7 najboljih opcija ExpressVPN-a

Vaš ISP može vidjeti vaš internetski promet i vjerojatno bilježi vašu povijest pregledavanja. Zato vam je potrebna VPN usluga poput ExpressVPN da biste provjerili svoj promet u šifriranom tunelu. Evo moje kolekcije trenutno.


Kad nešto pogledate na Googleu, vaš davatelj internetskih usluga točno zna što ste sa Googlea i s kojeg mjesta. Uvijek postoji srednji čovjek koji nadgleda vaše internetske aktivnosti. virtualna privatna mreža (VPN) kriptira vaš internetski promet i sakriva i štiti vaš internetski identitet.

Najbolje ExpressVPN alternative u 2020. godini:

 • Najbolji sveukupno: ima sve što želite od dobrog VPN-a, uključujući privatnost, sigurnost, brzinu i ogroman broj lokacija i poslužitelja.
 • Pobjeda, Najbolje ukupno: je američka VPN tvrtka koja naglašava brzinu, sigurnost i privatnost – s puno veza po niskoj cijeni

Što je ExpressVPN

expressvpn alternative

ExpressVPN isporučuje u gotovo svakom području. Njihova VPN mreža je brza, sigurna i deblokira Netflix i podržava bujice.

ExpressVPN je VPN usluga koja vam omogućuje anonimno surfanje Internetom. Kada koristite VPN, nitko neće moći pratiti vašu lokaciju ili vaše mrežne aktivnosti. Čak ni davatelja usluga ili vlade vaše zemlje.

Prednosti ExpressVPN-a

ExpressVPN pruža jednostavnu VPN uslugu koja će vam pomoći da osigurate sve svoje uređaje i anonimno pregledavate Internet bez da to itko zna. Oni nude aplikacije za sve uređaje i platforme, uključujući pametne televizore, Android, iOS, PlayStation, pa čak i vaš uređaj Internet Router.

Glavne značajke uključuju:

 • Stroga politika „bez zapisivanja“.
 • 160 lokacija VPN poslužitelja u 94 zemlje širom svijeta.
 • Ugrađena značajka ispitivanja brzine.
 • 256-bitna AES enkripcija u klasi.
 • Kompatibilnost Anonymous IP, Kill-Switch, Netflix i P2P poslužitelja.
 • Maskiranje IP adresa.
 • Koristite 3 uređaja s 1 pretplatom.

Pouzdan je ExpressVPN? Ako vam je sigurnost jedna od glavnih briga, možete biti sigurni da ExpressVPN sigurnost shvaća ozbiljno. Većina korisnika trebat će samo zadani (i najsigurniji) “OpenVPN”, ExpressVPN također podržava SSTP, L2Tp / IPsec i PPTP protokole.

Kada koristite VPN uslugu, možete lako pristupiti web lokacijama koje su u vašoj zemlji blokirane ili od vašeg davatelja internetskih usluga.

ExpressVPN je sjajna VPN usluga, ali trebali biste znati da postoje konkurentska mjesta poput ExpressVPN. Ovdje je popis najboljih ExpressVPN alternativa trenutno:

1. NordVPN

nordvpn

 • Službena web stranica: www.nordvpn.com
 • Preko 5000 VPN servera širom svijeta u mnogim različitim zemljama.
 • Najjeftinije cijene možete pronaći na Internetu.

Zašto koristiti NordVPN umjesto ExpressVPN

Nema ih’nema puno davatelja VPN usluga na Internetu koji mogu pobijediti NordVPN’s cijenama. Većina VPN usluga, uključujući ExpressVPN, naplaćuju 100 USD za svoj godišnji plan.

No, uz NordVPN možete dobiti 3 godine usluge za samo 100 USD.

Imaju tisuće poslužitelja širom svijeta i omogućuju vam odabir države kroz koju se želite povezati. NordVPN je, po mom mišljenju, najbolja alternativa ExpressVPN-u.

Zašto koristiti ExpressVPN umjesto NordVPN

ExpressVPN ima više lokacija za odabir od NordVPN-a. Njihove aplikacije pokrivaju sve vaše uređaje i platforme, uključujući pametne televizore, PlayStation, Android i iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Službena web stranica: www.bulletvpn.com
 • Nulta evidentiranje.
 • Globalna mreža VPN poslužitelja omogućuje vam odabir države kojoj želite pristupiti Internetu.

Zašto koristiti BulletVPN umjesto ExpressVPN

BulletVPN nudi politiku nula zapisa. To znači, nemaju’Zabilježite bilo koju od aktivnosti na njihovim poslužiteljima. To poboljšava vašu privatnost i ne ostavlja tragove.

Zašto koristiti ExpressVPN umjesto BulletVPN

Ako za pretraživanje Interneta koristite više uređaja, tada je ExpressVPN najbolji izbor. Nude aplikacije za sve uređaje i platforme, uključujući PlayStation, Android, iOS, Mac i Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Službena web stranica: www.ipvanish.com
 • 40.000+ Zajedničkih IP adresa širom svijeta.
 • Nulta prometa.

Zašto koristiti IPVanish umjesto ExpressVPN

IPVanish je predstavljen na mnogim popularnim web lokacijama kao što su CNN, NBC News, Mashable, TechRadar i PCMag.com.

Ako želite VPN uslugu koja ne vodi evidenciju vašeg prometa na bilo kojem od njihovih poslužitelja, tada prijeđite na IPVanish. Svojim pravilima o nulta prometnim evidencijama možete biti sigurni da se nitko od vaših mrežnih aktivnosti ne bilježi.

Zašto koristiti ExpressVPN umjesto IPVanish

ExpressVPN je malo lakši za upotrebu od IPVanish-a. Ako koristite puno uređaja i želite jednostavnu aplikaciju, onda je ExpressVPN najbolji put.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Službena web stranica: www.vyprvpn.com
 • Preporučuju ih i koriste sistemski administratori Reddita.
 • Nema politike dnevnika.

Zašto koristiti VyprVPN umjesto ExpressVPN

VyprVPN aplikacije dostupne su za gotovo sve platforme i uređaje, uključujući Linux, Windows, iOS, Android, Mac, pa čak i vaše usmjerivače. Njihova pravila bez evidentiranja omogućuju vam pregledavanje Interneta bez ostavljanja tragova.

Zašto koristiti ExpressVPN umjesto VyprVPN

ExpressVPN je malo lakše naučiti, ali košta puno više od VyprVPN-a. Nude vam pristup mreži od preko 3000 VPN poslužitelja širom svijeta. To znači da se na Internet možete povezati iz gotovo bilo koje zemlje koju želite.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Službena web stranica: www.cyberghost.com
 • Dobitnik nagrade BestVPN.com.
 • Nulta politika sječa.

Zašto koristiti CyberGhost umjesto ExpressVPN

CyberGhost nudi vrlo jednostavno i jednostavno za upotrebu sučelje što početnicima olakšava upotrebu usluge. Nude aplikacije za sve vaše uređaje, uključujući Android, iPhone, Windows i Mac. Prosječna ocjena za njihovu uslugu je 9,4 na TrustPilotu.

Zašto koristiti ExpressVPN umjesto CyberGhost

ExpressVPN nudi aplikacije koje mogu pokriti vašu privatnost na svim uređajima koje koristite. Oni nude aplikacije za preko desetak različitih platformi i uređaja, uključujući Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV i još mnogo drugih uređaja.

6. Mullvad

mullvad

 • Službena web stranica: www.mullvad.net
 • VPN usluga izgrađena za programere i softverske ljude.
 • Nema zapisnika o aktivnostima uopće.

Zašto koristiti Mullvad umjesto ExpressVPN

Mullvad je napredna VPN usluga za ljude koji znaju što rade i žele biti Ghost na Internetu. Mullvad ne’ne tražim od vas e-poštu ili bilo kakve osobne podatke.

Umjesto toga, dobijete broj računa, a zatim taj broj računa koristite za povezivanje s Mullvadom i plaćanje usluge. Oni potiču plaćanje u obliku gotovine ili Bitcoina kako bi vaš identitet ostao privatnim.

Zašto koristiti ExpressVPN umjesto Mullvad

Ako nisi’t napredni korisnik, onda se kloni Mullvada. To’Izgrađen je za korisnike koji znaju što rade. ExpressVPN je puno bolji izbor ako želite postavljanje jednim klikom za sve svoje uređaje.

7. Privatni pristup internetu (PIA)

privateinternetaccess (pia)

 • Službena web stranica: www.privateinternetaccess.com
 • Jedna od najstarijih i najpouzdanijih VPN usluga.
 • Vrijedne su velike robne marke poput MSN Money, Wired, Gizmodo i Yahoo!.

Zašto koristiti privatni pristup internetu umjesto ExpressVPN

Privatni pristup internetu dostupan je u internetskim časopisima kao što su PCMag, Tom’s Vodičem i Cnetom. Omogućuju vam upotrebu VPN usluge na 10 uređaja istovremeno. Također vam omogućuju odabir više VPN pristupnika.

Zašto koristiti ExpressVPN umjesto privatnog pristupa internetu

Za razliku od privatnog pristupa internetu, ExpressVPN je korporacija sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. To znači, nemaju’ne smijete poštovati nikakve propise o pohrani podataka.

Najbolje ExpressVPN alternative: Sažetak

Ako želite jeftiniju alternativu ExpressVPN, idite s NordVPN. To je najbolja alternativa ExpressVPN-u na tržištu. Njihov trogodišnji plan košta manje od ExpressVPN-a’s jednogodišnjim planom.

Ako želite potpunu privatnost, idite s tim Mullvad. Pazite’Napredna platforma nije pogodna za početnike, nemojte’t prijavite se ako niste dobri s računalima.

Oni ne’ne tražite nikakve osobne podatke da biste bili potpuno anonimni putem interneta i omogućili plaćanje u obliku Bitcoina.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map