HostGator granskning

HostGator är en av de största, äldsta webbhotellleverantörerna i branschen. Men gör det dem bra eller dåliga? Denna HostGator-granskning tittar på alla fördelar och nackdelar så att du kan avgöra om HostGator är rätt val för dig.


Idag finns det många webbhotellleverantörer där du kan välja mellan att fokusera på att tillhandahålla prisvärda lösningar, snygga funktioner och förstklassig support. Det är dock inte så enkelt att bestämma vilken värd att gå med.

Lyckligtvis för dig är vi här för att dela upp en av de populäraste webbhotellösningarna på marknaden idag, Hostgator, för att se om det de har att erbjuda är det du behöver för att driva en framgångsrik webbplats, utan att köra dig själv i marken med webbplatsfrågor.

hostgator recensioner twitterDet finns en blandad påse med recensioner på Twitter

I denna HostGator-granskning, Jag kommer att titta närmare på några av de för- och nackdelar som du bör vara medveten om innan du bestämmer dig för att registrera dig.

Om du ger mig 10 minuter av din tid kommer jag att ge dig all nödvändig information om deras värdtjänster och svara på frågor som:

 • Vilka funktioner tillhandahåller HostGator sina kunder?
 • Vilka är de olika planerna tillgängliga?
 • Hur mycket kostar HostGator-värd?
 • Vilken typ av hosting ger de webbplatsägare?

Använd kupongkoden WSHR och få 60% rabatt på det normala priset och värd din webbplats för endast $ 2,75 per månad.

När du är klar med att läsa den här HostGator-recensionen kommer du säkert att kunna se om detta är rätt webbhotell för dina behov.

Contents

Detta är vad du kommer att lära dig här

 1. Värdlösningar

Här kommer jag att förklara de olika typerna av hosting och HG tillhandahåller kunder och vad deras viktigaste skillnader är.

 1. Hosting-funktioner

Här kommer jag att diskutera i detalj var och en av de viktigaste .

 1. Fördelar & Nackdelar

Här kommer jag att titta närmare på både användningen av HostGator Hosting. Jag ska också täcka några av de mest .

 1. Rekommenderar jag HostGator.com?

Här ska jag berätta om eller om jag tror att du skulle bli bättre på att använda en konkurrent.

Låt oss dyka in men först en snabb bakgrund.

HostGator grundades i 2002 av ett ungt högskolebarn med namnet Brent Oxley, HostGator landade slutligen sitt officiella kontor i Houston, Texas efter att ha tillbringat lite kvalitetstid i Kanada under sina tidiga dagar. Därifrån fortsatte de att växa och öppnade ett annat kontor i Austin, Texas, och expanderade till Brasilien.

År 2012 meddelade Oxley Endurance International Group (EIG) förvärvade HostGator. Och även om detta var ett smart affärsrörelse för Oxley och hans besättning, kan ett sådant drag ha potential att skapa problem bland dem som för närvarande använder eller vill använda HostGator-tjänster.

Är du inte säker på varför? Läs om EIG och dess inverkan på webbhotellleverantörerna de har förvärvat.

Som sagt, jag är inte här för att säga er att dess roll i EIG i sig är bra eller dålig. I själva verket har HostGator sett en stor framgång under åren och har tappat ut hundratusentals nöjda kunder.

HostGator webbhotell

Här är de olika värdlösningarna de tillhandahåller webbplatsägare.

Delad webbhotell

HostGator erbjuder extremt prisvärda delade värdpaket för webbplatser av alla slag och storlekar. Separerad i tre distinkta planer:

Hatchling, Baby och Business – delade värdplaner har funktioner som uppfyller dina grundläggande värdbehov.

hostgator delade värdplaner

Till exempel kommer varje delad värdplan med en inbyggd webbplatsbyggare för bekväm dragning & släpp byggnad. Dessutom kommer de med QuickInstall-verktyget för att installera en WordPress-blogg, forum, galleri och e-butiksskript direkt på din webbplats.

För att inte nämna det faktum att de stöder WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki och phpBB värdhanteringssystem.

Ytterligare funktioner inkluderar:

 • Ometerad bandbredd
 • 99% drifttidsgarantier
 • Gratis webbplatsöverföringar
 • Google AdWords- och Bing-annonser
 • cPanel kontrollpanel
 • PHP version 7 och SHS åtkomst
 • Obegränsad POP3-e-postkonton
 • 24/7/365 teknisk support via telefon, livechatt och e-post (biljettsystem)

Det är viktigt att notera det delad värd kommer att vara i fokus för denna översyn, men andra värdlösningar kommer att delas med dig om du behöver något lite mer robust.

HostGator Cloud Hosting

Deras molntjänsttjänster har många funktioner för dem som vill skala snabbt. Njut av optimal molncache-lösning, intuitiv instrumentpanel och resurshanteringsfunktion. Dessutom behåll full kontroll över hela webbplatsen med den enkla att använda cPanel.

hostgator moln värd planer

Dessutom kan du snabbt överföra all webbplatsinformation till en annan server i händelse av ett fel, och vet att tre speglade kopior av din webbplats är värd över flera enheter för att säkerställa säkerhet och redundans.

Deras molnhotell börjar på $ 4,95 per månad och skalar upp till de större planerna, prissatt till $ 6,57 / månad och $ 9,95 / månad när dina behov blir mer krävande.

Shared vs Cloud hosting

Cloud hosting är bättre än delad hosting eftersom det gör att du kan använda resurserna för flera servrar, snarare än att vara begränsad till en enda server

HostGator Cloud ger dig alla funktioner i delad värd, men du blir väldigt mer grymt!

hostgator delade vs molnvärd

2X snabbare servrar

 • Upp till 2X snabbare belastningstider på grund av servrar med låg täthet, premium hårdvara och flera cachelager
 • Innehållet på din webbplats hanteras mer effektivt, så att dynamiska innehållsförfrågningar kan behandlas snabbt
 • Inbyggd caching gör att din webbplats laddar snabbare från molnet på grund av en optimal cache-konfiguration

4X mer skalbar

 • Rampa upp dina molnresurser när din online-närvaro växer. Ett enkelt klick är allt du behöver – inga datamigreringar, drifttid eller omstarter
 • Få serverallokering och hantering i molnet!
 • Låter dig svara på de stora trafikspikarna utan serviceavbrott

Hanterad WordPress Cloud Hosting

Okej, så här är den plan som jag gillar mest.

För de som arbetar specifikt med WordPress, har HostGator WordPress molnvärd som vänder sig till WordPress-plattformen och levererar alla nödvändiga funktioner för att köra en snabb, effektiv och mycket säker webbplats.

hostgator hanterade wordpress cloud hosting

HostGator hanterade WordPress molnvärdslöften upp till 2,5 gånger snabbare belastningstider på grund av superladdad molnarkitektur, lågdensitetsservrar, CDN och flera cachelager.

Dessutom kommer denna värdlösning hanteras, vilket betyder automatiska uppdateringar till din WordPress-kärna, plugins och teman hanteras av HostGator, liksom säkerhetskopiering av webbplatser och borttagning av skadlig programvara. Du får också gratis CDN-tjänst öka innehållsleveransen till dina besökare.

Jämför värdplaner

Här är en snabb översikt över de ovan nämnda planerna de erbjuder:

Delade värdplaner

 • Hatchling-plan: Börjar på $ 2,75 per månad. 1 plats tillåten, obegränsad bandbredd & lagringsutrymme.
 • Babyplan: Börjar på $ 3,95 per månad. Obegränsad plats tillåten, obegränsad bandbredd & lagringsutrymme.
 • Affärs plan: Börjar på $ 5,95 per månad. Obegränsad plats tillåten, obegränsad bandbredd & lagringsutrymme.
 • Kontrollera de senaste priserna och alla delade funktioner inkluderade

Cloud hosting planer

 • Hatchling Cloud: Börjar på $ 4,95 per månad. 2 kärnor & 2 GB minne, 1 plats tillåten, obegränsad bandbredd & lagringsutrymme.
 • Baby Cloud: Börjar på $ 6,57 per månad. 4 kärnor & 4 GB minne, obegränsad plats tillåten, obegränsad bandbredd & lagringsutrymme.
 • Business Cloud: Börjar på $ 9,95 per månad. 6 kärnor & 6 GB minne, obegränsad plats tillåten, obegränsad bandbredd & lagringsutrymme.
 • Kontrollera de senaste priserna och alla Cloud-funktioner inkluderade

Cloud WordPress-värdplaner

 • Startplan: Börjar på $ 5,95 per månad. 2X snabbare, en webbplats tillåten, 100 000 besök per månad, 1 GB säkerhetskopior och obegränsat lagringsutrymme.
 • Standardplan: Börjar på $ 7,95 per månad. 2X snabbare, 2 platser tillåtna, 200 000 besök per månad, 2 GB säkerhetskopior obegränsat lagringsutrymme.
 • Affärs plan: Börjar på $ 9,95 per månad. 5X snabbare, 3 tillåtna webbplatser, 500 000 besök per månad, 3 GB säkerhetskopior och obegränsat lagringsutrymme.
 • Kontrollera de senaste priserna och alla WordPress-molnfunktioner inkluderade

Andra värdalternativ

Förutom de ovannämnda värdalternativen har de också följande:

 • VPS Hosting. Med VPS-värd får du uttömmande funktioner som full root-åtkomst för att kontrollera hela värdmiljön, flera nätverkssäkerhetslager för att säkerställa servertillförlitlighet och omedelbar skalbarhet med ett klick på knappen.

  Förlita dessutom att dina data finns på servrar som är skyddade med RAID 10-diskkonfiguration och har redundant ström och HVAC-enheter. Få säkerhetskopior varje vecka på hela webbplatsen, en komplett svit med utvecklingsverktyg för att hjälpa till med webbplatsens funktionalitet och design, och som alltid, prisbelönt support för alla frågor du kan ha. VPS-värdplaner prissätts enligt följande: $ 29,95 / månad, $ 39,95 / månad respektive $ 49,95 / månad.

 • Dedikerad värd. För dig med mycket trafikerade webbplatser, såväl som med en större budget, kan dedikerad hosting vara det du behöver. Din webbplats data kommer att hysas oberoende på din egen dedikerade server, vilket innebär att det aldrig finns behov av att dela resurser när som helst.

  Kör dessutom Linux eller Windows, välj mellan hårddisk och SSD-hårddiskalternativ, få DDOS-skydd på datacenternivå och njut av full root-åtkomst, obegränsad databas, RAID-1-konfiguration och 3-5 dedikerade IPv4-IP: er. För att komma in på HostGators dedikerade värdplaner, förväntar dig att utskala antingen $ 119 / månad till $ 149 / month.

 • Återförsäljare värd. Om du funderar på att starta ditt eget webbhotellföretag bör du överväga deras återförsäljarhotellplaner. Få kraftfulla verktyg som hjälper dig att bygga din kundkrets, upprätthålla fullständig kontroll över resursallokering och uppgradera efter behov så att ditt företag kan fortsätta växa.

  Med en återförsäljare-värdplan får du WHM-kontrollpanelen med flerspråkig kapacitet, 99,9% drifttidsgarantier, 400+ märkbara videohandledning för dina kunder att referera och obegränsade MySQL-databaser med phpMyAdmin-åtkomst. Om detta är något du är intresserad av att se om en av de tre tillgängliga planerna – aluminium, koppar eller silver – sträcker sig från $ 19,95 / månad till $ 24,95 / månad, fungerar för dig.

 • Application Hosting. Om du inte använder WordPress som CMS har HG täckt. Kör på Linux, Apache, MySQL och PHP, HostGator kan låta dig köra plattformar som Joomla, Magento, Drupal, Wiki och phpBB Hosting. Dessutom innehåller funktioner som obegränsad bandbredd, e-postmarknadsföring och installation med ett klick av andra användbara applikationer alla planer.
 • Windows Hosting. Även om Linux föredras när det gäller webbhotell, gör de Windows-värd tillgängligt för dem som behöver det. Med Parallels Plesk Panel, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 och ASP.NET-support är det här värdlösningen säkert att ha allt du behöver för att köra en användarvänlig webbplats.

Som ni ser har HostGator värdlösningar för varje budget, varje webbplatstyp och storlek, och till och med går så långt att tillgodose specifika klienter som WordPress eller Windows-användare.

Huvuddrag

Deras delade värdplaner har tillräckligt med funktioner för att få din webbplats igång, utan att offra hastighet eller prestanda. I själva verket är här en samling av några av de bästa funktionerna de har för kunder som kan uppmuntra dig att registrera sig hos dem för dina värdbehov:

 1. Inbyggd webbplatsbyggare
 2. Komplett domännamnshantering
 3. Marknadsverktyg
 4. Premium-tjänster

HostGator Webbplatsbyggare

Skapa enkelt en fantastisk webbplats med deras inbyggt verktyg för webbplatsbyggare. För att starta väljer du från över 100 mobilvänliga mallar. Bygg dessutom med hjälp av bekvämt drag & släpp teknik, dra nytta av förbyggda avsnitt och sidor för att inspirera din webbdesign och till och med få 6 färdiga sidor till att börja med.

hostgator webbplats byggare

Ytterligare funktioner inkluderar:

 • SEO-verktyg för bättre sökmotorresultat
 • Integration av sociala medier
 • PayPal betalningsport
 • HD-videoinbäddning
 • Borttagning av varumärke
 • Google Analytics
 • e-handel kundvagn och lagerhantering
 • Kupongkoder

Webbplatsbyggaren finns tillgänglig för köp individuellt, komplett med webbhotell, och kommer också med alla andra värdplaner som erbjuds kunder.

Domännamnshantering

De tillåter kunder att ha fullständig kontroll över allt relaterat till domännamn. För att starta, köp ditt .com, .org eller .co (för att nämna några) domännamn direkt från din hosting cPanel.

Använd deras praktiska domännamns sökverktyg för att se om webbadressen du letar efter är tillgänglig. Eller, om du byter till HostGator från en annan webbhotell, kan du bara överföra ditt befintliga domännamn och njuta av ett års förlängning – gratis.

hostgator domännamn

Med varje värdplan får du också följande gratis domännamnsfunktioner:

 • Domänlåsning. Förhindra att någon kapar ditt domännamn och använder det för sig själv genom att låsa upp det.
 • Förnyelse av domän. När ditt befintliga domännamn har överförts, eller du har köpt ett genom din cPanel, låt det automatiskt förnyas varje år för att förhindra oavsiktliga utgångar.
 • cPanel Management. Hantera alla aspekter av ditt domännamn direkt från din cPanel.

Marknadsverktyg

HostGator vet att det finns mer att driva en framgångsrik webbplats än att ha en solid webbhotell. Det är därför de erbjuder värdefulla marknadsföringsverktyg för att hjälpa dig att utöka webbplatsens räckvidd, driva trafik till din webbplats och öka konverteringarna.

SEO Review

Att ha en SEO-strategi på plats hjälper dig att hitta din webbplats i populära sökmotorresultat. Faktum är att optimering av din webbplats för SEO kommer att öka din ranking och synlighet i sökmotorer som Google, Bing och Yahoo.

Om du tycker att du behöver hjälp med att formulera en SEO-strategi, kontakta dem för en gratis SEO-konsultation. Därifrån kommer din dedikerade marknadsföringsprojektkoordinator att hjälpa dig att starta den perfekta marknadsföringskampanjen genom att först granska din webbplats och genomföra grundlig sökordsundersökning relaterad till din affärsnisch.

hostgator seo-tjänster

Här är en sammanfattning av några av de strategier som din marknadsföringsprojektkoordinator kommer att sätta på plats på din webbplats för att hjälpa till att påverka resultat från sökmotorerna:

 • Nyckelordforskning. Deras interna marknadsföringsexperter hittar de nyckelord som bäst relaterar till din nisch, som hjälper dig att gå upp i sökrankning, och som kommer att resonera mest med din målgrupp. Dessutom kommer de att lära sig vilka termer som används mest av din målgrupp i sökfrågor, samt övervaka din webbplats sökordssucces.
 • Innehållsskapande. Använd deras specialiserade team för att skapa originalt innehåll för att driva trafik till din webbplats och växa din publik.
 • Optimering på sidan. Låt dem optimera din webbplats när det gäller sidtitlar, metabeskrivningar och rubriktaggar så att din webbplats indexeras för högre sökrankningar.

PPC-tjänster

En annan bra tjänst som de erbjuder kunder för att öka försäljningen är deras Betala per klick-tjänster, annars känd som PPC. Att rikta kunder med betalda annonser är ett bra sätt att uppmuntra människor att besöka din webbplats och i slutändan göra en försäljning.

Här är vad du får när du använder deras PPC-tjänster:

 • Nyckelordforskning. Interna marknadsföringsexperter kommer att använda både lokala och globala inriktningsmetoder, kolla nyckelord som används på flera enheter och hitta den exakta målgruppen som ditt företag behöver. De kommer också att hjälpa till att utveckla en “negativa sökordslista” så att du slutar locka till dig fel publik till din webbplats.
 • Kampanjhantering. Uppmaningar, telefonnummer, platsinformation och direkta länkar till din webbplats ingår i dina PPC-annonser. Dessutom, se dina betalda experter hjälpa till att öka din optimeringsscore och hålla dig inom din kostnad per klickbudget.

I slutändan tar de på sig att hjälpa sina kunder att bli framgångsrika. Med SEO-hjälp och personliga marknadsföringsstrategier, tillsammans med gratis Google AdWords- och Bing-annonser, finns det ingen anledning till att din webbplats inte kan trivas.

Premium-tjänster

De erbjuder kunderna enastående premiumtjänster för dem med lite vingrum i sin budget.

CodeGuard

Med HostGators CodeGuard-tjänst får du funktioner som:

 • Dagliga automatiska säkerhetskopior på molnet
 • 16 GB lagringsutrymme
 • Använd på upp till 5 webbplatser
 • Obegränsade databaser och filer
 • 3 återställer per månad
 • E-postaviseringar för obehöriga ändringar
 • Enkel hantering – se ändringar, schemalägga webbplatsövervakning och hantera e-postvarningar

Från $ 2,00 per månad är denna premiumtjänst väl värt det lilla priset.

Webbdesign

Deras interna, fullständiga, professionella webbdesigners kommer att ge dig premiummallar med fantastisk webbdesign och upp till 3 sidor med SEO-vänligt innehåll skapat just för din webbplats.

Dessutom kommer din webbplats att byggas på det mest populära innehållshanteringssystemet hittills, WordPress, som är känt för att vara användarvänligt och flexibelt.

Ytterligare funktioner i deras webbdesigntjänster inkluderar:

 • En SEO-expert till hands för att strategisera sätt att driva mer trafik till din webbplats
 • Komplett webbdesign byggd med responsiv design
 • Månadsvisa telefonsamtal för att diskutera din framgång i marknadsföringskampanjen
 • En-mot-en-utbildning för att säkerställa att du kan hantera din webbplats i framtiden

Du kommer också att få e-handelsintegration, komplett med upp till 10 produktsidor och OpenCart-betalnings- och leveranslösningar.

Fördelar och nackdelar med HostGator Hosting

Det kommer alltid att vara för- och nackdelar med alla webbhotellleverantörer du väljer att använda. Det är därför det är viktigt att utvärdera dina prioriteringar och se till att lösningen du går med inte offrar någon av dessa prioriteringar.

Proffsen

Det finns många skäl till varför de är ett så populärt webbhotell. Låt oss se vad fördelarna är med att använda deras delade värdtjänster.

Solid drifttid och service

De garanterar 99,9% drifttid, vilket är bra nyheter för alla webbplatsägare. Det är emellertid viktigt att komma ihåg att detta är standarden och att allt mindre generellt inte tolereras.

Tillägg till detta är HostGator beredd att kompensera sina kunder med en månadskredit om servern vid något tillfälle underskrider uppetidsgarantin på 99,9%.

hostgator drifttidEnligt HostingFacts har HostGators drifttid under de senaste 12 månaderna varit 99,99%

De ger också kundtjänst 24/7/365 via telefon, livechatt och e-post (biljettsystem). Med hjälp av deras bekväma supportportal kan du komma i kontakt med en värdsexpert, kolla in några av gemenskapens forum och till och med få tillgång till videohandledning som är avsedd att hjälpa dig felsöka på egen hand.

Gratis webbplatsöverföring och installation med ett klick

Återigen är denna tjänst vanligtvis normen för de flesta webbhotellföretag, men HostGator gör dock överföring från en annan värd till dem super enkel. Registrera dig helt enkelt för den värdplan du vill använda och låt HostGator göra resten.

Tillägg till det, om du är ny på att äga en webbplats, och HostGator är den första värdlösningen du någonsin har använt, kan du vara säker på att installera ditt föredragna CMS är lika enkelt som att klicka på några knappar under registreringen. Med hjälp av QuickInstall-verktyget kan du enkelt konfigurera din webbplats utan att oroa dig för att ha teknisk kunskap.

(Nästan) Obegränsat allt

Spara för den mest grundläggande delade värdplanen, som begränsar domänerna till 1, HostGator erbjuder obegränsat allt (bra sort – se nedan) annat som är mycket eftersom deras värdplaner är så billiga till att börja med.

Obegränsat diskutrymme betyder att du kan lagra så mycket data du behöver. Detta möjliggör en till synes obegränsad tillväxt av din webbplats medan du använder en prisvärd delad värdplan.

Har obegränsad bandbredd innebär att du kan flytta en obegränsad mängd data mellan din värdserver, dina besökare och internet. Detta är utmärkt för att säkerställa hastigheten och prestandan på din webbplats, särskilt på en delad värdplan.

Du får också obegränsade databaser, vilket innebär att du kan ha så många WordPress-installationer du vill. Detta är bra för dig som har många kunder och vill testa webbplatsändringar innan du trycker dem live.

“Obegränsad” värd är en myt och åtminstone är HostGator öppen för sin begränsning av resursanvändningen. De erbjuder “obegränsat allt”, så länge du:

 • Använd inte mer än 25% av serverns centrala processorenhet (CPU)
 • Kör inte mer än 25 samtidiga processer i cPanel
 • Har inte mer än 25 samtidiga MySQL-anslutningar
 • Skapa inte mer än 100.000 filer i cPanel
 • Kolla inte mer än 30 e-postmeddelanden per timme
 • Skicka inte mer än 500 e-postmeddelanden per timme

Det finns dock ingen begränsning för:

 • Bandbredd som du använder
 • E-postkonton du skapar

Nackdelarna

Som med allt kommer det att finnas några nackdelar med att använda en så billig, delad värdlösning. Låt oss kolla in några av de saker de kan arbeta med och om de kommer att påverka ditt slutliga beslut.

Begränsade funktioner

Medan funktionerna som tillhandahålls är ganska standard, och obegränsat allt är trevligt, är sanningen HostGator erbjuder inte delade värdanvändare en hel del extra.

Eftersom den här typen av hosting inte hanteras måste du hantera det administrativa arbetet som din webbplats behöver, på egen hand. Detta innebär dagliga säkerhetskopior (även om de kommer att utföra veckobackup), uppdateringar till alla kärnor, plugins eller teman du använder (såvida du inte väljer något dyrare hanterad WordPress-värd), och säkerhetsåtgärder, är allt ditt ansvar.

Dyrliga domäner

Även om de erbjuder bekvämlighet när det gäller att hantera allt domänrelaterat, är det värt att notera att några av deras domännamnspriserna är lite höga.

Detta är bra att veta för även om du väljer att gå med en delad plan kan du alltid registrera och förnya ditt domännamn med ett annat, billigare företag och helt enkelt rikta din DNS till HostGator direkt från cPanel.

Det är en del av EIG

Återigen kommer jag inte att försöka svaja dig på något sätt när det kommer till Endurance International Group (EIG). De flesta som granskar värdföretag kommer dock att säga att ett värdföretag som ingår i EIG riskerar att ha ett dåligt rykte.

Det beror på att om du skulle gå med värdföretag A (det är en del av EIG och du inte visste det) och ha en dålig upplevelse och flytta till värdföretaget B (också en del av EIG och du inte visste det) , vem säger att din upplevelse kommer att bli bättre?

Var bara medveten om att HostGator är en del av denna organisation och att hur EIG kör saker förmodligen kommer att sminka in i hur HostGator hanterar saker.

HostGator FAQ

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna.

Vad är HostGator.com?

HostGator är ett webbhotellföretag som erbjuder en mängd olika webbhotelltjänster som delade, återförsäljare, VPS, Cloud och dedikerade serverhotelltjänster. Dessutom erbjuder de WordPress-specifika och Windows-värd. De har två datacenter i Texas (USA) och Provo, Utah (USA). Deras officiella webbplats är www.hostgator.com. Läs mer på deras Wikipedia-sida

Erbjuder HostGator en pengar-tillbaka-garanti?

Ja. De erbjuder en full återbetalning om du avbryter ditt konto inom de första 45 dagarna från att ha använt deras tjänster. Detta gäller dock endast för delade, återförsäljare och VPS-värdlösningar.

Vilken typ av support erbjuder HostGator sina kunder?

De ger support året runt via telefon, livechatt och e-post (biljettsystem). Du kan komma åt en medlem av supportteamet dygnet runt och få svar på alla frågor du kan ha.

Kommer HostGator att migrera min nuvarande webbplats gratis?

Ja. De erbjuder gratis webbplatsmigrering, även för den billigaste delade webbhotell som de erbjuder.

Vad är HostGators Uptime-garanti?

I motsats till många värdleverantörer garanterar de en driftstid på 99,9%. Tillägg till detta kommer de att kreditera dig en månads tjänst för eventuell driftstopp under 99,9% som din webbplats upplever, och betonar det faktum att de ser allvar med att hålla din webbplats.

Erbjuder HostGator SSL-certifikat, SSD och CDN?

Detta beror på den webbhotell du väljer. Om du till exempel bestämmer dig för att använda den mest premium delade värdplanen, ja, kommer du att få ett gratis privat SSL-certifikat. Men för de mest grundläggande planerna är detta inte fallet. Tyvärr måste du investera i WordPress-hanterade webbhotell för att få tillgång till gratis CDN-tjänster och använda en dedikerad server för att kunna använda SSD-lagring.

Erbjuder HostGator säkerhetskopiering av webbplatser?

De utför slumpmässiga säkerhetskopior varje vecka för tider du behöver för att återställa din webbplats. Det rekommenderas att du har någon annan säkerhetskopieringsmetod på plats, till exempel deras premium CodeGuard-tjänst.

Får jag ett gratis domännamn med HostGator?

Nej. De erbjuder inte längre nya kunder ett gratis domännamn när de registrerar sig.

Vilka betalningsmetoder accepterar HostGator?

De accepterar alla större kreditkort som Visa, MasterCard, American Express och Discover. De accepterar också Paypal, personliga checkar, postanvisningar och banköverföringar.

Vad är CodeGuard?

Deras CodeGuard-tjänst är ett betalt tillägg som ger automatisk säkerhetskopiering av din webbplats. CodeGuard övervakar också din webbplats och skickar dig varningar om några ändringar inträffar. Och slutligen erbjuder CodeGuard ett återställningsalternativ så att du enkelt kan återställa din webbplats till en tidigare version.

Kan jag lita på HostGator-recensioner på Reddit och Quora?

Ja Quora och Reddit är fantastiska platser att lära sig mer om företaget och få recensioner, frågor och åsikter från riktiga människor och kunder som använder dem. Bläddra bland kundrecensioner på Reddit och på Quora. Granskningssidor som Yelp och TrustPilot kan också vara användbara.

Vad är det bästa HostGator-alternativet?

HostGator är en av de mest populära webbhotellleverantörerna där ute. Men om du forskar webbhotell och letar efter ett bra alternativ till HostGator, här är mina rekommendationer. Jag tror att det bästa alternativet till HostGator är Bluehost (samma pris men bättre funktioner men det ägs också av EIG). Det bästa alternativet som inte är EIG är SiteGround (läs min recension för att se varför SiteGround är nummer 1)

Är HostGator och Bluehost samma företag?

Nej, HostGator och Bluehost är separata företag; men de är båda dotterbolag till Endurance International Group (EIG). EIG äger också värdföretag som iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost och ett gäng fler mindre webbhotell.

Var kan jag hitta HostGator-kupongkoder?

Det bästa stället att hitta en HostGator-kupongkod är att besöka vår sida med Hostgator-erbjudanden. Här kan du bläddra bland bra erbjudanden på webbhotell och domännamn och vara säker på att du får 100% giltiga kuponger från dem.

Rekommenderar jag HostGator?

För dig som letar efter en enkel, billig, delad värdlösning, Ja, jag tycker att HostGator borde vara ett alternativ att överväga.

i alla fall.

För dem som vill ha lite mer oomph när det gäller hastighet, säkerhet och funktioner då Jag rekommenderar deras molnplaner.

Speciellt deras hanterade WordPress-värdalternativ eftersom det ger dig den hastighet och säkerhet du behöver utan den höga prislappen.

Trots att de är en del av EIG har de ett rykte för att vara en av de bästa webbhotellleverantörerna på marknaden. De ger inte bara bra delad värd för webbplatsägare utan erbjuder också många andra exceptionella lösningar.

Faktum är att stora namn som WPBeginner älskar att dela sina positiva upplevelser med att använda sin dedikerade serverlösning.

Med en inbyggd webbplatsbyggare, ett lättanvänt cPanel och ett QuickInstall-verktyg för att få ditt föredragna CMS (och annan programvara) installerat på din webbplats inom några minuter är HostGator definitivt en front-löpare.

Som sagt, deras funktionsuppsättning är minimal, och även om deras kundsupport är förstklassigt och deras drifttidsgaranti är något värt, kanske de inte har alla saker du letar efter.

Så gör din forskning och se till att prioritera de funktioner du behöver för att växa ditt företag till ett framgångsrikt innan du registrerar dig som kund hos dem.

FTC-avslöjande: För att få det billigaste priset som möjligt, kommer jag att tjäna en liten provision om du bestämmer dig för att köpa hosting med mina länkar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map