhotell webbplats har är telefonsupport. Många som använder Hostinger är nya användare som behöver hjälp, men för de flesta användare bör livechatt och e-post / biljetter vara tillräckligt.

Men Hostinger kompenserar för det med deras djupgående och enkla att följa videohandledning och genomgång. Deras utmärkta chattjänst är fantastisk liksom deras personal är mycket kunniga.

Under hela denna Hostinger-granskning har jag upprepade gånger nämnt bekvämligheten, användarvänligheten, enkla gränssnittet och naturligtvis det billiga priset. Dessa funktioner som tillgodoser användarupplevelsen gör detta till ett toppval för alla webbplatsägare, nya eller erfarna.

Genom att klicka på den här länken får du 82% rabatt av detaljhandelspriset och värd för din webbplats endast $ 0,80 per månad.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map