WP Motor vs Kinsta

A fej összehasonlítása WP motor vs Kinsta, az osztály két legjobb vállalata, amikor a kezelt és nagy teljesítményű WordPress tárhelyről van szó.


Összesített pontszám

WP motor

Összesített pontszám

Kinsta

Ha olyan webtárhely után keres optimalizált WordPress halmazokat, mint a Fort Knox, mint például a biztonság, a Warp sebességű gyorsbetöltő tárhely, amely könnyedén képes kezelni a nagy forgalmú tüskéket, akkor Kinsta és a WP Engine két kezelt WordPress tárhely, amelyet érdemes figyelembe vennie.

Ha ez egy olyan népszerűségi verseny lenne, amelyben az emberek keresik a legjobban a Google-on, akkor a WP Engine nyeri meg a nyertest.

wp motor vs kinstaGoogle trendek: https://trends.google.com/trends/explore?date=2018-01-01%202018-12-31&geo = US&q = wp% 20engine, kinsta

Noha a Google trend adatai azt mutatják, hogy a WP Engine márkaneve nagyobb, mint a Kintaé, ez egyáltalán nem túl jó mutató annak feltárására, hogy ki a jobban menedzselt WordPress tárhelyszolgáltató.

Tudja meg, hogy ez a két prémium WordPress hosting cég hogyan áll egymáshoz a szolgáltatások, a támogatás, az árak és a profik szempontjából & hátrányok + több.

WP Engine vs Kinsta összehasonlítás

csúsztassa jobbra

WP motor

Kinsta

Ról ről:WP motor egy teljesen kezelt, biztonságos és megbízható WordPress gazdagép, amely fantasztikus funkciókat kínál, például automatikus biztonsági frissítéseket, napi biztonsági mentéseket, egy kattintással visszaállítási pontokat, automatikus gyorsítótárazást és még sok másKinsta egy prémium és teljes mértékben kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás, amelyet a Google Cloud Platform üzemeltet. Napi biztonsági másolatot, ingyenes áttelepítést, átmeneti környezetet kap, és még többet tölt be
Alapították:20102013
BBB értékelés:A+Nem értékelt
Cím:504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 7870110880 Wilshire Blvd, Suite 1101
Los Angeles, CA 90024
Telefonszám:(512) 827-3500Nincs telefon
Email cím:[Email protected][Email protected]
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyÉlő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:18 globális szerverhely18 globális szerverhely
Havi ár:Kezdőár 28,00 USD havontaKezdőár 30,00 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:NemNem
Korlátlan adattárolás:NemNem
Korlátlan e-mail:NemNem
Több host domain:Igen (kivéve a személyes tervet)Igen (kivéve a kezdő tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:WP Engine ügyfélportálMyKinsta irányítópult
Szerver Uptime garancia:99,90%Az SLA 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik
Pénzvisszafizetési garancia:60 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenDedikált tárhely elérhető a magasabb szintű vállalati tervekben
Bónuszok & Extrák:A CDN (Content Delivery Network) a szakmai és üzleti tervekben szerepel. Az EverCache technológia felgyorsítja az oldalbetöltési időt. Átruházható telepítések és számlázás-átutalás. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványt. Oldalsebesség-tesztelő eszköz.Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványokat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Az Amazon Route 53 prémium DNS ingyenes. Ingyenes napi mentések. Válasszon a 15 szerver hely közül. Ingyenes KeyCDN integráció. Optimalizált WordPress verem.
A jó: A WordPress számára optimalizált: A WP Engine arra koncentrál, hogy a lehető legjobb WordPress tárhely-élményt nyújtsa.
Méretskála: A WP Engine csúszószerszámai segít megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő tervet.
WordPress-központú biztonság: A WP Engine rendelkezik DDoS és brutális erő csökkentéssel, valós idejű hálózati megfigyeléssel, valamint a legújabb javítások és frissítések folyamatos telepítésével a webhely legnagyobb biztonságának biztosítása érdekében.
Google Cloud platform és architektúra (PHP 7, HTTP / 2, NGINX, LXD tárolók, MariaDB).
Szerveroldali gyorsítótár. Könnyű CDN-integráció és átmeneti környezetek. Automatikus biztonsági mentések és 14 napos biztonsági mentések tárolása az Ön számára.
WordPress-specifikus biztonság, DDoS-észlelés, hardver tűzfalak és még sok más.
Fizetett frissítések: Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis.
A rossz: Csak a WordPress tárhelyet nyújtja: A WP Engine kizárólag kezelt WordPress tárhelyet kínál.
Drága tervek: A WP Engine tervei drága árat tartalmaznak. De megkapja azt, amit fizet, ez egy kiváló és minőségi szolgáltatás.
Csak a WordPress tárhelyet nyújtja: A Kinsta kizárólag prémium WordPress tárhelyet kínál.
Drága tervek: A Kinsta nem a legolcsóbb lehetőség, de az a tény, hogy azt kapja, amit fizet, azaz kiváló és minőségi szolgáltatás.
Összefoglaló:A WP Engine (áttekintés) segítségével fantasztikus funkciókat kap, mint például a napi biztonsági mentések és a tűzfal malware vizsgálata. Emellett az SSL készen áll a gyorsítótárazásra és CDN kész is, egy kattintással visszaállítva. Az érdeklődő vásárlók kockázatmentesen kipróbálhatják a terméket 60 napig. A felhasználók hozzáférést biztosítanak a WP Engine Migration Plugin-hoz is az Ön webhelyének egyszerű átviteléhez. Van egy nagyon hasznos megállóhelyi környezet is, ahol tesztelni lehet a témákat vagy a pluginokat.A Kinsta (áttekintés) segítségével WordPress tárhelyszolgáltatást kap, amelyet a Google Cloud Platform működtet. Olyan Fort Knox-ot kap, mint a biztonság, a láncsebességű gyors kiszolgálók, a webhelyek ingyenes áttelepítése, a napi biztonsági mentések. Mindent egy teljesen kezelt, optimalizált és biztonságos WordPress veremben.

Egyik társaságnál semmi baj nem lehet, de mielőtt regisztrálna, regisztráljon Kinsta Vs motor a leginkább VIP WordPress tárhelyszolgáltatások áttekintése itt segít.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map