Servebolt áttekintés

Fontos a gyorsan betöltő webhely. Te és mindenki más tudja ezt. Belép Servebolt. Teljes mértékben menedzselt internetes házigazda, nagy hangsúlyt fektetve a méretezhetőségre, a biztonságra és a szolgáltató vagy hihetetlenül gyors webtárhely!


A webhelyéhez használt web hosting szolgáltatás az egyetlen legkritikusabb tényező, amely meghatározza, hogy a webhely milyen gyorsan (vagy lassan) töltődik be. Ez a Servebolt áttekintés mindent megad, amit tudnia kell, mielőtt feliratkozik erre a kezelt internetes házigazdara.

Tehát ha akár webhelyet épít, vagy a meglévő webhelyét új webtárhelyre köti át, akkor valószínűleg gyorsra is tölti, ugye! Mivel webhelyének betöltési ideje befolyásolja a felhasználói élményt, az átváltási arányokat és a SEO-t.

A Google egyik tanulmánya azt találta, hogy a visszafordulási arány 32% -kal növekszik, ha az oldal betöltési ideje 3 másodpercre növekszik; 90%, ha 5 másodpercig tart a betöltés; 106% 6 másodpercig; és 123% 10 másodpercig. Ez azt jelenti, hogy csak néhány másodperc van arra, hogy meggyőzze webhely látogatóját az Ön webhelyén maradásáról.

Nagy teljesítményű web hosting megoldás, amely garantálja a gyors weboldal sebességet Servebolt. Ez a web hosting szolgáltatás filozófiája egy sorban foglalható össze: „Ne szállítson teherautót húzóversenyre”.

Mi a Servebolt??

A Servebolt felügyelt felhő-tárhely-szolgáltató.

Minden, a Servebolt által üzemeltetett webhelyet Bolt ™ táplál, amely egy tárolója az Ön webhelyének, és tartalmazza az összes beállítást, tárolást és műszaki környezetet.

A Bolt ™ ️ egy olyan konténer, amely felelős az Ön webhelyének tárolásáért. A Bolt ™ meghatározza a tárolást, a beállításokat és a műszaki környezetet. A vállalat parancssori eszközöket, támogatást nyújt az SSL, SSH, Git és SFTP tanúsítványokhoz, és hihetetlenül gyors adatbázist is kínál..

mi a servebolt

Az adminisztrációs panelt használja a csavarok ™ ️ kezeléséhez, amelyek biztonsági másolatot használnak. A Servebolt az egyik legeredményesebb szolgáltató a sebesség és teljesítmény szempontjából. A társaságot 2014-ben Erlend és Hans Kristian Raske Sider néven alapította. A Servebolt ma globális, irodái Svédországban, Norvégiában és Hollandiában vannak. Ha van egy nagy webhelye, sok tartalommal és nagy forgalommal, ez kiváló lehetőség.

servebolt cms típusok

A Servebolt tárhely-platformját kifejezetten arra tervezték, hogy a WordPress-webhely rendkívül gyorsan futjon mind az első, mind a hátsó oldalon. A fejlesztők értékes időt takarítanak meg a WP-Developers eszközkészletnek köszönhetően. A CMS platformok széles választéka támogatott, ideértve:

A Servebolt támogatja: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce és CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Invision Community

Tesztelje a Servebolt-t egy 100% ingyenes próbaverzióval! Könnyen mozgatható, és ők ingyen megteszik érted!

Servebolt sebesség

A Servebolt felhőplatformját a sebesség érdekében hozták létre. Legfeljebb hatszor nagyobb sebességet fog kapni, mint sok Servebolt versenytársával. A tárhelysebességgel kapcsolatos problémákat a hardver, a szoftver és a hálózatépítés kombinációjával oldottuk meg. A Servebolt Linux optimalizálja a processzor sebességét. Minden processzor tartalmaz Hyperthreading-ot. Ez az oka annak, hogy a processzorok lehetővé teszik, hogy gyorsabban és egyidejűleg több feladaton dolgozzon. A gyorsabb hálózatépítésbe beletartozik az Infiniband a gyors adatátvitelhez a hálózati számítógépek között.

támasztó csavar sebessége

A Servebolt felelõs Linux disztribúciójának fejlesztéséért és karbantartásáért. Minden szintet úgy optimalizáltak, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy maximális sebességet kap a Servebolt felhőben. A rendkívüli sebesség az egyik legfontosabb ok, amiért a Servebolt áttekintése kiváló. A vállalat emellett saját PHP és MariaDB verziókkal is rendelkezik, hogy javítsa a WordPress webhely teljesítményét. A tárhelycsomag korlátlan sávszélességet tartalmaz.

mi a csavar

A Servebolt szakértői csoporttal rendelkezik, hogy segítsen skálázni és kezelni a webhely forgalmát. A szakértők segítenek a helyes döntések meghozatalában annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt kapja. A Cloud helyeket stratégiailag elhelyezték, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legalacsonyabb-e. A Servebolt Cloud teljes mértékben felszabadítja csapatát más területeken. A Servebolt kiválóan használható fejlesztők számára, könnyen használható, felhasználóbarát és ideális, ha nincs tapasztalata.

 • WordPress gyorsítótár
 • WordPress Multisite
 • Git-integráció
 • Terhelés elosztás
 • GZIP tömörítés
 • Képoptimalizálás (ehhez nem kell további plugineket letölteni!)

Amikor kiválasztja a tárhelyi tervet, kiválaszthatja a Felhő régiót, hogy biztosítsa a lehető leggyorsabb sebesség elérését.

Tesztelje a Servebolt-t egy 100% ingyenes próbaverzióval! Könnyen mozgatható, és ők ingyen megteszik érted!

Servebolt Uptime és Downtime

Ön már tudja, hogy a leállások negatív hatással vannak az alsó sorra. Az állásidő kritikus lesz, ha pénzt keres a termékek reklámozásával vagy eladásával az Ön webhelyén. Ha nem ismeri az aktuális üzemidőt, a Servebolt egy ingyenes eszközt kínál az üzemidő ellenőrzésére. A Servebolt üzemeltetési ideje rendkívüli. Néhány hónap átlaga 100 százalék. 2019-ben az éves átlag 99,99 százalék volt. Annak biztosítása érdekében, hogy eléri az optimális profitpotenciált, webhelyéhez a lehető legjobb rendelkezésre állás szükséges.

Servebolt biztonság

A biztonságot a Servebolt nagyon komolyan veszi. Ez az oka annak, hogy a teljes platformot a legmagasabb szintű csúcstechnológiával hozták létre. Soha nem kell aggódnia a Servebolt biztonságával. AppArmor használatával minden szerver biztonságos. A vállalat számos további intézkedést is alkalmazott a legmagasabb szintű biztonság érdekében. A Servebolt minden nap 24 órában figyel minden kérdést. A vállalat folyamatosan javítja és frissíti az összes legújabb biztonsági frissítést.

A Servebolt és a Cloudfare hivatalos partnerek. A Servebolt partnerségeket alakított ki további cégekkel, ideértve a Blix Solutions a szerver által fogadott összes forgalom figyelésére. Minden rosszindulatú tevékenység blokkolva van, mielőtt bármilyen kárt okozna a vállalatának. Számos SSL tanúsítványt kapunk Önnek. A tényleges tanúsítványok a követelmények összetettségétől függenek. A tanúsítványok a következőket tartalmazzák:

 • Az összes domain (beleértve az átmenetet, tesztelést is) ingyenes SSL-t kap.
 • Titkosítsuk a tanúsítványokat ingyenesen.
 • Az önaláírt SSL-tanúsítványok ingyenesek.
 • A proxy CDN-k SSL-t kapnak.

Tesztelje a Servebolt-t egy 100% ingyenes próbaverzióval! Könnyen mozgatható, és ők ingyen megteszik érted!

Servebolt előnyei és hátrányai

Servebolt profik

 • Szupergyors webtárhely.
 • Ingyenes migráció a webhelyre (próbafiókok esetén is).
 • 99,9% üzemidő garancia.
 • Egyéni Linux verem.
 • Nincs szükség Memcached-re vagy Redis-re.
 • Ön választja ki a PHP verziót.
 • A biztonsági másolatokat 30 napos ideig tárolja.
 • Napi rendszeren kívüli biztonsági mentések.
 • Szerver alapú gyorsítótár.
 • Egyéni kezelőpanel.

Servebolt Hátrányok

 • Nem olcsó. Sokkal drágább, mint más kezelt tárhelyszolgáltatóknál, például a WP Engine és a Kinsta.

Szerverbolt tervek

A Servebolt széles választékot kínál a választható tervek közül, beleértve az ingyenes próbaverziót is. A terv kiválasztásakor fontos meghatározni webhelyének méretét és az általa megszerzett (vagy várhatóan megjelenő) oldalmegtekintéseket. Ez sok pénzt takaríthat meg, főleg ha a Servebolt-ot választja webes hostnak.

Ha olyan kis WordPress-webhelyet futtat, amely nem igényel sok ilyen tárhelyet, akkor a legjobb, ha tartózkodik az alacsonyabb teljesítményű tervek egyikében. Ha nagyobb webhelyet üzemeltet, amely több ember és szerver erőforrást igényel, és növekvő forgalmi és szolgáltatási igényeket élvez, akkor a Servebolt vállalati tervei nagyobb tárhelyet és még testreszabott tervet kínálnak az Ön igényeihez igazodó költséggel.

Servebolt árazási tervek

Tesztelje a Servebolt-t egy 100% ingyenes próbaverzióval! Könnyen mozgatható, és ők ingyen megteszik érted!

 • Belépés: Az ön költsége havonta 39 USD, egy webhely, 1 GB tárhely és legfeljebb 250 ezer oldalmegtekintés mellett.
 • Rendkívül kicsi: Az Ön költsége havi 69 USD egy webhelyért, 2 GB tárhelyért és legfeljebb 400 000 oldalmegtekintésért.
 • Kezdő: Az Ön költsége havi 99 USD három webhelyre, 4 GB tárhely és legfeljebb egymillió oldalmegtekintés.
 • Kicsi: Az Ön költsége havi 189 USD három webhelyre, 8 GB tárhely és legfeljebb egymillió oldalmegtekintés.
 • Közepes: Az Ön költsége havi 349 USD 5 webhelyen, 16 GB tárhelyen és legfeljebb egymillió oldalmegtekintésen.
 • Nagy: Az Ön költsége havi 549 USD 7 webhelyen, 32 GB tárhelyen és legfeljebb egymillió oldalmegtekintésen.
 • XL: Az Ön költsége havi 749 USD 15 webhelyre, 64 GB tárhelyre és legfeljebb két millió oldalmegtekintésre.
 • XXL: Az ön költsége havi 1 409 USD 20 webhelyre, 128 GB tárhely és legfeljebb két millió oldalmegtekintés.

Használhatja az ingyenes próbaverziót a Bolts ™ teszt létrehozásához, hogy meghatározzák, hogyan működik a Servebolt. Az induló vállalkozásokat felkínálják a korai stádiumú indítási programra, amely a Servebolt tárhely-terveinek felét biztosítja egy évre, ingyenes teljesítményértékelés mellett.

Servebolt áttekintés: Összegzés

servebolt áttekintés

A Servebolt a nagy teljesítményű, kezelt web hosting következő szintjén helyezkedik el. Válassza a Servebolt alkalmazást, vagy csak ingyen próbálja ki, és tapasztalja meg a sebességet, amelyet még soha nem látott.

A Servebolt kiváló sebességet, nagyszerű ügyfélszolgálatot és csúcstechnológiát kínál. A magasabb költségek ellenére (ez nem a SiteGround vagy a Bluehost megosztott tárhely) a beruházás megéri a pénzt, mert a hosting kivételes. Ez a Servebolt áttekintés legalább a szolgáltatás kipróbálását ajánlja.

Tesztelje a Servebolt-t egy 100% ingyenes próbaverzióval! Könnyen mozgatható, és ők ingyen megteszik érted!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map