8 najboljih mogućnosti ClickFunnels

ClickFunnels je sveobuhvatna platforma za marketing i prodaju u mreži koju koriste tisuće trgovca širom svijeta. Mnogi i čelnici u industriji imaju povjerenje da lako stvaraju i optimiziraju tokove prodaje i marketinga. To je sjajan graditelj toka prodaje na mreži, ali postoje čvrste Tamo vani.


Clickfunnels je sve-u-jednom alat za marketing i internetsku prodaju koji vam mogu pomoći u izgradnji naprednih prodajnih i marketinških tokova. Možete stvoriti odredišne ​​stranice, prodajne stranice, stranicu za prijavu, stranicu za snimanje, lijevak za webinar, web mjesta za članstvo i još mnogo toga, a krajnji je cilj pretvoriti promet i generirati potencijalne potencijalne klijente i povećati prihod.

Najbolje alternative ClickFunnels u 2020. godini:

 • Najbolji sveukupno: je solidna graditelj odredišne ​​stranice i platforma za automatizaciju marketinga. GetResponse je najbolja alternativa ClickFunnelima, jer dolazi s mogućnostima marketinga putem e-pošte i mogućnostima automatizacije marketinga koje ClickFunnels imaju, ali po znatno jeftinijoj cijeni. Pogledajte njihov novi alat Autofunnel – gotov, automatizirani generator lijevka.
 • Najbolji sveukupno, trkači: alat je prvenstveno usmjeren na izgradnju savršenih odredišnih stranica koje pretvaraju. Ne može u potpunosti zamijeniti ClickFunnels, ali kad je integriran s platformom za marketing e-pošte, Leadpages je jeftina alternativa ClickFunnels.
 • Najbolja „WordPress“ alternativa ClickFunnels: u osnovi je skup WordPress dodataka koji radi ono što ClickFunnels radi. Mnogo je jeftinije od ClickFunnela, ali glavna je mana što morate koristiti WordPress i morate ga ugostiti na vlastitoj web stranici.

Tržište ima puno o ClickFunnelima koji vole trgovci, ali to nije jedna veličina alata. Ako tražite bolje / jeftinije alternative ClickFunnels, u nastavku ću vam podijeliti 8 najboljih alternativa ClickFunnels.

Ali prvo…

Što je ClickFunnels

ClickFunnels je platforma koja vam omogućava lako sastavite marketinške tokove pomoću povlačenja i ispuštanja. Nekada je bilo potrebno stotine sati i puno iskustva za izgradnju marketinških tokova. No, s ClickFunnelima to je jednostavno kao klikom na nekoliko gumba.

alternative funkcijama klikanja

ClickFunnels omogućuje vam stvaranje:

 • Stisnite tokove stranica.
 • Automatizirani tokovi webinara.
 • Tokovi za pokretanje proizvoda.
 • Prodajni tokovi (ugrađena košarica i integrira se s vašim omiljenim košaricama).
 • Tokovi web-mjesta za članstvo.
 • I još puno više.

Barem je to ideja. U stvarnosti je potrebno puno posla da biste postavili tok s ClickFunnel-om, ali puno je manje ako biste to trebali učiniti sami od početka.

Prednosti ClickFunnela

Ako ste novi u marketingu i nikad prije niste ništa prodali, izgradnja marketinškog lijevka uskoro može postati noćna mora. ClickFunnels vam nudi jednostavnu platformu za izgradnju i domaćin toka marketinga. Ako se odlučite za izgradnju sa ClickFunnelima, trebalo bi vam stotine sati i mnogo novca.

Glavne značajke uključuju:

 • Opterećenje & Ispusti alat za izradu stranica koji omogućuje izradu stranica unutar prodajnih tokova bez ijednog retka koda.
 • Ugrađeni automatski odgovor e-pošte pod nazivom „Actionetics“.
 • Također možete postaviti partnerski program s ClickFunnelima uz pomoć njihovog ugrađenog “Backpack” .
 • Ugrađena košarica koja vam omogućuje praćenje narudžbi kupaca. Ne morate se prijaviti za drugu uslugu košaricu.
 • Napravite tokove kako biste potencijalnim kupcima poslali pravi proizvod i pratili ih nakon kupnje.
 • Slanje naknadnih e-poruka i SMS poruka.
 • Uključite članstva i prijave na svoje mjesto.
 • Dizajnirajte obrasce za prikupljanje željenih podataka.
 • Dolazi s opsežnom bazom podataka od 20+ predložaka spremnih za upotrebu.

Clickfunnels odličan je paket alata, ali možda nije ono što vam je trenutno potrebno ili je preskup za vaš ukus.

Ako je to slučaj i bavite se najboljim alternativama ClickFunnels, ovdje je popis web mjesta poput ClickFunnela koje trebate provjeriti..

Najbolje alternative ClickFunnels

1. GetResponse

getresponse

 • Službena web stranica: www.getresponse.com
 • Križ između alata za marketing e-pošte i stvaranja tokova.
 • Omogućuje vam automatizaciju čitavog toka marketinga s jedne jedinstvene platforme.

GetResponse je napredna, ali jeftina, sve u jednoj platformi za automatizaciju marketinga. Uz platformu dolazi marketing putem e-pošte, automatizacija marketinga, graditelj odredišne ​​stranice i prodajni tokovi.

Autofunnel je nedavna značajka i omogućuje vam izradu automatiziranih tokova po korak za izradu odredišnih stranica, automatizirane e-pošte, prodaju proizvoda, vraćanje napuštenih kolica, kako biste zaradili više novca.

Zašto koristiti GetResponse umjesto ClickFunnels

Ako želite biti u mogućnosti automatizirati cijeli marketinški tok s jednog mjesta, GetResponse je put prema tome. Osim toga, košta puno manje, a najbolja je i ClickFunnels Platinum alternativa.

Omogućuju vam izradu čitavog toka marketinga (uključujući odredišne ​​stranice i skočne prozore i webinare) s jedne platforme, a zatim vam omogućuju automatizaciju svega.

ClickFunnels vs GetResponse

Ako želite moći prebaciti svoje platforme za marketing e-pošte, tada prijeđite na ClickFunnels. Njihova se platforma integrira s gotovo svim popularnim platformama za marketing putem e-pošte, uključujući GetResponse.

2. Vodeće stranice

leadpages

 • Službena web stranica: www.leadpages.net
 • LeadPages ima za cilj pojednostaviti postupak izrade odredišnih stranica koliko god je to moguće.
 • Odaberite između više od 200 besplatnih predložaka ili ih kupite na njihovom tržištu koje ima na hiljade više za ponuditi.

Leadpages je napredni i moćan alat za izradu odredišnih stranica dolazi s paketom značajki koje osiguravaju pretvaranje stranica i zarađuju vas.

Zašto koristiti vodeće stranice umjesto ClickFunnels

Ako želite jednostavan način za izradu odredišnih stranica s velikim pretvaranjem, bez pisanja bilo kakvog koda, krenite s Leadpagesima. Svi su njihovi predlošci testirani i dokazano ostvaruju konverziju. Dobivate više od 200 besplatnih predložaka za izbor, tako da nikad ne morate početi ispočetka.

ClickFunnels vs Leadpages

Leadpages vam omogućuje izradu odredišnih stranica, a ne čitavih složenih i automatiziranih tokova za marketing i prodaju. Ako želite biti u mogućnosti kontrolirati cijeli tok s jedne platforme, idite na ClickFunnels.

3. Instalacija

instapage

 • Službena web stranica: www.instapage.com
 • Korisnička baza Instapage-a primjećuje prosječno 22% stope konverzije s njihovim odredišnim stranicama.
 • Nudi alate i mnoštvo značajki koje će vam pomoći da jednostavno sastavite i optimizirate svoje odredišne ​​stranice.

Zašto koristiti Instapage umjesto ClickFunnels

Instapage nudi vrlo jednostavnu platformu koju je lako naučiti i započeti koristiti iz pokretanja. Za razliku od većine ostalih graditelja odredišnih stranica na ovom popisu, Instapage sučelje je najjednostavnije od svih i najlakše je naučiti.

Zašto koristiti ClickFunnels umjesto Instapage

ClickFunnels nudi mnogo više alata nego Instapage i integrira se s puno aplikacija koje vaša tvrtka već koristi. ClickFunnel ugošćuje cijeli vaš tok za vas.

4. Ne odvajajte se

unbounce

 • Službena web stranica: www.unbounce.com
 • Napravio je odredišnu stranicu za dizajnere. Radi puno poput softvera za dizajn poput Photoshopa.
 • Jednostavno sastavljanje profesionalnih i podijeljenih testnih odredišnih stranica.

Zašto koristiti Unbounce umjesto ClickFunnels

Za razliku od ClickFunnela koji ima za cilj biti platforma sve u jednom za izgradnju marketinškog toka, Unbounce je platforma za stvaranje i testiranje odredišnih stranica s visokim pretvaranjem. Unbounce se specijalizirao za izradu prekrasnih odredišnih stranica koje posjetitelje pretvaraju u novac.

Zašto koristiti ClickFunnels umjesto Unbounce

Ako želite platformu koja vam pomaže da upravljate cijelim marketinškim tokom na jednom mjestu, a zatim krenite sa ClickFunnelima.

5. Builderall

builderall

 • Službena web stranica: www.builderall.com
 • Sve u jednoj platformi koja vam pomaže u izgradnji vašeg mrežnog poslovanja.
 • Alati koji vam pomažu u stvaranju web stranice, plasiranju proizvoda i marketingu e-pošte.

Zašto koristiti Builderall umjesto ClickFunnels

Builderall je alat koji ima za cilj pomoći poduzetnicima da pokrenu svoje internetske tvrtke bez trošenja tisuća sati upravljanja tisuću različitih alata. Omogućuje vam izradu web stranice za svoj proizvod i odredišne ​​stranice. Također nudi alate za upravljanje Vašim e-mail marketingom i za pomoć u automatizaciji svega.

Zašto koristiti ClickFunnels umjesto Builderall

Za razliku od Builderall-a, ClickFunnels je marketinški alat. Omogućuje vam upravljanje i automatiziranje čitavog toka marketinga s jedne platforme.

6. Napredujte teme

napredovati teme

 • Službena web stranica: www.thrivethemes.com
 • Nudi jednostavne dodatke za WordPress za izradu odredišnih stranica i tokova konverzije.
 • Mnogo je jeftinije od ClickFunnela.

Zašto koristiti ThriveThemes umjesto ClickFunnels

S pretplatom od 19 USD mjesečno, dobivate pristup svim alatima i dodacima koje Thrive Themes može ponuditi. Ovi će vam alati pomoći da napravite popis e-pošte, A / B testirate svoje odredišne ​​stranice i izgradite čitav tok na vrhu vaše WordPress web stranice.

Zašto koristiti ClickFunnels umjesto ThriveThemes

Ako nisi’nisam zainteresiran za hostiranje odredišnih stranica na vlastitoj web stranici ili ne’Ne sviđa vam se WordPress, a zatim krenite s ClickFunnelima.

7. InstaBuilder

instabuilder

 • Službena web stranica: www.instabuilder.com
 • Alat za izradu odredišnih stranica za povlačenje i ispuštanje za WordPress.
 • Na raspolaganju je s desetak besplatnih predložaka.
 • Tamo je najjeftinija alternativa ClickFunnels.

Zašto koristiti InstaBuilder umjesto ClickFunnels

Ako želite potpunu kontrolu nad odredišnim stranicama i želite ih ugostiti na vlastitoj web stranici, idite s InstaBuilder. To’s WordPress dodatkom koji vam omogućuje izradu lijevka na vlastitoj web stranici WordPress.

Zašto koristiti ClickFunnels umjesto InstaBuilder

ClickFunnels je mnogo lakše naučiti i raditi s InstaBuilder-om. Ako nemate iskustva s izradom ili upravljanjem WordPress web-mjestom, tada korištenje ClickFunnela ima više smisla.

8. OptimizirajPress

optimizepress

 • Službena web stranica: www.optimizepress.com
 • Preko 300 predložaka odredišne ​​stranice na koje možete izabrati.
 • Omogućuje vam izradu portala za članstvo na svojoj web stranici WordPress.

Zašto koristiti OptimizePress umjesto ClickFunnels

OptimzePress je WordPress dodatak koji vam omogućuje izradu svih vrsta odredišnih stranica o kojima možete razmišljati, uključujući prodajne stranice, stranice za registraciju, pa čak i kompletne prodajne tokove. Najbolji je dio što vam omogućuje i izgradnju portala za članstvo na vašem web mjestu.

Zašto koristiti ClickFunnels umjesto OptimizePress

ClickFunnels je mnogo lakše naučiti i započeti koristiti nego OptimizePress. S OptimizePress morate sami upravljati web mjestom.

Najbolje alternative ClickFunnels: Sažetak

Dakle, što je bolje od ClickFunnela?

Ako želite dobrog alternativnog konkurenta ClickFunnelu, toplo preporučam da idete s GetResponse. To je najbolja “like for like” alternativa ClickFunnel-u vani. Ona nudi sve mogućnosti koje ClickFunnels može ponuditi.

Ako želite veću kontrolu nad odredišnim stranicama i sposobni ste izraditi savršene i pretvarati stranice, a zatim krenite s Leadpagesima. Izrađen je posebno za izradu odredišnih stranica koje pretvaraju, ali integriran s platformom za e-poštu zaista je dobra alternativa i jeftinija.

Konačno, ako ste korisnik WordPress-a, tada je Thrive Themes jedina opcija koju treba razmotriti. To je paket dodataka koje instalirate na svoju WordPress web lokaciju i mogu stvoriti sve vrste odredišnih stranica, stranice za prijavu, prodajne stranice i čitavi tokovi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map