7 najboljih alternativa za Trello

Trello je popularan i jednostavan za korištenje kanban i softver za upravljanje projektima. Ali ako trebate upravljati složenijim projektima s više zainteresiranih strana, evo nekoliko od ovih Tamo vani.


Trello ima oko 50 milijuna registriranih korisnika, s 1,1 milijuna aktivnih dnevnih korisnika. To čini Trello jednim od vodećih softvera za upravljanje projektima.

Najbolje alternative Trelloa u 2020. godini:

 • Najbolji sveukupno: Najpopularniji je softver za upravljanje projektima zahvaljujući jednostavnim i intuitivnim i moćnim značajkama koje pomažu timovima da koordiniraju i upravljaju svojim projektima..
 • Pobjeda, Najbolje ukupno: moćan je alat za upravljanje projektima koji omogućuje malim i velikim tvrtkama planiranje, koordinaciju i upravljanje radom na složenim projektima u kojima je uključeno više dionika.
 • Najbolja Trello alternativa za osobnu upotrebu: osobni plan (100% je besplatan) abd je osmišljen posebno za slobodnjake, studente, obitelji i za osobne projekte.

Današnja radna mjesta ispunjena su projektima koje je potrebno pravovremeno i učinkovito izvršiti. Upravljanje projektima sada je vještina koja se sve više zahtijeva radnika. Složenost većine projekata kojima se danas bave radnici zahtijevat će ogromne tradicionalne resurse poput knjiga, dnevnika, excel listova itd. Za učinkovito upravljanje i praćenje.

Srećom, većinom praćenja i organizacije informacija o projektima sada se može rukovoditi mnogim softverom na tržištu. Trello je jedan od vodećih softvera koji osigurava alate za upravljanje projektima i Kanban.

Pruža alate za izvještavanje, organiziranje, planiranje i pravovremeno izvršenje projekata. Korištenje alata kao što su Trello je postao neophodan za sve koji žele učinkovito upravljati i provoditi projekte.

Trello se može pohvaliti s oko 50 milijuna registriranih korisnika, s 1,1 milijuna aktivnih dnevnih korisnika. To Trello čini jednim od vodećih softvera za upravljanje projektima. Međutim, Trello nije jedini softver za upravljanje projektima koji se treba koristiti. Postoji više desetaka drugih alata za upravljanje projektima koji pružaju iste ili više funkcionalnosti kao Trello.

Ako tražite alternativu Trello, pročitajte dalje kako biste otkrili više.

Što je Trello?

Trello

Trello je aplikacija za izradu popisa Kanban, koju je napravila Fog Creek Software 2011. godine, a kasnije je prodana Atlassianu u siječnju 2017. godine.

To je web-aplikacija, ali ima i Android i iOS verzije. Trello je dostupan na 21 jeziku, uključujući engleski, finski, francuski, njemački, poljski, ruski, talijanski, japanski itd.

Trello je softver za produktivnost koji omogućava suradnju tima na projektima, upravljanju projektima i upravljanjem zadacima. Pomoću Trelloa korisnici mogu kreirati zadatke s nekoliko stupaca koji uključuju statuse zadataka kao što su Obavi, U tijeku i Gotovo.

Trello je idealan za osobno i radno korištenje poput upravljanja projektima softvera, školskog biltena, planiranja lekcija, računovodstva, web dizajna itd. Trello dolazi s bogatim API-jem koji omogućuje besprijekornu integraciju s poslovnim sustavima i ostalim internetskim integracijskim uslugama poput IFTTT i Zapier.

Značajke Trello

Trello je zauvijek besplatan za osobno korištenje, Međutim besplatni plan dolazi s ograničenjima koji uključuju 10 MB po privitku datoteke, 10 ploča tima, 1 pokretanje po ploči, jednostavna automatizacija zadataka, naredbe su ograničene na jednu karticu, ploču i gumb. Dobivate i jedno pravilo po ploči. Međutim, imate neograničene osobne ploče, neograničene kartice i neograničene popise.

Plan poslovne klase Trello dolazi 9,99 USD mjesečno. Pretplatnici na njegovu poslovnu klasu uživaju neograničene osobne ploče, neograničene kartice, neograničen popis, privitak datoteke od 250 MB, prioritetna podrška, promatrači, prilagođene pozadine i naljepnice. Korisnici plana poslovne klase također imaju timske značajke neograničenih timskih ploča i kolekcija odbora.

Pojačavanja dolaze neograničena s prilagođenim poljima, popisima, prikazom karte i 100+ integracija aplikacija. Također je dostupan batler za automatizaciju i dolazi s preko 1000 naredbi po timu i preko 200 po korisniku. Značajke administratora i sigurnosti uključuju provjeru autentičnosti s dva faktora, napredna dopuštenja za administraciju, prijavu na Google aplikacije, pozivnice s ograničenjem domene itd..

Plan Trello Enterprise košta 20,83 USD po korisniku mjesečno za 100 korisnika, s tim da se cijena smanjuje kako broj korisnika raste iznad 100. Poduzetnički plan uključuje sve značajke poslovne klase i s puno više. Ima dozvole na razini cijele organizacije, ograničenja privitka i administraciju napajanja.

Promatra i nedostaje Trello

Trello sigurno ima neke sjajne osobine. Njihov besplatni plan dovoljan je za obradu osobnih projekata i drugih projekata koji nisu previše složeni. Ažuriranja Trelloa su u stvarnom vremenu i brza. Za svaki projekt postoji ploča na kojoj se mogu vidjeti sve informacije na jednoj stranici, lako je stvoriti probleme i dodijeliti ih ljudima.

Međutim, Trello možda nema sve što vam treba. Na primjer, u Trellu ne postoji Ganttova karta. Isto tako ne možete pisati dokumente ili wikije o daskama. A možete pisati samo jednostavne opise. Uz to, postoji ograničenje veličine tima, što možda ne bi moglo poslužiti za veću tvrtku. Ako Trello ne radi dobro, možda biste trebali razmotriti drugu alternativu.

Evo sedam drugih softverskih alata koji nude slične funkcionalnosti Trelloa za upravljanje projektima i Kanbana.

1. Asana

asana

Asana je sjajna opcija za postavljanje i dostizanje vaših ciljeva. Jednostavno možete isplanirati i organizirati korake koje vaš tim treba kako bi ga postigao u svoje rokove. U Asani imate mogućnost stvaranja ploča s dodijeljenim zadacima i podskupovima. Postoji puno opcija za lako sortiranje ovih zadataka, uključujući i njihove pojedinačne rokove dospijeća. Stavke možete jednostavno premjestiti iz dovršetka u obradu. A Asana omogućuje prilagođena polja i preimenovanje opcija stupaca.

zadaci asana

Postoji vremenska traka koja dodijeljuje i prati odgovornost, omogućujući vam dijeljenje planova i brzo ažuriranje vašeg tima. Također možete prenijeti proračunske tablice u Asanu kako biste stvorili vremenske crte. Imaju prilagodljiv kalendar koji vam omogućuje pregled i prilagođavanje roka trajanja projekta i podskupa. Vaš tim može koristiti obrasce zahtjeva i stvoriti prilagođenu automatizaciju kako bi pojednostavio svoj radni proces i izbjegao dodatne pogreške.

Asana vam daje preko 100 integracija i omogućuje vam odvajanje projekata u različite portfelje. Osim toga, možete pregledati različita opterećenja za članove tima kako biste bili sigurni da nitko nije preopterećen.

Asana Za i protiv

Jedinstveni prednosti Asane su u tome što imaju opciju proračunske proračunske tablice i mogućnost uravnoteženja radnog opterećenja vašeg tima. Slabosti Asane su da su prikazi na zasebnim platformama ako želite povezanost svog tima.

Zašto je Asana bolja od Trella

Asana ima prilagodljiv kalendar i mogućnost lako dodjeljivanja zadataka i praćenja nakon njihovog dovršetka. Trello ima grupne zadatke, ali nema gotovo toliko mogućnosti komunikacije kao tim. Softver za upravljanje zadacima / projektima Trello temelji se na karticama, Asana također radi kartice, ali puno dodatnih mogućnosti čini ga svestranijim i moćnijim.

2. ponedjeljak.com

monday.com

Monday.com nudi više opcija pregleda. To uključuje Kanban, vremensku traku, kalendar, karte i karte. Sadrži do 50 GB prostora za pohranu s preko 150 različitih automatizacija za pojednostavljenje vašeg tijeka rada. Uz opcije aplikacija i integracije e-pošte, Monday.com uključuje i puno sigurnosnih mjera i podrške.

Nadzorne ploče ovog programa omogućuju vam odabir različitih vrsta stupaca s ugrađenim oblicima i jedinstvenim oznakama. Možete dijeliti svoje ploče ili imati postavke privatnih ploča. Ali jedna od najzanimljivijih opcija koje Monday.com nudi je dnevnik aktivnosti.

Ponedjeljak.com prednosti i nedostaci

Profesionalci su u tome što Monday.com nudi puno prostora za pohranu i način praćenja aktivnosti i informacija svakog člana tima s ugrađenim oblicima. Slabosti su u tome što mnoge od ovih funkcija zahtijevaju najskuplji plan, tako da ćete možda trebati više nadograditi za dobivanje značajki koje želite.

Zašto je Monday.com bolji od Trella

Za razliku od Trella, Monday.com nudi prilagodbu stupaca i prikaze svojih nadzornih ploča. Možete dijeliti cijele ploče sa svojim timom, a ne njihove arhive.

3. Wrike

wrike

Wrike je izvrsna opcija za projekte koji uključuju digitalnu imovinu. Njihove dodatne značajke uključuju opcije za praćenje i upravljanje digitalnim resursima. Možete ih uređivati, pregledavati i objavljivati.

Softver uključuje jednu jedinstvenu platformu za pomoć članovima vašeg tima da ostanu povezani. Možete čak i uživo vidjeti kako se odvijaju projekti. To može pomoći smanjiti nepotrebnu e-poštu i sastanke kako biste uštedjeli vrijeme. Wrike ima personalizirane prikaze nadzorne ploče i snažnu sigurnost sa šifriranim opcijama podataka.

wrike nadzornoj ploči

Oni imaju puno ideja predloška projekta i nude kalendar, Ganttov grafikon i opcije izvještaja s analitikom. Wrike se može integrirati sa stotinama aplikacija. No, najuzbudljivije im je praćenje vremena i proračuna. Također vam omogućuju kontrolu verzija dokumenata koje dijelite.

Wrike Za i protiv

Prosci su u tome što Wrike ima jednu platformu, tako da članovi tima mogu ostati bliskiji povezani, a oni imaju vremena i budžeta za praćenje učinkovitosti. Slabosti su u tome što su značajke upravljanja digitalnim imovinom dodaci, a ne uključivanje u vašu glavnu pretplatu Wrike.

Zašto je Wrike bolji od Trella

Wrike uključuje live prikaz vašeg projekta kako bi vaš tim mogao dobiti odgovore i ažuriranja u stvarnom vremenu. Trello se, s druge strane, više oslanja na dijeljenje datoteka.

4. Basecamp

Osnovni logor

Basecamp se odnosi na prijavu s vašim timom i upravom. Sadrži popise obveza i rasporede, kao i podprojekte da biste se organiziranije organizirali. Možete pratiti sve tijekom vremenskih rokova projekta, pridružujući članovima tima stvarima koje je potrebno obaviti.

Kako bi svi bili povezani, Basecamp nudi zajednice za razmjenu poruka i mogućnost grupnog razgovora. Također uključuje automatski postavljene prijave s vašim menadžerom. Na taj način možete ostati u kontaktu, a pritom i dalje osjećati kao da imate slobodu da funkcionirate i radite. Basecamp čak ima odvojeni prikaz pogleda menadžmenta naspram pogleda članova tima.

Ovaj softver uključuje mogućnosti pohrane datoteka i nudi prikaz Hill Chart-a. Također vam omogućuje jednostavno postavljanje dostupnih sati, tako da vas ne smetaju satima.

Basecamp prednosti i nedostaci

Prednosti Basecampa su u tome što uprava lakše dodjeljuje zadatke i prijave dosljedno i automatski s članovima tima. Slabosti Basecampa su u tome što nemaju baš toliko prilagodljivih značajki kao i neki drugi programi.

Zašto je Basecamp bolji od Trella

Basecamp uključuje Hill grafikon, a ne Ganttov grafikon. Basecamp tvrdi da je prikaz grafikona brda zapravo bolji jer je jasnija slika napretka vašeg projekta. Umjesto da vidite nekoliko preostalih zadataka, možete shvatiti gdje stvari mogu biti uska grla.

5. ZenHub

zenhub

Ako ste ljubitelj GitHub-a, obožavat ćete ZenHub. Odlikuje ga puno GitHub suradnje. Možete stvoriti mape puta za svoje projekte, koji su u osnovi vremenski rokovi koje mogu vidjeti svi iz vašeg tima. U tim prikazima možete prilagoditi zadatke koji odgovaraju vašim prioritetima, zajedno s odabirom oznaka i sposobnostima filtriranja. Možete postaviti i prekretnice za praćenje napretka vašeg projekta.

ZenHub pruža više povezani virtualni radni prostor u kojem možete dodijeliti različitim članovima tima svojim zadacima. Ovaj je program posebno sjajna opcija ako upravljate proizvodima i zalihama. ZenHub će pratiti vaše projekte i pomoći vam da pazite na narudžbe i uhvatite probleme prije nego što se oni pojave. Također možete pomno pratiti sve trendove ili poteškoće s tempom za izdanja svojih proizvoda.

Prednosti i nedostaci ZenHub-a

Prednosti ZenHub-a su u tome što vam omogućavaju više upravljanja izdanjem proizvoda, pomažući vam povećati produktivnost i spriječiti pogreške. Slabosti ZenHuba su u tome što nemaju dodatne značajke za zakazivanje poput pregleda kalendara ili analitičkih izvještaja.

Zašto je ZenHub bolji od Trella

Dok Trello koristi kartice za praćenje bilješki i zadataka, ZenHub stvara potpune mape puta kako biste vidjeli vremenske rokove svojih proizvoda i ispunili svoje ciljeve.

6. MeisterTask

MeisterTask

MeisterTask je vjerojatno jedna od najprilagodljivijih opcija za pomoć vašem timu u uživanju u svom radnom vremenu i povećanju njihove učinkovitosti. To uključuje prilagođene ikone i pozadinu za vaš virtualni radni prostor.

Ovaj program ima puno mogućnosti automatizacije i omogućuje vam povezivanje različitih zadataka, tako da lako možete vidjeti kako utječu jedan na drugog. Možete stvoriti neograničenu količinu zadataka i podzadataka, a MeisterTask vam daje mogućnost praćenja vremena koje provodite na njih. Ako imate stvari koje radite iznova i iznova, ovaj vam program omogućuje stvaranje zadataka koji se ponavljaju s prilagođenim poljima. Ovo vam može pomoći da izbjegnete pogreške i natjera vaš rad na bržu stranicu.

MeisterTask pruža sjajne mogućnosti dijeljenja među grupama ili unutar projekata. Također vam omogućuje da imate više administratora za svoj tim i grupe. Još jedna velika značajka je ta što uključuje puno izvještaja za analizu i praćenje. To uključuje statističke podatke o vašem projektu i izvješća o usklađenosti. Također možete izvoziti podatke. Jedna jedinstvena značajka je da MeisterTask ima rješenja za integraciju s drugim upravljačkim softverom, uključujući Trello.

Za i protiv MeisterTask-a

Prednosti MeisterTask-a su u tome što vam pružaju mogućnosti praćenja vremena i automatizaciju za učinkovitost. Slabosti MeisterTaska-a su u tome što su mnoge njihove mogućnosti prilagođavanja više za izgled nego za radna rješenja.

Zašto je MeisterTask bolji od Trella

MeisterTask se zapravo može integrirati s Trello-om što vam omogućuje da izvučete svoje podatke s njihove platforme kako biste mogli koristiti sve dodatne funkcije ovog softvera.

7. KlikniteUp

clickup

Ključni crtež ClickUp-a jesu mogućnosti upravljanja vašim timom. Nude vam nekoliko različitih pogleda koji biste odabrali kako bi vaš virtualni radni prostor radio za vas. Možete pregledati popis, okvir, ploču, kalendar, datoteku ili prikaz obrasca. Možete odabrati i Ganttov prikaz.

Ovisno o ciljevima vašeg tima, možete odabrati i složenost svog prikaza, zajedno s odabirom filtera. Dok upravljate svojim timom, omogućuje vam pregledavanje različitih profila i jednostavno stvaranje i uređivanje zadataka za njih. Ti se zadaci prikazuju u njihovoj ladici sa zadacima, čime se brzo prebacuje naprijed i natrag.

ClickUp uključuje značajku bilježnice i pohranu u oblaku. Kada ostavljate komentare na timske dokumente, zapravo možete dodijeliti radnje ili uloge u svom komentaru, a postoji i opcija chata uživo.

Za i protiv ClickUp-a

Prednosti ClickUp-a su u tome što se možete prilagoditi svojim ciljevima, uključujući uređivanje projekata i prebacivanje između zadataka. Slabosti ClickUp-a su u tome što je možda teško ne udvostručiti se na zadatke jer ih možete dodijeliti na više različitih mjesta.

Zašto je ClickUp bolji od Trella

ClickUp ima više mogućnosti organizacije od Trella, pogotovo što se njihovih popisa i pogleda tiče. Imaju više prilagođenih opcija, zajedno s boljim značajkama izvješćivanja poput proračunskih tablica, datoteka i praćenja vremena.

Najbolje trello alternative: sažetak

trello alternative

Ako tražite jednostavan, intuitivan, jednostavan za korištenje softver za upravljanje projektima, onda je Trello dobar izbor, ali ako želite snažniju alternativu Trellu, tada Asana nije izbor.

Iako je Trello jednostavan za korištenje i vizualno privlačan alat u stilu Kanbana i idealan je za manje timove, ali za veće složene projekte u kojima je uključeno više dionika, posebice kada je riječ o delegiranju zadataka i upravljanju više projekata, tada ASana i njezin sofisticirani i moćan softver očit su izbor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map