8 najboljih mogućnosti Fiverra

Slobodna ekonomija, ili gig ekonomija, brzo raste i Fiverr je postalo jedno od glavnih vanjskih tržišta na otvorenom. Nemojte me krivo shvatiti, Fiverr je sjajno mjesto za pronalazak freelancera, ali ima i boljih Tamo vani


Fiverr.com je tržište slobodnih usluga na kojem možete pronaći usluge u rasponu od grafičkog dizajna do uređivanja glazbe / videa do marketinga i copywritinga. Fiverr je dobro mjesto za početak kada tražite križ između kvalitete i cijene.

Najbolje alternative Fiverra u 2020. godini:

 • Najbolji sveukupno: jedna je od najvećih internetskih trgovina za freelancere i volim jednostavnost Upwork-a. Obavijestite ih o svom projektu i oni će vas povezivati ​​sa freelancerima, a zatim prođite kroz utakmice i odaberite onaj s kojim želite raditi..
 • Pobjeda, Najbolje ukupno: ima gotovo 30 milijuna freelancera na svom tržištu. Volim njegovu transparentnost jer primate besplatne ponude za svoj projekt, a posao plaćate tek kada je svirka završena.
 • Najbolja “premium” alternativa Fiverru: odobrava samo 3% freelancera koji su se prijavili i koštat će vas više, pa ako se brinete više o svom proračunu nego kvaliteti rada, tada TopTal možda nije najbolja platforma za vas.

Iako neki davatelji usluga na Fiverru pružaju izvanrednu uslugu, većina prodavača na platformi jednostavno ne vrijedi trošiti novac ako želite kvalitetan posao.

Što je Fiverr

Fiverr je platforma / tržište za kupnju i prodaju internetskih usluga upakirane kao “svirke”.

alternativa fiverr

Ove se usluge kreću u rasponu od web dizajna, grafičkog dizajna, video zapisa, prenošenja govora, kopiranja do uređivanja glazbe / podcasta / videa. Ako vodite internetsku tvrtku, usluge na Fiverru mogu vam pomoći u rješavanju većine vaših problema.

fiverr kategorijeFiverr ima više od 150 kategorija koje možete izabrati

Fiverr je započeo kao platforma sa 5 USD usluge, dakle ime Fiverr. Iako je poznata po cijeni od 5 USD, platforma je prerasla izvornu svrhu i sada nudi sve vrste usluga u rasponu od 5 do 1000 USD.

Prednosti Fiverra

Ako imate internetsko poduzeće, već znate da većina zadataka na vašem popisu (poput pisanja stranice o web stranici) ne vrijedi vaše vrijeme. Većinu tih zadataka ne treba obavljati savršeno; samo ih treba učiniti.

Bilo bi pametno te zadatke predati nekome na Internetu kako biste uštedjeli vrijeme i obavili ga od nekoga tko to radi cijeli dan. Tu dolazi Fiverr.

Oni nude križ između kvalitete i cijene. Ako želiš brzo, jeftino obavljeno, Fiverr je tamo kamo biste trebali krenuti.

Ali ako ste ozbiljan vlasnik poslovanja s nekim ozbiljnim potrebama o kojima treba voditi računa, Fiverr možda nije najbolja platforma.

Najbolje mogućnosti Fiverra

Evo mog popisa najbolje Fiverrove alternative U ovom trenutku, mjesta konkurencije poput Fiverra koje biste trebali razmotriti.

1. Upwork.com

oDesk

 • Službena web stranica: www.upwork.com
 • Nadogradnja je jedna od najstarijih i najvjernijih platformi za freelancing na Internetu.
 • Usluge variraju od grafičkog dizajna do razvoja aplikacija i svega između toga.
 • Za razliku od Fiverra, na Upwork-u objavljujete posao i tada vam freelanceri šalju prijedloge za posao s licitacijom.

Zašto koristiti Upwork umjesto Fiverra

Ako želite dobiti posao od strane stručnjaka, onda je posao nadogradnja. Možete odabrati između stotina stručnjaka koji se prijavljuju za objavljivanje svog posla. Nadogradnja će vas koštati malo više od Fiverra ako želite kvalitetne rezultate.

Zašto koristiti Fiverr umjesto Upwork

Ako želite svoju prvu epizodu podcasta urediti, ima smisla da to učinite jeftino. Pođite s Fiverrom ako vaš posao samo treba dobro obaviti.

2. Freelancer.com

honorarac

 • Službena web stranica: www.freelancer.com
 • Freelancer.com već duže vrijeme pomaže milijunima tvrtki da pronađu slobodnjake.
 • Platforma djeluje slično kao Upwork i ima preko 32 milijuna registriranih freelancera.
 • Možete ugostiti natječaj za dizajn u kojem se mogu natjecati svi dizajneri na platformi.

Zašto koristiti Freelancer umjesto Fiverr

Ako želite kvalitetno obaviti svoj posao i imati dobar proračun, tada biste trebali ići sa Freelancer.com. Oni čak dopuštaju natječaje za dizajn u kojima nagrađujete nagradni fond najboljim ulazom.

Zašto koristiti Fiverr umjesto Freelancer-a

Iako Fiverr ima tisuće talentiranih freelancera koji su stručnjaci za ono što rade, Fiverr je najprikladniji ako želite brzo obaviti posao po niskoj cijeni.

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Službena web stranica: www.peopleperhour.com
 • Iako nije tako popularan kao neke druge platforme na ovom popisu, PeoplePerHour postoji od 2007. godine.
 • Svi slobodnjaci na platformi prvo se intervjuišu prije nego što su dodani na platformu.

Zašto koristiti PeoplePerHour umjesto Fiverra

Unajmljivanje freelancera je igra koja je promašaj, a vi propustite više nego što pogodite. Da biste pronašli sjajne freelancere, obično morate izdvojiti nekoliko tisuća dolara prije nego što napokon pronađete dobar posao.

S PeoplePerHour možete biti sigurni da tko god vas zaposli zna što rade.

Zašto koristiti Fiverr umjesto PeoplePerHour

Ako želite sjajne freelancere bez nagađanja, idite s PeoplePerHour. Ako želite jeftinije freelancere koji mogu obaviti posao, zaposlite nekoga iz Fiverra na temelju recenzija.

4. Guru.com

guru

 • Službena web stranica: www.guru.com
 • Guruova platforma omogućuje vam pristup preko 3 milijuna freelancera iz cijelog svijeta.
 • Bilo da vam treba članak napisan ili vam je potreban novi logotip dizajniran za vaše poslovanje s opekom i žbukom, Guruova platforma vas je pokrila.

Zašto koristiti Guru umjesto Fiverra

Guru vam nudi pristup milijunima iskusnih freelancera koje možete unajmiti. Ako želite pronaći iskusnog freelancera s kojim možete graditi stalni odnos, idite s Guruom.

Zašto koristiti Fiverr umjesto Gurua

Odaberite Fiverr ako su troškovi glavni faktor i ako želite platiti samo ono što trebate.

5. TopTal.com

toptal

 • Službena web stranica: www.toptal.com
 • TopTal se reklamira kao platforma na kojoj ljudi idu u “Unajmite najbolje 3% free talent”.
 • Pouzdano u gigante iz industrije poput Hewlett Packarda i Airbnba.
 • Pročitajte moj detaljni pregled Toptal ovdje.

Zašto koristiti TopTal umjesto Fiverr

TopTal nije platforma na kojoj zapošljavate freelancere trećeg svijeta koji nude izradu web stranica za manje od 50 USD. Ako želite unajmiti jedan od najboljih 3% talenta na svijetu, onda je TopTal vaša platforma.

Za razliku od drugih platformi na ovom popisu, poput Upwork-a, TopTal nudi samo slobodnjake u okviru nekoliko različitih skupova vještina. Na ovoj platformi nema iznajmljivača za pisce ili društvene medije.

Zašto koristiti Fiverr umjesto TopTal-a

Ako tek počinjete i brinete više o svom proračunu nego kvaliteti rada, onda vam TopTal možda neće biti najbolja platforma. Njihove cijene počinju od 60 dolara na sat.

6. Kodiran.io

codeable

 • Službena web stranica: www.codeable.io
 • Codeable.io je vaš centar za sve stvari u WordPressu.
 • Za razliku od drugih platformi, Codeable’s Team vas uspoređuje sa slobodnjakom umjesto da sami odaberete jednu.

Zašto koristiti Codeable.io umjesto Fiverr

Bez obzira želite li ispraviti pogrešku na vašoj web lokaciji ili vam je potreban prilagođeni dodatak, Codeable za to ima slobodne programere..

Oni nude cjelovitu politiku povrata novca ako vam se posao ne sviđa. Plaćate samo ako je posao na vaše zadovoljstvo. Također imate 24/7 pristup timu za korisničku podršku do kojeg možete doći putem e-pošte ili telefona.

Zašto koristiti Fiverr umjesto Codeable.io

Ako želite da se na vašoj web stranici nešto jeftino popravi, Fiverr je to put. Ako se vaša web lokacija ne pokreće na WordPressu, onda vam Codeable.io nema nikakve koristi.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Službena web stranica: www.outsourcely.com
 • Outsourcely nudi startapima jednostavan pristup svom talent talentu od preko 400 tisuća freelancera.
 • Nema naknada za markiranje usluga koje pružaju freelanceri na platformi.

Zašto koristiti Outsourcely umjesto Fiverr

Iako oglašavaju svoju platformu kao freelance platformu za zapošljavanje startupa, na Outsourcely platformi možete obaviti sve vrste posla čak i ako prođete kroz početnu fazu.

Ako želite jednostavan i brz pristup stvarnim, iskusnim freelancerima, Outsourcely je puno bolji od Fiverra.

Zašto koristiti Fiverr umjesto Outsourcely

Fiverr je poznat po cijeni od 5 dolara i kao takva je platforma usmjerena više na pružanje jeftinih usluga, nego na pružanje usluga najviše kvalitete. Ako vam je proračun nizak i tek počinjete, krenite s Fiverr-om.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Službena web stranica: www.truelancer.com
 • Iako relativno pridošlica, Truelancer je sebi dao ime nudeći kvalitetan rad po povoljnim cijenama.
 • Uglavnom nude freelanceri iz zemalja trećeg svijeta poput Indije, Pakistana i sličnih.

Zašto koristiti Truelancer umjesto Fiverra

Ako želite brzo obaviti neki posao i ne brinete mnogo o kvaliteti, onda bi ova platforma mogla biti dobra opcija. Truelancer je bolja platforma od Fiverra za prilagođeni rad.

Zašto koristiti Fiverr umjesto Truelancera

Ako imate na umu posao koji ne zahtijeva mnogo prilagođenog posla i trebate ga jeftino obaviti, tada krenite s Fiverr-om.

Često postavljana pitanja

Koje su prednosti Fiverra?

Fiverr je vodeće tržište koje povezuje slobodnjake (prodavce) s kupcima (kupcima). Jeftino je, slobodnjake možete pronaći od samo 5 dolara. Na raspolaganju je ogroman spektar freelancera koji su dostupni za koncerte (poslove) u gotovo svim kategorijama koje se sjetite. Korisna podrška koja uvijek zauzima kupca.

Koji su nedostaci Fiverra?

Ponekad dobijete ono što plaćate, nemojte očekivati ​​da će kvaliteta rada biti izvanredna za nešto za što ste platili 5 dolara (posebno za složene i zahtjevne poslove). Neki prodavači postavljaju nerazumne rokove i morate brže platiti posao.

Koje su najbolje alternative Fiverru?

Ako želite brz, jeftin posao obavljen, Fiverr je tamo kamo biste trebali krenuti. Ali ako želite dobiti posao od strane stručnjaka za industriju, tada su freelance tržišta poput Upwork i Toptal bolja alternativa Fiverr.com.

Najbolje alternative Fiverra – Sažetak

Je li Fiverr dobar za slobodnjake?

Da Fiverr služi svojoj svrsi kao mjesto pronalaska jeftinih freelancera.

No, tamo ima gomila dobrih web lokacija poput Fiverra.

Ako želite brzo obaviti jeftin posao, tada biste trebali ići s platformom poput Truelancera. Njihov fond talent čine uglavnom freelanceri iz zemalja trećeg svijeta.

Ako želite svoj rad obaviti na proračun bez narušavanja kvalitete, trebali biste otići na web mjesto poput Upwork ili Freelancer.com. Obojica nude pristup milijunima freelancera sa širokim izborom vještina i najbolji su Fiverrovi konkurenti.

A ako vam novac nije glavni problem, pođite s Toptalom. Oglašavaju se kao platforma koja vam pomaže unajmiti najbolje 3% talenta na Internetu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map