Névgömb vs Bluehost

Fej-fej mellett Namecheap Vs Bluehost a web hosting összehasonlítása olyan fontos funkciókkal, mint például a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más – annak érdekében, hogy eldönthesse, mielőtt feliratkozik egy ilyen web hosting szolgáltatóra.


Összesített pontszám

Namecheap

Összesített pontszám

Bluehost

Bluehost az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb internetes házigazda az interneten. A Bluehost nem csak a miénk, hanem a professzionális bloggerek százainak választása és ajánlása.

Több mint 2 millió webhelyet tárolnak adatközpontjaikban, szerte a világon. Akár egy kis kerékpárüzlettel rendelkezik Ausztráliában, akár többmillió dolláros üzlettel a világ minden tájáról érkező ügyfelekkel, a Bluehost a legjobb osztályú támogatást és az online üzleti méretarányításához szükséges összes szolgáltatást nyújtja Önnek..

Habár Namecheap elsősorban népszerű domain névregisztrátorként ismertek, megfizethető web hosting szolgáltatásaikról is ismertek.

A Bluehost-szal ellentétben a Namecheap elsősorban domain név szolgáltató, de ez nem teszi őket kevésbé internetes gazdagéppént. A Bluehost web hosting szolgáltatásai bármilyen formájú és méretű vállalkozásnak megfelelnek, és könnyen skálázhatók.

Az is kissé érdekes, hogy az A Bluehost erősebb márkával rendelkezik igény, mint a Namecheap, mivel egyre többen keresnek a Bluehostra a Google-on.

névbiztos vs bluehosthttps://trends.google.com/trends/explore?date=2018-01-01%202018-12-31&geo = US&q = Namecheap, Bluehost

Namecheap vs Bluehost összehasonlítás

Bluehost a két webtárhely-szolgáltató egyértelmű nyertese. Tudjon meg többet a Namecheap vs Bluehost-ról az alábbi összehasonlító táblázatban:

csúsztassa jobbra

Namecheap

Bluehost

Ról ről:A Namecheap az egyik piacvezető a domain név regisztrálókban, és rendkívül kedvező árú, megbízható, megbízható webtárhelyet kínál.A Bluehost korlátlan sávszélességet, tárhelyet és e-mail fiókokat kínál tárhelyszolgáltatásokkal. Robusztus teljesítményének, kiváló ügyfélszolgálatának és versenyképes árainak hírnevét képviseli.
Alapították:20001996
BBB értékelés:FA+
Cím:11400 W. Olympic Blvd Suite 200, Los Angeles, CA 90302, Egyesült ÁllamokBluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefonszám:(661) 310-2107(888) 401-4678
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:USA és az Egyesült KirályságProvo, Utah
Havi ár:Kezdve 3,24 dollárt havontaKezdve 2,95 dollárt havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:Igen (csak Ultimate Plan)Igen
Korlátlan e-mail:Igen (csak Ultimate Plan)Igen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%Nem
Pénzvisszafizetési garancia:14 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Attracta SEO Tools, plusz többet tölt be.Keresőmotor benyújtási eszközök. 100 USD-os Google Advertising Credit. 50 dolláros Facebook hirdetési jóváírás. Ingyenes Sárgalapok listája.
A jó: Könnyen kezelhető felület: Eltérően a többi webgazda felülettől, ez az ügyetlen és rendezett, minden opcióját szépen elhelyezi az oldalsávon.
Útmutató videók: Oktatóvideókkal rendelkeznek, amelyek végigvezetik a feladat végrehajtását vagy kezelését a hátsó részben – minden áldás minden kezdő számára.
Olcsó árak: Nem csak élvezheti a csomag teljes csomagjait, de igénybe veheti a szennyeződés olcsó árait is.
Különböző tárhely-tervek: A Bluehost megosztott, VPS, dedikált és felhőalapú tárhelyet kínál, valamint olyan lehetőségeket, mint a kezelt WordPress tárhely, amely rugalmasságot biztosít Önnek webhelyének könnyű méretezéséhez a változó tárhelyigényekhez..
24 órás támogatás: Bármely házigazda legjobb önsegítő erőforrásain kívül a Bluehost igazi gyorshatású szakemberekből álló sereggel rendelkezik, amelyek készen állnak arra, hogy a nap 24 órájában, hétvégén támogatási jegy, forródrót vagy élő chat segítségével.
Jó visszatérítési politika: A Bluehost teljes visszatérítést kap Önnek, ha 30 napon belül lemond, és pro-minősített visszatérítést kap, ha az idő letelte után visszavonja.
A rossz: Nincs telefonos támogatás: Noha a NameCheap nem kínál telefonos támogatást ügyfeleinek, élõ chat-opcióval rendelkeznek sürgõs esetekben. Nincs Uptime garancia: A Bluehost nem nyújt Önnek kompenzációt a hosszabb vagy váratlan leállásért.
Webhelyek migrációs díjai: A versenytársaktól eltérően, a Bluehost további díjakat számít fel, ha át akarja vontatni a már meglévő webhelyeket vagy az OrcPanel-fiókokat..
Összefoglaló:A Namecheap célja, hogy a domainek regisztrálását, tárolását és kezelését viszonylag egyszerű és fájdalommentes folyamattá tegye, mivel az internet megköveteli az emberektől, csakúgy, mint az ellenkezője, ami igaz. Az olyan funkciók, mint például a domain név keresése, továbbítása, az új TLD-k és még sok más felelősek annak biztosításáért, hogy a felhasználók gond nélkül használhassák termékeiket. A tárhely között van a megosztott tárhely, a WordPress tárhely, a viszonteladói tárhely és még sok más.A Bluehost (itt található áttekintés) ismert saját tulajdonú erőforrás-védelmi megoldásáról is, amelyet a megosztott tárhely felhasználók védelmére hoztak létre ugyanazon a szerveren lévő többi valószínűleg visszaélésszerű felhasználótól. Az ügyfelek és a felhasználók telepíthetik az alkalmazást a SimpleScripts segítségével, 1 kattintásos telepítésekkel. Rendelkezésre állnak a VPS és a dedikált tárhely is.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map