InMotion tárhely vs. iPage

Fej-fej mellett InMotion Hosting Vs iPage összehasonlítás olyan kritikus webtárhely-szolgáltatásokkal kapcsolatban, mint a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más – annak érdekében, hogy megválaszthassa, melyik webes tárhelyszolgáltatás közül regisztrálnia kell.


csúsztassa jobbra

InMotion tárhely

iPage

Ról ről:Az InMotion Hosting páratlan funkciókkal rendelkezik, mint például az üzemidő és az oldalsebesség, kiváló ügyfélszolgálattal és hihetetlen 90 napos pénz-visszafizetési garanciával..Az iPage robusztus rendelkezésre állási és megbízható biztonságossági protokollokat kínál megfizethető áron. A társaság több mint egy évtizede webhelyeket üzemeltet mind vállalkozások, mind magánszemélyek számára.
Alapították:20011998
BBB értékelés:A+A+
Cím:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004570 Blanchard Rd 3. emelet, Burlington, MA, 01803
Telefonszám:(888) 321 4678(877) 472-4399
Email cím:[Email protected][Email protected]
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:Los Angeles, Kalifornia és Ashburn, VirginiaBoston, Massachusetts
Havi ár:Kezdve 3,49 dollárt havontaKezdve $ 1,99 havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenIgen
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPaneliPage Vezérlőpult
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:90 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Félvezető meghajtók (SSD). Ingyenes adatok helyreállítása négyhavonta egyszer. Ingyenes weboldalátutalások. Biztonságos alkalmazás visszatérítés. Akár 100 USD Google Adwords-jóváírás. Prémium webhelykészítő.SiteLock biztonsági csomag. Ingyenes telefonszám (csak az Egyesült Államokban). YellowPages.com lista. 100 USD Google Adwords-bónusz. 50 $ a Facebook hirdetési jóváírása. 25 dolláros Yahoo! / Bing szponzorált keresés.
A jó: Rendkívül egyszerű migrációk: Az InMotion Hosting dicséretet kapott ingyenes, leállás nélküli webhely és domain migrációért.
Teljes körű menedzselt tárhely: Az InMotion Hosting alapvető fontosságú elemeket, például a cPanel / WHMCS-t, a biztonsági funkciókat, az adatmentéseket és a kiszolgálókezelési szolgáltatásokat tartalmazza ingyenesen.
Félelmetes ügyfélszolgálat: Az InMotion Hosting nagyszerű eredményeket képvisel az ügyfélszolgálat terén, tehát tudod, hogy jó kezekben vagy.
Nagy garanciák: Az InMotion Hosting a tervektől függően legalább 99,9% rendelkezésre állás és 90 vagy 30 napos visszatérítési időtartamot garantál Önnek..
A bevezető ajánlat egy lopás: az iPage szolgáltatásait valószínűleg a legalacsonyabb szinten kínálja "no-húrok csatlakoztatott" árak a piacon.
Több mint 500 dollár értékű kiegészítő érték: Csak azért, hogy csak néhányat említsünk, az iPage-hez való regisztráció hozzáférést biztosít a következő kiegészítő szolgáltatásokhoz: 100 dollár Google Adwords, SiteLock biztonsági eszközök, 100 dolláros Bing hirdetési jóváírások, 1 GB tárhely a Just Cloud szolgáltatással és a WordPress web építőipari szerszámok.
Stellar Uptime: Az iPage ügyfeleinek többsége igazolja a vállalat szilárd üzemidejét.
A rossz: Hosszú szerződéses feltételek: Az InMotion Hosting számos terve legalább 12 hónapos előrefizetést igényel.
Nincs Windows tárhely: Az InMotion Hosting kizárólag Linux operációs rendszereket használ.
A megújítási díjak drágák: az iPage szokásos tarifái valamivel magasabbak, mint az iparág átlaga.
Külön díjak a kiegészítőkért: Egyes alapvető kiegészítőket külön kell megvásárolni.
Hosszú szerződéses feltételek: Az iPage megosztott tárhelyterve csak 1, 2 vagy 3 éves számlázási ciklust kínál Önnek.
Összefoglaló:Az InMotio Hosting (itt olvasható) a gyorsított teljesítmény érdekében az úgynevezett Max Speed ​​Zónát használja. Az adatok helyreállítása a biztonsági másolatból négyhavonta egyszer teljesen ingyenes. A felhasználók emellett külön fiókkezelő panelt kapnak a fiókkal és a számlázással kapcsolatos kérdésekről. A felhasználók számára az élő csevegés támogatása gyors a válaszok szempontjából. A felhasználók biztonságos távoli kiszolgáló-hozzáféréssel is rendelkeznek a parancssoron vagy az SSH-n keresztül. Van egy lenyűgöző 90 napos pénz-visszafizetési garancia is.Noha a hostolási szolgáltatások minősége itt magas, ennek ára viszonylag alacsony. A felhasználók több domaint tárolhatnak, az első alkalmazók pedig a tapasztalt webmesterek számára rendkívül egyszerűen fogják megtalálni ezt a szolgáltatást. A felhasználók 2 ingyenes weboldal-készítőhöz férhetnek hozzá, amelyeket az emberek egy hostcsomaggal szereznek be. A felhasználók magas színvonalú és érzékeny támogatást kapnak élő csevegés, e-mail és telefon formájában is. A professzionálisan minősített pénz-visszatérítési garancia bármikor rendelkezésre áll. Az iPage alternatívákat itt találhatja meg.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map