GreenGeeks granskning

Du och jag båda vet att det inte finns brist på webbhotellleverantörer på marknaden idag. Webbhotell är en av de viktigaste aspekterna av att driva en framgångsrik webbplats. Det är där GreenGeeks kom in.


Men med alla tillgängliga alternativ, komplett med olika funktioner och prispoäng, kan det vara svårt att säga att välja rätt webbhotell för dina behov.

GreenGeeks har mycket bra saker för dem, vad gäller hastighet, drifttid, kundsupport och prisvärda priser. Denna GreenGeeks-granskning ger dig en detaljerad titt på denna miljöansvariga webbhotell.

Tyvärr kan jag inte ta bort några alternativ för webbhotell där ute som inte är värda din tid eller pengar.

Men vad jag kan göra är att dela med dig allt du behöver veta om en av de mest unika webbhotellleverantörer som det finns: GreenGeeks.

Det här är vad du lär dig av den här GreenGeeks-granskningen

 1. Proffsen

Här tittar jag närmare på att använda GreenGeeks. Eftersom det finns massor av bra saker med denna webbhotell.

 1. Nackdelarna

Men det finns några nackdelar också. Här tittar jag närmare på vad det är.

 1. Plans & priserna

Här i det här avsnittet kommer jag att täcka mer i detalj.

 1. Rekommenderar jag GreenGeeks.com?

Här säger jag dig om eller om jag tror att du har det bättre med ett alternativ till GreenGeeks.

greengeeks granskning

GreenGeeks grundades 2008 av Trey Gardner (som råkar ha erfarenhet av att arbeta med flera webbhotellföretag som iPage, Lunarpages och Hostpapa) och syftar inte bara till att tillhandahålla stellar webbhotelltjänster till webbplatsägare som dig själv, men gör det på ett miljövänlig alldeles för.

Men vi kommer snart in på det.

Just nu är allt du behöver veta att vi ska ta en titt på allt GreenGeeks har att erbjuda (det goda och det inte så bra), så att när det är dags för dig att fatta ett beslut om webbhotell, du har alla fakta.

Så låt oss undersöka detta.

GreenGeeks Pros

De har ett gott rykte för att tillhandahålla exceptionella webbhotelltjänster till webbplatsägare av alla slag.

1. Miljövänligt

En av GreenGeeks mest framstående funktioner är det faktum att de är ett miljövänligt webbhotellföretag. Visste du att webbhotellindustrin år 2020 kommer att överträffa flygbranschen inom miljöföroreningar!

I det ögonblick du landar på deras hemsida hoppar GreenGeeks rätt in i det faktum att ditt webbhotellföretag borde vara grön.

Därefter förklarar de hur de gör för att minska sitt koldioxidavtryck.

De är erkända som EPA Green Power Partner och hävdar att de är den mest miljövänliga webbhotellleverantör som finns idag.

GreenGeeks EPA-partnerskap

Inte säker på vad det betyder?

Ta en titt på vad GreenGeeks gör för att hjälpa dig att bli en miljövänlig webbplatsägare:

 • De köper vindkraftkrediter för att kompensera för energin som deras servrar använder från elnätet. Faktum är att de köper 3x mängden energi deras datacentra använder. Vill du lära dig mer om krediter för förnybar energi? Titta här och få svar på alla dina frågor.
 • De använder energieffektiv hårdvara för att vara värd för webbplatsdata. Servrar finns i datacentra som är utformade för att vara miljövänliga
 • De ersätter över 615 000 KWH / år tack vare deras miljömedvetna, lojala kunder
 • De tillhandahåller gröna certifieringsmärken för webbansvariga att lägga till på sin webbplats för att sprida medvetenhet om deras miljövänliga engagemang.

gröna webbplatsmärkenGröna märken för webbplatscertifiering

Som du kan se, att vara en del av GreenGeeks-teamet betyder att du också gör din del för att göra världen till en bättre plats att bo i.

Här är vad de har att säga om det …

Vad är Green Hosting, och varför är det så viktigt för dig?

Det är viktigt att bevara så mycket av vår miljö som vi kan. Vi måste ta hänsyn till vårt eget välbefinnande och kommande generationers välbefinnande. Webbhotell-servrar världen över drivs av fossila bränslen. Bara en enskild webbhotellserver producerar 1 390 pund CO2 per år.

GreenGeeks är stolta över att förse våra kunder med webbhotell som drivs av förnybar energi; upp till 300%. De hjälper till att skapa tre gånger den mängd energi vi förbrukar genom att arbeta med miljöfundament & köper vindkraftkrediter som ska läggas tillbaka i elnätet. Varje aspekt av vår värdplattform och vår verksamhet är byggd för att vara så energieffektiv som möjligt.

logotyp
Mitch Keeler – GreenGeeks partnerrelationer

2. Senaste hastighetsteknologi

Ju snabbare din webbplats laddas för besökare, desto bättre. När allt kommer omkring kommer de flesta besökare att överge din webbplats om den inte laddas inom två sekunder eller mindre. Och även om det finns många saker du kan göra för att optimera hastigheten och prestandan på din webbplats på egen hand, vet du att din webbhotell hjälper är en stor bonus.

Hastighet är en så viktig funktion så jag frågade dem om det …

Varje webbplatsägare behöver en snabbladdningswebbplats, vad är GreenGeeks hastighets “stack”?

När du registrerar dig med dem kommer du att få tillgång till en webbserver med den senaste och mest energieffektiva installationen som möjligt.

Många branschexperter har högt betygsatt både vår totala värdprestanda och hastighet. När det gäller hårdvara är varje server inställd för att använda SSD-hårddiskar konfigurerade i en redundant RAID-10 lagringsgrupp. Vi levererar anpassad intern cacheteknik & var en av de första som antog PHP 7; föra våra kunder både webb- och databaseservrar (LiteSpeed ​​och MariaDB). LiteSpeed ​​och MariaDB möjliggör snabb dataläsning / skrivåtkomst, vilket gör att vi kan visa upp sidor upp till 50 gånger snabbare.
GreenGeeks logotyp
Mitch Keeler – GreenGeeks partnerrelationer

GreenGeeks investerar i all den senaste hastighetstekniken för att säkerställa att dina webbsidor laddar i snabba hastigheter:

 • SSD-hårddiskar. Din webbplats filer och databaser lagras i SSD-hårddiskar, som är snabbare än HDD (hårddiskenheter).
 • Snabba servrar. När en besökare klickar på din webbplats levererar webb- och databasservern innehåll upp till 50 gånger snabbare.
 • Inbyggd caching. De använder anpassad, inbyggd cacheteknik.
 • CDN-tjänster. Använd gratis CDN-tjänster, drivna av CloudFlare, för att cache ditt innehåll och leverera det snabbt till besökare på webbplatsen.
 • HTTP / 2. För snabbare inläsning av sidor i webbläsaren används HTTP / 2, vilket förbättrar klient-serverkommunikationen.
 • PHP 7. Som en av de första som erbjuder PHP 7-support ser de till att du också drar nytta av den senaste tekniken på din webbplats.

Hastigheten och prestandan på din webbplats är av största vikt för användarupplevelsen och din förmåga att etablera dig själv som en myndighet i din bransch.

GreenGeeks belastningstider

Här är mitt test av GreenGeeks belastningstider. Jag skapade en testwebbplats som var värd på GreenGeeks (på EcoSite Starter-planen), och jag installerade WordPress på den med Twenty Seventeen-temat.

konto

Ut ur rutan laddades webbplatsen relativt snabbt, 0,9 sekunder, 253 kb sidstorlek och 15 förfrågningar.

Inte illa .. men vänta det blir bättre.

serverhastighet

GreenGeeks använder redan inbyggd caching så det finns ingen inställning för att justera för det, men det finns ett sätt att optimera saker ytterligare genom att komprimera vissa MIME-filtyper.

Hitta programvarusektionen i din cPanel.

cpanels mjukvara

I Optimera webbplatsen inställning kan du optimera prestandan på din webbplats genom att justera hur Apache hanterar förfrågningar. Komprimera typen av text / html text / vanlig och text / xml MIME och klicka på uppdateringsinställning.

greengeeks optimerar hastigheten

Genom att göra det förbättrades mina testplatsers belastningstider avsevärt, från 0,9 sekunder till 0,6 sekunder. Det är en förbättring på 0,3 sekunder!

hastighetsoptimering

För att påskynda saken ännu mer gick jag och installerade ett gratis WordPress-plugin som heter Autoptimize och jag aktiverade helt enkelt standardinställningarna.

autoptimera plugin

Det förbättrade belastningstiderna ännu mer, eftersom det minskade den totala sidstorleken till bara 242kb och minskade antalet förfrågningar ner till 10.

greengeeks sidbelastningstider

Sammantaget är min åsikt att webbplatser som är värda på GreenGeeks laddar ganska snabbt, och jag har visat er två enkla tekniker för att påskynda saker ännu mer.

3. Pålitlig infrastruktur

När det gäller webbhotell behöver du kraft, hastighet och säkerhet. Det är därför GreenGeeks byggde hela sitt system med pålitlig infrastruktur som drivs av 300% ren, förnybar energi.

De har 5 datacentra för dig att välja mellan baserat i Chicago (USA), Phoenix (USA), Toronto (CA), Montreal (CA) och Amsterdam (NL).

datacenter

Genom att välja ditt datacenter ser du till att din målgrupp får webbplatsens innehåll så snabbt som möjligt.

Dessutom kan du förvänta dig datacenterfunktioner som:

 • Nätström med dubbla stadsströmmar med en batteribackup
 • Automatisk överföringsbrytare och dieselgenerator på plats
 • Automatiska temperatur- och klimatkontroller i hela anläggningen
 • 24/7 personal, komplett med datacentertekniker och ingenjörer
 • Biometriska och nyckelkortsäkerhetssystem
 • FM 200 serversäkra branddämpningssystem

För att inte nämna, GreenGeeks har tillgång till de flesta stora bandbreddeleverantörer och deras redskap är helt överflödiga. Och naturligtvis är servrarna energieffektiva.

4. Säkerhet och Uptime

Att veta att webbplatsinformation är säker är en av de största problem som människor har när det gäller att välja en webbhotell. Det och att veta att deras webbplats kommer att vara igång hela tiden.

Som svar på dessa problem gör de sitt bästa när det gäller drifttid och säkerhet.

 • Hårdvara & Strömredundans
 • Behållarbaserad teknologi
 • Hosting Account Isolation
 • Proaktiv serverövervakning
 • Realtidssäkerhetsskanning
 • Automatiska appuppdateringar
 • Förbättrat skräppost
 • Nattlig säkerhetskopiering

Till att börja med använder de en containerbaserad strategi när det gäller deras webbhotell. Med andra ord finns dina resurser så att ingen annan webbplatsägare kan påverka din negativt med en ökad trafik, ökad efterfrågan på resurser eller säkerhetsbrott.

För att säkerställa att din webbplats alltid är uppdaterad uppdaterar GreenGeeks automatiskt WordPress-, Joomla- eller andra innehållshanteringskärnor så att din webbplats aldrig blir sårbar för säkerhetshot. Tillägg till detta får alla kunder säkerhetskopior varje natt av sin webbplats.

För att bekämpa skadlig programvara och misstänkt aktivitet på din webbplats ger GreenGeeks varje kund sitt eget Secured visualization File System (vFS). På så sätt kan inget annat konto komma åt ditt och orsaka säkerhetsproblem. Tillägg till det, om något misstänkt hittas, isoleras det omedelbart för att förhindra ytterligare skador.

Dessutom har du chansen att använda det inbyggda skräppost som GreenGeeks tillhandahåller för att minska antalet spamförsök på din webbplats.

Slutligen övervakar de sina servrar så att alla problem identifieras innan de påverkar kunderna och deras webbplatser. Detta hjälper till att upprätthålla deras imponerande 99,9% drifttid.

5. Servicegarantier och kundsupport

GreenGeeks erbjuder ett antal garantier till kunderna.

Kolla in det:

 • 99% drifttidsgaranti
 • 100% tillfredsställelse (och om du inte är det, kan du aktivera deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti)
 • 24/7 e-postsupport
 • Live telefon och Live Chat support

I ett försök att samla en del drifttidstatistik för att visa dig hur allvarliga de är när det gäller deras drifttidsgaranti, Jag räckte till Live Chat supportteamet och fick ett direkt svar på min första fråga.

När kundtjänstledaren inte kunde hjälpa mig riktade han mig omedelbart till en annan gruppmedlem som kunde, som sedan svarade mig via e-post.

Tyvärr har de inte den information jag begärde. Så även om de lovar att webbplatser kommer att ha 99,9% drifttid, finns det inget sätt att faktiskt veta att detta är sant utan att genomföra ett personligt experiment, till exempel det som utförs av Hosting Facts:

Medan jag fick snabba svar på svaret är jag lite besviken att GreenGeeks inte har data för att säkerhetskopiera sina påståenden. Istället ska jag lita på deras skriftliga e-post:

Min fråga: Jag undrar om du har din uppetidshistoria? Jag skriver en recension och vill nämna uppetidsgarantin på 99,9%. Jag har hittat andra granskare som har genomfört sin egen forskning och spårat GreenGeeks on Pingdom … men jag undrar om du har din egen lista med månatliga upptidsprocent.

GreenGeeks svar: GreenGeeks upprätthåller vår garantitid på 99,9% på servern varje månad under året genom att säkerställa att vi har ett dedicerat team av servertekniker som övervakar, uppdaterar och underhåller våra system dygnet runt för att ge en sådan garanti. Tyvärr har vi för tillfället inte ett diagram som det du har begärt tillgängligt.

Jag antar att du måste vara domaren om det räcker för dig eller inte.

Kunskapsbas

GreenGeeks har också en omfattande Knowledge Base, enkel åtkomst till e-post, livechatt och telefonsupport, och specifika handledning för webbplatser utformade för att hjälpa dig med saker som att ställa in e-postkonton, arbeta med WordPress och till och med inrätta en e-handel butik.

6. e-handel kapabel

Alla värdplaner har många e-handelsfunktioner, vilket är bra om du driver en onlinebutik.

För att starta får du en gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL-certifikat att försäkra kunder om att deras personliga och ekonomiska information är 100% säker. Och om du vet någonting om SSL-certifikat vet du att de som är jokertecken är bra eftersom de kan användas för obegränsade underdomäner med ett domännamn.

Därefter, om du behöver en kundvagn på din eCommerce-webbplats, kan du installera en med hjälp av installationsprogrammet med ett klick.

Slutligen kan du vara säker på att GreenGeeks-servrar är PCI-kompatibla, vilket ytterligare säkrar din webbplatsinformation.

7. Exklusiv webbplatsbyggare

Med deras webbhotell har du tillgång till den inbyggda GreenGeeks webbplatsbyggaren till gör webbplatsskapandet till en bris.

GreenGeeks webbplatsbyggare

Med det här verktyget får du följande funktioner:

 • 100-tal av fördesignade mallar för att hjälpa dig komma igång
 • Mobilvänliga och lyhörda teman
 • Drag & släpp teknik som inte kräver någon kodningskompetens
 • SEO-optimering
 • 24/7 dedikerat support

Denna webbplatsbyggare aktiveras enkelt när du registrerar dig för GreenGeeks-värd.

GreenGeeks Cons

Det finns alltid nackdelar med allt, även bra saker som GreenGeeks webbhotell. Och i ett försök att informera dig om allt har vi sammanställt några nackdelar med att använda GreenGeeks som din webbhotell.

1. Vildledande prispoäng

Det är ingen som förnekar att billig webbhotell är lätt att komma över. Dock är billiga värdtjänster inte alltid tillgängliga från värdföretag av hög kvalitet. Kom ihåg att du får det du betalar för.

Vid första anblicken verkar det som att det pålitliga webbhotellet GreenGeeks erbjuder billiga webbhotell. Och baserat på tidigare nämnda proffs med att använda GreenGeeks verkar det för bra för att vara sant.

Och tekniskt är det.

Vid ytterligare undersökning fick jag reda på att det enda sättet du kan få de till synes fantastiska $ 3,95 / månad webbhotell från GreenGeeks är om du går med på att betala för tre års tjänst till det priset.

Om du vill betala för ett års värde, betalar du $ 5,95 per månad.

Och om du är ny på GreenGeeks och vill betala varje månad tills du är säker på att de är värdföretaget för dig kommer du i slutändan att betala en enorm $ 9,95 / månad!

GreenGeeks planer och priser

För att inte nämna, om du vill betala från månad till månad för att starta, avstås inte heller installationsavgiften, vilket kommer att kosta dig ytterligare $ 15.

2. Återbetalningar inkluderar inte installations- och domänavgifter

Enligt GreenGeeks 30-dagars pengarna tillbaka-garantipolicy kan du få en full återbetalning om du är missnöjd, inga frågor ställs.

Du får dock inte återbetalas installationsavgiften, registreringsavgiften för domännamn (även om när du registrerade dig var det gratis) eller överföringsavgifter.

Även om avdrag för domännamn kan tyckas rimligt (eftersom du får behålla domännamnet när du lämnar), verkar det inte rättvist att debitera folk installations- och överföringsavgifterna om de i slutändan inte var nöjda med de tjänster som tillhandahålls.

Särskilt om GreenGeeks kommer att erbjuda en återbetalningsgaranti utan några frågor.

GreenGeeks värdplaner

GreenGeeks erbjuder flera värdplaner baserade på dina individuella behov. Som sagt, vi ska titta på de delade och WordPress-värdplanerna så att du har en bra uppfattning om vad du kan förvänta dig när du registrerar dig för att använda deras webbhotell.

Delade värdplaner

Det delade värdlandskapet har förändrats avsevärt. Många tidigare ville bara att webbhotell skulle ha oklanderlig drifttid till en billig takt. Du har dina små, medelstora och stora planer, smäll cPanel på en server och du var klar. Idag vill kunderna ha sömlöst arbetsflöde, hastighet, drifttid och skalbarhet allt inslaget i ett vackert paket.

Med tiden – GreenGeeks har optimerat Ecosite Starter-värdplanen för att ha alla de funktioner som 99,9% av värdklienterna vill ha. Det är därför de ger kunderna en direkt väg att registrera sig för från webbplatsen.

GreenGeeks Shared Hosting

I stället för en dyr värdplan med extrafunktioner, vet den genomsnittliga Joe på gatan ingenting om – de har försökt skära fettet och ge kunderna en mer optimerad värdupplevelse.

Deras vision som värdleverantör är att låta sina kunder fokusera på att distribuera, hantera och odla sina webbplatser utan att behöva oroa sig för den underliggande tekniken.

Värdplattformen bör bara fungera.

Deras skalbara värdfunktion introducerades tidigare i år och gör det möjligt för kunder att enkelt lägga till datoriseringsresurser som CPU, RAM och I / O på ett betalt-som-du-gå-sätt – vilket eliminerar behovet av att uppgradera till en virtuell privat server.

Med deras planer får du funktioner som:

 • Obegränsade MySQL-databaser
 • Obegränsade sub- och parkerade domäner
 • Enkel att använda cPanel-instrumentbrädan
 • Softaculous som innehåller installationer med ett klick på 250+ skript
 • Skalbara resurser
 • Möjligheten att välja datacenter
 • PowerCacher-cachelösning
 • Gratis CDN-integration
 • e-handelsfunktioner som SSL-certifikat och kundvagnsinstallation
 • Gratis SSH och säkra FTP-konton
 • Perl och Python stöder

Dessutom får du en gratis domännamn vid installationen, gratis webbplatsmigrering, och åtkomst till det exklusiva GreenGeeks-draget & släppsidebyggare för enkel webbplatsskapning.

Den delade prissättningsplanen börjar på $ 3,95 per månad (kom ihåg bara om du betalar i tre år i förväg). Annars kommer denna plan att kosta $ 9,95 per månad.

De erbjuder också Ecosite Pro och Ecosite Premium som uppgraderingsalternativ för värdkunder som behöver det. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

WordPress Hosting

GreenGeeks har också WordPress-värd, även om det sparas för några funktioner, verkar det vara detsamma som den delade värdplanen.

GreenGeeks WordPress Hosting

Faktum är att den enda skillnaden jag kan se är att GreenGeeks erbjuder det de kallar “GRATIS WordPress förbättrad säkerhet.” Det är oklart vad den förbättrade säkerheten inkluderar, så jag kan inte kommentera om det är en fördel eller inte.

Allt annat, inklusive WordPress-installationen med ett klick, kommer med den delade värdplanen. Dessutom är prispunkterna desamma, vilket igen gör det oklart vad skillnaderna verkligen är.

Vanliga frågor

Här är svar på några av de vanligaste frågorna:

 1. Vad är GreenGeeks? GreenGeeks är ett webbhotellföretag som grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Agoura Hills, Kalifornien. Deras officiella webbplats är www.greengeeks.com och deras BBB-betyg är A.
 2. Vilken typ av värdplaner finns tillgängliga med GreenGeeks? GreenGeeks tillhandahåller delad hosting, WordPress-värd Återförsäljare-värd, VPS-värd och dedikerade servrar.
 3. Vilken typ av kontrollpanel används? Den vanligt använda cPanel.
 4. Hur fungerar den gratis webbplatsmigreringen? När du registrerar dig för GreenGeeks-värden skickar du bara en biljett till migrationsteamet så att de kan hjälpa dig.
 5. Vilka betalningsformer accepterar GreenGeeks? Alla större kreditkort (Visa, Mastercard och American Express) och PayPal.
 6. Finns det några premiumtillägg tillgängliga? Ja, inklusive flera WHMCS-licenser (faktureringsprogramvara), återställningar av säkerhetskopior, manuell säkerhetskopiering och fullständig PCI-efterlevnad. Se listan över tillägg här.

Rekommenderar jag GreenGeeks?

Med så mycket val där ute, skiljer GreenGeeks från tävlingen?

Sedan 2008 har GreenGeeks varit branschens ledande miljövänliga webbhotellleverantör. Det är dock inte den enda värdfunktionen som skiljer oss från andra webbhotell. GreenGeeks värdplattform är snabbare, skalbar och konstruerad för att ge en bättre värdupplevelse.

Vår värdplattform levererar skalbara datorresurser, vilket eliminerar behovet av att uppgradera till en virtuell privat server. Varje konto har sina egna dedikerade datoressurser och ett säkert virtuellt filsystem. Du kan välja en värdplats som ligger geografiskt nära dig. GreenGeeks kan ge dig inställningar på en server i USA, Europa eller i Kanada.

Det finns många fler funktioner att välja mellan – men jag skulle föreslå att vi pratar med vårt livechatteam eller ring oss. Vår supportspecialist skulle gärna dela fler fantastiska skäl för att ge oss en bild.

logotyp
Mitch Keeler – GreenGeeks partnerrelationer

Kortfattat, GreenGeeks är en mer än tillräcklig webbhotellösning. De erbjuder en mängd funktioner, har bra kundsupport och ser till att din webbplats och besökares data är säkra och säkra.

För att inte nämna, om du är någon som vill vara miljövänlig tar GreenGeeks det på sig att hjälpa dig att bli mer miljömedveten i denna högteknologiska värld. Vilket är fantastiskt!

Det finns dock några saker att tänka på innan du registrerar dig med dem. Var medveten om att prissättning inte är som det verkar, att deras garantier är svåra att bekräfta, och att om du ändrar dig efter att du registrerar dig, kommer du fortfarande att tappa en hel del pengar.

Så om detta låter som en webbhotell som du vill kolla in, se till att kolla in deras webbplats och allt de har att erbjuda, för att se till att de tillhandahåller dig de webbhotelltjänster du verkligen behöver till ett pris du vill verkligen betala.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map