7 najboljih alternativa hootsuite

Ako želite povećati svoju prisutnost na društvenim medijima kao posao ili utjecaj, trebate stvoriti i objaviti puno sadržaja. Ovdje se koristi poput alata za upravljanje društvenim medijima HootSuite dolazi. Ali postoje sjajni Tamo vani.


Na kojoj god platformi želite proširiti svoje veze, najvažniji dio je redovito objavljivanje novog sadržaja kako bi se vaši sljedbenici zainteresirali. Iako je stvaranje sadržaja nešto što ne možete automatizirati, jednostavno ga možete automatizirati objavljivanjem na društvenim mrežama pomoću alata kao što je Hootsuite.

Najbolje alternative za Hootsuite u 2020. godini:

 • Najbolji sveukupno: po mom mišljenju je najbolji svestrani alat za upravljanje društvenim medijima za zakazivanje i upravljanje sadržajem za sve vaše račune na društvenim mrežama.
 • Pobjeda, Najbolje ukupno: ne dolaze s besplatnim planom, ali ima jeftiniji premijski plan koji povezuje do pet računa na društvenim mrežama. Također volim SocialPilot mogućnosti kuriranja sadržaja.
 • Najbolja besplatna alternativa Hootsuite: je najbolja stranica za upravljanje besplatnim društvenim medijima poput Hootsuite-a, besplatni plan ćemo povezati do tri, bilo koje kombinacije, Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Što je Hootsuite?

najbolje alternative hootsuite

Hootsuite vam to omogućuje upravljajte svim svojim profilima na društvenim mrežama s jedne nadzorne ploče. Ali to nije najbolji dio. najbolji dio o korištenju Hootsuite-a je to što vam omogućuje stvorite kalendar promocije sadržaja.

Umjesto stvaranja i objavljivanja novih sadržaja svaki dan, stvarate tonu sadržaja unaprijed i automatizirajte postavljanje putem Hootsuite-a.

Zakazivanje objava na društvenim medijima samo je jedan dio onoga što Hootsuite može ponuditi. To vam također omogućuje da automatizirano objavljivanje sadržaja. Bez alata kao što je Hootsuite, nemate načina znati kako funkcioniraju vaši postovi na društvenim medijima.
Hootsuite nudi nadzornu ploču na kojoj možete provjeriti izvedbu vašeg sadržaja na platformama društvenih medija poput Facebooka, Twittera, Pinterest-a i Instagrama.

Karakteristike i planovi hootsuitea

Hootsuite je više od samo alata za zakazivanje objave na društvenim mrežama. To vam omogućuje upravljajte svim svojim profilima na društvenim mrežama s jedne nadzorne ploče i nudi pogled iz ptičje perspektive na vaše poslovanje na društvenim medijima.

hootsuite planovi

Hootsuite omogućuje upravljanje nad 35 društvenih mreža, uključujući Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest i mnoge druge. Omogućuje vam zakazivanje neograničenih postova na svim ovim platformama. Također nudi alate za kuriranje sadržaja koji vam pomažu da stvorite više sadržaja za manje vremena.

Startarski plan Hootsuite omogućava vam upravljanje 10 profila društvenih medija. Starter plan nudi se na 29 dolara mjesečno kad se plaća godišnje.

Za i protiv Hootsuite-a

Hootsuite vam može pomoći automatizirati upravljanje društvenim medijima i uštede vam svakog mjeseca na satima koje možete potrošiti stvarajući više sadržaja. Također nudi analitika za sve vaše račune na društvenim mrežama što vam može pružiti pogled iz ptičje perspektive o tome kako funkcioniraju vaši postovi na društvenim medijima i gdje biste mogli bolje.

Ako vodite tvrtku, Hootsuite vam može uštedjeti puno problema i marketinški sadržaj učiniti još učinkovitijim za vas dopuštajući vam da planirajte promociju sadržaja.
Hootsuite nudi stotine značajki i može biti drastično poboljšanje načina upravljanja vašom prisutnošću na društvenim mrežama.

Ali istodobno, to može biti malo skupo ako tek počinješ. Izrađen je za tvrtke, a ne za pojedince ili utjecajne osobe koji tek počinju.

Najbolje alternative za hootsuite u 2020. godini

Bez obzira na vaš razlog, evo nekih od ovih najbolje Hootsuite alternative možete pronaći na Internetu:

1. Poslan

sendible

 • Planovi od 29 USD mjesečno ili 24 USD mjesečno, kad se naplaćuju godišnje (30-dnevno besplatno probno razdoblje)
 • Web stranica: https://www.sendible.com/

Sendible je alat za upravljanje društvenim medijima koji koristi preko 10.000 tvrtki širom svijeta. Podržava zakazivanje objava za Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i mnoga druga mjesta na društvenim mrežama. Također nudi zakazivanje objava na platformama za bloganje, uključujući WordPress, Medium, Blogger i Tumblr.

Pomoću Sendiblea dobivate pristup značajkama kao što su ugrađena analitika za sve podržane platforme društvenih medija i automatsko recikliranje zimzelenog sadržaja. Uz Sendible možete lako automatizirati svoju prisutnost na društvenim medijima.

Sendible omogućuje vam stvaranje i upravljanje vašim kalendar promocije sadržaja za sve društvene mreže i platforme za bloganje na jednom mjestu. Poruke možete lako zakazati mjesecima unaprijed.

Slani planovi:
Sendible nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje na koje se možete prijaviti bez unošenja podataka o kreditnoj kartici. Na njihovom početnom planu dobivate neograničeno zakazivanje samo za do 12 usluga (računi na društvenim mrežama) 29 dolara mjesečno.

Zašto je Sendible dobra alternativa Hootsuiteu:
Hootsuite omogućava spajanje do 10 računa društvenih medija na njihovom startnom planu koji košta 29 dolara mjesečno; Sendible, s druge strane, omogućava do 12 računa na društvenim medijima.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Planovi od 99 USD mjesečno ili 89 USD mjesečno, kad se naplaćuju godišnje (28-dnevno besplatno probno razdoblje)
 • Web stranica: https://agorapulse.com/

AgoraPulse koristi preko 17.000 trgovaca društvenim medijima širom svijeta. To je alat za upravljanje društvenim medijima, stvoren za ozbiljne vlasnike poduzeća i agencija koji obrađuju desetine klijenata.

To ne samo da to olakšava zakazati sadržaj za platforme društvenih medija, ali također vam pomaže upravljati i odgovarati na komentare putem jednostavne mape pristigle pošte kojoj mogu pristupiti svi vaši suigrači.

Najbolji dio o AgoraPulse je da nudi ugrađeni CRM kako bi vam pomogli da upravljate svim svojim kupcima na platformama društvenih medija. Pomoću AgoraPulse-a s jedne nadzorne ploče možete povezati i upravljati svojim Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i LinkedIn računima.

Iako AgoraPulse nudi na desetine nevjerojatnih značajki koje mogu promijeniti način upravljanja društvenim medijima, ne preporučujem ovaj alat ako tek počinjete jer početnicima može biti skupo.

AgoraPulse planovi:
Planovi AgoraPulse počinju na početku 99 dolara mjesečno i dopuštaju povezivanje do 10 računa društvenih medija s do 2 korisnička računa (za upravljanje).

Zašto je AgoraPulse dobra alternativa Hootsuite:
AgoraPulse je više prikladan za tvrtke s puno kupaca. Nudi jednostavan CRM koji možete koristiti za upravljanje i praćenje svojih kupaca na podržanim platformama društvenih medija.

3. Sprout Social

klice društvene

 • Planovi od 99 USD mjesečno (30-dnevno besplatno probno razdoblje)
 • Web stranica: https://sproutsocial.com/

Sprout Social koriste se neki veliki igrači u mrežnom marketingu kao što su Glassdoor, Grubhub i Vice. Nudi jednostavan način upravljanja prisutnošću društvenih medija na platformama i zakazivanje redovitog sadržaja.

Pruža vam potrebne alate za stvaranje i upravljanje rasporedom promocije sadržaja na društvenim mrežama. Sa Sprout Socialom također možete pratite društvene medije za ključne riječi, profile i lokacije.

Također vam daje mogućnost da upravljanje komentarima sa svih vaših profila društvenih medija izravno iz jedne mape za pristiglu poštu, kojoj može pristupiti sav vaš tim. To vam omogućava nevjerojatno lako odgovarati na komentare i ostati u krugu onoga što vaši sljedbenici pričaju.

Kao i AgoraPulse, Sprout Social nije prikladan za početnike ili tvrtke koje tek počinju s marketingom na društvenim mrežama. Troškovi početnog programa Sprout Social-a koštaju 99 dolara mjesečno po korisniku i omogućuje samo upravljanje 5 profila. Ali Sprout Social je nevjerojatno korisna ako imate puno sljedbenika na društvenim medijima.

Sprout Socijalni planovi:
Početni plan Sprout Social-a omogućava upravljanje do 5 profila društvenih medija i košta 99 USD mjesečno po korisniku.

Zašto je Sprout Social dobra alternativa Hootsuiteu:
Sprout Social je stvoren za timove koji žele upravljati tisućama pratilaca iz jedne pristigle pošte. Sprout Social nudi mnogo bolju CRM i korisničku funkciju upravljanja od Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Planovi od 30 USD mjesečno ili 25 USD mjesečno kada se naplaćuju godišnje (14-dnevno besplatno probno razdoblje)
 • Web stranica: https://socialpilot.co/

SocialPilot je sve-u-jednom alat za upravljanje marketingom na društvenim medijima koji se koristi poput gurua marketinga Neila Patela. Omogućuje zakazivanje objava za sve glavne društvene platforme poput Twittera, Facebooka, LinkedIna, Instagrama i sličnih.

To vam također omogućuje da zakažite postove vizualno koristeći prikaz kalendara. Za razliku od ostalih alata na ovom popisu, SocialPilot je stvoren za male tvrtke, blogere i one koji tek počinju. Njihov početni plan nudi povezivanje do 25 profila, 3 korisnička računa i neograničeno zakazivanje za samo 30 dolara mjesečno.

Planovi SocialPilot:
Početni plan SocialPilot-a omogućuje upravljanje i zakazivanje objava do 25 profila za samo 30 dolara mjesečno ili 25 USD mjesečno ako plaćate godišnje.

Zašto je SocialPilot dobra alternativa Hootsuiteu:
SocialPilot je čak tri puta jeftiniji od Hootsuitea jer omogućava povezivanje 25 profila društvenih medija i tri korisnička računa za samo 30 dolara mjesečno dok Hootsuite omogućava samo 10 profila i jedan korisnički račun za 29 dolara mjesečno.

5. eClincher

eClincher

 • Planovi od 59 USD mjesečno i 15% popusta prilikom naplate godišnje (14-dnevno besplatno probno razdoblje)
 • Web stranica: https://eclincher.com/

eClincher moćan je alat za zakazivanje društvenih medija koji radi s Facebookom, Twitterom, Instagramom, LinkedInom i drugim velikim platformama za društvene medije. Dolazi sa svime što vam je potrebno za upravljanje i povećanje vaše prisutnosti na društvenim medijima.

Dobijate kalendar sadržaja na zakazivanje postova tjedana ili mjeseci unaprijed. Dobijete i društvena pošta za upravljanje svim komentarima i razgovorima sa svojim kupcima i sljedbenicima na jednom mjestu.

Jedna stvar koja mi se ne sviđa kod ovog alata je ta da se od vas zahtijeva pretplata na dodatak koji košta 50 dolara mjesečno po profilu ako želite Twitter CRM značajke. Neki drugi alati na ovom popisu nude ih besplatno.

eClincher planovi:
Osnovni plan eClinchera omogućava povezivanje do 10 profila i omogućava zakazivanje neograničenih postova za samo 59 dolara mjesečno.

Zašto je eClincher dobra alternativa Hootsuiteu:
eClincher je napredni alat za upravljanje društvenim medijima kreiran za napredne korisnike. Ako želite više uvida i naprednih značajki, eClincher je odličan izbor.

6. pufer

Pufer

 • Besplatni (ograničeni) planovi i premium planovi od 15 USD mjesečno (14-dnevno besplatno probno razdoblje)
 • Web stranica: https://buffer.com/

Pufer jedan je od najstarijih i najpopularnijih alata za zakazivanje društvenih medija. Oni su već dugo prisutni i nude desetak značajki za pojednostavljenje zakazivanje na društvenim medijima i stvaranje sadržaja.

Ako tek počinjete, toplo preporučujem Buffer kao njihov planovi su vrlo pristupačni a alat je jedan od najlakših za učenje / korištenje.

Osim samo zakazivanja na društvenim mrežama, imate i pristup međuspremniku proširenje za preglednik koji vam omogućava da zakažete post na društvenim mrežama bez napuštanja stranice koju čitate.

Na primjer, ako želite tvitati zanimljiv članak koji čitate, možete ga zakazati samo klikom na ikonu proširenja Buffer preglednika.

Jedna stvar koja mi se ne sviđa kod Buffera je da on omogućava samo zakazivanje do 100 postova odjednom na početnom planu. Većina ostalih alata na ovom popisu omogućuje zakazivanje neograničenog broja postova u bilo kojem trenutku.

Planovi punjenja:
Bufferov početnički plan omogućuje zakazivanje do 100 postova u bilo kojem trenutku za najviše 8 profila društvenih medija za samo 15 dolara mjesečno.

Zašto je pufer dobra alternativa Hootsuite:
Ako tek počinjete, Buffer je puno bolja alternativa Hootsuiteu, jer za 15 dolara mjesečno morate zakazati do 100 postova za čak 8 profila društvenih medija.

7. Društveni izvještaj

Izvještaj o društvenim mrežama

 • Planovi od 49 USD mjesečno (30-dnevno besplatno probno razdoblje)
 • Web stranica: https://www.socialreport.com/

Izvještaj o društvenim mrežama jednostavan je alat za upravljanje društvenim medijima i angažmanom koji čine tisuće tvrtki širom svijeta. Omogućuje vam zakazivanje objava za sve glavne platforme društvenih medija, uključujući Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i LinkedIn.

Izvještaj o društvenim mrežama također vama i vašem timu omogućava to upravljajte svim svojim razgovorima (komentarima i porukama) sa svojim sljedbenicima na jednom mjestu. Također nudi na desetke mjernih podataka i analitičkih značajki kako biste dobili predodžbu o izvedbi vašeg sadržaja na web stranicama društvenih medija.

Planovi društvenih izvještaja:
Troškovi početnog plana društvenog izvješća 49 dolara mjesečno i omogućuje zakazivanje neograničenih postova za do 25 profila.

Zašto je Socijalno izvješće dobra alternativa Hootsuiteu:
Social Report nudi mnoštvo naprednih analitičkih i upravljačkih značajki koje nedostaju Hootsuite-u. Pruža vam i mogućnost odvajanja profila na temelju projektnih naziva.

Alternativa za hootsuite: Sažetak

Pa koja su najbolja mjesta za konkurenciju poput Hootsuite-a?

Ako tek počinjete i želite uštedjeti novac, preporučujem vam da krenete s bilo kojim od njih Buffer ili SocialPilot. Spremnik dopušta zakazivanje 100 postova do 8 profila za samo 15 dolara mjesečno.

S druge strane, SocialPilot košta 30 dolara mjesečno i omogućuje upravljanje 25 profila i omogućuje vam zakazivanje neograničenih postova. Ako ste vezani za gotovinu, tada je Buffer najbolja opcija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map