Toptal pregled

Toptal podjetjem omogoča, da iz svoje globalne mreže preverjenih talentov najamejo samo najboljše svobodnjake. Tole Toptal pregled podrobneje si oglejte, kaj lahko ponudijo, da se boste lažje odločili, ali je to pravi samostojni trg za vaše podjetje ali ne..


Povzetek toptalnega pregleda (ključne točke)

ikona informacij O tem
Toptal samo njihovi najboljši svobodnjaki omogočajo, da se pridružijo njihovi platformi, tako da, če želite najeti top 3% svobodnjakov na svetu, potem je to kraj, da jih najamejo.
ikona dolarja Cena
Stroški najema freelancerja iz Toptala so odvisni od vrste vloge, vendar lahko pričakujete, da boste plačali med 60 do 200 dolarjev + na uro ().
ikona happyface Prednosti
Toptal se ponaša z a 95% stopnja uspešnosti poskusnega najema, s 0 $ honorar za zaposlitev za najboljših 3% svetovne samostojne skupine talentov. Dobil boš predstavil kandidatom v 24 urah po prijavi, 90% strank najame prvega kandidata, ki ga Toptal predstavi.
ikona žalostne površine Slabosti
Če potrebujete samo pomoč pri manjšem projektu ali pa ste na nizek proračun in si lahko samo privoščijo neizkušeni in poceni svobodnjaki – potem Toptal ni za vas samostojni trg.
ikona razsodbe Razsodba
Toptalov strog postopek presejanja nadarjenosti garancije, da boste najeli le najboljše freelancerje ki so preverjeni, zanesljivi in ​​strokovnjaki na področju oblikovanja, razvoja, financiranja in upravljanja projektov in izdelkov.

poziv k dejanju
Skočiti: – – – – – – – –

Najem zaposlenih s polnim delovnim časom ni vedno najboljša rešitev, še posebej, ko morate samo zaposliti nekoga, ki dela na kratkoročnem projektu. Samostojni strokovnjaki so najbolj primerni za tovrstne projekte, kjer potrebujete strokovnjaka, vendar jih ne želite / jih morate najeti za polni delovni čas.

Čeprav obstajajo na stotine samostojnih trgov tam, večina svobodnjakov na teh platformah ni strokovnjakov. Če želite najti zanesljivega samostojnega sodelavca, s katerim lahko sodelujete pri več zapletenih projektih, boste morali najeti nekaj svobodnjakov, preden najdete takšnega, ki bi popolnoma ustrezal vašim potrebam. Tudi takrat jih lahko izgubite, če se odločijo za zvišanje cen, posel ali preprosto izginejo.

Tukaj prihaja Toptal. Njihova platforma vam pomaga najeti najboljše 3% freelancerje na svetu iz več kot 100 držav, večina pa je v Ameriki in Evropi.

toptal top tri odstotke

Pri delu z Toptalom lahko zlahka poiščite strokovnega samostojnega strokovnjaka za vaš projekt v prvem poskusu, kot so vsi svobodnjaki pregledali in intervjuvali preden so dovoljeni na ploščadi. In ste v varnih rokah ker Toptal sodeluje s podjetji, kot so Airbnb, Hewlett Packard, Zendesk, Motorola, Bridgestone, Shopify in številnimi drugimi.

Najemite najboljših 3% freelancerjev za svoj projekt – 0 USD honorarja za zaposlitev in 2 tedna brezplačno preizkušanje brez tveganja!

Kaj je Toptal.com?

toptal pregled

Toptal je samostojni trg podobno kot všečki Upwork. Toptal razlikuje od drugih tržnic to, da vam omogoča dostop do najboljši od najboljših svobodnjakov z vsega sveta. Za razliko od drugih samostojnih omrežij / trgov, Toptal veterinarji in intervjuji samostojni strokovnjaki in sprejema samo strokovnjake, ki se lahko izkažejo.

Toptal je lahko vaš partner, ki vam pomaga dokončati vse svoje projekte. Ne glede na to, ali potrebujete nekoga, ki bo zasnoval uporabniški vmesnik za vašo novo aplikacijo iPhone ali zaledje zapletene aplikacije za spletni strežnik, lahko Toptal vam pomaga najti strokovnjaka, ki bo delo lahko opravil. Njihova mreža vključuje vodje projektov, vodje izdelkov, finančne strokovnjake, oblikovalce in razvijalce.

vrhunski talentNajemite talente svetovnega razreda, kot so razvijalci za iOS, razvijalci sprednjih koncev, UX oblikovalci, UI oblikovalci, finančni strokovnjaki, vodje digitalnih projektov, vodje izdelkov

Najemite najboljših 3% freelancerjev za svoj projekt – 0 USD honorarja za zaposlitev in 2 tedna brezplačno preizkušanje brez tveganja!

Kako deluje Toptal

Za razliko od drugih samostojnih trgov, Toptalova ekipa osebno vam pomaga najti najboljšega freelancerja za vaše poslovne potrebe. Toptal omogoča, da se najboljši najboljši svobodnjaki na svetu pridružijo svoji platformi po strogem postopku intervjuja, ki lahko traja tedne. Kakovost samostojnih talentov, ki so na voljo na tej platformi, je njihov največji razlikovalec.

postopek najema

Ko se prijaviš, moraš izpolnite preprosto anketo, kar traja manj kot dve minuti. Toptal pomaga razumeti, da vaš projekt bolje potrebuje. Ko se enkrat prijaviš, boš imenoval izvedenca ki bo z vami stopila v stik do boljšega razumeti vaše projektne zahteve. Ta korak pomaga skupini Toptal razumeti, kako velik in zapleten bo vaš projekt.

Ekipa Toptal bo nato našla svobodnjaka, ki ustreza vašim zahtevam. Dobil boš predstavil kandidatom v 24 urah po prijavi, 90% podjetij najame prvega kandidata, ki ga Toptal predstavi.

Presejalni postopek

To, kar Toptal razlikuje od drugih samostojnih trgov, je njegovo strog presejalni postopek ki sprejema le 3% vseh prijavljenih. Razlog za njihovo močno pregledovanje in pogovore je odstranjevanje nekvalitetnih freelancerjev, ki nimajo dovolj izkušenj.

Toptalove postopek presejanja ima 5 korakov in le izkušeni in strokovni svobodnjaki, ki se resno ukvarjajo s svojim delom, ga uspešno končajo.

postopek presejalnega pregleda

The Prvi korak procesa gre za vse preizkušanje komunikacijskih sposobnosti in osebnosti. Vlagatelj mora biti sposoben zelo dobro komunicirati v angleščini. Prav tako preizkušajo, ali je vlagatelj resnično navdušen in ali je popolnoma vpet v svoje delo.

Le 26,4% prosilcev opravi ta korak.

The drugi korak je poglobljen pregled veščin da odkopljemo vse nekvalitetne svobodnjake, ki niso izjemni pri svojem delu. Ta korak preizkuša prosilčevo sposobnost za reševanje problemov in intelekt. Vlagatelj mora izpolniti različne naloge, da dokaže svoje sposobnosti.

Le 7,4% prosilcev opravi ta korak.

The tretji korak je v živo pregled, kjer bo prijavitelj pregledan s strani strokovnjaka. Ta korak je bolj podoben intervjuju sam s strokovnjakom s področja prosilca.

Le 3,6% prosilcev je uspešno prestalo ta korak.

Tole četrti korak prosilcu dodeli s testni projekt ki posnema resnične scenarije in preizkuša njihovo sposobnost reševanja problemov v resničnem svetu. Le 3,2% prosilcev je uspešno prestalo ta korak.

The končni korak je stalni preizkus stalne odličnosti. Toptal ne jemlje premalo kakovostnega dela in slabe komunikacije. Ta korak zagotavlja, da v omrežju ostanejo le najboljši najboljši freelanceri.

Le 3,0% prosilcev opravi ta korak in lahko postanejo samostojni ponudniki v mreži Toptal.

Kako se prijaviti (kot stranka / delodajalec)

Prijava na Toptal kot stranka / delodajalec je zelo enostavna. Vključuje le odgovor na nekaj vprašanj, da tim Toptal predstavi vaše potrebe po projektu.

Ko boste videli, boste videli obrazec za anketo:

postopek za prijavo na vrh - 1

Prvo vprašanje, na katero morate odgovoriti, je, koga želite najeti. V tem primeru delujmo z oblikovalci. Ko izberete vrsto nadarjenosti, ki jo želite najeti, kliknite gumb Začni.

Zdaj morate izbrati, za kakšen projekt potrebujete pomoč pri:

zgornji postopek prijave - 2

V večini primerov boste delali nov projekt, zato izberite vrsto novega projekta kot nov projekt. Za nadaljevanje kliknite velik modri gumb Naprej v spodnjem desnem kotu obrazca.

Zdaj morate izbrati, ali imate jasne specifikacije za projekt ali ne. To v bistvu govori Toptalu, kako daleč ste prišli v procesu zamisli:

zgornji postopek prijave - 3

Večina vaših projektov lahko koristi prispevek strokovnega oblikovalca ali razvijalca. Razen če imate že pripravljene jasne specifikacije za svoje projekte, izberite možnost “Približno imam idejo, kaj želim zgraditi” in kliknite gumb Naprej..

Zdaj se morate odločiti, kako dolgo boste oblikovalca potrebovali:

zgornji postopek prijave - 4

Za večino projektov bo to le nekaj tednov, zato izberite “1 do 4 tedne”. Če še niste prepričani ali želite pustiti odprto za razpravo, izberite »Bom odločil kasneje«.

Zdaj morate izbrati, koliko oblikovalcev potrebujete:

zgornji postopek prijave - 5

Za večino projektov boste potrebovali več kot samo oblikovalca ali razvijalca. Za delo v drugih delih projekta boste potrebovali nekoga iz vaše ekipe. Torej, izberimo “medfunkcijsko ekipo”.

Če še niste prepričani ali želite pustiti odprto za razpravo, izberite »Bom odločil kasneje«. Za nadaljevanje kliknite Next.

Zdaj morate izbrati stopnjo zavezanosti, ki jo vaš projekt zahteva:

zgornji postopek prijave - 6

Pri resnih poslovnih projektih bo to polni ali vsaj delni delovni čas, zato izberite krajšem delovnem času. Če še niste prepričani ali želite pustiti odprto za razpravo, izberite »Bom odločil kasneje«. Za nadaljevanje kliknite Next.

Zdaj izberite veščine, ki jih bo imel vaš idealen kandidat za ta projekt:

postopek prijave na vrh - 7

Za projekt spletnega oblikovanja boste potrebovali spletni dizajn, odziven spletni dizajn in oblikovanje uporabniškega vmesnika. Izberite ustrezne spretnosti in kliknite gumb Naprej.

Zdaj izberite število zaposlenih, ki delajo v vašem podjetju:

zgornji postopek prijave - 8

Za ta primer izberite manj kot 10. Za nadaljevanje kliknite Next.

Zdaj izberite, kdaj morate oblikovalec začeti sodelovati z vami:

postopek prijave na vrh - 9

Za večino projektov bo vsaj 1 teden. Če še niste prepričani ali želite pustiti odprto za razpravo, izberite »Bom odločil kasneje«. Za nadaljevanje kliknite gumb Naprej.

Zdaj se morate odločiti, ali ste pripravljeni sodelovati z oddaljenim talentom ali ne:

zgornji postopek prijave - 10

Za večino vrst projektov, tudi zapletenih, to ne bo pomembno, če pa niste prepričani, izberite »Nisem prepričan«. Za nadaljevanje kliknite gumb Naprej.

Zdaj izberite proračun za to vlogo:

zgornji postopek prijave - 11

Priporočam, da izberete “$ 51 – 75 $ / h”, saj večina samostojnih ponudnikov na platformi zaračuna najmanj 60 USD / uro. Za nadaljevanje kliknite Next.

Zdaj vnesite svoje kontaktne podatke, da se dokončate s prijavo:

postopek za prijavo na vrh - 13

Zdaj vnesite svoje kontaktne podatke, da vas bo ekipa Toptal lahko poklicala, da začnete postopek:

To je vse. Končali ste postopek prijave. Zdaj boste od Toptala prejeli hitri klic, kjer bo strokovnjak odgovoril na vsa vaša vprašanja in zahteval več podrobnosti o vašem projektu, tako da vas lahko postavijo z najprimernejšim samostojnikom za vaš projekt.

Najemite najboljših 3% freelancerjev za svoj projekt – 0 USD honorarja za zaposlitev in 2 tedna brezplačno preizkušanje brez tveganja!

Najboljše cene

Če želite na Toptal najeti svojega prvega samostojnega sodelavca, morate to storiti enkratno, vračljiv depozit v višini 500 USD. Če se v nobeni fazi postopka ne odločite za najem, boste prejeli vračilo. V nasprotnem primeru bo 500 USD kasneje dodeljeno kot dobropis na vaš račun in bo uporabljeno za plačilo samostojnih podjetnikov, s katerimi delate. Ta polog sporoča Toptalu, da resno najamete samostojnega strokovnjaka.

Za razliko od platform, kot je Upwork, na tej platformi ne boste našli nobenih poceni freelancerjev. Najboljši najboljši freelanceri prihajajo z drago ceno. Večina samostojnih strokovnjakov v tem omrežju zaračunajte najmanj 60 dolarjev na uro ali celo več, odvisno od stopnje znanja in spretnosti.

Koliko stane Toptal?

Toptal ponuja prilagodljive cene glede na potrebe stranke in njihovo geografsko lego. Spodnje vrednosti stroškov toptal.com se lahko uporabijo kot vodilo:

Stroški za razvijalce:

 • Na uro: 60 do 95 USD + / uro
 • Polovični delovni čas: 1.000 do 1.600 dolarjev + / teden
 • Polni delovni čas: 2000 do 3200 dolarjev + / teden

Stroški oblikovalca:

 • Na uro: 60 do 150 USD + na uro
 • Polovični delovni čas: 1200 do 2600 dolarjev + na teden
 • Polni delovni čas: 2.400 do 5200 dolarjev + na teden

Stroški finančnega strokovnjaka:

 • Na uro: 60 do 200 dolarjev + na uro
 • Polovični delovni čas: 2000 do 3200 dolarjev + na teden
 • Polni delovni čas: 4.000 do 6400 dolarjev + na teden

Stroški vodje projekta:

 • Na uro: 60 do 150 USD + na uro
 • Polovični delovni čas: 1300 do 2600 dolarjev + na teden
 • Polni delovni čas: 2.600 do 5200 dolarjev + na teden

Stroški upravitelja izdelkov:

 • Na uro: 60 do 180 dolarjev + na uro
 • Polovični delovni čas: 1.500 do 2.800 dolarjev + na teden
 • Polni delovni čas: 3.000 do 5.600 + na teden

Ne pozabite. Če v prvih dveh tednih niste zadovoljni z uspešnostjo, bo Toptal vam vrnemo polog in morebitne stroške za samostojno delo.

Toptal koda kupona

Pridobite 150 $ ameriška darilna kartica Amazon brezplačno, ko se prijavite kot delodajalec / stranka in začnete uporabljati Toptal.

koda kupona toptal

Če želite izpolniti pogoje, morate uporabiti to povezavo za prijavo in nadaljevati brez preizkusnega obdobja brez tveganja.

Po prvem uspešnem najemu Toptal nam pošljite e-pošto in zahtevajte svojo Amazonovo darilno kartico v znesku 150 USD.

Prednosti in slabosti Toptal

The največja korist najemanja samostojnih talentov iz Toptala je, da je njihovo strog presejalni postopek odstrani vsakogar, ki ni strokovnjak. Ko najamete nekoga iz Toptala, ste lahko prepričani, da znajo rešiti vašo težavo ali vam pomagajo pri vašem projektu.

Toda tudi to je eden največjih slabosti dela s Toptalom. Ker samo ponujajo dostop do top 3% samostojni izvajalci, stopnje so lahko precej drage če šele začnete z nizko porabo.

Če ste na nizek proračun ali potrebujete le pomoč pri majhnem projektu, potem je veliko bolj smiselno, da greste s samostojno tržnico, kot je Upwork.

Če pa se boste s samostojnim trgom, kot je Upwork, ki se vsem pridruži kot samostojni delavec, soočili s točno točno težavo, ki vam jo pomaga Toptal. Najem popolnega svobodnjaka bo potreboval nekaj poskušanje.

In to lahko v mnogih primerih pomeni izguba denarja (in časa) najti najboljšega svobodnjaka za svoj projekt.

Še ena velika korist pri sodelovanju s Toptalom je, da niste sami. Za razliko od drugih platform in trgov, ki vam preprosto dajo seznam samostojnih ponudnikov, Toptalova ekipa strokovnjakov sodeluje z vami in poišče popoln samostojni talent za vaš projekt, ki temelji na vaših zahtevah.

Najemite najboljših 3% freelancerjev za svoj projekt – 0 USD honorarja za zaposlitev in 2 tedna brezplačno preizkušanje brez tveganja!

Pogosta vprašanja

Je Toptal zakonit?

Toptal je ugledna svetovna tržnica talentov, ki sodeluje z znanimi blagovnimi znamkami, kot so Airbnb, HP, Zendesk in Motorola. Leta 2010 sta ga ustanovila Taso Du Val (CEO) in Breanden Beneschott, sedež pa je v Silicijevi dolini.

Koliko stane Toptal?

Stroški najema freelancerja na Toptalu so odvisni od vrste vloge, vendar pričakujte, da boste za samostojnega strokovnjaka plačali od 60 do 200 dolarjev + na uro. Obstaja tudi enkratni vračljivi depozit v višini 500 USD. Če se v nobeni fazi postopka ne odločite za najem, boste prejeli vračilo. V nasprotnem primeru bo 500 USD kasneje dodeljeno kot dobropis na vaš račun.

Za koga je Toptal dober?

Toptal je kot nalašč za podjetja, ki iščejo ključnega partnerja, ki lahko zagotovi vrhunski strokovnjak za samostojne strokovnjake, ne da bi morali zaposliti nekoga s polnim delovnim časom ali hišo za kompleksne projekte oblikovanja, razvoja in finančnih storitev.

Toptal vs Upwork

Tam je veliko tekmovalcev Toptal, glavni pa je Upwork. Glavni razliki med Toptal in Upwork sta postopek presejanja in kakovost samostojnih strokovnjakov. Če želite najeti najboljše svobodnjake, katerih strokovno znanje je preverjeno v kratkem časovnem okviru, potem izberite Toptal. Če imate čas, da si sami ogledate postopek preverjanja in najema, da sami poiščete dobre svobodnjake, nato pa izberete Upwork.

Katere načine plačila sprejema Toptal?

Toptal sprejema plačila vseh glavnih kreditnih kartic (Visa, Mastercard, Amex), bančnega nakazila in PayPal.

Kakšno je preizkusno obdobje Toptal in garancija za vračilo denarja?

Toptal daje strankam 14 dni časa, da “preizkusijo svobodnjaka”, popolnoma brezplačno. Šele ko ste s svobodnjakom 100% zadovoljni, se šele takrat začne ukvarjanje s Toptalom. Če niste popolnoma zadovoljni s svobodnjaki, s katerimi ste se seznanili, boste lahko poskusni postopek ponovili s še petimi svobodnjaki.

Kdo je lastnik intelektualne lastnine dela, ki so ga ustvarili svobodnjaki?

Stranka. Edina vloga Toptala je povezovanje samostojnih strokovnjakov s strankami. Vse pogodbe navajajo, da je vse delo, ki ga je ustvaril samostojni proizvajalec Toptal, last stranke, ne Toptal – ne samostojni delavec.

Kaj je sledilnik Toptal?

Toptal tracker (TopTracker) je programska oprema za sledenje prostega časa. Z njim lahko brez težav spremljate napredek in poročila. Odjemalci / zaposleni ga lahko uporabljajo za preprosto sledenje napredku s katere koli naprave, vključno z namiznimi aplikacijami za Windows in Mac.

Funkcije Toptal Tracker vključujejo:

 • Omejeni posnetki zaslona.
 • Sledenje ravni dejavnosti – vnos tipkovnice in premikanje miške.
 • Ustvarjanje projektov in razporeditev zaposlenih na projektni osnovi.
 • Nadzor zasebnosti za pregled ali zavrnitev posnetkov zaslona.
 • Podrobna poročila o produktivnosti z izvoznimi (csv in pdf) funkcionalnostmi.
 • Ročni in samodejni vpisi časa.

Toptal Review: Povzetek

toptal.com pregled

Toptal je fantastičen trg samostojnih talentov če želite najeti najboljšega samostojnega talenta na internetu. Njihov strog postopek pregledovanja intervjuja omogoča le 3% prosilcev in odstrani vse vlagatelje nizke kakovosti.

To več kot podvoji možnosti, da od začetka najdete popoln strokovnjak za samostojne talente za svoje projekte. Za razliko od drugih samostojnih trgov, kot je Upwork, vam ni treba odvisni od poskusov in napak pri uporabi njihove platforme.

Čeprav Toptal išče odlične svobodnjake na sprehodu po parku, sta samostojna podjetja na platformi stala veliko več kot vaš poceni mlinov poceni freelancerji. Če šele začenjate ali imate nizko porabo, potem ne priporočam uporabe Toptala.

Najemite najboljših 3% freelancerjev za svoj projekt – 0 USD honorarja za zaposlitev in 2 tedna brezplačno preizkušanje brez tveganja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map