Bluehost Andra typer av webbhotell: VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress Hosting

Okej, så vilken typ av hosting från Bluehost får du för din nyskapade webbplats när du behöver något med lite mer grymt än delad värd?


bluehost vps, cloud, woocommerce och wordpress hosting

Jag har redan täckt Bluehosts intressegrupper för delade webbhotell här. Så nu ska jag gå igenom Bluehosts andra, mer avancerade typer av värdtjänster, nämligen deras VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress-värd alternativ.

 1. Bluehost VPS Hosting

Här ger jag en snabb översikt av Bluehosts VPS-värdplaner.

 1. Bluehost Cloud Hosting

Här ger jag en snabb översikt och granskning av Bluehosts Cloud-värdplaner.

 1. Bluehost WooCommerce Hosting

Här ger jag en snabb översikt av Bluehosts WooCommerce-värdplaner.

 1. Bluehost WordPress Hosting

Här ger jag en snabb översikt över Bluehosts VPS WordPress-värdplaner.

Här kommer jag att jämföra Bluehosts olika webbhotellplaner och hur de kan hjälpa dig att skapa din perfekta webbplats. Låt oss komma igång med jämförelsen av Bluehosts (“icke delade”) webbhotelltjänster.

Bluehost VPS Hosting

Om du vill ha en säker och bättre resultat ska du kolla in VPS-värd från Bluehost. När du tittar på någon värdplan måste du leta efter funktionerna som ingår i planen.

bluehost vps hosting

När det gäller virtuella privata servrar bör du veta att du kommer att kunna ha flexibilitet och mer kontroll över din webbplats. Låt oss gå igenom olika paket som tillhandahålls av Bluehost och vilka funktioner du kan njuta av med dessa VPS-värdplaner.

Så Bluehost har fyra olika VPS-värdpaket inklusive en standard, förbättrad, premium och ultimat paket. Du bör dock veta att valet av rätt plan faktiskt beror på de behov och krav du har.

Med det förbättrade paketet kan du ha en hastighet på 2 CPU-kärnor tillsammans med 60 GB SAN-lagring och 4 GB RAM. De erbjuder 24/7 teknisk support på alla sina paket.

Med deras VPS-värd kommer du att kunna få en förbättrat cPanel-gränssnitt som gör att du kan hantera din VPS-värd på bästa sätt.

Bluehost Cloud Hosting

Här är en av de mest eftertraktade Bluehost webbhotellplanen och det råder ingen tvekan om att detta är en av Bluehosts bästa webbhotell.

bluehost cloud hosting

När det kommer till Bluehosts molnvärd planerar, kommer dina data att skyddas även med flera tekniska fel.

För att inte glömma, om du använder molnhotell bör du veta att det inte tar mer än 3 sekunder för att ladda vilken webbsida som helst. Med molnvärd, caching är exceptionellt, och med global CDN, dina serverresurser är fokuserade på rätt plats.

Med Bluehost-molnhotellpaket kan du få de bästa planerna för din webbplats. De har tre paket inklusive Starter, Performance och Business Pro. Naturligtvis, om du letar efter ett moln webbhotell för ditt företag, bör du överväga deras Business Pro paket.

Men deras mest populära paket är Prestandapaket där du kommer att kunna njuta av fördelarna med att ha obegränsade webbplatser med obegränsat lagringsutrymme och bandbredd.

Bluehost WooCommerce Hosting

Namnet säger allt. Om du letar efter att skapa en e-butik och du letar efter alternativet som kommer att ge dig allt du behöver, bör du överväga WooCommerce-värd från Bluehost.

bluehost woocommerce hosting

Om du har ett onlineföretag är detta det perfekta sättet att starta. Med denna värdplan kan du också välja mellan tre olika värdplaner inklusive Starter, Plus och Business Pro.

När du väljer hanterade WordPress- och WooCommerce-värd måste du vara säker på. Och Bluehost tillhandahåller all säkerhet du behöver för att hantera din onlinebutik.

Bluehost tillhandahåller positiv SSL på deras startplan med teknisk support dygnet runt. Med denna specifika plan får du 100 GB webbplatsutrymme med obegränsad bandbredd.

Om du har etablerat ett onlineföretag och du letar efter ett Plus- eller Business Pro-konto, kommer du att kunna få obegränsade parkerade domäner och underdomäner.

Valet av rätt hostingpaket beror emellertid alltid på vad du letar efter. Och du bör alltid jämföra dina alternativ på nätet, och du bör gå igenom en detaljerad forskningsprocess också.

Bluehost WordPress Hosting

Vem vill inte ha en värdplan som kommer att ge dig alla saker som du måste konfigurera senare? Med Bluehosts WordPress-värd plan, Bluehost kommer att ge dig en väloptimerad WordPress-installation på din domän.

bluehost wordpress hosting

Hanterad WordPress-värd från Bluehost kommer att göra saker mycket enkla för dig och de kommer att ge dig snabb, säker och pålitlig webbhotell.

För hanterad WordPress-värd har Bluehost fyra olika planer. Du kan välja mellan WP-standard, WP Enhanced, WP Premium och WP Ultimate. Du kan jämföra deras diagram och välja det som passar dina behov och krav.

Men WP Standard är deras mest populära plan som du kan välja, och den har förbättrad cPanel med SiteLock CDN och SiteLock Pro-säkerhet.

De har integrerat några kraftfulla säkerhetsverktyg för WordPress-webbplatssäkerhet, och med varje paket kommer du att kunna ta emot SiteLock Security och avancerat CDN. Dessutom behöver du inte installera WordPress och sedan optimera det på din webbplats.

Med detta paket måste du bara komma igång med din webbplats. Denna plan passar alla som vill bygga sin webbplats på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map