Mindkét SiteGround és InMotion tárhely kiváló lehetőségek webhelyének tárolására, de hogyan lép fel a SiteGround az InMotion Hosting ellen? Vessen egy közelebbi pillantást néhány kötelező és fontos funkcióra:


inmotion tárhely vs webhely

SiteGroundMozgásban
Ingyenes domain névNemIgen, egy évig
Pénzvisszafizetési garancia30 napos visszatérítés90 napos visszatérítés
Félvezető meghajtók (SSD)Igen ingyenIgen ingyen
SSL tanúsítványIgen ingyenIgen ingyen
Ingyenes adatmentésekIgen, egy napIgen, hetente egy
Telephely átadása / áttelepítéseIngyenes (1 webhely professzionális átadása)Ingyenes (3 cPanel-fiók 5 GB-ig)
Menedzselt WordPress tárhelyIgen minden tervbenIgen minden tervben
A WordPress előre telepítve van?Igen, az egyedi varázsló használatávalIgen regisztrációkor megtehető
ÁrazásKezdõen 3,95 USD / hónapKezdve 3,49 USD / hó

InMotion tárhely előnyei

Ezek rengeteg kiváló dolog, amelyeket érdemes kiemelni, de itt vannak az InMotion Hosting megosztott web hosting szolgáltatásának fő előnyei:

 • Sok funkció van ingyen (más versenytársak fizetős frissítéseket kínálnak). Az InMotion ingyenes webhely-átadást, ingyenes automatikus napi biztonsági másolatot, ingyenes SSD-meghajtókat tartalmaz minden tárhely-tervben, és egy évre szóló ingyenes domain nevet tartalmaz minden tervben.
 • A villámgyors és megbízható tárhelyet kap köszönhetően Maximális sebességű zónák, egy társviszony-alapú hálózati szintű szolgáltatás, CDN-szintű használhatósággal, amely biztosítja, hogy webhelye minden látogató számára gyorsan feltöltődjön a lehető legtöbb különböző helyszínen. Ön is választhat a 2 közül különböző kiszolgálóhelyek; Az USA keleti partja (amely gyorsabb összeköttetést biztosít az USA keleti részén, Európában, Afrikában és Dél-Amerikában), valamint egy másik a nyugati parton (az USA nyugati része, Ázsia, Ausztrália, Új-Zéland és a Csendes-óceán déli része)..

inmotion hosting szolgáltatások

 • A WordPress számára optimalizálva. Dönthet úgy, hogy a WordPress-et előzetesen telepíti egy műszaki szakértő, és automatikusan frissíti az alapvető WordPress- és biztonsági javításokat, ingyenes biztonsági mentéseket és a WP-CLI-integrációt. Ingyenes SSD-k is kaphatók akár 20-szor gyorsabb betöltési sebességgel, valamint jobb teljesítmény és stabilitás a CloudLinux platformon az OptimumCache, PHP 7 és az egyéni beépített fejlesztésekkel.
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia (az iparág vezető szerepe), valamint bármikor visszatérítendő garancia minden új megrendelésre (nem megújításra). A garancia nem vonatkozik olyan kiegészítőkre, mint például SSL tanúsítványok vagy domain nevek.

Az InMotion Hosting szinte tökéletes megoldást kínál a tároláshoz. De néhány hátránnyal is jár.

A legfontosabb az, hogy nehéz regisztrálni egy fiókot, mert előbb fizikai telefonos ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie. Így el tudják űzni a hamis felhasználókat.

InMotion Hosting hátrányai

Az InMotion Hosting nem használatának fő okai a következők:

 • Nincs azonnali fiókbeállítás. Az InMotion megköveteli, hogy minden új ügyfelet biztonsági okokból manuálisan ellenőrizjenek (ami jó), ami azt jelenti, hogy egy kis időbe telik (ami rossz), mielőtt a hostfiók aktiválódik, beállítható és használatra kész..
 • Míg az InMotion ingyenes automatikus szolgáltatást kínál biztonsági mentések a webhelyről, a 10 GB-ot meghaladó webhelyeket nem menti biztonsági másolat, és a fájlokat csak négyhavonta állíthatja vissza azokon a webhelyeken, amelyekről biztonsági másolatot készítenek. Ha webhelyének mérete meghaladja a 10 GB-ot, akkor kapcsolatba kell lépnie velük, hogy többletköltséggel készítsen biztonsági mentési szolgáltatásokat

SiteGround profik

A SiteGround az egyik legolcsóbb webes házigazdaként jön be (a Bluehost-rel párhuzamosan), azonban ez csak az, ami a SiteGround közös a Bluehost-nal..

siteground honlap

Mivel a SiteGround valóban a legjobb (és azt állítom, az egyetlen) megosztott webtárhely-szolgáltató a piacon, jelenleg fontolóra kell vennie.

A SiteGround tökéletes azok számára, akik kiváló ügyfélszolgálatot akarnak és várnak el, és a biztonságra összpontosítanak, de a lenyűgöző üzemidő, a minőségi szolgáltatások vagy a szerver gyorsasága érdekében sem áldoznak fel. Plusz a WordPress tárhely-terveik (azt hiszem) a legjobb az osztályban.

Három különböző megosztott tárhelycsomaggal rendelkeznek, amelyek legalacsonyabb terve alig többet fizet, mint egy kávé a Starbucks-nál.

Tehát az olcsó árakon kívül miért érdemes a SiteGround-ot választania házigazdaként?

 • Biztonság nem csak marketing trükk. A SiteGround a biztonságot komolyan veszi, mivel proaktív biztonsági javításokat hajt végre kiszolgálói szinten, és frissíti az Ön számára a WordPress telepítéseit. A tervekhez tartozik a SpamAssassin és a SpamExperts, az IP-cím feketelistái, a Leech Protect és a hotlink-védelem. A nem belépő szintű tervekhez ingyenes SSL tartozik a biztonság fokozása érdekében, és a HackAlert megfigyelés egy opció. Összességében a SiteGround a legújabb technológiát hozza az asztalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye biztonságos-e a spam és a rosszindulatú támadások ellen..

helyszíni biztonság

 • Hihetetlen uptime szinteket. A SiteGround egy egyedülálló leállás-megelőző szoftverrel rendelkezik, amely valós időben figyeli a szerver állapotát, és a teljesítményproblémák 90% -a azonnal észlelhető és automatikusan megoldódik. A leállás ideje nem jelent problémát a SiteGround számára. 99% -nál nagyobb rendelkezésre állási sebességgel büszkélkedhetnek, amely lehetővé teszi, hogy webhelyét bármikor, minden probléma nélkül fenntartsa és működtesse..

siteground uptime

 • Az Ön webhelye fog gyorsan terhelni („Dobás sebessége, Mr. Sulu”). Szupergyors tárhelyet fog kapni az SSD, PHP7 és HTTP / 2 kompatibilis szervereknek, valamint a SiteGround fejlett weboldalsebesség-optimalizáló gyorsítótárazási rendszerének, a „SuperCacher” -nek köszönhetően, amelynek célja a webhely teljesítményének és sebességének drámai javítása..

helyszíni sebesség

 • A SiteGround egy hivatalos WordPress host (így a Bluehost is), és jelenleg a WordPress egyik legjobb szolgáltatója. Az ingyenesen kezelt WordPress tárhely minden tervvel együtt jár, vagyis a SiteGround gondoskodik a közös biztonsági lyukakról azáltal, hogy automatikusan frissíti a WordPress webhelyet, kiszolgálói szintű karbantartást fog végezni, sőt biztonsági másolatot is nyújt Önnek. Hozzáférést kap a WordPress SuperCacherhez és az ingyenes CDN-hez is, amely felgyorsítja a WordPress webhelyet.

Siteground-wordpress

 • SiteGround féle támogatás jobb, mint sok más webgazda. Nem tartanak várakozással, és ügyfélszolgálatuk éjjel-nappal rendelkezésre áll telefonos, csevegő vagy jegyvásárlási támogatásra. Más webtárhely-szolgáltatókkal ellentétben a SiteGround támogatási csapata nem tartózkodik az alkalmazás-specifikus kérdésektől.

helyszíni támogatás

Ez az öt oka annak, hogy a SiteGround az egyik legkedveltebb web hosting cég, amely ma elérhető az Ön számára.

SiteGround hátrányok

Mint minden web hosting cégnél, a SiteGround-hez is vannak néhány hátránya. Íme néhány oka annak, hogy érdemes távol maradni a SiteGround-től.

 • A legolcsóbb terv jön létre korlátozott CPU-használat, ami azt jelenti, hogy webhelyét ideiglenesen le lehet állítani a CPU túlzott használata miatt. A SiteGround korlátozásokkal rendelkezik (a napi CPU-használat és a szkriptek végrehajtása tekintetében), és ha túllépte a terv erőforrás-korlátját, akkor a webhelyét ideiglenesen le lehet állítani.
 • Korlátozott lemezterület. Összehasonlítva más internetes házigazdákkal, mint például a Bluehost, a SiteGround tárhely elég kicsi. A belépő szintű „indítási terv” egy webhelyet és 10 GB tárhelyet tesz lehetővé. Azt javasolják ezt a tervet, ha havonta kevesebb, mint 10 000 látogatást ér el.
 • Ha úgy dönt fizetni havonta akkor ehhez a fizetési opcióhoz „telepítési díj” tartozik. Ez a rejtett telepítési költség nem drága, bosszantóbb, mint bármi más.

InMotion tárhely vs SiteGround: Összegzés

A SiteGround és az InMotion Hosting két legjobb webtárhely, amelyet webhely, blog vagy online áruház tárolására használhat. Mindkettő megbízható, gyors és biztonságos webtárhelyet kínál. Mindkettő kiválóan alkalmas a WordPress webhelyek tárolására.

Tehát melyik a jobb webgazda, a SiteGround vs InMotion? Az igazság az, hogy egyikével sem tévedhetsz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me