WP Motor vs GoDaddy

WP motor és GoDaddy fej-fej összehasonlítás, ahol felülvizsgálják a fontos szolgáltatásokat, mint például a teljesítmény, az árak, az előnyök és a hátrányok, hogy megválaszthassák ezeket a webtárhely-szolgáltatókat..


csúsztassa jobbra

WP motor

Hajrá apu

Ról ről:WP motor egy teljesen kezelt, biztonságos és megbízható WordPress gazdagép, amely fantasztikus funkciókat kínál, például automatikus biztonsági frissítéseket, napi biztonsági mentéseket, egy kattintással visszaállítási pontokat, automatikus gyorsítótárazást és még sok másA GoDaddy a közelmúltban volt a médiában, különösen a TV-hirdetésekben és a nyomtatott médiában. Tartalmaz domainneveket, valamint felhasználóbarát webtárhelyet, valamint kedvező árú terveket és lenyűgöző rendelkezésre állást.
Alapították:20101997
BBB értékelés:A+A+
Cím:504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 7870114455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonszám:(512) 827-3500(480) 505-8877
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy, edzés
Adatközpont / szerver helye:18 globális szerverhelyPhoenix, Arizona
Havi ár:Kezdőár 28,00 USD havontaKezdve 4,99 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:NemIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan adattárolás:NemIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan e-mail:NemIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Több host domain:Igen (kivéve a személyes tervet)Igen (kivéve a gazdasági tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:WP Engine ügyfélportálcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:60 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:A CDN (Content Delivery Network) a szakmai és üzleti tervekben szerepel. Az EverCache technológia felgyorsítja az oldalbetöltési időt. Átruházható telepítések és számlázás-átutalás. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványt. Oldalsebesség-tesztelő eszköz.Prémium DNS-kezelő eszköz (csak Ultimate Plan). Kettős feldolgozási teljesítmény és memória (csak az Ultimate Plan). A DudaMobile automatikusan konvertálja az Ön webhelyét mobilra (minden terv, kivéve a Gazdaságot). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Webhely-gyorsító (csak az Ultimate Plan). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Malware Scanner (csak az Ultimate Plan).
A jó: A WordPress számára optimalizált: A WP Engine arra koncentrál, hogy a lehető legjobb WordPress tárhely-élményt nyújtsa.
Méretskála: A WP Engine csúszószerszámai segít megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő tervet.
WordPress-központú biztonság: A WP Engine rendelkezik DDoS és brutális erő csökkentéssel, valós idejű hálózati megfigyeléssel, valamint a legújabb javítások és frissítések folyamatos telepítésével a webhely legnagyobb biztonságának biztosítása érdekében.
Nagyszerű üzemidő: Azt várhatja el, hogy egy olyan társaság, mint a GoDaddy, az egyik legjobb üzemidővel rendelkezzen az iparban, csak annyit fog adni, hogy annyira hatalmas. De még nem hallottam panaszt a GoDaddy üzemidőjével kapcsolatban. Az Uptime egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket elvár egy webtárhely-szolgáltatótól, és a GoDaddy ezt stílusosan végzi.
Linux és Windows tárhely: A GoDaddy azon ritka host szolgáltatók egyike, akik lehetőséget adnak arra, hogy a Windows, az ipari szabványú Linux operációs rendszer helyett a Windows rendszert használja. Ha rendelkezik ASP.NET weboldalakkal, ez a hely az Ön számára.
Nagyszerű technikai támogatás: Időről időre a web hosting cégek panaszokat kapnak ügyfélszolgálatukról. Legyen szó ismeretek hiányáról vagy hatalmas várakozási időkről, de a GoDaddy ezzel a varázslattal kihúzta egy nyulat kalapjából. Abszolút legjobb ügyfélszolgálatuk van.
Felhasználóbarát: A GoDaddy legnagyobb része az újabb végfelhasználók ötlete alapján épül fel. Az összes eszközük ???? newbie ???? barátságos. Személy szerint szeretem a nendecPanel-t, amelynek ezen a ponton ipari szabványnak kell lennie. Minden, amire szükségem van, kéznél van, és nincs teljesen panaszom az UX-vel kapcsolatban.
A rossz: Csak a WordPress tárhelyet nyújtja: A WP Engine kizárólag kezelt WordPress tárhelyet kínál.
Drága tervek: A WP Engine tervei drága árat tartalmaznak. De megkapja azt, amit fizet, ez egy kiváló és minőségi szolgáltatás.
Nem nagy érték: Hacsak nem sikerül nagyszerű promóciós üzlettel elkapnia a GoDaddy-t, kissé ideges lesz a fizetett árakon. A GoDaddy alacsonyabb szintű szolgáltatási csomagjai nem csak ugyanazt a teljesítményt érik el. De ha elkapja őket promóción, nyertes nyertes csirkevacsorán.
Az internetes áruház hiányosságai: Számomra ezen a korban az e-kereskedelemmel kapcsolatos kiegészítéseknek nem szabadnak lenniük. Meg kell kapnia az összes csengőt és sípot, mert a web hosting cég általában egyébként vesz egy darab pénzt. A GoDaddy számára hiányzik a hajó, hiányzó funkciókkal és hibákkal, amelyek minden szögben megtámadják az üzletét.
Összefoglaló:A WP Engine (áttekintés) segítségével fantasztikus funkciókat kap, mint például a napi biztonsági mentések és a tűzfal malware vizsgálata. Emellett az SSL készen áll a gyorsítótárazásra és CDN kész is, egy kattintással visszaállítva. Az érdeklődő vásárlók kockázatmentesen kipróbálhatják a terméket 60 napig. A felhasználók hozzáférést biztosítanak a WP Engine Migration Plugin-hoz is az Ön webhelyének egyszerű átviteléhez. Van egy nagyon hasznos megállóhelyi környezet is, ahol tesztelni lehet a témákat vagy a pluginokat.A web-tárhely szolgáltatásban szintén elérhető nagyszerű támogatás, valamint az 1-kattintásos alkalmazástelepítések és így tovább. Érdemes megjegyezni, hogy a domain név regisztráció és a hostolás használata egyszerű. A felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy webhelyeik készen állnak-e a mobilkészülékre, vagy választhatnak a Linux és a Windows között. A felhasználók fiókokhoz is hozzáférhetnek a Go Daddy mobilalkalmazásban, miközben maguknak a webhelyeknek a megjavítása is megkönnyíti a felhasználók számára a fiókadatok elérését. A GoDaddy alternatívákat itt találhatja meg.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map