iPage vs GoDaddy tárhely

Fej-fej mellett iPage Vs GoDaddy összehasonlítás olyan kritikus webtárhely-szolgáltatásokkal, mint a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más – az Ön számára mérlegelni kell, mielőtt feliratkozik ezekre a web-hosting szolgáltatásokra.


csúsztassa jobbra

iPage

Hajrá apu

Ról ről:Az iPage robusztus rendelkezésre állási és megbízható biztonságossági protokollokat kínál megfizethető áron. A társaság több mint egy évtizede webhelyeket üzemeltet mind vállalkozások, mind magánszemélyek számára.A GoDaddy a közelmúltban volt a médiában, különösen a TV-hirdetésekben és a nyomtatott médiában. Tartalmaz domainneveket, valamint felhasználóbarát webtárhelyet, valamint kedvező árú terveket és lenyűgöző rendelkezésre állást.
Alapították:19981997
BBB értékelés:A+A+
Cím:70 Blanchard Rd 3. emelet, Burlington, MA, 0180314455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonszám:(877) 472-4399(480) 505-8877
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy, edzés
Adatközpont / szerver helye:Boston, MassachusettsPhoenix, Arizona
Havi ár:Kezdve $ 1,99 havontaKezdve 4,99 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan adattárolás:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan e-mail:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Több host domain:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:iPage VezérlőpultcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:30 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:SiteLock biztonsági csomag. Ingyenes telefonszám (csak az Egyesült Államokban). YellowPages.com lista. 100 USD Google Adwords-bónusz. 50 $ a Facebook hirdetési jóváírása. 25 dolláros Yahoo! / Bing szponzorált keresés.Prémium DNS-kezelő eszköz (csak Ultimate Plan). Kettős feldolgozási teljesítmény és memória (csak az Ultimate Plan). A DudaMobile automatikusan konvertálja az Ön webhelyét mobilra (minden terv, kivéve a Gazdaságot). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Webhely-gyorsító (csak az Ultimate Plan). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Malware Scanner (csak az Ultimate Plan).
A jó: A bevezető ajánlat egy lopás: az iPage szolgáltatásait valószínűleg a legalacsonyabb szinten kínálja "no-húrok csatlakoztatott" árak a piacon.
Több, mint 500 dollár értékű kiegészítő érték: Csak azért, hogy csak néhányat említsünk, az iPage-hez való regisztráció hozzáférést biztosít a következő extra előnyökhöz: 100 dollár Google Adwords, SiteLock biztonsági eszközök, 100 dolláros Bing hirdetési jóváírások, 1 GB tárhely a Just Cloud szolgáltatással és a WordPress web építőipari szerszámok.
Stellar Uptime: Az iPage ügyfeleinek többsége igazolja a vállalat szilárd üzemidejét.
Nagyszerű üzemidő: Azt várhatja el, hogy egy olyan társaság, mint a GoDaddy, az egyik legjobb üzemidővel rendelkezzen az iparban, csak annyit fog adni, hogy annyira hatalmas. De még nem hallottam panaszt a GoDaddy üzemidőjével kapcsolatban. Az Uptime egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket elvár egy webtárhely-szolgáltatótól, és a GoDaddy ezt stílusosan végzi.
Linux és Windows tárhely: A GoDaddy azon ritka host szolgáltatók egyike, akik lehetőséget adnak arra, hogy a Windows, az ipari szabványú Linux operációs rendszer helyett a Windows rendszert használja. Ha rendelkezik ASP.NET weboldalakkal, ez a hely az Ön számára.
Nagyszerű technikai támogatás: Időről időre a web hosting cégek panaszokat kapnak ügyfélszolgálatukról. Legyen szó ismeretek hiányáról vagy hatalmas várakozási időkről, de a GoDaddy ezzel a varázslattal kihúzta egy nyulat kalapjából. Abszolút legjobb ügyfélszolgálatuk van.
Felhasználóbarát: A GoDaddy legnagyobb része az újabb végfelhasználók ötlete alapján épül fel. Az összes eszközük ???? newbie ???? barátságos. Személy szerint szeretem a nendecPanel-t, amelynek ezen a ponton ipari szabványnak kell lennie. Minden, amire szükségem van, kéznél van, és nincs teljesen panaszom az UX-vel kapcsolatban.
A rossz: A megújítási díjak drágák: az iPage szokásos tarifái valamivel magasabbak, mint az iparág átlaga.
Külön díjak a kiegészítőkért: Egyes alapvető kiegészítőket külön kell megvásárolni.
Hosszú szerződéses feltételek: Az iPage megosztott tárhelyterve csak 1, 2 vagy 3 éves számlázási ciklust kínál Önnek.
Nem nagy érték: Hacsak nem sikerül nagyszerű promóciós üzlettel elkapnia a GoDaddy-t, kissé ideges lesz a fizetett árakon. A GoDaddy alacsonyabb szintű szolgáltatási csomagjai nem csak ugyanazt a teljesítményt érik el. De ha elkapja őket promóción, nyertes nyertes csirkevacsorán.
Az internetes áruház hiányosságai: Számomra ezen a korban az e-kereskedelemmel kapcsolatos kiegészítéseknek nem szabadnak lenniük. Meg kell kapnia az összes csengőt és sípot, mert a web hosting cég általában egyébként vesz egy darab pénzt. A GoDaddy számára hiányzik a hajó, hiányzó funkciókkal és hibákkal, amelyek minden szögben megtámadják az üzletét.
Összefoglaló:Noha a hostolási szolgáltatások minősége itt magas, ennek ára viszonylag alacsony. A felhasználók több domaint tárolhatnak, az első alkalmazók pedig a tapasztalt webmesterek számára rendkívül egyszerűen fogják megtalálni ezt a szolgáltatást. A felhasználók 2 ingyenes weboldal-készítőhöz férhetnek hozzá, amelyeket az emberek egy hostcsomaggal szereznek be. A felhasználók magas színvonalú és érzékeny támogatást kapnak élő csevegés, e-mail és telefon formájában is. A professzionálisan minősített pénz-visszatérítési garancia bármikor rendelkezésre áll. Az iPage alternatívákat itt találhatja meg.A web-tárhely szolgáltatásban szintén elérhető nagyszerű támogatás, valamint az 1-kattintásos alkalmazástelepítések és így tovább. Érdemes megjegyezni, hogy a domain név regisztráció és a hostolás használata egyszerű. A felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy webhelyeik készen állnak-e a mobilkészülékre, vagy választhatnak a Linux és a Windows között. A felhasználók fiókokhoz is hozzáférhetnek a Go Daddy mobilalkalmazásban, miközben maguknak a webhelyeknek a megjavítása is megkönnyíti a felhasználók számára a fiókadatok elérését. A GoDaddy alternatívákat itt találhatja meg.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map