Lendkerék és WP motor

WP motor és lendkerék mindkettő nagyra becsült WordPress-gazdagép.


Bár a WP Engine egy kicsit népszerűbb, mint a lendkerék, ez nem azt jelenti, hogy a lendkerék kevesebb, mint a WP motor. Mindkettő nagyon jó szolgáltatást kínál megfizethető áron.

lendkerék vs wp motor wordpress tárhely

Az a döntés, hogy a kettő közül melyiket választja, bonyolult lehet, ha nem ismeri mindegyik előnyeit és hátrányait.

Ebben Lendkerék és WP motor összehasonlításként áttekintem mind az internetes host előnyeit és hátrányait, így az Ön igényeinek leginkább megfelelőt kiválaszthatja.

Összesített pontszám

Lendkerék

Összesített pontszám

WP motor

Szűk verseny, de WP motor a nyertes a két WordPress-házigazda között. Tudjon meg többet a WP motor vs lendkerékről az alábbi összehasonlító táblázatban:

tervek

Mind a WP Engine, mind a lendkerék nagyon hasonló szolgáltatásokat kínál, de eltérő árakon. Míg a WP Engine tervei havi 29 dollárra indulnak, addig a Flywheel belépő szintű ajánlatot kínál azoknak, akik csak ki akarják próbálni a szolgáltatást. A lendkerék ára csak havonta 14 USD-tól kezdődik.

Annak érdekében, hogy ez tisztességes összehasonlítás legyen, összehasonlítjuk a WP Engine Személyes Tervét a Flywheel Személyes Tervvel. Mindkettő ára havonta 29 USD. De mindkettőnek különböző tulajdonságai és előnyei vannak, amelyeket ugyanazon az áron kínálhat.

Mindkét terv csak egy WordPress-helyet tesz lehetővé. A WP Engine webhelyenként további 14,99 dollárral további webhelyeket is felvehet.

WP motor személyes

 • Havonta 25 000 látogató
 • 10 GB lemezterület
 • 1 WordPress webhely
 • Korlátlan sávszélesség (adatátvitel)
 • Kezdve 29,00 USD havonta

Lendkerék személyes

 • Havonta 25 000 látogató
 • 10 GB lemezterület
 • 1 WordPress webhely
 • 500 GB sávszélesség (adatátvitel)
 • Kezdve 15 USD havonta

Jellemzők

A kezelt WordPress gazdagép kiválasztásakor sok olyan szolgáltatás van, amelyet meg kell keresnie. Az egyik ilyen szolgáltatás a Napi biztonsági mentések. Mindkét webtárhely ingyenes napi biztonsági másolatot kínál webhelyeire.

A Google inkább olyan webhelyeket jelenít meg, amelyek biztonságban vannak a HTTPS-sel. És ha valaha is megpróbálta telepíteni az SSL tanúsítványt a saját webhelyén, akkor tudni fogja, hogy fájdalmat okozhat a… tudod. A WP Engine és a lendkerék egyaránt kínál ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványt, amelyet egyetlen kattintással telepíthet.

WP motor személyes

A WP Engine csillagtámogatást és szolgáltatást kínál, amely az iparág egyik vezető webtárhelyévé teszi őket. Ügyfélszolgálatuk 3 Stevie-díjat nyert.

Prémium szintű gyorsítótárazási szolgáltatást kínálnak, az Evercache nevű programot, amelynek célja a WordPress webhelyének sebességének javítása.

Terveik szinte megegyeznek a lendkerékkel. De egy dolog, ami tetszett nekik a tervükben, az, hogy további személyes oldalakonként csak 14,99 dollárt tesznek lehetővé a Személyes tervekben.

Lendkerék személyes

Csakúgy, mint a WP Engine, a Flywheel gyorsítótárazási szolgáltatást kínál minden WordPress-webhelyhez, amely felére csökkenti a betöltési időt. Tervterveket kínálnak, amelyek felhasználásával sablon alapú webhelyet hozhat létre egyetlen kattintással.

Az egyik dolog, amit nagyon szeretek a Flywheelnél, az az, hogy soha nem számítanak fel túlsúlyt azért, hogy meghaladják a lemezterületet vagy a sávszélességet.

Teljesítmény

A webhely sebességének fél másodperces késése súlyos csökkenést eredményezhet nemcsak az átváltási arányokban, hanem a keresőmotorok rangsorolásában is. A keresőmotorok, mint például a Google, inkább olyan webhelyeket jelenítenek meg, amelyek jó felhasználói élményt nyújtanak.

WordPress tárhely szolgáltatásai

Amikor webhelyének töltése sok időt vesz igénybe, az emberek távoznak. Amikor távoznak, jelet küld a Google-nak, hogy webhelye nem megbízható, és nem nyújt jó felhasználói élményt. Ez a keresőmotor forgalmának jelentős csökkenését eredményezheti.

Most, amikor webhelyének sebességét kívánja javítani, folytathatja az ezer tipp elolvasását és mindegyikének végrehajtását. De ha a webszerver teljesítménye meghiúsul, akkor semmi nem segít sebesség szempontjából.

Nagyon fontos, hogy webhelyét csak olyan webgazdákkal üzemeltesse, akik kiszolgálóikat optimalizálják. Egy másik tényező, amelyet szem előtt kell tartania, az internetes host üzemideje. Noha nem ismeri a webgazda megfelelő működési idejét (mert hamisíthatják!), Látnod kell, hogy mi garantálja a webgazda által kínált lehetőségeket..

WP Motor Uptime

A WP Engine csillagos hírnévvel rendelkezik a felügyelt WordPress tárhely területén. Annak érdekében, hogy ez a hírnév sértetlen maradjon, a WP Engine mindent megtesz annak érdekében, hogy legalább szervereit fenntartsa 99,9% az idő. A terv díjának 5% -át nyújtják hitelként, ha nem sikerül az Ön webhelyét az idő 99,95% -án tartani..

Lendkerék Uptime

A WP Engine-lel ellentétben a Flywheel nem kínál SLA-t (szolgáltatási szintű megállapodást), tehát nem fog ingyenes ingyen jóváírást kapni, ha webhelye lemerül. De ugyanúgy, mint a WP Engine, a Flywheel hírnevet szerzett magának, és sikerül fenntartani a 99,9% üzemidő.

WP motor fordulatszáma

Honlap:

A WP motor honlapjának sebességtesztje

Árképzési oldal:

WP motorárak oldalsebesség-tesztje

Lendkerék sebessége

Honlap:

Lendkerék Honlap Sebességteszt

Árképzési oldal:

Lendkerék árképzési oldal teszt

Érvek és ellenérvek

Ez nem egy felülvizsgálat, ha nem ér véget az érvek és hátrányok listájával:

WP motor személyes

Előnyök:

 • Nagyvonalú 60 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.
 • Ingyenes hack utáni tisztítási szolgáltatást kínál.
 • Ingyenes napi mentések.
 • Egy kattintással telepíthető az ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítvány.

Hátrányok:

 • A lendkerékkel ellentétben a WP Engine nem migrálja az Ön webhelyét a szerverükre. Önnek magának kell csinálnia az ingyenes WordPress plugin használatával.
 • A Live Chat támogatást csak a személyes terv alapján kapja meg.
 • A tervek havi 29 USD-tól kezdődnek, tehát nincs lehetősége kipróbálni a szolgáltatást.
 • A CDN szolgáltatás havi 19,9 dollárba kerül. Erre a lendkerék havi 10 dollárt számít fel.

Lendkerék személyes

Előnyök:

 • Ingyenes migrációs szolgáltatás minden webhelyén.
 • Nincsenek túlzott költségek a sávszélességért vagy a lemezterületért.
 • Ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítvány, amelyet egyetlen kattintással telepíthet.
 • Ingyenes hack utáni tisztítási szolgáltatást kínál.
 • A tervek csak 14 dollárból indulnak. Lehetővé teszi, hogy megkóstolja a szolgáltatást.
 • Ingyenes napi mentések.
 • A WP Engine-től eltérően havonta 10 dollárt kell fizetnie a CDN szolgáltatás engedélyezéséhez.

Hátrányok:

 • A WP Engine-lel ellentétben nem adhat hozzá további webhelyeket a tervhez, webhelyenként 14,99 USD-ért.

Lendkerék és WP motor összehasonlító táblázat

lendkerékwp motor
Alapították:20122010
BBB értékelés:Nem értékeltB+
Cím:1405 Harney St # 201, Omaha, NE, 68102, Egyesült Államok504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Telefonszám:(888) 928-8882(512) 827-3500
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
AdatközpontNew York CityEgyesült Államok, Egyesült Királyság és Japán
Havi ár:Kezdve 15 USD havontaKezdve 29,00 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:Nem (250 GB-tól)Igen
Korlátlan adattárolás:Nem (5 GB-tól)Nem
Korlátlan e-mail:NemNem
Több host domain:NemIgen (kivéve a személyes tervet)
VezérlőpultFlyWheel interfészWP Engine ügyfélportál
Szerver Uptime garancia:99,99%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:30 nap60 nap
Bónuszok & Extrák:A tárhelyfiókok ingyenes SSL tanúsítvánnyal, ingyenes webhely-vándorlással, 24 órás ügyfélszolgálattal, valamint további töltetekkel rendelkeznek.A CDN (Content Delivery Network) a szakmai és üzleti tervekben szerepel. Az EverCache technológia felgyorsítja az oldalbetöltési időt. Átruházható telepítések és számlázás-átutalás. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványt. Oldalsebesség-tesztelő eszköz.
A jó:Jó fejlesztői eszközök; Klónozzon webhelyeket, végezzen változtatásokat, másolja a témákat és még sok más a fejlesztési eszközök sima készletével. A WordPress webhelyek számára készített tárhely. Ingyenes webhely-migrációs szolgáltatást tartalmaz.A WordPress számára optimalizált: A WP Engine arra koncentrál, hogy a lehető legjobb WordPress tárhely-élményt nyújtsa. Méretskála: A WP Engine csúszószerszámai segít megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő tervet. WordPress-központú biztonság: A WP Engine rendelkezik DDoS és brutális erő csökkentéssel, valós idejű hálózati megfigyeléssel, valamint a legújabb javítások és frissítések folyamatos telepítésével a webhely legnagyobb biztonságának biztosítása érdekében.
A rossz:Nem ideális kezdőknek. Nem ideális nem WordPress webhelyekhez.Csak WordPress tárhely: A WP Engine kizárólag menedzselt WordPress tárhelyet kínál. Hatalmas drága tervek: A WP Engine tervei drága árcédulákkal járnak, nem is beszélve bizonyos erőforrás-korlátozásokról.
ÁrazásKezdve 15 USD havontaKezdve 29,00 USD havonta

Következtetés

A tökéletes internetes host kiválasztása nehéz feladat. De biztos vagyok abban, hogy ez az útmutató megkönnyítette a választást (ha nem is könnyű) az Ön számára.

A WP Engine és a Flywheel egyaránt jó hírű internetes házigazdák, akik vezetik a felügyelt WordPress tárhely iparágot.

Bármelyik is választja, határozottan kiváló WordPress-tárhely-szolgáltatást kínál Önnek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map