SiteGround áttekintés

SiteGround tartják az egyik legjobb web hosting cégek odakint. De ne, valóban lehetnek HOGY jó? Komolyan! Nos, pontosan ez az SiteGround áttekintés célja, hogy megtudja.


Lépjen a SiteGround.com oldalra

Bevallom, eleinte szkeptikus voltam, de ez gyorsan megváltozott. Valójában annyira, hogy a GrowBig GoGeek tervük alapján átadtam nekik ezt a webhelyet.

TL; DR: A SiteGround új ipari szabványt állított fel a nagy teljesítményű webtárhely és a WordPress tárhelyszolgáltatások területén. Noha a versenytársak, mint például a Bluehost, ár- és kiegészítő bónuszokat vernek fel, a SiteGround sokkal jobban teljesít, ha a teljesítményre és az alapvető tárhelyfunkciókra vonatkozik. Ha a webhely sebessége és biztonsága többet számít neked, akkor fizetnie kell egy kicsit többet és használni a SiteGround szolgáltatást.

Az üzemidő, a sebesség, a biztonság és a támogatás iránti elkötelezettségük miatt – valójában ez a kiváló internetes házigazda jelenleg! És nem én vagyok az egyetlen, aki ❤️ őket.

A SiteGround a # 1 web hosting kedvenc sok felmérésben / közvélemény-kutatásban Facebook:

facebook felmérésekNézze meg a Facebook szavazásait:
www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups/ wphosting / permalink / 1327545844043799 /

Sebesség-technológiájuk a legfontosabb dolog, amit az emberek szeretnek leginkább. Emellett pozitív visszajelzéseket és értékeléseket kapnak Twitter:

siteground értékelések a TwitterenRendkívül pozitív vélemények a Twitteren

Ebben a SiteGround áttekintésben megvizsgálom a SiteGround legfontosabb tulajdonságait, az árazási tervüket, és áttekintem az előnyeket és hátrányokat (mivel ezek nem 100% -ban tökéletesek), hogy segítsen meggondolni magát mielőtt aláírja fel a SiteGround segítségével webhelyére, blogjára vagy online áruházára.

Ezt a webhelyet a SiteGround üzemelteti és az elmúlt néhány hónapban megfigyeltem és elemeztem üzemidő, sebesség és teljes teljesítmény hogy megtudja, mennyire teljesít jól webhelyem velük. Még egy teszthelyet is létrehoztam az alapértelmezett WordPress témával. Ugrhat egyenesen a .

Csak adj nekem tíz percet az idejéről, és megadok neked az összes „tudnod kell” tényt, és válaszolok, mint például.

 • Mennyibe kerül a tárhely?
 • Mi a különbség a StartUp, a GrowBig között & GoGeek?
 • Meg kell választanom a szerver helyét?
 • Milyen előnyei és hátrányai vannak ezek használatával??
 • Melyik a legjobb terv a WordPress webhelyek számára?
 • Fognak automatikus biztonsági másolatot készíteni a webhelyemről?
 • Mit tesznek a webhelyem felgyorsítása érdekében??
 • SSD-vel érkezik? Mi a helyzet a CDN-kel? & SSL?
 • Segítenek nekik a webhelyem átruházásában?
 • Milyen a WordPress SuperCacher pluginja??

Miután befejezte az olvasást, megtudhatja, hogy ez a megfelelő (vagy rossz) webtárhely-szolgáltatás az Ön számára.

A SiteGround kiváló tárhelyet kínál, amely tele van extra szolgáltatásokkal, és általában nem a legolcsóbb internetes házigazda.

Ennek ellenére ára jelenleg egyezik a vállalkozás legolcsóbb árával (havi 3,95 dollárról, havi 11,95 dollárról).

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja Havonta 3,95 USD (lefelé Havonta 11,95 USD).

Contents

Ez a SiteGround áttekintés a következőkre terjed ki:

1. Főbb jellemzők

Itt fogom bemutatni az SG web hosting szolgáltatásait és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

2. A profik listája & ellenérvek

Itt részletesebben foglalkozom, és mit fedezem (vagy egyenesen ugrik a vagy.

3. Tárhely-tervek & árak

Itt bemutatom és az egyes tervek tulajdonságait.

4. Ajánlom a SiteGround alkalmazást?

Itt tudom mondani, ha ajánlom őket, vagy ha jobban regisztrál egy versenytársnál.

Amikor létrehoz egy weboldalt, különösen azt, amely jövedelemforrásként szolgál, akkor tudnia kell, hogy megbízhatsz a házigazdáján, hogy kiváló szolgáltatásokat és támogatást nyújtson..

Ha webhelye nem működik, vagy olyan technikai hibákat mutat, amelyek befolyásolják a felhasználói élményt, akkor pénzt fog veszíteni. Ami nem Bueno!

Tehát beszéljünk a SiteGround-ről. Mi teszi őket különlegessé? Miért ijeszt rájuk sok ember??

#Érdekes tény

A WordPress Hosting egy zárt Facebook csoport, közel 7000 taggal, kizárólag a WordPress tárhelyének elkötelezettje.

Minden évben felkérjük a tagokat, hogy szavazzanak a kedvenc internetes házigazdáért. Meg tudja tippelni, melyik WordPress internetes házigazda kapta a legtöbb szavazatot?

Úgy van. A SiteGround-et a WordPress első számú gazdagépének szavazták két egymást követő évben (1. hely a 2017. évi szavazásban és az 1. hely a 2016. évi szavazásban)

facebook közvélemény-kutatásWPhosting Facebook csoport

Ez a SiteGround áttekintés (2020-as frissítés) megvitatja az SG elsődleges szolgáltatásait és arról, hogy miért érdemes fontolóra vennie azt a tárhelyi igények kielégítésére.

Mielőtt belépnék az áttekintésbe, itt röviden összefoglalom, mi a SiteGround és mit kínálnak.

A SiteGroundről

 • A SiteGround-et 2006-ban alapították 2004 székhelye: Szófia, Bulgária.
 • Számos tárhelyszolgáltatást kínálnak; tól től megosztott tárhely, felhőtárhely, WordPress tárhely, VPS, viszonteladói tárhely, nak nek dedikált szerverek és vállalati tárhely.
 • Minden tervhez tartozik kezelt WordPress tárhely.
 • A WordPress.org hivatalos partnere
 • Ingyenes SSD meghajtók szerepeljen minden megosztott tárhely-tervben.
 • A kiszolgálókat a Google Cloud, PHP7, HTTP / 2 és NGINX + gyorsítótárazás
 • Minden vásárló ingyenes SSL tanúsítvány (Titkosítsuk) és CloudFlare CDN.
 • Van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Hivatalos honlap: www.siteground.com

Most nézzük meg a felülvizsgálatot ..

Főbb jellemzői

Rengeteg nagyszerű tulajdonsággal bírnak, de négy fő jellemző van, amelyek valóban különböztetik meg őket a többi internetes házigazdától.

Ez segít megmagyarázni, hogy miért A SiteGround programot a WordPress, a Joomla és a Drupal ajánlja, és miért kap ilyen lelkes felhasználói támogatást és nagyszerű vásárlói értékeléseket.

a WordPress, a Joomla és a Drupal által ajánlottAjánlott webtárhely a WordPress, a Joomla és a Drupal által

Szerver sebessége

Amikor a weboldal felhasználóbarátvá válik, az egyik legfontosabb kérdés a sebesség.

Miután áthelyeztem nekik ezt a webhelyet, azonnal sokkal gyorsabban töltöttem fel a weboldalt.

Ennek tesztelésére a Byte Check eszközt használtam, amely az első bájthoz szükséges időt méri (TTFB). Más szavakkal: méri a webszerver reakcióképességét.

Az eredmények nem hihetetlenek. Valójában a kezdőlapomat az első byte-ig eltelt időm elmúlt 2,3 másodpercről 0,2 másodpercre egyszer átváltottam.

bytecheck teszt előtt és után

A GTmetrix használatával elment a honlapom töltési ideje 6,9 másodpercről 1,6 másodpercre miután költöztem a webhelyem. Ez 5,3 másodperccel gyorsabb töltési idő!

gtmetrix előtt és után

Honlapom töltési sebessége a Pingdom segítségével ment 4,96 másodpercről 581 milliszekundumra miután átköltöztem. Ez nagyon elképesztő!

pingdom előtte és utána

A lassan betöltő webhelyek valószínűleg nem emelkednek a tetejére sehol.

szerver sebessége

Miért? Mivel a webes felhasználók közismerten türelmetlenek. Valójában a tanulmányok azt mutatják, hogy ha egy oldal nem töltődik be három másodpercen belül, akkor a felhasználók valószínűleg gyorsabban keresnek valamit keresve – és minél hosszabb a várakozás, annál több ember veszít.

Ennek eredményeként a SiteGround komolyan veszi a webhely sebességét. És szakértő fejlesztőik mindig új technológiákon dolgoznak, hogy javítsák a webhelyek betöltési idejét – és ez azt mutatja.

sebesség technológia

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a speciális technológiákat, amelyeket azért használnak, hogy garantálják a gyors rakodási időt ügyfeleiknek:

 • A SiteGround infrastruktúráját a Google Cloud SSD tartós tárolással és rendkívül gyors hálózattal.
 • Félvezető meghajtók (SSD) akár ezerszer gyorsabbak, mint a szokásos meghajtók. A SiteGround által üzemeltetett összes adatbázis és hely SSD-ket használ a tároláshoz.
 • NGINX webszerver technológia felgyorsítja a statikus tartalom betöltési idejét az Ön webhelyén. Az SG összes ügyfele webhelyének lehetőségei vannak az NGINX webszerver technológiának.
 • Internetes gyorsítótárazás kulcsszerepet játszik a dinamikus tartalom betöltésében az Ön webhelyéről. Felépítették a saját gyorsítótárazási mechanizmusukat, SuperCacher, amely az NGINX fordított proxyra támaszkodik. Az eredmény a dinamikus tartalom gyorsabb betöltése és a weboldal gyorsabb optimalizálása.
 • Ingyenes Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN) és HTTP / 2 és PHP7 Az engedélyezett szerverek felgyorsítják a betöltési időket az egész világon, azáltal, hogy tartalmuk hozzáférhetőbbé válik.
 • Az első webes host volt, amely kiadta PHP 7.3 (2018. október 24.)

A fentiek mellett rendszeresen frissítik technológiáikat annak biztosítása érdekében, hogy az általuk üzemeltetett webhelyek ne maradjanak le, mert nem tartották lépést a technológiai változásokkal. Az eredmény a lehető leggyorsabb betöltési idő.

Biztonság

Úgy tűnik, hogy csak egy nap telik el az interneten jelentkező új biztonsági sérülésekkel kapcsolatos hírek nélkül. Magánszemélyeket, vállalatokat és akár kormányzati szervezeteket is áldozattá váltak.

Az igazság az, hogy a biztonság minden webhely birtokosa számára komoly gondot jelent.

biztonsági jellemzők

A SiteGround a rendelkezésre álló legmegbízhatóbb biztonságot nyújtja. Még mindig meg kell tennie a részét a webhely biztonságának megőrzésében, de itt van néhány ezek közül biztonsági funkciók, amelyek egyedivé teszik őket.

 • Helyszín elszigetelése biztosítja, hogy webhelyét ne érintse negatív hatás, ha a szerver többi webhelyének biztonsági rése van. Gondoljon rá úgy, mint egy fogadó tűzfal, amely megóvja webhelyét a hackerektől.
 • Az összes szerver támogatja HTTP / 2 technológia, ami a legbiztonságosabb választható lehetőség. Számos webtárhely lemaradt ezen a területen, de az SG nem.
 • Minden ügyfelük részesül előnyükben webalkalmazás tűzfal (WAF), amely védi a biztonsági megsértéseket és rendszeresen frissül.
 • Proaktív javítások új veszélyek felmerülésekor minden ügyfélnek elküldésre kerülnek.

Rendszeresen futnak vírusok és rosszindulatú programok ellenőrzése webhelyén, és jelentéseket küld, hogy értesítse Önt az eredményekről, így mindig tudja, mi folyik a webhelyén. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a felhasználók szeretnek web hosting szolgáltatásaikkal kapcsolatban.

2018-ban a SiteGround rendkívül sikeresen tartotta az ügyfelek webhelyeit biztonságban. Háromszor több veszélyre reagáltak a tavalyihoz képest. Statisztikailag:

 • 250 új egyedi tűzfalszabályt írtunk
 • Hozzáadott 125 livepatch kernelmodul
 • Csökkent 186 DDOS támadás
 • Megállt 7 millió brute-force támadás
 • Megállt a 160 millió rossz bot iránti kérelem az ügyfél webhelyei felé
 • minden nap anti-bot AI oldattal

Vevőszolgálat

A tárhelyszolgáltatás rendelkezhet korszerű technológiával és jó biztonsággal, de a legtöbb ember számára a legfontosabb az, ami történik, amikor a dolgok rosszul fordulnak elő.

ügyfél tweet

Az SG olyan társaság, amely büszke ügyfél-támogatásra. Prioritássá teszik az ügyfélszolgálatot, és ez megmutatkozik véleményükben és ügyfeleik hűségén keresztül.

Vevőszolgálat

A helyzet az, hogy válaszidejük ideje alatt a por a versenytársakat hagyja.

Legközelebbi versenytársuk átlagos válaszideje egy támogatási jegyért 44 perc, de a SiteGround válaszideje mindössze nyolc perc..

Háromféle támogatási lehetőséget kínálnak:

 • Az élő csevegőrendszer azonnali választ kap, és a nap 24 órájában elérhető
 • Hasonlóképpen, a telefonos ügyfélszolgálat éjjel-nappal dolgozik, és azonnali választ kap
 • Jegy benyújtásával kevesebb, mint 10 perc alatt kap választ, és ez a válaszidő még rövidebb, ha fizetett valamelyik prioritási szolgáltatásért

Ahelyett, hogy órákat (vagy akár napokat) várna segítségért a webhelyén, számíthat erre az internetes hostra, hogy időben válaszoljon. Természetesen ez azt jelenti, hogy ugyanazokat a kiváló szolgáltatásokat továbbadhatja webhelye felhasználóinak.

SiteGround WordPress tárhely

Mint korábban említettük, a WordPress a legnépszerűbb CMS a világon. Amellett, hogy az internetes oldalak kevesebb, mint 30% -át, 33% -át táplálja, felelõs a webtartalom akár 60% -ának világszerte történő kiszállításáért is..

automatikus wordpress telepítés

Ezért kap a SiteGround kezelt WordPress tárhely az összes tárhely-tervvel, valamint rengeteg nagyszerű funkcióval:

webhely által kezelt WordPress-tároló eszközök

Íme néhány a WordPress-rel kapcsolatos legjobb szolgáltatás közül:

 • Minden tervhez tartozik a teljesen menedzselt WordPress tárhely.
 • A WordPress rendszeres, automatikus frissítése biztosítja, hogy mindig a WordPress legújabb verziója legyen. Ezt a lehetőséget minden terv tartalmazza.

menedzselt WordPress tárhely

 • A telepített WordPress-bővítmények automatikus frissítése szintén elérhető minden tervhez.
 • A csapat figyelemmel kíséri a WordPress sebezhetőségét, és tűzfalak WAF frissítéseit írja le, hogy megvédje őket tőlük.
 • A fent részletezett sebességtechnológiáik kifejezetten arra irányulnak, hogy segítsék a WordPress webhelyeket a lehető leggyorsabban betölteni.

Használhatja az exkluzív SuperCacher plugin előnyeit is, amely egy beépített gyorsítótár-bővítmény, amely növeli a webhely által kezelhető találatok számát. Ez azt jelenti, hogy webhelye gyorsabban töltődik be, még akkor is, ha váratlan webhelyforgalommal jár.

helyszíni supercacher

Ne feledje, hogy a StartUp terv csak statikus gyorsítótárral érkezik, és hogy a statikus, dinamikus és a Memcache gyorsítótárazással együtt jönnek.

Itt található a különbségek magyarázata.

Noha a WordPress fókuszában van – ami értelme van, tekintettel a WordPress piaci dominanciájára -, mind a Joomla, mind a Drupal tartalomkezelő rendszerek számára ajánlott partnerek..

A fent felsorolt ​​funkciók egyaránt kedvelik őket mind a magánszemélyek, mind a cégek számára, akik a 99,99% -os rendelkezésre állást, a gyors webhely-betöltést, a legmodernebb biztonságot és a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot akarják..

Betöltési idő & Uptime Test

Az elmúlt néhány hónapban figyelemmel kísérte és elemezte az üzemidőt, a sebességet és az általános teljesítményt a teszthelyemről, amelyet az SG-en tároltam.

A teszthelyem átlagos üzemideje 99,99%, azaz 0,2% -kal jobb, mint a 99,79% -os ipari szabvány, amit ígérnek az ügyfeleknek, és az átlagos oldalbetöltési idő jóval 1 másodperc alatt van..

 • 2018. január átlag üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 750 ms
 • 2018. február átlagos üzemidő: 99,99% – átlagos oldal betöltése: 730 ms
 • 2018. március átlagos üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 760 ms
 • 2018. április átlagos üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 720 ms
 • 2018. május átlagos üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 700 ms
 • 2018. június átlagos üzemidő: 99,99% – átlagos oldal betöltése: 790 ms
 • 2018. július átlagos üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 705 ms
 • 2018. augusztus átlagos üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 815 ms
 • 2018. szeptember átlag üzemidő: 99% – átlagos oldal betöltése: 700 ms
 • 2018. október átlag üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 780 ms
 • 2018. november avg uptime: 99,95% – átlagos oldal betöltése: 830 ms
 • 2018. december átlag üzemidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 790 ms
 • 2019. január átlagidő: 100% – átlagos oldal betöltése: 720 ms

SiteGround előnye és hátránya

A webtárhely-ügyfeleknek kínált szolgáltatások lenyűgözőek, de a szolgáltatásuk technikai szempontjainak lefedése nem ad valójában képet arról, hogy a SiteGround kiválasztása mit tehet Önnek gyakorlati szinten.

Tekintettel erre, nézzük meg néhányat a valós világ előnyeiről és hátrányairól, amelyek ennek a tárhely-társaságnak a használatával járnak. Mint látni fogja, sokkal több előnye van, mint hátránya – ami nem meglepő, tekintettel a kiválóság iránti elkötelezettségükre.

A SiteGround előnyei

A SiteGround előnyei, ha webhelyét üzemeltetik, tagadhatatlan. Ez egy olyan vállalat, amely büszke arra, hogy kiváló szolgáltatást nyújt – és ezt megmutatja.

SiteGround Uptime garancia

Ha bármikor vásárolt egy internetes házigazda számára, akkor ismeri az üzemidő fontosságát. A tárhelyszolgáltató vállalkozás rendelkezésre állási ideje megmutatja, hogy átlagosan hányszor számíthat arra, hogy webhelye „le” vagy nem érhető el.

uptime

Egyik hosting szolgáltató sem igényelheti 100% -át az üzemidőt, mivel túl sok változó van jelen a játékban, hogy biztos lehessen benne, hogy soha nem lesz leállás. Ugyanakkor igen garantálja az üzemidőt 99,99% -kal.

Ez bármilyen szabvány szerint lenyűgöző, és ennek megfelelnek. Megfigyelő szoftvert használnak, amely azonnal értesíti őket, ha áramszünet jelentkezik, és gyorsan megoldja a problémákat.

A perspektíva szempontjából a 99,99% -os rendelkezésre állás azt jelenti, hogy a webhelye valamilyen hat hónap alatt valamivel több, mint négy órán keresztül lehet leállítva..

Utolsó százalékuk valóban lenyűgöző. Átlagos átlaguk 99,99% -ra fordul az üzemidőben, és a weboldalukra 2017. áprilisában tett pillantásból kiderült:

 • Az elmúlt 30 nap havi átlagos üzemideje 99,999%
 • Az elmúlt 365 nap átlagos működési ideje 99,996%

Gyakorlati szempontból az ügyfeleknek soha nem kell aggódniuk a weboldalak elérhetetlensége miatt.

A SiteGround betöltési ideje

Már beszéltünk a sebesség-technológiáról, amelyet használnak a WordPress webhelyek betöltési idejének minimalizálására, de mit jelent ez gyakorlati szempontból?

csipog

Korábban megemlítettem, hogy a legtöbb Internet-felhasználó három másodperc alatt megadja a webhely betöltését, mielőtt elindulna. Ez nem sok idő, tehát ha meg akarod tartani a webhely látogatóit, akkor a betöltési időnek nagyon gyorsnak kell lennie.

betöltési idő és a szerver teljesítménye

A SiteGround üzemeltetett webhelyek átlagos betöltési ideje oldalanként 1,3 másodperc. Ez nagyon gyors, és beszél a sebességtechnika hatékonyságáról, amelyet a vállalat használ.

SiteGround Server válaszidők

Egy másik világos pro, hogy nagyon is van gyors szerver válaszidő. A szerver válaszideje azt jelzi, hogy mennyi ideig tart a szervernek webhelye összes elemének a felhasználói böngészőbe történő továbbítása..

A SiteGround rendkívül gyors szerver válaszidővel rendelkezik, átlagosan körülbelül 190 milliszekundumra hat hónap alatt. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy hol tárolják adatait, a webhelyén található információk – mind statikus, mind dinamikus adatok – szinte azonnal elérhetők a felhasználói böngészőbe..

Miért számít ez? Ennek ismét kapcsolódnia kell a felhasználói élményhez. Azt szeretné, ha az Ön webhelyét látogató emberek a lehető legkevesebb idővel rendelkezzenek az elutazás lehetőségének mérlegelésére. Amikor a szerver nagyon gyorsan reagál, mint a szervereik, akkor a felhasználók valószínűleg az Ön webhelyén maradnak.

Több adatközpont

Ennek egyik oka, hogy szerver válaszideje annyira gyors, hogy az ügyfelek számára hozzáférést kínálnak több adatközpont a világ stratégiai helyszínein található.

A regisztráció során lehetősége van kiválasztani a kívánt szerverhelyet.

adatközpontok

Noha az adatátviteli sebesség egészében jelentősen felgyorsult az évek során, a felhasználó és a szerver közötti fizikai távolság befolyásolhatja a betöltési időket.

A probléma megoldása érdekében adatközpontokkal rendelkeznek:

 • Amszterdam
 • Chicago
 • London
 • Milánó
 • Singapore

Amikor feliratkozik a tárhelyszolgáltatásokra, akkor lehetősége van kiválasztani, hogy hol tárolja az adatait.

Ingyenes napi biztonsági mentések

Tudod, milyen fontos ez készítsen biztonsági másolatot a webhelyén található adatokról. Ha nem, kockáztathatja a statikus és a dinamikus adatok elvesztését is, amelyek egy része pótolhatatlan lehet.

Biztonság

Ha az SG-vel állítja be webhelyét, akkor mindenképpen ellenőriznie kell, hogy működik-e egy rendszeres biztonsági mentési rendszer, csak arra az esetre, ha valami történik a webhelyével. Abban az esetben azonban, ha a biztonsági mentés sikertelen, fedezték őket.

Előadnak napi mentések ügyfeleik összes webhelyén, így abban az esetben, ha a biztonsági mentés sikertelen, vagy valamilyen okból vissza kell kérnie adatait, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és megszerezze, amire szüksége van.

Kapsz ingyenes napi biztonsági másolat (naponta csak egy biztonsági mentés a webhelyére), valamint a webhely biztonsági mentése és helyreállítása szolgáltatás (ha feliratkozik a).

biztonsági mentési szolgáltatások

A biztonsági mentések olyanok, mint a webhelybiztosítás. A felhasználói hibák, feltörések, törölt fájlok vagy a webhely frissítései hibáikba menthetők azonnal, biztonsági mentéssel.

 • Nézze meg és kezelje a biztonsági mentéseket egyszerűen használható, egy kattintással készített biztonsági mentési eszközzel
 • Készítsen és helyreállítson a webhely biztonsági mentéseit gyorsan és egyszerűen, egyetlen kattintással
 • Kerülje el az adatvesztést a webhelyi hibák miatt
 • Kísérletezzen a webhely frissítésével, amelyet gyorsan visszavonhat

Egy kattintással készítsen biztonsági másolat-visszaállítási eszközt a cPanelben

Az egyszerű kattintással készített biztonsági másolat-visszaállítási eszköz segítségével azonnal létrehozhat és visszaállíthat biztonsági másolatot a könnyen használható cPanel alkalmazásban.

Átláthatóság

Természetes, hogy a megvásárolt cégek átláthatóak legyenek arról, hogy mit csinálnak és hogyan. Különösen fontos, ha a társaságban megbíz a webhely összes tartalmával.

Leginkább nagyszerű átláthatósággal bírnak. Amikor ellátogat a webhelyükre, látni fogja, hogy mindkettőt megjelenítik havi uptime százalék és az éves uptime százalék így láthatja, hogy a webhelyeik hogyan teljesítenek.

Ezenkívül ingyenesen biztosítják a Az összes adatközpont IP-címe. Miért számít ez? Mivel ez lehetővé teszi a webhely betöltési sebességének tesztelését az egyes adatközpontok közül, így kiválaszthatja azt, amely a legjobb felhasználói élményt nyújtja webhelye látogatói számára.

tervek és árak

Őszintén ők is őszinte attól, hogy mi szerepel minden egyes tervükben. Néhány magasabb áron tervezett felhasználó alacsony volumenű kiszolgálót használ a gyorsabb betöltési idő biztosítása érdekében. A SiteGround segítségével mindig tudni fogja, mit kap pénzért.

Globális elérés

Összességében a hostoló ipar nagyon amerikai-központú, és ez problémát jelenthet más országokban élő emberek számára.

A SiteGround van székhelye Bulgáriában de globális perspektívájuk van, amely a világ minden tájáról nagyon hozzáférhetővé teszi őket a vállalatok és az egyének számára.

Először is több valutát fognak elfogadni, beleértve:

 • Amerikai dollár
 • Brit font
 • euró
 • Ausztrál dollár

Nekik is van dedikált spanyol nyelvű oldal és ingyenes telefonszámok különböző helyszíneken. Kínálnak országspecifikus domainneveket is, amelyek megkönnyítik a helyi vállalatokat az országukra jellemző domain név kiválasztásában. (FYI, regisztrációkor már nem kínálnak ingyenes domain nevet.)

Korszerű biztonság

Korábban beszéltünk a webhely biztonságáról, és az egyik legnagyobb előnye annak, ha kiválasztjuk őket webhelyének üzemeltetéséhez, hogy nyugodj meg, ha tudod, hogy webhelyét a rendelkezésre álló legjobb biztonsági eszközök egyike.

Biztonság

A már említett beépített biztonsági funkciókon túl sok további biztonsági funkciót is beszerezhet, amelyek segíthetik az adatok – és a felhasználók – védelmét..

 • Spam elleni eszközök, beleértve a SpamAssassin és a SpamExperts fájlokat, amelyek megvédik a webhelyet a spamküldőktől
 • Bizonyos IP-címek blokkolása (nagyon hasznos, ha támadást szenvedtek)
 • Ingyenes SSL tanúsítvány (elérhető bizonyos tervekkel)
 • HackAlert, havonta 1 dolláros kiegészítő, amely azonnal értesíti Önt, ha webhelye támadás alatt áll
 • Leech Protect, egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a webhely rendszergazdáinak, hogy megakadályozzák a felhasználókat a jelszó vagy bejelentkezési információ kiadásában vagy közzétételében.
 • Ingyenes siteCheck eszközük segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti webhelyén a rosszindulatú programokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a látogatók védettek-e

Komolyan veszik a biztonságot, és ez nagy előnye, különösen, ha webhelyén e-kereskedelmi áruház található, vagy bármilyen személyes információt gyűjt a felhasználóktól.

Vevőszolgálat

Ha tapasztalt webfejlesztő vagy, akkor előfordulhat, hogy kevés az ügyfélszolgálat igénye. A többiünk számára azonban fontos tudni, hogy bármikor megkaphatjuk a szükséges segítséget.

a támogatás gyors

támogatás megoldja a problémát

A SiteGround ügyfélszolgálat valóban páratlan. Mint korábban említettem, 24 órán keresztül elérhetővé válik az élő csevegés vagy telefonos támogatás. Azonnal értesítést kap arról, hogy hány ügyfél áll előtted, és a legtöbb esetben a várakozási idő minimális.

Ugyanez vonatkozik a támogatási jegy behelyezésére a saját weboldalukon keresztül. Ügyfélszolgálati munkatársaik barátságosak, segítőkészek és türelmesek, és így különösen jó választást jelentenek egyének és kisvállalkozások számára, akiknek valamilyen kézfogásra van szükségük.

Ingyenes webhely-migráció

A webhelyek áttelepítése jelentős gondot jelent a webgazda váltásában. A SiteGround-rel kapcsolatos sok jó dolog az ingyenes webhely-átadási szolgáltatás.

Ez a szolgáltatás nem csak a WordPress webhelyekre vonatkozik, hanem más CMS platformokra is, mint például a Joomla és a Drupal, és természetesen az egyes webhelyekre és a statikus HTML webhelyekre is..

Átutalási szolgáltatásuk magában foglalja egy weboldal ingyenes átvitelét (méretétől függetlenül), valamint e-mailek, FTP-fiókok és kiegészítő tartományok átadását (a cPanel által kezelt fiókokhoz).

ingyenes webhely-átadási szolgáltatás

 1. Iratkozzon fel a SiteGround tárhelyre
 2. Jelentkezzen be az ügyfélkörébe
 3. Kattintson a Támogatás fülre

weboldalátviteli szolgáltatás

Görgessen le kissé a „webhely-beállító asszisztens” szakaszhoz.

Töltse ki a weboldal migrációs űrlapját, és várja meg, amíg kapcsolatba lépnek Önnel. Nagyon meg fog lepődni, hogy tudomásul veszi, hogy a WordPress-webhelynek a SiteGround-hez történő továbbítása mindössze 24–48 órán belül befejeződött..

FYI…

Nemrégiben kiadtak egy új eszközt, amely lehetővé teszi a WordPress webhely egyszerű átvitelét bármilyen más tárhely-szolgáltatótól számukra. Hívják SiteGround Migrator.

siteground migrátor plugin

Az induláshoz egyszerűen telepítse az új Migrator bővítményt a WordPress webhelyére. Ezt követően automatikusan átviszik a teljes WordPress-webhelyet a korábban megadott céltartományba és mappába. További információ az eszközről itt.

Cloudflare CDN egy kattintással történő aktiválás

A Cloudflare CDN-je ingyen megtalálható az összes csomagban, és a cPanelben megteheti csak egy kattintással aktiválja a Cloudflare-t.

A WordPress egy olyan CDN használatát javasolja, mint a Cloudflare a sebességoptimalizálási útmutatóban.

A Cloudflare tartalomszolgáltató hálózat (CDN) csupán az „aktiválás” gombra való kattintással tárolja az Ön webhelyének tartalmát, és elosztja azt a világ számos adatközpontjában..

Felhővisszaverés a cPanelben

Ezután keresse meg a beállítások fülre és állítsa a Cloudflare beállításait agresszív gyorsítótárazás, statikus erőforrások minimalizálása, és aktiválja railgun a Cloudflare és a szerver közötti kapcsolat felgyorsítása érdekében. Mindez megnöveli a webhely betöltési idejét.

A SiteGround hátrányai

Egyetlen webtárhely-szolgáltató sem tökéletes, és van néhány hátránya, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt úgy dönt, hogy a SiteGround-ot használja webes hostként..

Adattárolási korlátozások

Az első negatív dolog az, hogy meglehetősen alacsony felső határuk van az Ön webhelyén tárolt adatok mennyiségére.

Ezeknek a korlátozásoknak kétségkívül jó okai vannak. Minél több adatot tárolnak az ügyfelek a megosztott tárhelyszervereken, annál valószínűbb, hogy lassú töltési és kiszolgálói válaszidőket tapasztalnak meg.

Azonban azoknak az embereknek, akiknek kép- vagy videofelvételeket tartalmazó webhelyük van, problémát jelenthet a tárolási korlátozások. A legkisebb végponttól a 10 GB-ig a legmagasabb szintű 30 GB-ig terjedhetnek. A legtöbb szöveges webhelynél ez elég lehet.

Az egyetlen megoldás erre a kérdésre az, ha a lehető legjobban kitalálja, mennyi tárhelyre lesz szüksége a webhely működésének fenntartásához, majd megnézheti, hogy az egyik terv képes-e kielégíteni a tárolási igényeket.

 • Üzembe helyezés: 10 GB tárhely (rendben van a legtöbb nem CMS / nem WordPress alapú webhelyhez)
 • GrowBig: 20 GB tárhely (rendben a WordPress / Joomla / Drupal által vezérelt webhelyek számára)
 • GoGeek: 30 GB tárhely (rendben az e-kereskedelem, valamint a WordPress / Joomla / Drupal által vezérelt webhelyek)

Erőforrás-túlhasználat

Van valami, amit havi havi juttatásnak hívnak, „CPU másodperc számlánként”. Alapvetően ez korlátozza az Ön webhelyének havonta felhasználható erőforrásait. A lehetséges probléma az, ha rendszeresen túllépi ezt a korlátot, akkor a következő hónapra felfüggesztheti webhelyét, amikor a havi juttatás visszaáll.

készlet felhasználás

A terv részleteiben felvázolják a havi erőforrás-korlátokat:

 • StartUp: Alkalmas: ~ 10 000 látogatás havonta
 • GrowBig: Alkalmas ~ 25 000 látogatás havonta
 • GoGeek: Alkalmas ~ 100 000 látogatás havonta

Ugyanakkor tisztában kell lennie azzal, hogy a túlzott felhasználás befagyasztása jóval a GoKeek terv 100 000 látogatási korlátja alatt történhet. Tehát ha webhelye jelentős forgalmat vonz, mondjuk, több mint 3000 látogató naponta, akkor a GoGeek terv valószínűleg nem fog működni az Ön számára.

Azt állítanám, hogy ha naponta több ezer látogató érkezik a webhelyére, akkor teljes mértékben távol kell maradnia a megosztott tárhely-tervektől, mivel jobban jár a felhő-tárhely vagy a VPS-terv (sokkal több erőforrással érkeznek).

tervek & Árak

Három különböző tervet kínálnak a megosztott tárhelyszolgáltatásukhoz; Startup, GrowBig és GoGeek.

SiteGround indítási terv

webhely indítási terv felülvizsgálata

Az Indítási terv havi 3,95 dollárral kezdődik.

 • Csak az 1. host webhely
 • ~ 10 000 havi látogatás
 • 10 GB-os webhely
 • Nélkülözhetetlen funkciók:
 • SSD tárolás
 • Ingyenes telepítés & telephely átadása
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 99,9 százalékos üzemidő garancia
 • 24 órás műszaki támogatás
 • Korlátlan sávszélesség, e-mailek, adatbázisok
 • Ingyenes SSL & HTTP / 2
 • Ingyenes napi mentések
 • Ingyenes CloudFlare CDN
 • Csak a SuperCacher statikus gyorsítótárazása
 • PHP7 + OpCache
 • WordPress & Joomla eszközök
 • cPanel & SSH hozzáférés

A StartUp egy fantasztikus kezdő szintű terv kezdőknek, de csak egy webhelyet üzemeltethet ezzel a tervvel.

SiteGround GrowBig terv

webhelytérkép növekedési terv felülvizsgálata

A StartUp tervben kapott standard funkciókon túl a GrowBig terv prémium WordPress gyorsítótárazást, prémium támogatást, napi biztonsági mentéseket, valamint prémium helyszíni biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatást biztosít. A Wildcard SSL tanúsítványának első éve szintén ingyenes.

A GrowBig terv havi 5,95 dollárral kezdődik.

 • Korlátlan számú webhelyet üzemeltet
 • ~ 25 000 havi látogatás
 • 20 GB-os webhely
 • Minden nélkülözhetetlen + prémium szolgáltatások:
 • SuperCacher dinamikus & memcache gyorsítótár
 • 30 napi mentés
 • Prioritási támogatás
 • SSD tárolás
 • Helyettesítő karakter SSL tanúsítvány
 • biztonsági mentés & helyreállítási szolgáltatás
 • 2x szerver erőforrások
 • 2x adatbázis-erőforrások
 • 2x e-mail erőforrások

A GrowBig az a terv, amelyet ajánlom regisztrálni. Több webhelyet üzemeltethet, és több mint kétszeres erőforrást kap (ami gyorsabban tölti be a webhelyet), mint a StartUp terv.

SiteGround GoGeek terv

siteground gogeek terv felülvizsgálata

A GoGeek tervvel a StartUp és a GrowBig tervek összes előnye, plusz geeky szolgáltatás és négyszer több erőforrás élvezhető a StartUp tervhez képest.

A GoGeek terv havi 11,95 dollárban kezdődik.

 • Korlátlan számú webhelyet üzemeltet
 • ~ 100 000 havi látogatás
 • 30 GB-os webhely
 • Minden nélkülözhetetlen & prémium + geeky jellemzői:
 • SuperCacher dinamikus & memcache gyorsítótár
 • Kattintson egy kattintással a WordPress szakaszra
 • SG-Git a lerakat létrehozásához
 • Előtelepített Git
 • Ingyenes PCI-megfelelés
 • Prémium biztonsági mentés & helyreállítási szolgáltatás
 • 4x szerver erőforrások
 • 4x adatbázis-erőforrások
 • 4x e-mail erőforrások

A GoGeek terv erősen forgalmazott vagy erőforrás-igényes webhelyekre vonatkozik. 4x gyorsabb kiszolgálókkal érkezik, mint a StartUp hosting tervei.

hosting árak

Hosting terv összehasonlítása

Melyik tervet kell kapnom? Ez a szakasz célja, hogy segítsen kideríteni …

A fő különbség a tervek között az, hogy a Üzembe helyezés csak 1 webhelyet üzemeltethet. GrowBig több kiszolgáló erőforrással jár (= a webhely gyorsabban betöltődik), prioritási támogatást, 30 napi biztonsági másolatot kap (a StartUp használatával csak 1 helyett) és dinamikus gyorsítótárazást (csak a statikus gyorsítótárazás helyett a StartUp-val).

Az GoGeek A terv négyszer több szerver erőforrással jár, és létrehozhat egy átmeneti webhelyet. Prémium szintű webhelymentési és -helyreállítási szolgáltatásokat, valamint ingyenes PCI-kompatibilitást kap.

Szeretné tudni, hogy mi a legfontosabb különbség a StartUp, a GrowBig és a GoGeek csomag között?

Itt van egy összehasonlítás StartUp vs. GrowBig terv, és GrowBig vs GoGeek terv.

A SiteGround StartUp, GrowBig és GoGeek tervei mind kedvező áron készülnek, de a drágább tervek több szerver erőforrást tartalmaznak.

SiteGround StartUp vs. GrowBig Review

Az összes SiteGround hosting terv megfizethető áron működik, de a StartUp terv a legolcsóbb ajánlat. Ez a belépési szintű terv, és a programhoz tartozik a legkevesebb erőforrás és szolgáltatás. A StartUp terv véleményem szerint a legmegfelelőbb azok számára, akiknek csak egy weboldalra van szükségük, például egy személyes vagy kisvállalkozási webhelyre vagy blogra..

Az egyik legfontosabb különbség az StartUp és a GrowBig terv között az, hogy a korábbi tervnél vagy csak egy webhelyet fogadhatott el (a GrowBig tervvel korlátlan számú webhelyet üzemeltethet). Ha egy webhelyen több webhelyet kíván futtatni, akkor a StartUp tervnek nem kell lennie.

Ezzel szemben a GrowBig terv jobban megfelel a WordPress-t használó kisvállalkozások tulajdonosai és bloggerei számára, mert kapsz Kétszer több szerver erőforrás és még sok más funkció a StartUp tervhez képest.

A GrowBig lehetővé teszi több webhelyet üzemeltet, használja a Supercacher statikus, dinamikus és memcache gyorsítótárazási technológia (a StartUp csak statikus szolgáltatást kínál), és kapsz egy ingyenes helyettesítő SSL tanúsítvány. A StartUp terv hiányzó másik funkciója a biztonsági mentés és visszaállítás. A GrowBig terv jön alapvető biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatások.

Egy másik lényeges különbség az, hogy a StartUp tervvel csak a GrowBigéhez képest szokásos támogatást kapsz prémium támogatás. Tehát ha úgy gondolja, hogy szüksége lesz egy kis kézfogásra a barátságos, gyors és hozzáértő támogató csapattól, akkor a GrowBig tervet kell választania..

webhelytérkép növekedési terv felülvizsgálata

Fontolnia kell a GrowBig terv választását, ha:
 • Szeretne egynél több webhelyet üzemeltetni a tárhely-fiókjában
 • Kétszer több szerver erőforrást (például egy gyorsabban betöltő webhelyet) szeretne
 • 30 napi biztonsági másolatot szeretne a StartUp használatával kapott napi biztonsági másolat helyett
 • Prémium támogatást szeretne, a StartUp-hez tartozó szabványos támogatás helyett
 • 20 GB-os webtárhelyet szeretne a StartUp-hez tartozó 10 GB-os helyett
 • Hozzáférést szeretne kapni az alapvető biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatáshoz
 • Statikus, dinamikus és memcache-gyorsítótárazást szeretne, nem pedig csak a StartUp-hez tartozó statikus gyorsítótárazást
 • Ingyenes helyettesítő SSL tanúsítványt akar az első évre

SiteGround GrowBig és GoGeek Review

Az egyik legfontosabb különbség a GrowBig vs GoGeek terv között az extra kiszolgáló erőforrások, amelyek csak az utóbbival érkeznek. A GoGeek jön 4x több szerver erőforrás és kevesebb felhasználó osztja meg a szerver erőforrásait. Ez azt jelenti, hogy gyorsan betöltő webhelyet kap, amikor a GoGeek-tervet választja.

A tervek közötti másik különbség a további „geeky” funkciók, amelyeket csak a GoGeek tervvel kapsz. Az egyik ilyen tulajdonság helymeghatározó környezetek, amely lehetővé teszi az élő webhely másolását vagy az új kód és tervek tesztelését, mielőtt a változtatásokat az élő webhelyen közzéteszi. Egy másik jellemző Git, ami előre telepítve van amely lehetővé teszi a webhely tárolóinak létrehozását.

Végül a GoGeek jön velük prémium webhely biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatások, és ingyenes PCI-megfelelés hogy segítsen megvédeni e-kereskedelmi webhelyét.

siteground gogeek terv felülvizsgálata

Fontolnia kell a GoGeek-terv választását, ha:
 • Szeretne négyszer több szerver erőforrást (azaz egy gyorsan betöltő webhelyet) és kevesebb felhasználót, akik megosztják a szerver erőforrásait
 • Átmeneti környezeteket szeretne, így másolja az élő webhelyet, vagy tesztelje az új kódot és a kialakítást, mielőtt közzéteszi a változásokat az élő webhelyen
 • 30 GB-os webtárhelyet szeretne a GrowBig-hez tartozó 20 GB-os helyett
 • Ingyenes PCI-megfelelést szeretne, hogy az e-kereskedelmi webhely teljes mértékben megfeleljen a PCI-nek
 • Előre telepített Git-et szeretne, hogy a webhelyén tárhelyeket hozzon létre
 • A GrowBig alapszolgáltatás helyett prémium szintű biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatást szeretne

Melyik fogadási terv a legmegfelelőbb az Ön számára?

Most már tudja, milyen terveket kínálnak, és remélhetőleg jobban megválasztja az igényeinek legmegfelelőbb megosztott tárhely tervet. Ne feledje, hogy később bármikor frissíthet magasabb szintre.

Saját tapasztalataim alapján itt van az Ön ajánlása:

 • Javaslom, hogy jelentkezzen be az StartUp tervre, ha egyszerű futtatni szándékozik statikus vagy HTML oldal.
 • Azt javaslom, hogy jelentkezzen be a GrowBig tervre (ezt a tervet használom), ha a WordPress, Joomla vagy bármely CMS-alapú webhely.
 • Azt javaslom, hogy jelentkezzen be a GoGeek tervre, ha egy e-kereskedelmi webhelyen, vagy ha szüksége van WordPress / Joomla rendezvényre és Git-re jellemzők.

SiteGround GYIK

Itt válaszokat talál a leggyakoribb kérdésekre.

Mi a SiteGround.com?

A SiteGround egy olyan webtárhely-szolgáltató, amely számos szolgáltatást kínál, a megosztott tárhelytől, a felhő-tárhelytől, a WordPress-tárhelytől, a VPS-től és a viszonteladói tárhelytől a dedikált szerverekig és a vállalati tárhelyig. A SiteGround-et 2004-ben alapították, és világszerte több mint 800 000 domain nevet üzemeltet. A társaság független tulajdonban van (a SiteGround NEM az EIG tulajdonában van), székhelye Bulgáriában, Szófiában található, és adatközpontokkal rendelkezik Chicagóban, Londonban, Amszterdamban és Szingapúrban. Nekik van AB besorolása a BBB-től. A hivatalos weboldal a www.siteground.com. További információ a Wikipedia oldalukon található.

Van-e a SiteGround pénz-visszafizetési garancia??

Igen. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Az első 30 napon belül lemondhatja szolgáltatását, és teljes visszatérítést kap. A pénz-visszatérítési garancia nem terjed ki a domain nevekre, a felhőre vagy a dedikált szerver tárolására.

Milyen fizetési módokat fogad el a SiteGround?

Elfogadják a hitelkártyákon keresztül történő fizetéseket, mint például a Visa és a MasterCard, és akár PayPal-ban is fizethetnek (azonban a PayPal fizetési kapcsolatának megszerzéséhez támogatást kell igénybe venni). A kifizetéseket egy, két vagy három évre lehet előre fizetni. Havonta is fizethet, de havi fizetés esetén telepítési díjat számít fel.

Meg kell választanom az adatközpont helyét?

Igen, feliratkozáskor kiválaszthatja a kívánt adatközpont helyét. Adatközpontok vannak Chicagóban, Londonban, Amszterdamban és Szingapúrban.

A SiteGround ingyenes webhely-migrációt kínál??

Igen, egy meglévő webhelyet ingyenesen vándorolnak az Ön számára, függetlenül attól, hogy mekkora vagy nagy webhelyed van. És leállás nélkül megteszik. Webhely-migrációs szolgáltatásaik minden típusú webhelyet tartalmaznak, beleértve a WordPress és a Joomla által üzemeltetett webhelyeket. A webhely migrációs kérelmét az ügyfél területén nyújtja be. Ha további segítségre van szüksége, 24 órás támogatást nyújtanak a webhely gyors és gyors működéséhez.

A SiteGround készít biztonsági másolatot a webhelyemről?

Igen, a StartUp terv napi egy webhelyről készít biztonsági másolatot, a GrowBig és a GoGeek tervek pedig napi 30 biztonsági másolatot készítenek a webhelyről. A GrowBig és a GoGeek egy kattintással helyreállítási szolgáltatással is rendelkezik. A cPanel segítségével bármikor létrehozhat manuális biztonsági másolatot.

Mi a SiteGround rendelkezésre állási ideje??

A SiteGround garantálja a 99,99% -os rendelkezésre állást. Ha ezt nem nyújtják be, számla jóváírást nyújtanak Önnek. Az üzemidőt az ügyfél területén belül is megfigyelheti.

Hogyan léphetek kapcsolatba a webhely támogatásával?

Ha bármilyen problémája merül fel a webhelyével kapcsolatban, vagy számlázásra vagy számlázási segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot velük 24/7. Új fiókbeállítási segítséget, ingyenes webátutalást és folyamatos segítséget nyújtanak bármikor e-mailben / jegyekkel (10 perc válaszidő), élő csevegéssel (azonnali válaszidő) vagy telefonon (azonnali válaszidő). Telefonszámuk 1.866.605.2484 (USA), 44.800.8620379 (Egyesült Királyság), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Spanyolország) vagy 1.800.828.9231 (a világ többi része)..

A SiteGround kínál SSL és CDN szolgáltatásokat?

Igen. Minden tervhez tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány. A StartUp terv tartalmaz egy ingyenes Let’s Encrypt SSL-t, míg a GrowBig és GoGeek tervek ingyenes Wildcard SSL tanúsítvánnyal rendelkeznek. A CloudFlare ingyenes CDN-je szintén szerepel az összes tervben.

A SiteGround alkalmas a WordPress tárhelyére?

Igen. Minden tervhez tartozik a teljesen kezelt WordPress-tárhely, amely automatikus WordPress-alapú frissítéseket és javításokat, automatikus WordPress-telepítést a fiókbeállításra, olyan funkciókat, mint a SuperCacher gyorsítótárazó plugin, a webhelykészítés és a 100% -ban ingyenes webhelyátviteli szolgáltatás.

Az egésznek a tetejébe. Voltak két éven át egymás után szavazott az # 1 WordPress gazdagépen most (a 2017. évi közvélemény-kutatás első helyezettje és a WPhosting Facebook-csoport 2016. évi első szavazása). És elismerten alkalmazzák különböző országokban, például Ausztráliában és az Egyesült Királyságban.

Van-e a SiteGround szilárdtestalapú meghajtókkal (SSD-k)?

Igen. Minden terv SSD-vel érkezik. Az SSD az NGINX, a PHP7 és a HTTP / 2 mellett gondoskodik arról, hogy webhelye nagyon gyorsan betöltődjön.

Szükségem van az SG Site Scanner-re?

Ha további védelmet szeretne. Az SG Site Scanner (korábban HackAlert néven) a Sucuri tápellátásából származik, és egy prémium malware-felismerő és korai figyelmeztető rendszer, amely segít megvédeni a webhelyet, és évi 19,80 dollárba kerül..

A SiteGround vélemények a Redditről és a Quoraról megbízhatók?

Igen, a Quora és a Reddit egyaránt jó hely a valós emberek és az ügyfelek véleményeinek elolvasására. Jó SiteGround véleményeket találhat a Reddit és a Quora webhelyen. Olvasásokat is olvashat a Yelp és a TrustPilot webhelyen.

Mi a legjobb SiteGround alternatíva??

A SiteGround az a webgazda, amelyet ezen a webhelyen használok, és ez az a web hosting cég, amelyet ajánlom. De ha webes gazdagépeket keres (amit javasolok neked), és jó alternatívákat keres a SiteGround számára, akkor itt található a versenytársaim listája. Úgy gondolom, hogy a SiteGround legjobb alternatívái az A2 Hosting (nagyjából azonos funkciók, de valamivel gyorsabb / jobb szerversebességű technológiákat kínálnak) és az InMotion Hosting (ismét nagyjából ugyanazok a szolgáltatások, de ingyenes domain névvel és 90 napos visszatérítési politikával járnak) ). A Bluehost szintén egy nyilvánvaló SiteGround alternatíva, itt található a Bluehost áttekintése

Hol találok egy SiteGround kuponkódot?

Nem fog találni egyet, mert nincs lehetőségük promóciós kód megadására. Tehát ha online talált egy SiteGround kuponkódot, akkor ez egy hamis kód. Különböző promóciókat is tartanak (általában nagyobb ünnepek alatt, mint például a Fekete Péntek), mivel ez az egyetlen alkalom, amikor promóciókat és kedvezményes árakat kínálnak..

Mennyibe kerül a SiteGround tárhely??

A SiteGround három megosztott tárhely-tervet kínál, a legolcsóbb terv Üzembe helyezés 3,95 dollár, GrowBig havi 5,95 USD és GoGeek havonta 11,95 USD. 4 felhő-tárhely-tervezéssel is rendelkeznek. Az Belépés A terv havi 80 dollár, Üzleti havonta 120 USD, Business Plus havonta 160 USD, és Szupererő havonta 240 dollár. Látogasson el ide a saját webhelyükre, hogy többet megtudjon terveiről és funkcióiról.

A SiteGround jó hosting cég?

Kínálnak megosztott tárhelyet, WordPress tárhelyet, WooCommerce tárhelyet, felhő tárhelyet, dedikált szerverek és vállalati tárhely-terveket. A SiteGround webtárhelyét „gondosan készítették”, hogy biztosítsák a maximális szerversebességet, a páratlan biztonságot, valamint a napi 24 órás gyors és szakértői támogatást. Íme a fő ok, amiért a SiteGround egy jó internetes házigazda, amellyel feliratkozhat.

Sebesség és rendelkezésre állás

Minden web hosting terv a legújabb sebességű technológiákkal, például a SSD meghajtók, NGINX, HTTP / 2, PHP7 és ingyenes Cloudflare CDN. Más szavakkal, ha velük együtt üzemelteti webhelyét, akkor ez szupergyorsan betöltődik!

Hosting biztonság

Komolyan veszik a biztonságot, és olyan egyedi biztonsági megoldásokat kínálnak, mint például ingyenes napi biztonsági mentések és helyreállítások, rosszindulatú programok ellenőrzése, DDOS-védelem és SSL-tanúsítványok. Hozza ki a legjobb biztonsági és biztonsági szolgáltatásokat a házon belüli tech-megoldásaikkal!

WordPress

Könnyű használatot kínálnak kezelt WordPress tárhely minden tervükön, ami azt jelenti automatikus WordPress központi frissítések és javítás, automatikus WordPress telepítés a fiók beállításához, valamint olyan szolgáltatásokkal, mint a SuperCacher gyorsítótárazási plugin, webhely-készítés és 100% -ban ingyenes webhelyátviteli szolgáltatás. Emellett felügyelt WooCommerce tárhelyet kínálnak PCI-kompatibilis szerverekre is. Nem csoda, hogy a WordPress.org támogatja őket!

Támogatás

Ők vezetnek az iparágban új számla fedélzeti segítség, ingyenes webátutalás és folyamatos segítség és támogatás bármikor telefonon, csevegőn vagy e-mailben. Nem csoda, hogy következetesen közel 100% -os vevői elégedettséget érnek el!

Szóval .. Ajánlom a SiteGround-t?

Igen – nagyon ajánlom a SiteGround alkalmazást.

Különösen akkor, amikor most már a SiteGround-et használom (a GrowBig tervben vagyok). Mert emlékszem, nem nagyon régen úgy döntöttem, hogy átadom nekik ezt a webhelyet.

Nagyon megfizethető és megbízható web hosting szolgáltatást kínálnak az Ön webhelyére.

Van nekik iparágvezető és lenyűgöző üzemidő, gyors kiszolgálók, erős biztonsági szolgáltatások és kiváló ügyfélszolgálat amelyek a visszapillantó tükörben hagyják a versenyt.

Véleményem szerint azokat a néhány hátrányt, amelyek alapján kiválasztják őket internetes házigazdanak, jóval meghaladja a felső oldal.

Feltéve, hogy webhelye nem haladja meg az erőforrás-korlátokat, biztos lehet benne, hogy webhelye gyorsan betöltődik, elérhető lesz, amikor szüksége van rá, és biztonságosan megvédi adatait és a látogatók adatvédelmét..

Ha még mindig a kerítésen ülsz a SiteGround-ről, akkor vegye igénybe őket 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy „kipróbálhatja őket”, és ha nem boldog, akkor visszatéríti pénzét.

A SiteGround kiváló tárhelyet kínál , amely tele van extra funkciókkal, és általában nem a legolcsóbb internetes házigazda.

Ennek ellenére ára jelenleg egyezik a vállalkozás legolcsóbb vendéglátó versenytársaival (csupán havi 3,95 dollárról, havi 11,95 dollárról).

2018. NOVEMBER frissítés: Én már nem használom a SiteGround szolgáltatást a webhely üzemeltetésére. Most a Cloudways-nél vagyok. Nem voltam elégedett a SiteGround-rel vagy bármi mással, csak az, hogy a Cloudways jobban képes kezelni a teljesítményt, mivel ez a webhely folyamatosan növekszik.

FTC nyilvánosságra hozatala: Annak érdekében, hogy a lehető legolcsóbb árat kapja meg, jutalékot fog keresni, ha úgy dönt, hogy a SiteGround áttekintő linkeim alapján vásárolja meg.

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja Havonta 3,95 USD (lefelé Havonta 11,95 USD).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map