8 najboljih mogućnosti GoDaddy

Neverovatnih 77 milijuna imena domena upravlja GoDaddy.com i to ga čini najvećim registrom domena na Internetu. Ovdje možete pronaći koje su najbolje GoDaddy alternative.


Najbolje alternative GoDaddy u 2020. godini:

 • Najbolji sveukupno: najbolja je alternativa za registraciju imena domene GoDaddy, a glavni razlog je zato što Namecheap nudi besplatnu WHOIS zaštitu privatnosti sa svim imenima njihovih domena.
 • Pobjeda, Najbolje ukupno: jedan je od najjeftinijih pružatelja usluga hostinga na tržištu koji nudi početnicima prijateljski i kvalitetan web hosting. Registracija domena uključena je besplatno prilikom kupovine plana web hostinga.

Poduzeća imaju povjerenja GoDaddy s njihovim web stranicama i premda ima puno toga što je dobro s GoDaddyjem, postoje neke stvari zbog kojih biste mogli potražiti alternativu poznatom registratoru domena.

Jedna takva stvar su veće cijene obnove imena domena. GoDaddy vam naplaćuje puno manje prve godine nego za obnove. Zvuči kao popust, ali na kraju košta više od većine ostalih registra registra domena.

Na ovom popisu uputit ću vas kroz neke od članaka najbolje GoDaddy alternative i stranice konkurencije trenutno.

Što je GoDaddy

božanske alternative

GoDaddy jedan je od najpouzdanijih i najpoznatijih registrara imena domena na Internetu. Njihova platforma je mjesto na kojemu želite kupiti ime domene za vaše web mjesto. Ako je vaša web stranica Facebook, naziv vaše domene bit će Facebook.com.

Prednosti GoDaddy-a

Najveća je korist od GoDaddyja u tome što oni pružaju širok izbor usluga. Kada kupite domenu s GoDaddy.com, dobivate pristup svim ostalim uslugama potrebnim za pokretanje web mjesta s jednog mjesta.

Oni nude sve, od web hostinga, alata za izradu web stranica, softvera za e-trgovinu, hostinga e-pošte do vrhunskih SSL certifikata na razini poduzeća.

1. Namecheap.com (uključuje besplatnu WHOIS privatnost)

domene s imenima

 • Službena web stranica: www.namecheap.com
 • Jedan od najpopularnijih registara domena na Internetu. Namecheap je najbolja alternativa GoDaddyju.
 • Sve domene od Namecheap.com dolaze s besplatnom privatnošću WHOIS domena. Ostali registri registri domena, uključujući GoDaddy, dodatno naplaćuju za to.
 • Posluje od 2001. godine.

Zašto koristiti Namecheap umjesto GoDaddy

Za razliku od GoDaddy-a, Namecheap nudi WHOIS zaštitu privatnosti besplatno sa svim imenima njihovih domena. Za razliku od GoDaddy-a, Namecheap nudi obnove po istoj cijeni kao i kad kupujete svoju domenu.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto Namecheap-a

Namecheap poznat je samo kao registar imena domena, ali oni nude i web hosting. Ako želite najbolje u upravljanju mrežom na mreži i želite upravljati svime na jednom mjestu, poput hostinga, e-pošte, e-trgovine – idite s GoDaddy.

2. Bluehost.com (sve na jednom nazivu domene, web hostingu i blogu)

bluehost domene

 • Službena web stranica: www.bluehost.com
 • Stotine tisuća tvrtki širom svijeta imaju povjerenje.
 • Naziv domene postaje besplatan kada kupite godišnji plan web hostinga.
 • Jedan od najbolje ocijenjenih timova za podršku u industriji.

Zašto koristiti Bluehost umjesto GoDaddy

Ako vaša web stranica radi na WordPressu, onda nema boljeg posla od Bluehosta. Osvojili su brojne nagrade za podršku i jedan su od preporučenih domaćina na službenim web stranicama WordPress.org.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto Bluehosta

Ako vodite tvrtku koja stvarno brzo raste, tada biste trebali ići s GoDaddyjem. Bluehostove usluge pogodnije su za male tvrtke i profesionalne blogere.

3. HostGator.com (najjeftiniji naziv domene i hosting kombinacija)

domene hostgatora

 • Službena web stranica: www.hostgator.com
 • Svi godišnji zajednički web hosting planovi dolaze s besplatnim nazivom domene koji se svake godine besplatno obnavlja uz vašu pretplatu.
 • Nudi sve vrste web hosting usluga uključujući zajednički hosting, VPS hosting i upravljani WordPress hosting.

Zašto koristiti HostGator umjesto GoDaddy

Ako samo želite voditi blog ili malu web stranicu s vijestima, onda je HostGator taj put. Bez obzira vodite li butik prodavaonicu bicikala ili vijest koja privlači milijune posjetitelja, HostGator može podnijeti sve.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto HostGator

Ako želite biti u mogućnosti lako razmjeriti svoju web stranicu na milijune posjetitelja, tada je GoDaddy najbolji izbor. Njihovi klijenti uključuju lokalne butične trgovine do velikih marki.

4. Hostinger.com (jeftini web hosting)

domene hostinga

 • Službena web stranica: www.hostinger.com
 • Hostinger je sebi dao ime nudeći najjeftinije planove za web hosting.
 • Planovi počinju od samo 1,96 dolara mjesečno.
 • Svi godišnji planovi za web hosting dolaze s besplatnim nazivom domene.

Zašto koristiti Hostinger umjesto GoDaddyja

Ako tek počinjete i želite najjeftinije cijene web hostinga, idite s Hostinger-om. Iako su popularne zbog jeftinog web hostinga, to ne znači da njihove web hosting usluge ne mogu konkurirati drugim velikim igračima na ovom popisu.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto Hostingera

Ako ne želite kompromitirati kvalitetu za novac, onda Hostinger možda nije najbolji web domaćin za vašu tvrtku.

5. Domains.Google (imena domena registrirana kod Googlea)

google.domains

 • Službena web stranica: www.domains.google
 • Želite Googleovu sigurnost i pouzdanost? Domains.Google je Googleova usluga naziva domena za male tvrtke i poduzetnike.
 • Upravljajte svim aplikacijama, uključujući Google pogon i Gmail za svoju tvrtku, s jednog računa.

Zašto koristiti Google domene umjesto GoDaddy

Iako Google domene nisu toliko popularne kao većina ostalih pružatelja imena domena na ovom popisu, njihovoj usluzi imena domena vjeruje tisuće tvrtki širom svijeta.

Googleov cilj sa svim svojim uslugama, uključujući Google domene, olakšava postavljanje i pokretanje web stranice vlasnicima tvrtki. Ako tražite jednostavan način za postavljanje i upravljanje svojom web stranicom, tada možete računati na jednostavnost Googleovih usluga naziva domena.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto Google domena

Ako želite biti u mogućnosti upravljati svime, uključujući vaše web hosting račune i nazive domena, sve na jednoj web stranici, a zatim idite s GoDaddy.

6. Dynadot.com (dobra alternativa GoDaddyju)

Dynadot

 • Službena web stranica: www.dynadot.com
 • Jedan od najstarijih registrara domena na Internetu osnovan 2002.
 • Nudite besplatnu WHOIS zaštitu privatnosti uključenu u osnovnu cijenu svih njihovih domena.
 • Besplatni graditelj web stranica dostupan je sa svim domenama koji vam omogućuju izradu web stranica profesionalnog izgleda u roku od nekoliko minuta.

Zašto koristiti Dynadot umjesto GoDaddyja

Ako želite da WHOIS zaštita privatnosti bude uključena u cijenu vašeg domena, tada krenite s Dynadotom. WIth Dynadot, niste ograničeni samo na besplatnu izradu web stranica; također možete smjestiti svoju web lokaciju na VPS poslužitelju izravno s iste nadzorne ploče.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto Dynadota

GoDaddy nudi širi spektar usluga i proizvoda koji mogu biti korisni kod skaliranja vašeg poslovanja.

7. DreamHost.com (pouzdan davatelj)

domene snova

 • Službena web stranica: www.dreamhost.com
 • Jedan od najpoželjnijih web domaćina za Bloggere i poduzetnike koji tek počinju.
 • Svi godišnji planovi zajedničkog hostinga dolaze s besplatnim nazivom domene koji se svake godine obnavlja s vašom pretplatom.
 • Tim za podršku jedan je od najboljih u industriji.

Zašto koristiti DreamHost umjesto GoDaddy

DreamHost je poznat po svom sjajnom timu za podršku i već je četiri godine zaredom pobjednik PCMag izbora urednika. S DreamHostom možete odabrati zajedničko korištenje vanilije ili ići s hosting hosting programom WordPress. Njihovi planovi i ponude mogu se lako povezati s vašim poslom.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto DreamHost

Ako želite više od web hostinga i imena domene, idite s GoDaddy. GoDaddy nudi sve, od Premium SSL certifikata do usluge marketinga putem e-pošte.

8. Domain.com (postoji već godinama)

domain.com

 • Službena web stranica: www.domain.com
 • Tvrtka posjeduje naziv domene Domain.com.
 • Posluje od 2000. godine.

Zašto koristiti Domain.com umjesto GoDaddy

Cilj im je ponudom usluga pojednostaviti proces posjedovanja web stranice i učiniti je što jednostavnijom. A da bi oni postali stvarnost, nude besplatni program za izradu web stranica koji će vam pomoći da objavite svoju prvu web lokaciju u roku od nekoliko minuta bez zapošljavanja web dizajnera.

Zašto koristiti GoDaddy umjesto Domain.com

Ono što mi se ne sviđa kod ovog registrara je da za razliku od većine ostalih na ovom popisu, oni ne nude WHOIS zaštitu privatnosti besplatno sa svojim domenama. Morate ga platiti odvojeno za sve svoje domene.

Ako želite biti u mogućnosti upravljati svime što vaša web stranica treba s jednog mjesta, idite s GoDaddy.

Najbolje mogućnosti GoDaddy – sažetak

Je li GoDaddy najbolja opcija?

Iako volim usluge GoDaddyja i klijent sam godinama, jedna od stvari koja mi se ne sviđa kod njih jest ta što su njihove cijene obnove puno veće od cijena prijavljivanja..

Za razliku od većine registara domena gore, oni ne nude WHOIS zaštitu privatnosti besplatno.

Kao što sam ovdje već opisao, postoji nekoliko dobrih GoDaddy alternativa za registraciju domena i web hosting.

Ako tek počinjete, preporučam vam da odete s Namecheap-om zbog besplatne zaštite WhoisGuard privatnosti domene ili Bluehosta jer imaju jedan od najboljih timova za podršku u industriji i jedan su od preporučenih web domaćina za početnike..

Čak ih preporučuje i službena stranica zajednice WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map