Namecheap vs GoDaddy tárhely

Fej-fej mellett Namecheap Vs GoDaddy a webtárhely összehasonlítása olyan fontos jellemzőkkel kapcsolatban, mint a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más – annak érdekében, hogy eldönthesse, mielőtt feliratkozik a következő domain névregisztrátorokra, amelyek web hosting szolgáltatásokat is kínálnak.


Összesített pontszám

Namecheap

Összesített pontszám

Hajrá apu

Hajrá apu a két web hosting szolgáltatás egyértelmű nyertese. Tudjon meg többet a GoDaddy vs Namecheap-ról az alábbi összehasonlító táblázatban:

csúsztassa jobbra

Namecheap

Hajrá apu

Ról ről:A Namecheap az egyik piacvezető a domain név regisztrálókban, és rendkívül kedvező árú, megbízható, megbízható webtárhelyet kínál.A GoDaddy a közelmúltban volt a médiában, különösen a TV-hirdetésekben és a nyomtatott médiában. Tartalmaz domainneveket, valamint felhasználóbarát webtárhelyet, valamint kedvező árú terveket és lenyűgöző rendelkezésre állást.
Alapították:20001997
BBB értékelés:FA+
Cím:11400 W. Olympic Blvd Suite 200, Los Angeles, CA 90302, Egyesült Államok14455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonszám:(661) 310-2107(480) 505-8877
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy, edzés
Adatközpont / szerver helye:USA és az Egyesült KirályságPhoenix, Arizona
Havi ár:Kezdve 3,24 dollárt havontaKezdve 4,99 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan adattárolás:Igen (csak Ultimate Plan)Igen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan e-mail:Igen (csak Ultimate Plan)Igen (kivéve a gazdasági tervet)
Több host domain:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:14 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Attracta SEO Tools, plusz többet tölt be.Prémium DNS-kezelő eszköz (csak Ultimate Plan). Kettős feldolgozási teljesítmény és memória (csak az Ultimate Plan). A DudaMobile automatikusan konvertálja az Ön webhelyét mobilra (minden terv, kivéve a Gazdaságot). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Webhely-gyorsító (csak az Ultimate Plan). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Malware Scanner (csak az Ultimate Plan).
A jó: Könnyen kezelhető felület: Eltérően a többi webgazda felülettől, ez az ügyetlen és rendezett, minden opcióját szépen elhelyezi az oldalsávon.
Útmutató videók: Oktatóvideókkal rendelkeznek, amelyek végigvezetik a feladat végrehajtását vagy kezelését a hátsó részben – minden áldás minden kezdő számára.
Olcsó árak: Nem csak élvezheti a csomag teljes csomagjait, de igénybe veheti a szennyeződés olcsó árait is.
Nagyszerű üzemidő: Azt várhatja el, hogy egy olyan társaság, mint a GoDaddy, az egyik legjobb üzemidővel rendelkezzen az iparban, csak annyit fog adni, hogy annyira hatalmas. De még nem hallottam panaszt a GoDaddy üzemidőjével kapcsolatban. Az Uptime egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket elvár egy webtárhely-szolgáltatótól, és a GoDaddy ezt stílusosan végzi.
Linux és Windows tárhely: A GoDaddy azon ritka host szolgáltatók egyike, akik lehetőséget adnak arra, hogy a Windows, az ipari szabványú Linux operációs rendszer helyett a Windows rendszert használja. Ha rendelkezik ASP.NET weboldalakkal, ez a hely az Ön számára.
Nagyszerű technikai támogatás: Időről időre a web hosting cégek panaszokat kapnak ügyfélszolgálatukról. Legyen szó ismeretek hiányáról vagy hatalmas várakozási időkről, de a GoDaddy ezzel a varázslattal kihúzta egy nyulat kalapjából. Abszolút legjobb ügyfélszolgálatuk van.
Felhasználóbarát: A GoDaddy legnagyobb része az újabb végfelhasználók ötlete alapján épül fel. Az összes eszközük ???? newbie ???? barátságos. Személy szerint szeretem a nendecPanel-t, amelynek ezen a ponton ipari szabványnak kell lennie. Minden, amire szükségem van, kéznél van, és nincs teljesen panaszom az UX-vel kapcsolatban.
A rossz: Nincs telefonos támogatás: Noha a NameCheap nem kínál telefonos támogatást ügyfeleinek, élõ chat-opcióval rendelkeznek sürgõs esetekben. Nem nagy érték: Hacsak nem sikerül elkapnia a GoDaddy-t egy nagy promóciós üzlettel, kissé ideges lesz a fizetett árakon. A GoDaddy alacsonyabb szintű szolgáltatási csomagjai nem csak ugyanazt a teljesítményt érik el. De ha elkapja őket promóción, nyertes nyertes csirkevacsorán.
Az internetes áruház hiányosságai: Számomra ezen a korban az e-kereskedelemmel kapcsolatos kiegészítéseknek nem szabadnak lenniük. Meg kell kapnia az összes csengőt és sípot, mert a web hosting cég általában egyébként vesz egy darab pénzt. A GoDaddy számára hiányzik a hajó, hiányzó funkciókkal és hibákkal, amelyek minden szögben megtámadják az üzletét.
Összefoglaló:A Namecheap célja, hogy a domainek regisztrálását, tárolását és kezelését viszonylag egyszerű és fájdalommentes folyamattá tegye, mivel az internet megköveteli az emberektől, csakúgy, mint az ellenkezője, ami igaz. Az olyan funkciók, mint például a domain név keresése, továbbítása, az új TLD-k és még sok más felelősek annak biztosításáért, hogy a felhasználók gond nélkül használhassák termékeiket. A tárhely között van a megosztott tárhely, a WordPress tárhely, a viszonteladói tárhely és még sok más.A web-tárhely szolgáltatásban szintén elérhető nagyszerű támogatás, valamint az 1-kattintásos alkalmazástelepítések és így tovább. Érdemes megjegyezni, hogy a domain név regisztráció és a hostolás használata egyszerű. A felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy webhelyeik készen állnak-e a mobilkészülékre, vagy választhatnak a Linux és a Windows között. A felhasználók fiókokhoz is hozzáférhetnek a Go Daddy mobilalkalmazásban, miközben magukhoz a weboldalakhoz csípnek, hogy a felhasználók könnyen hozzáférjenek a fiókadatokhoz. A GoDaddy alternatívákat itt találhatja meg.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map