WP Motor vs Bluehost

WP Motor Vs Bluehost fej-fej összehasonlítás, ahol olyan fontos funkciókat, mint a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok – felülvizsgálják, hogy segítsenek Önnek választani, mielőtt eldöntené a regisztrációt ezeknél a web-szolgáltatóknál..


Összesített pontszám

WP motor

Összesített pontszám

Bluehost

Gondolkodsz a WordPress-webhely feliratkozására a WP Engine vagy a Bluehost segítségével? A WP Engine a közismert prémium kezelt WordPress tárhely szolgáltató, míg a Bluehost nemrégiben kezdett menedzselt WP tárhely szolgáltatásokat nyújtani. Ha a szolgáltatások és a teljesítmény fontos tényezők az Ön számára, akkor vegye fel a WP Engine programot, de ha az ár fontos tényező, akkor válassza a Bluehost alkalmazást.

Az alábbi összehasonlító táblázat segítségével megtudhatja, mi a különbség.

WP motor és a Bluehost összehasonlítása

csúsztassa jobbra

WP motor

Bluehost

Ról ről:WP motor egy teljesen kezelt, biztonságos és megbízható WordPress gazdagép, amely fantasztikus funkciókat kínál, például automatikus biztonsági frissítéseket, napi biztonsági mentéseket, egy kattintással visszaállítási pontokat, automatikus gyorsítótárazást és még sok másA Bluehost korlátlan sávszélességet, tárhelyet és e-mail fiókokat kínál tárhelyszolgáltatásokkal. Robusztus teljesítményének, kiváló ügyfélszolgálatának és versenyképes árainak hírnevét képviseli.
Alapították:20101996
BBB értékelés:A+A+
Cím:504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefonszám:(512) 827-3500(888) 401-4678
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:18 globális szerverhelyProvo, Utah
Havi ár:Kezdőár 28,00 USD havontaKezdve 2,95 dollárt havonta
Korlátlan adatátvitel:NemIgen
Korlátlan adattárolás:NemIgen
Korlátlan e-mail:NemIgen
Több host domain:Igen (kivéve a személyes tervet)Igen
Hostpanel / interfész tárolása:WP Engine ügyfélportálcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%Nem
Pénzvisszafizetési garancia:60 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:A CDN (Content Delivery Network) a szakmai és üzleti tervekben szerepel. Az EverCache technológia felgyorsítja az oldalbetöltési időt. Átruházható telepítések és számlázás-átutalás. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványt. Oldalsebesség-tesztelő eszköz.Keresőmotor benyújtási eszközök. 100 USD-os Google Advertising Credit. 50 dolláros Facebook hirdetési jóváírás. Ingyenes Sárgalapok listája.
A jó: A WordPress számára optimalizált: A WP Engine arra koncentrál, hogy a lehető legjobb WordPress tárhely-élményt nyújtsa.
Méretskála: A WP Engine csúszószerszámai segít megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő tervet.
WordPress-központú biztonság: A WP Engine rendelkezik DDoS és brutális erő csökkentéssel, valós idejű hálózati megfigyeléssel, valamint a legújabb javítások és frissítések folyamatos telepítésével a webhely legnagyobb biztonságának biztosítása érdekében.
Különböző tárhely-tervek: A Bluehost megosztott, VPS, dedikált és felhőalapú tárhelyet kínál, valamint olyan lehetőségeket, mint a kezelt WordPress tárhely, amely rugalmasságot biztosít Önnek webhelyének könnyű méretezéséhez a változó tárhelyigényekhez..
24 órás támogatás: Bármely házigazda legjobb önsegítő erőforrásain kívül a Bluehost igazi gyorshatású szakemberekből álló sereggel rendelkezik, amelyek készen állnak arra, hogy a nap 24 órájában, hétvégén támogatási jegy, forródrót vagy élő chat segítségével.
Jó visszatérítési politika: A Bluehost teljes visszatérítést kap Önnek, ha 30 napon belül lemond, és pro-minősített visszatérítést kap, ha az idő letelte után visszavonja.
A rossz: Csak a WordPress tárhelyet nyújtja: A WP Engine kizárólag kezelt WordPress tárhelyet kínál.
Drága tervek: A WP Engine tervei drága árat tartalmaznak. De megkapja azt, amit fizet, ez egy kiváló és minőségi szolgáltatás.
Nincs Uptime garancia: A Bluehost nem nyújt Önnek kompenzációt a hosszabb vagy váratlan leállásért.
Webhelyek migrációs díjai: A versenytársaktól eltérően, a Bluehost további díjakat számít fel, ha át akarja vontatni a már meglévő webhelyeket vagy az OrcPanel-fiókokat..
Összefoglaló:A WP Engine (áttekintés) segítségével fantasztikus funkciókat kap, mint például a napi biztonsági mentések és a tűzfal malware vizsgálata. Emellett az SSL készen áll a gyorsítótárazásra és CDN kész is, egy kattintással visszaállítva. Az érdeklődő vásárlók kockázatmentesen kipróbálhatják a terméket 60 napig. A felhasználók hozzáférést biztosítanak a WP Engine Migration Plugin-hoz is az Ön webhelyének egyszerű átviteléhez. Van egy nagyon hasznos megállóhelyi környezet is, ahol tesztelni lehet a témákat vagy a pluginokat.A Bluehost (itt található áttekintés) ismert saját tulajdonú erőforrás-védelmi megoldásáról is, amelyet a megosztott tárhely felhasználók védelmére hoztak létre ugyanazon a szerveren lévő többi valószínűleg visszaélésszerű felhasználótól. Az ügyfelek és a felhasználók telepíthetik az alkalmazást a SimpleScripts segítségével, 1 kattintásos telepítésekkel. Rendelkezésre állnak a VPS és a dedikált tárhely is.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map